Prosperplast Sp. z o.o. SKA

Rybarzowice

Opinie o Prosperplast Sp. z o.o. SKA

dawid 2016-07-01 21:29
Pracowałem w zakładzie w Żywcu na produkcji w systemie brygadowym . Atmosfera w pracy jak najbardziej Ok , wypłata na czas ( Staff service ). Pensja może nie jest jakaś wielka na początek 1700- 1800 zł ale za prostą pracę nikt więcej nie zapłaci . W sezonie była możliwość nadgodzin . Ogólnie polecam fajna firma która cały czas się rozwija .
6
sandra 2016-07-12 09:19
no ale chyba nie ejst az tak źle jakościowo u nich?
@elka? 2016-07-15 00:36
Świetne produkty, a płotek garden classic rewelacyjny.
Pozdrawiam przy okazji pana kierownika I. M. oraz Krzysia;)
sandra 2016-07-15 10:27
no prosze, czyli faktycznie jednak robią bardzo dobre jakościowo rzeczy, zgadza się?
asia 2016-07-17 10:25
To chyba zalezy już od klienta. Ja osobiscie jesczze u nich niczego nie kupilam ale widziałam ich przedmioty i niektore wyroby tj.doniczki w roznych wielkosciach, teskturach itp. bardzo ładne ,cenowo też przystepnie
1
weew12 2016-07-27 16:16
hej widze ze wczoraj pojawila sie oferta na stanowisko przedstawiciela handlowego- branza ogrodnicza w Rzeszowie duzym plusem jest chyba to ze oferują stabilne warunki zatrudnienia ,motywujące wynagrodzenie składające się z części stałej oraz premii..
4
meka 2016-08-25 19:31
@ weew12 - tak oczywiście jest to dużym plusem, ale nie zapominajmy że na stanowisko przedstawiciela handlowego dwuskąłdnikowe wynagrodzenie nie jest jakimś dużym zaskoczeniem. To jest norma :-))
Rating 2016-08-25 22:18
Handlowcy tylko na działalność gospodarczą. .!!! Szkoda czasu na rozmowy kwalifikacyjne jeśli jesteście zainteresowani umową o pracę
3
alka 2016-08-29 13:36
a dlaczego tylko na dzialanosc? dbra w sumie zalozenie swojej dzialnosci tez sie oplaca tylko pytanie czy tutaj na poczatku podpisanai umowy zaczniesz juz zarabiac na siebei?
mmm 2016-10-13 22:36
Jak wygląda praca na produkcji jakie obowiązki ?
4
Szajba 2016-10-13 22:48
Są oferty do Prosperplast Sp. z o.o. SKA w tym momencie
1
Wojtas 2016-10-16 19:41
Witam, jak przyjąć się do tego zakładu w rybarzowicach ?
izzz 2016-10-17 08:30
Na razie rekrutacji nie ma @Wojtas ale najlepiej to pojechać osobiście nie oszukujmy się i złożyć cv jeśli masz na tyle doświadczenia i jesteś ogarnięty to raczej nie powinno być żadnego problemu z przyjęciem
HR Team 2016-10-17 08:35
Rekrutacja na produkcję trwa cały czas - podeślij CV na kadry@prosperplast.pl lub zostaw na portierni. Do 2-3 dni ktoś z Tobą się skontaktuje i umówi na rozmowę.
david 2016-10-25 18:03
prosperplast nie ,mają złą opinie ...
1
Były pracownik. 2016-12-16 01:01
Nie narzekajcie i docencie to co macie, prosperplast do naprawdę dobra firma.
6
prezes 2017-01-24 17:14
Na magazynie ludzie dostali jakieś groszowe podwyżki, a biuro się bawi na całego. Najpierw wigilie firmowe z wyszukanym menu, ostatnio kulig, a to podobno jeszcze nie koniec.
4U 2017-01-25 11:28
Biuro miało wigilie i kulig i jeszcze inne atrakcje za swoje własne pieniądze!!! Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś zorganizował podobne spotkanie we własnym gronie a nie narzekał.
A co do pensji - dla jednych dużo dla innych mało. Uważasz że, lepiej żeby nie było podwyżek ????
1
Pracownik 2017-01-31 22:01
Właśnie otrzymałem podwyżkę brawo oby tak dalej , strasznie miła niespodzianka.
zainteresowany 2017-02-05 18:41
witam,mam pytanko.Ile zarobi nowozatrudniony pracownik na produkcji na reke w systemie 4brygadowym???
5
xyz 2017-02-09 10:30
ok 1500 zł
HR Team 2017-02-09 10:44
Bzdury....
1530 zł netto stawka podstawowa + 250 zł netto dodatek 4 bryg. + godziny nocne + premia.
Po 3 miesiącach stawka w górę.
zainteresowany 2017-02-09 14:39
Dziekuje za odpowiedz.prosze mi powiedziec czy Wy robicie 2dni 1 zmiany 2 dni 2zmiany 2 dni 3zmiany i 2dni wolnego???faktycznie tak jest?trzeba miec szczęscie,żeby trafić na jakąs niedziele wolna,tak mi sie wydaje...
2
4U 2017-02-10 07:52
Minimum 1 niedziela w miesiącu wolna , cały weekend conajmniej raz w kwartale. Poza tym dużo okienek wynikających z ilości dni roboczych w miesiącu (nie da się pracować bez przerwy!!!). 4B pracuje tylko tyle dni w miesiącu ile jest dni roboczych w normalnym systemie 3 zm.
2
zainteresowany 2017-02-14 18:02
Dziekuje za odpowiedz.Prosze mi napisac czy Prosperplast ma przez wakacje postoj czy nie???ewentualnie mozna wziasc urlop np 2 tyg??i jak to jest np w Boze Narodzenie i inne Swieta??tez sie pracuje czy nie??
1
zainteresowany 2017-02-14 18:03
Dziekuje za odpowiedz.Prosze mi napisac czy Prosperplast ma przez wakacje postoj czy nie???ewentualnie mozna wziasc urlop np 2 tyg??i jak to jest np w Boze Narodzenie i inne Swieta??tez sie pracuje czy nie??
boss 2017-02-17 07:54
Postój wakacyjny 3 tygodnie. W Święta nie pracujemy.
1
zainteresowany 2017-02-17 16:01
Dzieki wielkie za odpowiedz.Mysle o zlozeniu papierow.Narazie mam robote ale kto wie co dalej bedzie.Pozdrawiam,milego weekendu
Skonsternowany 2017-02-24 13:52
Jak w ogóle wyglada rekrutacja do prosperplastu? Ja złożyłem papiery, tzn wysłałem mailem, byłem na rozmowie i jak na razie głucha cisza...
Rita 2017-02-26 08:46 [użytkownik zarejestrowany]
Witam, czy praca w tym zakładzie jest tylko w systemie 4 brygadowym?
Zastanawiam się nad złożeniem dokumentów.
Dziękuję
Ful 2017-02-26 21:47
Na produkcji tylko w systemie 4-brygadowym.
Pozdrawiam
1
Robin 2017-02-28 16:35
Jak sie dostac do pracy w Montazowni w Buczkowicach?
Ktos mi moze doradzic?
Rita 2017-03-01 15:05
Czy są aktualnie jakieś przyjęcia w Rybarzowicach? Jeśli tak , to w jaki sposób najlepiej aplikować? Dziękuję
Sympatyczna 2017-03-02 17:12
Sa tam jacy fajni faceci na produkcji?
Sympatyczna 2017-03-02 17:22
Sa tam jacy fajni faceci na produkcji? Chodzi mi o zaklad w Żywcu
Kapelan zakładowy 2017-03-05 13:03
Pracowalem tam jakis czas ale na dluzsza mete to nie oplaca sie tam robic praca 6 dni w tygodniu bo idziesz dwie pierwsze zmiany dwie drugie dwie nocki i po tych nockach dwa dni wolnego i ledwo zarobi czlowiek 1900 i na dodatek robisz przez agencje pracy no ale jesli ktos lubi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w soboty i niedziele przez 6 dni w tygodniu to juz kazdego indywidualna sprawa w kazdym badz razie ja odradzam ta firme
Nick 2017-03-05 13:14
Większość pracowników przeszła pod firmę, zrezygnowali z agencji. Praca 6 dni w tygodniu, ale dużo okienek bo nie można pracować więcej niż pracownicy w systemie 3 zm. Płace też się zmieniły od 1.01.
Zainteresowany 2017-03-06 17:23
@Kapelan zakładowy co to znaczy że płace też się zmieniły od 01.01?
Abc 2017-03-14 20:12
Pracuje tam już długi czas, jeśli ma sie ruchy jak ślimak to faktycznie więcej niż 1900 sie nie zarobi, ale jak ktoś jest konkretny i ogarnięty to lekko 2200 dostanie :)
Zuzanna 2017-03-15 16:03
@Abc a możesz powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie? Na jakim stanowisku tyle wynoszą zarobki? Chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń z pracy w Prosperplast.
Abc 2017-03-16 15:57
Jak było napisane wcześniej, pracownicy nie są już zatrudniani przez agencję, ja pracuje na produkcji, więc jeśli tylko jesteś ogarnięta osoba to spokojnie zarobisz, może nie od razu ale po dwóch miesiącach na pewno, muszą sprawdzić jak pracujesz...
El ciapo 2017-03-18 17:10
@abc co ty gadasz przecież wszyscy nowi sa przyjmowani przez agencje i nawet ci przez firme co robia maja stawke 9.50 brutto tyle ze te dodatki ratują to jest kolchoz a nie zaklad pracy mowie tu o zywcu ale w rybarzowicach pewno tez dziadostwo znam osoby ktore rok robia i dalej przez agencje a ten system ze 6 dni w tygodniu do roboty to masakra wypada ci tylko jedno okienko czasem dwa ale co to jest takze za 6 dni pracy to minimum powinno byc z dwa i pół tysiaca na reke
Abc 2017-03-19 08:40
9.50+2.80 brutto A do tego później premie, oczywiście masz rację dwa i pół powinno być, jak najbardziej! Ja tylko tłumacze że te dwa z czymś się da zarobić A nie poniżej dwóch:)
2
Prezes 2017-04-10 11:00
Według mnie zakład OK
Zuzanna 2017-04-10 11:14
@Prezes co uważasz za największe plusy pracy w Prosperplast?
ona 2017-07-04 15:22
Czy jest to prawdą że Prosperplast zajmie hale po Woobotechu bo po okolicy krążą różne plotki,mówią że magazyny tam mają zrobić.Pracuje u Koraeńczyków i nie zamierzam jeżdzić do Żorów za takie pieniądze można na miejscu robote dostać.
Kl.na.jot 2017-07-11 17:49
Ja pracuję na produkcji w prosperplast. Jestem zadowolona, bo gdy wzięłam L4 i miałam ciężką sytuację życiową, to wypłacili mi więcej niż myślałam. Było to prawie 3 tysiące. Ta firma nie zostawia ludzi na lodzie. Polecam bardzo pracę w tej firmie
plastik 2017-07-12 08:35
Prosper buduje ogromny magazyn w Wilkowicach obok LENKO. Ponoć startują końcem roku. Juz są przyjęcia do pracy. Hale po Woobotech nie beda im raczej potrzebne.
magazynier 2017-07-16 08:48
nie polecam tej firmy marne zarobki
1
wózkowy 2017-07-17 13:34
Ja nie narzekam, mogłyby byc zawsze lepsze ale na to co dają w okolicy to jest OK!
1
Zostaw swoją opinię o Prosperplast Sp. z o.o. SKA - Rybarzowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prosperplast Sp. z o.o. SKA