IT Kontrakt Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o IT Kontrakt Sp. z o.o.

etatowiec 2015-03-01 13:42
Ja etap kontraktorni mam już za sobą. Ten body leasing to straszna głupota i trzeba być naprawdę desperatem, żeby się na to godzić. Oczywiście, że jesteś tylko zasobem, który jest wstawiany do klienta. Kontraktornia dostaje za ciebie tyle samo kasy ile ci wypłaca (albo i więcej) i to za DARMO! Nie ponosząc kosztów sprzętu, biurka, szkoleń itp! Zatrudniając jednocześnie całą masę młodych kobiet, które mają ci "ułatwić" życie. W zamian za to raz na kilka m-cy zorganizuje ci popijawe, żebyś mógł zapić smutki i poniżenia od klienta, dla którego jesteś mudzinem od roboty której żaden etatowiec nie chce robić. Lekceważenie z dwóch stron: od kontraktorni i klienta. Jak sie projekt skonczy albo coś nie pasuje - wypad, nikt po tobie nie bedzie plakal. Szanujcie sie ludzie.
12
dariusz 2015-03-02 21:51
Powaznie? Jesli wychodzi się na zero to dlaczego niby ludzie tutaj pracują? Co Was trzyma w takim razie w IT Kontrakt? W ogóle pracujecie na jakiego rodzaju umowie, bo nie wiem, czy aby na pewno wszystko dobrze zrozumiałem. Co to w ogóle znaczy, że firma jest awanturnicza, bo tego tez nie bardzo rozumiem, jakiś przykład?
1
Obiektywny 2015-03-07 20:35
Dlaczego pracują? Powodów jest pewnie tyle, ile przypadków. Generalizując można powiedzieć, że np: - nie znaleźli nigdzie indziej pracy, - zaczepili sie w itkontrakcie i boją sie zmian, nie chce im sie szukać, mają małe kwalifikacje, żeby się zmierzyć z rynkiem, godząc się na poniżenie ze strony klienta. Bodyleasing jest już mam nadzieje w odwrocie. Firemki wyczuły biznes i teraz każda firemka kszak świadczy "usługi outsourcingu pracowników" jak to sie szumnie nazywa. Duże i poważne firmy widzą że lepiej zatrudnic i rozwijać pracownika u siebie niż brac kontraktora. Firmy które mają jakieś słabe albo opóznione projekty - biorą kontraktorów do odwalenia brudnej roboty. Chcecie tak pracować?
3
P@letek 2015-04-07 10:28
Po ostatnim i jedynym w mojej dotychczasowej karierze, kontakcie z firmą IT Kontrakt mogę napisać tylko jedną rzecz - unikajcie tej firmy. Absolutny brak kontaktu, nieprofesjonalne podejście do kontaktu rekruter -> potencjalny kontraktor. Jedna rzecz, którą moge pochwalić to zawodowe podejście do opowiadania bajek na temat docelowego miejsca pracy (dla kontraktora), które niestety nie pokrywaja się z rzeczywistością. To tyle mojego wpisu, ja osobiście nie polecam współpracy.
3
MowieJakJest 2015-04-15 19:47
Paletek: Skąd wiesz, jaka jest rzeczywistość i że opowiadają bajki jak nawet nie zostałeś zatrudniony? Skoro nie zostałeś zatrudniony to znaczy, że kwalifikacje masz marne. Skoro masz marne kwalifikacje, to po co mają tracić czas na kontakt z takim "kontraktorem"? Nie bójcie się, jak IT Kontrakt zorientuje się, że ma do czynienia z profesjonalistą, którego można rekomendować klientowi, kontakt jest bardzo dobry i profesjonalny. Oczywiście wszystko zależy od projektu do jakiego traficie.
3
M3 2015-04-25 11:58
Ja po wstepnej rozmowie telefonicznej dostałem całkiem sensowne informacje. Nie widzę braku w profesjonalizmie. WIdzę tutaj sporo hejtu ale brak konkretnych sytuacji. Jak na razie podejscie do "zasobu" jest ok. ZReszta jak maja was traktować? Jak święte krowy? Myslicie ze beda sie nad Wami rozczulać? Przeciez wiadomo ze chodzi o zysk. No chyba ze ktoś szuka niańki. ZObacze jak moja sytuacja sie rozwinie i bede dawał znać.
2
P@letek 2015-04-29 11:01
Opisałem moje wrażenia z kontaktu z w/w firmą. Z kontraktu zrezygnowałem ja na etapie podpisania umowy, niestety wyszły różnice pomiędzy bajkami przedstawianymi przez IT Kontrakt a strukturą docelowej firmy.
Co ciekawe odezwali się ponownie w sprawie innego pracodawcy a na taki kontakt z mojej strony zgody nie mieli. Powtórzę raz jeszcze z poprzedniego posta - Unikajcie tej firmy, zwłaszcza w obecnych czasach, kiedy bez najmniejszego problemu można znaleźć ciekawą pracę w sensownych firmach/przedsiębiorstwach.

A do M3, z posta poniżej - ja nie uprawiam "hejtu", nie jest to nawet w moim zamiarze czy pojmowaniu. W ramach własnego wynagrodzenia - tak, powinni sie cackać, rozczulać i przynajmniej na początkowym etapie być kimś w rodzaju mentora.
1
Niagar 2015-04-30 23:55
Jak oceniacie wartość ofert przez nich przedstawianych ? Widzę, że w Warszawie poszukują programistę embedded ale nic konkretnego na temat zarobków standardowo nie można wiedzieć.
X4 2015-05-28 08:44
Oceniam przeciętnie. Zadowolony nie jestem, bo niby z czego mam być zadowolony? Że pieniądze w ogóle przychodzą na konto? Nawet z tym bywa problem, bo zdarzają się opóźnienia.
2
Opel 2015-06-03 16:17
Ale w czym jest problem bo nie specjalnie rozumiem. Firma podpisując umowę z pracownikiem przecież umawia się na jakieś konkretne warunki i zarówno jedna jak i druga strona powinna ich dotrzymywać. Wydaje mi się, że IT KONTRAKT jest zbyt poważnym pracodawcą by narażać się na negatywne opinie od pracowników i środowiska.
Michał 2015-06-03 16:22
> Skoro nie zostałeś zatrudniony to znaczy, że kwalifikacje masz marne.

Odniosę się tylko do tego argumentu, nie zaś całej Waszej dyskusji. Dwa podstawowe powody odrzucenia to:
1. NIEODPOWIEDNIE kwalifikacje. Co może ale nie musi oznaczać zbyt niskich kwalifikacji, a czasami oznacza nieodpowiednie. Pracodawca chce zwykle pracownika dostosowanego, za to czasami kandydaci i czasami rekruterzy nie do końca dobrze to dopasowują kandydaturę do stanowiska. Inna sprawa, że pracodawcy często dają ogólnikowe ogłoszenia. Przykład: kandydatura programisty Java w rekrutacji programisty Javascript, albo odwrotnie.
2. ZBYT WYSOKIE kwalifikacje. Podobnie tylko "od góry" - kandydat wyleciał, by jest zbyt dobry i zbyt wiele oczekuje. Tu podobnie winą mogą być zbyt ogólnikowe ogłoszenia, brak widełek, brak informacji o ścieżce kariery. Przykład: rekrutacja jest na nisko-kwalifikowane stanowisko i za relatywnie niską stawkę. Jeśli się zgłosi zbyt dobry kandydat, to często zostanie odrzucony. Oczywiście pracodawcy nie bez podania przyczyny.

Jako kontraktor miałem oba przykłady w swojeim dorobku i często musiałem albo dopytywać o przyczyny albo je wnioskować samemu. Jednak jeśli pracodawca lub pośredni wprost się targuje co do stawki to wniosek jest jeden: kwalifikacje są dobre, problem leży w stawce.
1
Unikajcie IT Kontrakt 2015-06-27 22:57
Stanowczo odradzam firmę IT Kontrakt. Miałem nieprzyjemność kontaktu z tą firmą, nastawioną na wyssanie i wcześniejsze zmanipulowanie kandydata. Panie z HR dwoją się i troją żeby opisać Ci piękne krajobrazy przyszłej współpracy. Po otrzymaniu dokumentów okazuje się że tego nie ma, a tamtego nie można dopisać do trzeba zapytać twardych HR-ów. Jedna pani nie wie co robi druga, a obie nie wiedzą na czym ma polegać twoja praca i wprowadzają w błąd.
Wszystko nastawione jest na jak najszybsze złapanie kandydata, który da się przemielić w gąszczu pięknych słówek, obiecanek. Maglują, maglują żebyś czasem się nie rozmyślił, żebyś nie pomyślał że może spokojnie poszukać czegoś innego, żebyś przypadkiem nie doczytał się w umowie zapisów które nie były przedmiotem umowy, a które biją w Ciebie (a które obiecano Ci wykasować, ale zostawili, tylko użyli innych słów).
2
Gerwazy Rębajło Sejmikowy 2015-07-06 15:18
Panie z HR tej firmy to jeden wielki smiech. Takich niekompetentnych "Specjalistek", jeszcze w żadnej firmie IT nie widziałem. Widać, że to młode, pewnie pierwsza praca i za baaardzo małe pieniądze, więc może nie ma się co dziwić i wymagać czegoś więcej. Sam nie wiem. Ale mnie skutecznie to zniechęciło. W końcu HRy to pierwszy kontakt z daną firmą. A jeśli tak wygląda pierwszy kontakt (a wygląda źle, oj źle) to co ma być dalej? Odpuściłem.
Są bardziej profesjonalne firmy na rynku.
1
Gerwazy Rębajło Sejmikowy 2015-07-17 13:57
@gondi - jeśli masz wątpliwości, to skądś się one biorą. U mnie było tak, że na rozmowie pani z HR nie miała bladego pojęcia o: projekcie, tym czym się ma zajmować poszukiwana osoba, oraz nie rozumiała co mówię do niej ja. Co ciekawe dwa chyba razy wyskoczyła z mocnym technicznym pytaniem, które pewnie jej ktoś napisał (i była bardzo zadowolona ze swojego zorientowania w merytoryce). Khem, khem. Odpowiedziałem jej poważnie na zadany temat, ciekaw tylko jestem co ona z tego skumała. I po co zadaje pytania na tematy o których nie ma bladego pojęcia. Rozumiem, HRy to nie devs. Ale niech nie udają, że nimi są i siedzą w temacie. Bo wtedy to już naprawdę słabo wygląda.
Następna sprawa to brak kontaktu w umówionym terminie, a potem kontakt z żądaniami spotkania z klientem dosłownie z dnia na dzień, i ani słowa przepraszam. Kto nie szanuje mnie, tego i ja nie szanuję więc się wylogowałem z tematu.
1
PoganiaczMudzinow 2015-07-19 20:33
Dzieje się tak dlatego że klient traktuje it kontrakt jako dostawcę mudźinów do roboty. Jak się klient zorientuje że ma obsuwe w projekcie bo źle zaplanował zasoby to dzwoni po mudźina który musi być na już, bo jest mudźinem. Dlatego jesteście zapraszani z dnia na dzień.
8766u 2015-10-02 22:17
z tego co widziałem to te oferty pracy już chyba są nieaktualne, bo też znalazłem parę akurat jak szukali na stanowisko Lider Data Warehouse, testera oprogramowania, specjalisty do spraw zakupów w Warszawie czy Wrocławiu , miejmy nadzieję że wkrótce znów będą poszukiwać nowych pracowników na jakieś stanowiska
łoman 2015-11-02 01:56
@dobra rada - no dobrze, ale dlaczego w takim razie odradzasz, przecież lepiej zawsze opisywać takie rady. Pojawiły się ostatnio oferty pracy chociażby na architekta infrastruktury. Super, że jest prywatna opieka medyczna, pakiet ubezpieczeń, ale jaka umowa jest podstawą zatrudnienia? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pampampam 2015-11-03 00:57
Jestem również bardzo ciekaw odrobinę dokładniejszych opinii o współpracy z firmą IT Kontrakt. Z tym, że mi chodzi o WSPÓŁPRACĘ a nie o jej brak.
Ja właśnie podobną współpracę podejmuję i jak do tej pory nie mogę narzekać.
Wprawdzie panie rekrutujące rzeczywiście mają dość ogólne pojęcie o firmie docelowej, o rodzaju pracy itp. ale przecież w sumie nie po to są. One szukają kandydatów, wstępnie (tylko wstępnie) robią grube sito a dalej rozmawia się już z firmą docelową. W każdym razie tak było w moim wypadku. W firmie docelowej dowiedziałem się wszystkiego czego potrzebowałem i na współpracę się zgodziłem.
Jeszcze nie podpisałem umowy z IT Kontrakt i dlatego piszę tu z nadzieją na, podkreślę jeszcze raz, konkretne opinie/rady/sugestie.
A generalnie chodzi mi o to, w jaki sposób układa się współpraca kiedy JUŻ TRWA a nie kiedy do niej nie doszło. Czyli w zasadzie jedynie tylko kwestia płatności - czy są regulowane w terminie i bez nieoczekiwanych pomniejszeń wynikających (no właśnie skąd jeśli takie się pojawiały). Czy po zakończeniu jednego kontraktu IT Kontrakt pracuje nad znalezieniem nowych ofert, tak jak obiecuje, czy już nie za bardzo? No i co tam jeszcze Wam przyjdzie do głowy.
Będę zobowiązany za informacje.
Pozdrawiam
Greg 2015-11-09 23:22
proces rekrutacyjny na bardzo niskim poziomie. Rekruterzy nie odpowiadają na maile albo odpowiadają na przykład po 5 dniach. Do tego chaos i brak przejrzystości procesu.
4
fija 2015-11-18 02:16
Jakbardziej interesowałaby mnie oferta na oracle developer. Uwielbiam projektować i programować nowe rzeczy, a najważniejsze dla mnie jest to, że praca daje niesamowitą satysfakcję. Poza tym nie zdziwiłbym się jakby od nowego roku najbardziej efektywny był nowy pracownik celem zaistnienia przed pracodawcą
moaj 2015-11-20 12:26
@foja rylko na tym stanowisku na pewno zdarzają się nadgodziny bo jednk praca ziazana z informatyka taka jest.
wici 2015-11-22 17:18
jezeli przeciez bedziesz sie wyrabiala z praca w pracy to nie beda ci potrzebne nadgodziny trzeba byc dobrze zorganizowanym
serwin 2015-11-24 20:25
Nie zgodze się, że praca informatyka oznacza nadgodziny, chyba, że jest bliski deadline projektu. Nadgodziny to też szansa na wiekszy zarobek ,bo to 150% stawki.
eoakak 2015-12-15 17:52
maja w ej firmie bardzo procyzyjne stanowiska np. jako Analityk biznesowy ze znajomością RPG, to jst warunke konieczny, bo tylko tym taka osoba sie zajmuje.
abecadlo79 2015-12-17 18:52
Moze ktos powiedziec ile mozna u nich zarobic jako support L2 z itil? 7000 netto da rade wyciagnac? Mozliwosc pracy zdalnej oznacza calkiem zdalnie czy tylko kilka dni w tygodniu?
dffdf 2015-12-31 21:49
no faktycznie sporo ciekwacyh ofert pracy jest teraz w firmie IT KONTRAKT a mianowcie na stanowsiko programsity PHP, Java czy analityka technicznego..
cvbgnh 2016-01-11 13:30
hej hej no jest teraz o wiele wiele wiecej ofert pracy od nich, mnie chyba najbaerdziej zainteresowala ta na stanowsiko ASP.NET Developer we Wrocławiu..
Java 2016-01-13 17:14
Łał, faktycznie ofert jest bardzo dużo. Mam nadzieję, że nie jest to w jakiś sposób powiązane z dużą rotacją w firmie, chociaż nie slyszałem nic na ten temat. Fajna oferta to jest na programistę java w Warszawie. Wymagają tylko roku doświadczenia w projektowaniu w języku java. A tak to jest umowa o pracę i karta multisport. Ciekawe jak tam wygląda kwestia zarobków...
prupru 2016-01-21 16:52
nie, po prostu firma się rozwija, dlatego poszukują sporo pracowników, mnie np. zaciekawiła oferta na C++ programmierer w zurychu, wow, piękna sprawa tam pracować
gondi 2016-01-25 17:45
no nie ma co nawet gadać - tamta oferta to i super stanowisko i mega kasa. W dodatku można sobie jako taki programista w Szwajcarii porobić znajomości na całe zycie
Pablo 2016-04-22 12:45
Ja mam za sobą jeden projekt u nich i generalnie jestem zadowolony.
Konkretnie streszczę jak to wyglądało:
- pierwsze spotkanie rekrutacyjne - ogólny wywiad ładnej Pani, słabej merytorycznie, ale przecież nie o to chodzi. Sądzę, że gdyby znała się na IT to by nie pracowała w HR
- Jak słyszę narzekania na jakoś HR'a eh... czy to naprawdę w dzisiejszych czasach problem zapytać google o daną osobę? prześwietlić ile pracuje w danej firmie? kto wam karze gadać z kimś świeżym i niedoświadczonym? przecież można nawet poprosić o kontakt kogoś bardziej doświadczonego.
- po 1 rozmowie była właściwa rozmowa w docelowej firmie. Kolejny raz nie rozumiem, czego ludzie narzekają na HR, że głupie baby i nie znają się na projekcie ??? a niby, czemu mają się znać? Moim zdaniem to raczej można się czepiać klienta, który słabo sprecyzował warunki.

- zatrudnienie/umowa: wybrałem rodzaj umowy, wprowadziłem zmiany, poprosiłem o aneks jak coś wyszło, że brakowało w umowie. Owszem HR mógł mi coś podesłać lub się nie zgłaszać, no ale Ludzie, chyba macie mózgi i czytacie pierwszą umowę. Chyba to oczywiste jak wymagają jakiś terminów, sprawozdania z wykonanej pracy etc. to jak tego nie dostarczycie to wam mogą nakopać w du... Trochę powagi. Osobiście czytam tego typu umowy od deski do deski, albo i proszę o 1-2 dni na zapoznanie i w nie podpisze umowy, jeśli coś mi nie pasuje.

- na wstępie zaproponowałem swoje warunki, które chcą by były zawarte w umowie, łącznie z formą płatności, kwotą płatności i terminami. Na wstępie zapoznałem się też z szablonem umowy (którą dostarczyli mi bez problemu, bo czemu nie) i poinformowałem, na które paragrafy się nie zgodzę.

- płatności - zawsze były terminowe (przez pół roku) sam też terminowo wysyłałem, co tam się zobowiązywałem wysyłać. Owszem może się zdarzyć, że klient będzie niezadowolony, ale to już dyskusyjna kwestia po czyjej stronie leży problem; czy my spiep... robotę, czy klient coś kombinuje

- ktoś pyta czy IT Kontrakt odzywa się później: TAK odzywa się, i to wg mnie nawet duuużo lepiej od innych pośredników, bo wysyła tylko konkretne ogłoszenia, praktycznie niespamuje w stylu "10 firm szuka kandydatów może to ty"

- pyta i to nie raz i generalnie są to dość trafne i ciekawe oferty, ale jeśli coś mi nie pasowało lub ja w czymś im nie pasowałem... no to co? wina HR? Śmieszne podejście.

Czytam sporo narzekać, że traktują nas jak kopiarki, zmieniają na nowe i w ogóle, że samemu można sobie poradzić. Na pewno można samemu sobie poradzić, ale znalezienie dobrego zlecenia czy pracy to nie jest 5 minut i osobiście wolę jak ktoś na mnie zarobi, ale ja przez cały bity rok nie tracę ani minuty na wyszukanie ofert.
Nie wiem, w czym taka zawiść, że 2gie tyle zarabiają na naszej pracy. Mnie osobiście guzik obchodzi ile, kto na mnie zarabia, jeśli ja dostanę swoją gaże. Zresztą przecież każdy podaje swoje wymagania finansowe, prawda? Nic tez nie stoi na przeszkodzie by znając rynek w swojej specjalności podać górne widełki, a to, że HR na tym zarobi, to co to ma do rzeczy ??? Czy ktokolwiek z was otwiera warsztat samochodowy, "bo mechanik na was zarabia" ? Jak ktoś oczywiście się zna na mechanice to sam może sobie oczywiście wszystko naprawiać, tak samo na HR, jak ktoś potrafi wyszukać super projekty to, po co w ogóle wchodzi na forum o pośrednikach? skoro w ogóle ich nie potrzebuje?

Czytam i widzę sporo narzekania, które wydaje mi się trochę wyssane z palca, no, ale to może ja jestem jakiś optymistą. Mam nadzieje, że moje streszczenie komuś pomoże, podsumowując polecam IT Kontrakt bardziej niż innych pośredników, aczkolwiek zawsze należy uważać, toż to tylko ludzie, którzy zatrudniają ludzi do pracy dla innych ludzi (3xludzie), a wiadomo że największe problemy w IT są właśnie ludzie :)


19
Wraż 2016-04-22 13:51
No to bardzo miło mi to słyszeć, bo faktycznie projekty to z nimi wychodzą całkiem zacne, nie ma na co narzekać, polecam wszystkim chętnym na przyfodę
1
nbbbn 2016-05-05 19:46
@Wraż a jaki projeklt konkretnie im zleciłeś? Pytam, bo też jestem potencjalną klientką. Ale poza tym widze ze szukają na kilka ciekawych stanowisk pracy
Zdegustowana 2016-06-14 11:21
(usunięte przez administratora) Odradzam współpracę. Ktoś tam coś napisał o kserokopiarce, lepiej się tego ująć nie da.
1
tyna 2016-06-17 12:44
Do mnie się nie odezwali. Papiery złożone jakiś czas temu.
4
wici 2016-06-17 12:49
Hej. Widzę, że w województwach mazowieckim i wielkopolskim poszukiwani są IT project menagerowie. Fajne oferty zatrudnienia - można wybrać sobie tryb pracy, czyli albo zdalnie albo w biurze. Super opcja. A jakie są stawki miesięczne?
ABC 2016-09-22 10:53
Byłem tam jakiś czas na rozmowie rekrutacyjnej, w Poznaniu - tragedia. Poziom przeprowadzonej rozmowy bardzo niski, Pan cały czas spoglądał w telefon - bez szacunku dla drugiej strony. Czułem się jakbym mu przeszkadzał. Do dzisiaj nie otrzymałem informacji zwrotnej. Taka duża firma, a taki niski poziom, nie warto tracić czasu na przychodzenie tam na rozmowy.
1
moaj 2016-09-22 12:01
No pewnie, że zarobki przekraczające te 1500zł @szelg, są w porządku, ale zastanawiam się czy jest jeszcze szansa na odpowiednie premie w tym zakresie, wiecie może? Na pewno doceniają sowich pracowników na każdym kroku.
ciekawa z biura 2016-12-14 18:38
Widzę, że wypowiadają się tutaj sami kontraktorzy. A jak pracuje się w ITK w biurze? Mam zamiar podjąć tam pracę, nie jako informatyk. Pomoże ktoś? Zamieści jakąś opinię?
pracujący w biurze 2016-12-21 16:46
Szczerze odradzam pracę w IT Kontrakt. Osobiście pracowałem tam (nie jako kontraktor) i sama praca, jak i podejście do pracownika jest poniżej krytyki. Nieciekawe projekty, małe zarobki, niskie seniority, brak osób doświadczonych, od których można się uczyć. Nie wiadomo za co, kiedy i na jakich zasadach można awansować. Brak wytyczonych ścieżek rozwoju, rozudowanego HR. Podsumowując: Chaos i rekrutacyjny regres. Dobra firma na pierwszą pracę w HR/Handlu/Rekrutacji, by zdobyć komercyjne doświadczenie. Po roku/ dwóch trzeba uciekać.
5
Lider 2017-01-13 18:54
Czy są jakieś nowe oferty pracy w IT? Lubie takie firmy ale niestety nie mogę ich namierzyć. Może ktoś wie? Może jeszcze ile kasy można zarobić? Dziękuję
nz 2017-01-20 10:32
Gdy dojna krowa chce odejść, to się nagle okazuje, że niemożliwe staje się możliwe, że stawka jaką się chciało uzyskać jest jak najbardziej możliwa wbrew wcześniejszym zapewnieniom, że to była i tak najwyższa jaką mogli zaproponować. Czarę goryczy przelewa fakt, iż kolega za którego klient płaci mniej (!) ma tę samą stawkę przy dwóch (!) pośrednikach co ja przy ITK i wyższej cenie dla klienta. Kogo więc próbujecie naciągnąć? Mnie czy klienta?
Niektóre kontraktowanie potrafią "rozpieścić" swoje "zasoby", a ITK wprawia tylko w zażenowanie dając bon do Empiku o wartości....50 zł
3
Milutki 2017-01-22 20:04
Szkoda, że nie ma ofert pracy w IT. Chętnie bym dołączył do firmy bo słyszałem same dobre rzeczy na ich temat!!
Tobi 2017-01-30 09:29
Witam,

Jestem po rozmowie o pracę w IT kontrakt i zarówno rekruterka jak i firma wywarły na mnie bardzo dobre wrażenie. Mało gdzie na rozmowie panowała tak przyjazna atmosfera połączona z troską o przyszłego pracownika. Rekruterka bardziej skupiała się na tym, czego oczekuję od przyszłego pracodawcy, w którą stronę chciałbym się rozwijać itp. niż na wymaganiach jakie powinienem spełnić. Po rozmowie bardzo szybko dostałem maila z ofertami dostosowanymi do mnie.
Podsumowując: na tym etape pełen profesjonalizm.

Pozdrawiam
1
Liderka 2017-02-01 23:13
Jak czytam te wpisy to bym już chciał pracować w IT. Takie firmy to szansa rozwoju dla pracownika, Zarobki też dobre nie mogę narzekać. Myślę, że tu cenią zaangażowanie i pracowitość i teraz mam z tego korzyści!! Poza tym fajni ludzie pracują to i atmosfera jest fajna
zażenowana 2017-02-16 16:23
Czasami zastanawiam się, które posty są szczere, a które są sfabrykowane. Po 2 lata pracy dla ITK mogę powiedzieć:
- zaczynając od procesu rekrutacyjnego, podczas którego rekruterka nie miała żadnych informacji ani o projekcie, ani o firmie dla której miałabym pracować, ani o stanowisku. co lepsze, gdyby nie kartka którą miała nie była by w stanie wyjaśnić jak będzie wyglądać moja rola, dodatkowo obiecała gruszki na wierzbie i śliwki na sośnie, a ja mloda i głupia dałam się na to złapać (minus)
- nie miałam problemów z podwyżką (plus),
- miałam już 5 opiekunów w ciągu dwóch lat, pracownicy zmieniali się jak skarpetki (minus)
- 0 ale to praktyczne 0 szkoleń - obiecanki cacanki z procesu rekrutacyjnego (minus)
- 0 po raz kolejny wielkie 0 wsparcia pracownika u klienta - obiecana została współpraca z bardziej doświadczoną osobą (minus)
- ogromne problemy z delegacjami (za które płacił klient), rozliczenie trwało 6 miesięcy, albo w ogóle podróż nie została zorganizowana (minus) (a później, że dostają diament forbes bo dobry wynik finansowy)
-milion próśb na polecenie znajomych na dane stanowisko (za kasę of course), nigdy tego nie zrobiłam bo mogłabym komuś zniszczyć karierę i chęć do pracy
- możliwość pracy z domu (plus i minus) nie zostało mi to powiedziane podczas procesu rekrutacyjnego, że nie będę miała skąd pracować.. wolałam biuro..

Jedno zdanie mi się spodobało które padło w poprzednich postach 'Mudżina zamieniają na mudżina'. Trochę mi się ulało, ale uważajcie na ich piękne słowa, zanim się zdecydujecie!
4
Lena 2017-02-19 14:09
Czy oferta asystentki biura jest jeszcze aktualna? Tak bardzo zależy mi na pracy w tej firmie, to byłby dla mnie start w dobrym kierunku. Czy rozmowa jest trudna i co pytają? Jakie można dostać wynagrodzenie?
Paulina 2017-02-28 13:34
@Lena, firma opublikowała ostatnio kilkanaście nowych ofert pracy m.in. na stanowisko - Asystent / Asystentka Działu Handlowego, składacie aplikację?
Tania Wania 2017-04-26 23:13
Ktoś pytał o pracę w ITK w biurze. Słabo płacą (w dziale rekrutacji), zatrudniają raczej młodych i low-profile, bo doświadczeni HRowcy / Rekruterzy nie będą pracować za taką kasę. System premiowy też strasznie biedny. No ale kto ile płaci, takich ma tych pracowników. Pensje zdecydowanie poniżej średniej rynkowej.
2
Paulina 2017-04-27 08:36
@Tania Wania, a Ty jesteś pracownikiem IT Kontrakt Sp. z o.o.? Na jakim stanowisku jesteś zatrudniona? Możesz powiedzieć więcej o warunkach pracy w IT Kontrakt Sp. z o.o.? Mogą być to cenne informacje dla przyszłych kandydatów.
Zostaw swoją opinię o IT Kontrakt Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IT Kontrakt Sp. z o.o.