brak logo

Autosan,Automet

Sanok

Opinie o Autosan,Automet

kazio 2009-05-14 20:52
Słowa kojarzące się z Autosan,Automet (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w Autosan,Automet:
Najbardziej nie podobało mi się w Autosan,Automet:
2
iron maiden 2013-06-20 22:29
Automet- szkoda nerwów, młody L...k człowiek nie do życia.
7
były 2013-09-05 00:23
Jak to jest ? możesz się starać ile zapragniesz nie jeden tak myślał , szklany sufit ,szkoda czasu .
4
2013-09-20 13:39
anonim - 2013-09-13 16:50:57

Czy ktoś się orientuje na jakie stanowiska aktualnie szukają pracowników w firmie Autosan Automet w Sanoku?
Tak, aktualnie poszukują na stanowisko: Syndyk masy upadłościowej ...
3
jan 2014-02-17 12:04
pracy w Automet nie polecam, szkoda nerwów. Obecnie cgyba jedna z gorszych firm w sanoku
4
prezes 2014-03-14 21:26
autosan to już fikcja ale automet to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] autosanu ,taka mała firemka może a dlaczego autosan nie dlaczego???automet to wielkie zapytanie gorsze tam dziadostwo niż za komuny w autosanie,i dlaczego ta firma istnieje, jeden zwykły facet ze wsi i robi autobusy fakt faktem najnisza krajowa dla pracownika,agosc buduje domy w pielni i na dąbrówce ,oczywiście dofinasowanie z uni europejskiej??? gdzie rękawiczki zwykłe za 2 zł kierownik musi wypisać kwitek pobraniowy do narzędziowni w której oczywiscie nic niema?panie lesniak pan się szczyci jaki ja gość ??/pomyśl dziadki na pomostuwce jeszcze robią a młodzi kładą laske na pana ina firmę,a to się skończy i ty będziesz miał problem a nie pracownik bo on wszędzie 1200zł zarobi a ty nie nie jeden już tak myślał,a takich na pewno znasz z okolic ...
3
synek 2014-03-22 20:47
(usunięte przez administratora)taki fajny gość ,nie dba o ludzi tylko o swoje ,ale ja go kocham i będę mu wierny za 1400zł ,jest on naszym zbawcom ,Sanoku my cię kochamy,
5
Nict 2014-04-10 22:46
Śmiech mnie zbiera z siebie na myśl że kiedyś tam pracowałem ,no ale byłem wtedy na innym etapie rozwoju ( pantofelka jedno komórkowego):).
4
222222 2014-05-26 17:29
nie idcie do roboty do autometu nie polecam
4
fwgsdeer 2014-05-31 10:15
Nadaje się ,zostaniesz szybko zmotywowany do szukania innej drogi.
5
grześ 2014-07-26 17:23
i tak mu długo nie zostało,wieko go goni ,cukier i chciwośc,zagłada dziada?jego firma powstała na złodziejstwie oszustwie i wykorzystaniu pracowników,foolish peasant have not yet seen?
4
pink 2014-10-06 11:22
Pracowałem tam a teraz pracuje w innej sanockiej firmie. W nowej firmie nie jest łatwo więc nie narzekajcie. Jak ktoś chce pracować gdzie indziej to przecież może. Nigdzie nie jest łatwo chyba że ktoś kombinuje i nie che mu się pracować.
2
pedro 2014-10-17 21:04
Firma sie rozrasta .Pracuje juz ogolnie 250 ludzi + kadra umysłowa troche cofnieta w rozwoju. studenci dostaja po 1500 na reke kierownicy po 2k
Fizyczni - 90% firmy zarabia 1300-1400 na reke ale jest wydzial busy , taka firma w firmie gdzie o dochodach decyduje młodszy z Leśniaków. praca ciezka jednozmianowa z możliwoscia dorobienia dobrych pieniedzy . Tam zarobki 1600-2300 na reke zalezy tez od sprzedazy + bonusy. Wiec jesli Automet to tylko busy.
pedro 2014-10-31 23:25
pracuje i sobie chwale. miedzy pracownikami rożnie jak w kazdej firmie sa koledzy i są agenci. ale kto jest kim dowiesz sie pierwszego dnia. a negatywne opinie obstawiam ze napisali ci co na dzien dobry chcieli by nic nie robic i zarabiac po 2 tysie a Na podkarpaciu zarobki jakie są kazdy widzi.. a samo kierownictwo w automecie to nie zlo tylko ludzie na sztuke sa bo musza byc ale wladzy nie mają.
1
dalo 2015-02-27 04:10
nie wiem szczerze mówiąc gdzie ludzie Twojego pokroju @quenn86, znajdują pracę, ale myślę , że wyżej niż kasa w macu to nie sięgniesz. Chcesz być pracownikiem umysłowym w Autosanie ,a nie masz pojęcia z czym to się właściwie jje. Po za tym kobieta w tej branży to też raczej rzadkość i coś niespotykanego .
Nowy 2016-02-26 19:00
Witam szukam jakiejś pracy i jestem ciekawy jak wygląda praca w tej firmie. Czy są jakieś przyjęcia, jak wygląda, robota(czy jest trudna) i ile mozna tam zarobić?
Laki 2016-09-09 20:03
Wescie przestancie pierdzielic ta firma to dno
sspiepszyla mi 10 lat zycia szkoda ze tak puzno z tamtad ucieklem w krosnie za 2 tysie niechce nikt robic a to tylko 40km pozdrawiam wszystkich z laminatow ktozykiedys tam pracowali i poszli sobie janka krzyska pytlika pawla sobote i inny
6
a tak 2016-09-09 21:03
Ja to bym się chętnie załapał, bo dbają o niezłe warunki pracy, a atmosfera na pewno sie trafia. Dzięki
Zuzanna 2017-06-06 12:45
Aktualnie na stronie firmy Autosan widnieje oferta pracy na stanowisko Elektryk samochodowy. Co jako pracownicy firmy możecie powiedzieć na temat tego jak wygląda praca na tym dziale? Czy dalej poszukiwany jest elektryk?
Chętnie dowiemy się również więcej na temat tego jak obecnie wygląda praca w firmie oraz jakim jest ona pracodawcą. Dodatkowe informacje będą pomocne dla osób, które trafiły na ten wątek szukając opinii na temat Autosan.
Zostaw swoją opinię o Autosan,Automet - Sanok
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Autosan,Automet