brak logo

IRC Czupryńscy

Nakło nad Notecią

Opinie o IRC Czupryńscy

anonim 2011-07-07 21:01:52
Witam mam pytanie czy ktos pracował od was u Czuprynskich,bo mam od nich oferte pracy ale potrzebuje informacji czy warto przez ta firme jechac i jeszcze jedno czy sa wypłacalni
Jacek 2013-04-30 01:07:15
Pracowałem wiele lat w Niemczech jako rzeźnik, i wszystko zawsze było dobrze, do czasu gdy trafiłem do firmy Czupryńscy ! [usunięte przez moderatora] ! Nie uwzględniają chorobowego, płacą śmieszne pieniądze.. 100euro za cały miesiąc to jest kpina ! Uważajcie na firmę Czupryńscy ! Traktują człowieka jak śmiecia, robola, tylko po to by go naciągnąć.
1
misia 2013-08-06 15:41:38
To może coś więcej o kindergeld. Bo jakoś firąmąa nie udziela info. Tylko każa dzwonić. Dzwonie i nie odbierają. Jak to załatwić.
gosc 2013-08-29 21:23:38
anonim - 2013-08-16 17:33:20

gość na czym polegają oszustwa ze strony firmy IRC Czupryńscy? czy wypłacają inne pensje niż wcześniej obiecują?
noo tak obiecuja 10 tysiecy euro a wyplacaja 1000 euro .. szok
pietras 2013-09-29 03:06:23
pracowalem w tej firmie 1,5 roku potwierdzam opinie to co sie dzieje w weisenfels to jest szok pracowalem na vakum mialem dobre stosunki z brygadzistą nie radzę nikomu robota dla ludzi zdesperowanych
4
HG JLB 2014-01-28 09:19:06
Pracowałem w tej firmie nie radzę jechać jeśli się zdecydujesz to jesteś zdesperowany ^ ^ Znajdziesz inną prace byłem za granicą w wielu pracach w nie jednej fabryce (usunięte przez administratora)
1
PRAWDA ! 2014-01-28 09:27:04
http://wyborcza.pl/dziennikarze/1,110631,4099137.html Proszę bardzo zobaczycie co gazeta wyborcza o nich pisze !!
nieradze 2014-02-15 23:27:26
odradzam tą firme (usunięte przez administratora)pracowałem tak ,na pakowaniu za nie całe 4 euro na godzine tak wychodzi(usunięte przez administratora)
oszukany 2014-03-22 12:54:22
zgadza się. Oszuści - w biurze mówią jedno a okazuje sie drugie. Robota ciężka a pieniądze śmieszne
1
pracownik 2014-05-24 16:31:33
jednym słowem oszuści to co mówili na początku okazało się inaczej niż oni mówili kwatery za które płacimy ogromne pieniądze w których miało być niby wszystko a po przyjeżdzie okazało się że nie ma nic tylko jakieś stare lodówki które po podłączeniu do gniazdka robiły spięcie stare jakieś lużka do spania ledwie co zaczeło się pracować a tu okazuje się że potrancają z wypłaty jakieś chore 65 euro za trzy zwykłe klucze od szafek które niby miały być pobrane gdyby się zgubiło te smieszne klucze brygadzista jakiś nerwowy człowiek nie potrafi nic załatwić cały czas jakieś pretensje poprostu nie polecam pozdrawiam wszystkich normarnych i nie polecam tej firmy nie szukajcie pracy przez tą firmę .
1
pyraas 2014-06-07 21:01:24
Witam wszystkich, ta firma to katastrofa nie jedzcie od nich nigdzie, bylem juz na wielu kontraktach ale w takim szambie nigdy.Kłamia ze stawkami brutto netto i jest 6 eur na reke a robota to kołchoz, nie polecam.A inie słuchajcie tych kobiet z biura co kit wciskaja jednym slowem tylko dla desperatów.
3
sylwia 2014-08-04 10:03:18
Witam,takiej szkoły życia to jeszcze nie miałam.trafiłam na vakum do kojota,katastrofa to mało powiedziane,w polsce za takie zachowanie wyleciał by z wielkim hukiem.dziennie koło 100 ton przerobu na zmiane,rece wysiadają od tępa,a zarobki coż przy 240 godzinach niecały 1000 euro.zaliczka po tygodniu czasami po 2 tylko 30 euro,nikomu nie polecam jednym słowem piekło,pozdrowienia dla wytrwałych
1
pracownik 2014-08-20 21:34:48
Ha ha . Skąd ja to znam. Słynny kojot
1
naklejka 2014-08-30 17:06:29
@Kilo
My pracowalismy po 12godzin dziennie, to byl standard.kojot nasz zajebisty brygadzista mowil ze jest stawka godzinowa, ze to on jako brygadzista ustala. Firma stwierdzila ze placa od przerobu miesa. Stojac na jednej linii ja dostalam jak jak wyzej pisalam a inni po 1000e, niby w irc istnieje jakas premia uznaniowa.ktora przyznaje kojot, lewandowski piotr i polmozg chojnacki pawel. Istnieja osoby ktore premie uznaniowa dostaja, bo trzymaja sie z kojotem jak z kumplem, razem z nim chleja wóde itp itd. Judyta jako jego prywatne popychadlo tez ma wyplaty grubo powyzej 1000e. Kolejna to marta L. Pupilek kojota, wszystko wiedzaca ..... brak slow.
3
dejzi 2014-08-30 17:18:07
Praca w weissenfelds równa się zeru. Po przybyciu na miejsce czekalismy na (usunięte przez administratora)pol godziny bo musial zjesc kolacje. Mial (usunięte przez administratora)na nowych ludzi. W poniedzialek mialismy jechac na badania i jechac poznac zaklad, nic nam nie powiedzieli i zabrali na zaklad od godziny 15 do godziny 5 rano bylismy w pracy bez jedzienia bo nie poinformowali ze trzeba zabierac swoje. Po czym kojot nie przebieral w slowach lecialy same (usunięte przez administratora) I (usunięte przez administratora). Po pierwszej nocce ludzie nie wytrzymali napiecia i pojechali do polski w tym ja. Nie ma tam jakichkolwiek perspektyw do pracy !
6
ulises 2014-09-22 14:04:11
Pracowałem w tej firmie (jeśli można nazwać to firmą) - wyzysk totalny,praca monotonna i niespotykanie ciężka za śmiesznie niską płacę,mobing stosowany przez sfrustrowanych i znerwicowanych brygadzistów.Wainssenfeld-nazywany obozem pracy-strzeżcie się tego miejsca-vacum to przedsionek piekła.
4
kris 2014-10-25 21:31:32
Oszuści. Odradzam
3
renia 2014-12-08 21:36:17
nieeee....obiecuja 1000 euro ...a wyplacaja 350 euro......a czupryna rozbija sie po bydzie porsche za milion zl i smieje sie ludziom w twarz....
7
renia 2014-12-08 21:42:03
umowy sa tak skonstruowane ,ze nikt nie wie ile ma na godzine !!! dowiaduje sie po 1,5 m-cu (przy pierwszej wyplacie) i jak chce zjechac do domu....to nic mu nie placa,a jak nie chce to dalej pracuje za "grosze" ... a czupryna ma na nowe oponki do porszaka ...2500 pln 1 szt.
5
ja 2015-03-01 18:40:56
pracujemy w rzezni w Verl, od stycznia jest niby euro 8,50/h a ja mam na umowie ...3.95...i wyplaty tez takie.Brygadzista Piotr przyjezdza raz na m-c i mowi tylko "nikomu nie mowcie ile godzin pracujecie"...a pracujemy po 300 godzin/mc (po wizycie policji kriminalnej-bo pracowalismy nawet w niedziele czyli 350 h /mc -ps.numer tel. do polsko mowiacej policjantki mamy i chcemy to niedlugo wykorzystac,mamy oszusta czuprynskiego dosc-jego miejsce jest w wiezieniu).Pozatym malo kto tu wytrzyma-praca b.ciezka 13-14h,kierownik (Niemiec-Thomas) jest umyslowo chory...(!),nie placa nam za nadgodziny,za niedziele,za nocki -NIC-ja mam zapisana kazda godzine od 8 lat ,dam ten material policji i zglosimy do urzedu skarbowego ten stan rzeczy (wlasciciel firmy jak nam nie wyplaci nadgodzin za oszusta czuprynskiego-pojdzie "siedziec"-tak samo jak i za placenie swoim za nadgodziny -"pod stolem")-chwasty sie wyrywa...
6
dorota 2015-03-01 20:36:04
znacie dobra firme zeby mozna jechac i zarobic

Były pracownik 2015-03-02 07:45:32
Prawda co piszecie nie dajcie się ale podpowiem ze musicie mieć to nagrane lub udowodnić że pracujecie po tyle godzin naj lepiej mieć świadków którzy już tam pracowali lub pracują nie dajcie się robić w lewo pozdrawiam i życzę sukcesów jestem z wami jakby coś
2
pracownik2015 2015-06-20 12:40:25
To co pisza o kojocie to prawda z nim praca to kara za grzechy.kojot to wrzod w tym zakladzie i dupowlaz u szkopow.postawi czlowieka na maszyne i jazda zero przeszkolenia.on to bije glupota wszystkie rekordy ostatnio jak jego synek dostal po ryju to lazil po osiedlu i darl sie ze irc bedzie rozwiazane,zwInia wszystkich jak by byl wlascicielem debil na lewandoskiego to jedzie jak na szmacie.ten lewy nie jest taki zly .za miesiac zjerzdzam i oskarze firme o mobbing te jego wyzwiska beda go kosztowac.praca ciezka ale nie zaplacona normalne jest ze po to czlowiek jedzie za granice by zarobic kase a nie dostac okolo tys za tylego godzin w polsce rodziny trzeba utrzymac i samemu przepykac miesiac.az mnie reka swierzbi by opisac te jego poczynania tak po swojemu ale do sadu z nim pojde .a jesli chodzi o lokale to larza tam karaluchy niektore mieskania sa ok .ktoo nie wierzy toniech jedzie ja tez sie wjebalem ta cala irc to inaczej agro izbek byli spaleni podta nazwa wiec otworzyli firme corkie takroobia firmy spaloone na zachodzie
P180 2015-07-07 14:36:57
Ta firma jest tragedią, co innego na umowie, co innego na miejscu pracy. Same Negatywy. Nigdy nie spotkałam się z tak zakłamaną firmą. DNO.
2
Bond 2015-07-30 21:13:38
Nie polecam tej firmy oraz pracy na Vakum Kojot debil jakich mało takiego hu... nigdy nie widzialem jego synalek baran jedynie judyta spoko oraz Pan lewandowski pracownicy wiekszosc na vakum to parówki nie polecam pracy tam
2
Xsony 2015-08-27 12:41:28
Witam wszystkich. Naprawdę nie polecam tej firmy w Bydgoszczy obiecują jedno natomiast po dojechaniu na miejsce docelowe okazuje się drugie pracownicy główni to zniemczone Polskie ku...rwy. Traktują Polaków jak maszyny... Razem z kolegą zatruliśmy się kebabem na mieście i nie poszliśmy na drugi dzień do pracy przyjechał pan Lewandowski i poinformował nas, że jego przyjazd do nas kosztuje po 50 euro od głowy(mieszkał 5 minut od nas)po czym wymówił słowa cytuję "Wstawać ubierać się i wypie...dalać do roboty" nie obchodził go nasz stan zdrowia.. a cały Darek czyli brygadzista jest tępy nie potrafi zarządzać grupą 25 osób dlatego wyżywa się na pracownikach. NIE POLECAM TEJ FIRMY
1
nieznajoma 2015-08-28 21:09:03
czlowieku ogarnij sie ja pracowalam razem z toba jesli nie chce sie tobie pracowac myslisz ze przyjechales na wakacje to niestety jest latwo kogos oczerniac. Zacznij pracowac a nie, baraszkowac po nocach.
stary 2016-02-17 13:17:57
irc i wszystkie jej klony to dno i 2 metry mułu. na rzeźnie to bym teściowej nie puścił, a i w innych oddziałach nie jest najlepiej. przyjmują też samą recydywę i potem się dziwią że robią dym. a normalni nie dość że s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez czupryńskich to jeszcze ci współpracownicy. ci co piszą że firma się stara i wszystko wina pracowników to sami przełożeni bo żaden pracownik tak by nie napisał. pracowałem, byłem i widziałem więc wiem co pisze. to są same kur.y i hu.e i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
bolek 2016-02-23 22:00:41
taaak -szef stara sie aby bylo wesolo....praca za smieszne pieniadze...
Lewandowski P 2016-03-23 21:45:15
Ta opinia świadczy tylko o twoim wykształceniu,a widać z pisowni i charakteru opisu innej osoby którą poznałeś w zaledwie 15-minut,bardzo dużo daje do myślenia.Co chodzi o IRC to sporo ludzi pracuje już bardzo długo,ale ty i twoja kobieta nigdzie nie zagrzejecie miejsca.Życzę powodzenia.Przez Internet jest łatwo kogoś obrazić,a mogłeś to zrobić wczoraj jeśli miałeś problem.Narazie Pani Agnieszko i Panie Łukaszu.Więcej nie będę polemizował z Państwem,bo trzeba mieć swoją godność której Panie Łukaszu Panu brakuje.Dobranoc.
amator_pracy 2016-03-26 09:55:38
Łukasz,,,napisz coś wiecej na mojago maila usernet@windowslive.com
Ja też miałem jechac tego dnia ale w ostatnim momencie sie wstrzymałem
pracooownik 2016-04-13 11:48:12
Witam, Odnośnie pracy w firmie IRC, jest to firma która oszukuje na każdym kroku, brak płatnych urlopów, następnie po zwolnieniu piszą że dodawali do wypłaty jako zaliczka ;) , następnie brak konkretnej informacji odnośnie wypłat, jedni mówią jedno, na umowie co innego, pobierane kary bez potwierdzenia pisemnego, traktowanie pracownika jako ZERO, warunki mieszkalne tragiczne, ( spalone papierosami materace , brak jakiegokolwiek umeblowania, trzeba sobie samemu je zorganizować), odnośnie złego samopoczucia, chorób ze strony opiekunów nie ma na co liczyć - "nie posiadają karty" - stały tekst. Jeszcze można wiele wymieniać. Nie polecam firmy. Takie firmy nie powinny istnieć.
1
pracooownik 2016-05-24 15:24:52
a jednak ;) swego czasu była tam umowa na warunkach Polskich dokładnie była umowa o pracę akordowa jak i aneks ;)
robert 2016-09-18 18:22:47
nie ma czegoś takiego jak wynagrodzenie za nadgodziny czy pracę w nocy,płacą czyste godziny i nic więcej.za przepracowane 240godzi wypłata na rękę 1400e,kpina.
Zdezorient 2016-10-13 10:50:50
Trochę nie rozumiem zjawiska, które da się tu zaobserwować. Z jednej strony jest tu sporo narzekania na warunki zatrudnienia, a z drugiej nie ma tu rotacji, wiec chętnie tu zostajecie na dużo dłużej. Jak to?
Zostaw swoją opinię o IRC Czupryńscy - Nakło nad Notecią
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IRC Czupryńscy