brak logo

Bioterminal

Szczawno-Zdrój

Opinie o Bioterminal

Marcin 2012-05-28 12:29:51
Witam. Polecam solidna firma.

andrzej_m 2012-05-31 08:15:45
Ogólnie uważam, że praca jest ok.
Mariona78 2012-06-12 09:35:26
Firma godna polecenia pracowałam tam jakiś czas temu i było ok.
.... 2013-02-03 11:51:11
Dajcie spokój sobie nie ma senstam pracowac bo i tak wyplaty nie otrzymasz ja od listopada jej nie otrzymałem i kontaktu zero ... a te pozytywne komentarze chyba sami piszecie. Dlaczego wszystkie negatywne są usunięte? Czyżby po to aby się inni dali sie naciac na waszą "uczciwosc".
.... 2013-06-18 20:40:30
Z tego co widziałem po wypowiedziach na innych forach nie byłem pierwszy tylko jakoś dziwnie wszystkie negatywne opinie były usuwane. A teraz trudno powiedziec czy oni nadal funkcjonują jeśli tak działali
kiero 2013-07-07 12:43:12
A w czym Ci to pomoże? Tak tutaj też były negatywne opinie na innych forach takich jak np e-transport. A na temat tej śmiesznej firmy szkoda co kolwiek pisac/mowic przejechałem się na nich... drugiego takiego krętacza nie spotkałem jak Pana [usunięte przez moderatora]
jadzia 2015-01-31 15:22:44
no ja znalazłam adres ich storony internetowej - www.bioterminal.pl ale niestetety wyskakuje że taka strona już nie istnieje, wiec jak nie ma strony to pewnie firmy bioterminal też już nie, bo jak to teraz się mówi, że jak czegoś nie ma w internecie tto nie istnieje i idąc tym tropem to na to wychodzi
mpl 2016-05-13 23:15:02
adam, wszystko normalnie u nich funkcjonuje. Tylko wydaje mi się, że bariera językowa wśródniektórych sferach może przyczynić się do kiepskkiej atmosferay
Zostaw swoją opinię o Bioterminal - Szczawno-Zdrój
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bioterminal