brak logo

LSA Leszek Sierhej

Piła

Opinie o LSA Leszek Sierhej

2013-10-11 19:20:12
Co 3 miesiące od 3 lat nowe ogłoszenie o pracę na spedytora.
:) 2014-01-02 16:32:21
Akurat spedycja jest od dwóch lat :) ale ok od 3 lat nowe ogłoszenie oj żałosne :)
ania 2014-01-17 21:16:46
Żałosne jest to co napisał przedmówca, że pracuje tam się tylko na okres próbny. Chyba nikt nie jest w stanie zostać na dłużej...
2
odpowiedź 2014-01-19 20:46:54
Kolejne ogloszenie bo szukamy trzeciej osoby- bez komentarza najlepiej tylko narzekać.
gruby 2014-01-23 18:05:22
żałosne są te komentarze (usunięte przez administratora)Spedycja działa od 3 lat i od tego czasu są wciąz ponawiane ogłoszenia o prace dla spedytuorów. Bynajmniej dlatego żeby zwiekszyć obsadę. Na miejsce obecnego pracownika juz za jego plecami szuka się następnego. Zdecydowanie odradzam
1
opinia A. 2014-02-06 17:54:13
To zależy ile godzin w miesiącu musisz być do dyspozycji...
do Jarka 2014-02-06 18:01:19
Teraz dają 2000 brutto, to wychodzi 1460 na rękę, a to tylko 220 zł więcej niż najniższa krajowa. Na kolana nie powala!
:) 2014-02-12 18:30:49
Pani (usunięte przez administratora)jak by Pani zapomniała to przypominam godziny pracy poniedziałek - czwartek od 8-16 w piątek 8-14 !!!! Jak inna firma w Pile w piątki kończy o 14 ?? No i wiadomo praca jako spedytor czasem wymaga pracy w domu jak jest problem z przewoźnikiem.
odpowiedź 2014-02-13 23:48:11
O czym ty kobieto piszesz. Owszem pracowałam w markecie i wcale się tego nie wstydzę, byłam świeżo po szkole i wolałam cokolwiek robić niż narzekać!!!! jak wy co wypisujecie bzdury, teraz ciężko znaleźć osobę która w ogóle chciałaby pracować!!!!! Dla twojej wiadomości po krótkim czasie jaki tam przepracowałam zaczęłam pracę w firmie transportowej i przepracowałam tam 10 lat - co ty wypisujesz!!!!! Natomiast LSA było długo, długo później jak nie wiesz to nie wypisuj głupot estupido!!!!!!!
1
minia 2014-10-21 09:25:10
bo to firma krzak oferująca wszystko co popadie, co tylko na rynku mogłoby przynieść jakąkolwiek złotówkę. A tak naprawdę nie specjalizują się w niczym, bo kilka srok za ogon ni da się trzymać jdnocześnie
Firma Krzak 2014-11-06 11:01:11
Skoro firma Krzak to po co tam pracowałaś ? Zawsze można iść do Philipsa na linie albo do sprzątania ulic. A wg mnie jeżeli ktoś próbuje nawet innych działalności żeby dać ludziom pracę i za tą prace płaci tyle że ludzie przychodzą to oby więcej takich FIRM KRZAK. Proponuje zapisać się do pośredniaka siedzieć w necie i opisywać innych, znam akurat właściciela( usunięte przez administratora )jak niektórzy piszą takie rzeczy to naprawdę nadają się tylko na siedzenie na bezrobotnym
pozdrawiam
odp 2014-11-07 22:40:24
"żeby dać ludziom pracę i za tą prace płaci" nie jestem pewien czy tworzy nowe działalności po to, aby dać ludziom pracę, to chyba nie jest jakiś priorytet właściciela ...a że jeszcze za tą pracę zapłaci to naprawdę filantrop jakiś.. szkoda, że traktuje ludzi jak....juz sam dobrze wie jako choleryk
nowi 2014-11-07 22:42:30
a kto napisał, że tam pracowałem??
krecik 2014-12-08 18:53:35
Ludzie nie odchodzą z pracy tak po prostu, a w LSA rotacja jest większa niż przeciętna, już w zasadzie od początku powstania firmy. Powody są dwa: albo jest coś nie tak z pracodawcą ( usunięte przez administratora ) albo pracownicy od dobrych paru lat nie spełniają oczekiwań. Tylko zawsze trzeba pamiętać, że oczekiwania pracodawcy powinny iść w parze z atrybutami tj. wynagrodzenie, dodatki, atmosfera w pracy...
1
odp 2014-12-08 18:58:51
Dlaczego tak nisko oceniasz ludzi na forum, dlaczego od razu do sprzątania, skoro pracowali u Sierheja to chyba nie mieli kompletnie niskich kwalifikacji, chyba, że Sierhej zatrudnia kogo popadnie z ulicy..
kierowca 2015-01-30 22:52:22
Niestety odradzam współpracy z tą firma jesli chodzi o zlecenia spedycji.( usunięte przez administratora ) Człowiek szuka pracy to idzie na kompromí ale sa granice. Nie polecam
transport 2015-01-31 11:30:13
hmmm dziwne, brałem od nich ładunki wszystko było ok jak również to, że płacą w terminie co bardzo się liczy w spedycji w tych czasach. Wypowiedź poprzednika moim zdaniem przesadna.
cynik 2015-02-21 21:06:03
Zadziwiające jest to ile postów znika.Dorotka to znowu ty?
kropka 2015-03-14 22:16:34
Zdecydowanie nie polecam. Do tego podszywają się na forum i robią sobie auto reklamę.
andrzej 2015-03-17 11:48:35
na produkcji nie płacą za okres przyuczenia / kilka dni /, pył z popiołu wszędzie, maseczki nic nie dają, smród i wyziewy z piecz

2
Leszek S. 2015-03-24 20:23:25
posty nieuczciwe usuwam Ja. Jest to portal o firmie a nie o mojej rodzinie. Jeżeli uważasz, że moja firma cię oszukała miej cywilną odwagę napisać to i podpisać się imieniem i nazwiskiem, sprawę wyjaśnimy w sądzie. Od dzisiaj jeśli ktoś obrazi nas niech liczy się z konsekwencjami.
Ala 2015-05-12 19:54:06
Miałam wątpliwą przyjemność pracować w spedycji w LSA. Odeszłam sama. Bardzo trudna współpraca, (usunięte przez administratora)Zaznaczam, że nie pisze tego aby obrazić kogoś tylko jako ostrzeżenie...
skryta 2015-07-21 13:09:13
a dlaczego uwazasz ze jest trudna wspolpraca? bo wlasnie szukaja do siebie do firmy i sie zastanawiam......jesli moglabys napisac bylabym bardzo wdzieczna. dziekuje.
ja-my-wy-oni 2015-12-08 23:48:29
Drodzy Panstwo Czytelnicy: Opinia moja jak najbardziej trafna - dziekuje za dodanie ,,wlasnej - poza stopa zawodowa" - to tylko ukazuje ,,ich,, podejscie. Hmmmm w systemie socjalnym to mozna dostac np [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] haha ..... Duzo mowia - mala robia - a jeszcze bardziej sie wiecej chwala.....
Do makik-a: pracuja, bo musza?! a wiekszosc z pracujacych w ogole nie ma z ,,tymi ludzmi,, do czynienia, do spedzania czasu zawodowego z ,,nimi,, - dlatego pracuja, a i opinie od ,,pracujacych,, nie sa zbyt ciekawe na Pana L. i Pania D......Konfliktowi Bardzo - ale przejada sie na tym.....juz sie przejezdzaja......Karma WRACA :)
Pozdrawiam
widz 2015-12-15 18:03:31
tam, u nich tylko kasa i kasa i kasa.dobrze piszecie - chociaz ktos madry opisuje co tam sie dzieje......Wlasciciele to jakas masakra spoleczna.powinni najpierw nauczyc sie ,,komunikacji miedzyludzkiej,, - choleryk i choleryczka - para dobrana nie ma co.Pani D nieraz odwracala kota ogonem - wielka szlachta a do bledow nie potrafia sie przyznac. dobrze ktos pisze - karma wraca.
karma wraca 2015-12-16 20:10:13
już usunęli wpis z 7 grudnia ja-my-wy-oni, to dowodzi ze ne wyciągnęli nauki z lekcji jaka im dajemy
Leszek 2015-12-21 20:32:18
Sprawa w prokuraturze z osobami które pomawiają, próbują poniżyć w opinii publicznej Art 212 par.1 widzimy się na sali sądowej.
taka prawda 2015-12-22 12:32:52
kto pomawia ten pomawia - prosze spojrzec w lustro. Nie strasz nie strasz bo kiedys sie przejedziesz. Ludzie prawde mowia a to Cie boli. Ludziom buzi nie zamkniesz - swoja opinie maja!
RP 2015-12-22 12:47:15
Konstytucja Rzeczpospolitej Polskiej w art. 54 ust. 1 zapewnia obywatelom wolność wyrażania poglądów. To jest portal to wyrazania opinii nt pracodawcy i warunkow - jak czytam wiekszosc opinii wlasnie takie jest. Chyba nie moga sie wszyscy mylic. Ale jednoczesnie jest to znak dla pracodawcy ze w rzeczywistosci jest cos nie tak z ,,firma,, i ludzmi tam pracujacymi. Dlaczego Panu jest to tak ciezko zrozumiec - tego nie moge pojac. Obwinia Pan wszystkich dookola za zle opinie, ale to Pana firma powoduje ze tak sie wyrazaja i widocznie Pana podejscie. Dlaczego Pan tego nie potrafi zrozumiec?
wyplata 2015-12-22 13:33:30
skoro juz kazdy rzuca artykuly to ja dodam jeszcze jeden:
przepisy art. 85 § 1 i 2 Kodeksu pracy - bo z doswiadczenia wiem ze wyplata 10-tego to 10-tego na koncie a w firmie LSA roznie to wyglada. Jak Pani D zapytasz dlaczego nie masz pieniazkow to slyszysz cytuje: "Przeciez zrobilam przelew 10-tego..." .... Otoz droga Pani - jakby Pani nie wiedziala,a uwaza sie Pani rowniez za pracownika co bledow nie robi, to przelewy bankowe potrzebuja conajmniej jednego dnia na zaksiegowanie. A jak 10-ty wypada w sobote badz niedziele to powinna Pani robic przelew nawet w czwartek w mysl ustawy co by w piatek znalazly sie u pracownika na koncie. 10-ty na koncie pracownika a nie ze 10-tego robi Pani przelew. Zeby nie bylo - wyciagi z konta moge pokazac - i to nie jednorazowy przypadek! Zbierzmy wszystkich co pracowali i nie ma problemu aby jawnie porozmawiac na rzeczy dziejace sie w tej firmie i na podejscie wlasciciela i Pani D do pracownika!
Meet 2015-12-22 14:02:44
Proponuje się spotkać. Dajcie maila gdzie można się umawiać
pomowienie 2015-12-24 11:13:03
"pomówienie" - wypowiedź, w której ktoś bezpodstawnie oskarża kogoś..... W mojej opinii to jest napisana prawda, wiec prosze lepiej zapoznac sie z prawem! a na sale sadowowa to chyba Pan sam pojdzie. Prosze sie nie osmieszac tylko zaczac cos z soba robic. Pozdrawiam
To jest portal do opisywania warunkow pracy w firmie a nie na opisywanie prywatnych zali do tej badz innej osoby. To tak na przyszlosc, a wiekszosc opinii wlasnie jest napisana formie opisywania warunkow pracy.
haha 2016-01-04 20:11:30
panie robercie gdzie sie pan uchowal? w tych branzach akurat nie dzialaja - skad ma Pan takie informacje hahahaha.....a na przyszlosc opisujemy warunki pracy a nie czym sie zajmuja ! a warunki u nich okropne - oboje powinni sie leczyc.
www 2016-01-07 17:48:26
najgorszapraca.pl
zainteresowany 2016-01-07 18:42:52

Wood Empire Sp. z o.o. Leszek Sierhej (RED TAXI PIŁA)

Co to za tartak założył Leszek Sierhej właściciel RED TAXI??
Jak tam się pracuje?? Czy warto się zatrudnić?? Jaka stawka?? Gdzie się znajduje??
Lesław 2016-01-12 12:09:47
Dobreee... sam siebie promuje ! hahaha
bajzel 2016-01-26 16:07:31
w tej firmie szef ma takie pojecie ze szkoda gadac - kasa i kasa a ta pani co sie uwaza za pania to smiech na sali - szanuja tylko siebie i chyba dobrze im to wychodzi bo wszystkich dookola maja gdzies. powinni na szkolenie z ,,kadr,, jechac i zobaczyc jak sie prowadzi firme gdzie pracuja ludzie, a pan szefuncio - klamca, pomawiacz - ta pani taka sama ...... nic dodac nic ujac taka jest prawda.....kto pracowal z nimi ten wie.
Uwaga 2016-02-02 09:32:24
Nazywając kogoś "kłamcą, pomawiaczem" powinieneś mieć na to dowody i pewnie z tego co wiem będziesz miał okazję pokazać je w prokuraturze, a następnie przed Sądem, Na Twoim miejscu wstrzymałbym się z komentarzami do zakończenia sprawy bo na 100% właściciel zgłosił sprawę do prokuratury.
ja 2016-02-18 11:40:52
jak zglosil sprawe do prokuratury to moze i dobrze - wyjdzie pare istotnych kwestii. a tak na marginesie - to jest portal do wystawiania opinii nt. pracodawcy/firmy - a wiekszosc takich wlasnie jest. aby kogos zglaszac za pomowienia trzeba samemu trzymac sie zasad "nie pomawiac".....do zobaczenia w prokuraturze.
P.S - warunki pracy w firmie LSA - slabe. b.zle podejscie szefostwa do pracownika - szef choleryk. wyplaty nie sa na czas. Potrafia opierdzielic za bledy, ktore sami popelniaja. Pani D. robi blad a zrzuca wine na pracownika.....przykladow mozna opisywac i opisywac.......Pozdrawiam :) i sa na to dowody. milego dnia
hmmm 2016-02-27 10:25:01
co ma piernik do wiatraka?
Cel? 2016-03-07 12:15:58
A po co ten wywiad udzielał?
pila 2016-03-23 10:57:12
firma okropna - zle warunki pracy, zero poszanowania czlowieka ....... ,,kto sie paj....m urodzil - skowronkiem nie umrze L&D!!!!
Odp. 2016-04-08 14:36:39
Cyt "dają pracownikowi umowę o pracę" a co w tym takiego wzniosłego przecież to standard
Ja 2016-04-14 18:35:40
Co masz na myśli pisząc złe warunki pracy możesz to rozwinąć ?
Dorotka 2016-05-11 16:59:46
Nawet? Gratuluję zatem bo to wielka sztuka się z nimi dogadać
nick 2016-09-13 11:44:01
warunki pracy normalne? a probowales siedziec z l i d w jednymn biurze czy jezdzisz taxi? bo to roznica......podejscie maja chore i zachowuja sie tez nagannie do pracownika - zwalaja czesto wine na niego za swoje wtopy!!
mozna oszalec po paru tyg pracy !!
1
hgv 2016-10-13 18:51:59
@nick no ale jak to jest możliwe? żeby zwalać winę na kogoś innego to jednak troszkę dziwne się wydaje
Zostaw swoją opinię o LSA Leszek Sierhej - Piła
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LSA Leszek Sierhej