brak logo

EDIS Sp. z o.o. biuro rachunkowe

Tychy

Opinie o EDIS Sp. z o.o. biuro rachunkowe

Linda 2011-02-14 19:29:55
Szafowa wymagająca ale życiowa, niezłe zarobki i atmosfera w pracy ok. dużo roboty ale to biuro rachunkowe więc nie ma wyjscia
Ewa 2011-02-14 19:31:05
zgadzam sie
cóż.... 2012-05-17 23:14:57
trudno nie zgodzić się z samym sobą

SIMONA 2013-10-11 17:06:19
Wyjdź z norki i pokaż łebek, a piskaj cienkim głosikiem anonimowo.
pracownik były 2013-10-11 18:46:44
Odpowiedź na : Simona
Prawda w oczy kole (usunięte przez administratora), czy (usunięte przez administratora)( to jedno, stawiam jednak na (usunięte przez administratora)to Twój styl). Łebka pokazywać nie muszę jestem jednym z byłych pracowników , tak jak wszyscy tutaj i nasze opinie o Biurze Edis są zgodne, to raczej "WY" piskacie cienkim głosikiem anonimowo ( Simona , Linda)
Szkoda słów na Was i szkoda Tych przyszłych pracowników, którzy trafią do firmy Edis.
Dawna xięgowa 2013-11-23 00:35:14
Zgodnie z regulaminem i polityką prywatności korzystania z serwisu użytkownik uzyskuje prawo do korzystania z usług świadczonych w ramach serwisu GoWork.pl -:§4 p.1 - dzielenia się z innymi użytkownikami informacjami na temat możliwości pracy, OPINIACH O PRACODAWCACH.
3
do Anty 2013-11-25 07:32:23
"Wydawać się może, że nie ma nic łatwiejszego niż zarządzanie, bo co to za problem wyciągnąć palec i powiedzieć każdemu co ma zrobić. Później z tego rozliczyć. W wersji wymagającej mniej wysiłku a więcej kreacji wyznaczyć kogoś innego do rozliczenia pozostałych, (...) Życie szefa jest wspaniałe.Mało wysiłku, dużo czasu, zero stresu i zdrowy sen."

Co prawda, to prawda, ale cytat z oferty "Witalni-szkolenia" wypadałoby wziąć w cudzysłów.
Niedoszły pracownik 2013-11-26 00:45:37
O jesoooo, ale się z tego wątku tasiemiec zrobił. Ale dobrze, że znalazłam i poczytałam. Jestem księgową z 18letnim stażem pracy, w związku z powrotem na rodzinny Śląsk rozsyłam aplikacje. Informacje o pracodawcach są bardzo cenne, pracowałam już w firmie, gdzie normą był 10-12 godzinny dzień pracy, użytkowanie prywatnych aut pracowników do celów służbowych, bez rozliczania kosztów np. paliwa (bo jak człowiek jeździ do klientów po 8-9 h pracy, to jego sprawa co robi w czasie prywatnym ;)) korzystanie z prywatnych komórek pracowników, o notorycznym ściąganiu pracowników z urlopu albo wyciąganiu niemal z łóżek przebywających na L4 zaledwie wspomnę...
Dlatego takie opinie bywają pomocne w podjęciu decyzji.
3
mario 2014-07-15 22:19:34
ale fajna firma , morzna sie takm przyjoć ? bede chodził nawet za darmo jok moją taka sałna
2
Kolega mario - miru! 2014-07-15 22:31:38
Lajkować mario albo ja terz pszyjde na sałna!
3
mario 2014-08-07 22:56:15
co z ta sałna ?
2
Ala 2014-09-17 10:16:06
Dramat...tragedia i horror.
3
była pracownica 2014-12-11 10:41:00
konkrety masz we wcześniejszych komentarzach, czytać umiesz, czy pierwszy raz " w internetach" ?
była pracownica 2014-12-13 10:18:15
Wiele opinii zostało usuniętych. Również te w których były informacje o zarobkach
daily mail 2015-01-29 22:57:55
We­zwa­li­śmy ro­syj­skie­go am­ba­sa­do­ra, aby wy­ja­śnił tę sy­tu­ację, która do­pro­wa­dzi­ła do za­kłó­ceń w ruchu lot­nic­twa cy­wil­ne­go - po­wie­dzia­ła rzecz­nicz­ka Fo­re­ign Of­fi­ce.
Bry­tyj­skie my­śliw­ce typu Ty­pho­on zo­sta­ły po­de­rwa­ne dzień wcze­śniej, by prze­chwy­cić dwa ro­syj­skie bom­bow­ce da­le­kie­go za­się­gu Tu-95, w na­zew­nic­twie NATO Bears.
Ro­syj­skie ma­szy­ny za­uwa­żo­no nad ka­na­łem La Man­che; wów­czas po­de­rwa­ne zo­sta­ły ma­szy­ny z baz sił po­wietrz­nych RAF w Los­sie­mo­uth w Szko­cji i Co­nings­by we wschod­niej An­glii - po­in­for­mo­wał bry­tyj­ski re­sort.
W ubie­głym roku NATO prze­pro­wa­dzi­ło ok. 100 akcji prze­chwy­ty­wa­nia ro­syj­skich sa­mo­lo­tów; to około trzy razy wię­cej niż w 2013 roku.
Eli­za­beth Qu­in­ta­na z bry­tyj­skie­go think tanku Royal Uni­ted Se­rvi­ces In­sti­tu­te oce­nia, że śro­do­wą ope­ra­cję można łą­czyć z roz­po­czę­ciem w Wiel­kiej Bry­ta­nii śledz­twa ma­ją­ce­go wy­ja­śnić oko­licz­no­ści śmier­ci Alek­san­dra Li­twi­nien­ki, by­łe­go ofi­ce­ra KGB, praw­do­po­dob­nie otru­te­go w Lon­dy­nie w li­sto­pa­dzie 2006 roku.
- Zwy­kle ro­syj­skie Tu-95 nad­la­tu­ją z kie­run­ku Nor­we­gii w stro­nę Morza Pół­noc­ne­go. To mogła być próba prze­te­sto­wa­nia szyb­ko­ści re­ak­cji RAF na po­łu­dniu - po­wie­dzia­ła Qu­in­ta­na, cy­to­wa­na w dzien­ni­ku "Daily Mail".
Aga 2015-03-06 21:31:36
Ludzie trzymajcie się od nich z daleka dla mnie praca tam to był najgorszy okres mojego życia
1
ted 2015-07-09 09:38:05
Widzę że ( usunięte przez administratora ) dba o to żeby do prawdziwych opinii na tym portalu nie podchodzić poważnie za chwile zrobi z tego kącik kulinarny - to też jakiś sposób
ha
Zoe 2015-08-25 10:19:01
A nie prościej przejść się do Firmy i zapytać? Jak można byc aż tak mało doświadczona osobą, żeby na forum pytać ile pracodawca zaproponuje za staż. Marną przyszłość Ci wróżę
??? 2015-09-07 23:43:20
No to skończyłem, czy znalazłam? Gender jakies?
!!! 2015-09-08 00:28:07
Skończyłem jako mężczyzna a znalazłem (am ) jako kobieta. Cóż losy ludzkości różnie się toczą...
wiem lepiej 2015-09-08 00:33:24
odczepcie się od Technika masażysty bo to higienistka stomatologiczna poszła troszkę dalej i.......zmieniła płeć.
Reklama 2015-09-08 00:35:25
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
sombrero 2015-09-08 00:52:35
etapowa przemiana, ha ha ha
Reklama 2015-09-08 01:09:24
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
Reklama 2015-10-21 17:19:02
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
Reklama 2015-11-25 14:04:55
Warto spróbować - www.szkoly.gowork.pl
Obudź się Czarny Alibabo 2016-02-29 13:00:00
Alibaba, ty się nie wpasowałeś w klimat tego biura, bo byłeś z innej bajki. Nie chciałes wina, ani fajki
Inez 2016-03-12 16:05:56
ha ha ha, a ich strone www widziałaś? kto jest na zdjęciu pod wirtualnym biurem jak klikniesz na oddział? wyjątkowo głupie zdjęcie i w dodatku niepodpisane :):):)
Danka 2016-05-23 11:11:46
Polecam, zdobyłam doświadczenie na stażu, nie powiem starałam się bardzo ale za to dostałam dobre referencje i nie miałam problemów ze znalezieniem pracy po stażu.
Zeon 2016-05-24 07:41:51
Danka i dzisiaj masz urlop tak jak ja, ze sie tu wpisujesz, przed południem, czy może obijasz się w nowej pracy, albo tylko ci sie wydaje,że masz nową robotę?
1
:) 2016-06-18 08:58:13
:)
Sensi 2016-07-28 00:55:36
Polecam tą firmę, pracuje tu już ponad 6 lat i mogę powiedzieć ze jest Ok.
Senschin 2016-08-17 15:13:22
Polecam, ludzie tu pracujący są wporzo, firma ok,
Tom 2016-08-23 23:21:37
Ja rownież polecam.
Momma 2016-09-14 11:42:10
Pracuje sie tu dobrze w przyjaznej atmosferze, nowe oprogramowanie, wygodne warunki pracy, nie ma na co narzekac
uh 2016-09-16 22:24:37
Hej, wydaje mi się że ostatnio i tak pokazałol się oferty pracy chociażby dla kierowców czy dyspozutorów. Pewnie że trzeba posiadać odpowiednie doświadczenie, ale wiadomo czy sa jakieś dodatkowe benefity do zarobków do tego? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Zostaw swoją opinię o EDIS Sp. z o.o. biuro rachunkowe - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EDIS Sp. z o.o. biuro rachunkowe