logo Synergie Interim

Synergie Interim

Waregem

Opinie o Synergie Interim

Sandrix 2015-10-31 13:42
Do tej pory Małgoś włosów nie umyła ? Aż to brudaska
7
oszukany 2015-11-01 04:50
sluchajcie panstwo co wam teraz powiem i wezcie sobie to do serca jeszcze zadna firma mnie tak nie wychujala jak Synergie,aplikowalem na dana oferte po czym dostalem odpowiedz babka zadzwonila z zapytaniem tylko czy pracowalem jako orderpicker i znajomosc jezyka po sprawdzeniu znajomosci przeslala moje dane do firmy po kilku godzinach potwierdzila ze mam przyjezdzac do holandii ale w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] porobili jak nie wiem co zamiast wyslac do pracy to znowu sie zaczelo milion pytan do po przepytaniu stwierdzeniu ze nie maja pracy wywalili na zewnatrz i radz sobie sam,nawet czlowiek nie sprobowal nie poszedl do pracy a na wejsciu powiedzieli ze pracy nie maja a z polski zapewnili ze prace maja.LUDZIE OSTRZEGAM NIE DAJCIE SIE NABRAC TO NAJGORSZA FIRMA JAKA SIE TRAFILA KLAMIA I OSZUKUJA SCIEMNIACZE DO KWADRATU.
3
MASAKRA 2015-11-01 16:24
ta firma ma same negatywy przez ta jej swietna docdate , tak praca luzna w hu...j po 20 h na tydzien co to jest ...?! ludzie nie ufajcie im rzadnego sezonu nie bedzie to sa tylko promocje ktore trwaja 9 dni a pozniej wysylka aaa Ronald chce rekord pobic w tym roku z ludzmi przyjetymi tam .... a pozniej wszystkich wywali sam osobiscie wiem ze na doc dat -cie synergia przegra przetark w styczniu HOBIJ wygra bo ma najmniej za pracownika aaa synergia co zrobi z ludzmi z docdat (+-300) ??!! z dnia na dzie wywali i to jeszcze w grudniu . Pozdrawiam - NIEPOLECAM !
2
Punk 2015-11-05 15:01
Haha -100eu na wyplate, smiesznie w chj.
Bogactwo
Arek 2015-11-28 09:29
Ja jeszcze nie wyjechałem ale nie przejmuję się złymi opiniami ponieważ jadę do pracy gdzie mam zagwarantowane 30h w tygodni, a w tempoteamie zawsze gwarantują i dają te godziny. Kobieta w biurze powiedziała mi, że kieruje mnie do TT mam taką umowę ale planing mam na jakiejś innej stronie i też nie jest zły bo 47 godzin to powinno być spoko zobaczymy..
1
Spejson 2015-12-10 18:12
Nie no ! Synergie o mnie nie zapomnialo ! :D
Dostalem po marnych 6 tygodniach moj hajs wakacyjny !
21 euro !
Dziekuje synergie !
Wlasnie sie pakuje i sp....alam na Madagaskar, na wakacje !
Super agencja !
:)
2
Syfergi 2016-01-02 20:04
To my załoga dżi chętnie dopuścimy ciebie do drzwi. Najpierw my zrobimy tobie laske, bylebyś zarabiał dla nas kaske. Dostaniesz pokoik spleśniały i wesołe towarzystwo. Możeś ćpać i chlać bylebyś zarabiał dla nas kaske bo przecież wyświadczyliśmy tobie wielką łsaskę. Były sobie świnie trzy - koordynatorki to my, jak będziesz niegrzeczny to wywalimy Ciebie za drzwi.
1
pytanie 2016-02-03 20:31
jak sie nazywaja te koorynatorki, ta starsza to Gosia ale mlode sa jakies tam ???
pytanie 2016-02-03 20:32
jak sie nazywaja te koorynatorki, ta starsza to Gosia ale mlode sa jakies tam ???
były pracownik 2016-02-16 12:03
Pracowałem dla tej agencji w tym roku przez jedynie 2 tygodnie dla firmy: Versteijnen w Tilburg-u. Odradzam każdemu pracę dla obu oszustów. Przyczyny: niezgodność wypłat do przepracowanych godzin, dziwna atmosfera w pracy. Pozdrawiam - J.K.
jurek 2016-02-29 17:57
a na docdacie jest praca dla mezczyzn tj wózkowych ?? czy tylko dla kobiet ??

jakie stawki synergie daje na godzine ??
jurek 2016-02-29 17:58
a na docdacie jest praca dla mezczyzn tj wózkowych ?? czy tylko dla kobiet ??

jakie stawki synergie daje na godzine ??
tylko nie tu 2016-03-04 16:36
teraz wychodzi sie bardzo malo, po tych podatkach jakich nibby państwo nalozylo, a z tego co wiem, to u Synergie tylko to jest... nie wyrobisz nawet do 200 euro. Ludzie maja po 20 godz w tygodniu i do tego 8 godz w niedziele 200 % z czego ten podatek zabiera z niedzieli 45 % wiec dostajesz w niedziele jak za normlany dzien a i moze nawet mniej...... Porazka
zbyszek 2016-03-12 21:25
a jakei satle miejsca do pracy ma Synergie ??moze ktos napisac

czy z tymi godzinami tygodniowo to wszedzie taka lipa i nie wrato z nimi wspolpracowac

czasem na niedziela.nl widzeich ogloszenia
ed 2016-03-15 21:34
czyli na doc dacie lipa teraz ??/tak?
toms 2016-04-06 18:55
Witam, czy ktoś rozeznawał może taki temat:
''Firma Synergi zatrudni pracownika na stanowisko montera przy ciezarowych samochodach. Praca polega na doposazaniu podwozia w dodatkowe osie wg rysunku technicznego. Miejsce Oss.''
Dzieki za info
blee 2016-04-11 23:36
W Polsce obiecują Ci złote góry... pzyjeżdżasz nikt nic nie wie... w biurze mają od razu dziwne miny na Ciebie... Potem zmieniają Ci prace, w dodatku nie wiesz na którą idziesz. Masz wolne, za chwilę go nie masz. A w dodatku traktują Cię jak śmiecia, i dużo nie płacą. Nie polecam !
1
Praca w Synergie 2016-05-08 00:27
Pierwsza sprawa. Jeżeli chcesz pracować, to nie wystarczy powiedzieć w rozmowie z koord. Tylko pokazać to w PRACY !. Nie wystarczy isc do pracy na Docdate, gdzie jest dużo ludzi i udawać ze sie pracuje... Są normy, mogą cie znaleźć poprzez skaner, gdzie akurat możesz być. I jaki czasm masz od jednej rzeczy do drugiej i tak aż do końca orderu.
Ja pracuje dla Synergie już rok iiii co ciekawe, nie moge powiedzieć nic złego na agencje co do tematu pracy, wypłat co tydzień, telefonów w sprawie zmiany planingów, godzin zabrania ludzi do pracy... Nie chce być złośliwy, ale patologia przeważnie nie ma pracy... Tak niestety jest... 2-3 pracy wystarczy na chlanie, cpanie... ale jak przychodzi czas wypłaty too wielkie narzekanie, opinie w internecie zeeeee agencja najgorszaaaa na kuli ziemskiej.
Nie ma agencjii idealnych... To jak sie wykazujesz w pracy, wtedy sie okazuje czy masz godziny czy nie....
1
Dobra rada 2016-05-26 16:41
Zdajecie sobie sprawe z tego ze wiekszosc wpisow jest na temat Synergie w Holandi, a tytol jest Synergie Interim Waregem (=Belgia). Mimo ze ta sama nazwa to oc(z)e(r)niacie zla firme, Synergie w Belgii i w Holandi nie wspolpracuja razem pod wzledem rekrutacji z zagranicy.
Wiec proponuje troszka pomyslec i zanim te wszystkie frustracje no forum wrzucicie i zrobicie firmie ktorej w ogole nie znacie i nie mieliscie z nia kontaktu, zla opinie..
Antos 2016-08-07 23:18
Banda złodzieje oszuści. Jeśli choć jeden człowiek zrezygnuje z pracy w synergii po przeczytaniu tego -to i tak warto było pisać. Omijajcie tych ludzi z daleka. Moje przeżycia w tej agencji to szok!!!!!! '''
1
Kamil 2016-10-17 11:15
Zgadzam się .Żenada i dno.
1
Kamil 2016-10-17 11:15
Zgadzam się .Żenada i dno.
hulk 2016-10-17 11:19
Też mnie ciekawi, skąd biorą się tutaj aż tak skrajne komentarze. Słyszałem, że jest naprawdę w porządku, ale nie wyczytałem tego z sieci, a słyszałem z opinii pracowników. Tamte opinie wydają mi się bardzo wiarygodne. Nie wiem w takim razie o co tu chodzi?
wojtek 2016-11-02 19:36
Witam ,mam pytanie otrzymalem oferte przez firme OTTO do pracy w Holandi-Waalwijk zamieszkanie w Kaatsheuvel czy ktos kto pracowal teraz ostatnio lub pracuje moze cos na ten temat napisac bardzo prosze o wszelkie informacje z gory dziekuje poz.
Luki 2016-11-06 06:28
Witam.
Ja również otrzymałem ofertę pracy przez agencję OTTO w docdata Waalwijk jako order poker. Po przeczytaniu opini moje uczucia co do wyjazdu są mieszane. Czy może ktoś wyrazić swoją opinię na ten temat, może ktoś z was już był tam i ma jakieś doświadczenia.
Jaaa123 2016-11-08 00:31
Co do firmy doc data przez Otto. Nie polecamy nikomy (jesteśmy tutaj z narzeczonym od jakiś 3 tygodni) high sezon miał być od 1 listopada a jak go nie ma tak i dalej nie było prawdopodobnie nie będzie. Ściągają ludzi do pracy a tej pracy nie ma. Pierwszy tydzień wychodziło ludziom po jakieś 19 h przepracowanych, w 2 i 3 tygodniu o 2h więcej. Nie polecamy ze względu na to iż otto jak i doc data to są oszuści. W ostatniej chwili w drodze zmienili nam adresy. A w doc dacie ludzie w zielonych polarach znecaja się nad Polakami bo myślą że pana Boga zlapaly za nogi. Gdybyśmy wcześniej widzieli jakiekolwiek komentarze na pewno byśmy tutaj nie przyjechali.
Mowik 2016-11-14 11:34
Dostałem propozycję z Covebo, od Docdata Fulfilment B.V. do pracy jako Order Picker, i niby nie wygląda to źle, praca do pierwszego tygodnia stycznia, ale jak czytałem te opinie to aż mi słabo ... Jadę pierwszy raz, i już sam nie wiem co zrobić, zgłupiałem. Chcę jechać pracować, i zarabiać, a nie pracować po 20h na tydzień i zostać wyrzuconym po 2 tygodniach. Co robić?
Swieczka 2016-11-14 16:02
Mowik, też jade jako order picker. Akurat nie przez tę samą agencje co Ty, ale do tego samego miejsca.
I powiem CI, ze po przeczytaniu tych wszystkich opini, to jestem niezle wydygana...Najbardziej sie boje chyba takiej mega patoli i tego ze nie bedzie pracy( godzin)
2
Mowik 2016-11-15 09:03
Pewnie przez Covebo? Ja usłyszałem, że nic się nie płaci za zakwaterowanie a jak już to "groszowe sprawy" a potem się okaże, że 200 euro za miesiąc będzie, a pracy nie będzie ... I ledwo zarobimy na powrót, ja jednak odpuszczam, za dużo nie wiadomych, jeśli jednak pojedziesz to życzę ci powodzenia, i napisz jak było, z ciekawości, jesteś na wiekówce? Bo te marne 25 zł na godzinę też nie pociesza, jeśli godzin ma nie być ..
sania80 2016-11-27 17:30
Hej. W styczniu jest lipa z godzinami , w tym roku w styczniu zarabialam po 70 e tygodniowo , a potem okoloe 200 mieszkajac na ich pracowalam przez synergie , ale jesli chodzi o docdate wszystkie agencje maja podobnie , tu planing uklad osobna firma dlA wszystkich , czasem masz 3 dni dorzucaja Ci cos , a czasem zmieniaja , ze dostajesz z 19 na 15 a za chwile jednak na 19 w efekcie na 17 albo wolne , jest za duzo ludzi a oni ciae prowadza nabory , ogolnie jesli stawiasz na normalne zycie i zarobek nie polecam , tu czujesz sie jak dziw...na tel momentamo. Mieszkania to wiekszosc na dromgardzie gdzie jest totalna patologia dookola w srodku malo miejsca ale pelno cpunow dilerow roznej masci ludzi i mieszanina wszystkicj firm zatrudniajach glownie na docdacie . pozdrawiam
1
sania80 2016-11-27 17:33
Hej. W styczniu jest lipa z godzinami , w tym roku w styczniu zarabialam po 70 e tygodniowo , a potem okoloe 200 mieszkajac na ich pracowalam przez synergie , ale jesli chodzi o docdate wszystkie agencje maja podobnie , tu planing uklad osobna firma dlA wszystkich , czasem masz 3 dni dorzucaja Ci cos , a czasem zmieniaja , ze dostajesz z 19 na 15 a za chwile jednak na 19 w efekcie na 17 albo wolne , jest za duzo ludzi a oni ciae prowadza nabory , ogolnie jesli stawiasz na normalne zycie i zarobek nie polecam , tu czujesz sie jak dziw...na tel momentamo. Mieszkania to wiekszosc na dromgardzie gdzie jest totalna patologia dookola w srodku malo miejsca ale pelno cpunow dilerow roznej masci ludzi i mieszanina wszystkicj firm zatrudniajach glownie na docdacie . pozdrawiam
3
Zdecydowanenie 2016-11-27 22:58
Zdecydowanie nie polecam współpracy z tą agencją. Razem z koleżanką miałyśmy pracować w Docdatcie w Waalwijku i mieszkać w okolicy, jednak okazało się, że bedziemy mieszkały w Lommel w Belgii i do pracy dojeżdżałyśmy ponad 80 km. Z powrotami do domu też były problemy, ponieważ nie raz czekałyśmy 2-3 godziny na powrót. Za dojazdy mieli nie potrącać jednak okazało się inaczej. Kontakt z koordynatorkami bardzo trudny. Planingi przysyłali nam na maila, ale nie było jak go sprawdzić, bo internetu nie było chociaż miał być. I potrafili grafik zmienić w tygodniu po kilka razy. Miałyśmy mieć zapewnione 40h pracy tygodniowo, a w rzeczywistości wychodziło po 20-26h. Opiekunowie domku strasznie chamscy i wredni. Przychodzili na kontrole po kilka razy dziennie i o różnych porach. Gdy wyjeżdżałyśmy poinformowałyśmy, że transport bedziemy miały około godziny 22-23. Dosłownie 3 minuty po 22 przyszli opiekunowie razem z 5 innymi osobami i wyrzucili nas z domku i poza teren ośrodka, ponieważ stwierdzili, że przebywamy tam nielegalnie. Wyrzucili nas na mróz i jeszcze pilnowali czy rzeczywiście opuściłyśmy teren używając przy tym takich stwierdzeń jak " dostaniesz zaraz kopa w pi*de" itp. Kolega który z nami mieszkał widząc całą sytuację postanowił obstać się za nami i przez to też został wyrzucony na bruk i ich nie obchodziło gdzie się podzieje i, że nie ma transportu do Polski. Nawet koordynatorzy nie pomogli, bo stwierdzili, że nic na to nie mogą poradzić. Ludzi mają za nic, traktują ich jak śmieci i to w dodatku Polak Polaka. Nigdzie i w żadnej innej agencji nie spotkałam się z takim chamstwem i prostactwem zarówno ze strony koordynatorów oraz opiekunów jak tutaj. Naprawdę nikomu nie polecam tej agencji i nawet najgorszego wroga bym tam nie wysłała. Zanim ktokolwiek z Was zdecyduje się na Synergie niech to 100 razy przemyśli i poczyta opinie.
4
12344321 2016-11-27 23:23
Nie polecam! Oszuści! Obiecują co innego a się okazuje ze nic nie jest tak jak w rozmowie przez telefon! Koordynatorki porażka! Wielkie damy które umieją drzeć się przez telefon jakby były kimś ważnym! Dojazdy do pracy masakra, 4-6 godzin trzeba czekać żeby wrócić! Ilość godzin w tygodniu tak ułożone ze po wypłacie tygodniowej sie okazuje że jeszcze trzeba dopłacać! Opiekun domków w Belgii, nie miły, chamski, mając 20-parę lat, poczuwa się to co nie on! Potrafią wyrzucić ludzi na mróz w nocy z domków bo po prostu mają taką ochotę ! Nie polecam agencji! Pracy na Docdacie w Waalwijku, Tilburgu! Ostrzegam!
1
red 2017-01-16 20:57
nie polecam tej agencjii. dwie opinie powyzej w 100 prawda. nie idzcie do synergii.tragedia
2
Tako 17 2017-01-21 14:20
Czy pracował ktoś przez Synergie przy szyciu dywanikow samochodowych? Jeśli tak to jakie wrażenia?
1
Ostatecznerozwiwzaniekwestizlodxiesjtwa 2017-02-10 05:16
Poświęcę się dla was i zbawienia to biuro, ostatnio honor mi nie pozwala na traktowanie nas Polaków jak śmieci, przez wzgląd na pamięć moich przodków przelewania tych krew na wszystkich frontach. Pamiętajcie że złodziejami się nie rozmawia, zlodziejow się niszczy
1
Ja 2017-02-23 15:09
Bardzo nie polecam sciagneli mnie z polski super pani Gosia z Paulem twierdzili ze robota jest na w ( usunięte przez administratora ) dlugo po miesiacu sie skonczylo i tak 5 firm przewalkowalem ale z godzinami ale cos zalatwic to wszystko pod gorke w tej firmie najlepiej trafic na stala robote (graniczy z cudem) i miec zero kontaktu z biurem to jest wszystko bezproblemowo
Paula 2017-02-23 19:38
Zgadzam sie , firma obiecuje gruszki na wierzbie, ile to pracy jest, nasciagali ludzi z Polski i niektorzy popracowali raptem 10 dni. Ta cala p Gosia ladnie sie usmiecha i nagabuje ludzi mowiac jak to fajnie bedzie a wychodzi wielki h......j , nic sie nie sprawdza w rzeczywistosci co naobiecywali. a najlepsze sa te z....bane umowy z tygodnia na tydzmprzedluzane ze moga Cie zawsze wypier...lic Nie polecam !!!!!!
2
aka 2017-03-03 00:54
Ogolnie pracy w Docdata nie polecam (sam tam pracuje ale to inna historia) ale jak juz sie uprzecie i koniecznie chcecie tam jechac to jedzcie przez Synergie, OTTO albo Hobij. Te trzy agencje to tez dziadostwo ale i tak lepsze niz reszta z T&S na czele. Jest jednak jeden haczyk pytajcie gdzie was beda kwaterowac i jak uslyszycie nazwe Droomgaard to nigdzie nie jedzcie, chocbyscie mieli juz bilet wykupiony. Zostancie w Polsce i szukajcie dalej, na kampie Droomgaard mieszka najgorsza holota, jest tez duzo normalnych ludzi ktorzy tam utkneli albo nie maja innego wyjscia. Tam w nocy lataja rozni zapici nacpani idioci z nozami, tam zdazaja sie gwalty, kradzieze to norma, tam katuja ludzi, ta dzicz moze sie nawet poszczycic morderstwem. Jezeli nie chcecie zostac okradzeni (z wszystkiego nawet z brudnych ubran roboczych), jezeli nie chcecie zeby wam dziewczyne zgwalcili, chlopaka skatowali to gdy tylko padnie nazwa Droomgaard od razu odkladajcie sluchawke i konczcie rozmowe.
1
racja 2017-03-05 12:29
Racja Droomgard na Katheuvel to horror
black 2017-03-15 09:30
W Berco (też Synergie) jest znacznie lepiej. Ogólnie opinie typu .. wyrzucają ludzi na mróz w nocy bo mają na to ochotę :) śmieszne jednym słowem ... Docdata średnio a inne zakłady jak najbardziej ok.
Hshww 2017-06-11 05:00
Pracuje w tej agencji 2tygodnie..mieazkam na domku od ktorego nie mam klucza wiec jezeli chce wyjsc musze zapytac wspollokatorow czy moge ...oczywiscie. sa bardzo mily i pod drzwiamy dzwonie tylko nie cala godzine az sie komus zechcialo zejsc 8 schodow zeby odtworzyc hah...jakas koordynatorka Hania [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest pytasz na ktora masz isc do pracy czy na 6 jak mowil jakis koles lub na 8 jak masz oficjalnie na planie, oczywiscie bez odezwi az do rana gdy z pretensjami jakto ze Cie nie ma w pracy :D ...itp itp. Aaa o rodzinie myszy na balkonie to tez nie moge zapomniec hehe
Hania pica 2017-06-11 05:43
Tak sprawdza ile czasu masz od 1 rzeczy do 2. Z tymi ich zajebistimi skanerami co sie zawieszaja co minute stoisz w jednym miejscu 10minut zeby jedna rzecz powiesic :D tak to na pewno jest bardzo dziwne ze nie ma norm haha
george2000 2017-06-30 04:16
zgadzam sie kolego .godzin nie ma .otto i docdata to jedna wielka oszmana.otto dba tylko o to zeby przepracowac tyle godzin zeby im zaplacic za hotel i ubezpieczenie czyli ok 100euro .reszta ich nie obchodzi.w Polsce otto obiecuje zlote gory a jak czliwiek przyjedzie to wielkie rozczarowanie.brak slow .
kordynator 2017-07-14 20:00
Ludzie wytrzymują tu max 2 miesiące oszukują pracowników to zwykli złodzieje chcecie to sprawdzie ale nie polecam pracowałem tam i widziałem co tam się wyprawia masakra
1
Magic 2017-07-14 20:07
w Synergi oczywiście
antrenata 2017-07-26 16:39
chce jechac z mezem na produkcje miesa do holandi firma z polski BENIAMIN SYKUT AP GRUPA napiszcie czy sa wyplacalni prosze
Lidia 2017-08-04 12:54
@antrenata widzę, że nikt Ci nie odpowiedział. Czy sama szukałaś odpowiedzi na własne pytanie? Jeżeli znasz odpowiedź to mogłabyś podzielić się z innymi użytkownikami, którzy też chcą wyjechać? Czy ktoś miał podobne doświadczenia z firmą Synergie Interim jak @kordynator? Może ktoś chciałby się jeszcze podzielić swoimi odczuciami?
kulesza 2017-08-09 12:29
Jadąc na produkcję do mięsa przez AP GRUPA, nie pracuje się przez Synergie (wystarczy dokładnie przeczytać ofertę pracy). Z tego co wiem, to jest tam bardzo dobrze
1
Lidia 2017-09-08 10:23
@kulesza a skąd wiesz, że jest bardzo dobre? Powiesz dokładnie co słyszałaś? Pewnie takie informacje przydadzą się też innym zainteresowanym współpracą z Synergie Interim.
Zostaw swoją opinię o Synergie Interim - Waregem
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Synergie Interim