brak logo

Sport Produkt

Będzin

Opinie o Sport Produkt

xxx 2015-02-21 19:52
Co do p.kierownik to nie jest taka osoba jak pisze osoba wyżej wyobraź sobie że w pracy jest osobą np. Luźna żartobliwie podchodząca do źle wykonywanej pracy podwładnychto automatycznie każdy mógł by robić co chce. A po za tym jak byś zauważyła to podzespoły które są tam montowane odbierają od zakładu poważni kontrahenci. Jeszcze jedna uwaga skoro pracujesz tam tak krótko to też może się nie wypowiadaj skoro tak niewiele mówi Ci twoja wiedzia na temat pani. B
Ps.moim wszystko życzę miłej pracy
zzz 2015-02-21 19:56
Skąd takie zarobki tam obowiązuje najniższa krajowa czyli obecnie 1286złoty na rękę.
zakład "przejściowy" 2015-02-23 12:14
Mylisz pojęcia. Nie oczekuję od kierownika żartu na dzień dobry, pogaduszek, a nawet uśmiechu. Jednak oczekuję od kierownika kultury osobistej, poważnego podejścia do tematu, ogłady. Szanujmy się wzajemnie. To, że ktoś jest na wyższym stanowisku nie daje mu przyzwolenia na dosłowne wydzieranie się na podwładnych i traktowanie ich jakby byli kimś gorszym, głupszym.

Tyle w tym temacie.
2
waga 2015-03-16 15:26
Nie broń Bożeny bo dobrze wszyscy wiedzą że to prostaczka traktuje wszystkich z buta i nie potrafi mówić jak kierownik do ludzi tylko drze mordę jak chamka ze wsi.Jak osoba na stanowisku może powiedzieć do ludzi? Jak Ja Was Nienawidzę.
2
olo 2015-03-17 09:26
Pani Bożena tak jak i wy tak samo jest pracownikiem tez dostaje za swoje jezeli praca nie jest na czas wykonana to nie ma nic dziwnego a ztym ze mówi do ludzi ze ich nienawidzi to nie chce mi sie w to wierzyc napisz kiedy miała miejsce ta sytuacja
3
waga 2015-03-25 09:06
Ok 6 miesięcy temu, nikt nie ma potrzeby zmyślać o werczeniu a nie rozmawianiu do ludzi to to że jej się obrywa to nie jest powód aby tak traktować człowieka.Gdyby odnosiła się jak człowiek do człowieka nikt by złego słowa na nią nie napisał.Skoro nie radzi już sobie z emocjami to do psychologa w dzisiejszych czasach to nie wstyd.Może kiedyś ją ktoś nagra i puszczą w telewizji to wtedy uwierzysz.
zakład "przejściowy" 2015-03-29 12:21
o! to by było coś!
lotka 2015-04-08 16:52
powiem wam, że pracuję tu krótko ale można się uśmiać, płakać też można.....
odezwały się wielkie "miastowe" przez Ą Ę,
a siebie nawzajem to jak traktujecie ?
miłej pracy i jak chcecie coś zmienić to popatrzcie najpierw na siebie, a to, że kierowniczka czasem krzyknie, to ja się nie dziwię
pita 2015-04-30 10:14
odpowiedż na :lotka ja pracuję tam już jakiś czas i stwierdzam podobnie niech każdy popatrzy najpierw na siebie .A co do pani B to jest spoko kobieta ja na jej miejscu też bym czasem nie wytrzymała bo co do niektórych mozna w kółko to samo powtarzać a i tak zrobią swoje .
2
lolaa 2015-05-06 20:50
ja pracuje już ponad 5 lat i z dnia na dzień jest coraz gorzej pracuja tam 4 siostry w tym jedna jest brygadzistka a druga była ale ja wywalili bo mieli jej dosyć kabluje na każdego a najmłodsza tak samo kablowała jak jej ktoś nie pasował pierwszy raz sie spotykam żeby na jednym działe robiły 4 siostry to tylko w tym zakładzie sie dzieje
1
Syl 2015-06-10 10:55
Sprawa jest prosta? jesteście oszustami, brak szacunku dla ludzi, wykorzystujecie właśnie takich prostych ludzi.Oszukujecie jak tylko możecie a kierowniczka i kadrowa to niewychowane baby z grupą inwalidzką UWAgę nasyłam na was. Kierownik alkoholik Brygadzistki traktują ludzi jak śmieci. strzeszcie się ludzie!!!!!!!!!!
syl 2015-06-10 11:02
Ale one nie sa kierowniczkami droga pani mądralo
syl 2015-06-10 11:23
hahahhahahahahhahaha jestes beznadziejna kobieto hahahahaha nadajesz sie do pani bozenki
Dorotka W 2015-06-21 12:42
Dlaczego nikt nie mówi o warunkach pracy w tej firmie ????!!
Gdzie jest bhp-wiec ?! Kobiety przy stanowiskach pracy siedzą na połamanych stołkach , bez regulacji wysokości już nie mówiąc że ze starości są tak brudne że strach usiąść . W toaletach ubikacje bez desek (sikanie na stojąco), umywalki pozatykane, jedna stara suszarka na tyle osób , a podłogi i okna to nie pamiętają po żadnego mycia , po prostu wielki jeden brud !!!!

vcx 2015-06-21 17:18
hej,jeszcze zapomniałaś wspomnieć,że jak na dworze jest trochę cieplej to się można ugotować,nie ma żadnej wentylacji,otwarte drzwi to nie wentylacja :p
olo 2015-06-22 11:03
skoro opisujecie te wszystkie rzeczy jakie panuja w tutejszym zakładzie to czemu jeszcze jestescie tam poszukajcie czegos innego
lolaa 2015-07-25 21:08
robie już tu troche czasu i jest coraz gorzej brygadzistka pani D pomaga wiecznie siostrzyczce kasi bo biedna nie może się wyrobić w normie leń jeden a od innych wymagają żeby więcej robić jedna dziewczyna powiedziała co myśli do brygadzistki to poszła na skarge do kierowniczki bo jak mogła obrazić jej siostrunie .katarzyna wogule nie chce chodzić na popołudnie i w soboty wiecznie ma wymówke a inne chodzą co sobote i jet ok a jak się nie zgodzi to pani D staszy panią b że pójdzie i jej powie że nik nie chce przyjść do pracy niczym w przeczkolu masakra a na dodatek to chodzi jak chce do roboty i jaka jet tu sprawiedliwość
nowa 2015-08-13 21:49
kierowniczka poszła na urlop to katarzyna przestała chodzić do pracy a człowiek jak chce wolne to mu nie da ciekawe czy się to zmieni
OOOOO 2015-08-17 17:44
leń katarzyna przyszedł dziś do pracy po tygodniu wolnego jak dostała kase i prosiła o pomoc y
XXXX 2015-08-20 20:12
KATARZYNA PROSI MONTERKI O POMOC ŚMIECH NA SALI IM WIĘCEJ DOSTAJE POMOCY TYM WOLNIEJ ROBI ZNALAZŁA DWIE LASKI KTÓRE JEJ POMAGAJ TO SĄ PUPILKI DOROTY.POMIMO POMOCY DALEJ NORMY NIE WYRABIA HE HE
1
nie wazne 2015-08-25 20:47
Co do Katarzyny J. jak mozna nie chodzic pol miesiaca do pracy i wziac wyplate 1270 zl?! Smiech na sali!!! xd nie dosc ze normy nie robi to jeszcze nie prosi swoich kolezanek o pomoc tylko np ,,zrob mi korpus'', mowi sie prosze kur**!!!!! A jej kolezanki to dno totalne :) pozostale z aktywatora sa dwulicowe! pozdrawiam
nono 2015-08-26 16:49
Katarzyna pokazała się dziś ponownie w pracy i do nikogo się nie odezwała obraza jak by to my jej zrobiły coś za ma naważyła piwa to teraz musi je wypić takie jest życie
A koleżaneczki Katarzyny na nas są obrażone wielka paniusia EWA i PAULINA pupile Doroty
Ooo 2015-08-26 20:46
Było najpierw szkołę skończyć i dopiero do pracy się brać ;-)
2
bili 2015-08-26 22:36
To jeszcze się powinni zabrać za jeszcze za jednego lesera i donosiciela z tej rodziny to może oczyściła by się atmosfera w zakładzie
dioda 2015-08-27 02:48
jaka brygadzistka takie pracownice :D
2
monterka 2015-08-27 11:54
Nie bronię nikogo,ale osoby które wypisują te bzdury pozbawione są honoru i ambicji.Skoro tak żle wam jest dlaczego pracujecie w tej firmie.droga wolna nikt was nie trzyma na siłę.
5
prawda 2015-09-01 14:32
Łucja bo ktos chce pracowac,a przez inne sie tylko czlowiek wkurza niech wywalą te osoby które sieja zament, wywalą 2-3 i bedzie spokojniej
3
otylka 2015-09-26 17:22
Jest wręcz odwrotnie , co fajniejsze osoby odchodzą bo nie mogą wytrzymać tej atmosfery fałszu i złośliwości , a szkoda bo dobrzy pracownicy !!
3
gosc 2015-09-28 11:38
Pracuje od miesiaca na starej hali i jestem zadowolona jak i z pracy tak rowniez z atmosfery,nie zgadzam sie ze zlosliwymi opiniami na temat kierowniczki i kadrowej
2
pita 2015-10-18 21:08
Ci którzy polecają firmę to chyba jedynie ci co siedzą na górze żeby tam w ogóle ktoś chciał pracować . A prawda jest taka ,że odchodzą dobre pracownice bo rzeczywiście nie da się wytrzymać w takiej atmosferze ja mam na myśli starą halę są osoby którym wszystko wolno a inne pracują na nie .
1
"zzzzzzz 2015-10-27 16:39
Atmosfera jest taka jaka jest ale by ja zmienić to wypadalo by odezwać sie głośno co jest nie tak a nie ciagle po kątach chodzic i gadać bez sensu. A co do odejść tych "dobrych" pracowników to bzdura .
Balbinka 2016-02-02 20:16
Śmieszne, w tej firmie i rekrutacja
Zyta 2016-02-02 20:17
Albo Ci co donoszą kierowniczce
1
byly pracownik 2016-02-06 18:45
strzeżcie się najgorsza firma oszuknch prosze o kontak poniwewaz zmaierzam zgloscić skarge
sportowy 2016-05-30 15:58
śmieszna firma nie polecam pracy w tym zakładzie...zakład" przechodni"
janek 2016-06-24 13:21
ale dlaczego masz o nich takie zdanie @sportowy, jak to wygląda? Na pewno można tutaj zarobić dobrą kase, ale zastanawiam się jak wygląda u nich konkretnie rekrutacja, wiecie coś na ten temat może wiecej?
KęKę 2016-10-27 21:31
Kolego coś ci sie pomyliło, ja na lutownicy od 5:50 musze zaczynac robote
Cyklew 2016-11-26 22:49
Praca masakra jeden wyzysk na rozmowie kadrowa obiecuję gruszki na wierzbie które są samymi kłamstwami. Umowy itp. Jak stanie się jakiś cud to się dostanie taka na 1/ 4 etatu i jeszcze głupio ci powiedzą prąd poszedł w górę to co takie zdziwienie że taka umowa trzeba wspomóc szefa. Żart. Najlepsi pracownicy uciekają z tej firmy bo tam nie ma żadnej przyszłości. Ogólnie jak robisz jak jak oni ci zagrają to jesteś super a spróbuj się odezwać to wyrzuca cie z pracy jak stary mebel nawet do widzenia ci nie powiedzą.
6
KHLGHJDSZ 2016-12-08 12:20
CAŁY MIESIĄC PRACY PRZY JEDNEJ WOLNEJ NIEDZIELI I WYPŁATA 2400 CZYSTE SZALEŃSTWO !!!!!
CFDFNFNN 2016-12-08 12:25
2400 ALE JEST TO ZAROBEK KADRY ŚREDNIEGO SZCZEBLA
2
g 2017-03-10 18:20
Pracowałem tu dość dawno temu

UWAŻAM, że właściciel to klasa, dokładny, konkretny
Frania 2017-03-21 17:03
A sa przyjecia na 1/2 etatu . Moze ktos coś wie!?
pracownik 2017-03-30 23:17
Te Frania nawet nie myśl tam iść, zwalniają ludzi ktorzy lata tam pracowali. Robią ludzi w konia. Nie ma tam pracy, zarobki żałosne i prawie na czarno bo na umowach kombinuja jak mogą. ŻAŁOSNE !!!!!
1
Iwona 2017-04-03 12:50
Pracujesz w Sport Produkt? Podziel się swoją opinią na temat firmy jako pracodawcy. Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?
olla 2017-05-04 21:00
Na żadne benefity. Robią bez umów głupie baby. Dają sie wykorzystywać za psie pieniądze
1
Iwona 2017-05-22 10:28
@olla chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda praca w Sport Produkt. Jednak nie jest to miejsce na obrażanie innych użytkowników wątku, czy też pracowników. A Ty jesteś pracownikiem Sport Produkt? Jako oceniasz firmę jako pracodawcę?
Olla 2017-06-14 11:00
Kiedyś było mi dane pracować w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Uwierz, że szkoda czasu na ten zakład nawet na chwilę . Smutna prawda jest taka że niczego tam nie osiągniesz, a stracisz tylko czas. Nie ma umów, nie ma podwyżek, żadnych benefitow, najniższa krajowa na miesiąc to jest maksimum
Iwona 2017-06-14 11:17
@Olla bardzo ostro wypowiadasz się na temat firmy. Co rozumiesz mówiąc, że w firmie nie ma umów? Rzeczywiście, warunki zatrudnienia które wymieniasz mogą być niesatysfakcjonujące. A jak wyglądała sama praca? Czy praca w Sport Produkt jest ciężka?
Olla 2017-06-20 21:43
Praca jak praca, dla jednego będzie ciężka, dla innego lajcik. Ale chyba nie ma zatrudnień bo teraz to nie wiedzą co mają zrobić z tymi co tam pracują i jak je zwolnić. Na umowę nie ma co liczyć, najwyżej rzucą jakieś zlecenie na miesiąc albo na czarno. Ale za takie pieniądze nie warto sobie głowy zawracać tym zakładem. ???? Gdybym tam nie pracowała też bym się łudziła że praca tam będzie spoko. Ale ludzie tam są traktowani trochę jak przedmioty, które można wyrzucić jak są niepotrzebne nie udzielając wcześniej żadnych konkretnych informacji. Tam nigdy NIC NIE WIADOMO . Od nowego roku to tam nic lepiej nie ma tylko coraz gorzej....
Żenada 2017-06-20 22:00
Czyli standard nic się tam nie zmieniło, a nie w sumie to jest coraz gorzej kobiety które tam pracują nie wiedzą czy w następnym miesiącu na chleb będą miały bo oczywiście o tym że nie mają pracy dowiedzia się w piątek za pięć dwunasta i i szef oraz jego wierne służebnice mają to gdzieś najgorsza jest pani prawa ręka oraz kadrowa.
Zostaw swoją opinię o Sport Produkt - Będzin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sport Produkt