brak logo

TEZET sa

Lublin

Opinie o TEZET sa

anonim 2011-02-16 13:33:22
Dziwna firma, widać od razu na rozmowie kwalifikacyjnej, ( usunięte przez administratora ) Bardzo niemiła atmosfera i pytania o znaczeniu : "A po co Pan/i tutaj przyszedł/ła? My przecież szukamy kogo innego."
Wypadałoby zapytać: przecież mieliście moje CV, więc po co mnie wzywaliście na rozmowę, skoro szukacie kogoś innego?"
Nie polecam
5
nieprzekonany 2011-03-16 22:40:02
Zdecydowanie nie potwierdzę wypowiedzi przedmówcy. Rozmowa przebiegła bardzo miło i rzeczowo.
może pracownik :) 2011-08-26 12:21:16
Proszę o osoby, które pracowały w firmie TEZETS.A. w Lublinie o opinie na temat tej firmy, mam zacząć pracę jako Przedstawicel Handlowy, ale nie wiem jakie są zarobki itp. Dziękuje za odp.
mala 2011-09-02 23:09:52
znam ludzi firma ok ludzie ktorzy pracuja na stacjii ok prawie zgrana zaloga
ghet 2011-09-26 20:58:12
I jak jestes juz handlowcem w Tezecie ?? bo cos widze ze ostatnio przemiał
x 2011-12-12 11:01:26

aplikowalem na handlowca w tezecie, ( rozmowa byla krótka, miła i spoko, choc wydawalo sie ze to formalnosc,( usunięte przez administratora ) ), tak że pracy nie dostalem, ale jako jedna z bardzo niewielu firm, zadzwonili z informacja ze dziekuja ale wybrali kogos innego. niby nic wielkiego, ale to byl mily gest, bo 90% firm po rozmowach w ogole sie nie odzywa.
fasolka 2013-10-08 08:58:26
A w TEZECIE widzę po staremu co tydzień kolejny wieloletni pracownik okazuje się zły i niedobry, a kolejni nowi to coraz większe porażki jak nie idioci to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A może w końcu warto zrobić rachunek sumienia i zweryfikować swoje postępowanie z ludźmi, polecam......podobno człowiek uczy się na błędach ale jak widać nie wszyscy. Niestety zarządzanie firmą, a zwłaszcza ludźmi to nie duża piaskownica, naprawdę trzeba w końcu dorosnąć i spojrzeć prawdzie w oczy. Szkoda tylko że jedyna rozsądna osoba w tej firmie ( usunięte przez administratora ) pozwala na to wszystko dwóm babom.
2013-10-10 18:18:55
kiedyś ktoś przykręci kurek z gazem i dopiero będzie płacz i zgrzytanie zębami
prc 2013-10-17 19:47:37
nie polecam
8
kluska sląska? 2013-11-12 11:17:12
a o co chodzi z tymi kluskami ślaskimi?
umyć sybkę 2013-11-13 23:52:20
"...klusko ślaska pyzo kochana, przeciez ty ciagle jesteś rumiana, raz sie czerwieni a raz zieleni... " ot taki rymik apropo klusek slaskich w dodatku rymik pod kolor loga tezetu :) ale do rzeczy , jezeli chodzi o Firmę tEZET to: Wiemy że : jest mało poważna
Wiemy że:( usunięte przez administratora )
Wiemy że : ciagła rotacja to standard
Wiemy że... ( usunięte przez autora :)

... a octu daj na oko ...
2
no mów mów 2013-12-09 09:50:59
no mów mów ... co tak zamilkłaś(usunięte przez administratora)
obserwator 2014-02-05 09:28:11
wczytując się w powyższe wpisy wnioskuję, że firma ta ściga swoich obecnych lub byłych pracowników. Mam wrażenie, że wolność wypowiedzi nawet tutaj jest kontrolowana i nie chodzi mi o administratora, ale o pracodawcę. Cóż...schowam tytuł mgr do szuflady i idę z cv do Biedronki. Oto polska nasza.
4
niedoszły 2014-10-03 11:01:28
TEZET ! - wielkie halo...strasznie wybredni personalnie , ale mylą się w ocenie ludzi, więc muszą tam być porażki. A tak w ogóle: jak można wymagać od człowieka, żeby w 100 % pasował od razu do danego miejsca w firmie, jej systemu komp., rozumiał politykę firmy. Brrrrr
1
wow 2014-10-06 18:00:40
wow kATErIng znowy procedury uruchamia ... i na forum czystki zrobiła.... no tak jak sie jest tylko C....ką t......sia to tak sie to konczy , współczuję i życze wszystkiego dobrego ...
2
polecam 2014-10-30 16:53:50
sytuacja w dziale sprzedaży SUPER, atmosfera miedzy pracownikamI SUPER, relacja miedzy szefem a pracownikami SUPER, ZAROBKI super, szkolenia SUPER , tydzien pracy - SUPER, ROZMOWA O PRACE SUPER, czy polecamy Tezet Polecamy super, w tej firmie wszystko jest idealne, jest to jedyna firma w Całej Polsce gdzie wszystko jest super, eh że taka perełka sie uchowała, no ja nie wiem,
1
KATering 2014-12-21 18:10:27
KATEring i wszystko jasne
1
corka 2015-02-26 19:37:33
czy corka ojca nabrała wody w usta ze przestała blokowac
3
zzzaaannet 2015-07-10 23:30:55
a octu daj na oko
pucusie 2015-08-16 18:03:04
jak widać mimo zmiany całej , no może prawie całej ekipy w tezecie krety jeszcze są hahahahaha
2
zxc 2016-01-06 20:30:52
A co pracowałes w wiekszości firm w tej branży? jak pracowałes to powinienes wiedzieć w w branzy duzo sie mówi miedzy handlowcami i wszystko wszszyscy wiedzą. Wiec nie rozumiem skąd twoja niewiedza, aha i co masz na myśli mówiąc wiekszość?
kora 2016-01-21 23:26:08
geles jesteś kate czy fasola? boi mi zajeżdża biurowym slangiem... i widac że handlowcem nigdy nie byłeś..... leprze wyniki w handlu hahah zrobisz leprze w jeden miesiac to w drugim masz dowalony plan taki ze znowu premia ucieka obok nosa, no ale same studia z marketingu nie wystarczą aby o tym wiedziec...
3
Wiarygodny 2016-02-23 16:00:57
Ten kto pracował w tej firmie to wie, że te wszystkie negatywne opinie są prawdziwe i opisują rzeczywistość jaka tam panuje. Właściciele powinni poważnie zastanowić się nad swoją kadrą kierowniczą. Moim zdaniem powinni otworzyć oczy i przeczytać opinie o swojej firmie a nie bezgranicznie ufać fałszywym ludziom zatrudnionym na stanowiskach kierowniczych. Ci ludzie potrafią powiedzieć wszystko tylko po to żeby bronić własne 4 litery. Żenada
5
Wiarygodny 2016-03-07 21:46:30
Wojtek twój post pachnie troche slangiem biurowym. W tej firmie nie zatrudniają na pracę dorywczą. Dostajesz najniższą krajową i pracujes
1
magga 2016-04-27 00:27:36
yo widze ze szukaja kierowców cos ktos moze powiedziec? ile placa jak to wyglada czy ktos poleca? bo siue tyle naczytałem o tej firmie ze mi sie odniechciewa aplikowac
livi 2016-05-07 16:37:58
No rzeczywiście uprawnień trzeba mieć trochę @wojtek. Jak widzę oczekują prawa jazdy kategorii C + CE, uprawnień ADR, uprawnień TDT do napełniania i opróżniania zbiorników transportowych kl. 2.
Zostaw swoją opinię o TEZET sa - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TEZET sa