Prosperplast Sp. z o.o. SKA

Rybarzowice

Opinie o Prosperplast Sp. z o.o. SKA

lewy prawy sierp 2015-12-31 19:38
Zycze w nowym roku wszystkim ktorzy donosza na swoich kolegow z pracy, du@#olizom ktorzy ciastami itd proboja sie wkupic w łaski szefowi czy brygadzistom- ch@#j wam w zady zeby kadzy nastepny rok byl dla was gorszy od poprzedniego, tacy jak wy donosili donosili na swoich rodakow podczas wojny, a szefom chwile refleksji nad pracownikami bo sa motorem napedowym tej firmy , szkoda ze nie wiedza polowy tego co sie dzieje pod ich nosem.
Slasher 2016-01-05 07:38
A jak tam u nich praca jako kierowca ktoś/coś ???
Koala 2016-01-12 19:24
Twoje spinanie się nie wywiera na mnie dużego wrażenia kozaku. Tutaj wszyscy cwani jesteście a jak trzeba było się odezwać to byłem sam. zresztą ten co robi z reguły ma najgorzej
optymista 2016-01-15 14:16
Większość z was już tu wcale nie pracuje tylko bzdury wypisujecie i psujecie opinie pracownikom którzy nie mają takich opini jak wy. Pewnych spraw nie da się przeskoczyć ale ważne że pieniądze coraz lepsze.
1
bruce 2016-01-17 11:09
Popieram optymistę. Nie jest tak źle jak niektóry twierdzą. Ciepło, sucho, przerwa 20 min, wypłata co miesiąc bez opóźnień. Czasem trzeba zasuwać, ale wymagania nie są jakoś strasznie wysokie. Dużo pozytywnych zmian w ostatnich 2 latach.Szkoda tylko , że dzięki jakiemuś baranowi nie było premii na świeta w tym roku.
1
bruce 2016-01-18 08:16
Czy ja Cię gdzieś obraziłem? Brakło argumentów co?
Napisz może czym się kompromituję albo gdzie napisałem nieprawdę?
wojin 2016-01-19 10:28
Pracowałem w kilku firmach i jak na wymagania to wcale nie jest tak źle. Idźcie do Wawrzaszka albo Rosinskiego to zobaczycie co to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
duoplast 2016-01-23 11:17
Bardzo dużo się zmieniło w ostatnim roku. Podwyżki, dodatek do 4-bryg, dodatek za dojazdy. Dobrze by było gdyby kierownicy doceniali najlepszych pracowników a nie traktowali wszystkich równo...
sws 2016-01-24 08:21
FAJNIE
pornoplast 2016-01-29 21:54
nie polecam
Była oracownica 2016-01-30 08:13
A ja Wam powiem ciekawostkę:
Tej pani która podpisywała się tutaj Mustang, czy Wicher i mieszała złe nastroje na tym forum policja zabrała prawo jazdy , miała ponad 2 promile.
Ktoś czuwa tam na górze.
1
Jadzia 2016-02-03 11:22
W koncuz tą pania zrobili porządek z tego co wiem to problem z alkocholem miała nie od wczoraj jak pracowałam w panoramie to przekonałam sie na własnej skórze jaka potrafi byc w stosunku do pracowników.
1
elka 2016-02-09 13:32
Jadzia przecież ciebie zwolnili za lenistwo z panoramy, a innych oceniasz zamiast siebie. Ja dalej pracuje i wszystko jest ok.
1
Jadzia 2016-02-16 07:35
Ty Elka rób se tam dalej w tej Panoramie za 5 zeta na zmywaku,
ja wolę w Prosperplaście normalnie zarobić.
Jadzia 2016-02-24 15:31
Hihihi poczytajcie se forum Panoramy ze Szczyrku z dopiskiem:zarobki
1
aaa 2016-02-28 11:23
piszecie jakies głupoty piszecie a wiecie o tym ze pracujecie tak dobrze ze firma jest na 57 miejscu w rankingu 100 najbogadszych polaków dziękuje wam za dobrą prace.
1
@elka 2016-03-27 21:49
fajna firma, polecam; można wygrać casting na ojca...
9
tomek 2016-03-31 17:16
elka ty już się nie zaliczasz jesteś za stara
nowy 2016-03-31 19:35
czy ktoś szczerze może mi powiedzieć ile zwykły pracownik ma na rękę?
Bik 2016-04-01 19:38
Zwykły pracownik ma 1800-1900zl
Produkcja 2016-04-04 20:41
Raczej 1500-1600 na start. A po jakimś czasie 1800-1900
1
dawid 2016-07-01 21:29
Pracowałem w zakładzie w Żywcu na produkcji w systemie brygadowym . Atmosfera w pracy jak najbardziej Ok , wypłata na czas ( Staff service ). Pensja może nie jest jakaś wielka na początek 1700- 1800 zł ale za prostą pracę nikt więcej nie zapłaci . W sezonie była możliwość nadgodzin . Ogólnie polecam fajna firma która cały czas się rozwija .
6
sandra 2016-07-12 09:19
no ale chyba nie ejst az tak źle jakościowo u nich?
@elka? 2016-07-15 00:36
Świetne produkty, a płotek garden classic rewelacyjny.
Pozdrawiam przy okazji pana kierownika I. M. oraz Krzysia;)
sandra 2016-07-15 10:27
no prosze, czyli faktycznie jednak robią bardzo dobre jakościowo rzeczy, zgadza się?
asia 2016-07-17 10:25
To chyba zalezy już od klienta. Ja osobiscie jesczze u nich niczego nie kupilam ale widziałam ich przedmioty i niektore wyroby tj.doniczki w roznych wielkosciach, teskturach itp. bardzo ładne ,cenowo też przystepnie
1
weew12 2016-07-27 16:16
hej widze ze wczoraj pojawila sie oferta na stanowisko przedstawiciela handlowego- branza ogrodnicza w Rzeszowie duzym plusem jest chyba to ze oferują stabilne warunki zatrudnienia ,motywujące wynagrodzenie składające się z części stałej oraz premii..
4
meka 2016-08-25 19:31
@ weew12 - tak oczywiście jest to dużym plusem, ale nie zapominajmy że na stanowisko przedstawiciela handlowego dwuskąłdnikowe wynagrodzenie nie jest jakimś dużym zaskoczeniem. To jest norma :-))
Rating 2016-08-25 22:18
Handlowcy tylko na działalność gospodarczą. .!!! Szkoda czasu na rozmowy kwalifikacyjne jeśli jesteście zainteresowani umową o pracę
3
alka 2016-08-29 13:36
a dlaczego tylko na dzialanosc? dbra w sumie zalozenie swojej dzialnosci tez sie oplaca tylko pytanie czy tutaj na poczatku podpisanai umowy zaczniesz juz zarabiac na siebei?
mmm 2016-10-13 22:36
Jak wygląda praca na produkcji jakie obowiązki ?
3
Szajba 2016-10-13 22:48
Są oferty do Prosperplast Sp. z o.o. SKA w tym momencie
Wojtas 2016-10-16 19:41
Witam, jak przyjąć się do tego zakładu w rybarzowicach ?
izzz 2016-10-17 08:30
Na razie rekrutacji nie ma @Wojtas ale najlepiej to pojechać osobiście nie oszukujmy się i złożyć cv jeśli masz na tyle doświadczenia i jesteś ogarnięty to raczej nie powinno być żadnego problemu z przyjęciem
HR Team 2016-10-17 08:35
Rekrutacja na produkcję trwa cały czas - podeślij CV na kadry@prosperplast.pl lub zostaw na portierni. Do 2-3 dni ktoś z Tobą się skontaktuje i umówi na rozmowę.
david 2016-10-25 18:03
prosperplast nie ,mają złą opinie ...
1
Były pracownik. 2016-12-16 01:01
Nie narzekajcie i docencie to co macie, prosperplast do naprawdę dobra firma.
6
prezes 2017-01-24 17:14
Na magazynie ludzie dostali jakieś groszowe podwyżki, a biuro się bawi na całego. Najpierw wigilie firmowe z wyszukanym menu, ostatnio kulig, a to podobno jeszcze nie koniec.
4U 2017-01-25 11:28
Biuro miało wigilie i kulig i jeszcze inne atrakcje za swoje własne pieniądze!!! Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś zorganizował podobne spotkanie we własnym gronie a nie narzekał.
A co do pensji - dla jednych dużo dla innych mało. Uważasz że, lepiej żeby nie było podwyżek ????
Pracownik 2017-01-31 22:01
Właśnie otrzymałem podwyżkę brawo oby tak dalej , strasznie miła niespodzianka.
zainteresowany 2017-02-05 18:41
witam,mam pytanko.Ile zarobi nowozatrudniony pracownik na produkcji na reke w systemie 4brygadowym???
3
xyz 2017-02-09 10:30
ok 1500 zł
HR Team 2017-02-09 10:44
Bzdury....
1530 zł netto stawka podstawowa + 250 zł netto dodatek 4 bryg. + godziny nocne + premia.
Po 3 miesiącach stawka w górę.
zainteresowany 2017-02-09 14:39
Dziekuje za odpowiedz.prosze mi powiedziec czy Wy robicie 2dni 1 zmiany 2 dni 2zmiany 2 dni 3zmiany i 2dni wolnego???faktycznie tak jest?trzeba miec szczęscie,żeby trafić na jakąs niedziele wolna,tak mi sie wydaje...
2
4U 2017-02-10 07:52
Minimum 1 niedziela w miesiącu wolna , cały weekend conajmniej raz w kwartale. Poza tym dużo okienek wynikających z ilości dni roboczych w miesiącu (nie da się pracować bez przerwy!!!). 4B pracuje tylko tyle dni w miesiącu ile jest dni roboczych w normalnym systemie 3 zm.
2
zainteresowany 2017-02-14 18:02
Dziekuje za odpowiedz.Prosze mi napisac czy Prosperplast ma przez wakacje postoj czy nie???ewentualnie mozna wziasc urlop np 2 tyg??i jak to jest np w Boze Narodzenie i inne Swieta??tez sie pracuje czy nie??
1
zainteresowany 2017-02-14 18:03
Dziekuje za odpowiedz.Prosze mi napisac czy Prosperplast ma przez wakacje postoj czy nie???ewentualnie mozna wziasc urlop np 2 tyg??i jak to jest np w Boze Narodzenie i inne Swieta??tez sie pracuje czy nie??
boss 2017-02-17 07:54
Postój wakacyjny 3 tygodnie. W Święta nie pracujemy.
zainteresowany 2017-02-17 16:01
Dzieki wielkie za odpowiedz.Mysle o zlozeniu papierow.Narazie mam robote ale kto wie co dalej bedzie.Pozdrawiam,milego weekendu
Skonsternowany 2017-02-24 13:52
Jak w ogóle wyglada rekrutacja do prosperplastu? Ja złożyłem papiery, tzn wysłałem mailem, byłem na rozmowie i jak na razie głucha cisza...
Zostaw swoją opinię o Prosperplast Sp. z o.o. SKA - Rybarzowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prosperplast Sp. z o.o. SKA