logo Este Color Sp.z o.o.

Este Color Sp.z o.o.

Kochanów

Opinie o Este Color Sp.z o.o.

Jonek 2014-03-12 23:36
pracuje ktoś w tej firmie???
4
który 2014-04-11 09:40
największy plus to atmosfera. (usunięte przez administratora) Firma ma duży potencjał ale nie potrafi go wykorzystać, a szkoda.
5
jon 2014-11-05 12:24
Płacą regularnie, bez opóźnień. Problemem jest sezonowość jak to w branży budowlanej ale nikt cię nie zwolni jak pracujesz ok.
5
tynkarz 2014-12-12 21:40
Możesz rozwinąć swoją myśl? Zastanawiam się, czy nie złożyć tam aplikacji...
1
deluxe 2015-11-02 22:24
Pracowałem w tej firmie dłuższy czas i gdyby mi sie nie trafiła praca za granicą,pewnie nadal bym tam robił,a ta godzina dziennie dłużej to naprawdę różnicy nie robi,patrząc na zarobki.Brednie pisze ten kto tam sam nie pracował,lub pracował tylko że mu się nie chciało robić.
4
pytacz 2015-11-05 13:43
Na czym polegają temożliwości rozwoju? Firma finansuje szkolenia, kursy?
1
janek 2015-12-09 02:57
jeśli chodzi o prace jako handloweic to ta mi się bardzo podoba i wydaje mi się, (usunięte przez administratora) to trzeba brac takie oferty.. a premia swoją drogą.
fifi 2015-12-17 02:18
Hej witam. Wiele można o nich mówić ( dużo osób często wybiera te nieprzyjemne określenia), ale moim zdanie Este Color to dobre miejsce aby przyuczyć się pracy na stanowisku handlowca
ilonka 2015-12-26 21:15
cały czas teraz szukają kogoś na stanowisko handlowca regionalnego i wydaje mi się, że spokojnie tam na start jest koło 2000 czy nawet 2500 zł w zależności od doświadczenia.
olo 2015-12-29 00:39
ja tez to widzialem, i bardzo mnie zainteresoawa ich oferta kierowana do osob doswiadczonych ja akurat znam tą branżę, chcialbym tylko sie dowiedziec czy wszystkie obietnice maja pokrycie w rzeczywistosci
pytko 2015-12-31 15:29
widziałem u nich troche ofert i wydaje mi się, ze najlepsza jest jako Handlowiec Regionalny, bo masz sporo rzeczy służbowych jak komórka czy latop na pewno.
sufi 2016-01-03 21:29
Ciekawi mnie zatem, który z was ma tutaj rację, bo osobiście żadnego takiego ogłoszenia znaleźć nie mogę. Jednak chyba @pytko brzmi bardziej racjonalnie.
3efrg 2016-02-13 20:35
na kazdej rozmowie przeciez masz przedstawione konkretne warunki pracy @Dawid :) a jesli chcesz u nich pracowac to sproboj aplikowac np. na przedstawiecila handlowego trzeba miec wykształcenie średnie lub wyższe.
my life 2016-02-16 09:56
Oczywiście, że wszystko rozwiązuje się na rozmowie rekrutacyjnej. Na prawdę ciekawie zapowiadają się oferty na handlowców regionalnych, bo wynagrodzenie sięga nawet 15tys zł
realista 2016-02-17 21:27
Z tego co rozumiem, to chyba prowizja, więc otrzymanie takiego wynagrodzenia wcale nie jest pewne. Poza tym-tak jak już pisano wcześniej, wszystko trzeba mieć swoje. Czy ktoś już otrzymał w Este wynagrodzenie tego rzędu?
szyszka 2016-05-16 22:59
o widzę że u nich się wreszcie oferty pojawiły zatrudnienia na stanowisko Przedstawiciel handlowy - no to mianowiecie mam pytanie w tej sprawie - czy jak się u was zatrudnię to będę miała zapewnione wszystkie szkolenia produktowe oraz materiały reklamowe?
client 2016-11-06 17:46
W jakich godzinach firma jest otwarta?
ooOOoo 2017-01-26 21:14
Jakie są aktualnie możliwości rozwoju w Este? Są jakieś fajne szkolenia, kursy?
szybowiec 2017-01-28 12:50
No właśnie? Są jakieś szkolenia? Wyjazdy integracyjne? Jak w ogóle atmosfera?
robocik 2017-02-07 22:29
Chyba coś się komuś pokiełbasiło :D
1
polonistka 2017-02-10 18:54
Polecam "Słownik ortograficzny języka polskiego" - Muza 2001, 2005, 2006 - T. Karpowicza, tam jest :D
2
szkodnik,troll,partyzant szczekający z ukrycia 2017-02-18 22:21
Skoro jesteś dumny ze swoich pracowników to zapewne płacisz im na tyle, żeby ciężką pracą zarobili na domy, wakacje w egzotycznych krajach, drogi sprzęt fotograficzny itd.
4
CHINA 2017-02-19 10:50
To chyba najlepsze podsumowanie tej całej dyskusji.
Zuzanna 2017-04-18 09:22
@CHINA a Ty jesteś pracownikiem firmy? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda praca w Este Color Sp.z o.o.
SĘK 2017-04-22 15:36
Coś tu cicho. Widzę też, że kilka opinii zniknęło, a szkoda.
2
SĘK 2017-04-27 22:13
Szkoda, bo zaczynała się ciekawa dyskusja-czy firma utrzymuje pracowinków i ich rodziny, czy też pracownicy utrzymują szefa i jego rodzinę? A Wy jak uważacie?
2
Zuzanna 2017-06-09 12:51
@SĘK jeśli zniknęły jakieś komentarze oznacza to, że zostały one zarchiwizowane przez administratora za naruszanie zasad regulaminu. Dlatego też przed zamieszczeniem wpisu należy zapoznać się z jego treścią.
A jaka jest Twoja opinia na temat pracy w Este Color?
1
osamotniony 2017-07-07 19:48
Znowu znikło moje pytanie:( Więc jak jest z tą jakością produktów Este?
2
seplenimy 2017-08-03 22:47
A tak z innej beczki - czy Este Color nadal jest obecne na rynkach zagranicznych? Kiedyś ich strona miała wersje ukraińską, teraz nie ma. Dlaczego?
4
ciekaw jestem wielce 2017-08-03 22:49
O co chodzi z tą godzinną dziennie dłużej o której piszesz?
4
Zuzanna 2017-08-12 10:30
Na stronie internetowej @seplenimy Este Color przedstawia się jako przede wszystkim firma z ekspansją na polskie rynki, nie ma raczej wzmianki dotyczącej rynku ukraińskiego. Czy ktoś może to potwierdzić?
Kojak 2017-08-13 16:25
Potwierdzam, była kiedy wersja po ukraińsku i jacyś sprzedawcy także...
2
Zuzanna 2017-08-22 07:14
A jak obecnie wygląda możliwość zatrudnienia w firmie? Powstają nowe stanowiska? Rotacji wśród pracowników Este Color po braku nowych ofert pracy nie widać. To prawda?
Kojak 2017-08-29 18:28
Znowu z forum zniknęły posty. Ten o ukraińskim dystrybutorze Este w żaden sposób nie naruszał regulaminu. Cenzura?
3
Zuzanna 2017-08-30 10:45
@Kojak, tak jak już pisałam nie ma możliwości usuwania wpisów, które ktoś wskaże ze względu na ich treści w jakiś sposób ujmujące firmę w negatywnym świetle. Jeszcze raz zamieszczam regulamin: www.gowork.pl/regulamin, naprawdę warto go przeczytać, przed sugerowaniem komukolwiek cenzury.
Nicki 2017-09-12 15:40
pracowałem tam. Firma miała ukraińskiego dystrybutora, najwyraźniej się rozstali. W biurze pracuje się 9h dziennie. Kiedyś było auto służbowe, które po pracy trzeba było odstawiać do firmy. Szkolenia produktowe są. Szkoleń (wyjazdów) integracyjnych nie ma, bo firma zatrudnia tylko parę osób. Produkty jakość miały dobrą, nie wiem jak teraz. kasa raczej słaba, polecam dla początkujących
2
pracuś 2017-09-13 00:12
Kodeksowa dniówka ma 8h, jak więc rozliczana była ta dziewiąta godzina? Dzień wolny? Dodatkowe pieniądze ? Wyjście w piątek cztery godziny wcześniej ?
2
Zuzanna 2017-09-13 09:34
@pracuś, w sumie @Nicki, nie napisał jaką Este Color daje umowę, więc mogło to być zlecenie i wtedy te 9 godzin można uzasadnić. Jednak są to tylko domysły i przydałoby się rzeczywiście wyjaśnienie ze strony osób, które na pewno w firmie podejmowały zatrudnienie.
Kojak 2017-09-13 12:49
Chyba nie będzie już nowych opinii...
3
wytrawny 2017-09-13 17:46
Pojawiły się ogłoszenia sprzedaży obecnej siedziby Este (można zobaczyć np. w gratka pl i wybrać Nieruchomości > Lokale użytkowe > oferty sprzedaży > Kochanów jest tylko jedno ogłoszenie z tej lokalizacji).

Ktoś coś wie więcej na ten temat? Zmieniają siedzibę bo przenoszą się gdzieś indziej? Czy też likwidacja?
2
Agatka 2017-09-17 00:38
Właśnie też widziałam te ogłoszenia o sprzedaży siedziby i jestem zaskoczona. Ktoś? Coś?
1
analizator 2017-09-17 22:22
Na stronie Polski Producent w wizytówce Este można przeczytać:
"Dziś naszymi klientami są zarówno sieci handlowe, firmy wykonawcze jak i producenci chemii budowlanej, dla których nasze towary są świetnym uzupełnieniem ich oferty handlowej. "
Ktoś wie jakie to sieci handlowe? Jacy producenci chemii?
1
Zostaw swoją opinię o Este Color Sp.z o.o. - Kochanów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Este Color Sp.z o.o.