brak logo

Sport Produkt

Będzin

Opinie o Sport Produkt

renia 2014-02-18 11:19:48
Nie staną murem, są tak wystraszone jak bawoły z sawanny, aż żal patrzeć jak młodsze brygadzistki traktuja starsze pracownice.Pewnie, któregoś dnia role się odwrócą, a ta beznadziejna (usunięte przez administratora) jest najwredniesza.
;-) 2014-03-18 19:02:34
Sprawa jest prosta jeśli praca się niepodoba to przecież droga wolna nikt nie trzyma tam nikogo na siłę. A co niektóre osoby to myślą że przyjdą posiedza i po wszystkim.więc jak ktoś im uwagę zwróci to wielka obraza ,
pietr 2014-04-09 19:21:41
Witam mam mozliwosc przyjecia sie do tej firmy ciekaw jestem tylko tylko jak z dojazdami czy jest jakis transport ja jestem z jaworzna ciekaw jestem czy jest jakis bus zakladowy albo cos takiego dziekuje z gory
pietr 2014-04-10 11:46:42
DA MI KTOS ZNAC OD TYCH DOJAZDACH ??
2
diabeł 2014-08-12 21:11:21
włos się jeży jak czytam,brygadzistki pewnie siedzą na zbiornik com i nie wiedzą co to jest szacunek do ludzi
ktoś 2014-08-17 12:50:44
Nie ma źle, małe zarobki,dużo pracy, jako taka umowa, ale przynajmniej zatrudniają i dają ludziom pracę, jak się wyrobisz to i tępo nie przeszkadza, praca jak wiele i to nie jedyny zakład w którym jedni mówią, że jest dobrze, a inni że beznadziejnie,
Ruda 2014-09-16 10:19:23
A na ile zmian się tam pracuje?
były pracownik 2014-09-19 14:56:01
Ubezpieczenia brak całkowity, wypłata 1500 netto umowa tylko o dzieło wypłacona w dwóch ratach, kierownik p.Jan Dąbek za srogi z wąsem, palący zakład pracy za prywatny może to być za spółka,mogą być organizowane tam imieniny i tzw.wkupne. Praca bardzo wcześnie od 7-15 raz nawet od wpół do 7 do 15.30. Krótka przerwa na tzw. drugie śniadanie tylko 15m. Nowej umowy brak z ubezp. Własne słowniki brak np. płytki z tłumaczem.
2
ola 2014-09-22 09:41:10
czy sa przyjecia na produkcje
Opi 2014-11-04 09:40:27
Ta firma to śmiech na sali. Popracujesz z dwa tygodnie w miesiącu bo co chwila czegoś brakuje, czasami tysiąca nie zarobisz...umowy śmieciowe. Jak potrzebujesz wolnego bo masz lekarza czy coś to ciężko, ale jak nie ma co robić to siedzisz po pare dni w domu za darmo. Praca fajna i nie tak ciężka, ale cała otoczka to jest cos strasznego. Gdyby praca była cały miesiąc bez zbędnych dni wolnych i chociaż ciut wyższe zarobki, bo jak na prace na produkcji są to najniższe zarobki z jakimi się spotkałam to było by świetnie.
2
PITA 2014-12-03 21:14:11
Co racja to racja PIP jest tam konieczny zimno jak niewiem co a oni nie pozwalają włączyć dmuchawy bo za dużo paliwa idzie na dniówkę chcą żeby normy robić jak największe a maszyny stoją bo zamarzają .Ludzie marzną ale robią bo się boją że ich pozwalnia jak twierdzi prezesik na każde miejsce jest wielu chętnych ,tylko że jak ktoś nowy przyjdzie to pracuje góra do pierwszej wypłaty takie super warunki tam są .
5
zakład "przejściowy" 2015-02-21 11:51:50
Po dwóch tygodniach spędzonych w tym zakładzie mam następujące odczucia i spostrzeżenia:
1. Przez telefon obiecano mi umowę zlecenie. Umowy nie ma. Umowę dostaje się PO wykonanej pracy, tj. najczęściej po miesiącu, i jest to umowa o DZIEŁO, 6zł/h.
2. Robota fajna dla kogoś, kto ma rentę/emeryturę i chce sobie dorobić. Nic trudnego, przedszkolak dałby radę. Szkoda, że jest takie straszne parcie na olbrzymie normy, ale jeśli ktoś ma silne serwy i jest odporny na stres to da radę.
3. Liderki nawet okay, choć czasem można odczuć napiętą atmosferę, którą wprowadza Pani Kierownik, o której napiszę na końcu...
4. W zakładzie czysto, warunki oceniam na 7/10. Spoko zaplecze socjalne, dwie przerwy - pierwsza 15 min., druga 5 min.
5. Ludzie przewijają się jak na poczcie - jest to raczej taki zakład "przechodni". "Nie mam pracy, więc zanim znajdę coś porządnego to zaczepię się tutaj". Nikt nie będzie pracował za niecałe 1000zł/m-c, bez ubezpieczenia i opłacanych składek. Proste.
6. Pani Kierownik - Pani, która nie ma za grosz kultury osobistej i jakiejkolwiek ogłady. Głośna, bezczelna, irytująca kobieta z kompleksem boga. Współczuję każdemu, któremu przyjdzie (nie)przyjemność podjęcia konwersacji z tą kobietą. Kontakt z Panią B. - tylko dla ludzi o stalowych nerwach i stoickim spokoju, którzy nie mają nic przeciwko bycia traktowanym jak śmieć.

Dziękuję. Oby nie do widzenia. Dobrze, że Śląsk i Zagłębie to też wiele innych zakładów.
1
xxx 2015-02-21 19:52:58
Co do p.kierownik to nie jest taka osoba jak pisze osoba wyżej wyobraź sobie że w pracy jest osobą np. Luźna żartobliwie podchodząca do źle wykonywanej pracy podwładnychto automatycznie każdy mógł by robić co chce. A po za tym jak byś zauważyła to podzespoły które są tam montowane odbierają od zakładu poważni kontrahenci. Jeszcze jedna uwaga skoro pracujesz tam tak krótko to też może się nie wypowiadaj skoro tak niewiele mówi Ci twoja wiedzia na temat pani. B
Ps.moim wszystko życzę miłej pracy
zzz 2015-02-21 19:56:16
Skąd takie zarobki tam obowiązuje najniższa krajowa czyli obecnie 1286złoty na rękę.
zakład "przejściowy" 2015-02-23 12:14:39
Mylisz pojęcia. Nie oczekuję od kierownika żartu na dzień dobry, pogaduszek, a nawet uśmiechu. Jednak oczekuję od kierownika kultury osobistej, poważnego podejścia do tematu, ogłady. Szanujmy się wzajemnie. To, że ktoś jest na wyższym stanowisku nie daje mu przyzwolenia na dosłowne wydzieranie się na podwładnych i traktowanie ich jakby byli kimś gorszym, głupszym.

Tyle w tym temacie.
1
waga 2015-03-16 15:26:16
Nie broń Bożeny bo dobrze wszyscy wiedzą że to prostaczka traktuje wszystkich z buta i nie potrafi mówić jak kierownik do ludzi tylko drze mordę jak chamka ze wsi.Jak osoba na stanowisku może powiedzieć do ludzi? Jak Ja Was Nienawidzę.
1
olo 2015-03-17 09:26:35
Pani Bożena tak jak i wy tak samo jest pracownikiem tez dostaje za swoje jezeli praca nie jest na czas wykonana to nie ma nic dziwnego a ztym ze mówi do ludzi ze ich nienawidzi to nie chce mi sie w to wierzyc napisz kiedy miała miejsce ta sytuacja
3
waga 2015-03-25 09:06:21
Ok 6 miesięcy temu, nikt nie ma potrzeby zmyślać o werczeniu a nie rozmawianiu do ludzi to to że jej się obrywa to nie jest powód aby tak traktować człowieka.Gdyby odnosiła się jak człowiek do człowieka nikt by złego słowa na nią nie napisał.Skoro nie radzi już sobie z emocjami to do psychologa w dzisiejszych czasach to nie wstyd.Może kiedyś ją ktoś nagra i puszczą w telewizji to wtedy uwierzysz.
zakład "przejściowy" 2015-03-29 12:21:41
o! to by było coś!
lotka 2015-04-08 16:52:50
powiem wam, że pracuję tu krótko ale można się uśmiać, płakać też można.....
odezwały się wielkie "miastowe" przez Ą Ę,
a siebie nawzajem to jak traktujecie ?
miłej pracy i jak chcecie coś zmienić to popatrzcie najpierw na siebie, a to, że kierowniczka czasem krzyknie, to ja się nie dziwię
pita 2015-04-30 10:14:28
odpowiedż na :lotka ja pracuję tam już jakiś czas i stwierdzam podobnie niech każdy popatrzy najpierw na siebie .A co do pani B to jest spoko kobieta ja na jej miejscu też bym czasem nie wytrzymała bo co do niektórych mozna w kółko to samo powtarzać a i tak zrobią swoje .
2
lolaa 2015-05-06 20:50:26
ja pracuje już ponad 5 lat i z dnia na dzień jest coraz gorzej pracuja tam 4 siostry w tym jedna jest brygadzistka a druga była ale ja wywalili bo mieli jej dosyć kabluje na każdego a najmłodsza tak samo kablowała jak jej ktoś nie pasował pierwszy raz sie spotykam żeby na jednym działe robiły 4 siostry to tylko w tym zakładzie sie dzieje
1
Syl 2015-06-10 10:55:02
Sprawa jest prosta? jesteście oszustami, brak szacunku dla ludzi, wykorzystujecie właśnie takich prostych ludzi.Oszukujecie jak tylko możecie a kierowniczka i kadrowa to niewychowane baby z grupą inwalidzką UWAgę nasyłam na was. Kierownik alkoholik Brygadzistki traktują ludzi jak śmieci. strzeszcie się ludzie!!!!!!!!!!
syl 2015-06-10 11:02:58
Ale one nie sa kierowniczkami droga pani mądralo
syl 2015-06-10 11:23:46
hahahhahahahahhahaha jestes beznadziejna kobieto hahahahaha nadajesz sie do pani bozenki
Dorotka W 2015-06-21 12:42:18
Dlaczego nikt nie mówi o warunkach pracy w tej firmie ????!!
Gdzie jest bhp-wiec ?! Kobiety przy stanowiskach pracy siedzą na połamanych stołkach , bez regulacji wysokości już nie mówiąc że ze starości są tak brudne że strach usiąść . W toaletach ubikacje bez desek (sikanie na stojąco), umywalki pozatykane, jedna stara suszarka na tyle osób , a podłogi i okna to nie pamiętają po żadnego mycia , po prostu wielki jeden brud !!!!

vcx 2015-06-21 17:18:51
hej,jeszcze zapomniałaś wspomnieć,że jak na dworze jest trochę cieplej to się można ugotować,nie ma żadnej wentylacji,otwarte drzwi to nie wentylacja :p
olo 2015-06-22 11:03:49
skoro opisujecie te wszystkie rzeczy jakie panuja w tutejszym zakładzie to czemu jeszcze jestescie tam poszukajcie czegos innego
lolaa 2015-07-25 21:08:03
robie już tu troche czasu i jest coraz gorzej brygadzistka pani D pomaga wiecznie siostrzyczce kasi bo biedna nie może się wyrobić w normie leń jeden a od innych wymagają żeby więcej robić jedna dziewczyna powiedziała co myśli do brygadzistki to poszła na skarge do kierowniczki bo jak mogła obrazić jej siostrunie .katarzyna wogule nie chce chodzić na popołudnie i w soboty wiecznie ma wymówke a inne chodzą co sobote i jet ok a jak się nie zgodzi to pani D staszy panią b że pójdzie i jej powie że nik nie chce przyjść do pracy niczym w przeczkolu masakra a na dodatek to chodzi jak chce do roboty i jaka jet tu sprawiedliwość
nowa 2015-08-13 21:49:39
kierowniczka poszła na urlop to katarzyna przestała chodzić do pracy a człowiek jak chce wolne to mu nie da ciekawe czy się to zmieni
OOOOO 2015-08-17 17:44:20
leń katarzyna przyszedł dziś do pracy po tygodniu wolnego jak dostała kase i prosiła o pomoc y
XXXX 2015-08-20 20:12:28
KATARZYNA PROSI MONTERKI O POMOC ŚMIECH NA SALI IM WIĘCEJ DOSTAJE POMOCY TYM WOLNIEJ ROBI ZNALAZŁA DWIE LASKI KTÓRE JEJ POMAGAJ TO SĄ PUPILKI DOROTY.POMIMO POMOCY DALEJ NORMY NIE WYRABIA HE HE
1
nie wazne 2015-08-25 20:47:00
Co do Katarzyny J. jak mozna nie chodzic pol miesiaca do pracy i wziac wyplate 1270 zl?! Smiech na sali!!! xd nie dosc ze normy nie robi to jeszcze nie prosi swoich kolezanek o pomoc tylko np ,,zrob mi korpus'', mowi sie prosze kur**!!!!! A jej kolezanki to dno totalne :) pozostale z aktywatora sa dwulicowe! pozdrawiam
nono 2015-08-26 16:49:32
Katarzyna pokazała się dziś ponownie w pracy i do nikogo się nie odezwała obraza jak by to my jej zrobiły coś za ma naważyła piwa to teraz musi je wypić takie jest życie
A koleżaneczki Katarzyny na nas są obrażone wielka paniusia EWA i PAULINA pupile Doroty
Ooo 2015-08-26 20:46:45
Było najpierw szkołę skończyć i dopiero do pracy się brać ;-)
2
bili 2015-08-26 22:36:21
To jeszcze się powinni zabrać za jeszcze za jednego lesera i donosiciela z tej rodziny to może oczyściła by się atmosfera w zakładzie
dioda 2015-08-27 02:48:01
jaka brygadzistka takie pracownice :D
1
monterka 2015-08-27 11:54:53
Nie bronię nikogo,ale osoby które wypisują te bzdury pozbawione są honoru i ambicji.Skoro tak żle wam jest dlaczego pracujecie w tej firmie.droga wolna nikt was nie trzyma na siłę.
5
prawda 2015-09-01 14:32:30
Łucja bo ktos chce pracowac,a przez inne sie tylko czlowiek wkurza niech wywalą te osoby które sieja zament, wywalą 2-3 i bedzie spokojniej
2
otylka 2015-09-26 17:22:45
Jest wręcz odwrotnie , co fajniejsze osoby odchodzą bo nie mogą wytrzymać tej atmosfery fałszu i złośliwości , a szkoda bo dobrzy pracownicy !!
2
gosc 2015-09-28 11:38:05
Pracuje od miesiaca na starej hali i jestem zadowolona jak i z pracy tak rowniez z atmosfery,nie zgadzam sie ze zlosliwymi opiniami na temat kierowniczki i kadrowej
2
pita 2015-10-18 21:08:36
Ci którzy polecają firmę to chyba jedynie ci co siedzą na górze żeby tam w ogóle ktoś chciał pracować . A prawda jest taka ,że odchodzą dobre pracownice bo rzeczywiście nie da się wytrzymać w takiej atmosferze ja mam na myśli starą halę są osoby którym wszystko wolno a inne pracują na nie .
"zzzzzzz 2015-10-27 16:39:38
Atmosfera jest taka jaka jest ale by ja zmienić to wypadalo by odezwać sie głośno co jest nie tak a nie ciagle po kątach chodzic i gadać bez sensu. A co do odejść tych "dobrych" pracowników to bzdura .
Balbinka 2016-02-02 20:16:05
Śmieszne, w tej firmie i rekrutacja
Zyta 2016-02-02 20:17:56
Albo Ci co donoszą kierowniczce
byly pracownik 2016-02-06 18:45:10
strzeżcie się najgorsza firma oszuknch prosze o kontak poniwewaz zmaierzam zgloscić skarge
sportowy 2016-05-30 15:58:16
śmieszna firma nie polecam pracy w tym zakładzie...zakład" przechodni"
janek 2016-06-24 13:21:28
ale dlaczego masz o nich takie zdanie @sportowy, jak to wygląda? Na pewno można tutaj zarobić dobrą kase, ale zastanawiam się jak wygląda u nich konkretnie rekrutacja, wiecie coś na ten temat może wiecej?
KęKę 2016-10-27 21:31:07
Kolego coś ci sie pomyliło, ja na lutownicy od 5:50 musze zaczynac robote
Cyklew 2016-11-26 22:49:48
Praca masakra jeden wyzysk na rozmowie kadrowa obiecuję gruszki na wierzbie które są samymi kłamstwami. Umowy itp. Jak stanie się jakiś cud to się dostanie taka na 1/ 4 etatu i jeszcze głupio ci powiedzą prąd poszedł w górę to co takie zdziwienie że taka umowa trzeba wspomóc szefa. Żart. Najlepsi pracownicy uciekają z tej firmy bo tam nie ma żadnej przyszłości. Ogólnie jak robisz jak jak oni ci zagrają to jesteś super a spróbuj się odezwać to wyrzuca cie z pracy jak stary mebel nawet do widzenia ci nie powiedzą.
Zostaw swoją opinię o Sport Produkt - Będzin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sport Produkt