brak logo

GRADIENT Agencja Reklamy

Gliwice

Opinie o GRADIENT Agencja Reklamy

Mała Ania 2010-07-22 23:49:24
W skrócie... sympatyczna atmosfera w pracy to tylko zmyłka i mydlenie oczu... Szefowa traktuje pracowników jak dzieci... nie pozwala się im wykazać, zawsze wie wszystko lepiej. Zarobki... minimalne... ogólnie ok, jako pierwsza praca... tak aby się nauczyć czego unikać na przyszłość
2
foxbat 2010-11-16 22:02:20
Nie polecam. Zarobki, żenada, atmosfera niby OK ale to tylko przykrywka. Omijać z daleka.
b 2013-07-03 12:14:50
MASAKRA - nie wiem co to ma wspólnego z agencją reklamy...
brak szacunku do ludzi, [usunięte przez moderatora] Lepiej robić cokolwiek innego niż trafić tam do pracy!
2013-10-01 22:44:34
Ludzie są ciekawi i można naprawdę spotkać uzdolnionych i konkretnych. ( usunięte przez administratora )Jeśli jako grafik chcesz prawować to tam się niczego nie nauczysz i nie rozwiniesz.
dorobkiewicz 2014-04-11 21:38:40
firma gdzie wiecznie szukają pracowników, takie słuchy na miesicie, że ciągle jakieś ogłoszenia na te same stanowiska, że [usunięte przez moderatora], że ta szefowa cała to straszna(niecenzuralne). Ktoś może powiedzieć ile tam można zarobić jako grafik, z doświadczeniem i portfolio,webmaster z zamiłowania? Można tam robić swoje czy faktycznie lata dziewięćdziesiąte i białe kozaczki?

Jak ktoś może dać znać czy te plotki to prawda proszę o informację.
ania 2014-06-27 23:18:10
Nie polecam tej firmy. Zarobki bardzo niskie, szefowa o bardzo niskich kwalifikacjach,kultura organizacyjna 0.
Ktosiek 2014-07-22 13:40:30
Pytanie na jakim miejscu jest?mwsrod innych agencji ta firma ma bardzo zła opinie, właścicielka traktuje pracownikow jak dzieci i nawet ńie pozwala sie wykazać, podczas rozmowy kwalifikacyjnej zadaje bardzo prywatne pytania i tak naprawdę nawet nie związane z praca. Uważa sie za alfe i omege a tym czasem obsługa klienta tam jest na żenujących poziomie. Odradzam ta firmę i radzę szukać czegoś innego
odpowiedź do cykor 2014-08-24 21:11:32
Pani Ewa sama odpisuje? Gradient jest na żenującym miejscu, nie rozwija się od lat, klientów niewielu, poza tym okropne, żenujące niezgodne z zasadami biznesu, zarządzania i dobrego wychowania traktowanie pracowników.
Oficjalne Rozmowy o fekaliach na odprawach.
Wchodzenie w życie prywatne, niedyskretne pytania na rozmowach o pracę.
Łaska że pensja jest na czas, a to podstawowy obowiązek pracodawcy. Nie tylko są profity z zatrudniania ludzi ale i obowiązki, to samo dotyczy biznesu.

Oczerniania się w Gradiencie klientów, oczernia się zarówno byłych jak i obecnych. Generalnie nie polecam. chyba że ktoś lubi słuchać o czyiś fekaliach i robić projekty niczym z bazaru z początku lat 90.
gradient_żenada 2014-11-03 12:09:04
Wszyscy młodzi i kreatywni - OMIJAJCIE Z DALEKA TO MIEJSCE
Gradnient nie jest na żadnym poziomie
odpowiedź do cykor 2014-11-18 18:22:13
Mirku, jak masz firmę to nie musisz. Czy nie tak myślą pracodawcy?
c 2015-02-11 09:36:20
Gradient = NAJGORZEJ
Zosia 2015-05-17 11:03:02
Czytam powyższe opinie i mimo że nigdy tam nie pracowałam, to wiem że kontrahentów ta Pani traktuje identycznie. Trzeba mieć spore mniemanie o sobie, żeby wydzierać się na klientów :)
Ewa 2015-06-14 13:34:52
Ta firma nie ma klientów, bo ich odstrasza Pani Ewa swoim nieprofesjonalnym podejściem.Firma prawie już nie istnieje.
nick 2016-07-08 15:48:19
Cześć,
możesz dać namiar te opinie z internetu i forum, o którym piszesz?

Tyko nie te z programu rzetelna firma - bo je pisze firma sama i płaci za program.
Mirek 2016-10-17 22:57:29
Nie jest tak jak mówisz, więc nie rozumiem o co chodzi
2
Zostaw swoją opinię o GRADIENT Agencja Reklamy - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GRADIENT Agencja Reklamy