brak logo

TEZET sa

Lublin

Opinie o TEZET sa

anonim 2011-02-16 13:33
Dziwna firma, widać od razu na rozmowie kwalifikacyjnej, ( usunięte przez administratora ) Bardzo niemiła atmosfera i pytania o znaczeniu : \"A po co Pan/i tutaj przyszedł/ła? My przecież szukamy kogo innego.\"
Wypadałoby zapytać: przecież mieliście moje CV, więc po co mnie wzywaliście na rozmowę, skoro szukacie kogoś innego?\"
Nie polecam
8
nieprzekonany 2011-03-16 22:40
Zdecydowanie nie potwierdzę wypowiedzi przedmówcy. Rozmowa przebiegła bardzo miło i rzeczowo.
może pracownik :) 2011-08-26 12:21
Proszę o osoby, które pracowały w firmie TEZETS.A. w Lublinie o opinie na temat tej firmy, mam zacząć pracę jako Przedstawicel Handlowy, ale nie wiem jakie są zarobki itp. Dziękuje za odp.
mala 2011-09-02 23:09
znam ludzi firma ok ludzie ktorzy pracuja na stacjii ok prawie zgrana zaloga
ghet 2011-09-26 20:58
I jak jestes juz handlowcem w Tezecie ?? bo cos widze ze ostatnio przemiał
x 2011-12-12 11:01

aplikowalem na handlowca w tezecie, ( rozmowa byla krótka, miła i spoko, choc wydawalo sie ze to formalnosc,( usunięte przez administratora ) ), tak że pracy nie dostalem, ale jako jedna z bardzo niewielu firm, zadzwonili z informacja ze dziekuja ale wybrali kogos innego. niby nic wielkiego, ale to byl mily gest, bo 90% firm po rozmowach w ogole sie nie odzywa.
fasolka 2013-10-08 08:58
A w TEZECIE widzę po staremu co tydzień kolejny wieloletni pracownik okazuje się zły i niedobry, a kolejni nowi to coraz większe porażki jak nie idioci to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A może w końcu warto zrobić rachunek sumienia i zweryfikować swoje postępowanie z ludźmi, polecam......podobno człowiek uczy się na błędach ale jak widać nie wszyscy. Niestety zarządzanie firmą, a zwłaszcza ludźmi to nie duża piaskownica, naprawdę trzeba w końcu dorosnąć i spojrzeć prawdzie w oczy. Szkoda tylko że jedyna rozsądna osoba w tej firmie ( usunięte przez administratora ) pozwala na to wszystko dwóm babom.
3
2013-10-10 18:18
kiedyś ktoś przykręci kurek z gazem i dopiero będzie płacz i zgrzytanie zębami
prc 2013-10-17 19:47
nie polecam
12
kluska sląska? 2013-11-12 11:17
a o co chodzi z tymi kluskami ślaskimi?
umyć sybkę 2013-11-13 23:52
"...klusko ślaska pyzo kochana, przeciez ty ciagle jesteś rumiana, raz sie czerwieni a raz zieleni... " ot taki rymik apropo klusek slaskich w dodatku rymik pod kolor loga tezetu :) ale do rzeczy , jezeli chodzi o Firmę tEZET to: Wiemy że : jest mało poważna
Wiemy że:( usunięte przez administratora )
Wiemy że : ciagła rotacja to standard
Wiemy że... ( usunięte przez autora :)

... a octu daj na oko ...
4
no mów mów 2013-12-09 09:50
no mów mów ... co tak zamilkłaś(usunięte przez administratora)
obserwator 2014-02-05 09:28
wczytując się w powyższe wpisy wnioskuję, że firma ta ściga swoich obecnych lub byłych pracowników. Mam wrażenie, że wolność wypowiedzi nawet tutaj jest kontrolowana i nie chodzi mi o administratora, ale o pracodawcę. Cóż...schowam tytuł mgr do szuflady i idę z cv do Biedronki. Oto polska nasza.
9
niedoszły 2014-10-03 11:01
TEZET ! - wielkie halo...strasznie wybredni personalnie , ale mylą się w ocenie ludzi, więc muszą tam być porażki. A tak w ogóle: jak można wymagać od człowieka, żeby w 100 % pasował od razu do danego miejsca w firmie, jej systemu komp., rozumiał politykę firmy. Brrrrr
2
wow 2014-10-06 18:00
wow kATErIng znowy procedury uruchamia ... i na forum czystki zrobiła.... no tak jak sie jest tylko C....ką t......sia to tak sie to konczy , współczuję i życze wszystkiego dobrego ...
6
polecam 2014-10-30 16:53
sytuacja w dziale sprzedaży SUPER, atmosfera miedzy pracownikamI SUPER, relacja miedzy szefem a pracownikami SUPER, ZAROBKI super, szkolenia SUPER , tydzien pracy - SUPER, ROZMOWA O PRACE SUPER, czy polecamy Tezet Polecamy super, w tej firmie wszystko jest idealne, jest to jedyna firma w Całej Polsce gdzie wszystko jest super, eh że taka perełka sie uchowała, no ja nie wiem,
4
KATering 2014-12-21 18:10
KATEring i wszystko jasne
2
corka 2015-02-26 19:37
czy corka ojca nabrała wody w usta ze przestała blokowac
6
zzzaaannet 2015-07-10 23:30
a octu daj na oko
pucusie 2015-08-16 18:03
jak widać mimo zmiany całej , no może prawie całej ekipy w tezecie krety jeszcze są hahahahaha
5
zxc 2016-01-06 20:30
A co pracowałes w wiekszości firm w tej branży? jak pracowałes to powinienes wiedzieć w w branzy duzo sie mówi miedzy handlowcami i wszystko wszszyscy wiedzą. Wiec nie rozumiem skąd twoja niewiedza, aha i co masz na myśli mówiąc wiekszość?
kora 2016-01-21 23:26
geles jesteś kate czy fasola? boi mi zajeżdża biurowym slangiem... i widac że handlowcem nigdy nie byłeś..... leprze wyniki w handlu hahah zrobisz leprze w jeden miesiac to w drugim masz dowalony plan taki ze znowu premia ucieka obok nosa, no ale same studia z marketingu nie wystarczą aby o tym wiedziec...
5
Wiarygodny 2016-02-23 16:00
Ten kto pracował w tej firmie to wie, że te wszystkie negatywne opinie są prawdziwe i opisują rzeczywistość jaka tam panuje. Właściciele powinni poważnie zastanowić się nad swoją kadrą kierowniczą. Moim zdaniem powinni otworzyć oczy i przeczytać opinie o swojej firmie a nie bezgranicznie ufać fałszywym ludziom zatrudnionym na stanowiskach kierowniczych. Ci ludzie potrafią powiedzieć wszystko tylko po to żeby bronić własne 4 litery. Żenada
17
Wiarygodny 2016-03-07 21:46
Wojtek twój post pachnie troche slangiem biurowym. W tej firmie nie zatrudniają na pracę dorywczą. Dostajesz najniższą krajową i pracujes
3
magga 2016-04-27 00:27
yo widze ze szukaja kierowców cos ktos moze powiedziec? ile placa jak to wyglada czy ktos poleca? bo siue tyle naczytałem o tej firmie ze mi sie odniechciewa aplikowac
livi 2016-05-07 16:37
No rzeczywiście uprawnień trzeba mieć trochę @wojtek. Jak widzę oczekują prawa jazdy kategorii C + CE, uprawnień ADR, uprawnień TDT do napełniania i opróżniania zbiorników transportowych kl. 2.
Szukam pracy 2017-01-11 09:20
Dostałem ofertę pracy na stanowisku kierowcy proszę o wypowiedzenie się na ten temat o zarobkach itd.
Nick 2017-01-14 20:18
Jak dostałeś ofertę pracy to pewnie wiesz na jakich warunkach po co więc prosisz o wypowiedzenie się na ten temat ? O atmosferze pracy poczytasz wyżej ale to stare forum i być może warunki się zmieniły i teraz już nikt nie narzeka ...
Zainteresowana 2017-01-25 18:46
cześć!
Na pracuj.pl zobaczyłam ogłoszenie o rekrutacji specjalisty ds. planowania tras. Mimo, że wysłałam aplikację w dniu publikacji ogłoszenia, nadal nie otrzymałam potwierdzenia otworzenia zgłoszenia. Jest to standardowy na pracuj.pl mail-zwrotka, który oczywiście nie gwarantuje zaproszenia na rozmowę kwalifikacyjną, ale świadczy o tym, że ktoś w ogóle otworzył wiadomość. Czy ta rekrutacja jest już zakończona? bo wydaje mi się to dziwne. Swoją drogą ogłoszenie o pracy na tym stanowisku pojawia się co jakiś czas, ludzie sami rezygnują? są wyrzucani? czy może dział się rozrasta?
Będę wdzięczna za odpowiedź :)
kk 2017-01-28 08:31
i ja złożyłam cv na to stanowisko, po 2 dniach zostałam zaproszona na rozmowe, moze po prostu Twoje cv nie wzięto pod uwage
Zainteresowana 2017-01-30 18:33
Dziękuję za odpowiedź :) mam jasność w temacie rekrutacji, dziwi mnie, że nikt nie otworzył maila (zwrotka z pracuj.pl wysyła się wtedy automatycznie), ale może mają tyle CV, że nie muszą otwierać wszystkich. Pytałaś się może o powód rekrutacji? bo zauważyłam, że to ogłoszenie pojawia się cyklicznie. Możesz zdradzić jaką proponują pensję? Pytam już z czystej ciekawości, bo pracy na pewno nie dostanę ;) ale dobrze wiedzieć jak w różnych firmach prezentują się zarobki na tym stanowisku.
1
jolek 2017-02-06 08:48
Niby jeszcze oferta aktualna na pracuj.pl... Rekrutacja nie zakończona na specjalistę ds. planowania tras?
nn 2017-02-09 14:02
Ja byłem i do 10,02,2017 maja być wyniki.
Tezet 2017-02-23 15:25
Witam.Dostales inf.zwrotna czy przeszedles do kolejnego etapu?
Tezeet 2017-03-01 10:55
Czy w końcu ktos został zatrudniony na stanowosku specjalista ds.planowania tras?
Byłam na rozmowie kwalifikcyjnej. Otrzymałam onformacje, iz bez wzgledu na to czy dostanę die do kolejnego etapu , będę poimformowana telefonicznie. Niestety nie zostałam poinformowana wcale. Szkoda,źe firma przez takie zachowania staje sie mało profesjonalna.
1
Do pracy 2017-03-01 11:36
Witam czy przyjmują do Tezet gaz? nadmieniam że nie posiadam żadnych uprawnień w tej branży.
Pomocny 2017-03-02 00:19
W tej firmie nie musisz posiadać żadnych umiejętności bo im zależy tylko na osobach które są z czyjegoś polecenia albo wystarczy znać jakąś pracująca osobę która Ciebie popchnie. Jeśli nie spełniasz tych wymagań możesz sobie darować bo nie masz szans żeby dostać jakąkolwiek pracę w tej firmie
5
do pracy 2017-03-06 13:10
jak z płacą i umową?
Paulina 2017-03-08 11:06
@Pomocny uważasz, że praca w tej firmie jest możliwa tylko dzięki znajomościom?
Do pracy 2017-03-10 09:58
ile godzin dziennie się pracuje?
Pomocny 2017-03-13 13:00
W większości stanowisk tak jest. Jeśli uda Ci się dostać pracę w tej firmie to sama zobaczysz jaki jest układ
3
Paulina 2017-03-20 13:37
@Pomocny, dziękuję za komentarz. Wszystkich zainteresowanych pracą w TEZET sa - zachęcam do odwiedzenia strony internetowej firmy - http://tezet.pl/kariera/
Nikt wazny dla tezet 2017-03-21 10:49
Wezwali na rozmowe kwalifikacyjna.Powiedzieli,ze odezwa sie bez znaczenia na kolejny etap. I cisza. Najgorsze jest to ,ze to kolejna firma niby przyjazna itp itp ,ktora ma gdzies aplikujacych. Zenada
4
Paulina 2017-03-21 14:32
@Nikt wazny dla tezet, a ile czasu już minęło od Twojej rozmowy kwalifikacyjnej?
ja 2017-03-29 14:36
nie bezpieczna to praca?
Paulina 2017-08-12 18:18
Czy firma TEZET proawdzi obecnie proces rekrutacyjny? Jak wygląda rozmowa z pracodawcą? Na co zwrócić uwagę przygotowując się do tej rozmowy? Osoby zainteresowane potencjalnymi ofertami pracy na pewno skorzystają na doświadczeniu innych użytkowników tego forum.
Pomocny 2017-08-12 23:33
A czy masz jakieś znajomości w tej firmie? Jeśli nie to daruj sobie składanie dokumentów. Szkoda tylko Twojego czasu
Paulina 2017-09-12 10:58
@Pomocny - jestem redaktorką serwisu GoWork.pl - moim zadaniem jest dbanie o rzetelność pojawiających się na forum komentarzy - stąd moje pytania o bieżące rekrutacje w firmie TEZET sa. Czy możesz napisać, dlaczego odradzasz aplikowanie do firmy? Konkretne informacje będą najbardziej cenne.
Zostaw swoją opinię o TEZET sa - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TEZET sa