brak logo

SEB-BUD Sebastian Polit

Jastrzębie-Zdrój

Opinie o SEB-BUD Sebastian Polit

Lukas 2014-05-29 17:04:26
Nie polecam, harówa za połowę stawki i wieczne problemy.
Alex 2014-05-29 19:57:27
Wlasnie szukam kogos do zrobienia drenazu. Jakie masz doswiadczenie LUKAS?? Taka tragedia??!
wika 2014-05-30 06:11:25
Opinie pracowników niepotrafiących prawidłowo trzymać podstawowego narzędzia,niepotrafiących odróżnić łopaty od sztychówki i innych podstawowych narzędzi i niemających jakiego pojęcia o pracy .Tacy ludzie w tej firmie nie pracują .
ALEX ty chcesz żeby ci 22 latek który nie potrafi trzymać łopaty zrobił drenaż ?który pracuje tylko wtedy jak ktoś nadnim stoi i pokazuje palcem jak ma trzymać narzędzia.
1
były pracownik 2014-05-30 06:59:55
Witam tu się zgodzę z Wiki pracowałem w tej firmie 4 lata szef jest wymagający ale to dla tego że dba o klienta pilnuje by było tak jak należy i właśnie tacy co tu piszą te brednie szybko wylatywali bo im się robić nie chciało .Przez te 4 lata była umowa i płacone zusy zawsze wypłata była na czas i były premie .A ta firma cieszy się dobrą opinią w śród klientów .Polecam tym którzy chcą pracować i się czegoś nauczyć .
2
Tom 2014-05-30 08:14:23
Witam.Z czystym sumieniem mogę przyznać racje Wiki i byłemu pracownikowi.Pracowałem w tej firmie i nie moge powiedzieć złego słowa na jej szefostwo.Tak jak w ostatniej opini były pracownik napisał to że szef dba o swojego klienta oraz swoich pracowników,którzy chą pracować i czegoś jeszcze się nauczyć to tylko jego plus a pracownicy ,którzy tylko próbują na pokaz się popisać niestety swoimi nie umiejętnościami w żadnej nawet najlepszej firmie nigdzie nie zagrzeją miejsca
1
Piotrek SJZ 2014-05-30 08:58:37
Witam. Pracowałem u Państwa Polit i nie mogę złego słowa o nich powiedzieć. Wypłaty zawsze były na czas i zgodne z tym co było ustalone z pracodawcą. Może i wymagający ale kto w tych czasach nie jest wymagający. Pracowałem w wielu firmach tego typu i byłem mile zaskoczony gdy zobaczyłem że tu pracodawcy podchodzą do pracowników jak do człowieka a nie jak do maszyny.
1
Aktualny Pracownik 2014-06-04 23:32:43
Witam lukas co masz do firmy SEB-BUD.Ja pracuje już 3 lata i atmosfera jest dobra. Szef jest wymagający i chce żeby była dobrze robota zrobiona i klient był zadowolony z wykonanej pracy, żadnych fuszerek szef nie uznaje. Wypłaty są zawsze 10 każdego miesiąca. Złe opinie którzy piszą o tej firmie to tylko pracowali 1 dzień lud 3 dni z powodu ze nie chcą robić fizycznie.
1
felek 2015-01-07 12:54:30
Hej, ja również byłbym zainteresowany praca w seb-budzie, pracowałem już w kilku firmach jako brukarz i znam się na robocie. Możecie napisac jak oni traktują pracowników, czy pensja wpływa na czas? W ogóle to na ile można liczyć, jest np. 2-3 z przodu, czy raczej spodziewac się minimalnej krajowej? Pozdrawiam.
wika 2015-01-12 12:14:59
Witam wypłaty zawsze są 10 każdego miesiąca ,daje zaliczki jak potrzebujesz ,a atmosfera jest ok jak się nie opierdzielasz :) a pensja różna zależy od tego co potrafisz .
wika 2015-03-14 20:47:31
hej pomocnicy a fachowcy to są różne stawki
wika 2015-03-27 14:46:44
Witam co do stawki najlepiej ustalić indywidualnie na rozmowie z szefem .Pozdrawiam :)
Arnold 2015-08-24 01:03:56
Pracowal tam moj bardzo dobry znajomy i z tego co opowiadal to tak . wyplata na czas z pieniedzmi nie ma problemu pracujesz-zarabiasz ale szefowi jest obojetne to czy Ty bedziesz pracowal czy ktos inny chcesz pracuj chcesz mozesz odejsc jednym slowem brak szacunku do drugiego czlowieka praca po 10-12 godzin z jedna przerwa 30minutowa...tez chcialem sie dostac do tej firmy ale z opowiadan mojego znajomego wynika to ze bede musial szukac pracy gdzies indziej... pozdrawiam
gość53 2015-09-30 12:00:40
Najważniejsze jak właściciel płaci ,bo takich jest niewielu .Wielu młodych nie chce pracować i wypisuje brednie bo nie dają rady nie są nauczeni pracy .oj brakuje tych zawodówek :) A jak właściciel pilnuje roboty i pracowników to dobrze właśnie świadczy o firmie ,bo jak się jedzie to widać jak inne firmy robią jeden kopie reszta stoi .Za robotę się brać a nie narzekać
Jerzy69 2015-10-29 15:55:53
Polecam tą firmę wykonywali u mnie plac firma jakich mało szef pilnuje prac wszystko pięknie zaprojektowane i wykonane i w terminie tak jak obiecywali i w takiej kwocie jak się umawialiśmy .Polecam zainteresowanym
wika 2016-01-17 14:17:30
Firma drogi ,,ktos,, ma dobre opinie i niema poprawek jesteś jakimś nierobem nic niepotrafiącym i pewnie nie zostałeś przyjęty.To jest jedna z niewielu firm która cieszy się dobrą opinią jeżeli chodzi o wykonanie. A takie opinie jak twoja to właśnie od tak jak to nazwałeś przydupasów co nic nie potrafią .
Mirosław 65 2016-01-17 15:01:42
Często czytam opinie o firmach i jak szukałem firmy brukarskiej to umawiałem się z kilkoma firmami bo wiadomo każdy grosz się liczy w dzisiejszych czasach.Jedną z firm był Seb-bud Pana Sebastian Polit cena była wypośrodkowana ale podejście tego pana do klienta było super pokazał mi swoje prace byłem na tych posesjach i widziałem jego prace .Zdecydowałem się na tą firmę i będę ją polecał każdemu bo to co zrobił w tej cenie na jaką się umówiliśmy przeszło moje i żony oczekiwania .Super zaprojektował i wykonał a za wiele dodatków jakie wyszły w trakcie nie skasował ani grosza .To jest właśnie firma godna polecenia .Przykro czytać takie wpisy negatywne ale to jakiś zawistny człowiek .
precownik 2016-02-19 13:51:03
Pracuje w tej firmie dopiero miesiąc ale wynagrodzenie było na czas i tak jak było ustalone .Praca ciężka jak to przy bruku ale ekipa zgrana .Polecam tym co chcą pracować i się czegoś nauczyć .
Roman 2016-04-09 18:19:38
Praca przy kostce brukowej to praca fizyczna :) Maćku i ciężka praca ale jak ktoś coś potrafi to sobie pracy szanuje ,a obiboków którzy naciągają na godziny jest wielu .Sam pracuje w budowlance to wiem jak jest ,chcieli by zarabiać dużo a nic nie potrafią .Ciężko o dobrą ekipę :)
Marcin 2016-04-11 18:13:07
Polecam ta firmę profesjonalna ekipa dokładna , szef pilnuje roboty cały czas.Szybko solidnie i w takiej kwocie jak wycenił .Polecam Marcin Wodzisław Śl
Renata 2016-04-23 09:33:22
Polecam firmę usługa wykonana w terminie i jesteśmy bardzo zadowoleni z Państwa usług .Polecamy wszystkim którzy szukają dobrej firmy brukarskiej .Renata z Jastrzębia
Pracownik obecny 2016-04-25 05:53:09
Pracuje w tej firmie już 5 lat wszyscy pracownicy mają umowy dobre stawki i wynagrodzenia na czas to duży plus bo inne firmy wcale nie płacą albo w ratach. Praca w miłej atmosferze Polecam tylko tym którzy chcą pracować :)
Damian 2016-04-25 14:27:36
Też Pracuję W Firmie Brukarskiej i takich opinii byłych pracowników jest dużo a to sami tacy piszą co nic nie potrafią nawet nie rozróżniają łopaty od sztychówki a chcą zarabiać jak prezesi tym młodym to się w głowach poprzewracało do roboty się lepiej wziąć a nie oczerniać firmy. Budowlanka to ciężka harówka ale taką robotę też musi ktoś robić.
pracownik 2016-04-26 07:21:34
Chłopie pracuje w tej firmie i zawsze wszystkim pasuje godziny i kasa a szef zawsze jest otwarty do pracowników wymaga ale tak to już jest,a umowy wszyscy mają .Robić ci się nie chciało i strzelasz fochy ,w tej robocie stanowiska dla dyrektorów są już zajęte :)
Pablo 2016-05-10 07:28:28
Basiu Z tego co wiem to nowo przyjęci mają umowy o dzieło a później umowa o pracę
pracownik 2016-10-14 07:50:43
@pablo po ok 2 tyg dostają normalne umowy .W tej chwili szukają pomocników i brukarzy z doświadczeniem .Ja polecam jak chce się robić i jest się uczciwym .Wynagrodzenie zawsze na czas niema problemów .
pracownik 2016-10-14 10:03:58
szukają pomocnika i brukarzy z doświadczeniem .
pracownik 2016-10-14 10:43:39
potrzebują teraz pomocników i brukarzy
pati gość 2016-10-20 07:54:11
mają na Olx ale najlepiej zadzwoń
SG 2016-10-24 19:42:54
Wykonywali u mnie sporej wielkości podjazd...część z nowej kostki, część ze starej...Wszelkiego typu prace były wykonywane w pełni profesjonalnie i bez problemów. Być może sama cena nie była najniższa ale za jakość niestety trzeba zapłacić (zaznaczę jednak że cena nie była również najwyższa z wszystkich ofert). Co do pracowników jak i samego Szefa nie mogę powiedzieć złego słowa. Czysto, na czas, porządnie, bez wulgaryzmów/petów na trawniku czy innych niespodzianek. Śmiało mogę polecić!!!
1
Zostaw swoją opinię o SEB-BUD Sebastian Polit - Jastrzębie-Zdrój
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SEB-BUD Sebastian Polit