brak logo

POWIEDZ TAK Barbara Godziszewska

Zamość

Opinie o POWIEDZ TAK Barbara Godziszewska

mini 2014-04-26 17:58
Nie wiem co oni w niej widzą pomysły ma oklepane a ceny jak za samo złoto.
3
mariola 2015-03-26 08:38
Najlepsza firma w Zamościu
2
Ada 2015-04-07 17:41
Najlepsza bo...?
1
anka 2015-05-03 15:25
Jedzie na dotacjach, stażystach i czarnuchach. Typowa bizneswoman - pijawka.
1
panna młoda 2015-05-25 17:01
Na stronie zagościła cenzura. Znikają posty ostrzegające przed firmą. Myślałam, że dzielimy się tutaj opiniami, ale jak widać można się tu dzielić tylko opiniami pozytywnymi.
1
Naiwna 2015-05-27 10:05
Wysłałam CV jeszcze w grudniu i zero odzewu. Spełniałam wszystkie warunki i nikt się nawet do mnie nie odezwał. Nikogo nie zatrudniono przez ten czas. Dopiero niedawno ogłoszenie na staż się pojawiło. I to zostało zrealizowane. Jeden z tego wniosek - nikogo wcześniej nie szukano, a ogłoszenie to ściema. Potrzebują tylko darmowych stażystów. Taka to właśnie jest najlepsza firma w Zamościu.
1
Ada 2015-07-14 20:13
Oczywiście, że najlepiej, aby komentarze były obiektywne i prawdziwe. A jeszcze lepiej, aby były poparte konkretnymi argumentami, a nie nacechowane emocjami wynikającymi z osobistej niechęci do właścicielki. Tak samo odpowiedzi "ocenianych" nie powinny być kontratakiem, a sprostowaniem. Jeśli ktoś pisze nieprawdę należy to napiętnować i prostować, a nie usuwać. To ostatnie jest cenzurą i nigdy nie pomoże cenzorowi odzyskać dobrego imienia. Obrzydliwą rzeczą jest pisanie o rodzicach, prywatnym życiu i wyglądzie. O firmie i warunkach pracy poproszę.
1
Ada 2015-08-23 16:53
A czy pracownicy to nie ludzie?
1
mania 2015-10-16 23:25
Pracowałam w Powiedz tak 6miesięcy, to było kilka lat temu...szefowa jest super! Dba o pracowników...wyżywienie, transport, ciuchy to standard. Pomaga we wszystkim
1
Ada 2015-10-21 11:14
Ale się ubawiłam. Jak pracujesz kilkanaście godzin dziennie to wyżywienie to faktycznie jest standard, a nie dobrodziejstwo. Transport - czy oznacza to, iż firma zapewnia transport z pracy i do pracy? Czy cieszyś się, że po dekoracji sali w Pcimiu nie musiałaś sama wracać do firmy? Ciuchy - dostałaś firmowy t-shirt, super. Tylko to wszystko to standard, norma, a nie bonus.
1
Ada 2015-10-21 11:21
Czyżby koniec sezonu? Ewidentnie autoreklama.
1
Ada 2015-10-21 11:28
Nie bardzo kumam Twój wpis. To pracowałaś, czy chcesz się dostać do pracy w tej firmie?
1
Ada 2016-05-21 21:35
Księgowy czy co? Jakiś ten Twój wpis całkiem bez sensu jest.
1
prawdziwa 2016-09-29 22:55
trochę drogo ale mają ładne rzeczy,w sumie taniej można znalezc cos w necie.Ale właścicielka jest miła,więc nie mam powodów kłamac.Biznes to biznes,tu nie ma sentymentów.
erf 2016-09-30 16:20
@prawdziwa no wiesz taka jest prawda ze takie rzeczy to jednak nigdy do tanich nie naleza bez względu na to gdzie się nie ruszysz ale jeżeli to ejst jednyy dzień to chyba jednak warto zainwestować prawda?
Alicja 2017-08-23 13:22
Dużo jest opinii na temat firmy POWIEDZ TAK w Zamościu z perspektywy klienta, a czy moglibyśmy się dowiedzieć jakim firma jest pracodawcą? Jak Pani Barbara Godziszewska traktuje swoich pracowników? Na jakie warunki zatrudnienia można liczyć? Czy szuka nowych pracowników? Ważne to będą informacje dla osób szukających pracy w Zamościu.
Aurelia 2017-09-06 12:32
Powiedz tak-? Przykre rozczarowanie w ten wyjątkowy dla mnie i męża dzień... pani Basia ma swoje lepsze i gorsze "dni", raz jej się uda raz u nie u nas wypadło to drugie... na pierwszym spotkaniu wymaga ode mnie pełnych nazw kwiatów i innych wyczerpujących informacji a w twój dzień nie potrafi odróżnić różu od fioletu... ehh
Alicja 2017-09-14 11:07
Nadal pojawiają się opinie klientów. A chętnie usłyszymy perspektywę pracownika. Dodatkowo może pracownicy mogą powiedzieć czemu kolor kwiatów był inny niż klient sobie zamówił?
Zostaw swoją opinię o POWIEDZ TAK Barbara Godziszewska - Zamość
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POWIEDZ TAK Barbara Godziszewska