Prosperplast Sp. z o.o. SKA

Rybarzowice

Opinie o Prosperplast Sp. z o.o. SKA

bocian 2015-10-19 15:47:04
pokaż mi zx chociaż jedną osobę która pracowala z malpim i mówi o nim dobrze ja pracuje już parę lat i nie znam takiej osoby.
rudy rydz 2015-10-19 21:38:44
ten człowiek przeszedł chyba każdy dział w tej firmie no ale cóż z buzią od ucha do ucha miejsca chyba nigdzie nie zagrzeje
chłopcham 2015-10-23 17:59:25
Jaskiniowiec?? Ah to ten gwiazdor z hali 9.jakim cudem on jeszcze pracuje? Przecież to się w głowie nie mieści co on wyprawiał
xxx 2015-10-28 20:41:36
cała prawda o jaskiniowcu on nie ma miejsca towaru przyjmować i koniec co przywiozą towar to odsyła na 3 a tam miejsca nie ma a na 9 pelno miejsca ale on nie odbiera i koniec.gdzie jest Aniol co on tez jest ślepy.
cool 1 2015-11-06 18:36:13
Hejka Jest jakiś Prosperplast w Buczkowicach? Czy tylko w Rybarzowicach?Dzięki za info
1
anonim 2015-11-15 11:18:05
Nie pisze sie łykend tylko weekend kolego co juz swiadczy o tobie. Jezeli ci nie pasuje praca w niedziele i sobotę to po co robisz ty i twoi koledzy???
Podobno jest tyle innych ofert pracy gdzie podobno lepiej płacą wieć na co czekacie. Za dobrze się tu macie i dlatego sie trzymacie Prospeplastu. Nigdzie nie bedzie wam lepiej.
3
rastaman 2015-11-15 11:53:49
łykend zapewne napisane celowo pomysl troche,czemy ludzie chodza w sobote i niedziele do pracy?bo im nie starcza od wyplaty do wyplaty i musza dorobic te PSIE PIENIADZE zamista posiedziec z rodzina , czy odpoczac od pracy bo po to jest weekend zeby odpoczac i od poniedzialku moc pracowac wydajniej.a co do tego ze jest wiecej ofert pracy tak ale i wymaganie sa wieksze , wiec nie pierdziel ze nigdzie nie bedzie ludziom lepiej.
Kiler 2015-11-28 09:51:59
Dokładnie tak. W tej firmie nie ma czegos takiego jak solidarnosć . Chcesz to sie zwalniasz jak Ci gdzie indziej nie wyjdzie zawsze mozesz wrócic. Jak to Pan Bogdan powiada on tu nikogo na siłe nie trzyma nie podoba sie to dowidzenia . Gdyby faktycznie zaczeli sie troche bardziej interesowac pracownikami całkiem inaczej to wyglądało . Firmy takie jak np. BULTON czy BIELMAR itd mają stałych pracownikow i trzeba miec niezłego farta zeby sie tam wkrecic i tam mozna mowic o solidarnosci . Gdzie firmy trzymają stałaych pracowników . A ich wynagrodzenia są na odpowiednim poziomie i kazdy zadowolony jak i pracownik tak i pracodawca.
2
ODYNS 2015-12-04 17:33:05
Jak wszyscy sa rowni wobec prawa czemu nie ma kierownika jakiegoś z rybarzowic by pilnowal tych z Żywca jak do aut prywatnych towar z magazynu wkładaja i czy
za wszystko jest placone????Bo stróze machaja reka i puszczaja. Kombinuja jak mogą pózniej jak komisarze z rybarzowic przyjezdzają to na ludzi wszystko zwalaja.A na mostku(zabłociu) mam tam kolege i jest nas sortyment z pod ladY:)
Trociniok 2015-12-07 23:01:49
Produkcja też chce 600 premii, umowy na stałe, bezprpcentowe pozyczki, paczki na świeta, 13 wypłate, wczasy pod czereśnią i barbórke
Trol 2015-12-09 19:36:22
Ale jaja karzdy dostanie karpia na swieta
Andrzej 2015-12-10 00:05:34
To ten co u was koła w Lindzie poprzebijał ?
Produkcja 2015-12-16 22:46:59
No tak produkcja leży i się opala i robota sama się robi. A montaż tak cieżko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e po dwie przerwy maja w ciagu 8 godzin i pod slupem siedza i kawke piją. Biedni ludzie z montażu. Jak tak nic na tej produkcji nie robimy to zapraszamy z Nami poleżeć pod maszynami hahahahahaha
1
Gall Anonim 2015-12-19 12:42:19
Ludzie,Szef nie ma obowiązku dawać ludzia na święta,tym bardziej ze podpisaliscie zrzeczenie funduszu socjalnego. A po drugie nikt na sile was tu nie trzyma, możecie sie zwolnic i iść tam gdzie będzie wam lepiej.
waletudo 2015-12-19 17:40:11
Szef może czuć się urażony słowami i komentarzami ludzi z zeszłego roku o premiach świątecznych można to zrozumieć każdy by tak postąpił rzecz ludzka. Ale dlaczego odgrywa się teraz na reszcie mogła to być osoba już nie pracująca w firmie.Wiadomo były osoby niezadowolone w zeszłym roku ale to osoby głupie i niedoceniające najmniejszych gestów dobrej woli.Dlatego też apeluje do szefa o przemyślenie pewnych spraw na spokojnie.
Wesołych Świąt
2
xxx 2015-12-23 21:40:04
Jak klimat się ociepla to zarobią więcej na towarze letnim ośle.
DUPAPLAST 2015-12-29 21:31:58
Dużo wskazuje na to ze cienko ze śniegiem tego i przyszłego roku będzie także firma odczuje skutki jak zaczną ten szmelc zimowy zwracać z wszystkich ;Marketów będzie jedna wielka mega kupa;ŚMIECI
lewy prawy sierp 2015-12-31 19:38:50
Zycze w nowym roku wszystkim ktorzy donosza na swoich kolegow z pracy, du@#olizom ktorzy ciastami itd proboja sie wkupic w łaski szefowi czy brygadzistom- ch@#j wam w zady zeby kadzy nastepny rok byl dla was gorszy od poprzedniego, tacy jak wy donosili donosili na swoich rodakow podczas wojny, a szefom chwile refleksji nad pracownikami bo sa motorem napedowym tej firmy , szkoda ze nie wiedza polowy tego co sie dzieje pod ich nosem.
Slasher 2016-01-05 07:38:24
A jak tam u nich praca jako kierowca ktoś/coś ???
Koala 2016-01-12 19:24:52
Twoje spinanie się nie wywiera na mnie dużego wrażenia kozaku. Tutaj wszyscy cwani jesteście a jak trzeba było się odezwać to byłem sam. zresztą ten co robi z reguły ma najgorzej
optymista 2016-01-15 14:16:37
Większość z was już tu wcale nie pracuje tylko bzdury wypisujecie i psujecie opinie pracownikom którzy nie mają takich opini jak wy. Pewnych spraw nie da się przeskoczyć ale ważne że pieniądze coraz lepsze.
1
bruce 2016-01-17 11:09:48
Popieram optymistę. Nie jest tak źle jak niektóry twierdzą. Ciepło, sucho, przerwa 20 min, wypłata co miesiąc bez opóźnień. Czasem trzeba zasuwać, ale wymagania nie są jakoś strasznie wysokie. Dużo pozytywnych zmian w ostatnich 2 latach.Szkoda tylko , że dzięki jakiemuś baranowi nie było premii na świeta w tym roku.
1
bruce 2016-01-18 08:16:25
Czy ja Cię gdzieś obraziłem? Brakło argumentów co?
Napisz może czym się kompromituję albo gdzie napisałem nieprawdę?
wojin 2016-01-19 10:28:11
Pracowałem w kilku firmach i jak na wymagania to wcale nie jest tak źle. Idźcie do Wawrzaszka albo Rosinskiego to zobaczycie co to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
duoplast 2016-01-23 11:17:56
Bardzo dużo się zmieniło w ostatnim roku. Podwyżki, dodatek do 4-bryg, dodatek za dojazdy. Dobrze by było gdyby kierownicy doceniali najlepszych pracowników a nie traktowali wszystkich równo...
sws 2016-01-24 08:21:55
FAJNIE
Była oracownica 2016-01-30 08:13:32
A ja Wam powiem ciekawostkę:
Tej pani która podpisywała się tutaj Mustang, czy Wicher i mieszała złe nastroje na tym forum policja zabrała prawo jazdy , miała ponad 2 promile.
Ktoś czuwa tam na górze.
1
Jadzia 2016-02-03 11:22:59
W koncuz tą pania zrobili porządek z tego co wiem to problem z alkocholem miała nie od wczoraj jak pracowałam w panoramie to przekonałam sie na własnej skórze jaka potrafi byc w stosunku do pracowników.
1
elka 2016-02-09 13:32:41
Jadzia przecież ciebie zwolnili za lenistwo z panoramy, a innych oceniasz zamiast siebie. Ja dalej pracuje i wszystko jest ok.
Jadzia 2016-02-16 07:35:56
Ty Elka rób se tam dalej w tej Panoramie za 5 zeta na zmywaku,
ja wolę w Prosperplaście normalnie zarobić.
Jadzia 2016-02-24 15:31:28
Hihihi poczytajcie se forum Panoramy ze Szczyrku z dopiskiem:zarobki
1
aaa 2016-02-28 11:23:31
piszecie jakies głupoty piszecie a wiecie o tym ze pracujecie tak dobrze ze firma jest na 57 miejscu w rankingu 100 najbogadszych polaków dziękuje wam za dobrą prace.
1
@elka 2016-03-27 21:49:34
fajna firma, polecam; można wygrać casting na ojca...
8
tomek 2016-03-31 17:16:05
elka ty już się nie zaliczasz jesteś za stara
nowy 2016-03-31 19:35:32
czy ktoś szczerze może mi powiedzieć ile zwykły pracownik ma na rękę?
Bik 2016-04-01 19:38:18
Zwykły pracownik ma 1800-1900zl
Produkcja 2016-04-04 20:41:55
Raczej 1500-1600 na start. A po jakimś czasie 1800-1900
dawid 2016-07-01 21:29:10
Pracowałem w zakładzie w Żywcu na produkcji w systemie brygadowym . Atmosfera w pracy jak najbardziej Ok , wypłata na czas ( Staff service ). Pensja może nie jest jakaś wielka na początek 1700- 1800 zł ale za prostą pracę nikt więcej nie zapłaci . W sezonie była możliwość nadgodzin . Ogólnie polecam fajna firma która cały czas się rozwija .
3
@elka? 2016-07-15 00:36:41
Świetne produkty, a płotek garden classic rewelacyjny.
Pozdrawiam przy okazji pana kierownika I. M. oraz Krzysia;)
sandra 2016-07-15 10:27:50
no prosze, czyli faktycznie jednak robią bardzo dobre jakościowo rzeczy, zgadza się?
asia 2016-07-17 10:25:53
To chyba zalezy już od klienta. Ja osobiscie jesczze u nich niczego nie kupilam ale widziałam ich przedmioty i niektore wyroby tj.doniczki w roznych wielkosciach, teskturach itp. bardzo ładne ,cenowo też przystepnie
weew12 2016-07-27 16:16:29
hej widze ze wczoraj pojawila sie oferta na stanowisko przedstawiciela handlowego- branza ogrodnicza w Rzeszowie duzym plusem jest chyba to ze oferują stabilne warunki zatrudnienia ,motywujące wynagrodzenie składające się z części stałej oraz premii..
4
meka 2016-08-25 19:31:35
@ weew12 - tak oczywiście jest to dużym plusem, ale nie zapominajmy że na stanowisko przedstawiciela handlowego dwuskąłdnikowe wynagrodzenie nie jest jakimś dużym zaskoczeniem. To jest norma :-))
Rating 2016-08-25 22:18:17
Handlowcy tylko na działalność gospodarczą. .!!! Szkoda czasu na rozmowy kwalifikacyjne jeśli jesteście zainteresowani umową o pracę
3
alka 2016-08-29 13:36:37
a dlaczego tylko na dzialanosc? dbra w sumie zalozenie swojej dzialnosci tez sie oplaca tylko pytanie czy tutaj na poczatku podpisanai umowy zaczniesz juz zarabiac na siebei?
mmm 2016-10-13 22:36:36
Jak wygląda praca na produkcji jakie obowiązki ?
1
Szajba 2016-10-13 22:48:17
Są oferty do Prosperplast Sp. z o.o. SKA w tym momencie
Wojtas 2016-10-16 19:41:28
Witam, jak przyjąć się do tego zakładu w rybarzowicach ?
izzz 2016-10-17 08:30:05
Na razie rekrutacji nie ma @Wojtas ale najlepiej to pojechać osobiście nie oszukujmy się i złożyć cv jeśli masz na tyle doświadczenia i jesteś ogarnięty to raczej nie powinno być żadnego problemu z przyjęciem
HR Team 2016-10-17 08:35:08
Rekrutacja na produkcję trwa cały czas - podeślij CV na kadry@prosperplast.pl lub zostaw na portierni. Do 2-3 dni ktoś z Tobą się skontaktuje i umówi na rozmowę.
Zostaw swoją opinię o Prosperplast Sp. z o.o. SKA - Rybarzowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prosperplast Sp. z o.o. SKA