logo Este Color Sp.z o.o.

Este Color Sp.z o.o.

Kochanów

Opinie o Este Color Sp.z o.o.

Jonek 2014-03-12 23:36
pracuje ktoś w tej firmie???
4
który 2014-04-11 09:40
największy plus to atmosfera. (usunięte przez administratora) Firma ma duży potencjał ale nie potrafi go wykorzystać, a szkoda.
4
jon 2014-11-05 12:24
Płacą regularnie, bez opóźnień. Problemem jest sezonowość jak to w branży budowlanej ale nikt cię nie zwolni jak pracujesz ok.
4
tynkarz 2014-12-12 21:40
Możesz rozwinąć swoją myśl? Zastanawiam się, czy nie złożyć tam aplikacji...
1
deluxe 2015-11-02 22:24
Pracowałem w tej firmie dłuższy czas i gdyby mi sie nie trafiła praca za granicą,pewnie nadal bym tam robił,a ta godzina dziennie dłużej to naprawdę różnicy nie robi,patrząc na zarobki.Brednie pisze ten kto tam sam nie pracował,lub pracował tylko że mu się nie chciało robić.
3
pytacz 2015-11-05 13:43
Na czym polegają temożliwości rozwoju? Firma finansuje szkolenia, kursy?
1
janek 2015-12-09 02:57
jeśli chodzi o prace jako handloweic to ta mi się bardzo podoba i wydaje mi się, (usunięte przez administratora) to trzeba brac takie oferty.. a premia swoją drogą.
fifi 2015-12-17 02:18
Hej witam. Wiele można o nich mówić ( dużo osób często wybiera te nieprzyjemne określenia), ale moim zdanie Este Color to dobre miejsce aby przyuczyć się pracy na stanowisku handlowca
ilonka 2015-12-26 21:15
cały czas teraz szukają kogoś na stanowisko handlowca regionalnego i wydaje mi się, że spokojnie tam na start jest koło 2000 czy nawet 2500 zł w zależności od doświadczenia.
olo 2015-12-29 00:39
ja tez to widzialem, i bardzo mnie zainteresoawa ich oferta kierowana do osob doswiadczonych ja akurat znam tą branżę, chcialbym tylko sie dowiedziec czy wszystkie obietnice maja pokrycie w rzeczywistosci
pytko 2015-12-31 15:29
widziałem u nich troche ofert i wydaje mi się, ze najlepsza jest jako Handlowiec Regionalny, bo masz sporo rzeczy służbowych jak komórka czy latop na pewno.
sufi 2016-01-03 21:29
Ciekawi mnie zatem, który z was ma tutaj rację, bo osobiście żadnego takiego ogłoszenia znaleźć nie mogę. Jednak chyba @pytko brzmi bardziej racjonalnie.
3efrg 2016-02-13 20:35
na kazdej rozmowie przeciez masz przedstawione konkretne warunki pracy @Dawid :) a jesli chcesz u nich pracowac to sproboj aplikowac np. na przedstawiecila handlowego trzeba miec wykształcenie średnie lub wyższe.
my life 2016-02-16 09:56
Oczywiście, że wszystko rozwiązuje się na rozmowie rekrutacyjnej. Na prawdę ciekawie zapowiadają się oferty na handlowców regionalnych, bo wynagrodzenie sięga nawet 15tys zł
realista 2016-02-17 21:27
Z tego co rozumiem, to chyba prowizja, więc otrzymanie takiego wynagrodzenia wcale nie jest pewne. Poza tym-tak jak już pisano wcześniej, wszystko trzeba mieć swoje. Czy ktoś już otrzymał w Este wynagrodzenie tego rzędu?
szyszka 2016-05-16 22:59
o widzę że u nich się wreszcie oferty pojawiły zatrudnienia na stanowisko Przedstawiciel handlowy - no to mianowiecie mam pytanie w tej sprawie - czy jak się u was zatrudnię to będę miała zapewnione wszystkie szkolenia produktowe oraz materiały reklamowe?
client 2016-11-06 17:46
W jakich godzinach firma jest otwarta?
ooOOoo 2017-01-26 21:14
Jakie są aktualnie możliwości rozwoju w Este? Są jakieś fajne szkolenia, kursy?
szybowiec 2017-01-28 12:50
No właśnie? Są jakieś szkolenia? Wyjazdy integracyjne? Jak w ogóle atmosfera?
Dariusz Kopek 2017-02-07 09:15
Temu ten portal służy? Kto ty jesteś? Komunistą? Wrogiem firm? Wróg nie jest zły bo motywuje a motywacja to życie; brawo. Czego w życiu dokonałeś? Ile firm prowadzisz? Ile wybudowałeś domów? Ile rodzin pracowników utrzymujesz? Co potrafisz? Ile szkół ukończyłeś i z jakimi wynikami? Pracujesz? Pracodawca jest z Ciebie zadowolony? Masz rodzinę? Masz imię i nazwisko? Jesteś facetem? Jak masz coś do powiedzenie prawdziwego to pisz i się podpisuj z imienia i nazwiska. W ramach szkolenia proponuję książkę Atlas Zbuntowany autorka Ayn Rand, gruba ale łatwo się czyta.
robocik 2017-02-07 22:29
Chyba coś się komuś pokiełbasiło :D
1
Dariusz Kopek 2017-02-09 08:47
robocik-ziom. Co i komu...? Możesz rozwinąć myśl? Co to znaczy "pokiełbasiło" Szukałem w słowniku i nie ma takiego słowa?
polonistka 2017-02-10 18:54
Polecam "Słownik ortograficzny języka polskiego" - Muza 2001, 2005, 2006 - T. Karpowicza, tam jest :D
2
Dariusz Kopek 2017-02-12 15:52
No dobrze, zakładam że potrafisz posługiwać się poprawną polszczyzną i mógłbyś merytorycznie rozmawiać . To teraz się grzecznie przedstaw z imienia i nazwiska bo trudno dyskutować z tą samą osobą ukrywająca się pod różnymi pseudonimami i rozwiń swoją myśl; co i komu się "pokiełbasiło"
Dariusz Kopek 2017-02-15 10:16
Pojawił się portal, na którym pracodawcy opiniują pracowników! Nie anonimowo jak tu, ale wyobraź sobie, że będzie tam opinia o (T)tobie pisana (T)twoją miarą, przez osobę (T)twojej miary! Oba portale to taki polski (chyba, że nie polski?) "Mordor", jeżeli jednak osoba pisząca ma coś merytorycznego, prawdziwego, uczciwego, wartościowego i istotnego do przekazania, napisze zrozumiale, opisze fakty i konkretne zdarzenia, podpisze się z imienia i nazwiska i przekaz pomoże w podjęciu decyzji innym a w przypadku pracownika otworzy mu "nowe horyzonty", to rzeczywiście należy napisać.
Dariusz Kopek 2017-02-18 11:38
Bez nazwiska i imienia, jesteś tylko szkodnikiem i trollem internetowym. Jestem dumny z togo co osiągnąłem zawodowo i prywatnie ciężką pracą; z domu , firmy i ludzi którzy w niej pracują . Żaden partyzant szczekający z ukrycia, tego nie zmieni. Napisz co w życiu zrobiłeś, przedstaw się, pokaż, że nie jesteś tchórzem i wtedy pogadamy jak równy z równym.
szkodnik,troll,partyzant szczekający z ukrycia 2017-02-18 22:21
Skoro jesteś dumny ze swoich pracowników to zapewne płacisz im na tyle, żeby ciężką pracą zarobili na domy, wakacje w egzotycznych krajach, drogi sprzęt fotograficzny itd.
2
Dariusz Kopek 2017-02-18 23:27
Jak się piszesz tak Cię widzą. Pracownik w każdej firmie zna warunki pracy oraz płacy i albo te warunki mu odpowiadają i podejmuje pracę albo nie i pracy nie podejmuje. Proponuję, skoro masz tak dużo czasu to i pewnie dużo pieniędzy abyś założył z własnych środków fundusz pracowniczy i dopłacał wszystkim pracownikom w Polsce, którzy zarabiają za mało. Przekaże wszystkim zainteresowanym dobrą nowinę, chętnych na pewno nie zabraknie i z chęcią podadzą numery kont, na które będziesz wpłacał dopłaty do wypłat. Domy, wakacje w egzotycznych krajach, drogi sprzęt fotograficzny itd. to dużo kosztuje ale wreszcie w zasięgu wszystkich pracowników w Polsce! Tym bardziej powinieneś się przedstawić, wszyscy chcieliby Cię poznać.
CHINA 2017-02-19 10:50
To chyba najlepsze podsumowanie tej całej dyskusji.
DOSTAWCA 2017-03-05 00:05
Przywożąc do nich towar to na produkcje nawet nie wchodzę bo mnie cofa-taki smród.Dziwie sie jak ci pracownicy tam wytrzymują,żadnych ubrań ochronnych-co mają w domu to w tym pracują.Cali brudni,biali od tej chemii ,zero rękawic, okularów,masek,specjalnych ubrań itp. Ludzie dbajcie o siebie o swoje zdrowie bo potem będzie za pużno-kopek wam go nie zwróci.
3
Dariusz Kopek 2017-03-09 09:42
Myślałem, że zmądrzałeś. W dalszym ciągu tchórzysz i nie podpisujesz się z imienia i nazwiska - niedługo zabraknie Ci pseudonimów. Przypominam, że nikt w internecie nie jest bezkarny. Pamiętaj, że używanie wulgaryzmów i pomówienia podlegają pod odpowiednie paragrafy, przekroczyłeś już granice. Proponuję, żebyś skontaktował się z moimi pracownikami, jeżeli zechcą z Tobą rozmawiać to przekaż im swoje opinie, możesz przekonać ich do rezygnacji z pracy -powodzenia. A może zaproponujesz im lepszą pracę u siebie? Jeżeli chodzi o warunki BHP to możesz złożyć donos do odpowiedniej instytucji i nasłać na nas kontrole- powodzenia. Tę korespondencję traktuję jako niestety część mojej pracy. Czekam na dalsze uwagi. Nie bądź tchórzem podpisz się z imienia i nazwiska.
SĘK 2017-03-12 17:10
Nikt przed nikim nie tchórzy.
Nie ma obowiązku podpisywać się imieniem i nazwiskiem na forum.
To nie Ty ustalasz tu zasady.
Zabawne jest, że myślisz, że wszystkie posty pisze jedna i ta sama osoba. Tak jakbyś nie chciał dopuścić do siebie myśli, że jest więcej osób które mają nienajlepsze zdanie o Este.
5
Zostaw swoją opinię o Este Color Sp.z o.o. - Kochanów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Este Color Sp.z o.o.