brak logo

Mape-Trans

Lubasz

Opinie o Mape-Trans

Wesoły 2014-12-03 14:27:45
Wszędzie dobrze gdzie nas niema znam firmę bo od kilku miesięcy w niej pracuje jak narazie polecam ta firmę napewno lepsza niż wcześniejsze a z tego co widzę to kasa ok robota na spokojnie nad tym jak ustawić Robote czuwają śliczne spedytorki (pozdrawiam) jedyny problem to maja ci co obsrywaja bo jakoś nikt sie nie zwalnia ani nieslyszalem o wyjazdach na miesiąc odnośnie tego co tu poczytałem na temat tej firmy to bzdury typowych obsrywaczy pasowało by ich wysłać do roboty w firmach tych co wcześniej pracowałem to by dopiero płakali typowe płaczki i lenie
Kam 2014-12-03 17:08:47
Coś w tym jest co piszesz wesoły bo z tego co podpytalem to narazie przyjęć do pracy niema dostałem odpowiedz ze wszystkie auta odstawione i pytać dopiero wiosna
Wierny PIESEK 2015-01-04 22:47:21
Koledzy powiem wam tak firma jak firma może i są pieniądze ale na pewno nie takie na jakie zapracowaliście i robota na spokojnie ale do czasu do puki którys z pupilków odmówi zlecenia lub rodzina mu sie rozchoruje lub będa w rodzinie chrzciny wesele porody i kilkakrotne śmierci jednej osoby. A jeżeli którys sie sprzeciwi lub odmówi szefowi to później WIELKI SZEF FIRMY TRANSPORTOWEJ może sie pogniewać i zastosować wobec was śmieszne kary. To że nie przyjmuje narazie to nie znaczy że nie ma miejsc tylko że nie ma tyle pracy żeby każdego pracownika obdarować pracą i w miare go wynagrodzić. Ja przepracowałem w tej firmie pare lat i znam Dobrze "szefa Marcina", i jego Podejście do Pracownika i jego prac. A kologo Wesoly powiem ci e chyba zbyt krótko tam pracujesz i nie poznales jeszcze wszystkich obyczajow tej firmy. Popracujesz dluzej to zobaczysz jak tam jest naprawde
1
piesek 2015-01-11 18:12:44
prawda jest taka ze troszke brakuje tam dyscypliny jednym zdaniem wielkie przedszkole i tyle obsrywanie sie nawzajem historyjkami wyssanymi z palca (pozdrawiam przy okazji pana grzesia alias j23 ) nie wolno nic powiedziec ani naet sie pochwalic bo wszytko moze byc wykorzystane ale ogulnie nie jest zle a robic wszedzie trzeba niestety bo niema nic za darmo
Piesek 4 2015-01-13 12:41:45
Fajnie poczytać bo przynajmniej wiadomo ze co niektuzy koledzy z pracy to nieroby i całkowite durnie opisują sie na wzajem ja tu pracuje i jak dla mnie jest ok proponuje sie pozwalniac jak nie pasuje wiem jedno jak było nas mniej to nikt na nikogo nie nadawał i było ok i myśle ze nadal jest ok tylko ci co wszędzie im zle to piszą bzdety
Kotek 1 2015-01-14 17:30:13
Polecam firme i jestem zadowolony z pracy i zarobków wszystko jest ok a jeśli mowa o Grześ to dziwny gość co miesza ale tacy są w każdej firmie
Szukający pracy 2015-01-24 23:42:43
Witam.Jestem z okolic Szczucina i szukam firmy transportowejgdzie chciałbym sie przyjąc. Dzwoniłem już nawet do pana Marcina i wstępnie rozmawialismy o pracy, ale jescze w sumie nic konkretnego nie powiedział. Wypytywałem juz nawet nie jedna osobę o Firmę Mape trans i zdania sa podzielone. Więc zaczołem szukać coś w internecie na temat tej firmy i Trafiłem na tą stronę. Zauważyłem po przeczytaniu kilku tych postów, po rozmowie z Panem Marcinem oraz z kilkoma osobami które znaja tą firmę że cos w każdym poście jest prawdy. Jak to mówia w Każdym kłamstwie czy wymyślonej historii znajduje się ziarenko prawdy. Tak że myśle ze obiecanki Pana Marcina są też wyrośnięte ponad normę a zachwalanie firmy przez innych pracowników świadczy o tym że może nie jest tak najgorzej. Kolego który pisałeś o tym że jak was było mniej w firmie to było lepiej. Tez włąśnie o tym słyszałem a podobno że im bardziej sie powiększała firma tym gorzej sie działo. Ale też słyszałem że to zasługa starszych pracowników bo jeden na drugiego szczuł i podpuszczał a kierowcy sami szefa uczyli jak sie jeździ na kombinacjach i zamiast kombinowac dla siebie to za wszelka siłę starali sie zaimponowac szefowi. Powiem wam z własnego doświadczenia że im mniejsza firma i mniej aut tym lepiej i pracownik jest szanowany a przy szybkim powiekszaniu to juz sie zmienia podejście do pracownika i jego pracy. A według mnie ci którzy tak strasznie wychwalają ta firme to albo sa z rodziny szefa, albo szef sam to wypisuje żeby uchronic swoja dume albo po prostu to największe lizusy w tej firmie. Na podsumowanie mojego Postu po licznych obserwacjach, konsultacjach stwierdzam że może i firma nie jest zła tylko co nie którzy kierowcy zamiast zająć sie wlasnym życiem i pilnować swojego nosa to lubia obgadywać innych nawet publicznie. A znając życie to temu Grześkowi nikt nie jest w stanie tego co pisze powiedziec prosto w oczy. Więć jak to kolega wcześniej opisał to nie jest poważny zakład pracy tylko przedszkole. Więc mysle że raczej lepiej jest sobie dac spokój z tą firma bo nic nie wiadomo co mnie może tam spotkać . Więc koledzy życzę szerokośći
driver 2015-01-25 20:58:20
Kolego masz racje ja tam robie od nie dawna i w sumie tak jak piszesz może nie jest źle bo nie ma co narzekać firma jak firma, szef jak szef. Jak to mówią wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. ale co do kierowców i jak to było dawniej też słyszałem ale to tylko od starych kierowców którzy tu już chwilę robia. Było lepiej ponoc. ja tam zbytnio nie narzekam ale tak jak ci mówili o tym że szefa tak uczyli sami sie podkładac to jest prawda. W tej firmie jest kilka osób które naprawde cały czas narzekają, mówia że szef to burak itp. jak rozmawiasz z nimi a w żeczywistości to pierwsi sa do tego żeby kogoś podjebac do Marcina. No ni9estety wszedzie jest tak samo. Wszedzie musi być w każdej firmie taka mosoba ale w tej firmie jest ich zbyt wiele. A marcin wie doskonale kto tak robi tylko że on to lubi ponieważ nie musi dochodzić co się głębiej w firmie dzieje. W tej firmie są ludzie którzy podpuszczają, kapują a jak wychodzi że to oni od razu sie wycofują i chowają uszy. Tu jest straszna głupia polityka. Ale niestety nie ma ludzi doskonałych. najgorsze w tym wszystkim jest to że Marcin sam pozwala na to bo słyszałem juz od nie jednego że przez głupich ludzi w tej firmie nie jeden kierowca sam odszedł bo juz miał dość tej dziecinady. Powiem |Ci kolego że jak szukasz firmy i myslisz o Mape trans to w sumie polecam ale musisz mieć stalowe nerwy i nie możesz sie dać podpuścić starym kierowcom którzy XCię będeą sprawdzać jaki ty jesteś. Tu najlepiej to jest się trzymać z dala od każdego i robic co swoje. pozdrawiam i życze pomyślnych poszukiwań pracy
1
Piti 2015-02-02 22:49:10
Firma jest ok i najlepsze to ze jak patrzeć na opisywanie to nigdzie nie ma dobrze tylko nie pojmuje oco biega staży kierowcy młodzi kierowcy jakieś podziały myśle ze daremnie sie opisywać bo to z czasem i tak sie wszystkim znudzi mi tu pasuje wiec do kogo mnie dopiszecie do starych czy może do pieska szefa śmieszne pisze ze mi pasuje bo tak jest i juz mam pomysł Ci co twierdza ze zle w tej firmie niech sie podpiszą pod tym co piszą bo przecież i tak zła firma to może pan szef poprawi im warunki bo tak to pewnie nikt nie wie oco maja problem a może zwyczajnie obsrywaja ????
2
Hugo 2015-02-03 18:06:53
Nie jestem poeta wiec napisze prostymi słowami mi tu pasuje i nie myśle ze w innej firmie a w tym zawodzie kierowcy bede miał lepiej jak dla mnie jest ok !
Tony 2015-03-11 10:59:28
Z tego co wiem firma Mape-Trans dosyć spóźnia się lub nie płaci swoim dostawcą /kontrahentom a to niestety zły prognostyk na przyszłość lub początek końca.
Marek 2015-03-18 12:28:08
Z tego co tutaj przeczytałem nie warto mieć jednak nic wspólnego z tą firmą.
Piotrek 2015-03-19 14:08:39
No i opóźnienia z wypłatą, czasem aż miesiąc za późno!
5
Hugo 2015-03-21 18:15:50
(usunięte przez administratora)ci co opisują brednie ataki z każdej strony byle tylko obsrac ktoś wcześniej fajnie napisał nie pasuje to sie zwolnij żeby było jasne ja tu pracuje i wiem ze każdy z kim rozmawiam mówi to samo jakaś gnida z ukrycia i braku zajęcia pisze brednie
2
Tomek 2015-03-24 11:09:17
Jednak to, że nie płaci kontahentom jest jednak prawda!!!
szejk 2015-04-13 11:17:50
Potwierdzam fakt niepłacenia przez MAPE -TRANS zaciągniętych zobowiazań. Właściciel firmy pozuje na krezusa a nie stać go na zapłatę przeterminowanych faktur z 3-4 miesięcy. UWAGA KONTRAHENCI - TRZYMAJCIE SIĘ OD PANA PĘCAKA Z DALEKA.
h2o 2015-07-22 21:17:10
teraz tam co nie którzy staaarzy pracownicy glówkuja jakie autko sie im dostanie , ponoc kilku juz odeszlo z powodu kiepskiej wyplaty,jezdzili za granice a kasa jak na krajówce ,
NOWY 2015-07-22 21:22:24
ZAGLADALEM TU WCZESNIEJ NA FORUM I PARU WPISÓW BRAKUJE A BYLY BARDZO KONKRETNE .CZYZBY INGERENCJA KOGOS
bojarautoservice 2015-07-24 13:10:16
nie jest to prawda. firma paci terminowo. nie ma z nimi problemu. pozdrawiam
drajwer 2015-08-30 13:12:07
Monika najlepsza potwierdzam fakt jedyna dziewczyna która sie tam nadaje na temat reszty lepiej sie nie wypowiadac
drajwer 2 2015-08-30 16:24:49
tak tak tylko monika jest najlepsza i ładna i mądra
zadowolony pracownik 2015-11-03 23:14:07
Jestem pracownikiem Firmy od kilku miesięcy, i czytając opinie jestem w szoku... Uważam ,że takiego szefa jak Marcin to ze świecą szukać ,wypłaca terminowo,daje dobrą pracę i adekwatne wynagrodzenie, kazdą usterkę w samochodzie odrazu naprawia a jak potrzebuje ktoś wolne to nie robi nikomu problemu...jak pracujesz to masz a jak jesteś nierobem to skupiasz swoją uwagę na wypisywaniu bzdur o firmie i oczerniając pracowników usiłujesz skupić uwagę na sobie, by podnieść poczucie własnej wartości... chyba zbyt mało byłeś chwalony w dzieciństwie...Jeżeli komuś nie pasuje szef Marcin to droga wolna i tysiące miejsc pracy w innych firmach czekające na Was...zakupcie sobie już chusteczki i ochraniacze,przydadzą sie gdy z płaczem i na kolanach bedziecie wracac do MAPE TRANS i prosić o pracę... Narzekacie na Grzśka a przecież to spoko gość, ma tylko dwie wady - jest bardzo pracowity i lojalny...
Piękne spedytorki ustawiają trasy zawsze z korzyscią dla kierowców (no chyba, że Warszawa), przy tym są miłe, urocze i zawsze uśmiechnięte...
Praca w takiej atmosferze to czysta przyjemność...
Yyy 2015-11-19 15:26:04
Hehe gadule to by musieli język obciąć to w tedy może by było inaczej a faktycznie mózgu to on nie ma
Gość 2015-12-07 00:22:07
Szanowny szefie Marcinie !
Czytając wszystkie komentarze pańskich "zadowolonych" pracowników mogę zaproponować super rozwiązanie problemów.
Sprawdzić u administratora, któremu z kierowców jest tak bardzo źle i po prostu pozwalniać tych, którzy robią w firmie zamieszanie i zbędny zamęt.
Każdy negatywny wpis rzutuje nie tylko na opinię o firmie, ale przede wszystkim na Pana osobę.
Ponad to obrażanie i oczernianie zarówno szefa jak i innych pracowników, tylko dlatego że na pana nie narzekają, co do zasady jest podstawą do roszczenia cywilnego za naruszenie dóbr osobistych na podstawie art 23 k.c. a na podstawie art.448 może Pan przed Sądem Cywilnym domagać się zasądzenia na swoją rzecz zadośćuczynienia. Myślę, że warto dla dobra firmy.
Pozdrawiam - życzliwy
123 2015-12-10 18:16:33
DO GOSC ,,, ale jestes dupoliz ,szef jak sprawdzi u admina to wypadniesz super !!!..proponuje ci zaczynac wpisy od słów ,,wasza wysokosc ,,bo szanowny szefie to tak jakos? no i wyszlo na to ze pracujesz w tej firmie skoro tak sie zwracasz. a proponujac takie rozwiazania to uważasz prezesa tej firma za jakiegos nieudacznika ,który nie wie jakie ma prawa jesli ktos pisze nieprawdę. czy po prostu wpisujac artykuly kodeksu cywilnego chcesz odstraszyć dodających wpisy.
Gość 2015-12-22 16:46:03
mam pytanie jak nazywają sie dziewczyny które tam pracują?
wierny 2016-01-20 00:04:07
tak kolego maja być 2 miejsca jedno na stanowisko stajennego do obsługi kucyków a drugie na lizusa i konfidenta
kiero 2016-02-05 21:11:43
spoko da sie jezdzic
NOWY 2016-03-09 22:00:30
Ta firma to porażka ,śmiechu warta,nie wspomnę o wynagrodzeniu bo nie chcę nikogo denerwować.omijać wielkim łukiem.
1
Nowy 2016-03-11 10:43:30
Kto to wypisuje zwykła szumowina jeździmy tu i jakoś cieżko żeby ktoś tak wielce narzekał !!!!!!!!! Szkoda ze nie podpisuje sie był by wiarygodny? Jest ok można pracować
Nowy 2016-03-11 12:25:25
Jest ok można pracować
Czarny 2016-03-20 06:44:56
Ekipa to byla fajna jak nas tam bylo 20. Kety sie wozilo na biedrone ja tam milo wspominam..pewnie ze my sie czasem zarli ale powroty byly zajebiste. Czasem piatek czasem sobota w tamtych czasach placil za krajowe 3tys. A to byla nawet dobra kasa. Auta jakie byly to byly ale technicznie straral sie przy nich robic. Szanujcie szefa swego mozecie miec gorszego, a ja mialem spoko do roboty to moglem rowerem jechac haha a znam chlopakow co mieli jeszcze blizej. Pozdro z skandynawii dla starej ekipy, Hawranek
kierowca1 2016-04-10 10:27:37
W Mape- Trans wszystko jest Super !!
Kier po wca 2016-04-24 20:20:39
Hawranek sral w kabinie i gdzie sie dalo w ketach palil gume i podjebal go janiszewski tak zwany gadula (debil pospolity) fakt dobrze to bylo kiedys moze i nadal jest ale nie tak jak wczesniej bo dziwne ze starzy i nie tylko kierowcy zaczeli odchodzic prawde powiedzawszy z tych dwudziestu co hawranek pisal to ilu zostalo matola Janiszewskiego nie warto brac pod uwage ... gdzie jest Giera Cudak Kogut Macznik Hmura Gabor Margosiak Swatek Krzyzak Lipka Kryczka Plachno Cabaj krawczyk Swiatek i wielu innych czemu to popierdolili
3
życzliwy 2016-04-25 09:23:22
Jeżeli jest Ci tak źle to dlaczego jeszcze tu jesteś ???
dołącz do pozostałych takich jak Giera, Cudak, Kogut, Mącznik, Chmura, Gabor, Margosiak, Świątek, Krzyżak, Lipka, Kryczka, Płachno, Cabaj, Krawczyk i wielu innych, którzy to p....... zrób to co oni. Wiedz, że wielu odeszło z żalem bo zmusiła sytuacja rodzinna a nie złe warunki w firmie.
Po cholerę tu jesteś i tylko narzekasz , weź się za prace "nierobie" a i gęba Ci się zamknie bo masz chyba za dużo wolnego czasu i nie wiesz co z nim zrobić.
Praca jest ok., szef jest ok., zarobki są ok., - adekwatne do wykonanej pracy a Ty skoro mało zarabiasz to znaczy , że jesteś próżniakiem ;)
Jeżeli chodzi o "Gadułę" to mu "buraku" do pięt nie dorastasz
pozdrawiam wszystkich Mapetów, Ciebie też zgryzliwy, stary pierdziochu
kierowca 2016-04-28 19:54:12
Jeśli jest tak wszystko ok to dla czego szef jak przyjmuje do pracy to nie mówi że samochody zostawia się po całej Polsce
1
kierowca 2016-04-28 21:04:13
jak czytam te wpisy to jedyne co zaopserwowałem ze nie ma tam kierowców tylko same cioty ludzie opanujcie sie jeden jak dziecko pisze drugi na to reaguje dziecinada dziecinada pozdrawiam hawranka pracuje i będe pracował dobry wpis był nie pasi to sie zwolnij a nie jak szczur pisze i siedzi
Gość 2016-05-02 00:39:58
po Twoim wpisie widać , ze burak z Ciebie a i słoma z butów wystaje , no cóż patologia , nie każdemu bozia czachę wypełniła a u wielu to nawet echo słychać .. jak można pracować w firmie w której się tylko obraza kolegów , jak ci źle idź gdzie indziej , po co sobie zdrowie niszczysz, zostaw tych jak to określiłeś jednego ??? debil pospolity ??? a zobaczysz ze bez Ciebie atmosfera w firmie się poprawi... TY MOŻESZ WIELE ZDZIAŁAĆ DLA DOBRA FIRMY ... WYSTARCZY ZE SIĘ ZWOLNISZ A ZOBACZYSZ JAK WIELU KOLEGÓW USZCZĘŚLIWISZ
Boss 2016-05-02 23:27:14
Dla kierowców liczy się kasa chłopaki u mrcina jedzili na okreta a tak naprawdę nigdy nikt nie wiedział za ile się jeździ, Marcin dorabia się na kierowcach bo nie płaci uczciwie. A o gadule piszesz że jest ok bo mu jeszcze za skore nie zaszles/as ale chyba każdy wie jaka to lajza jest dwulicowa i ty też wcześniej czy później się o tym dowiesz.
Gość 2016-05-06 20:57:24
Każdy zarabia według tego co wypracował, jak nie chce Ci się pracować to i zarobki masz marne. U Marcina jazda spokojna a Ty nie wiesz jak wygląda praca u innych gdzie się robi po 16 000 km w miesiącu za takie same pieniądze. Marcin zawsze wypłaca w bieżącym miesiącu a u innych prosisz się jak żebrak i dostajesz co tydzień kilkaset złotych z kilku miesięcznym opóźnieniem. Kończy się przeważnie w sądzie. Chyba jesteś młodym kierowcą, który jeszcze nie poznał życia i wiele się musi nauczyć . Doceń co masz a jak nie to idź dowiedz się od starszych kierowców jak pracować by coś w życiu osiągnąć.
Hawranek 2016-05-13 23:27:16
Odpowiadam bo ktos pytal czemu odszedlem z mape. Bo trafila mi sie robota na szwecji za dobra kase. Gdyby nie to pewnie bym dalej jezdzil w mape. Ale kto to wie moze wroce 3 raz haha. Pozdro
kierowca1 2016-07-30 13:57:36
znowu odchodzi jedyna dziewczyna która się zna na robocie w mape-trans
1
Dziewczyny 2016-08-02 11:40:18
Drodzy panowie, odważnych mężczyzn zapraszamy do rozmowy w biurze a dzieci niech tutaj dalej przekrzykują się między sobą. Czasy gimnazjum już dawno za nami. Pozdrawiamy dziewczyny z biura :)
3
Były Nie pracownik 2016-08-23 18:49:25
Za robote sie wezta a nie tylko mazekacie nieroby !!!
1
Były Nie pracownik 2016-08-23 18:49:51
Za robote sie wezta a nie tylko mazekacie nieroby !!!
1
viera 2016-10-15 18:49:23
Szanse kaźdy ma, zwłaszcza płeć piękna... Tylko , czy wypłata będzie lepsza? Pytanie retoryczne...a moźe jednak nie?
Młody 2016-10-16 21:32:16
Płeć piękna już lepiej nie może być traktowana niż jest
Młody 2016-10-21 07:20:25
Jest ok kolego
marian 2016-11-24 20:44:47
same magnesiarze jeżdzą w tej firmie jednym z nich jest kierowca z białego Volvo który chyba bez niego nie morze żyć Parę razy widziałem go na załadunku zawsze zakładał
Paweł 2016-11-24 20:56:18
Tak jak mówisz kolego pierwszy magnes we firmie Pewnie szef jest zadowolony ze ma takiego pracownika
Zostaw swoją opinię o Mape-Trans - Lubasz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mape-Trans