brak logo

centrum logistyczne POLOMARKET

Giebnia

Opinie o centrum logistyczne POLOMARKET

metal 2009-12-17 16:10:53
nie polecam pracuje jako ładowacz ale ogolnie syf kiła i mogiła zarobki 2300 - 850 zus - podatek wiec sam ocen
anonim 2010-04-09 20:41:19
Totalna porazka w dziale rozladunkow . Stoi sie po 12 a nawet 30 godz. i nikt za to nie ponosi konsenkwencji, robia sobie magazyn z naszych naczep . Kierowcy nie pozwolajmy im na to , cos trzeba z tym zrobic! ja powiedzialem , ze juz nigdy nie wezme ladunku do nich !!! A najlepiej bylo by ich w-c w powietrze!!!
gość 2010-09-01 19:42:58
Witam serdecznie! Zgadzam się z wszystkimi opiniami ! Giebnia Pakość to totalne dno !!!
1
anonim 2011-05-26 11:43:54
W Centrum Logistyki Polo market w Giebni pracuje się coras gożej zarobki som mniejsze nisz zasiłki dla bezrobotnych.Wszyscy pracownicy powinni zastrajkować.Ja pracuje na chłodni po zapłaceniu zusu podatku księgowej i dojazd do pracy to na ręke mam 600 złotych.Jeszcze troche to ci z biur wyjdom i będom robić zlecenia bo nie będzie komu.
laborant 2012-03-22 00:36:46
metal - 2009-12-17 16:10:53

nie polecam pracuje jako ładowacz ale ogolnie syf kiła i mogiła zarobki 2300 - 850 zus - podatek wiec sam ocen
To bardzo dobre zarobki. Ja w Toruniu mam 1060/rękę
Fiks 2012-04-12 12:00:44
Co to za brednie !! Przy zarobkach 2300 brutto NIGDY nie płaci się 850 zł na ZUS, ogólnie na rękę wychodzi 1669 zł netto, więc na co Ty narzekasz, to super zarobki ! ludzie mieszkają w Poznaniu i innych dużych miastach i zarabiają mniej albo tyle samo, a tam koszty życia są znacznie wyższe. Czlowiek wykształcony zapieprza na takim samym stanowisku i się cieszy jak ma taka pensje, a robol, który nie zna życia i myśli, ze wszystko ju si e należy zawsze narzeka.
shinkanshen 2013-10-21 21:11:49
żenada na działalności
irek 2016-05-17 23:30:18
a aktualnie poszukują wielu pracowników na terenie całej Polski @giako, warto odwiedzać ich stronę www ba tam jest to dobrze rozpisane. Praca u nich to może nie jakieś kokosy ale zawsze umowa i pracę .
Zostaw swoją opinię o centrum logistyczne POLOMARKET - Giebnia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie centrum logistyczne POLOMARKET