Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: BEETSMA

zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-12-01 18:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca w beetsmie nie jest zla zobaczymy jak bedzie z wyplata o ile ona bedzie
zdjecie uzytkownika
evii - 2014-12-03 14:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś 4 do holandii
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-12-03 18:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wlaśnie. Jedzie ktoś. 4 grudnia? Na pomidory? Bo ja jestem po wstępnym podpisaniu umowy w biurze. Mloda kobieta w biurze mila. Powiedziała że kierowca ma dzwonić dziś. Podobno do południa mial dać znać co i jak. A tu cisza. A jeszcze w międzyczasie dzwoniła kpbieta z Holandii bezpośrednio z biura. I powiedziala że ktoś się będzie odzywać z pl. Banie mam. Niby kierowca lubi dzwonić w najróżniejszych porach. Ale... Jedzie ktoś z Rzeszowa?
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-12-03 18:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan. Czyżby sytuacja byla taka ze na dzień przed zrezygnowali? A o której Ci to oświadczyli? Bo coś mi pachnie ze ta cisza znaczy to samo...
zdjecie uzytkownika
pan - 2014-12-03 18:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2014-12-03 18:14:47]:
miałem jechac jutro. wczoraj sie dowiedziałem o wyjeździe. a dzisiaj o 17 dostałem tel że nie jade. A masz jakieś doswiadczenie przy pomidorach za granicą??
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-12-04 07:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Adam , z moim synem było to samo , wyjazd dosłownie jak u Ciebie że już , że na 17 godz. itd. I co i nie wypaliło ale syn zawziął się , jeździł tam dość często , nagabywał . Nie wiem o co chodzi , czy liczą na jakąś łapówkę przy okazji? Trudno ogarnąć tę ich politykę . W końcu wyjechał , właśnie do pomidorów , jest zadowolony ale z kolei nie wiem jak to będzie bo dał znać że coraz mniej pracy jest teraz .
zdjecie uzytkownika
rybka - 2014-12-08 10:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ala - 2014-09-02 13:29:09]:
Hej ja zaczęłam prace przez ta agencję tu w PL
Powiedzcie czy składki odprowadzają oni czy samemu trzeba?
zdjecie uzytkownika
dd - 2014-12-08 12:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO POWIECIE O FIRMIE OTTO?
zdjecie uzytkownika
XXI w./Polska/70%pracodawcow/TOP1/kategoria/Strace - 2014-12-09 05:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego/kolezanko "dd" nie wiem czy to wazne , ale to wątek z opiniami o firmie Beetsma .
W gornej czesci tej strony internetowej jest wyszukiwarka firm w kazdym miescie. polecam skozystac :)

Pracodawca Cie obraza ? pomiata Toba wykozystujac tu swoje stanowisko ? co w tedy zrobic ?
-Przeczekac w milczeniu, z nadzieja ze szybko znajdzie sobie "nowy cel" dajac Ci spokoj na jakis czas ?
-Czy zareagowac ? Odezwac sie we wlasnej obronie ? Pokazujac tym ze jestes osoba ktora nie da sobie pluc w twarz i potraf radzic sobie w zyciu.

Pracowniku PAMIETAJ iz LEPIEJ odezwac/bronic sie!!!!
Nawet gdy pracodawca Cie po tym zwolni,to WIEDZ ze wiecej zyskasz niz stracisz. Poniewaz
Stracisz tylko troche pieniedzy. A pamietaj ze Pieniadz to rzecz nabyta , raz jest ,a raz je nie ma. Przyjdzie pora ze nadrobisz czyms innym tamte stracone pieniadze.
Teraz Twoj Zysk:
ZACHOWASZ DUME i HONOR ktory jest bezcenny , ktory doda Ci wieksza motywacje w odnalezieniu nowej lepszej pracy jak i pracodawcy ktory Bedzie umial docenic pracownika a nie tylko ponizac!!!
Oraz pozostawisz w wielu glowach cenna wiedze ktora z czasem zakielkuje,a dzieki temu kiedys wiecej ludzi zachowa sie tak jak Ty podobnej w sytuacji , i to zacznie sie przekazywanie bezcennie wiedzy innym ludzią a nawet pokolenią ze mozna i warto miec swoje zdanie, dzieki temu bedzie rosl twoj zysk.
A jak wiadomo czlowiek uczy sie na wlasnych bledach , ktore pozniej niweluje i zyskuje wiecej niz mial wczesniej.
zdjecie uzytkownika
Motos - 2014-12-12 09:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za bunt przeciwko pracodawcom podnosisz? Będzie to potrzebne i w Beetsmie, bo zamierzam w krótkim czasie wysłać tam swoje CV, a nie chciałbym trafić na jakąś bombę w zakładzie. Myślałem o tym, żeby najpierw sprawdzić co tutaj ludziska wypisują i zdania wg. mnie są mocno podzielone. Powiedzcie jeszcze jakich średnio zarobków można się spodziewać.
zdjecie uzytkownika
eM - 2014-12-24 10:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Złodziejstwo, złodziejstwo i jeszcze raz złodziejstwo.
Dostałem jedynie połowę wypłaty. Pan tłumaczy, że taki dostali wykaz od innej firmy i tyle mi przysługuje. Podpisywałem umowę z firmą beetsma, a nie inną firmą. Nie moją winą jest, że macie bałagan.
Nie polecam. Omijajcie szerokim łukiem
zdjecie uzytkownika
robin schudł - 2014-12-26 14:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to, wypłącają tylko pół wypłaty? to dziwne, ciekawe według jakiego paragrafu to jest legalne że mogą łamać warunki stawkowe spisane na umowie. próbowaliście takie incydenty gdzieś wyżej zgłaszać? polecam. ja zaryzykuję i chętni mimo wszystko podejmę się pracy w beetsma, są jakieś wolne miejsca obecnie?
zdjecie uzytkownika
k. - 2015-01-10 00:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypłacają połowę wypłaty? Z czymś takim się nie spotkałem, a w 2014 roku pracowałem za ich pośrednictwem dwa razy w kilkumiesięcznych odstępach. Wypłaty docierały do mnie w takiej wysokości jak się należało i żadnych innych problemów nie miałem.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-01-13 20:58:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co powiecie na temat pracy przy pomidorach z Beetsma po ile godzin się pracuje na szklarni??,w jakich miastach maja szklarnie z pomidorami i jacy sa kierownicy i ludzie na szklarni??,czy niema problemów z wypłacaniem pieniędzy??czy wypłacaja wakacyjne jak sie jedzie na urlop?
zdjecie uzytkownika
ilona - 2015-01-14 21:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja polecam praca jest cierzka dosyc ale mysle ze warto :) pieniazki nie najgorsze i regularnie wyplacane nie to co w innych firmach pozdrawiam serdecznie z holandi ilona :)
zdjecie uzytkownika
mirek - 2015-01-15 17:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja dopiero rozgladam sie za praca w holadnii i trafilem na beetsma i powiem szczerze ze te trzy ostatnie opinie mnie bardzo pozytywnie nastawily tak sie zastanawiam czy ktos moze ma jakies zle wspomnienia z ta firma czy faktycznie tam teraz jest tak wszystko w porzadku jak pisze np ilona? pozdrawiam z okropnego bezrobocia
zdjecie uzytkownika
Travis - 2015-01-16 13:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja osobiście pozytywne wrażenia mam z pracy u nich, no i pamiętaj że jak komuś się coś nie podoba to jest większe prawdopodobieństwo że komentarz napisze niż ktoś kto zastrzeżeń nie miał. Spróbować warto :)
zdjecie uzytkownika
alek - 2015-01-18 18:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a pracowal kos w tej firmie jako spawacz??pozdro z rzeszowa
zdjecie uzytkownika
Kinta - 2015-01-19 01:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JEŚLI się nie ma wymagań z kosmosu, to jest to dobra opcja żeby sobie dorobić. Trzy razy korzystałem z ich pośrednictwa w przeciągu ostatnich dwóch lat i muszę przyznać, że za każdym razem było profesjonalnie. Zdarzyło się, że pieniądze nie dotarły do mnie w takiej ilości jak powinny ale dało się to szybko załatwić przez telefon. Nie było za to takiej sytuacji że wypłata w ogóle nie dotarła i trzeba się było o nią upominać, nie to co w przypadku pewnej agencji pośrednictwa pracy u której miałem nieprzyjemność pracować zanim wpadłem na Beetsmę.
zdjecie uzytkownika
mario - 2015-01-20 15:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam panowie mam pytanko czy przyjmuja w wieku 38lat i czy maja prace dla par? ja wraz z dziewczyna mamy doswiadczenie na ogorkach jak i na pomidorach tak ze na truskawkch. Dzwonilem do nich ostatnio to mi kazali czekac pytalem czy sa prace dla par bo juz bylem z innej Firmy ale grali troche nie fer a w tym roku to juz maja opinie negatywna ale omijmy to.Powiedzcie mi tylko czy jezdzi ktos z was w takim roczniku i czy zakladaja kato holenderskie bo my posiadamy numery sofi. Prosze o odpowiedz dzieki i pozdro dla wszystkich ze swiata.
zdjecie uzytkownika
darek - 2015-01-20 23:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do pracy w Polsce raczej sie nie ma co przyczepic a przynajmniej ja mnie nie zdarzylo sie nic nieprzyjemnego, dorabialem sobie w listopadzie, grudniu i w tym miesiacu i jak na razie to jestem zadowolony, zawsze wyplata na czas i praca caly czas, wiec polecam
zdjecie uzytkownika
Inthos - 2015-01-21 10:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Większych zastrzeżeń nie mam. Jak ktoś jedzie do Holandii żeby pracować a nie żeby siedzieć w luksusach nie wiadomo jakich i się obijać to robota jest w sam raz, raczej nie będzie narzekał.
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-01-21 18:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wile osób sie mieszka na pokoju? i czy jak się jedzie na urlop to wypłacają bez problemu wakacyjne.I co powiecie na temat pracy przy pomidorach w Holandii jaka panuje atmosfera na szklarnich ,i ile jest godzin w tygodniu,
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: chaos I brak organizacji w biurze w Radomiu I Wroclawiu, zaoferowano mi prace ktora nie istnieje a nastepnie powiedziano ze pomoga mi w znaleziuniu pracy.
Pytania: Rozmowa trwala 2 minuty, darmo stracilem czas na przyjazd z Zamoscia. Agata A z biura w Radomiu powiedziala ze bez sensu byl moj przyjazd na romowe - mimo ze dzien wczesniej potwierdzla aspotkanie ze mna. Zmarnowalem czas I pieniadze na przyjazd do Radomia!
zdjecie uzytkownika
buku - 2015-01-23 09:36:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem miesiąc jako kasjer w markecie przez tą agencję i szczerze odradzam ją nawet największemu wrogowi.
Całkowity brak kontaktu - panie z biura w Gdańsku kontaktują się tylko i wyłącznie wtedy gdy to one czegoś potrzebują. Gdy ty chcesz się czegoś dowiedzieć to nie raczą odebrać telefonu i ignorują wszystkie maile (a wysłałem ich sporo w różnych sprawach)
Na koniec najlepsze - gdy dostałem w końcu wypłatę okazało się, że brakuje pewnej kwoty. Oczywiście agencja nie skontaktowała się ze mną w tej sprawie do dzisiaj (mimo ponad 10 maili i kilkunastu nieodebranych telefonów dziennie). Więc postanowiłem wyjaśnić sprawę bezpośrednio z kierownikiem sklepu. I co się okazało? W mojej kasie brakowało pewnej sumy pieniędzy i ta suma została potrącona z mojej wypłaty, a Beetsma doskonale o tym wiedziała od miesiąca. Kierownik był w szoku, że nikt z agencji mnie o tym nie poinformował.
Bez komentarza! Kompletna ignorancja
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-01-24 20:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda praca przez ta agencje przy pomidorach,ile godzin tygodniowo ,czy jest ciężko i czy sie jezdzi samochodem do szklarni czy rowerem ? cz cały rok jest praca przy pomidorach?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEETSMA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BEETSMA?
Zadaj pytanie
x