Drahtzug Stein

Łódź

Opinie o Drahtzug Stein

Hubert 2017-02-20 13:56
Cześć.Ponieważ aplikuje na kierownika utrzymania ruchu chciałbym dowiedzieć sie jakiego typu maszyny są w tej firmie i na jakich podzespołach pracujecie.Może mi ktos poglądowo coś opisać?Z góry dziękuje
Shrek 2017-02-21 17:11
Prose pana admina bo ony na mnie piso ciungle!!!!
Dzordz 2017-02-22 21:16
Na najnowszych Panie Hubercie , roboty yamamoci, sterowniki Klopsch'a, servonapedy Boris, martenz i inne . jak Pan widzi sama górna półka.zapraszamy to Pokaże Panu inne cuda na linii Galvanizeryjnej.
Nowy 2017-02-24 18:19
Dramat.Firma w ktorej zatrudniają i nie wiedzą po co.....Dziś pan pracuje tu jutro niech pan idzie tam.Tam nie mają pomysłu i stoje jak debil całą zmiane i niby sie szkole....W grafiku zobaczyłem przy swoim nazwisku określenie skoczek.Małysza sobie zatrudnijcie durnie.
4
rzepa 2017-03-02 08:38
no i mamy początki nowych rządów zwolnienia, ukraińcy ,nadgodziny, a już stawki początkowe u sąsiadów 15zł i wszystkie nadgodziny to setki
2
Ania 2017-03-03 11:02
Jakie 13?Mi na początek zaproponowali 15 przez agencji pracy.Jak bedą predłuzać umowe to zlotówke dorzucą jeszcze.Ogólnie firma bardzo fajna.Ciepło ale da sie przeżyć
KROKOMIERZ 2017-03-04 17:49
Aniu opary zaszkodziły Tobie......skoro tak piszesz. Po tyraj trochę i wtedy napisz co dobrego w samopoczuciu.
1
jacuś 2017-03-04 21:44
myślę ,że warto związać się z tą firmą na dłużej, skoro na początku dają taką stawkę to pracownicy z dużym stażem mają ze dwie dychy.Ciekawe kto rozsiewa takie nie prawdziwe informacje, najwidoczniej boją się konkurencji.Aniu do zobaczenia w firmie Drahtzug może mi się też uda tam załapać.
2
Nowy 2017-03-04 22:13
Jacuś to przygotuj się na stawkę 11,50 bo Ania pisze bzdury.A Lidii na pewno nie tutaj
1
KTOŚ 2017-03-06 16:25
Pracuję już długo w firmie i z roku,na rok widzę jak firma spada na psy ,ludzi traktuje się jako śmieci, dzisiaj jest się potrzebnym,jutro już nie,dziś tu,jutro tam,zero stabilizacji, a najgorzej traktuje się starych pracowników, zielony może wszystko a stary nic,więc znając rynek pracy nie dziwcie się, że ludzie odchodzą, to jest dopiero,,cisza przed burzą'',jak dalej tak będzie to za rok,góra dwa nie będzie rąk do pracy
4
Zielony jak trawa 2017-03-06 18:03
Spoko damy rade.Zieloni górą!!!!!!Pa.
2
Koluszki 2017-03-06 18:09
Firma ok.Wypłacalna,warunki dobre.Polecam.
Nie słuchajcie malkontentów i nierobów.
1
Marcin 2017-03-06 21:03
Bardzo fajna praca.Zarobki w porządku do 13 pln za pięć dni po 8 godzin.Nadgodziny obiady w połowie refundowane.Warunki przyzwoite.Natryski stołówka.Polecam.
3
komar 2017-03-06 23:26
w tej firmie sa sami cwaniacy taki jeden P na zmianie u k wielki szpaner a słoma mu z butów wystaje tam tylko obgaduja i sie wysmiewaja brak szacunku do drugiej osoby Stanowczo odradzam tam pracy
2
Nowy 2017-03-12 00:05
Nowi piszą że mają 15 zł ,śmiech tutaj większość nie ma13.Jak masz 12 to skacz z radości.Trakuja nas jak śmieci,a lajciku nie ma.Zapierdalaj a jak os [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z pensji.Unikajcie tej firmy !!!!!A zielony pracuje za krótko by mieć okazję powiedzieć coś więcej.
2
Andrzej 2017-03-17 21:45
Naszczescie skończy sie zaraz czas niemieckich farbowanych kundli, bendom wracać do siebie na ślunsk nieroby kierownicZe z półek , tylko co on bendzie robił? Tu żyje z donoszenia....
5
animka 2017-03-23 19:26
Dżamal to fajny jest, chyba najwięjszy luzak na zakładzie :)
A do tego najprzystojniejszy z wózkowych, szkoda tylko że zajęty :(
1
Marcin 2017-03-24 11:10
Mi też sie podoba
2
Marcin 2017-03-25 00:30
Tak myślałem.Biore go
1
jacuś 2017-03-27 11:39
nie masz większych problemow pracując w tej firmie
Gośka 2017-03-27 14:19
Analfabeto naócz sie pisać !!!
Punkt odniesienia 2017-04-03 20:50
Sroczka skończ z piciem i to natychmiast!!!
Są wakaty w biurze.....ale ty pewnie nie wiesz co to takiego więc jak już wygoglujesz to próbuj.
sroczka 2017-04-04 08:48
Ja juz wylogowany z fabryki a widze że cośik zabolalo
Wielbiciel Sroczek 2017-04-04 13:05
Sroczka może będziesz chodziła częściej na papierosa niż minimum 2-3 razy na 40 min przepali Ci trochę więcej szarych komórek. Bo na waszej drugiej hali to norma u was większości robić sobie co chwilę przerwę ,kończyć wcześniej pracę .Myślisz że ludzie tego nie widzą i ich to nie wkurza.idż sobie na dział BSH bo tu ludzie muszą zasuwać do za pięć ,i pogadaj z nimi o frustracji jak na Ciebie patrzą i na system twojej pracy.Ewentualnie jak Ci tak żle idź na 4 hale i siedź na kawie ,towarzystwa tam przez 8 godzin zaznasz każdego dnia.Wracając do meritum sprawy może czas zmienić pracę jak Ci się wszystko nie podoba ,bo nie przyszłaś tu żeby Cię lubili ani ty ich tylko żeby pracować, a nie być plotkarą zakładową czego u nas już podostatkiem.
NORMA 2017-04-05 07:53
żenada to wasze pisanie WSTYD do pracy a nie pierdoły w tych makówkach
3
jacuś 2017-04-05 14:58
piszcie co jest dobre co jest złe co się wam podoba co dużo mniej ,bo po to jest GO-Work (opinie)
1
Moherowe berety 2017-04-08 09:41
Ale zazdrościcie Landrynowi !!!! Chyba wam drugie polówki nie daj.
Zacznijcie się interesować własnym życiem bo wstyd to mi jest za was !!!
jacuś 2017-04-11 14:24
zapraszamy nowego szefa Drahtzug Stein do wizyt na Go-Work( opinie o pracodawcach)
1
Rolnik 2017-04-11 21:52
Hansowi znowu(usunięte przez administratora).. na 4 hali i 2 syf, nie potrafi się niczym zajać tylko wybiela się kosztem pracowników, nikt nie chce pracować na tym dziale ludzie odchodzą a chłopaki się męczą z maszynami w stanie agonalnym... Oby tak dalej Hans
1
Monitor stanów urojonych. 2017-04-13 23:14
ok, zjem kępke chrzanu.
1
Prawy sektor odpowiada biada Ci Osa biada 2017-04-13 23:42
Marzena wszędzie Ci źle.Na Ind źle na Elektroluxie źle na BSH źle na Goldiego też narzekasz że sie Tobą nie interesuje teraz komponenty są złe???Odpusć se
2
były 2017-04-19 00:21
Fajnie tam macie :)
Zodiak 2017-04-20 18:21
Niebawem zostanie podana pewna bardzo ciekawa lista która zadziwi nie jedną osobę.Trzeba jednak uzbroić się w cierpliwość
Wodzio 2017-04-21 14:28
Jak juz powiedziałeś A to powiedz i B. Zacząłeś temat to napisz cos więcej.
Zodiak 2017-04-21 20:21
Bardzo ciekawą liste będzie opublikowana w ciągu kilku dni.Trzeba chwile odczekać.
Jonny 2017-04-23 10:49
Takie pieprzenie .. jak się do pracy idzie to trzeba być świadom ze nie nie w jednym miejscu tylko się będzie stać ... stroje robocze jak w każdej pracy , nie ma co wydziwiać
1
Jonny 2017-04-23 10:53
Człowieku co ty za głupoty wypisujesz ze zieloni więcej mogą . Chyba o to chodzi ze nowym trzeba pokazać wszystko . Chyba musisz mieć dobry [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na strychu ze tak mówisz.. Nie pasuje to się zwolnij proste -,-
Stary 2017-04-23 14:14
Proponuję zdjąć różowe okulary bo ci trochę przysłaniają ,skoro tak piszesz to musisz być na dobrym stanowisku albo dziale, ktoś niestety ale ma racje
5
widzew 2017-04-24 00:09
Zaczęło się, dwóch elektryków odchodzi, chłopak z warsztatu też, tylko patrzeć jak inni zaczną uciekać, za kilka miesięcy nie będzie miał kto pracować. Ciekawe co w głowie ma dyrektor J.K.?? Nikogo nie próbuje zatrzymać albo chce dać śmieszne 200 zł brutto podwyżki. Najważniejsze, że On i Jego pupilki zarabiają najwięcej, chore !!
8
Tobi 2017-04-24 23:13
O czym Ty bredzisz. JK odpowiada za cały zakłada włącznie z odpowiedzialnością karna gdyby komuś cos sie stało. Za to tez należy sie odpowiednie wynagrodzenie.
anonim 2017-04-26 00:26
Odezwał się jeden z pupilków, to Ty bredzisz! Jak coś się stanie pracownikowi produkcji to w pierwszej kolejności odpowiada kierownik działu i brygadzista a nie dyrektor, racja JK jest dyrektorem więc niech sobie zarabia najwięcej, ale dlaczego jeden brygadzista ma xxxx zł a drugi ma prawie dwa razy więcej, skoro mają to samo stanowisko??!! To samo dotyczy kierowników.
2
Nowy 2017-04-29 20:54
Praca na 3 zmiany a pensja żadna rewelacja
2
lopin 2017-05-16 22:57
Praca bardzo ciężka w bardzo trudnych warunkach. Temperatura zbliża się do 40"C brud i hałas. trzeba się solidnie nadźwigać. Trzy zmiany, przymusowe nadgodziny. Lepiej idź do Biedronki będziesz mieć klimę , spać w nocy we własnym łóżku i nie zarobisz dużo mniej. z całego serca odradzam
2
Karotka 2017-06-01 15:29
Ja pracuję w firmie od roku i jestem zadowolona. Stawka godzinowa może wysoka nie jest, ale łącznie z premiami wygląda to już całkiem fajnie. Praca do najłatwiejszych nie należy, ale za to wiem, że praca jest stała. W innych firmach zatrudniają na umowę tymczasową na krótkie umowy.
anonim 2017-06-12 10:58
ciągle czekamy na tą listę
Biurowy lans 2017-07-03 21:09
To sie (usunięte przez administratora) nie doczekacie
ja 2017-07-31 21:17
panstwowa inspekcja pracy?
1
Wlodek 2017-08-01 15:51
A co z transportem? Podobno ma przejąć firma zewnętrzna?...kolejny strzał w stopę , zaraz po ukraincach.
1
romuś 2017-08-16 18:36
czy można napisać swoją opinię
:)korba:) 2017-08-18 11:26
Witam a co z transportem ? jakie są warunki pracy - ogłoszenie wisi na pracuj.pl kierowca C+E z obsł . wózka widłowego ?
nie wiem czy aplikować warto ? i jaka kasa
Zostaw swoją opinię o Drahtzug Stein - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drahtzug Stein