Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: BEETSMA

zdjecie uzytkownika
darek - 2015-01-20 23:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do pracy w Polsce raczej sie nie ma co przyczepic a przynajmniej ja mnie nie zdarzylo sie nic nieprzyjemnego, dorabialem sobie w listopadzie, grudniu i w tym miesiacu i jak na razie to jestem zadowolony, zawsze wyplata na czas i praca caly czas, wiec polecam
zdjecie uzytkownika
Inthos - 2015-01-21 10:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Większych zastrzeżeń nie mam. Jak ktoś jedzie do Holandii żeby pracować a nie żeby siedzieć w luksusach nie wiadomo jakich i się obijać to robota jest w sam raz, raczej nie będzie narzekał.
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-01-21 18:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wile osób sie mieszka na pokoju? i czy jak się jedzie na urlop to wypłacają bez problemu wakacyjne.I co powiecie na temat pracy przy pomidorach w Holandii jaka panuje atmosfera na szklarnich ,i ile jest godzin w tygodniu,
zdjecie uzytkownika
buku - 2015-01-23 09:36:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem miesiąc jako kasjer w markecie przez tą agencję i szczerze odradzam ją nawet największemu wrogowi.
Całkowity brak kontaktu - panie z biura w Gdańsku kontaktują się tylko i wyłącznie wtedy gdy to one czegoś potrzebują. Gdy ty chcesz się czegoś dowiedzieć to nie raczą odebrać telefonu i ignorują wszystkie maile (a wysłałem ich sporo w różnych sprawach)
Na koniec najlepsze - gdy dostałem w końcu wypłatę okazało się, że brakuje pewnej kwoty. Oczywiście agencja nie skontaktowała się ze mną w tej sprawie do dzisiaj (mimo ponad 10 maili i kilkunastu nieodebranych telefonów dziennie). Więc postanowiłem wyjaśnić sprawę bezpośrednio z kierownikiem sklepu. I co się okazało? W mojej kasie brakowało pewnej sumy pieniędzy i ta suma została potrącona z mojej wypłaty, a Beetsma doskonale o tym wiedziała od miesiąca. Kierownik był w szoku, że nikt z agencji mnie o tym nie poinformował.
Bez komentarza! Kompletna ignorancja
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-01-24 20:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda praca przez ta agencje przy pomidorach,ile godzin tygodniowo ,czy jest ciężko i czy sie jezdzi samochodem do szklarni czy rowerem ? cz cały rok jest praca przy pomidorach?
zdjecie uzytkownika
pantustał - 2015-01-31 16:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wybiera się ktoś teraz właśnie jakoś w najbliższym czasie na pomidory z tą agencją czy nie? bo ja może pokusiłbym się o taką pracę gdyby wyjazd organizowali w ciągu najbliższych 3 miesięcy. A w ogóle to ile można przywieźć kasy ze zbierania pomidorków przez beetsma jak jest się zatrudnionym? oni pobierają sobie jakiś procent od wypłat?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-03 17:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie może ktoś z tą firmą na ogórki 05.02.2015 Miejscowość harderwijk zandlaan15 holandia
zdjecie uzytkownika
uwmjt - 2015-02-04 10:39:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej jest dostep do internetu na mieszkaniach w holandii?
zdjecie uzytkownika
kierad - 2015-02-05 13:01:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jadę z tą firmą na ogórki 08-02-2015 w okolice IJSSELMUIDEN jakie są tam warunki mieszkaniowe
zdjecie uzytkownika
Tauros - 2015-02-09 22:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Polsce na przyzwoitym poziomie. To znaczy, nie musiałem się prosić o to żeby łaskawie wypłacono mi pieniądze, nikt mnie na wypłacie nie okradł i tak dalej.
zdjecie uzytkownika
Kant - 2015-02-12 23:29:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rzadki przypadek pośrednika z którym współpraca układa się bez większych zgrzytów, co w przypadku wyjazdu za granice jest ogromnym plusem. Pomarudzić mogę na warunki mieszkalne które były takie sobie, poza tym w porządku.
zdjecie uzytkownika
sada - 2015-02-14 22:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mozna polecic
zdjecie uzytkownika
Kordian - 2015-02-15 21:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeczytałem MNÓSTWO opinii o tej firmie, bardzo dużo złych, ale z braku laku zdecydowałem się jednak zaryzykować i pojechać do tej Holandii. Mogę powiedzieć, że to nie była zła decyzja. Faktycznie, hotel nie był jakiś super. Obyło się za to bez problemów z pracą, tygodniówkami. Jeśli ktoś się zachowuje jak człowiek, to raczej nie dostanie żadnej kary czy czegoś podobnego.
zdjecie uzytkownika
BodzioHelikopter - 2015-02-17 21:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Długo mógłbym pisać, ale w zasadzie, to mogę się po prostu zgodzić z przedmówcą i wyjdzie na to samo. Generalnie jeśli znajduje się jakiś malkontent, to najczęściej ma problemy przez samego siebie, a nie przez firmę i dość szybko tacy ludzie zabierają manatki i wracają obrażeni do Polski a potem wypisują na takich stronach bzdury. ;P
zdjecie uzytkownika
czaczajnik - 2015-02-18 21:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasa na czas, ale po wyrobieniu numeru SOFI trzeba było samemu łazić i się dopraszać, żeby wpłynęły zaległe 2 wypłaty. Pracy dużo, dużo nadgodzin. Beznadziejny koordynator, totalne olewactwo. Trzeba było biegać, żeby 2 minuty rozmowy uzyskać. Mieliśmy 10 minut od pracy mieszkanie, bez powodu chcieli nas przenieść dalej do droższego miejsca plus trzeba by było dojeżdzać, gdyby nie rozmowa z właścicielem domku, który wynajmował go beetsmie, to by nas bez powodu wywalili i ściągali kasę. Trzeba mieć głowę na karku i czytać ze zrozumieniem umowę, żeby się nie zdziwić, jak ci się każą pakować, bo zmieniasz mieszkanie. NIE PRZYZNAWAĆ SIĘ DO PRAWA JAZDY, chyba że chce się robić za szofera.Jak jakieś problemy są to dzwońcie do Polski, najszybciej się problemy rozwiąże, bo w Holandii to w większości samowolka i brak kontroli przez nikogo, chyba że znasz holenderski, to spoko, dzwońcie tam do góry.
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-02-23 20:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak wygląda praca w Beetsma w szklarniach przy zbiorze pomidora,ile jest godz tygodniowo,atmosfera itp.????????
i czy jest szansa wyjazdu w parze i zamieszkania razem
zdjecie uzytkownika
adrian - 2015-02-25 15:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak czytam tą opinię kolegi o nicku czaczajnik i sam już nie wiem co mysleć o beetsma. Możecie napisać ile w ogóle płatne było to zakwaterowanie? Bo tak się zastanawiam ile realnie jest tu do zarobienia. Ile się płaci za kwaterę, dojazdy do pracy, czy zjazdy do Polski pokrywa już firma, czy też trzeba inwestować?
zdjecie uzytkownika
nati - 2015-02-27 18:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
MAM PYTANIE CZY DLUGO SIE CZEKA NA WYJAZD PRZEZ TA AGENCJE I CZYBIORA BEZ ZNAJOMOSCI JEZYKA ORAZ CZY MAJA JAKIS LIMIT WIEKOWY DZIEKUJE I POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
grześ1976 - 2015-03-03 11:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka jedzie ktoś z Rzeszowa na pomidory w czwartek 05.03.2015 proszę o kontakt
zdjecie uzytkownika
arczi - 2015-03-03 19:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyłączam się do pytań od "matiego". Wie ktoś coś na te tematy?
zdjecie uzytkownika
Wiola - 2015-03-03 20:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grześ1976 - 2015-03-03 11:32:22]:
Hejka byłeś juz w Holandii kiedyś przy pomidorach ,i ile masz lat? długo czekałeś na telefon z Biura żeby jechać?
zdjecie uzytkownika
grześ1976 - 2015-03-04 11:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka tak pracowałem już przez agencje dwa lata na szklarni w okolicach Hagi.Mam 38 lat i zadzwoniłem do tej firmy i czekałem tydzień i się odezwali.Bylem podpisać umowę i jutro wyjeżdżam.A ty pracowałaś już dla tej firmy, czy masz zamiar dopiero wyjechać.
zdjecie uzytkownika
Wiola - 2015-03-04 16:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grześ1976 - 2015-03-04 11:42:23]:
mam zamiar dopiero jechać
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: chaos I brak organizacji w biurze w Radomiu I Wroclawiu, zaoferowano mi prace ktora nie istnieje a nastepnie powiedziano ze pomoga mi w znaleziuniu pracy.
Pytania: Rozmowa trwala 2 minuty, darmo stracilem czas na przyjazd z Zamoscia. Agata A z biura w Radomiu powiedziala ze bez sensu byl moj przyjazd na romowe - mimo ze dzien wczesniej potwierdzla aspotkanie ze mna. Zmarnowalem czas I pieniadze na przyjazd do Radomia!
zdjecie uzytkownika
Wiola - 2015-03-04 18:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grześ1976 - 2015-03-03 11:32:22]:
Jak dojedziesz to napisz jak tam jest warunki mieszkalne ,ludzie ,zarobki itp.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
edka - 2015-03-04 18:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, zastanawiam się nad wyjazdem przez tą agencję.Jak długo się czeka na taki wyjazd? Ile trzeba mieć swoich pieniędzy na start tam? (wiadomo trzeba za coś żyć zanim dostanie się pierwszą wypłatę) Sprawdzają znajomość języka przed wyjazdem?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEETSMA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BEETSMA?
Zadaj pytanie