brak logo

TESCO

Przemyśl

Opinie o TESCO

pracownik 2010-03-02 21:49:27
[usunięte przez moderatora] dobrze ze znalazłem coś innego bo w tym kołchozie szkoda sobie zdrowia niszczyć
tescowiec 2010-03-16 17:20:15
HM Tesco w Przemyślu to obóz pracy. Dyrektor i kierownicy to chamy z wioch spod Rzeszowa, Mielca i Tarnowa, którzy leczą swoje kompleksy gnojąc ludzi z Przemyśla i okolic. [usunięte przez administratora] i wyzysk to za małe słowa alby opisać to jak traktują ludzi każdego dnia.
4
POGROMCA 2010-03-18 17:48:08
Nowe Tesco w Przemyślu na Lwowskiej to [usunięte przez administratora] pracy!!!!!!!!!!!! [usunięte przez administratora] Macie zupełnie rację że ci kierownicy to ludzie którym się w życiu nie udało a pochodza z jakiś wioch zabitych dechami, którym słoma z butów jeszcze wystaje. A teraz to z siebie robia bogów i scigaja dobrych i uczciwych pracownikow ktorzy [usunięte przez administratora] za nich i[usunięte przez administratora] dzien i noc na ich[usunięte przez administratora][usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pensje!!!!!!!Jak jade kolo tego [usunięte przez administratora] pracy to mi sie zygac chce!!!!!!!!!!!SRAM NA TO TESCO!!!!!!!WY tez nasrajcie i idzcie do normalnej pracy a oni niech sami za was zapiepszaja
1
przem 2010-04-29 11:48:16
Minimum płacy za maksimum pracy
1
życzliwa 2010-05-05 21:40:35
Na początku firma wydawała się przyzwoita, szkolenia, delegacje, imprezy, poważne i indywidualne traktowanie każdego... Z czasem niestety zaczeły się schody, przepychanki, zwalanie na siebie winy, często zabierana przerwa ( a po sąsiedzku pracownicy nawet 5 razy w ciągu zmiany wychodzą na papieroska)... tescowiec i pogromca kierownicy nie są wszystkiemu winni bo mają odgórne polecenia i też im się chce (przynajmniej niektórym) rzygać na sam widok napisu TESCO. Ludzie szukajcie sobie pracy gdzie inndziej jeśli nie odpowiedają wam dość surowe warunki pracy!!
2
swiadomy pracownik TESCO 2010-05-06 09:12:10
Wy wszyscy nie za bardzo kumacie jak wygląda życie. Jeśli każdy kto pisze te negatywne opinie najwidoczniej nie kalał swych rąk fizyczną pracą. Ja dobrze wiedziałem do jakiej branży się pcham i dostałem to czego oczekiwałem, zakładałem nawet jeszcze gorsze warunki. A tak się składa, że wystarczy być odpornym na opierdziel z góry i robić wg ich widzimisię, nawet jeśli robi się jedną rzecz 3 razy, w momencie końca zmiany najzwyczajniej z pracy się wychodzi. A co do kierownictwa, to akurat jest tak że są kierownicy którzy opieprzają pracowników ale robią to całkowicie słusznie! Czasami mam wrażenie że gdyby średnia inteligencji pracownika była wyższa, to pewnych problemów wogóle by nie było! I weźcie pod uwagę też to, że kierownicy potrafią za pracownika ostro się postawić i za to mieć zdrowo przerąbane. Ale to się dzieje za zamkniętymi drzwiami i zwykły pracownik tego nie widzi. A jeśli czegoś nie widzi tzn. że tego nie ma!

Żeby nie było, ja osobiście nie wiążę życia z tą pracą, ale jestem świadomy miejsca w którym pracuję, dlatego pracuję całkowicie bezstresowo. Polecam przemyślenie tej sprawy. Bo pieprzyć głupoty w internecie każdy potrafi. Ale robić i myśleć nie ma komu...
2
city man 2010-05-09 11:30:02
nie jestem pracownikiem ale poznałem temat z opowiadań ludzi z miasta którzy w tesco pracują.wiocha wiocha i jeszcze raz wiocha usiłuje robić karierę tak jak za komuny na uniwerkach marksistowsko leninowskich szkolili analfabetów na kierowników podobnie jest w przemyskim tesco.powrozy wsiowe typu dyzma lub talar pną się ku władzy nie mając o tym pojęcia.Boże miej nas w opiece przed chamstwem i chodakami ze wsi.
3
legijny 2010-06-22 08:36:44
Czy może ktoś powiedzieć jakie są zarobki dla sklepu w mieście które liczy ok. 40tysięcy mieszkańców?

Zastępca kierownika ile zarabia ,osoba do spraw cen i zamówień,na pracownika administracji, na kasjera sprzedawcę.
Proszę o informacje.
anonim 2010-08-08 18:27:11
tesco HM w Przemyslu to jest najwiekszy [usunięte przez administratora] pracy, robi sie kilka prac jednoczesnie,a jak sie nie zdazy to dyrektorka daje kary. hahahahahaha. patologia , poprostu brak sÅ�ow.kto nie pracowal w tesco HM Przemysl to nie wie jak jest i napewno szybko by uciekl z tej pracy.
2
zaszokowany 2010-08-26 21:35:58
Dlaczego w Przemyślu nie mówi się głośno o tym, że w Tesco są łamane wszystkie przepisy?: gdzie jest Inspekcja Pracy?, gdzie jest Sanepid?- [usunięte przez administratora] Skandal!!!!
tescowiczka 2010-09-16 19:52:44
ja też pracuję w tesco i jestem lekko zszokowana na temat tego co przeczytałam o waszym tesco.Ajak jest u was na świeżej?
martyna 2011-03-02 10:03:18
ja kochani pracuje od pół roku w Tesco w przemyślu na ogół pracownicy sa mili .pomocni jak ich poprosze o pomoc zwłaszcza panowie ze stoiska ryb.i mięsa i było by w miare dobrze zeby nie którzy kierownicy...w wiekszosci sa to ludzie z rzeszowa i jarosławia i maja sie za bóg wie za co..pomiataja ludzmi jak chca a my zwykli pracownicy nie mamy odwagi pójsc do dyrektora sklepu i poskarzyc sie mimo ze jest ten pan w porzadku i otwarty na jakies problemy...nie wiem ile tu jeszcze popracuje bo psychika siada:
anonim 2011-07-20 23:57:24
Pracowałem(am) w tesco Przemyśl prawie od początku i powiem szczerze, że praca nie byłaby taka najgorsza gdyby nie to że zbyt wiele wymaga się od pracowników. Uważam że robienie paru rzeczy na raz,, to chore. Oprócz tego niektóre osoby będące kiedys zwykłym pracownikiem, a teraz kierownikiem zachowują się fatalnie... jest pare osób które tylko patrzą jak by tu na kogoś nie podkablowac... nie zauważając ze kiedys byli zwyklymi pracownikami... Programy rozwojowe? pic na wode... mozesz zostac kierownikiem z biegu... (nawet odrazu sie zatrudniając tam)... a inne osoby które pracują juz długo i zasłużyły sobie na to nie mają szans...
+++ 2012-02-25 21:05:00
Tesco Tarnow ,zwolniono prawie polowe pracownikow ,ta polowa ktora zostala ,zapiernicza za siebie i za tamtych ktorych juz nie ma :( niestety nie widać roznicy na wyplacie ...wciaz tylko sie slyszy \\\"jest was za duzo \\\" bedzie redukcja it [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zredukujcie pracownikow do zera i sami sie wezcie do tej pracy a wtedy zobaczycie co to za robota.Latwo wymagac ,zeby cenowki byly na swoich miejscach,towar rozlozony na czas, porzadek na regalach itd ,nikt nie patrzy na to ze na to wszystko czlowiek ma tylko dwie rece ,ma sie wyrobic i to wszytko ,w jaki sposob to juz nikogo nie interesuje (czesto jest to kosztem przerwy) Jestem zwyczajnym ,uczciwym pracownikiem ,wiem ze lekko nie ma w branzy spozywczej nie tylko w tesco ,ale zeby pensje byly tak tragicznie niskie ?! przy tak ciezkiej pracy??! nie wspomne ze wielu moich znajomych wogole nie ma pelnych etatow ! przychodza do roboty na czyjes widzimisie ,wtedy gdy najwiecej pracy itd -to dopiero przegiecie!!
3
martyna 2012-05-19 07:21:04
a ja sie sama zwolniłam,,,,,,psychika siadała i zgadzam sie z opiniami moim przedmowców...totalny wyzysk,a pan rzecznik Tesco to chyba jest nie doinformowany,bo wypowiedział sie w innym artykule ze osoby z działów brane do multiskilinerów to sa po 10....15 minut na kasie he .he.na Lwowskiej to tak nie jest ....siedziałam jak zarówno mije kolezanki nawet pare godzin...gdzie mój dział nie miał pracownika ..towar był na palecie na sklepie nie rozpakowany..bo ja siedziałam na kasie ...pomijajac juz ze na moim dziale nie były zrobione ceny.nie zmieniono posów ,,,,,na dziale ....mało tego potem taka pani Anna czepia sie dlaczego dział jest nie przygotowany i ma to gdzies ze 1 pracownik jest na dziale i w dodatku na kasie......oj zal mi tylko moich koleżanek ktore musza pracowac bo to ich jedyny zarobek,,
Nowy 2012-09-25 11:12:56
Cześć, dodaję wpis, żeby się dołączyć do poszkodowanych. Długo nie pracowałem w Tesco na Lwowskiej, ale wystarczająco, aby zgodzić się z moimi przedmówcami. Przede wszystkim brak szacunku do drugiej osoby, do nowego pracownika, bo co jak jest ktoś świeży, tzn. że należy nim pomiatać? Że jest gorszy?
Kur..a szacunek do drugiego człowieka to rzecz nadrzędna, a jak wam nic nie zrobił to ani sie waż jeden z drugim go w jakikolwiek znieważać!
Nie rozdrabniam się tutaj, bo myślę że brak szacunku może się w różnoraki sposób objawić...
Mówię to też w pełni swiadomy warunków panujących w Tesco. Pracowalem wcześniej w innym miejscu i było lepiej, tylko w Przemyślu taka patologia i ... sami sobie dopowiedzcie,
pozdrawiam byłych pracowników.
ktoś 2012-10-25 21:08:10
Pracowałam w Tesco sporo czasu ale takie Tesco jak jest w Bydgoszczy na Toruńskiej to tragedia,dziwie się że ludzie chcą tam jeszcze pracować ponieważ tam jest gorzej jak w obozie pracy.Senior świeżej panoszy się jakby był tam dyrektorem a nic nie robi i nie potrafi zrobić tyko wykańcza psychicznie i fizycznie ludzi,zresztą nie tylko on tak samo jest z kadifką chodzi tylko po sklepie i nie potrafi nawet papierka podnieść jak leży a podłodze.Ludzie nie idzie tam do pracy
gooman2 2013-03-31 23:48:43
witam jestem bylym kierownikiem Tesco napisze bardzo krotko zarobki kierownika tesco WWA sa w granicach od 2800 brutto w gore kwestia negocjacji i doswiadczenia
fbodek 2013-06-13 14:42:29
gooman2 - 2013-03-31 23:48:43

witam jestem bylym kierownikiem Tesco napisze bardzo krotko zarobki kierownika tesco WWA sa w granicach od 2800 brutto w gore kwestia negocjacji i doswiadczenia
Byłeś kierownikiem zmianowym?
3
nikii 2013-09-05 12:12:59
hmmm w Lidlu zastępca kierownika zarabia 3100 brutto......
2
Mirek 74 2014-07-13 21:16:06
Witam wszystkich. Praca wcale nie jest taka ciężka o jakiej co nie którzy piszą. Ja od 2óch lat pracuje w Tesco (w-wie.) i wiadomo ,że chciałoby zarabiać się więcej. Na rękę biorę (netto) 2.440.- pln. Myślę ,że to jeszcze nie najgorzej. Teraz jest więcej pracy ze względu na okres urlopowy ale więcej godzin większa pęsja. Ponadto Tesco Górczewska, Stalowa potrzebuje chętnych do pracy (usunięte przez administratora). Dziękuje.
1
obserwator 2014-09-05 09:33:33
Chcesz usłyszeć wrzask kobiet?Zajrzyj do Tesco w Gorzowie Wlkp na ul. Słowiańskiej, bo tom cęsto baby wrzeszczą na dwuch młodych mężczyzn pracujących na piekarni czepiając się ich o to co same zchranią. Chur wrzeszczących kobiet a dyryguje im kierowniczka!!!!
1
tamilila 2014-11-20 01:25:22
Witam, jeżeli ktoś po dwóch latach zarabia 2440 netto to musiał nieźle komuś się "spodobać". Pracując cztery lata nie zarabiam brutto takiej kwoty. Jeżeli ktoś twierdzi, że nie trzeba się spocić to chyba tylko na stołku kierownika personalnego. Oczywiście sami pracownicy stwarzają sobie atmosferę w pracy, ale co zrobić - wielkie wymagania, mało ludzi i do tego multiskiling. Możliwość awansu raczej słaba - chyba ze kogoś zwolnią np. za chorobowe. Rynek pracy nie oferuje nic więc siedzi się w takim kołchozie i czeka się kiedy w końcu wykończą nas psychicznie albo fizycznie i sami odejdziemy. Powodzenia życzę tym co rozważają pracę w Tesco.
teofil 2014-12-19 17:48:48
Z tego co widzę firma TESCO prowadzi jakąś nową rekrutację, jest ogłoszenie o pracę. Zobaczcie prosze o co chodzi i jeśli możecie to napiszcie czy warto się o nią starać. Firma Tesco ( Polska) Sp z.o.o poszukuje do sklepu znajdującego się w Warszawie (Ursus) przy ul. Sosnkowskiego 1c, 02-...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5718302?keywords=&region=
nata 2015-05-31 11:40:28
Harówka.Ciężka praca fizyczna i cały czas wypełniony pracą.Wszystko na wczoraj, problem z pójściem na przerwę. Za mało pracowników, umowa na pół etatu, a pracuje się po 8 godzin.Osoby zatrudniane przez agencję, mają umowę zlecenie, albo umowę o dzieło. Za taką pracę pensja o połowę za niska
kiti 2015-11-02 21:46:02
Fakty i konkrety:pracuję 2 lata na stanowiski z-ca kier. zarabiam 2500 brutto , zajmuje się sprawami kierownczymi :telekonferencje tłumaczenie się ze wszystkiego np. czemu sprzedaż jest mniejsza z zeszłego roku , czemu takie straty , analiza raportów itp, jak nie ma zapasowca lub administracyjnej trzeba robotę wykonać za nich , jeśli tego nie zrobisz musisz się łumaczyć jak być kogoś zabił.Czasami musisz na kasę usiąć , bo pracownik godz przed uż Ci walnie.Latsz jak perszing i przez nikogo nie jesteś doceniony, słyszysz wieczne niezadowolenia menagera , opróżniasz kubły na śmieci, z ubabranymi łapami biegasz na 2 dzwoniki bo fakturę musisz klientowi wystawić a rąk nie masz czsu umyć .Żenada.Jak tam się zatrudniałam wydawało mi się,że jest super, wyższe stanowisko itp czas tam przepracowany sprowadził mnie na ziemię, że wcale nie jest różowo.
krzywy 2016-01-27 01:17:23
Nie wiecie czy akies zwolnienia się szykuja dla merczy po tych zminach z jesieni?
hhh 2016-06-22 01:44:29
tesco to syf
Milion 2016-06-24 13:26:41
A ja się tam zastanawiam jak wygląda praca asystenta ds sprzedaży warzyw i owoców, bo ja nie bardzo rozumiem co może taki asystent robić, to chyba dość prosta rzecz?
Zostaw swoją opinię o TESCO - Przemyśl
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TESCO