logo Arriva

Arriva

Watford

Opinie o Arriva

anonim 2008-11-26 10:04:49
solidna firma atmosfera dobra
anonim 2008-12-15 18:16:46
najgorsza firma jaka istnieje w angli straszny syf miedzy polakami donosicielstwo (usunięte przez administratora)ogolnie ciezka atmosfera w firmie pracowalem tam dluzsza chwile wiec cos o tym wiem
BYŁ 2008-12-20 18:59:12
lepiej nie pakowac sie w bagno...mówia co innego a robią i płacą co innego...kłamstwo!!! Jesli ktos jedzis przez Wrocław TYM BARDZIEJ NIE POLECAM!(usunięte przez administratora)
anonim 2009-01-05 12:43:14
Byłem, jestem i pracuję w Arriva Watford czasami jako kierowca linii lokalnych a standartowo jako kierowca linii londynskich - moja opinia jest dobra dla firmy jako takiej, należy jednak pamiętać. że na zachodzie płacą Ci za to co robisz i jak chcesz mieć spokój to rób tylko to za co Ci płacą. Jeżeli chodzi o Polaków to niestety zawsze jest tak, że są niektórzy zbyt gorliwi na swój sposób aby kosztem innych więcej zarobić czasami nawet podkładając tzw. świnie. Ale taka jest już natura Polaka na emigracji!!!!!!!.
anonim 2009-02-27 10:51:33
Pracuje tu 3 lata i jest ok
anonim 2009-03-21 22:46:54
jest to jedna z angielskich firm ktura zrekrutowała znaczną ilośc polskich kierowców bez znajomości angielskiego wiec dali wam szanse a ci któży krytykują dlaczego nie wracają do kraju ????? JA SPEDZONY CZAS TAM WSPOMINAM DOBRZE ...
anonim 2009-06-05 16:01:54
czy może ktoś się orientuje czy istnieje możliwość dostania pracy
przyjeżdżając bezpośrednio samemu??
anonim 2009-06-12 12:33:56
Bardzo ciezko sie dostac do arrivy w londynie samemu proponuje od innych miast miejszych a pozniej prosic o transfer
miklo 2009-12-04 03:13:58
dzieki za opinie analfabeto
kris 2014-04-29 07:06:14
chyba jesteś chory jak tu ludzie po trupach idą i kłamią jeden na drugiego straszna atmosfera,szczególnie Grudziądz!
2
tato 2014-09-18 13:37:27
kolobrzeg [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bagno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
totoo2 2014-12-19 14:31:42
Dobra wiadomość dla wszystkich szukających pracy, firma Arriva opublikowała właśnie nową ofertę pracy. Bardzo mnie zaciekawiła, a wy co na to? Poszukujemy osób gotowych do podjęcia szkolenia jako:   KANDYDAT NA MASZYNISTĘ POJAZDÓW TRAKCYJNYCH...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5744941?keywords=&region=
chmurka radości 2015-02-18 18:02:23
jam również poważnie myslę nad wybraniem Arriva jako mojego pierwszego pracodawcy. jednak idę do pracy po coś, doświadczenie i kasę, a nie tak żeby jakoś czas zleciał. czy w takim razsie ta firma jest najlepszym wyborem jako pierwszy pracodawca? ile mogą początkującemu pracownikowi zapłacić na pierwszej umowie?
ona 2015-06-16 14:29:34
mógłby ktoś powiedzieć coś o stanowisku pracownika stacji paliw? jakie tam są obowiązki oprócz tych, które zapewnia pracodawca? jak jest z płacą? chętni są na dłuższe umowy, czy wyrzucają po kilku miesiącach? w mojej miejscowości od grudnia szukają pracownika i do dziś już się kilku przewinęło, ale nie wiem czy z powodów pracownika czy pracodawcy. wiem, że co stacja to inny kierownik i sytuacja, ale pytam ogólnie, bo nie znam tej firmy i mało opinii o niej.
maciek 2015-09-10 14:07:07
jeżeli znacie angielski, to praca w komunikacji miejskiej w Anglii jest od ręki . Pracowałem w Manchester 7 lat i tygodniowo zwalniało się 25 kierowców itylu poszukiwali . Zarobki od 8do11 funtów na godz.
marata 2016-02-27 19:57:55
ale przystojniak w Krapkowicach jezdzi dwa razy go widziałam
jędrel 2016-05-14 09:39:54
Nie masz co się martwić @shy bo benefity są jest też ubezpieczenie, także firma można powiedzieć, że w pełni dba o pracownika. Widziałem jakiś czas temu ogłoszenie na koordynatora ds. handlowych czy ktoś wie czy to jeszcze aktualne?
Zostaw swoją opinię o Arriva - Watford
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arriva