brak logo

F.H.U. "RELAX" Ireneusz Słomian

Tarnowskie Góry

Opinie o F.H.U. "RELAX" Ireneusz Słomian

iras 2014-04-22 23:17:11
Super profesjonalna firma.
2
Woda 2014-11-18 22:00:10
Witam ja chcę powiedzieć ,że praca w tej firmie to jakiś żart wymiar pracy 24h wyjazdy to 2-4 dni bez snu a czasem i 5 po czym wraca się na firmę i od razu zaczyna się praca na magazynie za głupie 6zł/h podczas wyjazdów naprawdę mało kiedy można liczyć aby P. Ireneusz zainteresował się czy czasem jego pracownicy nie zaczynają powoli mdleć z braku snu, jedzenia czy picia .Praca w "Relaxie " jest porównywalna do pracy niewolnika szczerze mówiąc zamiast podjąć tam zatrudnienie polecam zbierać puszki po parku miejskim, pozdrawiam Woda
6
kontrahent 2015-07-29 11:42:28
firma niewypłacalna! nie płaci za usługi wykonane przez inne firmy, zajęcia komornicze. odradzam jakąkolwiek współpracę!
6
radek 2015-08-05 01:47:02
firma zart, nie płacą
5
Demolition 2015-09-09 22:40:56
Firma fatalna,na wypłatę trzeba czekać tygodniami,non stop odwlekanie zapłaty, nie to że za małe pieniądze to jeszcze nienajlepsze warunki pracy. Robienie dzień w dzień po 12/13 godzin a czasami 20 i więcej. Organizacja prawie nie istnieje, rotacja pracowników bez przerwy. Firma istnieje tyle lat, myślałem że będzie bardziej profesjonalna, nie tyle co o sprzęt chodzi( bo jest dobry), a stosunek do pracownika. Jestem bardzo niezadowolony.
5
leon 2015-09-10 08:06:00
praca u Irka to kompletna porażka brak organizacji pracy praca na okrągło brak odpoczynku umowa zlecenie lub bez żadnej umowy płaca tak samo jak dziadowska firma a właściciel jeszcze kiedy pozabija ludzi swoją jazdo samochodem z wypłacalnością problemy odradzam pracę w tej firmie lepiej wyjdziesz licząc liście na drzewie co najmniej będziesz miał kontakt z przyrodą
3
robert 2015-09-10 14:22:14
Widze,ze nic nie zmienilo sie w tej chorej firmie. Pracowalem tam kilka lat wstecz ale z tego co piszecie to bez zmian!Do dzis pamietam to zmeczenie,glod,zimno i 800 zeta wyplaty za 320 godzin w miesiacu. Ludzie uciekajcie!
6
Profesjonalista 2015-09-15 19:09:46
Jedno słowo MASAKRA
2
Wojtek 2015-09-19 14:56:25
Wiele stresu i bólu kryje się za tą firmą, poniżenie i nieszanowanie pracowników, ludzie chodzący jak zombi pracujący po 40godz bez przerwy, brak wypłat, terror psychiczny, ciągle pretensje, Wyzysk maksymalny ale jest druga strona medalu, po takiej szkole człowiek na prawdę wszędzie da radę!, dla umiejętności i sprawdzenia Siebie, warto, przeciwnych razie to strata czasu i energii.
4
Woda 2015-11-09 14:37:56
Witam ponownie, z czystej ciekawości postanowiłem sprawdzić czy opinie o firmie się jakoś zmieniły jednak jest widzę dalej tak samo jednak nie wiem jak wam ja pieniądze dostawałem zawsze jeżeli tylko podszedłem i powiedziałem to zawsze wyczarował mimo ,że faktycznie innym mówił "przyjdź w przyszłym tygodniu " czy coś podobnego. Ja jednak nie dam się nigdy byle komu a pracę wykonywałem zawsze najlepiej jak tylko można było to robić tak więc Irek nawet zabrał mnie pare razy do KFC, a nawet przyniósł piwo po skończonej pracy powiedział żebym sobie wypił i poszedł spać a reszta ludzi ma ładować rzeczy do tira bo się opierdalali wcześniej według niego co wcale nie było prawdą ponieważ jeżeli bierze do pracy ludzi którzy mają 15-16 lat to oni nie dają sobie rady mimo ,że widziałem jak niejeden z wyczerpania poszedł wymiotować nawet i jeszcze "szef" zaczął się po nim drzeć ,że tyle pracy a on sobie gdzieś chodzi ;)Pracowałem tam jakoś pół roku na początku myślałem normalna praca po 3 dniach były myśli ja pie*dole co ja tu robię chyba wole zbierać złom po domach jednak założyłem się o krate piwa ,że wytrzymam miesiąc a potem człowiek się przyzwyczaił i było fajnie nawet przynajmniej za darmo wejścia na koncerty możliwość wejścia wszędzie i poznania artystów itd Jak ktoś nie ma na utrzymaniu rodziny czy mieszkania to polecam się sprawdzić, a osoby posiadające dzieci w wieku dojrzewania wysłał bym właśnie do tej firmy aby zobaczyli jak ciężko zarobić pieniądze na "kino" będzie to małe oszustwo ze strony rodziców ponieważ faktycznie pieniądze zarabia się trzy razy łatwiej ale to może być dla nich ciekawa szkoła życia. Pozdrawiam wszystkich
2
pawel 2015-12-15 22:29:46
Wojtek "napewno" się pisze NAPEWNO razem a relax to firma złodzieja !!!!!!!! wisi mi kasę od lipca i jeszcze jej nie mam !!!!!!!!!!!!!!!! a jest grudzień
3
pawel 2015-12-15 23:40:50
jaki to jest "człowiek" i jaki bezczelny H.J to widać nawet na jego stronie reklamowej firmy - w rubryce SPORTOWCY niby "których zna" lub "którzy go popierają " napisał ROBERT LEWNDOWSK brakło do nazwiska " I " i wyrażnego zdięcia - PRZYPADEK ?????????? jest się gnoj.m ale reklama musi być :)
3
TKR 2015-12-23 23:21:44
Najczęściej obiecuje się tam 8zł/h, a w praktyce dostaje się nie więcej niż 6zł/h. Tylko jest jeszcze druga sprawa: czy wypłaci...
2
kooperant 2016-03-31 12:31:50
Nie płaci faktur za usługi. Ma tyle zajęć komorniczych, ze nie ma co liczyć na odzyskanie jakiegokolwiek pieniądza.
4
Norbert 22 2016-10-22 00:38:30
Faktycznie zgadza się z tą opinią.
Czytam rożne o firmie opinie. Dziwne że tak negatywne. Ja pracuje dorywczo w firmie 2 lata na umowę zlecenie i nie mogę się z tymi opiniami zgodzić. Faktycznie czasami jest ciężko ale to taka branża. Za to jest satysfakcja z zrobionego koncertu, kontakt z fajnymi ciekawymi osobami -wiele można się nauczyć co przydaje się w życiu. Co do płacy to ja nigdy nie dostałem poniżej 10 złoty lecz często od szefa otrzymywałem premie za dobrą robotę i zaangażowanie. Faktycznie szef jest bardzo wymagający i ceni fachowców. Ja się nie dziwie czasami wręcz podziwiam Bossa za cierpliwość. Brak logicznego myślenia u pracowników i brak zaangażowanie próba naciągania godzin, wykonywanie pracy 2 -3 dłużej niż powinno się to zrobić. Niektórzy pracownicy myślą że szef jest ślepy i nic nie widzi a potem mają pretensje. Prawdą jest ze szef nie lubi złodziei i oszustów a wielu go już okradło i oszukało.
Wydaje mi się, że opinie tu na portalu napisane są przez te osoby.
Polecam otwarcie działalności gospodarczej i zatrudnijcie sobie ludzi i zobaczycie to z drugiej strony. Ja prowadzę również działalność od 5 lat i wiem co to za gehenna.
1
Zostaw swoją opinię o F.H.U. "RELAX" Ireneusz Słomian - Tarnowskie Góry
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H.U. "RELAX" Ireneusz Słomian