brak logo

HOBBIT SP Z O.O.

Lublin

Opinie o HOBBIT SP Z O.O.

adm 2012-08-24 11:10:20
praca w dziale obsługi klienta ( czasem upierdliwego)
troche papierków, trcohe gadania
zarobki ok
trzeba byc punktualnym
żart 2012-08-24 11:13:59
aplikując na stanowisko konsultanta trafisz na listę oczekujących na pracę w dziale obsługi klienta.
kolejka do pracy duża
oczekują dyspozycyjności od zaraz a dzwonią po 3 ech tygodniach jak ja już mam inną robotę!!!!!!!!



tyle wysiłków na marne
mogli od razu powiedzieć , że czeka się długo na widomość
minutka21 2012-08-24 11:15:22
ok sprawdzę
mój kolega tam pracował pół roku temu
PRACOWNIK roku 2012-08-24 11:21:02
WITAM WSZYSTKICH
JEŚLI CHODZI ADRES CHOPINA 35 /1 WIEM, ŻE JEST BARDZO DUŻO NEGATYWNYCH OPINI P[ROSZE JEDNAK ZWRÓCIĆ UWAGĘ NA ILOŚĆ FIRM ZNAJDUJĄCYCH SIE POD TYM ADRESEM JA PRACOWAŁAM W FUNDACJI I POŻNIEJ JAKO DORADCA DLA FIRM I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA NIE BYŁO PROBLEMU Z WYNAGRODZENIEM. BARDZO DOBRA ATMOSFERA W PRACY
JEŚLI DOSTANIECIE ZAPROSZENIE NA ROZMOWĘ LEPIEJ NIE TRACIĆ CZASU NA SZUKANIE GŁUPOT TYLKO PÓJŚĆ I SPRAWDZIĆ O CO CHODZI
W KONCU TRZEBA SIĘ GDZIEŚ ZATRUDNIĆ
NAWET JESLI NIE CHCESZ PRACOWAĆ W BIURZE TO KAŻDE DOŻWIADCZENIE JEST WAZNE

POZDRAWIAM
oit 2012-08-24 15:02:49
poradźcie, właśnie dostałam tam pracę, ale nie mam pojęcia na jakim stanowisku, wysłałam dużo cv i oni zadzwonili i udało się, ale nie pamiętam o jakie stanwsiko chodzi i tez mi nie powiedzieli, a głupio było pytać... warto zaczynać tam prace chopina 35/1?? ktos miał podobną sytuację??
michalina 2012-08-24 15:30:45
Tak ja miałam podobnie
zaczynałam od poniedziałku
2 dni szkolenie
pod okiem jakiegoś starszegi pracownika
potem zaznajomienie z dokumentami
tego troche jest
procedury
masz na opanowanie 2- 3 tygodnie
na pewno dostaniesz okres próbny ja miałam 2 mies
teraz jest chyba 3
a startowałaś do działu obsługi? czy na kuriera?
pewnie do działu bo teraz sa przyjęcia
ja od miesiąca na wychowawczym ale za 2 miechy wracam
do zobaczenia
michalina 2012-08-24 15:31:49
oit - 2012-08-24 15:02:49

poradźcie, właśnie dostałam tam pracę, ale nie mam pojęcia na jakim stanowisku, wysłałam dużo cv i oni zadzwonili i udało się, ale nie pamiętam o jakie stanwsiko chodzi i tez mi nie powiedzieli, a głupio było pytać... warto zaczynać tam prace chopina 35/1?? ktos miał podobną sytuację??

Tak ja miałam podobnie
zaczynałam od poniedziałku
2 dni szkolenie
pod okiem jakiegoś starszegi pracownika
potem zaznajomienie z dokumentami
tego troche jest
procedury
masz na opanowanie 2- 3 tygodnie
na pewno dostaniesz okres próbny ja miałam 2 mies
teraz jest chyba 3
a startowałaś do działu obsługi? czy na kuriera?
pewnie do działu bo teraz sa przyjęcia
ja od miesiąca na wychowawczym ale za 2 miechy wracam
do zobaczenia
mirek 2012-08-28 10:44:12
hej i co mówiełm, że ok
trzeba się tylko zaznajomić z klientami i jest prosto
pierwszy tydzień na wariackich papierach
zamet i trzeba się trochę przyłożyć
ale starsi pomagają więc jest dobrze
KAZIK 2012-08-28 10:45:40
Jako pracownik biurowy staje w' obronie' tych co pracowac nie chce
spóznia sie taki a potem pretensje, że wyrzucaja
mar28 2012-08-29 09:31:48
Praca w dziale obsługi klienta oraz w dziale handlowym
Ja pracuję jako kurier
Teraz z tego co wiem trwa rekrutacja do działu na stanowisko konsultantów i doradców
od poczatku dostajesz umowę , więc bzdur nie czytaj tylko wypłełnij kwestiinariusz i 2 dni czekasz na umowę
chyba , że kwestionariusz niekompletny
ale wtedy to chyba juz Twoja wina
praca ok
ludzie ok
płace ok
i w terminie
nigdy nie było poślizgu
a pracuj 8 miesięcy
pozdro marcin
SIEMA 2012-08-29 17:38:46
siema
wczoraj na rozmowie
dzisiaj zosałem zatrudniony
w dziale osbługi
warunki n apierwszy rzut ok
dam znać co dalej


MAM [usunięte przez moderatora] W KONCU PRACE



mike 2012-08-29 17:47:34
Zgadzam się, jezeli ktoś nie zna podstaw i nie chce sie ich nauczyc to sobie nie radzi i obwinia wszystkich na około,że mało placą,
Że to tamto sramto.
Jezeli sie pracuje to calkiem spora suma wychodzi na koniec miesiaca, jezeli ktos nie pracuje oczekuje cudów, premii i wiecznie ma pretensje.. sory ale dzis pieniadze z nieba nie spadaja... ewentualnie można sie wybrać do londynu na jakis zmywak czy do tesco, albo spedzic niezapomniane chwile pod pośredniakiem, może sypną jakimś groszem za [usunięte przez moderatora]:)
bulwers 2012-08-29 17:52:03
dokładnie
ja pracuje juz ponad 2 lata i jestem mega zadowolony, jest to lekka i przyjemna praca mozna łatwo i duzo zarobic. Kierownik jest w pożadku, wszystko zalezy tu od ciebie bo nikt cie do niczego nie zmusza.
A atmosfera jest poprostu wspaniala, Ludzie naprawdę fajni.
często wspólne wypady do knajpki po pracy, kto chce oczywiście
ja akurat zawsze chce ;)

marlena 2012-08-29 17:53:10
dzięki za opinie!!!!!!!!!
zastanawiałam się czy iść na pierwszą rozmowe
dzieki i do zobaczenia
trzymajcie za mnie kciuki
xxxX 2012-08-29 21:26:26
oit - 2012-08-24 15:02:49

poradźcie, właśnie dostałam tam pracę, ale nie mam pojęcia na jakim stanowisku, wysłałam dużo cv i oni zadzwonili i udało się, ale nie pamiętam o jakie stanwsiko chodzi i tez mi nie powiedzieli, a głupio było pytać... warto zaczynać tam prace chopina 35/1?? ktos miał podobną sytuację??

tak
ja miałem podobnie
ech jak się szuka pracy to wysyłasz cv gdzie popadnie
ale na szczęscie jest ok
pracuje II tydzień jako konsultant
oburzony 2012-08-30 15:50:55
a co Ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] isz tam się dostać to jak czekac na cud!!!!!!
odp 2012-08-31 09:23:34
może się nie dostałeś do pracy bo jestes [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] owy i tyle wiec nie pisz , że cud jakiś
nowy 2012-09-04 08:27:45
jestem po pierwszym spotkaniu na szopena
na razie jest ok
podpisłałem umowę na czas próbny
3 mies.

troche zmieszany jestem po tych recenzjach
bo to chyba ktoś tu coś pomylił
przeszkalam się w dziale obsługi
wcle nie jest tak trudno



help 2012-09-04 10:06:59
z zawodowym wykształceniem nie masz co startować
i tyl
szukaj na budowie
a nie biurze
pomocy 2012-09-04 10:07:50
szopena 35
ktos tam pracuje
jakies namiary gdzie wysłać CV
????
hex 2012-09-04 10:08:28
praca dla asystentów
bbb 2012-09-04 12:09:15
praca w dziale obsługi klienta ( czasem upierdliwego)
troche papierków, trcohe gadania
zarobki ok
trzeba byc punktualnym
mm3 2012-09-04 16:46:56
ratunku
siedziałam na rozmowie kwali 35 minut!!!!!!!
nigdzie mnie tak długo nie trzymali
mm3 2012-09-04 16:47:19
ratunku
siedziałam na rozmowie kwalifikacyjnej 35 minut!!!!!!!
nigdzie mnie tak długo nie trzymali
odp 2012-09-04 21:30:17
chopina 35/1/
jesli o to pytasz
wynagrodzenie uzależnione od stanowiska
ja pracuje jako kurier wyciagam 2700
ale starsi koledzy podobno moja więcej
może inaczej sa umówieni z kierownictwem
na razie nie pytam bo jestem na próbnym
chopina 35 2012-09-04 21:31:49
można naprawdę zarobić dobre pieniądze
ale najważniejsze, że ludzie są ok
atmosfera w pracy ważna a tu jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
i chce się pracować
mike 2012-09-04 21:33:21
Dzięki za info.
Dobrze, że przeczytałem ten wpis bo także zostałem zaproszony na rozmowę, szukałem informacji o firmie i tak samo jak Ty zero informacji znalazłem. Wszystkie dane się zgadzają i forma ogłoszenia także, więc idę na rozmowe mam nadzieję, że nie maglują strasznie i nie trzeba czekać na odpowiedź czy cie zatrudnią
pu 2012-09-04 21:37:18
michalina - 2012-08-24 15:30:45

Tak ja miałam podobnie

zaczynałam od poniedziałku

2 dni szkolenie

pod okiem jakiegoś starszegi pracownika

potem zaznajomienie z dokumentami

tego troche jest

procedury

masz na opanowanie 2- 3 tygodnie

na pewno dostaniesz okres próbny ja miałam 2 mies

teraz jest chyba 3

a startowałaś do działu obsługi? czy na kuriera?

pewnie do działu bo teraz sa przyjęcia

ja od miesiąca na wychowawczym ale za 2 miechy wracam

do zobaczenia
podasz jakis numer bo bylem na rozmowie i czekam juz tydzień na odpowiedz
michał 2012-09-04 21:38:18
WITAM WSZYSTKICH
JEŚLI CHODZI ADRES CHOPINA 35 /1 WIEM, ŻE JEST BARDZO DUŻO NEGATYWNYCH OPINI P[ROSZE JEDNAK ZWRÓCIĆ UWAGĘ NA ILOŚĆ FIRM ZNAJDUJĄCYCH SIE POD TYM ADRESEM JA PRACOWAŁAM W FUNDACJI I POŻNIEJ JAKO DORADCA DLA FIRM I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA NIE BYŁO PROBLEMU Z WYNAGRODZENIEM. BARDZO DOBRA ATMOSFERA W PRACY
JEŚLI DOSTANIECIE ZAPROSZENIE NA ROZMOWĘ LEPIEJ NIE TRACIĆ CZASU NA SZUKANIE GŁUPOT TYLKO PÓJŚĆ I SPRAWDZIĆ O CO CHODZI
W KONCU TRZEBA SIĘ GDZIEŚ ZATRUDNIĆ
NAWET JESLI NIE CHCESZ PRACOWAĆ W BIURZE TO KAŻDE DOŚWIADCZENIE JEST WAZNE

POZDRAWIAM
grum 2012-09-05 15:30:35
fajni ludzie
szef ok
uwaga 2012-09-06 15:53:21
szok
brak szacunku dla ludzi
stałem pół godziny i czekałem na rozmowę!!!!!
w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie mam takie coś
do lolek 2012-09-07 14:01:45
już wiem
Capital Care Chopina 35/1 Lublin


pracowałem 1 rok temu, teraz znowu są przyjęcia, zgłosiłam się i czekam na odpoweidź
do lolek 2012-09-07 14:02:09
już wiem
Capital Care Chopina 35/1 Lublin


pracowałem 1 rok temu, teraz znowu są przyjęcia, zgłosiłam się i czekam na odpoweidź
lolek 2012-09-07 15:05:45
Ok dzieki a mozecie mi powiedziec czym tak naprswde zajmuje sie ten capital bylem na rozmowie i nic tak naprawde sie nie dowiedzialem .mialo byc doractwo finansowe a to jest chyba zwykla akwizycja ludzie piszcie nazwy tych firm a nie po adresach bo tam jest kilka firm i nie wiadomo ktora opinia jest do czego ;) takze bardzo prosze powiedzcie mi cos o tym capital care .pozdro ;)
lololo 2012-09-10 10:03:07
lolek - 2012-09-07 15:05:45

Ok dzieki a mozecie mi powiedziec czym tak naprswde zajmuje sie ten capital bylem na rozmowie i nic tak naprawde sie nie dowiedzialem .mialo byc doractwo finansowe a to jest chyba zwykla akwizycja ludzie piszcie nazwy tych firm a nie po adresach bo tam jest kilka firm i nie wiadomo ktora opinia jest do czego ;) takze bardzo prosze powiedzcie mi cos o tym capital care .pozdro ;)
ja jak pracowałem zajmowałem się kompletowaniem dokumentów, telefony do klientów, obsługa w biurze i takie tam pierdoły
odeszłem bo miałem mieć pracę w Londynie, a się okazało, ze kicha wyszła w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a przycieli a do firmy spowrotem nie przyjęli


i ... tyle
anonim 2012-09-17 15:55:25
dla mnie ok
wujo bobo 2012-09-19 08:05:04
Praca OK. Jeśli ktoś nie chce pracowac, nie bd nigdzie pracował taka prawda. W Internecie każdy pisze to co chce, i konkurencja zapewne też. a wiec zapraszam do firmy osoby zainteresowane :)
martin 2012-09-24 19:19:23
zgadzam się, pracowałem tylko przez wakacje ( szkoło witaj!!!!)
ale jest ok
kasa na czas- bez proszenia się, że czas wypłaty
ludzie w porządku
nie wszyscy się dostają ale warto, może teraz...
hejas hejas ludzie!!!!
melon 2012-10-12 14:52:18
Mam pytanie. czy ktoś był może wczoraj na rozmowie kwalifikacyjnej w lublinie na ulicy Chopina 35/1 (firma Capital). I czy ktoś mógłby mi coś powiedzieć o tej firmie bo poszedłem na rozmowę nie wiedząc na jaki kierunek i wychodząc również nie wiedziałem. dzisiaj do mnie zadzwoniono ze mam w poniedziałek przyjść tam do pracy ale nie powiedziano mi na jakie stanowisko, co miałbym robić i itp. czy ktoś mógłby mi pomoc i doradzić. z góry dziękuje
marta 2012-10-23 10:39:19
ja byłam , ale do mnie nikt nie dzwownił, chyba się nie dostałam jednak
szkoda.
.... chyba dostałaś moje stanowisko, cóż!!!!! szukam dalej
powodzenia melon
bulwers 2012-10-23 10:42:48
a będę jeszcze jakieś przyjecia
wysłałam CV chyba 2 tygodnie temu i nic
bez sensu
mało poważane traktowanie, mogliby chociaż z szacunku napisac, czy są zainteresowani i co robić czekac czy co!!!!!!
melon 2012-11-13 14:48:11
po miesiącu zadzownili- że sie nie zakwlaifikowałem
dobre
zajeło im miesiąc czasu żeby mnie nie przyjąć
maro31 2012-11-13 14:50:05
a ja sie dostała do tego capital czy kapital, czy capitol
już sam nie wiem, ale 3 dni temu dostałem telefon, że zaczynam od 15ego
muszę tylko donieśc dane swoje i
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gustaw pierwszy 2012-11-13 14:55:06
capital care chopina 35/1
w budynku jest masa innych firm
(usunięte przez administratora)!
albo taki ciemnogród, ale ludziom się nie chce pracować
kazekxx 2012-11-20 12:09:33
TO JEST CHŁAM JEDYM SŁOWEM BYLEM TAM NIBY NA PIERWSZYM DNIU PRACY DO SAMEGO KONCA NIC NIE POWIEDZIEL NACZYM PRACA POLEGA CO SIE OKAZAŁO MASZ CHODZIC PO DOMACH I NAMAWIAC LUDZI DO ZAKUPU CYFRY + A KASA TEZ JAST OD KAZDEJ PODPISANEJ UMOWY PROWIZYJNIE CZAS PRACY OD 9 DO 19 CZASEM NAWET NIC NIE ZARABIAJAC !!!!!!!!!!!!!!!!!JEDNYM SŁOWEM OMIJAC Z DALEKA TYCH (usunięte przez administratora) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
domin 2012-12-11 09:46:53
Hejo firma tzw "Capital care" czy coś mająca swoją siedzibę pod adresem 35/1 Chopina Lublin to akwizycja cyfry +. Jeśli ktoś lubi chodzić po domach, nie ma sumienia i naciągac naiwnych ludzi proszę bardzo.
Byłem wcześniej na rozmowie w firmie capital care i oczywiście zostałem przyjęty na akwizycję do cyfry +. Ich telefon to (usunięte przez administratora) .Dziś miał być mój 1 dzień w pracy. Wyszedłem tak szybko jak wszedłem, bo nie chciałem wejść do furgonetki. Owszem pod 35 jest jakaś firma dominanta czy cuś, ale lokal 35/1 to tylko i wyłącznie akwizycja. Odradzam.
szupunar 2013-02-25 18:41:55
pracowałem 3 dni od 9 do 20 w terenie a trzeciego dnia policja się zgarnela wszytsko i dostałęm mandat albo do wyboru sprawa sodowa jak pracujecie to odrazu mówcie ze chcecie umowe o prace podpisac
Bortan 2015-03-16 08:19:41
Niby tak, ale widziałem, że ponad 30 dni temu prowadzona była rekrutacja na koordynatora grupy sprzedażowej, więc chyba można powiedzieć, że coś się jeszcze w tej firmie kręci na terenie Lublina. Tylko zastanawiam się czy ich polem działania przypadkiem nie jest cała Polska, bo Lublin nie wydaje się zbyt dużym miejscem na tego typu sprzedaże.
yoanna 2015-03-30 12:27:23
no to ciekawe czy to jeszcze nadal aktualne bo ja byłabym zainteresowana właśnie takim stanowiskiem koordynatora grupy sprzedażowej. niestety nigdzie nie mogę znaleźć konkretnych informacji czy to jest wciąż świeże ogłoszenie i nie wiem czy w takim razie jest sens im cv wysylać i inwestować w papier.
Asia 2016-05-11 19:03:48
Wydaje mi się, że całkiem nieźle tutaj się ostatnio kroi, moja koleżanka dostała prace i fajnie jest
Zostaw swoją opinię o HOBBIT SP Z O.O. - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HOBBIT SP Z O.O.