brak logo

Kancelaria Acta Vera

Łódź

Opinie o Kancelaria Acta Vera

anonim 2011-02-15 23:14:22
[usunięte przez admina] NIE WARTO TRACIĆ CZASU !!!!
1
tos 2011-04-26 08:33:36
Pracowałam tam dość krótko, nie dostałam żadnej umowy , praca od rana do późnych godzin, Szef nie słucha pracowników, nie dba o dobrych pracowników, niestety nie potrafi dobrze wynagrodzić za pracę, zarabia się tam marne pieniądze, za wszystko zrzuca odpowiedzialność na podwładnych. [usunięte przez admina] I BAŁAGAN tam panuje niestety.
1
eh 2014-02-22 17:34:01
nikomu nie polecam
1
Miki 2014-06-02 17:39:37
Pracowałam tutaj przez rok. Dużo się nauczyłam, umowę dostałam. Jak czytam to co jest wyżej to jakby dwa inne miejsca.
gość 2014-08-07 15:33:54
Umowa? Te czasy już minęły- teraz tylko zlecenie. Mecenas miły, ale sprawy Kancelarii niewiele go obchodzą. Całą odpowiedzialnością obarcza swoich pracowników- dosłownie, aplikanci prowadzą sprawy. Nie polecam nikomu, kto chce się czegoś nauczyć w pracy- tam pracuje się samodzielnie a za błędy traci pracę.
kobieta 2015-02-02 16:38:54
Brak słów....
nie polecam...
1
kobieta 2015-06-10 21:36:17
Nie polecam,nie potrafia prowadzic sprawe,nie sluchaja klijenta,prosta sprawa trwa 4 lata,tylko pieniadze wyciagaja
Stan 2016-10-08 22:49:26

Jeśli ktoś wierzy w dobrą opinie O Acta Vera to gratuluję!!!.Pan Komorowski interesuje się sprawą którą ma "prowadzić" do chwili kiedy nie weźmie pieniędzy. Potem nie uchwytny a sprawę "prowadzą" tylko początkujący aplikanci .Skutek wiadomy .NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ NA KANCELARIĘ ACTA VERA W ŁODZI To nie adwokat a oszust
Zostaw swoją opinię o Kancelaria Acta Vera - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Acta Vera