Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2008-11-26 10:17:04 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Locus Security - Szczecin. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2008-11-26 10:21:07 odpowiedz | cytuj
Atmosfera i ludzie tam pracujący są bardzo życzliwi i pomocni.
anonim - 2009-03-12 16:58:55 odpowiedz | cytuj
Chyba nie wiesz co piszesz harowałem w tej firmie jak wół prawie po 400 godz miesięcznie i nie dlatego ze brakowało kasy i chciałem sobie dorobić. jeżeli godziny pracownikowi nie odpowiadały to mógł się zwolnic. Ciągłe telefony od koordynatora na dniu wolnym jeżeli taki był w miesiącu to była norma ta firma wykorzystywała ludzi jak mogła przynajmniej w warszawie w pewnej hali
anonim - 2009-03-13 23:25:23 odpowiedz | cytuj
nie klam człowieku, nikt nie pracuje w Locusie 400h
anonim - 2009-03-23 23:15:55 odpowiedz | cytuj
w hali w WLKP , czały czas na nogach ,kontrole, jestes traktowany jak mały żuczek
anonim - 2009-05-17 11:37:32 odpowiedz | cytuj
Locus nie ma takiego obiektu w w-wie
"były robol" - 2009-06-18 13:32:08 odpowiedz | cytuj
nie polecam tej firmy za byle co nakładają kary pieniężne i oczywiście "robol" jest nikim.
anonim - 2009-07-04 19:02:16 odpowiedz | cytuj
praca w tej firmie jest .................kto tam pracował ten wie o czym mówię!
anonim - 2009-07-31 18:21:40 odpowiedz | cytuj
nawet mają urządzenie do strzelania bramek to przykre ale jako były pracownik podkreślam były to nawet mi strzelili zapobiegawczo i lipa nie udało sie a teraz prac........w innej firmie mam spokój ale beret mam zryty moze nie na zawsze ha ha ha
anonim - 2009-08-19 22:39:03 odpowiedz | cytuj
Locu security w Poznaniu to obóz pracy, miało być 8 zł na godzine, przy umowie dali na 1 miesiac 6,50 po miesiacu 7,50
po za tym dają kary pieniężne za byle co, często niesłusznie, żadnych premii, może raz na ruski rok 50 zł a kary co chwile
nie polecam, po prostu oszuści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
max - 2009-09-02 00:33:35 odpowiedz | cytuj
max - 2009-09-02 00:33:44 odpowiedz | cytuj
max - 2009-09-02 00:33:46 odpowiedz | cytuj
PRACOWNIK LOCUS - 2009-10-20 16:18:31 odpowiedz | cytuj
TA FIRMA JEST WPORZĄDKU WYPŁATY NA CZAS MIŁA ATMOSFERA STAWKA 8ZŁ NA GODZINE BYNAJMNIEJ TAK JEST NA ROSSMANIE W SZCZECINIE POLECAM PRACE W SZCZECINIE!!!
anonim - 2009-11-17 14:01:24 odpowiedz | cytuj
ta firma nie jest w porządku, wypłaty nie na czas(odchodząc z tej firmy miałem problem by dostać ostatnia należną mi wyplate)atmosfera tam nigdy nie byla mila(Poznań) w atmosferze czuło sie tylko rozżalenie i gorycz pracy(wykorzystywania do maksimum plus opowiadanie bajek na temat wynagrodzenia i dni wolnych) nie polecam no chyba ze ktos lubi taka obciachowa prace...na równi z kanarami z mpk ...poracha pozdr dla ubeka prowadzacego...
wiem - 2009-11-24 13:41:50 odpowiedz | cytuj
[usuniete przez admina]płacą do kieszeni
hyhy - 2009-12-04 20:38:43 odpowiedz | cytuj
Hehe. Locus to wyzyskiwacze,nie przestrzegaja prawa pracy,orza ustawy o ochronie osob i mienia a jak nie robisz tego co kaza to kara albo wywalaja,na Twoje miejsce przyjma studenta:)) Koordynator na obiekcie raz na 2w tyg i tylko pretensje ze ujec nie ma:)) parodia.
Były pracownik Locusa - 2010-01-29 18:52:57 odpowiedz | cytuj
Pracowałem w Locusie w magazynach Kaufland w Rokszycach (Piotr. Tryb.). Nie mam miłych wspomnień. Dobrze że znalazłem inna pracę.
Niepolecam nikomu.
Piotrek - 2010-01-29 19:00:53 odpowiedz | cytuj
Firma niepoważna. Zastrzega w umowie o prace że nie możesz się o niej negatywnie wypowiadać -- śmieszne.
Lucek - 2010-02-05 13:29:43 odpowiedz | cytuj
Firma Locus ,ciekawostka - czy wszyscy znacie regulamin tej firmy dla pracowników? Jest bardzo ciekawy i pewne punkty w których zobowiązują się do pewnych kwestii związanych np. zwrotek kosztów dojazdu do miejsca pracy, zapewnieniem napojów ,zwrot kasy za pranie,siłownia i inne ciekawostki .Jeżeli ten regulamin pozostał wam nie przedstawiony a obowiązuje chyba od 10.02.2009r. to powodzenia życzę.
Już wariatka - 2010-03-04 13:47:40 odpowiedz | cytuj
Ha ha ha ha, gorszych bredni to nigdy w życiu nie słyszałam....Ludzie w Locusie są dla siebie pomocni i życzliwi, no nie rozwaliłeś mnie.Tylko zapomnieli dać normalnej umowy,bo tą pisał jakiś debil. Ludzie uciekajcie jak najdalej, wiem coś o tym.Dziady, dziady i jeszcze raz dziady jakich świat nie widział.Z normalnego człowieka potrafią zrobić debila.To prawda-oszuści!!!!!!!
anonim - 2010-03-04 13:56:15 odpowiedz | cytuj
anonim - 2008-11-26 10:21:07

Atmosfera i ludzie tam pracujący są bardzo życzliwi i pomocni.

Qrwa,debile, wyzyskiwacze,spieprzajcie ludzie jak najdalej.Dla nich jesteś zwykłym śmieciem,nie liczysz się kompletnie,już nie ma komu pracować, brakuje ludzi,wszyscy już poznali co to za ''firma''...he he he he.
Anonim - 2010-03-06 11:00:46 odpowiedz | cytuj
Pracowalem w tej chorej firmie to co tam przeszedlem to istny horror. Człowiek nie ma zycia. Obiecali premie wyzsze pensje i co jedno wielkie gowno tylko kary pieniezne by chcieli dawac. Tutaj twoje zdanie sie nie liczy wazne co nagada na ciebie dowódca zmiany. Do obowiazków dowódcy zmiany należało spanie i podpierdalanie bo sie koles nie wyspal. Nie istotne co sie zrobilo badz powiedzialo ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] odrazu lecial do kordynatora na podpierdolke. W tej firmie jestes nikim traktuja cie jak przedmiot, smiecia ludzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stamtad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim - 2010-03-12 01:21:01 odpowiedz | cytuj
Koordynatorzy o swoim tyłku myślą. Pracownik to zero. Dobrze że ludzie się poznali i nie chcą pracować w tej firmie. Piszę to ku przestrodze żeby tam nikt nie poszedł czasu zmarnować.
anonim - 2010-03-14 20:58:09 odpowiedz | cytuj
A ja tam pracuję już trochę czasu i nie narzekam.Kasa na czas i wszystko się zgadza.Bynajmniej tak jest w Łodzi.Ogólnie firma oki nie tak jak w innych Solidach.
x