Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mazowiecka Fabryka Mebli Stan Plus

Pracowałeś w firmie Mazowiecka Fabryka Mebli Stan Plus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-10-14 13:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok, rozumiem już, że premii niestety u Was nie ma, więc jak mam takie pytanie - czy dostajecie coś poza normalną pensją? chodzi mi o dodatki, system motywacyjny albo jakieś paczki an święta, chociaż dla dzieci? słyszałem, ze w wielu firmach jest prowadzony system kart benefit, fajna sprawa, u was jest?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-10-14 18:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE.
zdjecie uzytkownika
test - 2014-10-16 21:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-10-14 13:15:30]:
jak chcesz sie cos dowiedziec to idz tam i zapytaj na miejscu to sie dowiesz. tutaj mozesz sie dowiedziec tylko cos od troli ktorzy zawsze pisza tylko zeby komus dowalic. popatrz po innych firmach i masz to samo. tylko narzekanie.taki narod...
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-10-31 01:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niekoniecznie się z Tobą się zgodzę.. wiadomo, że posty mogą pisac też zazdrośni ludzie, Ci zwolnieni albo konkrecja, ale to wszystko da się wyczuć jak wygląda, kto w jaki sposób pisze.. ja osobiście polecam ich jak najbardziej, bo mój brat miał z nimi trochę do czynienia przez rok.. a to prawda, że Polacy zawistny naród
zdjecie uzytkownika
a. - 2014-11-04 22:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co za bzdety.. "ja ich polecam bo brat miał z nimi do czynienia" troche logiki ludzie!!!!!!
zdjecie uzytkownika
wredny - 2014-11-07 18:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale co ? przez rok po wypłate przychodził ;)))
zdjecie uzytkownika
mareczek - 2014-11-14 13:38:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie gadajcie, ze na wyplate czeka sie rok!!! Jezeli bylaby to prawda to szczerze watpie czy ktos wytrzymalby w takim nieladzie wiecej niz tydzien. Mam nadzieje, ze to tylko jakies glupie ploty, chociaz pewnosci nie mam. Z opiniami sie roznymi spotkalem. Ps. Tak w ogole to jakie wynagrodzenie obiecuja dla kandydata?
zdjecie uzytkownika
Polq - 2014-11-28 17:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poza tym po 3 miesiącach jest możliwość podania do sądu pracy pracodawcy który zalega z finansami. Jest tyle narzędzi i możliwości odzysku swoich ciężko zarobionych pieniędzy. Kwestia tylko, aby chcieć coś w tym temacie zrobić, bo gdy pracownik sam się nie upomni to nie do końca uczciwy pracodawca tym bardziej się nie odezwie.
zdjecie uzytkownika
lanki - 2014-12-13 16:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na miejscu czytających to na niektore komentarze brałbym dość znaczną poprawkę czy rzeczywiście są one w pełni odzwierciedlające to co dzieje się w fabryce mebli stan plus. Ze swojej strony pracę tutaj mogę polecić. Nie jest ona najlżejsza , ale która fizyczna praca jest... Wiem , że pewnie wiele osób się ze mną nie zgodzi... ale cóż macie ku temu prawo
zdjecie uzytkownika
tablet - 2014-12-13 17:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak praca.Na jednym stanowisku lżejsza na innym cięższa.
Płaca? Do ręki może być.Ale umowa O ILE JEST to najniższa stawka!
Atmosfera załogi ok nie biorąc pod uwagę oczywiście właściciela,laptopa i ich donosicieli(pracownicy wiedzą o kim mowa!:))
zdjecie uzytkownika
tablet - 2014-12-13 18:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli jest tak dobrze to napiszcie co dali wam na święta ?
zdjecie uzytkownika
tablet - 2014-12-13 18:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawo pracy mówi o 2 tygodniowym nieprzerywalnym urlopie. Co u was w tym temacie? A co z odzieżą ochronną ? A jak tam suwnice ? Są badania UDT ?
zdjecie uzytkownika
laptop 2 - 2015-01-28 22:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
"W firmie STAN PLUS na umowę o pracę, o której mowa w każdym ich ogłoszeniu rekrutacyjnym NIE MA CO LICZYĆ. Wszystko opiera się na ściemie czyli na umowach śmieciowych na których podają kwotę 800 pln. na tzw. gębę kwota pensji jest w granicach 1500-1700. Co do wypłaty, to ok. 10 każdego miesiąca dostaje się zaliczkę w wysokości około 1000- 1500 pln pensji, a ok. 20. jak to się mówi "prezes" wypłaca resztę pensji pod biurkiem. Co jest nie dopuszczalne.
Następny temat to BHP. O zgrozo! Szkolenie nowego pracownika wygląda tak... przyjeżdża BHP'owiec przygotowuje papiery dla nowo- zatrudnionych, a pracownicy przy okazji je podpisują. Ja takiego szkolenia nie przechodziłem, nawet nie miałem możliwości poznania osoby szkolącej. Podłoga w tym zakładzie jest w takim stanie jak "Gierkówka". Na lakierni brak dobrych wyciągów, ludzie tam pracujący wdychają ten smród lakierów.
P-Poż też ma wiele do życzenia. Gaśnic tam prawie nie widać, a jak już gdzieś stoi to jest przystawiona czymś lub pusta. Winda która tam jest nie spełnia chyba żadnych kryteriów i na pewno nie ma UDT'ów.
Co do czasu pracy to praca od 6-14, ale jak jest ciśnienie to po 10 godzin dziennie i to pod pewnym przymusem. Niektórzy mają dopisywane godziny zaległe więc muszą je odpracowywać. W przypadku źle wykonanej pracy godziny są odejmowane i trzeba je odpracować. Słyszałem, że kierownik na szlifierni musi zostawać godzinę dłużej i to "w imieniu ojczyzny" jak również w soboty za darmo 8 godzin.
Bród jest tam niesamowity. Już na samym wejściu odstrasza.
Jest tam dyrektor o nazwisku o ile dobrze pamiętam... W*********
psełdo. Laptop, który ludzi zaszczuwa, i męczy psychicznie, mściwa bestia. Koleś, który z opowieści starych pracowników zajeździł psychicznie rzeszę ludzi, którym tylko zależało na pracy, a on takich wykorzystuje, bo wie, że takimi jest "łatwiej manipulować". Facet, który wprowadza na bieżąco MOBBING ! Na przykładzie: Według niego wyjście do toalety 2-3 razy w ciągu godziny kwalifikuje się w/g niego do konsultacji lekarskich. A wiadomo, że organizm człowieka funkcjonuje różnie. Rozmowa między pracownikami jest zabroniona. Zamiana kilku słów z kimś i już jest rozmowa dyscyplinująca. I nie ma mowy, aby postać chwilę bezczynnie, czy też usiąść.
Przydało by się, aby zajrzały tam wszystkie Instytucje Państwowe, które mogą kontrolować pracodawców łącznie z Nadzorem Budowlanym i Sanepidem."
zdjecie uzytkownika
laptopo - 2015-02-01 13:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tablet - 2014-12-13 18:30:29]:
opłatek i życzenia
zdjecie uzytkownika
picia64 - 2015-02-05 22:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [laptop 2 - 2015-01-28 22:06:00]:
hej . Mam zamiar pracować w tej firmie - może mi cos doradzisz ? napisz picia64@wp.pl
zdjecie uzytkownika
anek - 2015-02-13 20:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego jeszcze nikt nie podał tej "firmy" do sądu??? nadal 10-go zaliczka 1000 zł a 3 tygodnie później reszta pod stołem?? a klucz do WC nadal u kierownika i żeby go dostać trzeba wpisać się na liste kto i o której bierze klucz, żeby potem dyrektor mobbing'men miał pretekst do pprzyczepienia że za często chodzisz do wc? a jak tam donosiciele bez honoru udający koleżanki i kolegów? przytępił ktoś im jęzory żeby nie lizali tyłka kierownikom i dyrektorowi?
zdjecie uzytkownika
dd - 2015-02-14 15:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anek - 2015-02-13 20:10:51]:
To ty podaj do sądu,zabierz klucz, utnij opory i przestań trolowac.
zdjecie uzytkownika
anonymous - 2015-02-27 22:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dd - 2015-02-14 15:53:42]:
weź idzź spać zakochany w tej patologi naiwniaku
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-07 06:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w związku z falą uchodźców z Ukrainy dyrektor w swojej głowie już pewnie ma plan zwolnienia wszystkich Polaków ze stanplus bo za dużo zarabiają wg niego (1500 zł za harówę) i przyjdą ukraińcy robić za 700 zł ;) ... oczywiście dziesiątego zaliczka 300 zł a reszta 400 zł 2 tygodnie później :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-17 10:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gorszego bagna to niema a te warunki pracy to krowy w oborach lepiej mają niż ludzie w tej firmie , a ci co piszą pozytywne opinie to pewnie lizusy albo dyrektor bo kolejnych do znęcania szuka
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-18 18:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W stodole lepiej już by było niż tam robić w tej robicie. Pieniądze też płacą kiedy chcą i na początek to 1200 złotych podobno daje.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-19 18:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to już 1200 a nie 1500? niedługo ludzie będą tam płacić za to że mają możliwość i "zaszczyt" tam robic.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-20 13:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie warunki w tym kiblu?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-21 15:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najśmieszniejsi tam są ludzie którzy ciągle gadają na tą firmę, na szefa i dyrektora, gadają co tydzień że się stamtąd już natychmiast zaraz zwalniają a siedzą tam po parę lat bez jakichkolwiek dalszych ambicji w życiu i tak tyrają i tyrają i dają się traktować jak śmieci. powodzenia dla nich w życiu. daleko nie zajdą.
zdjecie uzytkownika
kumpel anonima - 2015-03-23 20:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-03-21 15:40:36]:
masz rację, oni nie mają dla siebie żadnego szacunku. chłopek z Mazur robi z nimi co chce. ale niech ich dmuchają w dupsko skoro to lubią.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mazowiecka Fabryka Mebli Stan Plus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Mazowiecka Fabryka Mebli Stan Plus?
Zadaj pytanie