brak logo

Leann Stańczyk Spółka Akcyjna

Słupsk

Opinie o Leann Stańczyk Spółka Akcyjna

MIGOMAT 2012-09-28 21:48
jak dla mnie firma spoko. atmosfera przyjazna tylko co niektórzy zamiast robić paplają 8h o pierdołach lub załatwiają prywatę w pracy a zarabiają niemałe pieniądze... zamiast takich fizyczni na produkcji mogliby zarabiać więcej ale to się raczej nie zmieni przy obecnym kierowniku...
1
POlack 2013-07-14 19:21
Co ty czlowieku[usunięte przez admina]Tam zarabiaja najnizsza krajowa a ci co pracuja kilka lat to maja 100 zl wiecej!!! I to jest duzo dla Ciebie? Ty bys robil za darmo!!! A o umowie zapomnij!
1
patryk 2014-12-24 17:17
tragedia nienormalni kierownicy i glodowe pensje
1
anonim 2014-12-28 15:22
firma ok tylko nic nie daja na swieta zadnej kasy albo bonów porazka
anonim 2015-04-25 11:13
praca w tej firmie to porażka -najniższa krajowa i nie ma szans na premie .Zero socjalnego .Starych pracowników traktują jak śmieci zero szacunku .Ich motto jest proste "Nie podoba się to won " na Twoje miejsce przyjmą Ukraińców .Nie polecam
Marina 2015-10-07 06:22
Nie polecam nikomu tej firmy!!! omijajcie szrokim łukiem!!! umowa o dzielo najnisza stawka jeszcze wielkie wymagania nie polecam
DOMIN 2015-11-03 14:37
MOJE ZDANIE O TEJ FIRMIE NIE JEST NAJLEPRZE BYŁEM TAM DZIEŃ KIEROWNIK PORASZKA CHODZI GACIE PODCIĄGA NAWET DZIĘDOBRY NIE POWIE POZATYM KOBIETY TAM ZAPIERDA.... JAK PSY A UKRAINA OPIERDALA SIĘ JAK JAK NIE WIEM CO.POZATYM MAJĄ LEPRZE PRZYWILEJE NIŻ MY POLACY.BRYGADZIŚCI TO SIĘ POZAMIENIALI MUZGAMI Z OSOBAMI UPOŚLEDZONYMI,JAKIEŚ CHORE TEKSTY NIE POTRAFIĄ SIĘ WYSŁOWIĆ,O PRACY NIE MAJĄ POJĘCIA CO NIE KTÓRZY ZAPOMNIELI O MYDLE.SZKODA MI NORMALNYCH LUDZI KTÓRZY GODNIE PRACUJĄ A NIKT TEGO NIE DOCENIA.CO PRAWDA TO PRAWDA KTO NIECHCE TO NIECH NIE PRACUJE TAM ALE NIESTETY UNAS W SŁUPSKU Z PRACĄ JEST MASAKRA.PRZYJMUJĄ CIĘ NA DANE STANOWISKO A ROBISZ CO INNEGO BO NIKT NIE WIE CO A POZATYM CIĄGLE LUDZI ZAMAŁO.
Marian 2015-11-10 17:56
to idz tam pracuj mongole jak ci pasuje!!! zwolnic się zawsze i kiedy chcem mogę a ty zobaczymy ile tam zarobisz od razu widać ze frajer jesteś!!! po tym co piszesz powodzenia hehehe
haber 2016-01-29 22:32
LEAN TO FIRMA Z WIESZCHU PIĘKNA JAK Z BAJKI,ALE W ŚRODKU TO DOBIERO OBORA PRACUJE TAM MOJ ZNAJOMY NAŻEKAJĄ ŻE PRACOWNICY PO WYPŁĄTACH OPUSZCZAJĄ NA DZIEŃ LUB DWA PRACE.SAM BYM SIĘ NAJ.... JAK BYM TAKA WYPŁATE ODBIERAJ BO KROJĄ RÓWNO.A CO MOŻNA POWIEDZIEĆ O KOORDYNATORZE CO CODZIEŃ NA BOMBIE I WALI MU Z PYSKA JAK Z GOŻELNI.KOŃ BY SIE UŚMIAŁ,TYLE BY MÓWIĆ.ZERO USZANOWANIA PRACOWNIKÓW
1
pracownik 2016-02-08 19:48
Fundusz obowiązkowy





Fundusz socjalny obowiązkowo muszą utworzyć pracodawcy, którzy zatrudniają – według stanu na dzień 1 stycznia danego roku – co najmniej 20 pracowników w przeliczeniu na pełne etaty. Bez względu na liczbę zatrudnionych pracowników fundusz tworzą obowiązkowo państwowe i samorządowe jednostki budżetowe, zakłady budżetowe i gospodarstwa pomocnicze jednostek budżetowych.

Bardzo ważną kwestią jest to, że o obowiązku utworzenia funduszu socjalnego decyduje stan zatrudnienia na dzień 1 stycznia danego roku kalendarzowego. Zmiany w zatrudnieniu w ciągu roku kalendarzowego nie powodują powstania tego obowiązku ani też z niego nie zwalniają.Najwyższy czas zainteresować się tym gdzie się podziewają NASZE PIENIĄDZE !!!!
3
bomba 2016-03-22 14:28
Człowieku jaki socjal i jakie fundusze za te pieniądze to rozjerzdzają się po wakacjach i wczasach.
3
pracownik 2016-06-06 10:21
Teraz umowę dają wszystkim jak leci ,nie ważne że pracownik przychodzi w kratkę i co drugi dzień na kacu Firma jest w takiej desperacji że dają wszystkim ,nawet Ukraińcom -tylko patrzeć jak zwolnienia chorobowe się zaczną
1
pracownik 2016-06-06 10:28
tyle to wszyscy pracownicy wiedzą ale czas najwyższy żeby ktoś to sprawdził np.inspekcja pracy
2
2w3e43 2016-07-04 17:08
to dobrze ze atmsofera jest dobra @kejko :) fajnie tez ze oferowane sa umowy o prace ciekawe tylko czy tak jest jednak na kazdym stanowisku w firmie tutaj?
2
Piotrek hej 2017-04-21 15:48
Ludzi robią w konia,bo zamiast umowy o pracę jest umowa o dzieło,czyli nie masz nic przez miesiąc.Zero badań lekarskich,zero socjalu,zero szafki,zero ubrań,zero dodatku za pranie własnych ciuchów.Firma bogaci się na umowach śmieciowych.Zatrudniają ukraincow ,którzy pracują po 12 godz.dziennie przez 6 dni w tygodniu za 2000 zł.Dają najniższą krajową,a kierownik gada o nadgodzinach i pracy w son
boty i niedziele.Firma się rozwija kosztem okradania,w omię prawa państwa.A podobno pani Stańczyk jest prawnikiem
1
johan 2017-04-21 15:56
Ani jak dojechać,ani zwrotu za dojazd do pracy.Praca za 1500zł miesięcznie w hałasie,przerwa 1 tylko 15 min.na 8 godzin.a w czasie przerwy trzeba dojść do stołówki i walczyć o herbatę,czyli przerwa 11 min.Hałas,hałas,hałas i już.Ostatnio był facet z inspekcji i chodzil z bhpowcem,to wyłączyli maszyny na 2 godz.,a jak poszedł to hałas,hałas hałas a korki do uszu nie pomagają.
1
Piotr... 2017-04-25 17:27
Pracowałem w magazynie 2 dni i po opiniach współpracowników,postanowiłem zrezygnować.Nie polecam nikomu.Teraz na gwałt szukają pracowników,ale kto normalny będzie pracować za najniższą krajową,mając uprawnienia na wózki !? dostałem inną lepszą pracę za 1860zł na rękę i praca od 7-15 jedna zmiana,a nie 2 jak w leanie,i blisko domu,bo do pracy miałem 10km.
nik 2017-05-17 09:36
witam praca dobra nie prawda ze niema umów o prace kadrowa w porządku wszystko ci załatwi płace normalne jak wszędzie tu jest na czas jak chcesz dorobić to niema problemu możesz pracować w soboty to masz 100 płacone a te złe opinie kto pisze to len ja bym też nie płacił za darmo tu jest selekcja zostaje ten kto chce pracować a z umowom niema problemu polak by chciał zarobić 5000 i nic nie robić a co do Ukraińców my też jezdzilismy do Niemiec za pracom każdy chce zarobić a co do majstrów i do kierownika są normalni ludzie zawsze ci pomogą
Karolina 2017-08-07 16:53
@Piotrek hej jeśli chodzi o umowy to na każdym stanowisku są inne, czy była jakaś możliwość, aby awansować na stanowisko, gdzie dają umowę o pracę? @Piotr... co było powodem rezygnacji z pracy? Czy były to tylko opinie innych współpracowników?
Zostaw swoją opinię o Leann Stańczyk Spółka Akcyjna - Słupsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Leann Stańczyk Spółka Akcyjna