brak logo

F. H. "BŁYSK" Dębica Sp. z o. o. ZPCh

Dębica

Opinie o F. H. "BŁYSK" Dębica Sp. z o. o. ZPCh

narian 2013-11-26 06:06:08
nie wypłacają za nadgodziny i godziny nocne ludzi z grupa 2 mają za woły robocze
4
gość.. 2014-04-29 10:14:00
Witam..
master 2014-08-26 23:31:55
Pracowałem równe dwa lata. Jeśli chodzi o klimat to bardzo fajny. Niska płaca oraz brak wypłaty za nadgodziny. Nikt się nie czepia.
BlAndrzej 2014-09-08 05:42:28
A jak to się ma do Kodeksu Pracy???
1
Jan 2014-11-27 08:53:16
Niska płaca ....
Kazimierz 2014-11-27 14:21:25
Firma solidna,wypłaty na czasie.Umowy o pracę a nie śmieciówki.Fakt wynagrodzenie-najniższa krajowa.ale proszę mi wskazać inną firmę która płaci więcej?Ponadto dobre warunki socjalne.Zwrot kosztów za leki,nadgodziny są wypłacane.Ja nie narzekam.Jak ktoś chce pracować,to polecam właśnie ww.firmę albo firmę Perfekcja Kazimierz Kieroński
Kazimierz 2014-11-27 16:23:53
Nie zauważyłem żeby ktokolwiek z pracowników firmy Błysk lub Perfekcja tyrał jak wół.Ktoś kto takie brednie wypisuje,pewnie chciałby aby płacono mu za leżenie w pracy.Jest to firma ochroniarska z wieloletnim doświadczeniem,jedna z najstarszych firm tej branży.To już nie te czasy,że czy się stoi czy się leży to ........się należy.Kazimierz
niepelnosprawny 2015-08-20 20:11:38
Firma nie poważna dali ogłoszenie do urzędu pracy o naborze 3pracownikow a jak przyszło do spotkania to się okazało że osoby już są wybrane poza urzędem na parkingu
janek 2015-08-30 14:07:53
do Noriana a co ty mogłeś zauwazyc ? i kiedy niby miałbys to widzieć ! jeździsz i sprawdzasz placówki ? czy włazisz z wazeliną gościom ,kto ci powie prawde jak on pracuje ! wolne żarty ,zaraz na drugi dzień by wyleciał z pracy zapytaj ile godzin maja chłopaki w sedziszowie przy ochronie budowy dworca pkp to może zatrybisz wazelina tu nie jest potrzebna nikomu fakty sa inne
Józef S 2015-08-31 07:53:40
dostałem szanse w tym trudnym czasie dla ludzi po 50 i przepracowałem w Błysku w Debicy 2.5 roku dostałem wynagrodzenie i za nadgodziny i za paliwo i za prace na zatrudnieniu z zusem nie na smieciowce szkoda ze już nie mam tam pracy to solidna firma placi nie oszukuje.. suski
Kazimierz 2015-08-31 12:03:18
Ja również jestem po 50-ce i pracuję kilka lat w Perfekcji.Nie jestem wazeliniarzem,nie cukruję tylko piszę fakty.Firma solidna profesjonalna,umowy o pracę,nie śmieciówki,oraz zwrot kosztów za dojazdy do specjalistów,za leki.Nadgodziny wypłacane na bieżąco.Na każde święta paczki.itd.Jeżeli chcesz pracować uczciwie i solidnie to nadal polecam ww.firmę.
kazimierz 2015-10-01 18:13:20
Ja również tak uważam.Nie zdążyli usunąć ogłoszenia z Urzędu Pracy,a już znalazła się osoba na ww.stanowisko.Jeżeli mam doradzić to proponuję złożyć CV w Perfekcji i Błysku i nie czekać aż oddzwonią,tylko przynajmniej raz na tydzień udać się osobiście i przypominać się.Na Urząd Pracy nie ma co liczyć.Pozdrawiam oraz życzę wytrwałości w poszukiwaniu pracy.
Kazimierz 2015-12-09 20:20:40
Coś mi się wydaje że p.Jacek komuś podpadł.Znam go osobiście i jest długoletnim dobrym pracownikiem.Firma również jest za bardzo poważną aby zatrudniać kogokolwiek bez umowy.Napisał ktoś,kto nie zna firmy.Nie wiem jakimi pobudkami się kierował,i co miał na celu taki nieprawdziwy wpis.Co autor wpisu chciał osiągnąć?Komu zaszkodzić?
Maro 2015-12-14 11:44:12
Byłem pracownikiem agencji Perfekcja z orzeczeniem jest to solidna firma pracowałem na placówce handlowy w Żabnie było ok do momentu gdy kierowniczce coś odbiło w główke że patrze na ręce klientom bo miała takie zgłoszenie od klientki a ja jej powiedział że od złodziejki ta uwaga i kto ma racje
Oszukany 2016-07-31 10:51:28
Puknij sie w łeb. Brednie pracowałem tam 6,5 m-ca. Za nadgodziny nie płacą. Przedłuzanie okresowych umow w zaleznosci od humoru. Jeden ma na m-c,inny na pół roku. Napewno po 3 okresowej umowie nie ma pewnosci ze cie zatrudnią. Nie mają w zwyczaju by powiadomic pracownika chocby sms ze nie przedłuzą umowy. Kontakt z przełozonym glownie z inspiracji pracownika,szef obiecuje ze przedzwoni i wyjaśni zgłoszomy problem,mozesz czekać do bólu.Prac z grupą traktują jak woły robocze. Socjal pozostawia wiele do zyczenia.
1
Ca 2016-10-07 19:44:22
Jak się komuś nie chce robić to takie głupoty sie pisze muj Mąż tam robi już kilka ładnych lat i nie narzeka kasa zawsze na czas i umowa o prace zawsze nadgodziny tez płacą
3r 2016-10-08 20:03:26
ojej no chyba @juras mi się nie wydaje żeby tak było wydaje mi się że to mógł być po prostu jakiś zart przecież każdy musi pracować z podpisaną umową
Zostaw swoją opinię o F. H. "BŁYSK" Dębica Sp. z o. o. ZPCh - Dębica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F. H. "BŁYSK" Dębica Sp. z o. o. ZPCh