Drahtzug Stein

Łódź

Opinie o Drahtzug Stein

Olo 2017-02-14 23:46
Firma bez jakichkolwiek zasad rzucają ludźmi po różnych działach jak śmiecm.i nie ma żadnych zasad nie trzyma się żadnych ustaleń.A brygadzista tylko pierdoła głupoty śpijaja kawkę a do awarii przywołuje są ich telefonicznie o ile sami całymi godzinami przez nie nie gadają.A zarobki to żenada
3
szary człowieczek 2017-02-15 13:48
Hmmm Olo masz w sumie racje ale nie do końca .Brygadzistą płacą więcej a wiesz mi że nawet za mało względem innych firm za to co muszą robić nie mówie o wszystkich ,bo fakt niektórzy to życiowa pomyłka zarządzających działami że ich wywindowali.Ale weż pod uwagę jedno coś się komuś stanie płacą brygadziście więcej że jest ścianą zaporową w sądzie .Kolejny przykład Brygadzista w DS to mechanik spawacz hydraulik i często gęsto elektryk.W innej firmie jest brygadzista i dział utrzymania ruchu, brygadzista usuwa drobną awarie ,a reszte DUR .U nas brygadzista jest zdanny na siebie.A prawda życiowa jest jedna jeśli brygadzista siedzi i nie chodzi po maszynach to firma zarabia a wy normalnie pracujecie bo dziala proste.Często gęsto jest tak że odwalisz 8 godzin i do domu i styka ,a oni siedzą oporowo często żeby coś zrobić dokończyć bo będą mieli przeje...od górnie.Według dłużej cześci ludzi czarne koszule to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale jeśli mieliby przekazywać dokładne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y które dostają to wiesz mi że już byś tak kolorowo nie myslał np. zarabiacie tu tyle że powinniście czyścić kible sznurówkami przykład.Ale daleko siężnie nie trzeba patrzeć wystarczyło by tylko prześwietlić zarobki biura to wiesz mi żę brygadziści i pracownicy i nawet niektórzy kierownicy zarabiają o wiele mniejsze pieniądze niż osoba siedząca w biurze i pachnąca,gdzie ty musisz sie napierdo... żeby coś zarobić .
3
jo 2017-02-16 12:32
nie nazywaj tej cieczy kawą
Andrzej 2017-02-16 18:23
Cześć , czy to prawda ze brygadziści zarabiają grubo ponad 3000 na rękę ? Mam tam znajomka i chwali się ze jak ma niedziele to ma 4000 na rękę. Narobić sie nie narobi zabardzo
Kazimierz obserwator różnych sytuacji 2017-02-16 19:29
Nikt nikomu nie zabronił zostac brygadzistą.Nikt nikomu nie zabronił zostać kierownikiem.Nikt nikomu nie zabronił zostać pachnącą z biura.I nikt nie zabronił jeszcze OSIE chodzić co 30 minut na faje...
2
Hubert 2017-02-20 13:56
Cześć.Ponieważ aplikuje na kierownika utrzymania ruchu chciałbym dowiedzieć sie jakiego typu maszyny są w tej firmie i na jakich podzespołach pracujecie.Może mi ktos poglądowo coś opisać?Z góry dziękuje
Shrek 2017-02-21 17:11
Prose pana admina bo ony na mnie piso ciungle!!!!
Dzordz 2017-02-22 21:16
Na najnowszych Panie Hubercie , roboty yamamoci, sterowniki Klopsch'a, servonapedy Boris, martenz i inne . jak Pan widzi sama górna półka.zapraszamy to Pokaże Panu inne cuda na linii Galvanizeryjnej.
Nowy 2017-02-24 18:19
Dramat.Firma w ktorej zatrudniają i nie wiedzą po co.....Dziś pan pracuje tu jutro niech pan idzie tam.Tam nie mają pomysłu i stoje jak debil całą zmiane i niby sie szkole....W grafiku zobaczyłem przy swoim nazwisku określenie skoczek.Małysza sobie zatrudnijcie durnie.
4
rzepa 2017-03-02 08:38
no i mamy początki nowych rządów zwolnienia, ukraińcy ,nadgodziny, a już stawki początkowe u sąsiadów 15zł i wszystkie nadgodziny to setki
2
Ania 2017-03-03 11:02
Jakie 13?Mi na początek zaproponowali 15 przez agencji pracy.Jak bedą predłuzać umowe to zlotówke dorzucą jeszcze.Ogólnie firma bardzo fajna.Ciepło ale da sie przeżyć
KROKOMIERZ 2017-03-04 17:49
Aniu opary zaszkodziły Tobie......skoro tak piszesz. Po tyraj trochę i wtedy napisz co dobrego w samopoczuciu.
1
jacuś 2017-03-04 21:44
myślę ,że warto związać się z tą firmą na dłużej, skoro na początku dają taką stawkę to pracownicy z dużym stażem mają ze dwie dychy.Ciekawe kto rozsiewa takie nie prawdziwe informacje, najwidoczniej boją się konkurencji.Aniu do zobaczenia w firmie Drahtzug może mi się też uda tam załapać.
2
Nowy 2017-03-04 22:13
Jacuś to przygotuj się na stawkę 11,50 bo Ania pisze bzdury.A Lidii na pewno nie tutaj
1
KTOŚ 2017-03-06 16:25
Pracuję już długo w firmie i z roku,na rok widzę jak firma spada na psy ,ludzi traktuje się jako śmieci, dzisiaj jest się potrzebnym,jutro już nie,dziś tu,jutro tam,zero stabilizacji, a najgorzej traktuje się starych pracowników, zielony może wszystko a stary nic,więc znając rynek pracy nie dziwcie się, że ludzie odchodzą, to jest dopiero,,cisza przed burzą'',jak dalej tak będzie to za rok,góra dwa nie będzie rąk do pracy
4
Zielony jak trawa 2017-03-06 18:03
Spoko damy rade.Zieloni górą!!!!!!Pa.
2
Koluszki 2017-03-06 18:09
Firma ok.Wypłacalna,warunki dobre.Polecam.
Nie słuchajcie malkontentów i nierobów.
1
Marcin 2017-03-06 21:03
Bardzo fajna praca.Zarobki w porządku do 13 pln za pięć dni po 8 godzin.Nadgodziny obiady w połowie refundowane.Warunki przyzwoite.Natryski stołówka.Polecam.
3
komar 2017-03-06 23:26
w tej firmie sa sami cwaniacy taki jeden P na zmianie u k wielki szpaner a słoma mu z butów wystaje tam tylko obgaduja i sie wysmiewaja brak szacunku do drugiej osoby Stanowczo odradzam tam pracy
2
Nowy 2017-03-12 00:05
Nowi piszą że mają 15 zł ,śmiech tutaj większość nie ma13.Jak masz 12 to skacz z radości.Trakuja nas jak śmieci,a lajciku nie ma.Zapierdalaj a jak os [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z pensji.Unikajcie tej firmy !!!!!A zielony pracuje za krótko by mieć okazję powiedzieć coś więcej.
2
Andrzej 2017-03-17 21:45
Naszczescie skończy sie zaraz czas niemieckich farbowanych kundli, bendom wracać do siebie na ślunsk nieroby kierownicZe z półek , tylko co on bendzie robił? Tu żyje z donoszenia....
5
animka 2017-03-23 19:26
Dżamal to fajny jest, chyba najwięjszy luzak na zakładzie :)
A do tego najprzystojniejszy z wózkowych, szkoda tylko że zajęty :(
1
Marcin 2017-03-24 11:10
Mi też sie podoba
2
Marcin 2017-03-25 00:30
Tak myślałem.Biore go
1
jacuś 2017-03-27 11:39
nie masz większych problemow pracując w tej firmie
Gośka 2017-03-27 14:19
Analfabeto naócz sie pisać !!!
Punkt odniesienia 2017-04-03 20:50
Sroczka skończ z piciem i to natychmiast!!!
Są wakaty w biurze.....ale ty pewnie nie wiesz co to takiego więc jak już wygoglujesz to próbuj.
sroczka 2017-04-04 08:48
Ja juz wylogowany z fabryki a widze że cośik zabolalo
Wielbiciel Sroczek 2017-04-04 13:05
Sroczka może będziesz chodziła częściej na papierosa niż minimum 2-3 razy na 40 min przepali Ci trochę więcej szarych komórek. Bo na waszej drugiej hali to norma u was większości robić sobie co chwilę przerwę ,kończyć wcześniej pracę .Myślisz że ludzie tego nie widzą i ich to nie wkurza.idż sobie na dział BSH bo tu ludzie muszą zasuwać do za pięć ,i pogadaj z nimi o frustracji jak na Ciebie patrzą i na system twojej pracy.Ewentualnie jak Ci tak żle idź na 4 hale i siedź na kawie ,towarzystwa tam przez 8 godzin zaznasz każdego dnia.Wracając do meritum sprawy może czas zmienić pracę jak Ci się wszystko nie podoba ,bo nie przyszłaś tu żeby Cię lubili ani ty ich tylko żeby pracować, a nie być plotkarą zakładową czego u nas już podostatkiem.
NORMA 2017-04-05 07:53
żenada to wasze pisanie WSTYD do pracy a nie pierdoły w tych makówkach
2
jacuś 2017-04-05 14:58
piszcie co jest dobre co jest złe co się wam podoba co dużo mniej ,bo po to jest GO-Work (opinie)
1
Moherowe berety 2017-04-08 09:41
Ale zazdrościcie Landrynowi !!!! Chyba wam drugie polówki nie daj.
Zacznijcie się interesować własnym życiem bo wstyd to mi jest za was !!!
jacuś 2017-04-11 14:24
zapraszamy nowego szefa Drahtzug Stein do wizyt na Go-Work( opinie o pracodawcach)
1
Rolnik 2017-04-11 21:52
Hansowi znowu(usunięte przez administratora).. na 4 hali i 2 syf, nie potrafi się niczym zajać tylko wybiela się kosztem pracowników, nikt nie chce pracować na tym dziale ludzie odchodzą a chłopaki się męczą z maszynami w stanie agonalnym... Oby tak dalej Hans
1
Monitor stanów urojonych. 2017-04-13 23:14
ok, zjem kępke chrzanu.
1
Prawy sektor odpowiada biada Ci Osa biada 2017-04-13 23:42
Marzena wszędzie Ci źle.Na Ind źle na Elektroluxie źle na BSH źle na Goldiego też narzekasz że sie Tobą nie interesuje teraz komponenty są złe???Odpusć se
2
były 2017-04-19 00:21
Fajnie tam macie :)
Zodiak 2017-04-20 18:21
Niebawem zostanie podana pewna bardzo ciekawa lista która zadziwi nie jedną osobę.Trzeba jednak uzbroić się w cierpliwość
Wodzio 2017-04-21 14:28
Jak juz powiedziałeś A to powiedz i B. Zacząłeś temat to napisz cos więcej.
Zodiak 2017-04-21 20:21
Bardzo ciekawą liste będzie opublikowana w ciągu kilku dni.Trzeba chwile odczekać.
Jonny 2017-04-23 10:49
Takie pieprzenie .. jak się do pracy idzie to trzeba być świadom ze nie nie w jednym miejscu tylko się będzie stać ... stroje robocze jak w każdej pracy , nie ma co wydziwiać
1
Jonny 2017-04-23 10:53
Człowieku co ty za głupoty wypisujesz ze zieloni więcej mogą . Chyba o to chodzi ze nowym trzeba pokazać wszystko . Chyba musisz mieć dobry [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na strychu ze tak mówisz.. Nie pasuje to się zwolnij proste -,-
Stary 2017-04-23 14:14
Proponuję zdjąć różowe okulary bo ci trochę przysłaniają ,skoro tak piszesz to musisz być na dobrym stanowisku albo dziale, ktoś niestety ale ma racje
5
widzew 2017-04-24 00:09
Zaczęło się, dwóch elektryków odchodzi, chłopak z warsztatu też, tylko patrzeć jak inni zaczną uciekać, za kilka miesięcy nie będzie miał kto pracować. Ciekawe co w głowie ma dyrektor J.K.?? Nikogo nie próbuje zatrzymać albo chce dać śmieszne 200 zł brutto podwyżki. Najważniejsze, że On i Jego pupilki zarabiają najwięcej, chore !!
7
Tobi 2017-04-24 23:13
O czym Ty bredzisz. JK odpowiada za cały zakłada włącznie z odpowiedzialnością karna gdyby komuś cos sie stało. Za to tez należy sie odpowiednie wynagrodzenie.
anonim 2017-04-26 00:26
Odezwał się jeden z pupilków, to Ty bredzisz! Jak coś się stanie pracownikowi produkcji to w pierwszej kolejności odpowiada kierownik działu i brygadzista a nie dyrektor, racja JK jest dyrektorem więc niech sobie zarabia najwięcej, ale dlaczego jeden brygadzista ma xxxx zł a drugi ma prawie dwa razy więcej, skoro mają to samo stanowisko??!! To samo dotyczy kierowników.
1
Nowy 2017-04-29 20:54
Praca na 3 zmiany a pensja żadna rewelacja
2
lopin 2017-05-16 22:57
Praca bardzo ciężka w bardzo trudnych warunkach. Temperatura zbliża się do 40"C brud i hałas. trzeba się solidnie nadźwigać. Trzy zmiany, przymusowe nadgodziny. Lepiej idź do Biedronki będziesz mieć klimę , spać w nocy we własnym łóżku i nie zarobisz dużo mniej. z całego serca odradzam
2
Karotka 2017-06-01 15:29
Ja pracuję w firmie od roku i jestem zadowolona. Stawka godzinowa może wysoka nie jest, ale łącznie z premiami wygląda to już całkiem fajnie. Praca do najłatwiejszych nie należy, ale za to wiem, że praca jest stała. W innych firmach zatrudniają na umowę tymczasową na krótkie umowy.
anonim 2017-06-12 10:58
ciągle czekamy na tą listę
Zostaw swoją opinię o Drahtzug Stein - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drahtzug Stein