brak logo

"PORTA" KMI POLAND

Bolszewo

Opinie o "PORTA" KMI POLAND

kick 2014-10-08 13:39:55
Chciałem zapytać o atmosferę w firmie. Słyszałem co nieco o tym jak się wspołpracuje z naczelnym ale ciekawy jestem opinii bezpośrednio współpracujących. Podobno Porta szuka dyrektora produkcji do Rumunii , warto ?
hucul 2014-10-29 15:53:09
w firmie jest sporo papierkologii, ale gdzie jej nie ma... nie pracowałem u nich, raczej współpracowałem i wspominam to raczej pozytywnie.
1
tony 2014-11-05 17:11:49
Firma podryguje w takt kompleksów naczelnego, który co dzień probuje dowieść prezesowi jakiż to on jest genialny, więc jeśli umiesz dobrze i zdalnie( usunięte przez administratora )śmiało.
Poza tym pracuje tak kilka fajnych osób
1
kick 2014-11-17 12:14:10
Dzięki za pomoc.
Dałem sobie spokój z aplikowaniem na stanowisko w Rumunii. Opinie jakie usłyszałem poza forum były wystarczająco mocne :(
mika 2015-04-30 02:01:09
Naczelny już nie pracuje w Porta KMI
bolo 2015-05-19 08:51:38
Mówisz o cycu ?
1
bolo 2015-05-19 08:52:12
Mówisz o cycu ?
portowiec 2015-06-17 10:24:31
nie tylko on, parę osób z centrali się zwolniło z długim stażem
bolo 2015-10-01 21:15:52
hmmm "w młodym zespole". ? a jak zaczniesz zawyżać im średnią to cooo :) ?
majster 2016-02-12 16:15:50
nędza zarobki, żałosna firma z Bolszewa , NIE POLECAM !!!
maksi 2016-02-22 12:48:33
hry same ze soba pisza? :D
maksi 2016-02-24 11:23:33
chodzi o to że dział hr pięknie nagania tutaj na forum chętnych :P
sam pyta i sam sobie odpowiada
jarek 2016-04-14 08:29:03
a w bolszewie dalej rotacja na w1 i w3?
cho 2016-05-10 23:06:29
Posiadanie wyższego wykszałcenia @fajs wcale nie stanowi dużego wymogu do spełnienia, bo dają za to rozsądne zarobki.
Zostaw swoją opinię o "PORTA" KMI POLAND - Bolszewo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "PORTA" KMI POLAND