brak logo

Mape-Trans

Lubasz

Opinie o Mape-Trans

Gość 2015-12-22 16:46
mam pytanie jak nazywają sie dziewczyny które tam pracują?
wierny 2016-01-20 00:04
tak kolego maja być 2 miejsca jedno na stanowisko stajennego do obsługi kucyków a drugie na lizusa i konfidenta
kiero 2016-02-05 21:11
spoko da sie jezdzic
NOWY 2016-03-09 22:00
Ta firma to porażka ,śmiechu warta,nie wspomnę o wynagrodzeniu bo nie chcę nikogo denerwować.omijać wielkim łukiem.
6
Nowy 2016-03-11 10:43
Kto to wypisuje zwykła szumowina jeździmy tu i jakoś cieżko żeby ktoś tak wielce narzekał !!!!!!!!! Szkoda ze nie podpisuje sie był by wiarygodny? Jest ok można pracować
1
Nowy 2016-03-11 12:25
Jest ok można pracować
1
Czarny 2016-03-20 06:44
Ekipa to byla fajna jak nas tam bylo 20. Kety sie wozilo na biedrone ja tam milo wspominam..pewnie ze my sie czasem zarli ale powroty byly zajebiste. Czasem piatek czasem sobota w tamtych czasach placil za krajowe 3tys. A to byla nawet dobra kasa. Auta jakie byly to byly ale technicznie straral sie przy nich robic. Szanujcie szefa swego mozecie miec gorszego, a ja mialem spoko do roboty to moglem rowerem jechac haha a znam chlopakow co mieli jeszcze blizej. Pozdro z skandynawii dla starej ekipy, Hawranek
1
kierowca1 2016-04-10 10:27
W Mape- Trans wszystko jest Super !!
2
Kier po wca 2016-04-24 20:20
Hawranek sral w kabinie i gdzie sie dalo w ketach palil gume i podjebal go janiszewski tak zwany gadula (debil pospolity) fakt dobrze to bylo kiedys moze i nadal jest ale nie tak jak wczesniej bo dziwne ze starzy i nie tylko kierowcy zaczeli odchodzic prawde powiedzawszy z tych dwudziestu co hawranek pisal to ilu zostalo matola Janiszewskiego nie warto brac pod uwage ... gdzie jest Giera Cudak Kogut Macznik Hmura Gabor Margosiak Swatek Krzyzak Lipka Kryczka Plachno Cabaj krawczyk Swiatek i wielu innych czemu to popierdolili
9
życzliwy 2016-04-25 09:23
Jeżeli jest Ci tak źle to dlaczego jeszcze tu jesteś ???
dołącz do pozostałych takich jak Giera, Cudak, Kogut, Mącznik, Chmura, Gabor, Margosiak, Świątek, Krzyżak, Lipka, Kryczka, Płachno, Cabaj, Krawczyk i wielu innych, którzy to p....... zrób to co oni. Wiedz, że wielu odeszło z żalem bo zmusiła sytuacja rodzinna a nie złe warunki w firmie.
Po cholerę tu jesteś i tylko narzekasz , weź się za prace "nierobie" a i gęba Ci się zamknie bo masz chyba za dużo wolnego czasu i nie wiesz co z nim zrobić.
Praca jest ok., szef jest ok., zarobki są ok., - adekwatne do wykonanej pracy a Ty skoro mało zarabiasz to znaczy , że jesteś próżniakiem ;)
Jeżeli chodzi o "Gadułę" to mu "buraku" do pięt nie dorastasz
pozdrawiam wszystkich Mapetów, Ciebie też zgryzliwy, stary pierdziochu
1
kierowca 2016-04-28 19:54
Jeśli jest tak wszystko ok to dla czego szef jak przyjmuje do pracy to nie mówi że samochody zostawia się po całej Polsce
3
kierowca 2016-04-28 21:04
jak czytam te wpisy to jedyne co zaopserwowałem ze nie ma tam kierowców tylko same cioty ludzie opanujcie sie jeden jak dziecko pisze drugi na to reaguje dziecinada dziecinada pozdrawiam hawranka pracuje i będe pracował dobry wpis był nie pasi to sie zwolnij a nie jak szczur pisze i siedzi
Gość 2016-05-02 00:39
po Twoim wpisie widać , ze burak z Ciebie a i słoma z butów wystaje , no cóż patologia , nie każdemu bozia czachę wypełniła a u wielu to nawet echo słychać .. jak można pracować w firmie w której się tylko obraza kolegów , jak ci źle idź gdzie indziej , po co sobie zdrowie niszczysz, zostaw tych jak to określiłeś jednego ??? debil pospolity ??? a zobaczysz ze bez Ciebie atmosfera w firmie się poprawi... TY MOŻESZ WIELE ZDZIAŁAĆ DLA DOBRA FIRMY ... WYSTARCZY ZE SIĘ ZWOLNISZ A ZOBACZYSZ JAK WIELU KOLEGÓW USZCZĘŚLIWISZ
Boss 2016-05-02 23:27
Dla kierowców liczy się kasa chłopaki u mrcina jedzili na okreta a tak naprawdę nigdy nikt nie wiedział za ile się jeździ, Marcin dorabia się na kierowcach bo nie płaci uczciwie. A o gadule piszesz że jest ok bo mu jeszcze za skore nie zaszles/as ale chyba każdy wie jaka to lajza jest dwulicowa i ty też wcześniej czy później się o tym dowiesz.
2
Gość 2016-05-06 20:57
Każdy zarabia według tego co wypracował, jak nie chce Ci się pracować to i zarobki masz marne. U Marcina jazda spokojna a Ty nie wiesz jak wygląda praca u innych gdzie się robi po 16 000 km w miesiącu za takie same pieniądze. Marcin zawsze wypłaca w bieżącym miesiącu a u innych prosisz się jak żebrak i dostajesz co tydzień kilkaset złotych z kilku miesięcznym opóźnieniem. Kończy się przeważnie w sądzie. Chyba jesteś młodym kierowcą, który jeszcze nie poznał życia i wiele się musi nauczyć . Doceń co masz a jak nie to idź dowiedz się od starszych kierowców jak pracować by coś w życiu osiągnąć.
1
Hawranek 2016-05-13 23:27
Odpowiadam bo ktos pytal czemu odszedlem z mape. Bo trafila mi sie robota na szwecji za dobra kase. Gdyby nie to pewnie bym dalej jezdzil w mape. Ale kto to wie moze wroce 3 raz haha. Pozdro
1
kierowca1 2016-07-30 13:57
znowu odchodzi jedyna dziewczyna która się zna na robocie w mape-trans
4
Dziewczyny 2016-08-02 11:40
Drodzy panowie, odważnych mężczyzn zapraszamy do rozmowy w biurze a dzieci niech tutaj dalej przekrzykują się między sobą. Czasy gimnazjum już dawno za nami. Pozdrawiamy dziewczyny z biura :)
6
Były Nie pracownik 2016-08-23 18:49
Za robote sie wezta a nie tylko mazekacie nieroby !!!
3
Były Nie pracownik 2016-08-23 18:49
Za robote sie wezta a nie tylko mazekacie nieroby !!!
3
viera 2016-10-15 18:49
Szanse kaźdy ma, zwłaszcza płeć piękna... Tylko , czy wypłata będzie lepsza? Pytanie retoryczne...a moźe jednak nie?
3
Młody 2016-10-16 21:32
Płeć piękna już lepiej nie może być traktowana niż jest
2
Młody 2016-10-21 07:20
Jest ok kolego
4
marian 2016-11-24 20:44
same magnesiarze jeżdzą w tej firmie jednym z nich jest kierowca z białego Volvo który chyba bez niego nie morze żyć Parę razy widziałem go na załadunku zawsze zakładał
10
Paweł 2016-11-24 20:56
Tak jak mówisz kolego pierwszy magnes we firmie Pewnie szef jest zadowolony ze ma takiego pracownika
3
Andrzej 2017-01-14 08:28
Koledzy szukam pracy zarobi w tej firmie 5500 zł słyszałem ze ganiacie na zachód, jakie warunki?
1
bmw 2017-03-25 19:24
spedycja to dzieci bez pojecia
17
Agnieszka 2017-03-31 12:24
@Młody, powiesz coś więcej na temat Mape-Trans?
2
kiero 2017-05-15 19:26
długi, długi jeszcze raz długi. stara gwardia kierowców już sie zwalnia
5
Zainteresowny kierowca 2017-05-19 22:28
Bylem jakis czas temu u pana Marcina podpytac o prace powiedzial ze jezdza na niemcy ze zarobki to okolo 4 tys i ze chlopaki zjezdzaja na wekend do domu .mam pytanie do kierowco czy w rzeczywistosci tak jest takie zarobki i wekendy w domu?
2
bmw 2017-05-20 10:24
Co weekend w domu ha ha chyba jak zjedziesz bla bla car z danii
11
Max 2017-05-20 15:31
Rozmawialiśmy kiedyś z kierowcami bo oni też ładują na Ostrowcu co tydzień są w domu
6
Aktywny 2017-05-20 22:22
Do Max, no masz racje kolego , tam się nie ozapier...... bo jeżdzi tam taki szofer co suchy Tedi mówią na niego i on rusza w drogę w poniedziałek a wraca już w środę i kręci pauzę Weekendową.
6
Wesoły 2017-05-23 13:04
Dokładnie jak pisze tam jest robota na normalne warunki raczej chwalii kierowcy
5
Śmierdzacy 2017-05-24 14:27
Ha hahahahahahahahahahahahahahaha bleblebld kaaarrrr. Chwalić to się właściciel umie ha ha ha ha .
12
Bodzio 2017-05-31 20:31
Ludzie, omijajcie tą firme z daleka.
Szef to oszust, kłamca, płaci ludziom zaliczkami lub w cale.
Miesięcznie nie zarobisz więcej jak najniższa krajowa.
Nie polecam nikomu!!!
12
Janek 2017-05-31 21:17
Nie sluchajcie tych co piszą ze płaci, ukrainców sobie przyjął. Jezdziłem dwa lata oszust kłamca nie płaci bajerant zajebisty daje tylko zaliczki nie pracujcie u niego apsolutnie.
Oszczegam wszystkich.
14
K 2017-06-02 11:10
Cala prawda jezdzilem troche w Mape, szef cwaniak o kase trzeba sie było upominać, auta zostawiane po polsce a na robotę czeja się kilka dni.
11
Mały 2017-06-02 22:37
Komu kolego bo ciekaw jestem
1
medyk 2017-06-06 13:52
Już nikomu nastąpiło tak zwane zmęczenie materiału pozdrawiam
6
Cwany 2017-06-06 16:41
Nie kolego tak zwane zużycie
6
obcy 2017-06-08 23:26
Kupa śmiechu z tą waszą panią ale coś w tym prawdy chyba jest a nieważne pozdrawiam wszystkich mapetów
6
były 2017-08-07 22:57
Prawie albo i ponad 2lata co innego a teraz nunu coś wielkiego no porażka Pan
2
Agnieszka 2017-08-14 11:04
Czy ktoś z forumowiczów może podzielić się informacjami związanymi z pracą w Mape-Trans? Jakie są oferowane warunki zatrudnienia? Czy firma poszukuje w tym momencie nowych pracowników? Te informacje będą cenne dla osób, które są w trakcie poszukiwania pracy.
1
kiero 2017-09-06 11:36
Nie płaci. Zadłużony chyba wszędzie. uważajcie na tego cygana
4
Młody 2017-09-08 20:34
Mam pytanie czy gaduła jeszcze jeździ bo podobno taczki mu zabrali i poszedł
2
Kutafon 2017-09-09 09:38
Nie , pracuje w innej firmie i jeździ nie spotykanym dotąd super tandemem ????????????????
2
Śmierdzacy 2017-09-09 18:51
Dwa tys zarabia , i jeździ taczkami w innej firmie.
2
Agnieszka 2017-09-13 12:35
Forumowicze! Proszę o dodawanie wpisów zgodnych z regulaminem serwisu GoWork.pl. Takie dyskusje utrudniają tylko innym znalezienie informacji na temat pracy w firmie. Chętnie dowiemy się więcej o tym jakim firma jest pracodawcą, jednak proszę o merytoryczne komentarze. @kiero - mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tego, co sprawia, że masz tak negatywną opinię o Mape-Trans? Konkretne informacje będą najbardziej cenne.
Kiero 2017-09-15 20:09
Praca jak praca robimy cały czas to samo Polska Niemcy Polska
Zostaw swoją opinię o Mape-Trans - Lubasz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mape-Trans