brak logo

PHU TOWEMO Monika Szczygiel

Otwock

Opinie o PHU TOWEMO Monika Szczygiel

oszukany 2014-01-10 10:58
Przeważnie nierejestruje pracowników, a jak rejestruje to tylko operatorów i kierowców i to na najniższą krajową,wypłaty bardzo często w kilku ratach,najczęściej wyganiani bez wypłaty ci którzy przepracowali 1 miesiąc na czarno
7
montgomery12-45 2014-04-19 20:31
pozbawiona ludzkich odrochow kobieta i nieuczciwy pracodawca
3
okradziony 2014-12-12 14:36
Zlodziej! Tyle moge powiedziec na temat tego czlowieka, jesli mozna nazwac go czlowirkiem. Nie ma szacunku do nikogo! Jesli chcesz pracowac w beznadziejnej firmie bez persprktyw to polecam. Nie wyplaca pensji na czas i czesto urywa za byle co! Poprostu ZLODZIEJ!!
3
pracownik 2014-12-13 15:24
OSZUST I KRĘTACZ!!!JEŻELI KTOŚ MA OCHOTĘ NA PRACE U CZŁOWIEKA KTÓRY ZWYKŁYCH LUDZI MA ZA NIC TO POLECAM TEGO PANA.Pensja często nie wypłacana na czas,nakładanie na pracowników kar pieniężnych np.za przyjście do pracy w stanie tzw." wczorajszym" gdy sam szef potrafi wychodząc z biura zataczać się w obecności pracowników.Ogólna moja ocena to -100 odradzam wszystkim prace w tej firmie!
4
tomek 2015-12-15 18:20
to desperaci nie pracownicy
3
bylem widzialem 2016-01-02 15:46
Ogloszenia sa na olx.Szuka operatorow.Zwyklych pracownikow nie szuka poniewaz zatrudnia podwykonawcow z okolic lublina i radomia ktorzy zmieniaja sie dwa razy w roku.osobiscie odradzam ta firme oczywiscie kazdy ma prawo pojsc i zobaczyc jak wyglada praca u pana T.powodzenia!
wlasnie 2016-01-08 12:52
wlasnie planuje tam pojsc na kiero co o tym sadzicie
cycolina 2016-03-09 21:18
Sz nie jest taki zły jak zasuwasz to płaci, jak jesteś lewy albo sie nie znasz to kopa dpa brama. Jest cwaniak i ściemniacz ale ktory prywaciarz nie jest.
2
jaco 2016-05-17 22:14
jak masz stanwosiko kierownika to nie masz sie czym przejmować sam rzadzisz.
Lucky 2016-12-17 07:46
Widzę że wszystkie poprzednie opinie są prawdziwe ,ludzie jesli macie uczucia i chcecie być traktowani jak ludzie a nie śmieci unikajcie tego pracodawcy............
czesio z cieciowni 2017-03-02 20:52
Szuka ludzi na sprzet i do łopaty i stawki podobno lepsze niż w brukbudzie
Joanna 2017-04-05 14:09
Pracujesz w PHU TOWEMO? Chętnie dowiemy się na jakie warunki zatrudnienia mogą obecnie liczyć pracownicy. Jakie benefity zapewnia pracodawca?
Były pracownik 2017-04-29 15:24
Może i stawki lepsze ale uwierz kolego że p.Sz.sorry jaki z niego pan :) wykorzysta każdą okazję,każde Twoje potknięcie aby okraść Ciebie z kasy nie ważne czy jesteś przy łopacie czy siedzisz na sprzęcie.....Nie polecam .
Zostaw swoją opinię o PHU TOWEMO Monika Szczygiel - Otwock
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHU TOWEMO Monika Szczygiel