brak logo

Wikoss-Sport

Będzin

Opinie o Wikoss-Sport

ITMBW Kraków 2015-04-28 23:41
Szanowni Państwo,
Firma Wikoss-Sport wykonała przepiękne odlewane medale na imprezę "Biegiem na Bagry!" organizowaną przez nasze stowarzyszenie I Ty Możesz Być Wielki - ITMBW Kraków. Jesteśmy bardzo zadowoleni z dotychczasowej współpracy.
Zdjęcie medalu jest dostępne pod linkiem: (usunięte przez administratora)
witam ! 2015-05-01 16:23
Ten wpis jest wpisany ostatni przeez sama firme ,aby przykryc te negatywne opinie !!!
gosc 2016-01-17 18:11
Witam a co sie stalo z tymi wczesniejszymi negatywnymi opiniami o tej firmie ?????
1
znajomy 2016-04-11 23:12
Jeśli chodzi o pracę to kicha. Miałem "przyjemność" pracować tam i nikomu nie życzę takie pracy
gosc 2016-04-14 18:51
Ja tez kiedys tam pracowalem,biznes rodzinny w Sosnowcu,zero szacunku kultury-brak zaufania wlasciciele mlodzi umieja tylko dbac o siebie jak by tam bylo tak wspaniale to by tej firmy niedawno kontrolowal PIP,odradzam wszystkim tam szukac pracy !!!!
1
anonim 2016-05-24 15:27
I słaba stawka i wytrzymałość psychiczną trzeba mieć nie lichą :) Brak zaufania dla pracownika. Biznes typowo rodzinny.
2
anonim 2016-09-14 15:07
Witam dzis znowu poszukuja kierowcy-magazyniera,ta swiadczy o tym ze w tej firemce nie jest dobrze(odradzam wszystkim tam sie zatrudniac)biznes rodzinny jak ktos pisal powyrzej !!!!
Anonim 2016-09-21 22:39
Pracowałam i mogę napisać kilka rzeczy:
no cóż , płaca - nie zachwycająca, komfort pracy- tragiczny, szczerze bez robienia nikomu na złość- NIE POLECAM PRACY TUTAJ (chyba że zmieni się właścicielka , ale to raczej nie możliwe a to największy minus tej firmy ;) )
1
anonim 2016-10-04 10:07
Ja tez kiedys tam pracowalem ,zgadzam sie z tym jak ktos powyrzej napisal ,mlodzi wlasciciele patrza tylko na swoje zyski,a pracownik to tylko sztuka,dzis pracuje,jutro jest inny .ODRADZAM TAM PRACY SZUKAC!!!!
gosc 2017-02-15 17:33
A co sie dzieje teraz z ta firemka !!! na gwalt poszukuja ludzi, na trzy stanowiska ,chyba pada albo ludzie wreszcie przejrzeli na oczy ze tam sie nie da przcowac jak ktos napisal powyrzej ......
Lechu 2017-02-15 20:04
Raczej na 6 stanowisk. Jak by padali to chyba by nie zatrudniali tyle osób. Powyżej pisze się przez "ż". Rozumiem jednak, że jak się spędza czas na hejtowaniu innych, to nie ma się czasu na własną edukację
byla 2017-02-16 20:06
HEj LECCHU !! jak piszesz jakies posty to puknij sie w glowe.Podpisuj sie swojm nazwiskiem i imieniem ,ale wszyscy tu wiedza o kogo chodzi,polonistko, albo polonisto jagby u was tak dobrze bylo to ludzie by nie odchodzili.A co do nazwy Hejtowania to sobie zajrzyj do slownika Polskiego buraku co to oznacza.A w nawiazaniu do ortografji trzeba troche fakultefow skonczyc rzeby drugiemu czlowiekowi zwracac uwage!!! Chyba za durzo ogladasz tvp bo ta nazwe czesto wymienialji politycy,a ty od nich z mauooweles lub zmalupowali.A co do pisowni e,a a to na internecie nikt nie zwraca na te znakji tylko chodzi o meritum sprawy ....
Leszek Cz. 2017-02-18 15:10
Za "durzo" tu "ortografji", "rzeby" cię zrozumieć
anonim 2017-02-18 20:04






Miedzy tymi znakami ortografisto,nie stawia sie nigdy przecinka i nie ucz na przyszlosc pisac ludzi na tym forum !!! Bo to o tobie zle swiadczy.









kolt... 2017-02-19 07:25
To forum jest do wypowiedzenia sie na temat firmy o ktorej jest tu mowa ,wpisuje sie tu opinie dobre lub negatywne a uczenie kogos Polszczyzny jest tu nie namiejscu...daruj sobie te dalsze wypociny !! Ja szukam pracy i jak czytam te posty to mi sie chce zy-ac.
Zostaw swoją opinię o Wikoss-Sport - Będzin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wikoss-Sport