Centrum Turystyki OSKAR

Suchy Las

Opinie o Centrum Turystyki OSKAR

gość 2015-02-16 10:25
Witam,
mogę prosić o kontakt?? byłem na rozmowie w sprawie pracy w tej firmie.
mala.gosia3@wp.pl
Waldek 2015-07-03 10:20
Witam pracowałem w tej Firmie jeszcze atmosfera była bardzo dobra było to prawie 4 lata wstecz ale wspominam mile i sympatycznie zastanawiam się nad pracą w następnym sezonie tak dla rozrywki i przypomnienia pamiętam że byli tacy co tylko raz czy dwa razy pojechali i narzekali a to nie jest PKS i praca dla mięczaków trzeba zasuwać i do tego wiecznie czepialscy pasażerowie trzeba mieć dobrą psychikę więc jak ktoś jest slaby to niech sobie odpuści to nie zabawa w Pana kierowcę i jazda od przystanku do przystanku 40 km/h pozdrawiam wszystkich a jak ktoś ma pytania to proszę pisać - (now_y87@wp.pl) z chęcią odpowiem
1
anonim 2015-10-08 11:13
Fajna firma, szczegolnie dobrze wspominam prace z Lila :)) ciekawe czy jeszcze tam pracuje !
Fikumiku 2015-11-22 07:35
Miki, a skąd ty wiesz, że w Oskarku "szkolą tez jak najbardziej"?
Zastanawiające ze biedaczki ciągle i ciagle szukają koordynatora transportu, srednio co 2 miesiące dają to samo ogłoszenie. Czyżby kolejni koordynatorzy odchodzili...? I nawet te twoje szkolenia, ktore "jak najbardziej" organizuja nie są w stanie zatrzymać kolejnych pracowników.
6
terefere 2016-01-15 16:57
Umowy o pracę? No, od biedy sa. Za najniższa krajową. Reszta pod stołem, o ile ci nie obetna wypłaty pod jakims pretekstem. Poza tym pensja płacona jest w ratach, często z dużą obsuwą czasową.
To raczej pracownicy robią łaske Oskarowi, że (jeszcze) tam pracują, a nie Oskar robi łaskę, ze zatrudnia. A powtarzanie ofert pracy przez Oskara ma tylko i wyłacznie na celu wzbudzenie strachu wśród pracowników. Nic więcej.
4
kierowca 2016-02-02 12:49
A ile zarabiaja tam kierowcy????
4
kana 2016-08-08 10:41
jakoś jednak za wiele tych rekrutacji nie wbrew temu co mówisz
waldek 2017-02-01 14:22
Szanowny panie "eskpercie" a jakieś dowody na to co pan wypisuje? Bo gdyby faktycznie kasowali opinie to na wszystkich portalach byłoby 10/10 a wystarczy wygooglować żeby wiedzieć że tak nie jest i są negatywne opinie z przed kilku lat nawet. Pańska "garść informacja" jest ch.. warta.
1
Tomi 2017-02-12 18:15
Czy może ktoś napisać jakie tam są zarobki (łącznie z tymi pod stołem)
Hanna 2017-03-28 16:25
@Tomi, jakie stanowisko Cię interesuje?
Ola 2017-05-15 16:28
Czy ktoś pracował jako wychowawca kolonijny w tej firmie ? Jak to wygląda?
Czy są wypłacalni z tego co wiem to umowa o dzieło ?
Zostaw swoją opinię o Centrum Turystyki OSKAR - Suchy Las
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Turystyki OSKAR