brak logo

"PORTA" KMI POLAND

Bolszewo

Opinie o "PORTA" KMI POLAND

kick 2014-10-08 13:39
Chciałem zapytać o atmosferę w firmie. Słyszałem co nieco o tym jak się wspołpracuje z naczelnym ale ciekawy jestem opinii bezpośrednio współpracujących. Podobno Porta szuka dyrektora produkcji do Rumunii , warto ?
hucul 2014-10-29 15:53
w firmie jest sporo papierkologii, ale gdzie jej nie ma... nie pracowałem u nich, raczej współpracowałem i wspominam to raczej pozytywnie.
1
tony 2014-11-05 17:11
Firma podryguje w takt kompleksów naczelnego, który co dzień probuje dowieść prezesowi jakiż to on jest genialny, więc jeśli umiesz dobrze i zdalnie( usunięte przez administratora )śmiało.
Poza tym pracuje tak kilka fajnych osób
1
kick 2014-11-17 12:14
Dzięki za pomoc.
Dałem sobie spokój z aplikowaniem na stanowisko w Rumunii. Opinie jakie usłyszałem poza forum były wystarczająco mocne :(
mika 2015-04-30 02:01
Naczelny już nie pracuje w Porta KMI
bolo 2015-05-19 08:51
Mówisz o cycu ?
1
bolo 2015-05-19 08:52
Mówisz o cycu ?
portowiec 2015-06-17 10:24
nie tylko on, parę osób z centrali się zwolniło z długim stażem
bolo 2015-10-01 21:15
hmmm "w młodym zespole". ? a jak zaczniesz zawyżać im średnią to cooo :) ?
majster 2016-02-12 16:15
nędza zarobki, żałosna firma z Bolszewa , NIE POLECAM !!!
maksi 2016-02-22 12:48
hry same ze soba pisza? :D
maksi 2016-02-24 11:23
chodzi o to że dział hr pięknie nagania tutaj na forum chętnych :P
sam pyta i sam sobie odpowiada
jarek 2016-04-14 08:29
a w bolszewie dalej rotacja na w1 i w3?
1
cho 2016-05-10 23:06
Posiadanie wyższego wykszałcenia @fajs wcale nie stanowi dużego wymogu do spełnienia, bo dają za to rozsądne zarobki.
ktoś 2017-02-06 18:29
Odradzam pracę w Porcie na produkcji. To jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pracuję tam ponad 10 lat. Wymagania coraz większe , zarobki coraz mniejsze, ponieważ z miesiąca na miesiąc coraz niższa premia. Starzy pracownicy z ponad 10 letnim stażem zarabiają teraz najniższą krajową !!!!!!!! Brak szacunku do pracownika. Co raz więcej Ukraińców na produkcji, którzy nie mają pojęcia o niczym. Odbija się to na prowadzących. Wielki mi lider !!!!!! Lider w robieniu z pracowników [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Iksinski 2017-03-23 03:55
Mój przedmówca napisał prawdę. Kierownik w2 drze się i wymaga pracy ponadczasowej. Nie ważne czy masz rodzinę czy nie ...Masz zapie...A jak nie to wypie.....
Łamane są wszelkie prawa pracownika w/g kodeksu pracy. Nie są zachowane normy czasu pracy ( 48h tygodniowo) jak i wypoczynku tygodniowego (35 h). Jak nie chcesz pracować lub nie możesz, to straszą utrata premii etc... Firma powinna przejść gruntową kontrolę PIP. Ogół pracowników czuję się jak w obozie pracy. Stanowczo nie polecam
2
Zostaw swoją opinię o "PORTA" KMI POLAND - Bolszewo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "PORTA" KMI POLAND