brak logo

POWIEDZ TAK Barbara Godziszewska

Zamość

Opinie o POWIEDZ TAK Barbara Godziszewska

mini 2014-04-26 17:58:35
Nie wiem co oni w niej widzą pomysły ma oklepane a ceny jak za samo złoto.
3
stan 2015-02-14 00:40:31
Jak rodzice mierna i bez ambicji. Ale powiew wiatru bardzo dobrze wyczuwa.
1
mariola 2015-03-26 08:38:52
Najlepsza firma w Zamościu
1
Ada 2015-04-07 17:41:30
Najlepsza bo...?
anka 2015-05-03 15:25:51
Jedzie na dotacjach, stażystach i czarnuchach. Typowa bizneswoman - pijawka.
panna młoda 2015-05-25 17:01:47
Na stronie zagościła cenzura. Znikają posty ostrzegające przed firmą. Myślałam, że dzielimy się tutaj opiniami, ale jak widać można się tu dzielić tylko opiniami pozytywnymi.
1
Naiwna 2015-05-27 10:05:42
Wysłałam CV jeszcze w grudniu i zero odzewu. Spełniałam wszystkie warunki i nikt się nawet do mnie nie odezwał. Nikogo nie zatrudniono przez ten czas. Dopiero niedawno ogłoszenie na staż się pojawiło. I to zostało zrealizowane. Jeden z tego wniosek - nikogo wcześniej nie szukano, a ogłoszenie to ściema. Potrzebują tylko darmowych stażystów. Taka to właśnie jest najlepsza firma w Zamościu.
1
Ada 2015-07-14 20:13:58
Oczywiście, że najlepiej, aby komentarze były obiektywne i prawdziwe. A jeszcze lepiej, aby były poparte konkretnymi argumentami, a nie nacechowane emocjami wynikającymi z osobistej niechęci do właścicielki. Tak samo odpowiedzi "ocenianych" nie powinny być kontratakiem, a sprostowaniem. Jeśli ktoś pisze nieprawdę należy to napiętnować i prostować, a nie usuwać. To ostatnie jest cenzurą i nigdy nie pomoże cenzorowi odzyskać dobrego imienia. Obrzydliwą rzeczą jest pisanie o rodzicach, prywatnym życiu i wyglądzie. O firmie i warunkach pracy poproszę.
1
Ada 2015-08-23 16:53:37
A czy pracownicy to nie ludzie?
mania 2015-10-16 23:25:28
Pracowałam w Powiedz tak 6miesięcy, to było kilka lat temu...szefowa jest super! Dba o pracowników...wyżywienie, transport, ciuchy to standard. Pomaga we wszystkim
1
Ada 2015-10-21 11:14:39
Ale się ubawiłam. Jak pracujesz kilkanaście godzin dziennie to wyżywienie to faktycznie jest standard, a nie dobrodziejstwo. Transport - czy oznacza to, iż firma zapewnia transport z pracy i do pracy? Czy cieszyś się, że po dekoracji sali w Pcimiu nie musiałaś sama wracać do firmy? Ciuchy - dostałaś firmowy t-shirt, super. Tylko to wszystko to standard, norma, a nie bonus.
1
Ada 2015-10-21 11:21:22
Czyżby koniec sezonu? Ewidentnie autoreklama.
1
Ada 2015-10-21 11:28:30
Nie bardzo kumam Twój wpis. To pracowałaś, czy chcesz się dostać do pracy w tej firmie?
1
milady 2016-05-08 20:36:20
Ja nie poleciłabym nikomu firmy "Powiedz tak", wszyscy mówili, że jest najlepsza, faktycznie piękne zdjęcia na fejsie itd. a na moim ślubie wióry i tandeta nawet nie wykonała podstawowego kształtu bukietów jakie razem ustalałyśmy.. zero profesjonalizmu tylko zszargane nerwy, nieźle skasowane pieniążki z konta i ten niesmak po wszystkim
1
Ada 2016-05-21 21:35:03
Księgowy czy co? Jakiś ten Twój wpis całkiem bez sensu jest.
1
prawdziwa 2016-09-29 22:55:17
trochę drogo ale mają ładne rzeczy,w sumie taniej można znalezc cos w necie.Ale właścicielka jest miła,więc nie mam powodów kłamac.Biznes to biznes,tu nie ma sentymentów.
erf 2016-09-30 16:20:20
@prawdziwa no wiesz taka jest prawda ze takie rzeczy to jednak nigdy do tanich nie naleza bez względu na to gdzie się nie ruszysz ale jeżeli to ejst jednyy dzień to chyba jednak warto zainwestować prawda?
Zostaw swoją opinię o POWIEDZ TAK Barbara Godziszewska - Zamość
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POWIEDZ TAK Barbara Godziszewska