brak logo

Wikoss-Sport

Będzin

Opinie o Wikoss-Sport

ITMBW Kraków 2015-04-28 23:41:40
Szanowni Państwo,
Firma Wikoss-Sport wykonała przepiękne odlewane medale na imprezę "Biegiem na Bagry!" organizowaną przez nasze stowarzyszenie I Ty Możesz Być Wielki - ITMBW Kraków. Jesteśmy bardzo zadowoleni z dotychczasowej współpracy.
Zdjęcie medalu jest dostępne pod linkiem: (usunięte przez administratora)
witam ! 2015-05-01 16:23:10
Ten wpis jest wpisany ostatni przeez sama firme ,aby przykryc te negatywne opinie !!!
gosc 2016-01-17 18:11:34
Witam a co sie stalo z tymi wczesniejszymi negatywnymi opiniami o tej firmie ?????
1
znajomy 2016-04-11 23:12:30
Jeśli chodzi o pracę to kicha. Miałem "przyjemność" pracować tam i nikomu nie życzę takie pracy
gosc 2016-04-14 18:51:30
Ja tez kiedys tam pracowalem,biznes rodzinny w Sosnowcu,zero szacunku kultury-brak zaufania wlasciciele mlodzi umieja tylko dbac o siebie jak by tam bylo tak wspaniale to by tej firmy niedawno kontrolowal PIP,odradzam wszystkim tam szukac pracy !!!!
1
anonim 2016-05-24 15:27:21
I słaba stawka i wytrzymałość psychiczną trzeba mieć nie lichą :) Brak zaufania dla pracownika. Biznes typowo rodzinny.
2
anonim 2016-09-14 15:07:07
Witam dzis znowu poszukuja kierowcy-magazyniera,ta swiadczy o tym ze w tej firemce nie jest dobrze(odradzam wszystkim tam sie zatrudniac)biznes rodzinny jak ktos pisal powyrzej !!!!
Anonim 2016-09-21 22:39:46
Pracowałam i mogę napisać kilka rzeczy:
no cóż , płaca - nie zachwycająca, komfort pracy- tragiczny, szczerze bez robienia nikomu na złość- NIE POLECAM PRACY TUTAJ (chyba że zmieni się właścicielka , ale to raczej nie możliwe a to największy minus tej firmy ;) )
1
anonim 2016-10-04 10:07:03
Ja tez kiedys tam pracowalem ,zgadzam sie z tym jak ktos powyrzej napisal ,mlodzi wlasciciele patrza tylko na swoje zyski,a pracownik to tylko sztuka,dzis pracuje,jutro jest inny .ODRADZAM TAM PRACY SZUKAC!!!!
Zostaw swoją opinię o Wikoss-Sport - Będzin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wikoss-Sport