brak logo

ADAMCZAK TRANSPORT

Rzeszów

Opinie o ADAMCZAK TRANSPORT

mała kasa 2015-05-27 18:03:08
jutro się tam wybieram trzeba się odbić od tego dna
fikumiku@.pl 2015-06-19 21:13:28
ADAMCZAK TRANSPORT-DZIADTRANS dla mało wtajemniczonych forumowiczów omijać szerokim łukiem
bolo 2015-08-04 17:56:50
te 3 kola zeby zarobic to u adamczaka 2 razy hiszpanie trza zrobic i rumunie przy okazji
bolo 2015-08-04 17:56:55
te 3 kola zeby zarobic to u adamczaka 2 razy hiszpanie trza zrobic i rumunie przy okazji
MAROCO 2015-08-05 14:06:52
i JESZCZE DO MAROKO DODATEK TRZEBA W TYM WYROBIĆ ,,...
JARO 2015-08-16 11:35:16
to juz lepiej byc bezrobotnym niz pracowac za darmo
Firestone 2015-08-25 16:51:27
Nie wiem o kim Gal to piszesz, bo szef tego burdelu na kółkach to oszust na wielką skalę,bez honoru ,bez pojęcia o transporcie i wielka swinia
Gal 2015-08-25 19:09:41
A ty jesteś kiero z sieci wifi .za robotę się weź lepiej o nie pier-dol!!!
Madzia 2015-08-27 17:45:42
Tu żadnej premi nikt nie dostaje tylko same obciążenia a pracują tylko ci co nie mają doświadczenia bo takich najłatwiej robić w bambuko tak mój chłopak został oszukany
Gal 2015-08-27 20:37:30
Używasz słów których znaczenia nie pojmujesz.zastanow się po co tu zagladasz i co wypisujesz. Zostawiając tu swój NIK pleciesz bzdury bo tak ci wygodnie i myślisz ze jesteś bezkarna.
Gal 2015-08-27 21:13:02
Doradź swojemu chłopakowi żeby zapisał się do Szkoły doskonalenia zawodowego.WORD takie organizuje.wtedy będzie miał DOŚWIADCZENIE
Operator 2015-09-09 09:31:07
Słyszałem że szuka operatorów na te dwa kombajny co stoją na placu
gal 2015-09-11 14:55:07
I będzie mielil .... Tak jak ty.
bleee 2015-09-15 17:14:25
jedz ogorki rano i w nocy...a kloc wyjdzie ci jak z procy
Anonimowy 2015-09-19 19:07:22
Hahahaha dobry żart tu jeżdżą bez doświadczenia i kto chcę bo za taką kasę żaden dobry kiero nie będzie jeździł na dzialalnosci
gal 2015-09-21 19:43:31
najpierw naucz się budować zdania matole "anonimowy" poprawnie a potem może będziesz mógł pozwolić sobie na wystawianie opinii . to tyle ...pewnie skończyłeś 7 klas . może do partii byś się zapisał jakiejś . tam jest kasy jak lodu w lodówce .Wtedy twoja żądza finansowa byłaby zaspokojona
Anonimowy 2015-09-21 20:26:10
Wielki uczony się znalazł, poeta i bajkopisarz,zezbiarz plus monter parapetów i prze.uj na plaskie dachy
GAL 2015-09-24 19:34:03
Czaruś ty nie twórz poematów tylko do MPK zapier..dalaj . tam jest mega wypłat na czas na miejsce na pewno ... i nie bedziesz zrażony hahha dostaniesz mundurek i bilety bedziesz gonił na lewo to ci cos wpadnie po boku ..
Jonek 2015-09-25 10:40:49
Nawet papier toaletowy wie ze trzeba sie rozwijac panie ,,gal,,
Gal 2015-09-26 19:24:24
Rozwijać to nie to co masz na myśli Panie "Jonek" atomek . Ale niebawem ty też się dowiesz pewnie i rozbłysniesz jak gwiazda wieczorem ... a twój blask będzie widoczny w całym powiecie i wtedy wszyscy będą mówić tylko o tobie ...będziesz sławny i będziesz miał swoje pięć minut w życiu bo teraz żyjesz w cieniu i jesteś zmęczony pewnie bo musisz zapie-rdalać na kogoś według ciebie..... rozumiesz głąbie ... myśl LT !!
FAN 2015-10-12 09:58:21
...i w toalecie bedziesz krecic sie...

hehe fajne forum mozna sie posmiac
Madzia 2015-10-25 14:49:35
Tu trzeba mieć dobrego adwokata żeby kasę odzyskać bo jak się ktoś zwalnia to adamczak nie wypłaca pieniędzy
gal 2015-10-27 07:59:34
A co Madziu ,pracowałaś w tej firmie może ? czy nudzisz się w domu i klikasz w kompa zastanawiając sie co by tu robić żeby nic nie robić ?
gal 2015-10-27 08:04:32
Leszku kursy jak najbardziej są możliwe w tej firmie orazz innych i szkolenie też , ale tu sami fachowcy sie wypowiadają i jak widać są wyszkoleni w mowie i piśmie w internetowej sieci .pzdr
1
Madzia 2015-10-27 14:49:45
nawet tutaj potrafi mydlić ludziom oczy
MIRON 2015-10-27 16:38:34
ZGADZAM SIE Z MADZIA I INNYMI WPISAMI
PAUL 2015-10-28 00:04:19
MIRON , a ty z jakiej jestes drużyny?? wiecznych bezrobotnych czy wiecznie niezadowolonych a może niedouczonych??? mam dla ciebie propozycje - załóż sobie forum i tam wylewaj swoje żale. będziesz miał rzeszę oglądaczy i słuchaczy . sam jestem pod wrażeniem -ogromnym !!złapali cie już kiedyś pewnie i teraz sie mścisz hahha
PAUL 2015-10-28 00:09:54
A ty Madziu weż cos na uspokojenie ... np spacery i oddychaj głęboko .... dobrze ci zrobi . wiesz stres zwiazany z "pracą" prowadzi do poważnych powikłań całego układu nerwowego . A pewnie jeszcze chciałabyś poklikać troszkę w smartfon i facebuka .jesien jest piękna lecz prowadzi do depresji ...
Klik 2015-10-28 00:19:13
EEE tam nic ciekawego sie nie dowiedziałem .. pieprzenie bzdur i żadnych trafionych wypowiedzi o firmie .Idę jutro na rozmowę. GoWork.pl to nie jest wiarygodny portal .. to stek wylewanych pomyj i wieczne użalania sie bezrobotnych , biednych i stłamszonych przez życie słabych ludzi . nara
1
FAN 2015-10-28 06:36:53
do gala zagadka, Dlaczego Smerfetka nie ma dzieci ??
Madzia 2015-10-28 13:22:20
a ty już pewnie coś wiesz na ten temat...
moniek 2015-10-29 20:52:10
hej, słyszalem o tej firmie niezbyt dobre opinie, szkoda czasu dla adamczak transport
Iwan 2015-10-30 19:04:56
Ktoś tu napiszę gdzie ten lysy rudzielec można spotkac bo bo nie ma nigdzie albo gdzie się ukrywa
PAUL 2015-10-30 22:47:00
CYTAT: Witam, przedstawiłem innym internautom swoją negatywną opinie wobec poprzedniego pracodawcy. Opinia jest, jakby nie patrzec rażąca ale wszytsko co opisałem jest prawdziwe. W zamian od kierownictwa zostałem pozywany od schizofreników i debili oraz otrzymałem informacje:

Oj człowieczku - zbieraj teraz lepiej pieniądze na prawnika. Albo lepiej dwóch - adwokata i radcę prawnego, bo ciężko będzie ci znaleźć jednego dobrego zarówno w sprawach karnych z art. 212KK, jak i w cywilistyce - konkretnie w zadośćuczynieniach z art. 24KC.
Później zbieraj już na nawiązkę i grzywnę (niestety sądy karne rzadko orzekają za 212KK karę pozbawienia wolności, ale już ograniczenie wolności - czyli sprzątanie ulic w ramach prac społecznych, co raz częściej się zdarza) orzeczone przez sąd karny. No a potem to zbieraj już na zadośćuczynienie z powództwa cywilnego. Coś mi mówi, że choćbyś i 10 lat mył gary u Niemca to i tak się nie wypłacisz.
Ktoś cię straszy ? Nie - to na gruncie prawa normalna (uwaga !! będzie trudne słowo !!) ODPOWIEDZIALNOŚĆ za swoje słowa. Przyzwyczaj się, bo "odpowiedzialność"to termin dla ciebie, póki co, zupełnie obcy.
Zresztą - sam zobaczysz
hugo 2016-03-21 20:40:42
Jeśli ktoś chce pracować u pracodawcy ,który stosuje mobbing nad pracownikami to zapraszam. Jeśli pracując i jesteś obciążany za byle głupstwa z tej marnej marnej wypłaty zapraszam.Jeśli ktoś coś mówi a co innego robi i wypiera co wcześniej powiedział,słowo dla mnie droższe od pieniędzy a dla nich!!!zapraszam.Jeśli jesteś zainteresowany pracą w tej firmie to się zastanów.Ktoś co kupuje tylko nowe samochody to wiadomo ,że o pracownika nie będzie dbał.
1
hugo 2016-03-29 10:56:01
Jaki powinien być pracodawca Ugodowy? Łagodny? Wyrozumiały? A może konkretny, stanowczy, wymagający? Zastanówcie się przez chwilę, z jakimi osobami najlepiej układa się Wam współpraca. Porównajcie to ze swoim dotychczasowym doświadczeniem i - voilà - już macie gotową odpowiedź na to pytanie.Dobry szef to taki, który potrafi dostrzec we mnie potencjał, i tak mną pokierować, by wykorzystać wszystkie moje mocne strony i jednocześnie udoskonalić słabe.
Dobry szef to taki, od którego potrafię się uczyć i przy którym mogę się rozwijać, niezależnie od tego, czy jest miły, troskliwy i pyta jak się dzisiaj czuję, ja i moja rodzina.A teraz ja porównam jakim jest obecny Marek i jego żona jak się troszczą o swoich pracowników jak zależy im na dobrych relacjach .Dla nich liczą się tylko pieniądze nie człowiek,nie szanuje się pracowników stosuje się różne metody mobbingu wmówieniu pracownikowi winy.
hugo 2016-03-29 11:03:22
Jaki powinien być pracodawca Ugodowy? Łagodny? Wyrozumiały? A może konkretny, stanowczy, wymagający? Zastanówcie się przez chwilę, z jakimi osobami najlepiej układa się Wam współpraca. Porównajcie to ze swoim dotychczasowym doświadczeniem i - voilà - już macie gotową odpowiedź na to pytanie.Dobry szef to taki, który potrafi dostrzec we mnie potencjał, i tak mną pokierować, by wykorzystać wszystkie moje mocne strony i jednocześnie udoskonalić słabe.
Dobry szef to taki, od którego potrafię się uczyć i przy którym mogę się rozwijać, niezależnie od tego, czy jest miły, troskliwy i pyta jak się dzisiaj czuję, ja i moja rodzina.A teraz ja porównam jakim jest obecny Marek i jego żona jak się troszczą o swoich pracowników jak zależy im na dobrych relacjach .Dla nich liczą się tylko pieniądze nie człowiek,nie szanuje się pracowników stosuje się różne metody mobbingu wmówieniu pracownikowi winy.
1
Były kierowca Adamczaka 2016-04-11 22:52:33
Hugo, jaka żona? Za krótko tam pracowałeś, a może pracowałaś (bo słyszałem ze ten dziad juz dziewczyny zaczął wykorzystywać). Przecież oni nie mają ślubu, bo długami musieli by się podzielić. A jak ktoś przyszedł by mu spuścić łomot to i jej by się dostało. A tak, to to jest niby pani dyrektor - buhahahaha - od siedmiu boleści. Śmiech na sali, sądowej -dosłownie byłem, widziałem!
Były kierowca adamciaka 2016-04-11 23:15:05
Pamiętajcie dzieci. Z dziadem nie podpisuje sie umowy z 20-sto dniowym terminem płatności, bo jeśli będą problemy, a będą na pewno, to ostatniej wypłaty nie zobaczycie. adamczak z tego żyje bo nikt normalny nie chce marnować swojego czasu w sądach. Trzeba w trasę jechać, zarabiać pieniądze. A taki adamczak w Rzeszowie siedzi, czasu wolnego dużo to głupoty do głowy przychodzą...
1
Adi 2016-04-11 23:37:50
Zgadzam sie z wami koledzy,pracowałem u niego tez mi nie wyplacil za 7 miesiecy ciezkiej roboty i chodze po sądach zeby kase odzyskac
hugo 2016-04-29 16:09:22
Graj w otwarte karty z pracownikami a nie będzie takich wpisów.Dlaczego tyle niejasności tyle przekrętów ,potrąceń mało Ci jeszcze .A łomot to by mu się przydał za to wszystko.
1
xxJazim 2016-06-07 02:14:35
NIE POLECAM ! ! ! SĄD CZEKA !
hugo 2016-06-08 21:23:16
Witajcie chłopaki jeśli chcecie przyjść do pracy nie polecam ,bo to nieuczciwy był bardzo pracodawca.Co innego się mówiło a jeszcze inne się robiło!!zależało tylko na tym aby wiele ładunków przewieść wiele kasy wpłynęło a reszta nie ważna.
2
hugo 2016-10-03 20:17:40
Z wypłacalnością to jest bardzo źle bo marek to jest oszust do potęgi entej ,byle on miał na wszystko a kierowca nie musi mieć .Jak tak dalej pójdzie to zostanie sam na tym padole.Kto z takim wariatem wytrzyma przecież to psychik!!!!.
1
hugo 2016-10-06 20:37:05
Po!! tak się składa że pracowałem u tego gościa ale nie polecam oszust ,krętacz,nie wypłaca tak jak obiecuje a obciążenia to zawsze jakieś!!.Szukaj jakiegoś normalnego człowieka ale to nie tu .Zrobisz jak uważasz pozdrawiam.
1
hugo 2016-10-08 18:39:54
Witam Senia ta firma nie ma swojej strony a nie wiem czy ona jeszcze istnieje bo z tego co mi wiadomo to tylko zgliszcza po firmie .Pracodawca oszust to wszyscy uciekli. Kolego nie polecam takiego dziadostwa bo będziesz żałował po pierwszym miesiącu . A dostać tam to każdy się dostanie bo nawet Ukraińców przyjmuje.Bo polak poczyta i stwierdzi,że to nie dla niego Pozdrawiam.
hugo 2016-10-09 17:51:19
Hey na pewno zarobki nie są adekwatne do wykonywanej pracy .Bo co on obiecuje a ile z tego dostaniesz to jest druga sprawa, po obcięciu za różne głupie potrącenia a to , że obiecuje!! premię ok .Jak będziesz miał na piśmie to już inaczej. A jeśli chodzi o atmosferę to bardzo źle,ba fatalnie chwilami.pozdrawiam życzę powodzenia ale lepiej u człowieka z pasją.
hugo 2016-10-09 20:16:02
@ZX tak masz racje kolego zarobki nigdy tu nie były adekwatne do wykonywanej pracy a do tego dochodzi znęcanie się nad pracownikiem.
hugo 2016-10-10 12:52:33
aro@ skoro pytasz to Ci powiem już od dawna w tym dziadostwie nie pracuję ale zostali koledzy więc wiem a po parkingach też się czasami spotykamy to się rozmawia.A z tym dziadem to się nic nie da zrobić bo to psychol a z wariatami się nie rozmawia.
po 2016-10-12 12:51:03
A czy wciąż można się załapać do Poznania na linux system administrator? Dobrze, że zapewniona jest umowa o pracę, bo o tak stabilne zatrudnienie jest dość trudno, ajak są benefity socjalne do tego, to jeszcze lepiej
Zostaw swoją opinię o ADAMCZAK TRANSPORT - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ADAMCZAK TRANSPORT