brak logo

Darco

Dębica

Opinie o Darco

ktoś 2010-01-25 11:42:47
Dla mnie ta firma nie szanuje pracownika , albo wchodzisz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo dowidzenia
1
były 2010-03-01 19:48:38
Wszyscy czytaja w koło zapewne ,a żaden pracownik się nie odezwie nie zamieni zdania ,aż taka znieczulica, bojaźń ( a było tam tylu cwaniaczków tylu co gadąło na przerwach to i owo oraz spoko gości) nie macie własnego zdania
irek 2010-12-28 02:23:43
wkrotce napisze cała prawde o tej firmie
Złośnica 2011-01-07 15:49:08
Normalka:) niestety, normalka:)
anonim 2011-02-08 18:47:48
Dno jednym słowem. Na szczęście nie mam już kontaktu z tą firmą. Lizusi to jedno, zwolnienia pracowników za pobyt na L4 to druga kwestia w tej firmie. Lepiej niech każdy kto ma rozum trzyma się z daleka.
Opinia 2011-03-30 19:18:34
Wielu tam [usunięte przez moderatora]. Daleko nie trzeba szukać. Przez cały dzień nic nie zrobisz oj źle ale jak siedzisz na nadgodzinach to już jesteś do przodu(chociaż i tak na tych nadgodzinach nic nie zrobisz...)
Kierownictwo spoko, dyrektorzy tym bardziej. Praca całkiem fajna ale za dużo wazeliniarzy...
maks 2012-07-18 09:24:29
Witam,

jest tam oferta na handlowca ... warto spróbować ??

nie wiecie jak to kasowo wygląda itp. ?
1
nowy 2014-02-23 15:01:20
Chciałbym zasięgnąć opini czy warto ubiegać się o stanowisko technologa bo pdobno wymagania ogromne płace mizerne a dyscyplina jak w (usunięte przez administratora) !!!
dębiczanin 2014-02-28 23:28:14
Tak, tak masz rację. Ale ambitnych i pracowitych naprawdę doceniają. Tylko że przeważnie trwa tak długo że zdolni rezygnują. SZKODA.
1
heniek2 2014-09-06 10:15:32
Po tej ostatniej "świetnej" proopzycji nie do odrzucenia dla pracowników to naprawde ekstra psia jego mać. W kazdej firmie tylko wyzysk człowieka!
aktualny 2014-09-24 17:40:43
Praca w firmie dobra ,ludzie pomocni ale tylko niektórzy(znajdzie się kilka osób -którym prezes ufa bezgranicznie choć w większości przypadków nie maja racji,którzy sami robią błędy i dużo ściemy, ale to nie wychodzi na jaw) ,zarobki zależne od stanowiska nie najgorsze(jest parędziesiąt ludzi niedocenionych na stawkach miesięcznych w porównaniu z innymi nie ma wyrównanej płacy bardzo oo duże rozbieżności,którzy czasem pracują więcej i ciężej)-premie, 13nastki,nadgodziny płatne,na niektórych stanowiskach akord-dobrze wyceniony,czasem bardzo dobrze itd.Prezes ogólnie bardzo fajny-jeśli nie słucha niepotrzebnych bajek,wita się z każdym pracownikiem -porozmawia ma czas dla każdego ,zna się na technologi.Ogólnie OK
aktualny 2014-09-24 17:55:22
nowy - 2014-02-23 15:01:20 na technologa wymagania duże-nie za bardzo duże,standard musisz znać się na rysunkach,rzutach i przedstawić to na komputerze i później w prototypach itd., ale nie maja źle :)

znak - 2014-05-20 19:06:44-staż pracy jest różny niektórzy pracują od początku firmy,niektórzy tak jak ja 9lat najmniejszy staż 3miesiace ,ogólnie długo się ludzie trzymają.Niektórzy szukają lepiej płatnych firm lub zagranica.Pełno CV,trzeba próbować .Będzie więcej przyjęć na pewno hala produkcyjna już powstaje 8tys. metrów.Towar schodzi jak świeże bułeczki -wiec wszyscy są dobrej myśli na + w przyszłości .
kierowca 2015-01-31 19:35:44
Poszukuje pracy jako kierowca chciałym siędowiedzieć od jakiejś osoby która pracuje w DARCO czy istnieje możliwość zatrudnienia jeszcze kogoś jako kierwcy bo bardzo tego potrzebuje bo potracilismy jakas kase na zatrudnieniu. mam nadzieje, ze dacie mi rade tutaj i zarzadzicie jakies pozytywne infomracje np o zarobkach
1
Kefir 2015-04-03 18:18:45
Kefirowcy i wazeliniarze !!!! Wszyscy w Darco to czerpaczki
ciekawa 2015-05-26 12:10:44
chciałabym się dowiedzieć ja tam jest u was z pracą dla kobiet??? Warto składać podania i gdzie z nimi się kierować???
1
Żoli 2015-06-24 22:42:45
Witam pracuje w firmie 11 lat rotacja mała , młodzież która podejmuje 1 wsza prace ma najwięcej do powiedzenia chcą od razu zarabiać dużo a z umiejętnościami jest różnie ...80 % ekipy to stara brygada ... ktoś pytał o kierowcę handlowca , trzeba obserwować ogłoszenia firma z roku na rok się rozwija wiec jakieś wakaty mogą się pojawić . Zaplecze socjalne w ostatnich latach uległo znacznej poprawie , np dofinansowanie przedszkola , premia za sprzedaż można nazwać to 13 tka etc ktos pytal o prace dla kobiet firma zatrudnia około 25% kobiet jak tylko pojawi się ogłoszenie podań jest sporo ...
Anonim 2015-08-06 20:35:43
Kierowców jest 4 jazda wystarczająca,czasem brakuje jednej osoby ,zazwyczaj jak czesc w trasach i kolejny na urlopie.Duzo jest tez wysyłek ale to juz raben ,schenker.Tu kierowcy zazwyczaj 2 w trasie Słowacja, Czechy gora 3 dniowki,po Pl- diety i nadgodzinki syper za granica, takto na miejscu wkolo hal dosc duża gonitwa jak widzę po naszych kierowcach
Anonim 2015-08-06 20:43:36
Swoje cv mozna przeslac na adres mail na stronie internetowej w zakladce o nas. Mozna rowniez osobiscie na ul. Metalowcow w drugim budynku na radzie prosto i po lewej stronie u P.Agnieszki lub w kadrach u P.Marty.
1
sayonara 2016-05-13 20:30:48
piotr - może i nie potrafię szukać w necie, ale z tego co widzę to firma w tym momencie nie potrzebuje nikogo do siebie. Słyszałem, że tylko gdy potrzebują ludzi wyrzucają ogłoszenia w net.
Zostaw swoją opinię o Darco - Dębica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Darco