brak logo

Autosan,Automet

Sanok

Opinie o Autosan,Automet

kazio 2009-05-14 20:52:20
Słowa kojarzące się z Autosan,Automet (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w Autosan,Automet:
Najbardziej nie podobało mi się w Autosan,Automet:
1
iron maiden 2013-06-20 22:29:38
Automet- szkoda nerwów, młody L...k człowiek nie do życia.
3
były 2013-09-05 00:23:48
Jak to jest ? możesz się starać ile zapragniesz nie jeden tak myślał , szklany sufit ,szkoda czasu .
2
2013-09-20 13:39:39
anonim - 2013-09-13 16:50:57

Czy ktoś się orientuje na jakie stanowiska aktualnie szukają pracowników w firmie Autosan Automet w Sanoku?
Tak, aktualnie poszukują na stanowisko: Syndyk masy upadłościowej ...
3
jan 2014-02-17 12:04:03
pracy w Automet nie polecam, szkoda nerwów. Obecnie cgyba jedna z gorszych firm w sanoku
2
prezes 2014-03-14 21:26:18
autosan to już fikcja ale automet to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] autosanu ,taka mała firemka może a dlaczego autosan nie dlaczego???automet to wielkie zapytanie gorsze tam dziadostwo niż za komuny w autosanie,i dlaczego ta firma istnieje, jeden zwykły facet ze wsi i robi autobusy fakt faktem najnisza krajowa dla pracownika,agosc buduje domy w pielni i na dąbrówce ,oczywiście dofinasowanie z uni europejskiej??? gdzie rękawiczki zwykłe za 2 zł kierownik musi wypisać kwitek pobraniowy do narzędziowni w której oczywiscie nic niema?panie lesniak pan się szczyci jaki ja gość ??/pomyśl dziadki na pomostuwce jeszcze robią a młodzi kładą laske na pana ina firmę,a to się skończy i ty będziesz miał problem a nie pracownik bo on wszędzie 1200zł zarobi a ty nie nie jeden już tak myślał,a takich na pewno znasz z okolic ...
2
synek 2014-03-22 20:47:35
(usunięte przez administratora)taki fajny gość ,nie dba o ludzi tylko o swoje ,ale ja go kocham i będę mu wierny za 1400zł ,jest on naszym zbawcom ,Sanoku my cię kochamy,
3
Nict 2014-04-10 22:46:13
Śmiech mnie zbiera z siebie na myśl że kiedyś tam pracowałem ,no ale byłem wtedy na innym etapie rozwoju ( pantofelka jedno komórkowego):).
3
222222 2014-05-26 17:29:46
nie idcie do roboty do autometu nie polecam
3
fwgsdeer 2014-05-31 10:15:47
Nadaje się ,zostaniesz szybko zmotywowany do szukania innej drogi.
3
grześ 2014-07-26 17:23:30
i tak mu długo nie zostało,wieko go goni ,cukier i chciwośc,zagłada dziada?jego firma powstała na złodziejstwie oszustwie i wykorzystaniu pracowników,foolish peasant have not yet seen?
3
pink 2014-10-06 11:22:48
Pracowałem tam a teraz pracuje w innej sanockiej firmie. W nowej firmie nie jest łatwo więc nie narzekajcie. Jak ktoś chce pracować gdzie indziej to przecież może. Nigdzie nie jest łatwo chyba że ktoś kombinuje i nie che mu się pracować.
1
pedro 2014-10-17 21:04:41
Firma sie rozrasta .Pracuje juz ogolnie 250 ludzi + kadra umysłowa troche cofnieta w rozwoju. studenci dostaja po 1500 na reke kierownicy po 2k
Fizyczni - 90% firmy zarabia 1300-1400 na reke ale jest wydzial busy , taka firma w firmie gdzie o dochodach decyduje młodszy z Leśniaków. praca ciezka jednozmianowa z możliwoscia dorobienia dobrych pieniedzy . Tam zarobki 1600-2300 na reke zalezy tez od sprzedazy + bonusy. Wiec jesli Automet to tylko busy.
pedro 2014-10-31 23:25:24
pracuje i sobie chwale. miedzy pracownikami rożnie jak w kazdej firmie sa koledzy i są agenci. ale kto jest kim dowiesz sie pierwszego dnia. a negatywne opinie obstawiam ze napisali ci co na dzien dobry chcieli by nic nie robic i zarabiac po 2 tysie a Na podkarpaciu zarobki jakie są kazdy widzi.. a samo kierownictwo w automecie to nie zlo tylko ludzie na sztuke sa bo musza byc ale wladzy nie mają.
dalo 2015-02-27 04:10:34
nie wiem szczerze mówiąc gdzie ludzie Twojego pokroju @quenn86, znajdują pracę, ale myślę , że wyżej niż kasa w macu to nie sięgniesz. Chcesz być pracownikiem umysłowym w Autosanie ,a nie masz pojęcia z czym to się właściwie jje. Po za tym kobieta w tej branży to też raczej rzadkość i coś niespotykanego .
Nowy 2016-02-26 19:00:58
Witam szukam jakiejś pracy i jestem ciekawy jak wygląda praca w tej firmie. Czy są jakieś przyjęcia, jak wygląda, robota(czy jest trudna) i ile mozna tam zarobić?
Laki 2016-09-09 20:03:14
Wescie przestancie pierdzielic ta firma to dno
sspiepszyla mi 10 lat zycia szkoda ze tak puzno z tamtad ucieklem w krosnie za 2 tysie niechce nikt robic a to tylko 40km pozdrawiam wszystkich z laminatow ktozykiedys tam pracowali i poszli sobie janka krzyska pytlika pawla sobote i inny
2
a tak 2016-09-09 21:03:03
Ja to bym się chętnie załapał, bo dbają o niezłe warunki pracy, a atmosfera na pewno sie trafia. Dzięki
Zostaw swoją opinię o Autosan,Automet - Sanok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Autosan,Automet