brak logo

Mazowiecka Fabryka Mebli Stan Plus

Mińsk Mazowiecki

Opinie o Mazowiecka Fabryka Mebli Stan Plus

anonim 2013-07-25 15:43:40
czy jest jakaś osoba która jest zadowolona z pracy w mazowieckiej fabryce mebli stanv plus? jaką umowę się tam dostaje na początek?
gal anonim 2013-07-25 19:22:46
sa tylko nie zabieraja tutaj glosu, zeby ich ktos nie wrzucil do jednego worka z tymi "innymi". takie czasy, ze anonimowo to tylko narobic na kogos mozna. poza tym badz pewien, ze ten co tutaj najwiecej kracze to najpotulniejszy jest. internet w kazdym zakompleksionym czlowieku wyzwala to co najgorsze. a na poczatek daja umowe zlecenie bo pytales.
anonim 2013-07-26 00:55:10
gal anonim dzięki za informacje. a jak wygląda praca w mazowieckiej fabryce mebli stan plus po dłuższym okresie współpracy? warunki zmieniają się na lepsze?
gal anonim 2013-07-26 21:18:11
podstawa sporo w gore i premie. problem w tym, ze nie mozna nikomu sie chwalic bo by ci oczy wydziobali jak by sie dowiedzieli i od razu jestes[usunięte przez administratora] i donosiciel.jak komus zalezy to nadgodziny mozesz w dowolnej ilosci robic bo pracy jest full.
zainteresowany 2013-09-24 13:40:08
gal anonim, możesz napisać coś więcej o premiach? jakie warunki trzeba spełnić, żeby móc na nią liczyć?
olo 2013-09-24 23:08:57
A ja bardzo sobie chwale te prace,jest bardzo ciekawa.jak ktoś się stara to i zarobi nie zła kasę.a co do wyplat(że nie na czas i w ratach)najważniejsze ze wogle szef płaci, z własnego doswiadczenia wiem ze ludzie maja gorzej.wiec nie narzekajmy tylko zróbmy wszystko żeby było lepiej.
zainteresowany 2013-09-27 19:29:02
olo, to może Ty powiesz mi coś więcej o tych premiach? jakieś bonusiki czy inne dodatki w tej fabryce istnieją?
wojtus 2013-09-29 19:51:36
Pracuje tam kilka lat,rozpisywać się nie zamierzam,jak mnie nie zwolnią sam nie odejdę.to tyle.
pikej 2013-10-10 14:47:20
wojtus, skoro nie zamierzasz odchodzić to rozumiem, że w w fabryce mebli stan plus jednak koniec końców wypłacają wynagrodzenie. możesz powiedzieć coś o tych premiach? widziałeś kiedyś taką?
2013-10-13 14:57:35
Po co to forum?Jesli sie komus nie podobaja warunki,system wynagrodzenia i zasady panujace w firmie,to droga wolna i tak zarobki sa zawyzone w stosunku do poszczegolnych osob ktore sa obserwowane i jesli w dalszym ciagu nie bedzie poprawy jakosci,rzetelnosci i zaangazowania w wykonywanie powierzonych zadan beda wyciagane bezdyskusyjnie konsekwencje
4
arek 2013-12-17 10:58:41
anonim to jak jest w koncu z tymi zarobkami ? mozesz napisac mniej wiecej ile mozna wyciagnac ? czy sa jakies premie ? rozumiem ze atmosfera beznadziejna ?
chudy 2014-03-11 21:05:49
masz racje w 100% wszystko co napisałeś to prawda odradzam !!!!!!! szkoda nerw i czasu
3
mamuśka 2014-03-12 09:55:13
Witam, czy orientuje się ktoś ile wyciąga tzw. Referent w Dziale Zamówień i w jakich godz pracuje?
1
bneb 2014-03-19 19:37:40
Najbardziej narzekają ci co tam najdłużej pracują,ciekawe co ich tam trzyma.pewnie fajni koledzy i kolerzanki,bo praca to interesuje ich na samym końcu ale po wypłatę(usunięte przez administratora)pierwsi.tacy to powinni dostawać nie więcej niż 800 zł,na więcej nie zasłużyli.
Toad 2014-05-31 00:14:17
Ktoś podziela zdanie kolegi wyżej, bo może to konkurencja stan plus rozsiewa takie ogólne posty, by zniechęcic ludzi.
mania 2014-06-03 15:16:39
@kierownik, sprecyzujesz czemu dno? co to kierownictwo takiego robi? nie warto sie zatrudniac w stan plusie? nawet na tymczasowo?
alar 2014-06-04 07:20:16
Co nie którym przydałoby się przed wystawieniem komentarza zajrzeć do słownika ortograficznego.zenada
1
mania 2014-06-04 13:57:00
@laptop a czemu odradzasz? napiszcie cos konkretnego, bo zniechecacie pisaniem takich banałów. jak atmosfera w pracy? socjal? umowa? dzieki
solo 2014-06-04 16:06:13
Praca nie jest zła,nerwowka jest,ale jak cos nie wychodzi.mysle ze pensja plus nadgodziny to całkiem przyzwoita kasa.fakt,płacone na 2 raty.(takie czasy:().mozna przyczepić się do wielu rzeczy,najważniejsze skacentrowac się na pracy,szary pracownik nie ma wpływu na pewne odgórne decyzje.ale to chyba dobrze...trzeba przyjsc i przekonać się samemu.
mania 2014-06-16 17:00:08
@solo, a jaki jest typ umowy? nie ma żadnych przekrętów na czarnoz płacami? napisz do czego bys sie głownie przyczepila w mazowieckiej ;)
mania 2014-06-23 12:49:47
@ololololo, a od kiedy nie wypłacili tej zaległej kwoty? ciekawi mnie jak długo zalegaja, to byla premia jakas?
tomek 2014-10-14 13:15:30
ok, rozumiem już, że premii niestety u Was nie ma, więc jak mam takie pytanie - czy dostajecie coś poza normalną pensją? chodzi mi o dodatki, system motywacyjny albo jakieś paczki an święta, chociaż dla dzieci? słyszałem, ze w wielu firmach jest prowadzony system kart benefit, fajna sprawa, u was jest?
1
anonim 2014-10-14 18:23:24
NIE.
test 2014-10-16 21:51:13
jak chcesz sie cos dowiedziec to idz tam i zapytaj na miejscu to sie dowiesz. tutaj mozesz sie dowiedziec tylko cos od troli ktorzy zawsze pisza tylko zeby komus dowalic. popatrz po innych firmach i masz to samo. tylko narzekanie.taki narod...
michał 2014-10-31 01:07:59
niekoniecznie się z Tobą się zgodzę.. wiadomo, że posty mogą pisac też zazdrośni ludzie, Ci zwolnieni albo konkrecja, ale to wszystko da się wyczuć jak wygląda, kto w jaki sposób pisze.. ja osobiście polecam ich jak najbardziej, bo mój brat miał z nimi trochę do czynienia przez rok.. a to prawda, że Polacy zawistny naród
a. 2014-11-04 22:10:04
co za bzdety.. "ja ich polecam bo brat miał z nimi do czynienia" troche logiki ludzie!!!!!!
wredny 2014-11-07 18:17:53
ale co ? przez rok po wypłate przychodził ;)))
1
mareczek 2014-11-14 13:38:43
Nie gadajcie, ze na wyplate czeka sie rok!!! Jezeli bylaby to prawda to szczerze watpie czy ktos wytrzymalby w takim nieladzie wiecej niz tydzien. Mam nadzieje, ze to tylko jakies glupie ploty, chociaz pewnosci nie mam. Z opiniami sie roznymi spotkalem. Ps. Tak w ogole to jakie wynagrodzenie obiecuja dla kandydata?
Polq 2014-11-28 17:57:16
Poza tym po 3 miesiącach jest możliwość podania do sądu pracy pracodawcy który zalega z finansami. Jest tyle narzędzi i możliwości odzysku swoich ciężko zarobionych pieniędzy. Kwestia tylko, aby chcieć coś w tym temacie zrobić, bo gdy pracownik sam się nie upomni to nie do końca uczciwy pracodawca tym bardziej się nie odezwie.
lanki 2014-12-13 16:19:06
na miejscu czytających to na niektore komentarze brałbym dość znaczną poprawkę czy rzeczywiście są one w pełni odzwierciedlające to co dzieje się w fabryce mebli stan plus. Ze swojej strony pracę tutaj mogę polecić. Nie jest ona najlżejsza , ale która fizyczna praca jest... Wiem , że pewnie wiele osób się ze mną nie zgodzi... ale cóż macie ku temu prawo
tablet 2014-12-13 18:30:29
Jeśli jest tak dobrze to napiszcie co dali wam na święta ?
1
tablet 2014-12-13 18:47:59
Prawo pracy mówi o 2 tygodniowym nieprzerywalnym urlopie. Co u was w tym temacie? A co z odzieżą ochronną ? A jak tam suwnice ? Są badania UDT ?
laptopo 2015-02-01 13:17:45
opłatek i życzenia
1
picia64 2015-02-05 22:53:58
hej . Mam zamiar pracować w tej firmie - może mi cos doradzisz ? napisz picia64@wp.pl
dd 2015-02-14 15:53:42
To ty podaj do sądu,zabierz klucz, utnij opory i przestań trolowac.
anonim 2015-03-21 15:40:36
najśmieszniejsi tam są ludzie którzy ciągle gadają na tą firmę, na szefa i dyrektora, gadają co tydzień że się stamtąd już natychmiast zaraz zwalniają a siedzą tam po parę lat bez jakichkolwiek dalszych ambicji w życiu i tak tyrają i tyrają i( usunięte przez administratora ). powodzenia dla nich w życiu. daleko nie zajdą.
kumpel anonima 2015-04-04 09:56:36
Jaka cenzura. Zaczęli usuwać posty. Wielki dyrektor został wielkim cenzorem w firmie.
kumpel kumpla anonima 2015-04-06 23:50:05
dokładnie. druga Białorus/niewygodna prawda.
anonim 2015-04-19 19:39:43
pewnie pracował bym tam do dzis gdyby nie "dyrektor" i "szef" którzy ludzi mają za brązową masę czyli za g.....no. wypłaty nie na czas, chora atmosfera, kierownik konfident, ludzie na produkcji dwulicowi. nie polecam.
kumpel anonima 2015-07-01 23:48:32
cisza? warunki już są super? a może Tableta wyrzucili wreszcie?!
Dajcie znać co w kołchozie słychać.
emil 2015-07-22 20:31:49
No własnie, tez mnie ciekawi co tam w trawie piszczy, bo na forum jest cisza w temacie od kilku miesięcy. W ogóle interesuje mnie, czy poszukują kogoś, czy raczej wszystkie stanowiska mają obsadzone ludźmi od góry do dołu i nikt nawet nie mysli aby zmieniac firme na inną, bo w tej jest mu tak dobrze.
robcio 2016-04-10 20:58:30
Nawet jeśli są obsadzone @emil to jeszcze nie jest tak źle, bo przecież najlepiej w firmie dowiadywać się o ofertach.
ktoś 2016-04-15 09:12:45
na poczatek umowa zlecenie,tak?A tak szczerze,to ile ten poczatek trwa.Zanim zaproponuja Ci normalna umowe o prace to ze 2 lata minie.Na bank
ktoś 2016-04-15 09:25:37
Przepraszam Cie,ale argument-"dobrze,ze szef w ogole płaci"jest komiczny.Nie oslabiaj mnie takimi stwierdzeniami.
ktoś 2016-04-15 09:37:22
Przepraszam Cie,ale argument-"dobrze,ze szef w ogole płaci"jest komiczny.Nie osłabiaj mnie,proszę,takimi stwierdzeniami.A po co,sa raty?Kazdy,kto troszke pomyśli,powinien wiedziec.Płacone jest jako zaliczka 10 kazdego miesiaca,a ostatniego wyrownanie,reszta.Z tym,ze jest to wyplata z poprzedniego miesiaca,czyli np.10 lutego bierzesz zaliczke za styczen,ale w tym momencie masz juz przepracowane 10 dni nowego miesiaca.Jak bedziesz sie zwalnial kiedytkolwiek,zawsze masz przepracowane na do przodu.Umowy przedluzane sa co miesiac.Jezeli sie zwalniasz np.w niezgodzie z szefem lub zwolnia Cie sami za cos,moga zrobic tak,ze nie przedluza umowy i zawsze jestes troche kasy do tylu,a oni do przodu.Ale,nie ma co sie denerwowac akurat na ta firme,bo to jest powszechny sposob stosowany przez wielu pracodawcow.Jak sie przyjmujesz,mowia Ci o tym i sie na to godzisz lub nie.Pracowalem tam i bylo wiele absurdow jak wszedzie,ale bywalo gorzej.Pozdrawiam
ktoś 2016-04-15 10:03:33
Podstawa sporo w gore???I premie???W takim razie,kto by Ci oczy wydziobal,skoro premie ostro w gore i premie?Ha,ha.Nie chodzi mi zeby Cie obrazac,ale sam/sama Sobie przeczysz.I prosze nie pisac takich klamstw i nie wprowadzac innych w błąd.Pozdrawiam
były 2016-04-15 10:10:45
Atmosfera ogolnie jest jak wszedzie.raz tak raz siak.Premie sa,ale nie czesto,dodatki bywaly czasami,nadgodziny czy soboty mozna sobie dorobic.Po prostu jak wszedzie,przynajmniej jak ja robilem to tak bylo.Ogolnie nie ma sie czym podniecac i plakac tez nie ma nad czym.Najlepiej pojsc samemu i sprawdzic,bo gdzie 2 polakow tam 3 opinie.Pozdrawiam
ktoś 2016-04-15 10:14:23
Podstawa sporo w gore i premia???To kto by Ci oczy wydziobal jakby tak bylo?Nikt by z tamtad nie chcial odejsc.Prosze nie wprowadzac innych w błąd.Pozdrawiam
anybody 2016-04-15 10:23:24
Cos w tym jest,ze ci co narzekaja,pracuja tam najdluzej,rzeczywiscie,ale z tymi 800 zl,to nie wiem o co chodzi.Z moich doswiadczen z ta firma,moge powiedziec,ze jest tam jak wszedzie,czasem lepiej,czasem gorzej.Ale sporo ludzi narzeka na stan+.Najlepiej isc samemu i zaobaczyc,bo co dla jednego bedzie nie do zniesienia,drugiemu nie bedzie przeszkadzalo i na odwrot.Gdzie 2 polakow tam 3 opinie.Isc popracowac troszke,przeciez zawsze mozna odejsc.Powiem jeszcze ,ze jak ja tam robilem,to byla spora rotacja ludzi.Pare osob zwolnilo sie,tylko ze wzgledu na kierownictwo.Powodzenia
thanks 2016-05-09 13:58:51
Dzięki @anybody ja chyba spróbuje chociaż wiem, że teraz rotacji nie ma więc może poprawiło się i jest jeszcze lepiej?
Zostaw swoją opinię o Mazowiecka Fabryka Mebli Stan Plus - Mińsk Mazowiecki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mazowiecka Fabryka Mebli Stan Plus