brak logo

Goodmen-Poland

Warszawa

Opinie o Goodmen-Poland

anonim 2011-02-13 23:57:35
Firma godna polecenia. Profesjalny management,atrakcyjne zarobki,miły i ciepła atmosfera. Słowem POLECAM.
Smyczek 2011-10-09 01:36:52
Firma super, zarobki jeszcze bardziej !!( usunięte przez administratora )\'\\\'genious\\\'\\\' !! Normalnie , aż się pracować chce !! Zwłaszcza za taką kase !!
mala 2013-08-13 03:42:42
Tam to Sad Pracy juz dziala
Waldemar Szyszko 2013-10-10 21:02:33
Zarobki są duże jak na firmę w której pracuje trzy osoby , jest to około 20 000 tyś
Raffi 2014-09-20 22:07:14
Ta Panna z domku pod Lasem, to wybitna wywawalcza.
ZUS I SKARBOWY już działają - bo ta panna poza wywalanie. Nic nie potrafi . Tylko pracownikow oszukiwać , opluwać i nie płacić . Ani pensji ani ZZUS-u
1
Maciek 2014-09-20 22:10:02
Popieram,to jest gruba oszustka ta Pani Prezes , ostrzegam wszystkich
Anna 2014-09-20 22:12:21
Pracowałam u tej Pani , nic dobrego a firma "";(
1
B.A. 2014-09-26 14:11:23
Może i jest bystra i coś w życiu osiągnęła ale kosztem wykorzystywania i naciągania ludzi. Zapuszczona, zaniedbana, opuchnięta od wódy i wyszczekana jak baba z bazaru. W zasadzie na bazarze powinna pracować właśnie - przekupka bez poczucia własnej wartości i poszanowania kogokolwiek.
1
kenu 2015-01-31 20:01:57
nie lubie jak ktos tak bezpodstawnie kogos oskarza a potem juz jak ktos o cos dopytuje to milczy i jakby go nie bylo. ciekawe jakby ktos byl ta oczerniana osobaj akby sie czul . ale coz mysla ze sa bezkarnii ale z tego cowiem to teraz juz tak nie jest i mozna takie osoby poznajdywac. macie informacje na temat pracy w goodmenie teraz od 2015 roku ?
mat 2015-05-19 14:05:53
Jeżeli chodzi o firmę z ul.Kobuza to nic dobrego nie powiem a proszę nie mylić z firmą logistyczną
WSI 2015-07-07 23:34:22
te niegatywne opinie pisałem ja pierwszy informator Kredytomierz Sukiennik grafolog własnej corki w współudziale z Leszkiem Pieskiem żyje na dzielnicy żony sprutej - szczegóły wkrótce. Z adresami
1
LESZEK PIESEK SASKA KEPA PRZED ZONA Z KAZURY 2015-07-07 23:57:38
tu Leszek Piesek laser rozpruty na Mokotowie.. Pan kredytomierz slupiennik ma znajomosci, ja jestem wspólnik rympałka.. ja leszek jestem z mafii
1
HUBERT JEZIERSKI 2015-07-07 23:59:53
jestem słupem
justyna sssukiennik 2015-07-08 00:01:31
pisze z pyschiatryka, tata za kredyty mnie tu czasem przemyka
baska wrobel gino pozyć sto tysiecy, bo justi w p 2015-07-08 00:03:41
opinie daje - ale wez mnie jako eksperta na pro .. kredytomierzu
znawca wynalazca 2015-07-08 00:08:30
OPDCZEPCIE SIE OD KREDYTOMIERZA SLUPIENNIKA! ON JEST SUPEER! WSZYSTKICH ZNA! I JAKBY CO TO MOZE GABRIELL?
ar de li pld POLSKI 2015-07-08 00:12:44
jestem
KRS 2015-07-08 00:32:11
ale co podpsaliscie sie3 czy nie?
Były pracownik 2015-09-21 15:17:16
Międzynarodowa ? filie ? gdzie? na ul.Kobuza ?
chanel 2015-09-21 21:15:15
przecież to jakaś parodia a nie firma i ta tłusta Pani Szeryfowa
PR 2015-11-17 11:21:22
no super PR z placu manewrowego -świat poszedł na przód!!!!!! Te triki z benefitem, to żenada!!!! może warto wytrzeźwieć???? To firma której nie ma - do psychiatry należy się zapisać, może wytłumaczy, że to tylko wpis do KRS i omany!!!
PR 2015-11-17 11:22:39
rzecz jasna OMAMY
nikodema 2016-04-16 22:30:43
PR z placu manewrowego!!!!!
Nina 2016-05-06 22:42:55
Witam jestem zainteresowana opinią na temat tej firmy czy mozesz podać mi wiecej szczegółów na temat pracy w tej firmie ? pozdrawiam
Tomas 2016-07-08 04:00:48
Renia to się zajmuje wyposażeniem placu manewrowego i chyba dalej tęskni za Leszkiem . A ostatnia zakochana jest w Łysym Macćku z Mokotwskiej .
Zostaw swoją opinię o Goodmen-Poland - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Goodmen-Poland