Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-05-13 22:22:13 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Dartomeks - Rudno. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
KIKA - 2009-09-29 15:49:23 odpowiedz | cytuj
TO MOŻE TY TAK TRAFIŁEŚ.MÓJ MĄŻ PRACUJE TAM OD PONAD 3 MIESIĘCY I BARDZO SOBIE CHWALI PRACĘ,A I ZAROBKI SĄ NIEZŁE,BO SIEDZĄĆ W POLSCE MUSIAŁBY PRACOWAĆ PRZEZ PÓŁ ROKU ŻEBY DOSTAĆ TAKĄ KASĘ,CO TAM NA MIESIĄĆ.
ricki - 2010-08-05 17:42:50 odpowiedz | cytuj
czy ktoś mi może powiedzieć ile można zarobić w tej firmie?Jaki jest system naliczania i czy są płacone nadgodziny?
feliks - 2011-03-05 07:14:23 odpowiedz | cytuj
masz placone normalnie tak jak zwykłom godz 7 do ( usunięte przez administratora )ale minus dojazdy do pl jedzenie transport do pracy opłata za mieszkanie na reke zostaje ci ok( usunięte przez administratora )
anonim - 2011-07-18 12:26:28 odpowiedz | cytuj
Bardzo porządna firma.Pracuje od pól roku.Dobrze zarabiam.wypłaty na czas,zero machloi,wszystko na papierze.Nie można narzekać.Polecam!! i Zapraszam do nas.
ja - 2011-07-31 12:20:52 odpowiedz | cytuj
pracuje tu juz pare dobrych lat ale nie dlatego ze jest tu ok mam rodzine itp a wiecie jak jest w PL uwierzcie mi jest tragicznie tu syf kiła i mogiła mala kasa zawszystko samemu trzeba placic zarobki przy 200 godz( usunięte przez administratora ) od tej sumy trzeba odjac transport do polski a ile to juz zalerzy kto jak czesto bedzie jechal ja os nie polecam jest( usunięte przez administratora )tel firmy ale tylko jeden ma prawo przebywac na stale za granica reszta ma zakazy mozna sie domyslec dlaczego pozd
Paweł - 2011-08-03 14:48:52 odpowiedz | cytuj
Pracuje 3 lata.Zaczynałem ( usunięte przez administratora ) teraz zarabiam( usunięte przez administratora ).Wynajmuje z kolegami ładny domek w malej miejscowości.Czytając opinie powyżej,wydaje mi się ze nie pracujemy w tej samej firmie( usunięte przez administratora )Jak przychodzi weekend to od( usunięte przez administratora ).Szkoda dla nich porządnego domu.Wystarczy spojrzeć na komentarze powyżej.Błąd na blędzie blędme pogania.Analfabetyzm!!Na szczecie takie jednostki są już na wyginięciu.SA tu normalni chłopacy którzy pracują od początku i są bardzo zadowoleni m.in ja.jeżeli chodzi o szefów to porządni ludzie.Nie ma problemu z urlopami itp.W razie problemów można się do niech zgłosić.Moim zdaniem to firma na 5+.Pozdrawiam.Paweł.
Marek - 2011-10-15 20:34:23 odpowiedz | cytuj
POlecam!
anonim - 2011-10-19 22:54:06 odpowiedz | cytuj
pracuję 2 lata i jak czytam niektóre opinie wyżej to śmiać mi się chce.prawda jest taka,że jak ktoś chce to zarobi tu,kasa jest zawsze na czas,( usunięte przez administratora )
rzeznik - 2011-11-14 08:25:22 odpowiedz | cytuj
( usunięte przez administratora )to ile ty masz godzin w miesiacu??? ja pracuje tu ok 5 lat i zeby zarobic tyle kasy to musze miec ok 280 godz!!! czyli ktos tu kogos wkreca albo naprawde pracujemy w innych firmach hahahahahahanajwysza stawka jaka mi jest wiadoma to ( usunięte przez administratora )euro a szczeze to nie da rady maksymalnie mozna nabic godz 200--230 w jednym miesiacu a to wychodzi po odliczeniu mieszkania dojazdow do pracy nie wliczajac zjazdow do Polski ok ( usunięte przez administratora )na reke wiec skad te ( usunięte przez administratora )????? ja jak mam 200 godz w miesiacu to naprawde jest swieto!!!!! Osobiscie mi sie zdaje ze te dobre komentarze to ( usunięte przez administratora )
Zbigniew - 2011-11-15 18:20:13 odpowiedz | cytuj
Witam, czytając powyższe komentarze uśmiałem się jak chyba nigdy dotąd. Pracuję w firmie dartomeks od dobrych 6 lat, nigdy nie spotkałem się z opóźnionym przelewem czy chamstwem ze strony szefostwa .Dlatego sam nie rozumiem co ma na celu obrażanie go . Jak się przekonałem po przeczytaniu treści powyższych postów mamy tu do czynienia z ( usunięte przez administratora ) którzy potrafią wypisywać bzdury na forum anonimowo. P( usunięte przez administratora )został zwolniony za pijaństwo i teraz ma o to wielki żal. Jak sam się przekonałem tacy ludzie są zwalniani, bo nie chce się robić na domach mieszkalnych patologii, którą oni sobą reprezentują .Jestem bardzo ciekaw kto stoi za tymi oszczerstwami. Osobiście uważam, że jeśli ktoś jest solidnym człowiekiem i szuka dobrej pracy z porządnymi zarobkami to powinien jej szukać w dartomeksie, oczywiście jak każda firma ma ona swoje wady,ale to jest raczej nieuniknione. Bez problemu może osobiście porozmawiać z pracodawcami, uzgodnić wszystko i ubiegać się o pracę na wybranym stanowisku . Jest to solidna firma i z czystym sumieniem mogę ją polecić. Jeśli panowie z dysleksją rozwojową nie zrozumieli przesłania to proponuję zasięgnąć po słowniki ! Pozdrawiam serdecznie
Zbigniew - 2011-11-23 21:09:57 odpowiedz | cytuj
Jestem szczerze zaskoczony, że jednak potrafi pan kulturalnie odpisać, chociaż chciałem zaprzestać czytanie na "warónki", które pisze się przez "u" . Jak już wspominałem odkąd pracuję w firmie nigdy nie spotkałem się ze spóźnioną płacą, a więc śmieszna wydaje mi się historia z pitem. Myślę, że skoro podał pan firmę do sądu to niebawem wszystko się wyjaśni jak domniemuję na jej korzyść.A co do mieszkania to firma nie musi go zapewniać z tego co wiem, ja wynajmuję swoje własne jak większość moich kolegów pracujących w dartomeksie.
pracownik - 2011-11-24 17:25:35 odpowiedz | cytuj
Drodzy Państwo, Pracuję w firmie Dartomeks od 4 lat i szczerze ją polecam. Prezesi to bardzo porządni ludzie, w dokumentacji wszystko przebiega jak powinno, zarobki bardzo dobre, chcesz pracować to dobrze zarobisz. Warunki pracy są satysfakcjonujące. Można szybko awansować. Pan ( usunięte przez administratora ) zawsze na czas wypłaca pieniądze, nie straszcie Panowie skarbówką tylko szukajcie lepszej firmy bo takiej nie znajdziecie. Zwracam też szczególną uwagę na komentarze, pełne błędów, napisane przez ludzi n( usunięte przez administratora ) Pozdrawiam
zdesperowany buły pracownik:( - 2011-12-09 20:48:52 odpowiedz | cytuj
Jak czytam jak ktoś wypisuje że firma dartomeks jest uczciwa to mi się włos ( usunięte przez administratora ) w tej firmie nic nie jest w porządku ( usunięte przez administratora )ja to bym wolał śmieci na ulicy zbierać i złom sprzedawać niż w dartomeksie za kierowcę pracować...................................
? - 2012-01-03 12:46:51 odpowiedz | cytuj
to zbieraj te smieci i daj uczciwym ludziom pracować,ja tam nie narzekam i nie wiem na co tu mozna narzekać
anonim12 - 2012-01-04 21:53:20 odpowiedz | cytuj
WYtrzymalem w firmie Dartomeks jako rzeznik w Belgii 2 dni,( usunięte przez administratora ).Ostrzegam nie piszcie sie na te prace to co w polsce ( usunięte przez administratora ) poniewaz tam nikt nie moze nowy wytrzymac......
DUSZEK - 2012-01-23 15:51:19 odpowiedz | cytuj
JA PRACOWALEM TEJ FIRMIE 5 LAT I TE LATA BYLY STRACONE TAM INO LICZY SIE NAZWISKO ALBO TAKA ( usunięte przez administratora ) TERAS PRACUJE W LUKSEBURSKIEJ FIRMIE I NIEMA CO PORUWNAC MAM RAJ I ZA WSZYSTKO MI PLACOM NOCNE GODZINY RODZINE DOJAST DO PRACY I DOM GRATIS WIEC DARTOMEKS TO JEST( usunięte przez administratora )WIEC SPADAJCIE STAMTONT I SZUKAJCIE SOBIE W FIRMIE LUXSEBURSKIEJ PRACY MOJE ZAROBKI PRZY 10 GODZINACH ( usunięte przez administratora )
? - 2012-01-31 13:07:44 odpowiedz | cytuj
tak,pewnie jesteś z tych co dzień zaczynali i kończyli leżąc pijani na podłodze,sądząc z formy wypowiedzi
duszek - 2012-02-01 16:33:25 odpowiedz | cytuj
chyba o sobie ( usunięte przez administratora )myslisz takie piniadze to jusz w kraju zarabia co u ( usunięte przez administratora )
aniołek - 2012-02-07 19:31:39 odpowiedz | cytuj
Te pozytywne opinie to chyba pisze nie ( usunięte przez administratora )
J67 - 2012-03-20 19:13:05 odpowiedz | cytuj
Dlaczego administrator usuwa tyle zdań z postów?
Stają się niezrozumiałe, czy cenzura nie jest nadgorliwa?
daro76 - 2012-03-21 11:37:29 odpowiedz | cytuj
Mam zamiar jechać z tej firmy do Belgi,ale nikt tu nie pisze jawnie o zarobkach....napiszcie wszyscy mi na emaila jak tam wyglada praca ubojowca: dar.kac76@gmail.com Wszystkie wpisy są usuwane....nie wiem dlaczego..
grzesiek - 2012-03-25 12:20:37 odpowiedz | cytuj
dartomeks firma nr 1 [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jestem zadowolony pracuje 3 lata firma wywiązuje się ze swoich obowiązków pozdrawiam Janikowski Grzegorz
gość - 2012-03-28 16:41:02 odpowiedz | cytuj
złe opinie o Dartomeksie są usuwane bo administrator jest takim samym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] em jak Darek z Dartomeksu,bardzo możliwe że wzajemnie posuwają się w piardnięcie !!!
x