IT Kontrakt Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o IT Kontrakt Sp. z o.o.

pracowniki itk 2012-08-08 14:57:39
Jestem zatrudniony przez ITK juz ponad 2 lata. Do tej pory nasza wspolpraca uklada sie bardzo pozytywnie. Nie mam zadnych zastrzezen. Pensja na prawde rewelacyjna (niestety nie moge podac stawki z wiadomych przyczyn). Kontak z pracownikami ITK rewelacyjny - zawsze pomoga , wyjasnia, zalatwia cos w naszym imieniu \\\"wyzej\\\", zebysmy nie musieli sami sie tym zajmowac- wkład opiekunow nieoceniony. Moze podam przyklady: finansuja w calosci lub czesciowo szkolenia kierunkowe (potwierdzam , ja z niego skorzystalem), w ramach umowy mam zapewniona prywatna opieke medyczna , pieniadze wyplacaja na czas, a jesli zajdzie taka potrzeba pomagaja i podchodza tak po ludzku po prostu do czlowieka... Nie ma tez najmniejszego problemu ze zmiana umowy (z UD na UP czy inaczej jesli ktos potrzebuje). ITK sluzy zawsze rada, wspiera swoich pracownikow i zapewnia im atrakcyjne stanowiska pracy. Dlatego nie rozumiem osob ktore negatywnie sie wypowiadaja na temat ITK. jako pracownik nie pozwole aby obrazano moja firme bo osobiscie odbieram to jako obelge na ktora nie moge patrzyc bezczynnie. Gdyby bylo inaczej nie pracowalabym dla ITK juz od dawna. A co do slow krytyki osob mam na to wyjasnienie- albo byly to osoby niekompetentne, albo slabo przystosowane do realiow wspolczesnego pracownika. Wsrod nas znajda sie zawsze osoby ktore z drobnego epizodu zrobia tragedie narodowa.. Wiecej nie mam do dodania. Polecam Wam wszystkim poszukujacym pracy zainteresowanie sie ITK. To byl na prawde dobry strzal w 10!!! Wiem ze na pewno umowy nie zerwe bo po prostu lepszej juz sie nie da odszukac na wykonywanym przeze mnie stanowisku. Pozdrowienia dla naszych cu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ych opiekunek z ITK ;)
1
pracownik_ITK 2012-08-13 10:24:03
Zgadzam się z powyższą opinią. Współpracuję z ITK od października 2011. Pensja przyzwoita, przelewana zawsze na czas. Ponadto ITK zaoferowało mi bogaty socajal w postaci karty Multisport i opieki medycznej. Niedawno też zwróciłam się z pytaniem o mozliwośc dofinansowania szkolenia i uzyskałam pozytywną odpowiedź. Kadra bardzo miła. Pozdrownienia dla [usunięte przez moderatora]. z Warszawy :)
1
kumaty 2013-01-03 11:13:15
Jeśli ktoś argumentuje że pensja przelewana jest zawsze na czas to musi to być współwłaściciel firmy. To nie benefit! To obowiazek!
Specjalista w IT Kontrakt 2013-02-11 11:22:52
Jeśli chodzi o terminowość wypłacania wynagrodzenia to rzeczywiście nie ma co chwalić bo to powinna być oczywistość.

Gdybym miał w jednym słowie ocenić swoją dotychczasową współpracę z ITK to byłoby to "polecam".

Po pierwsze - kontakt osobisty (oraz telefoniczny i mailowy) bardzo miły. Naprawdę bardzo :)

Po drugie, nie spotkałem się z tym żeby coś wynegocjowanego w trakcie rozmowy nie miało odzwierciedlenia w umowie lub rzeczywistości. Co więcej, w 2 problematycznych sprawach jakie miałem w jednej ITK poszło mi na rękę choć wcale nie musiało, w drugiej było gotowe pójść ale dla równowagi ja zrezygnowałem z proszenia o to.

Po trzecie, są praktycznie przezroczyści, tzn. nie wymagają zaangażowania jeśli wszystko tak jak ma iść. Raz w miesiącu wysyłam jeden raport + fakturę i na tym koniec.

Jeśli ktoś ma wątpliwości - wystarczy przecież spotkać się, porozmawiać i samem ocenić.
kontraktor 2013-02-27 09:23:33
Jestem pracownikiem IT Kontrakt od około 2 miesięcy i dotychczasową współpracę oceniam bardzo dobrze.

Spora liczba projektów do wyboru i ciekawi klienci.
Warunki pracy/umowy wyglądają dokładnie tak, jak były wynegocjowane podczas procesu rekrutacji (który został profesjonalnie przeprowadzony, btw).
Kontakt z mentorem bardzo sprawny, niewielka ilość biurokracji, dodatkowo uproszczona dzięki wewnętrznemu intranetowi.
Wypłata pojawia się na koncie terminowo (jak wspomniano wcześniej, powinno być to standardem, niestety nie zawsze jest).

Wszystko to sprawia, że IT Kontrakt mogę ze swojej strony szczerze polecić.
itkontrakt 2013-02-28 13:04:53
Witam.

Jestem pracownikiem kontraktowym w firmie IT Kontrakt od prawie dwóch lat. Wszystkie warunki omówione i przedstawione podczas wstępnej rozmowy o współpracy zostały dotrzymane. Tak było w moim przypadku. Firma jest typową firmą leasingującą swoich pracowników do klientów, z którymi została nawiązana umowa o stałej dostawie specjalistów. Jeśli ktoś się decyduje na prowadzenie własnej działalności oraz pracę na podstawie typowego kontraktu musi się liczyć ze zmniejszoną stabilnością pracy niżeli w przypadku zatrudniania na podstawie umowy o pracę. Głównym plusem takiej współpracy jest oczywiście wynagrodzenie oraz możliwość dopracowania warunków umowy. Minusem niestety jest ryzyko z jakim się trzeba liczyć przy stabilności projektu. O wiele trzeba walczyć własnymi rękoma.
Reasumując firma IT Kontrakt jest firmą rzetelną i z pewnością dotrzymującą słowa. Ja osobiście jestem zadowolony.
Pozdrawiam
2
Sepira 2013-07-18 12:10:43
Z mojego doswiadczenia sa to ludzie malo odpowiedzialni albo poprostu z takimi sie zetknelem przyklad gubienie umow takie rzeczy nie powinny sie zdarzac podobnie jak nagminne bledy w spisywanych umowach
1
Anonim 2013-08-08 23:10:38
Cyt: "jako pracownik nie pozwole aby obrazano moja firme bo osobiscie odbieram to jako obelge".

Pytanie z gatunku audiotele: czy napisał to człowiek do końca zdrowy umyśle czy też może Pani z HR-u?
2
Pa 2014-03-23 18:19:26
Komentarze dot. IT Kontrakt na kilometr pachną manipulacją ze strony tejże firmy. Przez to firma nie wydaje się być wiarygodną.
4
Michał 2014-03-25 18:15:18
Szanowni Państwo z IT Kontraktu

Współpracowałem z Wami, byłem zadowolony i dobrze wspominam ten okres. Ba, zarobiłem nieco pieniędzy dla Was. Zaryzykuję nawet tezę, że przez krótki okres naszej współpracy tylko zarobiona przeze mnie prowizja pozwalała utrzymać w Waszej firmie jakiś etat.

Nie wiedzieć jednak dlaczego strzeliliście focha. W sumie mogę się tylko domyślać dlaczego, bo wyjaśnienia żadnego nie otrzymałem. Gdy zakończyła się nasza współpraca nawet nie otrzymałem zdawkowego podziękowania za współpracę... zaś wysłane przeze mnie podziękowania pozostały bez odpowiedzi. Nie byłoby to istotne, gdyby nie to, że miałem wtedy problemy zdrowotne i sprawiło to wrażenie całkowitego zignorowania współpracownika. Gdy zarabiał dla Was pieniądze to był potrzebny, gdy miał problemy zdrowotne to niech się buja.

Myślę, że macie nad czym popracować w firmie i mimo wszystko życzę powodzenia. pzdr
4
marian 2014-05-21 15:17:06
nie polecam takich firm, sama rozmowa wstepna i zatajanie mozliwych zarobkow smierdzi :) , mam jechac 200 km na rozmowe zeby wrocic z kwitkiem, szanujcie rozmowców i podawajcie widelki bo tak to same [usunięte przez moderatora] do was przyjda
1
gość 2014-06-23 09:12:37
do "pracowniki itk" - pracownik, stażysta czy może pracownik firmy PR-owej? Na każdym forum dokładnie ten sam tekst ???? mogłeś/aś się wysilić i przynajmniej coś zmienić. ściema a nie opinia pracwnika
gosc 2014-08-01 11:21:43
Poszukiwanie taniej sily roboczej nic wiecej
2
??? 2014-09-21 12:18:18
No, nikt się nie domyśli, że ten komentarz zamieścił ktoś z IT Kontraktu. :)

Widać, że w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lecicie.
1
Hermilion 2014-11-25 14:21:00
"IT kontrakt wystawił oferte pracy /.../ Napisali, że oferują:
-Stały rozwój kwalifikacji zawodowych
-> raczej nieprawda, kontraktor nie podlega szkoleniom
-Stabilną pracę wśród profesjonalistów
-> Praca na kontrakt nie jest stabilna, za to płacą więcej
-Urozmaicony zakres prowadzonych projektów
-> Różnie bywa
-Miłą atmosferę w ambitnym i profesjonalnym zespole
-> Prawda
-Prywatną opiekę medyczną
-> Prawda
Ile jest w tym prawdy, warto?
-> Warto, dla kasy, jeśli jesteś naprawdę dobry.

ITKontrakt to średnia półka firm pośredniczących - pensja średnia jak na kontraktora (mają wysoka marżę), trochę oferuja fruktów typu ubezpieczenia, obsługę mają profesjonalną. Na początek kontratowania - w sam raz aby się zorientować o co chodzi z tymi kontraktami
1
Hermilion 2014-11-25 14:25:42
"Zaryzykuję nawet tezę, że przez krótki okres naszej współpracy"

Najwidoczniej Ty byłeś z nich zadowolony ale oni (czytaj klient u którego pracowałeś) nie i cię wyp.. przed terminem - o czym jeszcze mają z Toba rozmawiać? Pianę bić jak nie chcą Cię dalej sprzedawać?
Hermilion 2014-11-25 14:34:18
Liderem to był 5 lat temu .. a teraz to się raczej zwijają. Po prostu mają za wysoką marżę i inne, lepiej zorganizowane firmy (głównie konkurencja z UK, korporacje), które weszły na rozwijający się rynek kontraktów podcinają im i marżę i udział w rynku i podbierają ludzi za wyższe stawki.

Jesli mam być szczery to jak nie zmienią w radykalny sposób modelu, to za kilka lat będą wspomnieniem ... jak te firmy IT z lat 90 - część dalej coś skrobie w 10 osób a kilka rozwinęło skrzydła.
2
Michał 2014-12-09 13:04:51
> "czytaj klient u którego pracowałeś"

Misiu tłuściutki, pleciesz wyłącznie swoje domysły, które nie mają wiele wspólnego z rzeczywistością.

1. Umowa wygasła samoistnie. Była to umowa na czas określony i nadszedł jej koniec.
2. Po jej wygaśnięciu brałem pod uwagę przerwę na pewien okres lub pracę na część godzin, "niepełny etat".
3. Pomimo tego otrzymałem od zleceniodawcy (czyli klienta IT Kontraktu) dwa telefony w przeciągu kwartału i pytania czy jestem zainteresowany dalszą współpracą w kolejnym, innym projekcie.

Jakoś dziwnie odniosłem wrażenie, że próbujesz na siłę bronić IT Kontrakt.
1
JackJones 2015-01-16 16:34:28
Dość miernie, u Pani z HR wyczuwam fałsz jak w co niektórych komentarzach tutaj. Jestem dość wyczulony na nieszczere zachowania, może to tylko moja opinia ale patrząc po tych generycznych komentarzach ubarwionych pięknym marketingiem to chyba coś w tym jest..
5
Były Kontraktowiec 2015-02-06 23:36:13
W IT Kontrakt jesteś tylko zasobem generującym zysk, więc fałsz jest rzeczą normalną. Oczywiście pod warunkiem, że sam zachęcisz klienta do zatrudnienia siebie w czasie rozmowy (nikt z IT Kontrakt nie uczestniczy w rozmowie). I zgodzisz się, żeby IT Kontrakt kasował za ciebie 1000 dziennie wypłacając ci 800 zł pod warunkiem, że dobrze negocjujesz.Szukajcie pracy bezpośrednio u klientów!
TezKontraktowiec 2015-02-11 19:38:20
Czytaj ze zrozumieniem: 800zł to dniówka jaką dostaniesz netto na fakture (jak masz dzałalność), ale Były Kontraktowiec ma chyba naście lat doświadczenia w swojej dziedzinie, albo zdolności aktorskie, bo taką stawkę ciężko jest wynegocjować. Jak jesteś przeciętniak to raczej 600-700 dniówka na fakture. Socjal? To nie PRL :-D. Darmo masz podstawowy pakiet medyczny w medicowerze (kilka wizyt u internisty i chyba u specjalisty). Za rozszerzony medyczny, ubezpieczenie i karte Multisport musisz zapłacić kilkaset zł/ miesiąc (refakturowanie).
burnn 2015-02-23 17:20:00
Firma awanturnicza jeżeli chcesz połowę dnia spędzać na wymianie maili z paniami z HR to dobry wybór.
4
Nie dla kontraktorni 2015-02-23 20:16:48
Żenujący brak kompetencji u pan z HR gubienie umów spisywanie umów z błędami itp odradzam
1
współpracownik 2015-02-26 13:08:31
W modelu zarządzania IT Kontrakt jesteś tylko i wyłącznie zasobem. Niczym kserokopiarka. Zasób ma działać całkowicie bezobsługowo i przynosić przychód. W przypadku jakichkolwiek trudności po drodze IT Kontrakt ma tylko jeden sposób reakcji - wymianę zasobu.

Przed podjęciem współpracy dochodzi do małych manipulacji, współpraca zawsze ma być miła, łatwa i przyjemna. Panie rekrutujące mają w nosie czy tak będzie w rzeczywistości, dla nich ważne jest podjęcie współpracy bo istotna jest prowizja. Po podjęciu współpracy to będzie już problem kontraktora, że rzeczywistość odstaje od obietnic i on musi temu podołać. W przypadku jakichkolwiek problemów... cóż, jesteś tylko zasobem takim jak kserokopiarka.
etatowiec 2015-03-01 13:42:47
Ja etap kontraktorni mam już za sobą. Ten body leasing to straszna głupota i trzeba być naprawdę desperatem, żeby się na to godzić. Oczywiście, że jesteś tylko zasobem, który jest wstawiany do klienta. Kontraktornia dostaje za ciebie tyle samo kasy ile ci wypłaca (albo i więcej) i to za DARMO! Nie ponosząc kosztów sprzętu, biurka, szkoleń itp! Zatrudniając jednocześnie całą masę młodych kobiet, które mają ci "ułatwić" życie. W zamian za to raz na kilka m-cy zorganizuje ci popijawe, żebyś mógł zapić smutki i poniżenia od klienta, dla którego jesteś mudzinem od roboty której żaden etatowiec nie chce robić. Lekceważenie z dwóch stron: od kontraktorni i klienta. Jak sie projekt skonczy albo coś nie pasuje - wypad, nikt po tobie nie bedzie plakal. Szanujcie sie ludzie.
8
Obiektywny 2015-03-07 20:35:15
Dlaczego pracują? Powodów jest pewnie tyle, ile przypadków. Generalizując można powiedzieć, że np: - nie znaleźli nigdzie indziej pracy, - zaczepili sie w itkontrakcie i boją sie zmian, nie chce im sie szukać, mają małe kwalifikacje, żeby się zmierzyć z rynkiem, godząc się na poniżenie ze strony klienta. Bodyleasing jest już mam nadzieje w odwrocie. Firemki wyczuły biznes i teraz każda firemka kszak świadczy "usługi outsourcingu pracowników" jak to sie szumnie nazywa. Duże i poważne firmy widzą że lepiej zatrudnic i rozwijać pracownika u siebie niż brac kontraktora. Firmy które mają jakieś słabe albo opóznione projekty - biorą kontraktorów do odwalenia brudnej roboty. Chcecie tak pracować?
2
P@letek 2015-04-07 10:28:24
Po ostatnim i jedynym w mojej dotychczasowej karierze, kontakcie z firmą IT Kontrakt mogę napisać tylko jedną rzecz - unikajcie tej firmy. Absolutny brak kontaktu, nieprofesjonalne podejście do kontaktu rekruter -> potencjalny kontraktor. Jedna rzecz, którą moge pochwalić to zawodowe podejście do opowiadania bajek na temat docelowego miejsca pracy (dla kontraktora), które niestety nie pokrywaja się z rzeczywistością. To tyle mojego wpisu, ja osobiście nie polecam współpracy.
3
MowieJakJest 2015-04-15 19:47:15
Paletek: Skąd wiesz, jaka jest rzeczywistość i że opowiadają bajki jak nawet nie zostałeś zatrudniony? Skoro nie zostałeś zatrudniony to znaczy, że kwalifikacje masz marne. Skoro masz marne kwalifikacje, to po co mają tracić czas na kontakt z takim "kontraktorem"? Nie bójcie się, jak IT Kontrakt zorientuje się, że ma do czynienia z profesjonalistą, którego można rekomendować klientowi, kontakt jest bardzo dobry i profesjonalny. Oczywiście wszystko zależy od projektu do jakiego traficie.
3
M3 2015-04-25 11:58:44
Ja po wstepnej rozmowie telefonicznej dostałem całkiem sensowne informacje. Nie widzę braku w profesjonalizmie. WIdzę tutaj sporo hejtu ale brak konkretnych sytuacji. Jak na razie podejscie do "zasobu" jest ok. ZReszta jak maja was traktować? Jak święte krowy? Myslicie ze beda sie nad Wami rozczulać? Przeciez wiadomo ze chodzi o zysk. No chyba ze ktoś szuka niańki. ZObacze jak moja sytuacja sie rozwinie i bede dawał znać.
1
P@letek 2015-04-29 11:01:51
Opisałem moje wrażenia z kontaktu z w/w firmą. Z kontraktu zrezygnowałem ja na etapie podpisania umowy, niestety wyszły różnice pomiędzy bajkami przedstawianymi przez IT Kontrakt a strukturą docelowej firmy.
Co ciekawe odezwali się ponownie w sprawie innego pracodawcy a na taki kontakt z mojej strony zgody nie mieli. Powtórzę raz jeszcze z poprzedniego posta - Unikajcie tej firmy, zwłaszcza w obecnych czasach, kiedy bez najmniejszego problemu można znaleźć ciekawą pracę w sensownych firmach/przedsiębiorstwach.

A do M3, z posta poniżej - ja nie uprawiam "hejtu", nie jest to nawet w moim zamiarze czy pojmowaniu. W ramach własnego wynagrodzenia - tak, powinni sie cackać, rozczulać i przynajmniej na początkowym etapie być kimś w rodzaju mentora.
X4 2015-05-28 08:44:45
Oceniam przeciętnie. Zadowolony nie jestem, bo niby z czego mam być zadowolony? Że pieniądze w ogóle przychodzą na konto? Nawet z tym bywa problem, bo zdarzają się opóźnienia.
Michał 2015-06-03 16:22:31
> Skoro nie zostałeś zatrudniony to znaczy, że kwalifikacje masz marne.

Odniosę się tylko do tego argumentu, nie zaś całej Waszej dyskusji. Dwa podstawowe powody odrzucenia to:
1. NIEODPOWIEDNIE kwalifikacje. Co może ale nie musi oznaczać zbyt niskich kwalifikacji, a czasami oznacza nieodpowiednie. Pracodawca chce zwykle pracownika dostosowanego, za to czasami kandydaci i czasami rekruterzy nie do końca dobrze to dopasowują kandydaturę do stanowiska. Inna sprawa, że pracodawcy często dają ogólnikowe ogłoszenia. Przykład: kandydatura programisty Java w rekrutacji programisty Javascript, albo odwrotnie.
2. ZBYT WYSOKIE kwalifikacje. Podobnie tylko "od góry" - kandydat wyleciał, by jest zbyt dobry i zbyt wiele oczekuje. Tu podobnie winą mogą być zbyt ogólnikowe ogłoszenia, brak widełek, brak informacji o ścieżce kariery. Przykład: rekrutacja jest na nisko-kwalifikowane stanowisko i za relatywnie niską stawkę. Jeśli się zgłosi zbyt dobry kandydat, to często zostanie odrzucony. Oczywiście pracodawcy nie bez podania przyczyny.

Jako kontraktor miałem oba przykłady w swojeim dorobku i często musiałem albo dopytywać o przyczyny albo je wnioskować samemu. Jednak jeśli pracodawca lub pośredni wprost się targuje co do stawki to wniosek jest jeden: kwalifikacje są dobre, problem leży w stawce.
1
Unikajcie IT Kontrakt 2015-06-27 22:57:48
Stanowczo odradzam firmę IT Kontrakt. Miałem nieprzyjemność kontaktu z tą firmą, nastawioną na wyssanie i wcześniejsze zmanipulowanie kandydata. Panie z HR dwoją się i troją żeby opisać Ci piękne krajobrazy przyszłej współpracy. Po otrzymaniu dokumentów okazuje się że tego nie ma, a tamtego nie można dopisać do trzeba zapytać twardych HR-ów. Jedna pani nie wie co robi druga, a obie nie wiedzą na czym ma polegać twoja praca i wprowadzają w błąd.
Wszystko nastawione jest na jak najszybsze złapanie kandydata, który da się przemielić w gąszczu pięknych słówek, obiecanek. Maglują, maglują żebyś czasem się nie rozmyślił, żebyś nie pomyślał że może spokojnie poszukać czegoś innego, żebyś przypadkiem nie doczytał się w umowie zapisów które nie były przedmiotem umowy, a które biją w Ciebie (a które obiecano Ci wykasować, ale zostawili, tylko użyli innych słów).
1
Gerwazy Rębajło Sejmikowy 2015-07-06 15:18:57
Panie z HR tej firmy to jeden wielki smiech. Takich niekompetentnych "Specjalistek", jeszcze w żadnej firmie IT nie widziałem. Widać, że to młode, pewnie pierwsza praca i za baaardzo małe pieniądze, więc może nie ma się co dziwić i wymagać czegoś więcej. Sam nie wiem. Ale mnie skutecznie to zniechęciło. W końcu HRy to pierwszy kontakt z daną firmą. A jeśli tak wygląda pierwszy kontakt (a wygląda źle, oj źle) to co ma być dalej? Odpuściłem.
Są bardziej profesjonalne firmy na rynku.
Gerwazy Rębajło Sejmikowy 2015-07-17 13:57:03
@gondi - jeśli masz wątpliwości, to skądś się one biorą. U mnie było tak, że na rozmowie pani z HR nie miała bladego pojęcia o: projekcie, tym czym się ma zajmować poszukiwana osoba, oraz nie rozumiała co mówię do niej ja. Co ciekawe dwa chyba razy wyskoczyła z mocnym technicznym pytaniem, które pewnie jej ktoś napisał (i była bardzo zadowolona ze swojego zorientowania w merytoryce). Khem, khem. Odpowiedziałem jej poważnie na zadany temat, ciekaw tylko jestem co ona z tego skumała. I po co zadaje pytania na tematy o których nie ma bladego pojęcia. Rozumiem, HRy to nie devs. Ale niech nie udają, że nimi są i siedzą w temacie. Bo wtedy to już naprawdę słabo wygląda.
Następna sprawa to brak kontaktu w umówionym terminie, a potem kontakt z żądaniami spotkania z klientem dosłownie z dnia na dzień, i ani słowa przepraszam. Kto nie szanuje mnie, tego i ja nie szanuję więc się wylogowałem z tematu.
PoganiaczMudzinow 2015-07-19 20:33:08
Dzieje się tak dlatego że klient traktuje it kontrakt jako dostawcę mudźinów do roboty. Jak się klient zorientuje że ma obsuwe w projekcie bo źle zaplanował zasoby to dzwoni po mudźina który musi być na już, bo jest mudźinem. Dlatego jesteście zapraszani z dnia na dzień.
dobra rada 2015-10-30 11:12:30
Odradzam jakiekolwiek kontakty z tą firmą. Nie pytajcie dlaczego tylko poczytajcie wpisy ludzi na tym forum. Odradzam w ogóle kontakty z każdą firmą pośredniczącą w zatrudnieniu pracowników. Lepiej szukać pracy bezpośrednio u pracodawcy.
2
Pampampam 2015-11-03 00:57:07
Jestem również bardzo ciekaw odrobinę dokładniejszych opinii o współpracy z firmą IT Kontrakt. Z tym, że mi chodzi o WSPÓŁPRACĘ a nie o jej brak.
Ja właśnie podobną współpracę podejmuję i jak do tej pory nie mogę narzekać.
Wprawdzie panie rekrutujące rzeczywiście mają dość ogólne pojęcie o firmie docelowej, o rodzaju pracy itp. ale przecież w sumie nie po to są. One szukają kandydatów, wstępnie (tylko wstępnie) robią grube sito a dalej rozmawia się już z firmą docelową. W każdym razie tak było w moim wypadku. W firmie docelowej dowiedziałem się wszystkiego czego potrzebowałem i na współpracę się zgodziłem.
Jeszcze nie podpisałem umowy z IT Kontrakt i dlatego piszę tu z nadzieją na, podkreślę jeszcze raz, konkretne opinie/rady/sugestie.
A generalnie chodzi mi o to, w jaki sposób układa się współpraca kiedy JUŻ TRWA a nie kiedy do niej nie doszło. Czyli w zasadzie jedynie tylko kwestia płatności - czy są regulowane w terminie i bez nieoczekiwanych pomniejszeń wynikających (no właśnie skąd jeśli takie się pojawiały). Czy po zakończeniu jednego kontraktu IT Kontrakt pracuje nad znalezieniem nowych ofert, tak jak obiecuje, czy już nie za bardzo? No i co tam jeszcze Wam przyjdzie do głowy.
Będę zobowiązany za informacje.
Pozdrawiam
Greg 2015-11-09 23:22:03
proces rekrutacyjny na bardzo niskim poziomie. Rekruterzy nie odpowiadają na maile albo odpowiadają na przykład po 5 dniach. Do tego chaos i brak przejrzystości procesu.
Andy 2015-11-27 21:17:26
Kontakt tragiczny, dzwonią oferują pracę ale zero odzewu. Szczególnie nie polecam Pani Mirelli która chyba nawet na email'a nie potrafi odpisać.
@Sebek 2015-12-07 19:59:49
Tu nie o to chodzi. Rekrutują z Krakowa do Warszawy więc przejść się nie można. Bardziej chodzi mi o ich podejście. Pierwszym pytaniem zanim zaczniemy jakąkolwiek rozmowę jest pytanie o minimalną kwotę jakiej się oczekuje. Jeśli powie się za duża to nawet nie ma "dziękuję ale na tym stanowisku takie wynagrodzenie jest nie możliwe". Długo nie zajmie a wizerunek byłby poprawiony.
1
abecadlo79 2015-12-17 18:52:18
Moze ktos powiedziec ile mozna u nich zarobic jako support L2 z itil? 7000 netto da rade wyciagnac? Mozliwosc pracy zdalnej oznacza calkiem zdalnie czy tylko kilka dni w tygodniu?
omatko 2015-12-23 18:59:47
czytając te opinie zastanawiałem się skąd tego tyle jest. Po któtkiej przygodzie z firmą IT już w pełni rozumiem. FIRMA TRAGEDIA. Jestem z branży IT, szukałem fajnej pracy. Pani Dominika od początku pokazywała swój totalny brak profesjonalizmu i ogólny brak ogarnięcia. Proces trwał tak długo, że zdążyłem ogarnąć we własnym zakresie nową pracę, podpisać umowę i zacząć pracę. Bardzo bardzo odradzam jeśli szanujecie siebie i swój czas :) !
test123 2016-01-11 14:20:28
Kolejny raz pełen nieprofesjonalizm Pani M. Przestrzegam przed jakimkolwiek kontaktem.
java 2016-01-29 11:08:41
Nie liczyłbym na oferty zagraniczne, ten dział jeszcze nikogo nie zatrudnił. Tylko tracą twój czas, każą wysyłać CV, certyfikaty i świadectwa, a później zero odpowiedzi od klientów, albo żenujące tłumaczenie, że zatrudnili kogoś innego. I tak od pół roku...
Pablo 2016-04-22 12:45:50
Ja mam za sobą jeden projekt u nich i generalnie jestem zadowolony.
Konkretnie streszczę jak to wyglądało:
- pierwsze spotkanie rekrutacyjne - ogólny wywiad ładnej Pani, słabej merytorycznie, ale przecież nie o to chodzi. Sądzę, że gdyby znała się na IT to by nie pracowała w HR
- Jak słyszę narzekania na jakoś HR'a eh... czy to naprawdę w dzisiejszych czasach problem zapytać google o daną osobę? prześwietlić ile pracuje w danej firmie? kto wam karze gadać z kimś świeżym i niedoświadczonym? przecież można nawet poprosić o kontakt kogoś bardziej doświadczonego.
- po 1 rozmowie była właściwa rozmowa w docelowej firmie. Kolejny raz nie rozumiem, czego ludzie narzekają na HR, że głupie baby i nie znają się na projekcie ??? a niby, czemu mają się znać? Moim zdaniem to raczej można się czepiać klienta, który słabo sprecyzował warunki.

- zatrudnienie/umowa: wybrałem rodzaj umowy, wprowadziłem zmiany, poprosiłem o aneks jak coś wyszło, że brakowało w umowie. Owszem HR mógł mi coś podesłać lub się nie zgłaszać, no ale Ludzie, chyba macie mózgi i czytacie pierwszą umowę. Chyba to oczywiste jak wymagają jakiś terminów, sprawozdania z wykonanej pracy etc. to jak tego nie dostarczycie to wam mogą nakopać w du... Trochę powagi. Osobiście czytam tego typu umowy od deski do deski, albo i proszę o 1-2 dni na zapoznanie i w nie podpisze umowy, jeśli coś mi nie pasuje.

- na wstępie zaproponowałem swoje warunki, które chcą by były zawarte w umowie, łącznie z formą płatności, kwotą płatności i terminami. Na wstępie zapoznałem się też z szablonem umowy (którą dostarczyli mi bez problemu, bo czemu nie) i poinformowałem, na które paragrafy się nie zgodzę.

- płatności - zawsze były terminowe (przez pół roku) sam też terminowo wysyłałem, co tam się zobowiązywałem wysyłać. Owszem może się zdarzyć, że klient będzie niezadowolony, ale to już dyskusyjna kwestia po czyjej stronie leży problem; czy my spiep... robotę, czy klient coś kombinuje

- ktoś pyta czy IT Kontrakt odzywa się później: TAK odzywa się, i to wg mnie nawet duuużo lepiej od innych pośredników, bo wysyła tylko konkretne ogłoszenia, praktycznie niespamuje w stylu "10 firm szuka kandydatów może to ty"

- pyta i to nie raz i generalnie są to dość trafne i ciekawe oferty, ale jeśli coś mi nie pasowało lub ja w czymś im nie pasowałem... no to co? wina HR? Śmieszne podejście.

Czytam sporo narzekać, że traktują nas jak kopiarki, zmieniają na nowe i w ogóle, że samemu można sobie poradzić. Na pewno można samemu sobie poradzić, ale znalezienie dobrego zlecenia czy pracy to nie jest 5 minut i osobiście wolę jak ktoś na mnie zarobi, ale ja przez cały bity rok nie tracę ani minuty na wyszukanie ofert.
Nie wiem, w czym taka zawiść, że 2gie tyle zarabiają na naszej pracy. Mnie osobiście guzik obchodzi ile, kto na mnie zarabia, jeśli ja dostanę swoją gaże. Zresztą przecież każdy podaje swoje wymagania finansowe, prawda? Nic tez nie stoi na przeszkodzie by znając rynek w swojej specjalności podać górne widełki, a to, że HR na tym zarobi, to co to ma do rzeczy ??? Czy ktokolwiek z was otwiera warsztat samochodowy, "bo mechanik na was zarabia" ? Jak ktoś oczywiście się zna na mechanice to sam może sobie oczywiście wszystko naprawiać, tak samo na HR, jak ktoś potrafi wyszukać super projekty to, po co w ogóle wchodzi na forum o pośrednikach? skoro w ogóle ich nie potrzebuje?

Czytam i widzę sporo narzekania, które wydaje mi się trochę wyssane z palca, no, ale to może ja jestem jakiś optymistą. Mam nadzieje, że moje streszczenie komuś pomoże, podsumowując polecam IT Kontrakt bardziej niż innych pośredników, aczkolwiek zawsze należy uważać, toż to tylko ludzie, którzy zatrudniają ludzi do pracy dla innych ludzi (3xludzie), a wiadomo że największe problemy w IT są właśnie ludzie :)


13
Zdegustowana 2016-06-14 11:21:00
(usunięte przez administratora) Odradzam współpracę. Ktoś tam coś napisał o kserokopiarce, lepiej się tego ująć nie da.
tyna 2016-06-17 12:44:04
Do mnie się nie odezwali. Papiery złożone jakiś czas temu.
3
ABC 2016-09-22 10:53:21
Byłem tam jakiś czas na rozmowie rekrutacyjnej, w Poznaniu - tragedia. Poziom przeprowadzonej rozmowy bardzo niski, Pan cały czas spoglądał w telefon - bez szacunku dla drugiej strony. Czułem się jakbym mu przeszkadzał. Do dzisiaj nie otrzymałem informacji zwrotnej. Taka duża firma, a taki niski poziom, nie warto tracić czasu na przychodzenie tam na rozmowy.
moaj 2016-09-22 12:01:57
No pewnie, że zarobki przekraczające te 1500zł @szelg, są w porządku, ale zastanawiam się czy jest jeszcze szansa na odpowiednie premie w tym zakresie, wiecie może? Na pewno doceniają sowich pracowników na każdym kroku.
Zostaw swoją opinię o IT Kontrakt Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IT Kontrakt Sp. z o.o.