logo Synergie Interim

Synergie Interim

Waregem

Opinie o Synergie Interim

Triple X 2014-12-27 02:32:02
Nie polecam nikomu tego biura. Przyjmowałem się na Docdatę w Waalwijku i jak przyjechałem na rozmowę nie mieli dla mnie umowy miała być na zakłądzie w I dzień pracy. Również nie było umowy ale 1 dzień przepracowałem. Na koniec 1 dnia dostaję telefon, że mnie zwolnili bo się nie sprawdziłem. Upominam się o wypłatę za ten 1 dzień to pani Monika mi mówi, że nie wypłacą mi gdyż w pracy narobiłem za dużo błędów. No to postraszyłem ich, że znam kodeks pracy i by mi tu takich kitów nie wciskała i jak nie dostanę wypłaty za ten dzień pójdę w pewne miejsce w Tilburgu naprzeciwko dworca i inaczej pogadamy to samo z umową. Po tym jak zrobiłem avanturę dostałem umowę i wypłatę
paweł 2015-02-19 03:38:04
To, że synergie interim współpracuje z takimi firmami jeszcze o niczym nie świadczy, MPO współpracuje z każdą firmą i jakoś ludzie nie walą do MPO drzwiami i oknami. Mnie zaintrygował ten post powyżej co do mniejszej liczby godizn, niż było ustalone, ktoś jeszcze tak miał? Wtedy firma płaci jakieś przestojowe?
urivda 2015-03-17 17:15:30
nie placi przestojowego a pobiera tez pelna oplate za mieszkanie
mnie nie przelali ostatnic dwoch salarisow
nl 2015-03-22 20:02:20
Pseudo test na szybkość w Docata Waalwijk zbierania zamówień jedn dzień, efekt zależny od zamówienia, które ci podsunie brygadzistka. Docata współpracuje z wieloma agencjami, wiec wymagania są zawyżone celowo(żeby wybierać sobie ludzi jak rzeczy)i nie mają nic wspólnego z wykonywaną pracą jak na prostą prace order pickera.
1
kor 2015-03-27 07:27:53
Z takim chamstwem ja w Synergie jeszcze się nie spotkałem. Koordynatorka potrafi nawrzeszczeć przez telefon bez możliwości wypowiedzenie choćby jednego słowa. Preferowane jest kablowanie i lizusotwo. Same biuro to żenada - jest tylko możliwość podejścia do lady i załatwienie sprawy jak w sklepie mięsnym za komuny - no cóż trzeba się izolować od pracownika skoro jest się takim nieprzyjemnym. Wakacyjne wypłacają w jednym terminie i wtedy połowe zabiera podatkowniwa - nie ma możliwości dojścia do porozumienia, żeby dopłacać wakacyjne do wypłaty. Drugie biuro jest w Eindhoven - jeśli jesteś Polakiem i znasz język to i tak odeślą Ciebie do Schijdel gdzie czeka "kultura na ladzie".
5
ja 2015-04-27 20:29:00
to jest jedna wielka żenada. najpierw mowia przez tel ze zatrudniaja w takiej i takiej firmie na takie stanowisko a potem sie okazuje ze zaszla pomylka i rzucaja zupelnie gdzie indziej. sciemniaja o ilosci godzin i ciaglosci pracy jak tylko moga. a warunki mieszkaniowe (nie wszedzie) ale w wiekszosci sa wrecz spartanskie. koordynatorzy nie mili, jedynie pieniadze sa na czas i w wiekszosci przypadkow sie zgadzaja, ale co to za wyplata na 20 E??? jak zyc?? juz piep..c te warunki ale te 40 godz powinni zapewniac na godne przezycie. nie polecam.
Piotrek 2015-05-26 12:06:32
Pracuje dla tego biura od 7 miesiecy. kasa na czas tyle ze jak zawsze mimimum z minimum tak jak w biurach gdzie koordynatorzy to polacy. Oczywista sprawa jest ze mieszkam na swoim mieszkaniu bo na ich mieszkaniach jakies chore kontrole sa.
dodam jeszcze ze nie zwracaja nikomu pieniedzy za dojazdy do pracy co jest nastepnym nie zbyt przyjemnym argumentem bo nie dosc ze pracuje czlowiek za minimum to jeszcze musi pokrywac koszty dojazdu. osobiscie nie polecam tego biura jeden wielki farmazon...
2
Majster 2015-05-29 17:35:49
Nie polecam tego biura.
Mieszkania to jakaś komedia.Jak nie grzyb na pół ściany,to towarzystwo szemrane.
Okno w pokoju którego nie da się zamknąć i prośba o naprawienie to jakaś fantazja.Drzwi zmasakrowane jak by ktoś łomem wyłamał nie da się ich zamknąć :D
Gosia wielka srajpani z biura i inne chamowate polki które tam pracują.Gość dzwonił bo coś mu się z solarisem nie zgadzało.Po rozmowie pani z takim tekstem do koleżanki cytuję" Niech się kur.. debi.. nauczą czytać zanim zadzwonią"Typowe biuro gdzie 90 % stanowią srajpanie.
Ktoś tutaj dobrze napisał z tą ladą.Sama prawda.Robota jak dla robota.Rzucają zazwyczaj na kołchoz a jak pier...... i nie będziesz zap... ponad siły to Pani Gosia dzwoni i mówi że jutro masz wolne :D za 2 dni cię zwalniają wakacyjnego jeszcze nie dostałem a minęły już 3 tyg tak samo z ostatnią wypłatą.Na szczęście pracuje teraz w normalnym biurze w końcu po tylu latach perypetii pracuję na normalnych warunkach.Acha za dni ustawowo wolne które są płatne też pieniędzy nie zobaczycie.Ogólnie to płaca nie adekwatna do wykonywanej pracy.Tygodniówka to 215 euro za 40h. Śmiech na sali.
Podsumowując NIE POLECAM.
1
anonim 2015-09-03 17:36:40
Biuro to jeden wielki wał... mieszkania to istne nory... przepracowałem tam tydzień i uciekłem... ciągłe kontrole i pani Gosia... chyba największa idotka z całej firmy... ba mało tego ze względu na to że odszedłem nie dostałem kasy mało tego mój salaris jest jeszcze na minusie! Odradzam! Chamstwo i oszustwo... spróbuj sie zwolnic a kasy nie zobaczysz!
1
??? 2015-09-06 16:08:31
CZy placa na czas?? i ile daja tam na godzine?? jak te koordynatorki ??
wakacyjne wyplacaja ??? czy klamaia??
1
??? 2015-09-13 16:08:03
to ok dziekuje tomek za szybka odpowiedz, chcialem tylko wiedzieć czy płacą

PZdr
niki 2015-10-13 14:20:50
ha ja wlasnie osobiscie siedze w tej firmie i chce jak najszybciej uciec stad pracuje na docdat'masakra normalnie od dwoch miesiecy nie przepracowalam 40h ludzie tu na - wychodza z prywatnych piniedzy zabieraja im za mieszkanie ... Dzwonisz do Kordynatorki Izy z zapytaniem to ma na ciebie totalnie wyjeba.. ludzie tu maja po 80 eu na reke masakra NIEPOLECAM I UCIEKAM
1
JA 2015-10-13 14:26:52
ja rowniez pracowalam na docdat praca fajna ale co z tego jak wogole godzin nie ma czulam sie jak na wakacjach zatrudniaj tyle ludzi a pozniej nie maja pracy moja najwieksza wyplata przez 3 miesiace tam to 201 eu za 40 h a kordynatorki wiedza o tym i maja wyjebane na to nie spotkalam sie z taka rotacja osob jak w tej firmie masakra zabieraja pieniadze bezprawnie po 3 miechach nie melduja pracujesz na czarno ale ludzie daja sie tam wykorzystywac zarabiaja po 100 eu i ucieszeni bo maja na trawke i piwo
1
Schijndel 2015-10-30 22:39:21
Negocjować o podwyżce z agencją, która przyjmuje 20-30 ludzi na tydzień !!!!
Nie Ty to następnych 20 wezmą za 6 euro.
Albo jestes kimś z biura, albo masz o sobie bardzo duże mniemanie :)
Próbuj hehehe :)
AAAAAA to weż wywalcz dla nas :)
docdata 2015-10-30 22:48:14
co Ty brałeś ??????????? !!!!!!!!!!! ????????? ten twój komentarz to jedna wielka bania................
Nederland 2015-10-30 23:01:11
Witam. Pracuję na Docdacie... Praca jest naprawde spoko, ale płaca.... A przecież o to chodzi w tym naszym świecie...
ludzie mają po 18 godzin na tydzień.... 20, 38-40 to już jest rarytas i szczęście jak sie złapie tyle.
Lider zmiany Pan Ronald cały czas pier...i, że high season juz niedługo i niedługo, że nowych trzeba uczyć, a strzy, którzy juz przepracowali jakiś czas... Minimum miesieąc, są jako REZERWOWI do pracy..... WTF ???
Co tydz przyjmują po 20-30 ludzi na tydzień.... Masakra!!!
Na Docdacie jest Bol.com, V&D, Zalando, Bijenkorf i chyba cos tam jeszcze, nie pamietam wszystkich. Jak sie trafi na V&D to naprawde godziny są. Na V&D jest kilku pickerów i to im starczy, praca jest dla wszystkich którzy są na V&D. Ale przeważnie wszyscy trafiają na Bol.com, bo przecież Ronald potrzebuje 400 ludzi na high season, który moze potrwa miesiąc, dwa... Może tydzień, dwa... Ale sami oceńcie, przyjeżdżajcie, sami zobaczycie. Jesteście dorośli i sami później ocenicie czy te komentarze były prawdziwe.
Jak masz prawko, bierz auto od firmy, to może bedziesz mial wiecej godz, raczej napewno, poniewaz brakuje kierowców. :) a na godzine pracy po odliczeniu jest 6.20 euro.
1
Harmoniusz 2015-10-31 13:40:42
Docdata to porażka, moloch pie....ony.
Goska dalej wlosów nie myje.
Izabeli smierdzi z ryja gorzej niz z kuciapy.
Syfergie to jedno z najgorszych biur w ktorych robilem.
Robota tam jest odmóżdżająca, mi po pracy w DocData tak odbiło że smaruje kapcie dżemem a wieczorem zamiast brać prysznic to myje się w kuchni.
Ale jest fajnie, ważne że stać mnie na chlebek i wode mineralną. 35 euro na tydzien.
BOGACTWO SKUHWYSZYNY !

A TAK NA POWAŻNIE. ODRADZAM TO BIURO. PATOLOGIA, PRACOWNIKÓW TRAKTUJĄ GORZEJ NIŻ G...NO, JAK ŚMIECIA, JAK DZWONISZ TO TYCH DZIUR (HANKA, GOSIA, IZA, KASIA CZY JAK IM TAK K...WA NA IMIE) TO ZLEJA SIE NA KAŻDEGO.
PRZY PODPISYWANIU UMOWY MAŁO GAŁY NIE ZROBIĄ, PÓŹNIEJ TO JUŻ ZLEW.
LEPIEJ JUŻ W POLSCE PRACOWAĆ NIZ DLA TEGO BYDŁA
4
Sandrix 2015-10-31 13:42:11
Do tej pory Małgoś włosów nie umyła ? Aż to brudaska
4
oszukany 2015-11-01 04:50:57
sluchajcie panstwo co wam teraz powiem i wezcie sobie to do serca jeszcze zadna firma mnie tak nie wychujala jak Synergie,aplikowalem na dana oferte po czym dostalem odpowiedz babka zadzwonila z zapytaniem tylko czy pracowalem jako orderpicker i znajomosc jezyka po sprawdzeniu znajomosci przeslala moje dane do firmy po kilku godzinach potwierdzila ze mam przyjezdzac do holandii ale w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] porobili jak nie wiem co zamiast wyslac do pracy to znowu sie zaczelo milion pytan do po przepytaniu stwierdzeniu ze nie maja pracy wywalili na zewnatrz i radz sobie sam,nawet czlowiek nie sprobowal nie poszedl do pracy a na wejsciu powiedzieli ze pracy nie maja a z polski zapewnili ze prace maja.LUDZIE OSTRZEGAM NIE DAJCIE SIE NABRAC TO NAJGORSZA FIRMA JAKA SIE TRAFILA KLAMIA I OSZUKUJA SCIEMNIACZE DO KWADRATU.
1
MASAKRA 2015-11-01 16:24:19
ta firma ma same negatywy przez ta jej swietna docdate , tak praca luzna w hu...j po 20 h na tydzien co to jest ...?! ludzie nie ufajcie im rzadnego sezonu nie bedzie to sa tylko promocje ktore trwaja 9 dni a pozniej wysylka aaa Ronald chce rekord pobic w tym roku z ludzmi przyjetymi tam .... a pozniej wszystkich wywali sam osobiscie wiem ze na doc dat -cie synergia przegra przetark w styczniu HOBIJ wygra bo ma najmniej za pracownika aaa synergia co zrobi z ludzmi z docdat (+-300) ??!! z dnia na dzie wywali i to jeszcze w grudniu . Pozdrawiam - NIEPOLECAM !
Punk 2015-11-05 15:01:36
Haha -100eu na wyplate, smiesznie w chj.
Bogactwo
Arek 2015-11-28 09:29:54
Ja jeszcze nie wyjechałem ale nie przejmuję się złymi opiniami ponieważ jadę do pracy gdzie mam zagwarantowane 30h w tygodni, a w tempoteamie zawsze gwarantują i dają te godziny. Kobieta w biurze powiedziała mi, że kieruje mnie do TT mam taką umowę ale planing mam na jakiejś innej stronie i też nie jest zły bo 47 godzin to powinno być spoko zobaczymy..
Spejson 2015-12-10 18:12:31
Nie no ! Synergie o mnie nie zapomnialo ! :D
Dostalem po marnych 6 tygodniach moj hajs wakacyjny !
21 euro !
Dziekuje synergie !
Wlasnie sie pakuje i sp....alam na Madagaskar, na wakacje !
Super agencja !
:)
Syfergi 2016-01-02 20:04:14
To my załoga dżi chętnie dopuścimy ciebie do drzwi. Najpierw my zrobimy tobie laske, bylebyś zarabiał dla nas kaske. Dostaniesz pokoik spleśniały i wesołe towarzystwo. Możeś ćpać i chlać bylebyś zarabiał dla nas kaske bo przecież wyświadczyliśmy tobie wielką łsaskę. Były sobie świnie trzy - koordynatorki to my, jak będziesz niegrzeczny to wywalimy Ciebie za drzwi.
pytanie 2016-02-03 20:31:35
jak sie nazywaja te koorynatorki, ta starsza to Gosia ale mlode sa jakies tam ???
pytanie 2016-02-03 20:32:05
jak sie nazywaja te koorynatorki, ta starsza to Gosia ale mlode sa jakies tam ???
były pracownik 2016-02-16 12:03:10
Pracowałem dla tej agencji w tym roku przez jedynie 2 tygodnie dla firmy: Versteijnen w Tilburg-u. Odradzam każdemu pracę dla obu oszustów. Przyczyny: niezgodność wypłat do przepracowanych godzin, dziwna atmosfera w pracy. Pozdrawiam - J.K.
jurek 2016-02-29 17:57:53
a na docdacie jest praca dla mezczyzn tj wózkowych ?? czy tylko dla kobiet ??

jakie stawki synergie daje na godzine ??
jurek 2016-02-29 17:58:06
a na docdacie jest praca dla mezczyzn tj wózkowych ?? czy tylko dla kobiet ??

jakie stawki synergie daje na godzine ??
tylko nie tu 2016-03-04 16:36:47
teraz wychodzi sie bardzo malo, po tych podatkach jakich nibby państwo nalozylo, a z tego co wiem, to u Synergie tylko to jest... nie wyrobisz nawet do 200 euro. Ludzie maja po 20 godz w tygodniu i do tego 8 godz w niedziele 200 % z czego ten podatek zabiera z niedzieli 45 % wiec dostajesz w niedziele jak za normlany dzien a i moze nawet mniej...... Porazka
zbyszek 2016-03-12 21:25:15
a jakei satle miejsca do pracy ma Synergie ??moze ktos napisac

czy z tymi godzinami tygodniowo to wszedzie taka lipa i nie wrato z nimi wspolpracowac

czasem na niedziela.nl widzeich ogloszenia
ed 2016-03-15 21:34:35
czyli na doc dacie lipa teraz ??/tak?
toms 2016-04-06 18:55:28
Witam, czy ktoś rozeznawał może taki temat:
''Firma Synergi zatrudni pracownika na stanowisko montera przy ciezarowych samochodach. Praca polega na doposazaniu podwozia w dodatkowe osie wg rysunku technicznego. Miejsce Oss.''
Dzieki za info
blee 2016-04-11 23:36:11
W Polsce obiecują Ci złote góry... pzyjeżdżasz nikt nic nie wie... w biurze mają od razu dziwne miny na Ciebie... Potem zmieniają Ci prace, w dodatku nie wiesz na którą idziesz. Masz wolne, za chwilę go nie masz. A w dodatku traktują Cię jak śmiecia, i dużo nie płacą. Nie polecam !
Praca w Synergie 2016-05-08 00:27:15
Pierwsza sprawa. Jeżeli chcesz pracować, to nie wystarczy powiedzieć w rozmowie z koord. Tylko pokazać to w PRACY !. Nie wystarczy isc do pracy na Docdate, gdzie jest dużo ludzi i udawać ze sie pracuje... Są normy, mogą cie znaleźć poprzez skaner, gdzie akurat możesz być. I jaki czasm masz od jednej rzeczy do drugiej i tak aż do końca orderu.
Ja pracuje dla Synergie już rok iiii co ciekawe, nie moge powiedzieć nic złego na agencje co do tematu pracy, wypłat co tydzień, telefonów w sprawie zmiany planingów, godzin zabrania ludzi do pracy... Nie chce być złośliwy, ale patologia przeważnie nie ma pracy... Tak niestety jest... 2-3 pracy wystarczy na chlanie, cpanie... ale jak przychodzi czas wypłaty too wielkie narzekanie, opinie w internecie zeeeee agencja najgorszaaaa na kuli ziemskiej.
Nie ma agencjii idealnych... To jak sie wykazujesz w pracy, wtedy sie okazuje czy masz godziny czy nie....
Dobra rada 2016-05-26 16:41:10
Zdajecie sobie sprawe z tego ze wiekszosc wpisow jest na temat Synergie w Holandi, a tytol jest Synergie Interim Waregem (=Belgia). Mimo ze ta sama nazwa to oc(z)e(r)niacie zla firme, Synergie w Belgii i w Holandi nie wspolpracuja razem pod wzledem rekrutacji z zagranicy.
Wiec proponuje troszka pomyslec i zanim te wszystkie frustracje no forum wrzucicie i zrobicie firmie ktorej w ogole nie znacie i nie mieliscie z nia kontaktu, zla opinie..
Antos 2016-08-07 23:18:44
Banda złodzieje oszuści. Jeśli choć jeden człowiek zrezygnuje z pracy w synergii po przeczytaniu tego -to i tak warto było pisać. Omijajcie tych ludzi z daleka. Moje przeżycia w tej agencji to szok!!!!!! '''
Kamil 2016-10-17 11:15:27
Zgadzam się .Żenada i dno.
Kamil 2016-10-17 11:15:42
Zgadzam się .Żenada i dno.
hulk 2016-10-17 11:19:53
Też mnie ciekawi, skąd biorą się tutaj aż tak skrajne komentarze. Słyszałem, że jest naprawdę w porządku, ale nie wyczytałem tego z sieci, a słyszałem z opinii pracowników. Tamte opinie wydają mi się bardzo wiarygodne. Nie wiem w takim razie o co tu chodzi?
wojtek 2016-11-02 19:36:50
Witam ,mam pytanie otrzymalem oferte przez firme OTTO do pracy w Holandi-Waalwijk zamieszkanie w Kaatsheuvel czy ktos kto pracowal teraz ostatnio lub pracuje moze cos na ten temat napisac bardzo prosze o wszelkie informacje z gory dziekuje poz.
Luki 2016-11-06 06:28:30
Witam.
Ja również otrzymałem ofertę pracy przez agencję OTTO w docdata Waalwijk jako order poker. Po przeczytaniu opini moje uczucia co do wyjazdu są mieszane. Czy może ktoś wyrazić swoją opinię na ten temat, może ktoś z was już był tam i ma jakieś doświadczenia.
Jaaa123 2016-11-08 00:31:41
Co do firmy doc data przez Otto. Nie polecamy nikomy (jesteśmy tutaj z narzeczonym od jakiś 3 tygodni) high sezon miał być od 1 listopada a jak go nie ma tak i dalej nie było prawdopodobnie nie będzie. Ściągają ludzi do pracy a tej pracy nie ma. Pierwszy tydzień wychodziło ludziom po jakieś 19 h przepracowanych, w 2 i 3 tygodniu o 2h więcej. Nie polecamy ze względu na to iż otto jak i doc data to są oszuści. W ostatniej chwili w drodze zmienili nam adresy. A w doc dacie ludzie w zielonych polarach znecaja się nad Polakami bo myślą że pana Boga zlapaly za nogi. Gdybyśmy wcześniej widzieli jakiekolwiek komentarze na pewno byśmy tutaj nie przyjechali.
Mowik 2016-11-14 11:34:37
Dostałem propozycję z Covebo, od Docdata Fulfilment B.V. do pracy jako Order Picker, i niby nie wygląda to źle, praca do pierwszego tygodnia stycznia, ale jak czytałem te opinie to aż mi słabo ... Jadę pierwszy raz, i już sam nie wiem co zrobić, zgłupiałem. Chcę jechać pracować, i zarabiać, a nie pracować po 20h na tydzień i zostać wyrzuconym po 2 tygodniach. Co robić?
Swieczka 2016-11-14 16:02:22
Mowik, też jade jako order picker. Akurat nie przez tę samą agencje co Ty, ale do tego samego miejsca.
I powiem CI, ze po przeczytaniu tych wszystkich opini, to jestem niezle wydygana...Najbardziej sie boje chyba takiej mega patoli i tego ze nie bedzie pracy( godzin)
2
Mowik 2016-11-15 09:03:39
Pewnie przez Covebo? Ja usłyszałem, że nic się nie płaci za zakwaterowanie a jak już to "groszowe sprawy" a potem się okaże, że 200 euro za miesiąc będzie, a pracy nie będzie ... I ledwo zarobimy na powrót, ja jednak odpuszczam, za dużo nie wiadomych, jeśli jednak pojedziesz to życzę ci powodzenia, i napisz jak było, z ciekawości, jesteś na wiekówce? Bo te marne 25 zł na godzinę też nie pociesza, jeśli godzin ma nie być ..
sania80 2016-11-27 17:30:15
Hej. W styczniu jest lipa z godzinami , w tym roku w styczniu zarabialam po 70 e tygodniowo , a potem okoloe 200 mieszkajac na ich pracowalam przez synergie , ale jesli chodzi o docdate wszystkie agencje maja podobnie , tu planing uklad osobna firma dlA wszystkich , czasem masz 3 dni dorzucaja Ci cos , a czasem zmieniaja , ze dostajesz z 19 na 15 a za chwile jednak na 19 w efekcie na 17 albo wolne , jest za duzo ludzi a oni ciae prowadza nabory , ogolnie jesli stawiasz na normalne zycie i zarobek nie polecam , tu czujesz sie jak dziw...na tel momentamo. Mieszkania to wiekszosc na dromgardzie gdzie jest totalna patologia dookola w srodku malo miejsca ale pelno cpunow dilerow roznej masci ludzi i mieszanina wszystkicj firm zatrudniajach glownie na docdacie . pozdrawiam
1
sania80 2016-11-27 17:33:52
Hej. W styczniu jest lipa z godzinami , w tym roku w styczniu zarabialam po 70 e tygodniowo , a potem okoloe 200 mieszkajac na ich pracowalam przez synergie , ale jesli chodzi o docdate wszystkie agencje maja podobnie , tu planing uklad osobna firma dlA wszystkich , czasem masz 3 dni dorzucaja Ci cos , a czasem zmieniaja , ze dostajesz z 19 na 15 a za chwile jednak na 19 w efekcie na 17 albo wolne , jest za duzo ludzi a oni ciae prowadza nabory , ogolnie jesli stawiasz na normalne zycie i zarobek nie polecam , tu czujesz sie jak dziw...na tel momentamo. Mieszkania to wiekszosc na dromgardzie gdzie jest totalna patologia dookola w srodku malo miejsca ale pelno cpunow dilerow roznej masci ludzi i mieszanina wszystkicj firm zatrudniajach glownie na docdacie . pozdrawiam
1
Zdecydowanenie 2016-11-27 22:58:33
Zdecydowanie nie polecam współpracy z tą agencją. Razem z koleżanką miałyśmy pracować w Docdatcie w Waalwijku i mieszkać w okolicy, jednak okazało się, że bedziemy mieszkały w Lommel w Belgii i do pracy dojeżdżałyśmy ponad 80 km. Z powrotami do domu też były problemy, ponieważ nie raz czekałyśmy 2-3 godziny na powrót. Za dojazdy mieli nie potrącać jednak okazało się inaczej. Kontakt z koordynatorkami bardzo trudny. Planingi przysyłali nam na maila, ale nie było jak go sprawdzić, bo internetu nie było chociaż miał być. I potrafili grafik zmienić w tygodniu po kilka razy. Miałyśmy mieć zapewnione 40h pracy tygodniowo, a w rzeczywistości wychodziło po 20-26h. Opiekunowie domku strasznie chamscy i wredni. Przychodzili na kontrole po kilka razy dziennie i o różnych porach. Gdy wyjeżdżałyśmy poinformowałyśmy, że transport bedziemy miały około godziny 22-23. Dosłownie 3 minuty po 22 przyszli opiekunowie razem z 5 innymi osobami i wyrzucili nas z domku i poza teren ośrodka, ponieważ stwierdzili, że przebywamy tam nielegalnie. Wyrzucili nas na mróz i jeszcze pilnowali czy rzeczywiście opuściłyśmy teren używając przy tym takich stwierdzeń jak " dostaniesz zaraz kopa w pi*de" itp. Kolega który z nami mieszkał widząc całą sytuację postanowił obstać się za nami i przez to też został wyrzucony na bruk i ich nie obchodziło gdzie się podzieje i, że nie ma transportu do Polski. Nawet koordynatorzy nie pomogli, bo stwierdzili, że nic na to nie mogą poradzić. Ludzi mają za nic, traktują ich jak śmieci i to w dodatku Polak Polaka. Nigdzie i w żadnej innej agencji nie spotkałam się z takim chamstwem i prostactwem zarówno ze strony koordynatorów oraz opiekunów jak tutaj. Naprawdę nikomu nie polecam tej agencji i nawet najgorszego wroga bym tam nie wysłała. Zanim ktokolwiek z Was zdecyduje się na Synergie niech to 100 razy przemyśli i poczyta opinie.
12344321 2016-11-27 23:23:09
Nie polecam! Oszuści! Obiecują co innego a się okazuje ze nic nie jest tak jak w rozmowie przez telefon! Koordynatorki porażka! Wielkie damy które umieją drzeć się przez telefon jakby były kimś ważnym! Dojazdy do pracy masakra, 4-6 godzin trzeba czekać żeby wrócić! Ilość godzin w tygodniu tak ułożone ze po wypłacie tygodniowej sie okazuje że jeszcze trzeba dopłacać! Opiekun domków w Belgii, nie miły, chamski, mając 20-parę lat, poczuwa się to co nie on! Potrafią wyrzucić ludzi na mróz w nocy z domków bo po prostu mają taką ochotę ! Nie polecam agencji! Pracy na Docdacie w Waalwijku, Tilburgu! Ostrzegam!
Zostaw swoją opinię o Synergie Interim - Waregem
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Synergie Interim