Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mazowiecka Fabryka Mebli Stan Plus

Pracowałeś w firmie Mazowiecka Fabryka Mebli Stan Plus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-16 20:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z umowami to prawda, zarobki smieszne jak na te czasy. lepiej isc robic na budowe
zdjecie uzytkownika
akronim - 2013-06-17 20:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jak pracuja wszyscy bez umowy o prace to ani na chorobowe nie chodzą ani urlopów nie mają pewnie? bzdura, wiem bo pracuję tam. najlepiej to na kogoś narzygać tylko, bo taka mentalność polaka. pewnie by się znalazł nie jeden zadowolony ale wstyd się przyznać bo w dzisiejszych czasach to bardzo nie popularne.
zdjecie uzytkownika
co ty nie powiesz - 2013-06-18 11:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak jestes taki zadowolony to zdradz wszystkim po ile godzin sie robi i w ilu tarach dostaje wyplate.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-22 21:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
/akronim/ więc umowa o pracę jest, skoro można na chorobowe pójść? Jakie sa stawki, dodatki, socjal w takim razie? /unhappy/ ale nadgodziny opłacane ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-25 15:43:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jest jakaś osoba która jest zadowolona z pracy w mazowieckiej fabryce mebli stanv plus? jaką umowę się tam dostaje na początek?
zdjecie uzytkownika
gal anonim - 2013-07-25 19:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa tylko nie zabieraja tutaj glosu, zeby ich ktos nie wrzucil do jednego worka z tymi "innymi". takie czasy, ze anonimowo to tylko narobic na kogos mozna. poza tym badz pewien, ze ten co tutaj najwiecej kracze to najpotulniejszy jest. internet w kazdym zakompleksionym czlowieku wyzwala to co najgorsze. a na poczatek daja umowe zlecenie bo pytales.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-26 00:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gal anonim dzięki za informacje. a jak wygląda praca w mazowieckiej fabryce mebli stan plus po dłuższym okresie współpracy? warunki zmieniają się na lepsze?
zdjecie uzytkownika
gal anonim - 2013-07-26 21:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podstawa sporo w gore i premie. problem w tym, ze nie mozna nikomu sie chwalic bo by ci oczy wydziobali jak by sie dowiedzieli i od razu jestes[usunięte przez administratora] i donosiciel.jak komus zalezy to nadgodziny mozesz w dowolnej ilosci robic bo pracy jest full.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2013-09-24 13:40:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gal anonim, możesz napisać coś więcej o premiach? jakie warunki trzeba spełnić, żeby móc na nią liczyć?
zdjecie uzytkownika
olo - 2013-09-24 23:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja bardzo sobie chwale te prace,jest bardzo ciekawa.jak ktoś się stara to i zarobi nie zła kasę.a co do wyplat(że nie na czas i w ratach)najważniejsze ze wogle szef płaci, z własnego doswiadczenia wiem ze ludzie maja gorzej.wiec nie narzekajmy tylko zróbmy wszystko żeby było lepiej.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2013-09-27 19:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
olo, to może Ty powiesz mi coś więcej o tych premiach? jakieś bonusiki czy inne dodatki w tej fabryce istnieją?
zdjecie uzytkownika
wojtus - 2013-09-29 19:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tam kilka lat,rozpisywać się nie zamierzam,jak mnie nie zwolnią sam nie odejdę.to tyle.
zdjecie uzytkownika
pikej - 2013-10-10 14:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wojtus, skoro nie zamierzasz odchodzić to rozumiem, że w w fabryce mebli stan plus jednak koniec końców wypłacają wynagrodzenie. możesz powiedzieć coś o tych premiach? widziałeś kiedyś taką?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-13 14:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Po co to forum?Jesli sie komus nie podobaja warunki,system wynagrodzenia i zasady panujace w firmie,to droga wolna i tak zarobki sa zawyzone w stosunku do poszczegolnych osob ktore sa obserwowane i jesli w dalszym ciagu nie bedzie poprawy jakosci,rzetelnosci i zaangazowania w wykonywanie powierzonych zadan beda wyciagane bezdyskusyjnie konsekwencje
zdjecie uzytkownika
arek - 2013-12-17 10:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim to jak jest w koncu z tymi zarobkami ? mozesz napisac mniej wiecej ile mozna wyciagnac ? czy sa jakies premie ? rozumiem ze atmosfera beznadziejna ?
zdjecie uzytkownika
chudy - 2014-03-11 21:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
masz racje w 100% wszystko co napisałeś to prawda odradzam !!!!!!! szkoda nerw i czasu
zdjecie uzytkownika
mamuśka - 2014-03-12 09:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, czy orientuje się ktoś ile wyciąga tzw. Referent w Dziale Zamówień i w jakich godz pracuje?
zdjecie uzytkownika
bneb - 2014-03-19 19:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najbardziej narzekają ci co tam najdłużej pracują,ciekawe co ich tam trzyma.pewnie fajni koledzy i kolerzanki,bo praca to interesuje ich na samym końcu ale po wypłatę(usunięte przez administratora)pierwsi.tacy to powinni dostawać nie więcej niż 800 zł,na więcej nie zasłużyli.
zdjecie uzytkownika
Toad - 2014-05-31 00:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś podziela zdanie kolegi wyżej, bo może to konkurencja stan plus rozsiewa takie ogólne posty, by zniechęcic ludzi.
zdjecie uzytkownika
mania - 2014-06-03 15:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kierownik, sprecyzujesz czemu dno? co to kierownictwo takiego robi? nie warto sie zatrudniac w stan plusie? nawet na tymczasowo?
zdjecie uzytkownika
alar - 2014-06-04 07:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co nie którym przydałoby się przed wystawieniem komentarza zajrzeć do słownika ortograficznego.zenada
zdjecie uzytkownika
mania - 2014-06-04 13:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@laptop a czemu odradzasz? napiszcie cos konkretnego, bo zniechecacie pisaniem takich banałów. jak atmosfera w pracy? socjal? umowa? dzieki
zdjecie uzytkownika
solo - 2014-06-04 16:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca nie jest zła,nerwowka jest,ale jak cos nie wychodzi.mysle ze pensja plus nadgodziny to całkiem przyzwoita kasa.fakt,płacone na 2 raty.(takie czasy:().mozna przyczepić się do wielu rzeczy,najważniejsze skacentrowac się na pracy,szary pracownik nie ma wpływu na pewne odgórne decyzje.ale to chyba dobrze...trzeba przyjsc i przekonać się samemu.
zdjecie uzytkownika
mania - 2014-06-16 17:00:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@solo, a jaki jest typ umowy? nie ma żadnych przekrętów na czarnoz płacami? napisz do czego bys sie głownie przyczepila w mazowieckiej ;)
zdjecie uzytkownika
mania - 2014-06-23 12:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ololololo, a od kiedy nie wypłacili tej zaległej kwoty? ciekawi mnie jak długo zalegaja, to byla premia jakas?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-10-14 13:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ok, rozumiem już, że premii niestety u Was nie ma, więc jak mam takie pytanie - czy dostajecie coś poza normalną pensją? chodzi mi o dodatki, system motywacyjny albo jakieś paczki an święta, chociaż dla dzieci? słyszałem, ze w wielu firmach jest prowadzony system kart benefit, fajna sprawa, u was jest?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-10-14 18:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE.
zdjecie uzytkownika
test - 2014-10-16 21:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-10-14 13:15:30]:
jak chcesz sie cos dowiedziec to idz tam i zapytaj na miejscu to sie dowiesz. tutaj mozesz sie dowiedziec tylko cos od troli ktorzy zawsze pisza tylko zeby komus dowalic. popatrz po innych firmach i masz to samo. tylko narzekanie.taki narod...
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-10-31 01:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niekoniecznie się z Tobą się zgodzę.. wiadomo, że posty mogą pisac też zazdrośni ludzie, Ci zwolnieni albo konkrecja, ale to wszystko da się wyczuć jak wygląda, kto w jaki sposób pisze.. ja osobiście polecam ich jak najbardziej, bo mój brat miał z nimi trochę do czynienia przez rok.. a to prawda, że Polacy zawistny naród
zdjecie uzytkownika
a. - 2014-11-04 22:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co za bzdety.. "ja ich polecam bo brat miał z nimi do czynienia" troche logiki ludzie!!!!!!
zdjecie uzytkownika
wredny - 2014-11-07 18:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale co ? przez rok po wypłate przychodził ;)))
zdjecie uzytkownika
mareczek - 2014-11-14 13:38:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie gadajcie, ze na wyplate czeka sie rok!!! Jezeli bylaby to prawda to szczerze watpie czy ktos wytrzymalby w takim nieladzie wiecej niz tydzien. Mam nadzieje, ze to tylko jakies glupie ploty, chociaz pewnosci nie mam. Z opiniami sie roznymi spotkalem. Ps. Tak w ogole to jakie wynagrodzenie obiecuja dla kandydata?
zdjecie uzytkownika
Polq - 2014-11-28 17:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poza tym po 3 miesiącach jest możliwość podania do sądu pracy pracodawcy który zalega z finansami. Jest tyle narzędzi i możliwości odzysku swoich ciężko zarobionych pieniędzy. Kwestia tylko, aby chcieć coś w tym temacie zrobić, bo gdy pracownik sam się nie upomni to nie do końca uczciwy pracodawca tym bardziej się nie odezwie.
zdjecie uzytkownika
lanki - 2014-12-13 16:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na miejscu czytających to na niektore komentarze brałbym dość znaczną poprawkę czy rzeczywiście są one w pełni odzwierciedlające to co dzieje się w fabryce mebli stan plus. Ze swojej strony pracę tutaj mogę polecić. Nie jest ona najlżejsza , ale która fizyczna praca jest... Wiem , że pewnie wiele osób się ze mną nie zgodzi... ale cóż macie ku temu prawo
zdjecie uzytkownika
tablet - 2014-12-13 18:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli jest tak dobrze to napiszcie co dali wam na święta ?
zdjecie uzytkownika
tablet - 2014-12-13 18:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawo pracy mówi o 2 tygodniowym nieprzerywalnym urlopie. Co u was w tym temacie? A co z odzieżą ochronną ? A jak tam suwnice ? Są badania UDT ?
zdjecie uzytkownika
laptopo - 2015-02-01 13:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tablet - 2014-12-13 18:30:29]:
opłatek i życzenia
zdjecie uzytkownika
picia64 - 2015-02-05 22:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej . Mam zamiar pracować w tej firmie - może mi cos doradzisz ? napisz picia64@wp.pl
zdjecie uzytkownika
dd - 2015-02-14 15:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ty podaj do sądu,zabierz klucz, utnij opory i przestań trolowac.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-21 15:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najśmieszniejsi tam są ludzie którzy ciągle gadają na tą firmę, na szefa i dyrektora, gadają co tydzień że się stamtąd już natychmiast zaraz zwalniają a siedzą tam po parę lat bez jakichkolwiek dalszych ambicji w życiu i tak tyrają i tyrają i( usunięte przez administratora ). powodzenia dla nich w życiu. daleko nie zajdą.
zdjecie uzytkownika
kumpel anonima - 2015-04-04 09:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka cenzura. Zaczęli usuwać posty. Wielki dyrektor został wielkim cenzorem w firmie.
zdjecie uzytkownika
kumpel kumpla anonima - 2015-04-06 23:50:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie. druga Białorus/niewygodna prawda.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-04-19 19:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie pracował bym tam do dzis gdyby nie "dyrektor" i "szef" którzy ludzi mają za brązową masę czyli za g.....no. wypłaty nie na czas, chora atmosfera, kierownik konfident, ludzie na produkcji dwulicowi. nie polecam.
zdjecie uzytkownika
kumpel anonima - 2015-07-01 23:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cisza? warunki już są super? a może Tableta wyrzucili wreszcie?!
Dajcie znać co w kołchozie słychać.
zdjecie uzytkownika
emil - 2015-07-22 20:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie, tez mnie ciekawi co tam w trawie piszczy, bo na forum jest cisza w temacie od kilku miesięcy. W ogóle interesuje mnie, czy poszukują kogoś, czy raczej wszystkie stanowiska mają obsadzone ludźmi od góry do dołu i nikt nawet nie mysli aby zmieniac firme na inną, bo w tej jest mu tak dobrze.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mazowiecka Fabryka Mebli Stan Plus

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert