Partner XXI Sp. z o. o.

Warszawa

Opinie o Partner XXI Sp. z o. o.

jump 2015-06-24 23:17
Firma nie jest warta zainteresowania zdecydowanie odradzam pracę na jakimkolwiek stanowisku a w szczególności na handlowca.
To co tu ludzie piszą to jest prawda(usunięte przez administratora)
roberto 2015-06-25 22:14
ja się z Tobą nie zgodzę. Może sam nie mam wielkiego doświadczenia w pracy w Partnerze , ale mam znajomych którzy pracują i nie widać po ich zachowaniu, ani po tym co mówią , aby z firmą było coś wielce nie tak. Sam aplikowałem za ich namową naUżywany delikatnie.(usunięte przez administratora)
1
i99 2015-06-26 15:34
Jak jesteś masochistą to będziesz uwielbiał stanowisko handlowca w partnerze.
Ci ludzie dają moc( usunięte przez administratora )
była 2015-07-01 16:00
Tu trudno powiedzieć coś pozytywnego lub negatywnego. Pracowałam w kilku firmach przed Partnerem i było tu zwyczajnie. Bez fajerwerków i dość przewidywalnie. jeśli bym chciała pracowałabym dalej, ale nadszedł czas na własną działalność :-).
eryk 2015-07-01 16:28
w partnerze nie jest zwyczajnie jest nadzwyczajnie.
Też pracowałem kilka lat w P21 i moja opinia jest jedna żałuję tylko straconych lat. Wiem że ani nic się nie nauczyłem ani nic w życiu dzięki tej firmie nie zdobyłem żadnej nadziei na awans ani podwyżkę.
Ja moge powiedzieć że firma jest beznadziejna i bez szans na rozwój.
A 2015-07-01 16:36
jak na pierwszą prace w stolicy to jest całkiem w porządku. kasa trochę mniejsza niż się spodziewałam. rzeczywistość w firmie inna niż to co zdołałam się dowiedzieć z forum. ludzie w dziale przyjaźni chętni do pomocy.
3
dośka 2015-07-30 00:58
@A piszesz, że jest inaczej niż tak, jak według tego, co przeczytałaś tu na forum. Może mogłabyś napisać jak jest konkretnie. Gorzej, lepiej, niż wiedziałaś wcześniej. I pytanie o jakim stanowisku mówisz i o jakim mieście, bo pewnie wszędzie jest inaczej. Będę wdzięczna za informacje. Pozdrawiam serdecznie.
Zuma 2015-07-30 20:00
O Partnerze można powiedzieć wile ale na pewno nic dobrego. Dotyczy to wawy

(usunięte przez administratora)
salsa 2015-08-30 16:02
znalazłam ogłoszenie że szukają do Warszawy przedstawiciela handlowego. wymagają doświadczenia, prawa jazdy i znajomości branży. wykształcenie średnie może być więc nie są to wysokie progi. co do zarobków to napisali że jest podstawa plus wyrobiona premia. ktoś może wie jak wygląda to kwotowo i czy w ogóle warto.
vup 2015-10-12 12:13
Firma, jak i pracownicy są bardzo w porządku. Atmosfera jest na medal. Wynagrodzenie zawsze na czas. Dziwi mnie tak duży odsetek złych opinii i komentarzy. Pracuję w Partnerze do dzisiaj :) Polecam wszystkim!
1
fasolka 2015-10-12 15:21
u mojego poprzedniego pracodawcy zajmowałam się zamawianiem artykułów biurowych i współpracowałam z tą firmą. zamówienia były realizowane na czas, a ich produkty są dobrej jakości i naprawdę warto z nich korzystać. aktualnie szukam pracy i tak sobie pomyślałam, że skoro znam ich ofertę to byłoby mi łatwiej. dajcie znać czy kogoś szukają.
gość 2015-10-29 20:10
Pracuję w PXXI już parę lat i coś mogę powiedzieć na temat tej firmy. Nie wierzcie opiniom ludzi którym się nie udało bo najzwyczajniej nie chciało im się pracować. Tak tak, piszą Ci którzy chcieliby brać pieniądze za nic, albo tzw. krowy które dużo ryczą..... firma, ludzie, przełożeni są ok i tyle w temacie.
fgd 2015-11-17 00:08
cześć tak ja widziałem ze szukaja teraz w firmie PartnerXXI - Respol Sp. z o.o. magazyniera w Szczecinie wymagana jest między innymi odpowiedzialność oraz zaangażowanie w powierzone obowiązki,doskonała organizacja miejsca oraz czasu pracy,nastawienie na pracę zespołową, Systematyczność i obowiązkowość
akin 2015-11-19 03:28
tak cały czas szukają @fgd :) w takiej pracy odpowiedzialność i organizacja miejsca pracy to podstawa, fajnie, że są spore dniówki
wix 2015-11-21 19:53
Nie mniej jednak warto się zastanowić nad sensem składania cv - słyszałem że atmosfera jest fatalna na magazynie.
Były pracownik Magazynu 2015-12-04 20:36
Witam, chciałbym się podzielić opinią pracy na magazynie w Warszawie, polecam tą pracę osobą które studiują zaocznie(usunięte przez administratora), na dobry początek to się opłaca, (usunięte przez administratora) :D hehe nawet po studiach pracuje kilka osób które nadal nie mogą a może nie chcą jej zmienić, praca jako taka nie jest cięzka jak kompletujesz zamówenia, gorzej jak jesteś osobą sprawdzającą czy skanującą bo np, masz zamówienie w którym musisz spakowac 100 ryz ksero na kraj(warszawy się nie pakuję) jak tak cały dzień człowiek narobi to plecy wysiadają, pracowałem tam i myślę, że jak człowiek się ustawi to nie ma tak źle. Co do kierownika to jest ok, tyle że ma dużo obowiązków na głowie co od tego powinien być logistyk zwłaszcza kiedy jest b.duuużo dostaw oraz zamówień. Tak jak pisałem nie jest źle, zmiany 6-22. I nie było nocek, co było niezłe,(podobno teraz już są). Gorzej z tego co pamiętam to było z urlopami, i podobno nadal tak jest. (usunięte przez administratora) Ogólnie to polecam wszystkim prace ale zaznaczam na START(na rozwój na magazynie nie licz). Pozdrawiam B.
1
Alek 2015-12-07 17:22
Cenie takie opinie jak u Ciebie @Były pracownik Magazynu skoro na dobry początek się opłaca, to chyba nie jest znów tak bardzo źle, ciesze się (usunięte przez administratora) do zarobienia jest, to dobrze :) Szanuje ten serwis i opinie tego typu, wreszcie konkrety
Gość 2016-01-15 00:16
Ludziki którym nie chce się pracować, apeluję, nie piszcie głupot. Praca w PXXI w Warszawie jest naprawdę spoko, ludzie spoko, atmosfera spoko, władze spoko. Jak komuś się nie chce pracować to niech oczywiście nie składa tu cv tylko na kasę do marketu, tam spełni swoje aspiracje, bo na układanie po półkach i przesuwanie towaru po taśmie dużej wiedzy nie potrzeba, a i nauka dodawania nie potrzebna bo kasa sama odpowiada ile reszty trzeba wydać.
Michael 2016-01-26 23:45
Mógłby się jakiś przedstawiciel wypowiedzieć na temat firmy ? bo mam zamiar tam zacząć pracę jako przedstawiciel właśnie :) Interesuje mnie oczywiście kasa, target do wyrobienia, w jakim stanie są samochody ect ?
tomuś 2016-03-15 21:59
uuu sporo chcesz wiedzieć.. ja sam wysyłam CV, ale poczekam na zaproszenie na rozmowę @Michael. Tam na pewno wszystko mi wyjaśnią, jeśli chodzi o normy i całą resztę :)
pracowałem i bylo spoko 2016-03-18 00:36
To co tu czytam to jakaś masakra. Ludzie, piszecie bzdury. Pracowałem w PXXI prawie rok. W punktach:
-ludzie naprawdę spoko, każdy chętnie pomaga, nie ma żadnego wyścigu szczórów
(usunięte przez administratora) -samochody nowe, z klimą, do użytku własnego również
-najniższa krajowa? bzdura

Większość tych opini wypisanych tytaj jest wyssanych z palca. Jeśli niby jest tak źle to dlaczego są tam handlowcy, którzy pracują tam po kilka lat?
Firma daje dużo od siebie, wiadomo są jazdy z kierownikiem bo po to on jest żeby sprawdzać pracę swojego pracownika, ma kontrolować, są GPSy w samochodach bo wszędzie u handlowców są, tak samo w Lyreco, Staplesach itd.
Jeśli komuś się chce pracować, nie przychodzi tylko po to by odbębnić 8 godzin i iść do domu to niech składa CV. NIE JESTEM JUŻ PRACOWNIKIEM PXXI, NIKT MI NIE ZAPŁACIŁ ZA TE OPINIE, JEST TO MOJA WŁASNA OPINIA PRZEZ NIKOGO NIE WYMUSZONA, BYŁEM, PRACOWAŁEM, NAPISAŁEM MOJE ODCZUCIA. Pozdrawiam
1
roberto 2016-03-18 16:36
wiadomo, że jeżeli ktoś chce pracować i radzi sobie tak jak Ty to inaczej widzi pracę w partnerze niż osoby które niestety minęły się z powołaniem ...
ypaol 2016-03-21 09:04
ciekawe mają teraz te oferty, bo widziałem jedną jako Pracownik Działu Klienta Korporacyjnego do Warszawy, ale stawek nie podali niestety, wydaje mi sie, że do 2 tys na pewno.
kris 2016-03-29 21:42
owszem @ypaol oferty ciekawe ale mnie zależy na konkretach. Jak jestem Przedstawicielem Handlowym to muszę mieć: doświadczenie, wykształcenie średnie, prawo jazdy. A ile mogę zarobić na podstawe
meduza 2016-03-31 23:22
@kris w podstawie możesz zarobić (usunięte przez administratora)oczywiście prowizje jak wyrobisz plan który masz narzucony. Więc mysle ze to całkiem rozsądne warkunki
Q 2016-04-05 00:36
(usunięte przez administratora)podstawa to jak ktoś pracuje w P21 wie, że aż taka wysoka nie jest. Bajki opowiadacie ale fajnie posłuchać.

raczej to jak tam się pracuje i zarabia wiem z doświadczenia i aby dostać takie pieniądze trzeba się nagimnastykować i to dość sporo - i jest to realne poprzez jakiś strzał a nie tak co miesiąc.

Z resztą jak tam jest tak fajnie to dlaczego co miesiąc szukają nowych ludzi?????????
waldek 2016-05-01 08:39
A może po prostu nie ma osób z odpowiednimi kwalifikacjami @Q, warto pogodzić się z tym, że ktoś jest lepszy i zarabia więcej. A tak szczerze sam polecam zobaczyć ogłoszenia, bo jak jesteś dobry to i dobrze zarobisz
1
tuja 2016-05-18 12:04
kwalifikacje to podstawa,są wysokie wymagania czego przykładem jest aktywna oferta na stanowisko Pracownik Działu Zamówień Publicznych - Pracownik Działu Przetargów która jest wrzucona przez nich od miesiąca do sieci
UG 2016-07-23 20:59
Firma nie warta zainteresowania, ani przez klienta a tym bardziej aby tam pracować!!!
BADZIAK 2016-09-30 18:50
Partner XXI urson na gierdzia tak ,
wspomnieć cza o tym robactwie w magazynie ssąco-kującym.
plepsik zdatny .
borhają lulki niekiedy rozbiegane oczęta majo.

Rozpad wklęsły- poczet własny.

Parapet, hiiii
1
Zbigniew Widlarz 2016-10-08 22:27
W zeszłym roku podjęliśmy decyzję o zakupie nowych drukarek. Postawiliśmy na Partnera XXI i nie zawiedliśmy się. Wszystkie zakupione wtedy urządzenia działają sprawnie aż do dnia dzisiejszego. Nasi pracownicy chwalą kupione sprzęt, podkreślając jego solidność oraz łatwość obsługi. W hurtowni regularnie zaopatrujemy się w drobne artykuły biurowe. Kupujemy papier ksero, długopisy, flamastry i ołówki automatyczne. Z dokonywanych zakupów zawsze jesteśmy zadowoleni. Polecam Partnera XXI zarówno na małe jak i duże zakupy
2
Zbigniew Widlarz 2016-10-08 22:29
W zeszłym roku podjęliśmy decyzję o zakupie nowych drukarek. Postawiliśmy na Partnera XXI i nie zawiedliśmy się. Wszystkie zakupione wtedy urządzenia działają sprawnie aż do dnia dzisiejszego. Nasi pracownicy chwalą kupione sprzęt, podkreślając jego solidność oraz łatwość obsługi. W hurtowni regularnie zaopatrujemy się w drobne artykuły biurowe. Kupujemy papier ksero, długopisy, flamastry i ołówki automatyczne. Z dokonywanych zakupów zawsze jesteśmy zadowoleni. Polecam Partnera XXI zarówno na małe jak i duże zakupy
1
pepino 2016-10-10 23:37
zbyszek

kto ci kazał to napisac ?

komu robisz łaske

hi.
1
Via 2016-10-26 14:18
Witam,

jestem obecnie pracownikiem firmy Partner XXI, dziwią mnie negatywne informacje nt firmy. Czy ktoś może zwyczajnie napisać dlaczego macie złe poglądy o tej firmie? Pensja była za niska ? Okej, dla innych jest źle dla innych dobrze, ile ludzi tyle poglądów. Wyścig szczurów ? to już całkiem pozostawię bez komentarza...
1
paznopeć 2016-11-01 23:28
o o O , Via coś jest na rzeczy skoro się odezwałaś.
1
nick 2016-11-02 09:11
Via kto ci kazał to napisać?
1
Via 2016-11-03 08:44
Witam,
Dlaczego piszesz 'coś jest na rzeczy'? Czytam powyższe komentarze z gowork i jestem po prostu zażenowana tekstami, które w żaden sposób nie odzwierciedlają faktycznego stanu rzeczy w firmie.
1
Bolo 2016-11-16 10:18
hmm chwalisz ta firme,chwalisz,a sama wiesz jaka jest prawda tam nie ma co chwalić i wychwalać.Zarobki niskie,atmosfera nijaka,zero szkoleniem możliwości awansu.Ludzie pracujący tam jeden drugiemu wilkiem.Ja tam plusow nie widze,i nie widziałem.Przychodzisz i tyrasz za marne grosze.
2
jooo 2016-12-20 16:03
Firma ok, atmosfera ok, jak ktos sie ni zna albo mu ni wyszło, albo nie chce mu sie pracowac to niech sie nie wypowiada
1
64 2016-12-20 23:58
Firma zawsze była byle jaka dla pracownika
przez wiele lat nic się nie zmieniło - mało mają już nawet chętnych do pracy bo każdy kto umie rozważyć ich propozycje woli iść gdzieś indziej.
Tam co chwilę szukają pracownika i co chwilę ktoś odchodzi.

Ceny z kosmosu braki w towarze, a klient wściekły. Problem jest z wykonaniem planu bo mało klientów chce przejść do P21 a część raczej odchodzi.

NIE POLECAM!!!
ur 2017-01-31 20:03
Omijajcie tę firmę szerokim łukiem!!!

kierowca 2017-02-02 13:40
Partner zdecydowanie omijać kiepska praca i płaca.
Pracowałem tak jako kierowca, nadźwigałem się a pensja żałosna, więcej zasiłku bym dostał niż w Partnerze za miesiąc pracy.
sympath 2017-02-03 17:04
Nie nie nie. Tak można opisać czy warto tam pracować.
Klientów jest mało, nowi nie zainteresowani współpracą więc premia nie do wykonania. A dla tego, że zarząd w Warszawie tak ustalił premię aby jej nie wykonywać. Względy oszczędnościowe.

1
uuu 2017-02-11 13:14
Pracowałem tam na magazynie i kończyłem studia. Myślałem, że może z takim doświadczeniem i wiedzą na temat artykułów biurowych dadzą mi jakąś inną propozycję. Było kilka stanowisk które były wolne i szukali kogoś. Jednak mi nic nie zaproponowali chociaż się starałem.
Inne firmy dałyby szansę ale nie P21.
Ja odszedłem i nie żałuję.
krys 2017-02-13 20:24
Partner XXI to firma od której kupowałam. Ciągle zmieniali się tam handlowcy i co chwilę przyjeżdżał ktoś nowy. Ciągle braki w zamówieniu ciągle. Stwierdzam, że zakupy były raczej standardowe bez szukania czegoś poza katalogiem.
Odeszłam od nich do innej lepszej firmy mówię tak bo pierwsze zamówienie i wszystko było!!! aż sama byłam w szoku jak to wszystko?. Przyzwyczaiłam się do ciągłych braków ze strony P21.
Jeśli czytają to inni klienci P21 polecam zrobić to samo zmienić na inną firmę.
Teraz mam tylko niestety problem, że ciągle mnie naganiacze odwiedzają z P21 z pytaniem dlaczego odeszłam i już od nich nie kupuję. Była już chyba u mnie cała świta tych kierowników i różnych handlowców. Ale zdecydowanie nie wrócę!!!!
1
3city 2017-03-07 09:23
Witam
Jakies szczegoly odnosnie pracy handlowca. Zarobki, samochod sluzbowy itp???
Ogrylewicz 2017-05-12 08:45
Wszystko fajnie tylko brak chociaz jednego konkretu, dotyczacego pracy handlowca, porazka...
handlowiec 2017-06-01 11:34
firma zwalnia ludzi pensje niskie prowizje obcinaja bez wyjasnienia Nie Polecam omijać szerokim łukiem
nuk 2017-06-23 22:06
Firma bez zasad dla pracownika i szacunku dla pracownika.
Stare corsy, pensja najniższa krajowa - obiecuję, że zarobisz z premii ale to g...o prawda.
pozdrawiam prymusa.
oooo 2017-06-27 18:03
Omijać szerokim łukiem, nie startować na żadne stanowisko - nie opłaca się za mało płacą.
Zostaw swoją opinię o Partner XXI Sp. z o. o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Partner XXI Sp. z o. o.