brak logo

Kancelaria Rachunkowo-Prawna MICRAMET Sp. z o.o.

Rzeszów

Opinie o Kancelaria Rachunkowo-Prawna MICRAMET Sp. z o.o.

ktos 2014-03-26 19:11:20
Niestety nie polecam tego biura. Stawiają na ilość, nie na jakość. Księgowe, które tam pracują rozliczają po kilkadziesiąt firm i nie ma się co dziwić, że nie mają czasu dla klienta. ( usunięte przez administratora ) Sama pani prezes bardzo chłodno traktuje i klientów i pracowników. Łatwo nawiązać z nimi kontakt, ale robią problemy przy odejściu. Na prawdę - są lepsze biura w Rzeszowie oferujące współpracę na dużo lepszych warunkach.
7
... 2014-05-14 18:39:53
Skąd klient biura posiada informację na temat ilości rozliczanych przez pracowników firm czy relacjach pracownik-pracodawca? "mk" Pana opinia jest co najmniej wątpliwa.
1
mk* 2014-05-15 19:00:03
Skąd posiadam takie informacje?Tego nie mogę ujawnić,ponieważ moge mieć potem problemy.
@...-chcesz to wierz,nie to nie,nikogo nie zmuszam,szczególnie jak ktoś patrzy subiektywnie lub jak jest pracownikiem tego właśnie biura.
Ktoś kto patrzy z boku powinien zrozumiec i wziąć pod uwage czyjeś opinie i złe doświadczenia z tym biurem. Zresztą po to chyba jest ten portal. A to kim tak na prawdę jestem i co mnie z tym biurem łączy to zostawie dla siebie.
5
klient 2015-04-23 18:07:14
dziwią mnie opinie wypisywane powyżej, jestem klientem tego biura od dłuższego czasu i nie mogę narzekać, dziewczyny choć młode są bardzo dobrze zorientowane w temacie
Tak to jest, jak firma sie rozwija to zawsze znajdzie sie osoba której jest to nie na reke i wypisuje glupoty anonimowo w internecie
Vektra 2015-04-26 18:37:15
Niech się rozwija firma życzę jej jak najlepiej. Oczywiście nie za moje pieniądze. Znalazłem sobie kogoś kto zajmuje się moimi papierami a nie je "przewala".
1
księżunio 2015-08-19 23:12:12
Niestety muszę potwierdzić wszystkie negatywne opinie wyrażone powyżej.. Atmosfera pracy nie do wytrzymania, ciężko jest przez to skupić na pracy.. Pracownicy na wyższych stanowiskach myślą że wszystko wiedzą najlepiej, a również popełniają błędy.. Niestety wybierając biuro dwa razy zastanowiłabym się nad decyzją.
3
xyz 2015-08-27 11:39:04
Ja również potwierdzam brak szacunku i powagi u pani kierownik. Jedno mówi, a drugie robi. Totalny wyzysk.
3
leszeek 2016-05-13 09:16:03
znalazłem informacje, że ta kancelaria to dynamicznie rozwijająca się firma działająca w sektorze usług finansowych. Jej początki sięgają 2004 i naparwde od tego momentu już pracują na swoja reputacje, a zatrudniaja chyba sporo prawników na chwile obecną.
Zostaw swoją opinię o Kancelaria Rachunkowo-Prawna MICRAMET Sp. z o.o. - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Rachunkowo-Prawna MICRAMET Sp. z o.o.