brak logo

Plastwag Sp. z o. o.

Mielec

Opinie o Plastwag Sp. z o. o.

admin 2015-07-30 17:39:47
Wiesz co aktualnie dzieje się w firmie Plastwag Sp. z o. o.? Podziel się z nami tą wiedzą i dodaj swoją opinię.
krol56 2015-08-11 21:00:32
witam nie polecam tej firmy wyzysk pracownikow nie płaca kierowniczka ktora tam rzadzi jest nie wykwalfikowana nie zna sie na swojej pracy ludzie nie dostaja premi albo dostaja ci ktozy podlizuja sie pani kierownik jednym słowem wielki syf [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w tej firmie i nic wiecej
4
ANETA 2015-11-09 19:28:37
witam wlasneie pracowalem 3 miesiace i powiedzieli mi nara przyszla wielka pani kierowniczka od siedmiu bolesci ,wielka kierowniczka ktora na niczym sie nie zna i nie ma pojecia o niczym co sie tam dzieje tylko klapie tym ryjem i mysli ze wszyscy jej sie boja smieszna jest dyrektorek ktory chodzi i gada przez tel nie znaja sie na niczym znajdz zycie to nie dlugo polecam ze stołkow praca za. grosze oszukuja na godzinach paski jak paragony z biedronki godzin musisz miec mnostwo zeby dostac jaks wypłate około 2 tys niepolecam stracony czas w tej firmie
4
osrtobojedzie 2016-03-09 18:35:56
bzdur wam nagadali, w tej firmie mało kto zarabia 2000 netto, większość ma, ale brutto! Gdyby jeszcze kadra była adekwatna, a zwłaszcza "paniusia" od produkcji to ho ho ! Zero szacunku dla pracowników, oszustwa przy każdych wypłatach , jednym słowem "ZAPOMNIJCIE" o pracy w tej firmie! Pozdrawiam wszystkich, którzy tam zostali i tyraja za 1300 netto . Głowa do góry, będzie dobrze, ha ha ha . Nawet za cygara potrafią cię zgnoic. Przyjemnej pracy.
4
kriss 2016-03-13 19:59:00
a nowy pan dyrektor to cham i prostak taki sam był w PZL
3
emipat 2016-03-29 13:09:45
Jaki Maruś taki dyrektor.
1
emipat 2016-04-01 08:42:16
Ta firma jest podzielona na trzy grupy (hale) i ta paniusia o której mowa to jest na starej hali. Nie ma faktycznie baba zielonego pojęcia o tym co robi i wykonuje. Jak odbierała produkty to jej nagadali że ma być zrobione super a że jest jeszcze coś takiego jak tolerancja wymiarów nawet na rysunku to paniusia nie wiedziała. Tylko stoi jak to ciele i mówi że " ja tu mam napisane 200 to nie może być 199.9." No i weź wytłumacz babie że prosta to jest prosta a nie prosta łamana. Dobre ma paniusia zassanie bo inaczej to pewnie by w Zielonej budzie lody robiła. Po prostu tępa łyżwa. A co do reszty to podobno na drugiej hali kierownikiem jest były kierownik z Agmaru - podobno dobry chłop no i atmosfera jest okij - też zasłyszana opinia
3
Tamok 2016-05-13 13:10:20
Podobno tam dużo tyłowłazów z Agmaru poszło pracować. Prawda to?
6
NEWAG 2016-09-14 16:31:09
Jak już ktoś jst zainteresowany pracą w Firmie Plastwag to jako wieloletni pracownik tej firmy (do dnia dzisiejszego) dobrze wam ludzie mówię: NIE PRZYCHODŹCIE TU!!! Chyba że na hale nr. 2. Na hali nr.2 jest spoko kierownik Pan Tomasz wie i zna sie na swojej robocie i ogólnie jest w porządku. Hala nr. 3 to taka czarna dziura nikt nie wie co tam się dzieję...A teraz trochę o Hali nr.1 to tak zaczynamy od Kierownika który do dnia dzisiejszego najprawdopodobniej nie ma pojęcia gdzie pracuję, gość na niczym się nie zna nie odpowie Ci na żadne pytanie związane z produkcją a mądrzy się jak by nie wiadomo kim był. Zero szacunku i zrozumienia dla pracowników a wymagania w ogóle nie adekwatne do płacy !
1
woj 2016-09-14 22:07:25
Jestem pracownikiem tej Firmy od dłuższego czasu i nie zgadzam się z tym co piszecie. W Plastwagu wiele rzeczy się od ostanich kilku miesięcy zmieniło..Ludzi traktuje sie z większym szacunkiem i docenia ich pracę. Od samego początku jest poważne podejście do pracownika - dostaje się tam umowe o pracę a nie jakieś śmieciówki. Jeżeli chodzi o wynagrodzenie to zawsze może być lepiej, jednak jak ktoś jest fachowcem to może liczyć na lepszą płacę..
piotr 2016-09-14 22:21:29
Nowi pracownicy na okresie próbnym dostają 2100 więc chyba nie jest najgorzej..Jak ktoś jest rozgarnięty i zna się na robocie to już na starcie może liczyć na więcej.
bożena 2016-09-22 12:02:05
pracowałam tam kiedyś i chyba złoże podanie znowu. nie było zbyt ciekawie ale wiem, że duzo zmian na lepsze. "zapach" z żywic prawie zniknal, szanują człowieka, kierownik na H1 czesto sie zmianiał... aleobecny jest chyba najlepszy...ostatnio podwyzki były dla zalogi... umowy były zawsze na stałe...
kasa najniżej: 2100 + premia (630zł ) co 3 miesiace (za obecności w pracy).. z tego co wiem to w tym roku wszystkie premie płacili....
zbych 2016-09-26 09:03:50
Pracuje w Plastwagu jako pracownik produkcyjny i polecam :) Dużo pozytywnych zmian. W tym momencie cały czas zwiększają zatrudnienie i zatrudniają dodatkowych ludzi.
letterman 2016-09-26 09:56:24
a jakie to są konkretnie te pozytywne zmiany o których piszesz? wolę wiedzieć skoro zamierzam skorzystać u was z aktualnego ogłoszenia o pracę jako Kierownik Działu Zakupów i Logistyki w Mielcu napisz proszę
jan 2016-10-30 19:52:18
jakie pozytywne zmiany zarobki bez sobot max 1800zl nie piszcie bajek ze 2100
Jackblack 2016-11-07 18:59:10
2100 brutto słyszałem.. Wg mnie ciężko znaleźć pracę teraz na koniec roku. A zawsze lepszy rydz..niż nic. Takie czasy
Plastman 2016-11-08 17:59:32
Nie wiem w jaki niby sposób zapach z żywic prawie zniknął haha
Karina 2016-11-22 22:39:30
Witam. Chciałabym złożyć aplikację do tej firmy. Czy przyjmują tam teraz kobiety na produkcję? Jeśli tak to proszę napiszcie w przybliżeniu na czym polega tam praca na produkcji dla kobiet.
Zostaw swoją opinię o Plastwag Sp. z o. o. - Mielec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plastwag Sp. z o. o.