brak logo

KAJ STANISŁAW KAJDY

Kielce

Opinie o KAJ STANISŁAW KAJDY

bezrobotny 2013-05-06 13:43:41
A czy ktoś może mi powiedzieć jak się tam traktuje kierowców i ile mogą zarobić.Widzę ogłoszenie o pracy dla kierowcy(praca także w soboty).Ile się pracuje i czy można zarobić?
8
beniaminek 2014-06-20 22:26:32
Kto mi powie rzetelną opinię o tej firmie bo chcą kogoś przyjąć na linię produkcyjną?
była pracownica 2014-12-18 19:42:56
Pracowałam w Kaju i nie jest wcale tak ciężko,a takie opinie może wystawić tylko nierób,który najchętniej nic by nie robił brał wynagrodzenie
1
Pracownik 2015-04-27 11:57:43
Jak byś się nie drapał po ..... i nie chlał to byś robił dalej a kto chce to umowę dostaję bo Szefowa ciągle na zakładzie się pyta nowych kto chce umowę .
Ja lata tam robie i nie narzekam
marek1986 2015-06-02 21:02:36
praca w Kaj Kielce jest straszna male zarobki maszyny cigle se psuja. Praca masakra i dobrze napisane pracuja z reguly kobiety(usunięte przez administratora)
kol 2015-07-15 11:51:39
Jakie umowy daje ale ludzie po kilka sezonow robia i nic nie maja zadnej umowy to czysty wyzysk ludzi jest trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo jak nie to do domu nie polecam tam pracy nikomu u kazdy w tylek wlazi jeden drugiego podpierdziela
kierownik 2015-08-10 00:14:26
czemu adminie usuwasz posty ????? czemu ma służyć ta strona ??
NOWY 2015-10-15 09:54:34
PISZECIE O RÓŻNYCH SPRAWACH A JA CHCIAŁBYM SIĘ DOWIEDZIEĆ JAKIE SĄ ZAROBKI PRZY RÓŻNYCH PRACACH? ILE CZASU SIĘ PRACUJE? PO PROSTU JAKIE SĄ WARUNKI PRACY. TYLKO UCZCIWIE PROSZE PODAĆ TE ZAROBKI. POZDRAWIAM.
obserwator 2015-10-21 09:53:54
Pracowała tam moja znajoma. Warunki koszmarne i wynagrodzenie głodowe. Tylko dla desperatów!
1
zageszczarka 2015-12-09 23:26:30
Zageszczarka
monia 2015-12-17 15:40:28
A my to rodzin nie mamy ze musimy zapierdzielac do samych swiat i jeszcze wigilije w sobote wymyslili szkoda ze nie w niedziele my tez mamy domy i rodziny
byly pracownik 2015-12-31 00:57:04
Pracowalem tam nie jest tak szczerze zle jak komus sie nie chce robic to narzeka fizyczna praca oczywiscie roznie daja za godzine zalezy komu i to tez nie sa kokosy wiec co do kwoty slabo, nie pracuje juz bo znalazlem lepsza oferte....
bil 2016-01-08 17:48:35
Gorszych bzdur to nie slyszalem co mozna negociowac prace na czarno i 8 zl na godzine puknij sie w leb co piszesz
1
zageszczarka 2016-02-15 18:34:15
Niekture stare panny powinny same chlopow same znalesc a nie brac sie za cudzych
zyczliwy 2016-06-20 21:02:30
JAką karierę? W kaju?Wolne zarty...hahaha się usmialm
!Teraz to tam ukraincy robią karierę po 12h codziennie za 6zeta za godzinę. Kaj nie rozwija,kaj wyzyskuje i nie liczy sie z maluczkimi. Radzę dobrze sie zastanowic zanim sie tam trafi. W kaju nie masz czasu dla rodziny i bliskich,chyba,ze nie masz zadnych zobowiązań i jestes gotow tyrac w kaju 24hd 7 dni w tygodniu.Powodzenia.A nawet jak sie angazujesz calym sobą to i tak szefostwo zrobi ci kolo pióra. Wiele osob stamtad ucieklo mimo,że naprawde lubili tą pracę.
2
wenn 2016-06-20 21:17:09
Głupoty gadacie. Jak ktoś uczciwie tam pracuje i się nie opiernicza to dostaje dobre wynagrodzenie. Także zależy, czy szukacie pracy żeby płacili za nic nie robienie, czy może chcecie się przyłożyć.
3
zyczliwy 2016-06-20 21:32:44
wenn-kilka lat tam przerobilem......zasada jest taka,ze szef siedzi w swoim tronie i na laptopie obserwuje zapis z kamer na zakladzie.Jesli sie nie przykladasz to dlugo tam nie pracujesz.Dziewczyny np.wypruwaja se zyly przez 12h a potem chodza jak zombi.Wiadomo,są ciezkie czasy i z robota trudno,ale trzeba miec cholernie konskie zdrowie albo niezle wejsc komus w tylek,zeby to wytrzymac.Dlatego wcale nie dziwie sie wpisowi Andriu....
megi 2016-06-21 15:41:14
nie polecam pracy w Kaju pracowalam odeszlam warunkow nie ma posilki jada sie w szatni tzw sraczu smierdzonce trypy skarpety porodzucane po szatni syf gila i mogila w szatni baby i chlopy sie przebieraja ochyda syf i smrod praca kolchoz 12 godzin o bulce bo tyle zdazysz zjesc na hali zadnych wentylacji okna pozamykane i kraty w oknach to nie hala to sa szopy blaszaki gorac i smrod zeby na palecie ulozyc zgrzewki to po wiaderku skakac kaza podestow zadnych zeby tam pracowac i sie utrzymac trzeba sie podlizac a podpierdaczow nie brakuje zadnej umowy na czarno ukraincy uciekaja 0 warunkow ludzie odchodza selekcja ciekawe czy w tej szatni szwfostwo by jadlo posilek hm hm nie polecam tam pracowac pracuja jelenie szkoda was tam mlodzi szkoda zdrowia smrod i lakiery Kaj zostanie a zdrowia nie kupisz pozdrawiam
5
munio 2016-06-21 21:04:15
Haha nic sie nie zmienilo....za moich czasow to samo bylo.Sanepid jeszcze tego nie zamknął bo Kajdy ma uklady,również w panstwowej inspekcji pracy i innych tego typu instytucjach i zawsze sie wymiguje...kasą. Nie ma co sciemniac-zawsze się wywinie.
Była pracownica 2016-09-20 12:54:08
Mam bardzo dobre zdanie o tej firmie.Oczywiście daleko tu do ideału,lecz nie ma idealnych zakładów pracy.Warunki nie są takie złe jak jest to opisane wyżej,wynagrodzenie również na przyzwoitym poziomie.Zasada jest jedna: jeżeli podejmujesz się pracy to pracuj!!! ale ta zasada dotyczy nie tylko firmy Kaj a również i każdej innej.Jeżeli spełni się tą zasadę to wszystko jest Ok.Nie ma większych powodów do tak negatywnych opinii.Mogę szczerze polecić pracę w firmie Kaj osobom pracowitym i komunikatywnym.
Kik 2016-10-16 21:07:35
Dobre zdanie o tej firmie maja dupowlazcy i ludzie ktorzy nie mają życia prywatnego...mogą siedziec w robocie 24h/dobe i zarobic 3000zl.Tylko jakim kosztem?Juz kilka takich "mocnych"było....A i jeszcze panie z biura mogą sobie chwalić, bo one nie rozumieja,jak po 12godzinach,z dwoma przerwami po 20min,mozna byc zmeczonym....Przyjdzie taka jedna z drugą na chale,troche sie powygina ipo pol godzinie jezor ma przy obcasach...a tobie sie dziwi,ze ledwo nogami powloczysz...
płoń 2016-10-23 11:48:14
jakie 3000 zł , :) chyba sobie jaja robicie ehehhehe 3/4 załogi pracuje na czarno za 1400 zł max , w kaju czas się zatrzymał na latach 90'
1
Kik 2016-10-24 19:24:00
To 3000zl to na pidpuche dla tych co tak wychwalaja kaja pod niebiosa
Kik 2016-10-24 19:30:50
I kombajnem by trzeba jeszcze jezdzic hehe i podpierdalac na wszystkich.
borys 2016-12-01 22:02:07
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z powikłaniami ...
1
Zostaw swoją opinię o KAJ STANISŁAW KAJDY - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KAJ STANISŁAW KAJDY