brak logo

Piowo S.J

Ruda Śląska

Opinie o Piowo S.J

maly 2010-07-13 13:17:57
jest praca jako kierowca prosze o jakies nformacje ;d
ja. 2014-07-26 06:38:59
dlaczego tak traktujecie kobiety !!! Pracują jak woły po 12 godz od piątku do soboty,a maja po 1000 zł na rękę...i na dodatek są zatrudniane na pół etatu 600 na konto,a reszta do ręki...pracują po 12 godz,a za urlop dziewczyny maja płacone jak za pól etatu....co to za firma !!! (usunięte przez administratora)
6
my. 2015-10-24 08:59:53
Wezniemy sie za was zlodzieje i kombinatorzy ...podati sie placi i pracownikow sie nie wykorzystje!!!...bedziemy tak dlugo pisac do pipui urzedu skarbowego,az bedzie u was porzadek,a pracownikom zylo sie lepiej...
4
ale jaja 2016-08-11 18:13:24
Mało tego ze nie płacą to jeszcze umowy nie ma... je....ac taka prace. Ale przy rozmowie tak wszystko jest ok. Normalnie masakra. Ludzie opamietac ie się.
4
Xxxx 2016-08-30 12:49:17
Umowy sa smieszne czlowiek pracuje po 10 h dziennie a umowa na pol etatu a placa jakies marbe 7 zl na godzine . Wyzysk ludzi i tyle.
3
ja 2016-10-31 20:30:17
no taki komentarz to mogla napisac tylko osoba ktora bezpowrotnie "poleciala"na bruk:)
1
ja 2016-10-31 20:33:37
pracuje 12 lat i mam umowe :) a jak bylas zalosna kombinatorka to polecialas i coz ci teraz zostalo?pisac,oskarżac......
2
An...a 2016-11-05 11:23:30
Ja pracuje w Piowo prawie 4 lata i nie narzekam. Pracodawca jest super inni z kierownictwa także mam umowę z niczym nie ma problemu ale jak się było [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] brudasem bo się nie dba o porządek na stanowisku pracy to wtedy się szuka winnych. Nie podoba się to wont! a nie psuć opinie innym.
2
Piekarz 2016-11-22 12:19:05
Jak się komuś niechce pracować to za takie grosze nie będą pracować jak piszą inni.Nie oszukujmy się ale zawód piekarz cukiernik lub magazynier nie należy do lekkich prac więc pracodawca mógłby się postarać.
` 2016-11-24 08:24:11
Pracodawca jest super ? Podoba Ci się okradanie pracownika z urlopu za weekendy ? Podoba Ci się jak Twój pracodawca łamie przepisy prawne "KP" ale nie swoim, a Twoim kosztem. Bo to Ty musisz pracować 6 dni w tygodniu za tak śmieszne pieniądze, a on ma rączki czyste. Kierownictwo strasznie ale to strasznie dwulicowe.
1
Zostaw swoją opinię o Piowo S.J - Ruda Śląska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piowo S.J