Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mazowiecka Fabryka Mebli Stan Plus

Pracowałeś w firmie Mazowiecka Fabryka Mebli Stan Plus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gal anonim - 2013-07-26 21:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podstawa sporo w gore i premie. problem w tym, ze nie mozna nikomu sie chwalic bo by ci oczy wydziobali jak by sie dowiedzieli i od razu jestes[usunięte przez administratora] i donosiciel.jak komus zalezy to nadgodziny mozesz w dowolnej ilosci robic bo pracy jest full.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2013-09-24 13:40:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gal anonim, możesz napisać coś więcej o premiach? jakie warunki trzeba spełnić, żeby móc na nią liczyć?
zdjecie uzytkownika
olo - 2013-09-24 23:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja bardzo sobie chwale te prace,jest bardzo ciekawa.jak ktoś się stara to i zarobi nie zła kasę.a co do wyplat(że nie na czas i w ratach)najważniejsze ze wogle szef płaci, z własnego doswiadczenia wiem ze ludzie maja gorzej.wiec nie narzekajmy tylko zróbmy wszystko żeby było lepiej.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2013-09-27 19:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
olo, to może Ty powiesz mi coś więcej o tych premiach? jakieś bonusiki czy inne dodatki w tej fabryce istnieją?
zdjecie uzytkownika
wojtus - 2013-09-29 19:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tam kilka lat,rozpisywać się nie zamierzam,jak mnie nie zwolnią sam nie odejdę.to tyle.
zdjecie uzytkownika
pikej - 2013-10-10 14:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wojtus, skoro nie zamierzasz odchodzić to rozumiem, że w w fabryce mebli stan plus jednak koniec końców wypłacają wynagrodzenie. możesz powiedzieć coś o tych premiach? widziałeś kiedyś taką?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-13 14:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Po co to forum?Jesli sie komus nie podobaja warunki,system wynagrodzenia i zasady panujace w firmie,to droga wolna i tak zarobki sa zawyzone w stosunku do poszczegolnych osob ktore sa obserwowane i jesli w dalszym ciagu nie bedzie poprawy jakosci,rzetelnosci i zaangazowania w wykonywanie powierzonych zadan beda wyciagane bezdyskusyjnie konsekwencje
zdjecie uzytkownika
arek - 2013-12-17 10:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim to jak jest w koncu z tymi zarobkami ? mozesz napisac mniej wiecej ile mozna wyciagnac ? czy sa jakies premie ? rozumiem ze atmosfera beznadziejna ?
zdjecie uzytkownika
chudy - 2014-03-11 21:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
masz racje w 100% wszystko co napisałeś to prawda odradzam !!!!!!! szkoda nerw i czasu
zdjecie uzytkownika
mamuśka - 2014-03-12 09:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, czy orientuje się ktoś ile wyciąga tzw. Referent w Dziale Zamówień i w jakich godz pracuje?
zdjecie uzytkownika
bneb - 2014-03-19 19:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najbardziej narzekają ci co tam najdłużej pracują,ciekawe co ich tam trzyma.pewnie fajni koledzy i kolerzanki,bo praca to interesuje ich na samym końcu ale po wypłatę(usunięte przez administratora)pierwsi.tacy to powinni dostawać nie więcej niż 800 zł,na więcej nie zasłużyli.
zdjecie uzytkownika
Aś - 2014-03-24 11:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
kolejna firma krzak, gdzie pracownik jest na samym końcu...
zdjecie uzytkownika
laptop - 2014-05-06 20:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odradzam pracy w tej niby fabryce(usunięte przez administratora) trzy razy sie zastanowcie zaczym tam pujdziecie szkoda czsu i nerwow to co tam sie dzieje to nie do pomyslenia (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Toad - 2014-05-31 00:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś podziela zdanie kolegi wyżej, bo może to konkurencja stan plus rozsiewa takie ogólne posty, by zniechęcic ludzi.
zdjecie uzytkownika
mania - 2014-06-03 15:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kierownik, sprecyzujesz czemu dno? co to kierownictwo takiego robi? nie warto sie zatrudniac w stan plusie? nawet na tymczasowo?
zdjecie uzytkownika
alar - 2014-06-04 07:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co nie którym przydałoby się przed wystawieniem komentarza zajrzeć do słownika ortograficznego.zenada
zdjecie uzytkownika
mania - 2014-06-04 13:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@laptop a czemu odradzasz? napiszcie cos konkretnego, bo zniechecacie pisaniem takich banałów. jak atmosfera w pracy? socjal? umowa? dzieki
zdjecie uzytkownika
solo - 2014-06-04 16:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca nie jest zła,nerwowka jest,ale jak cos nie wychodzi.mysle ze pensja plus nadgodziny to całkiem przyzwoita kasa.fakt,płacone na 2 raty.(takie czasy:().mozna przyczepić się do wielu rzeczy,najważniejsze skacentrowac się na pracy,szary pracownik nie ma wpływu na pewne odgórne decyzje.ale to chyba dobrze...trzeba przyjsc i przekonać się samemu.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-16 16:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do solo - tak najlepiej dać się dy**ć przez pracodawce, jak tak ci dobrze to rób za darmo i na czarno. po co ci pieniądze? i nie tlumacz ludziom "że takie czasy" bo jest wielu pracodawców z tej branzy lub podobnych którzy mają swoje firmy 5 razy mniejsze od stanplus a płacą nie dość że lepiej to i całość na raz a nie na raty.
zdjecie uzytkownika
mania - 2014-06-16 17:00:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@solo, a jaki jest typ umowy? nie ma żadnych przekrętów na czarnoz płacami? napisz do czego bys sie głownie przyczepila w mazowieckiej ;)
zdjecie uzytkownika
mania - 2014-06-23 12:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ololololo, a od kiedy nie wypłacili tej zaległej kwoty? ciekawi mnie jak długo zalegaja, to byla premia jakas?
zdjecie uzytkownika
ten zły - 2014-10-12 16:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
premia jakaś? hahaha jebłem... ;)
nigdy, pod żadnym pozorem nie idzcie tak robić .
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-10-14 13:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok, rozumiem już, że premii niestety u Was nie ma, więc jak mam takie pytanie - czy dostajecie coś poza normalną pensją? chodzi mi o dodatki, system motywacyjny albo jakieś paczki an święta, chociaż dla dzieci? słyszałem, ze w wielu firmach jest prowadzony system kart benefit, fajna sprawa, u was jest?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-10-14 18:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE.
zdjecie uzytkownika
test - 2014-10-16 21:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-10-14 13:15:30]:
jak chcesz sie cos dowiedziec to idz tam i zapytaj na miejscu to sie dowiesz. tutaj mozesz sie dowiedziec tylko cos od troli ktorzy zawsze pisza tylko zeby komus dowalic. popatrz po innych firmach i masz to samo. tylko narzekanie.taki narod...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mazowiecka Fabryka Mebli Stan Plus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x