logo BEETSMA

BEETSMA

Wrocław

Opinie o BEETSMA

Ivon 2017-01-24 13:18
Pani Basiu ja też mam ofertę wyjazdu do kwiatów gerbery, płatne 6,15 brutto, na okres 8 miesięcy do Holandii, rzekomo ze za mieszkanie odbijają , ale mam bardzo duże obawy
ULABRZYDULA 2017-01-25 09:57
Ponieważ nie ma opini na łódzkiej stronie wyrażam tutaj swoją opinie.JeSli chodzi o łódzkie biuro,to do czasu kiedy była pani Mariola wszystko działało jak szwajcarski zegar.Teraz pan łukasz zarrządza jako menager i średnio mu to wychodzi.Kadry też mają bałagan zamiast mnie wysłać wypłatę wysłali innej dziewczynie o tym samym imieniu i nazwisku(co najfajniejsze nie pracuje u nich od2lat,poprostu zbieżność imion i nazwisk)Wypłatę mi wyrównanono z opóżnieniem.ALE FIRMA OK!!!!!!!!!
kacper 2017-01-31 16:27
nie polecam bo na zapalki nie da sie zarobic...........................................
Babajaga 2017-02-02 15:30
Czy ktoś jest już na bukietowaniu kwiatów i mógłby napisać jakie są warunki i czy jest praca.
Mira 2017-02-14 12:06
To super firma i tylko dzięki nim stanęłam na nogi .
Syla 2017-02-14 15:28
Hej , ja jestem na tym , napisz pod adres emilja.17@vp.pl to napiszę ci więcej co i jak ;)
guti 2017-02-22 13:39
mam pytanie mam propozycje wyjazdu z beetsmy na rozładunek i załadunek jak mówicie warto czy nie
Sapi 2017-02-23 10:17
Fajna agencja i dobrze mi się z nimi współpracuje
Basia 2017-02-25 09:07
Mogę potwierdzić opinię, że to naprawdę fajna agencja.
kala 2017-03-01 09:21
nie mialam z nimi problemow tj. wyplata na czas
w ogole zadnych wiekszych zastrzezen nie mam
Edyta 2017-03-06 09:01
Jak wygląda zakwaterowanie i transport do miejsca pracy? Zależy to od miejsca czy wszędzie obowiązują takie same standardy?
Rozczarowana 2017-03-06 13:40
Nie polecam współpracy z nimiprzy jednorazowych, dorywczych zleceniach typu inwentaryzację. Kompletna strata czasu, przez niekompetencje ludzi z agencji od stycznia czekam na, niewielkie bo niewielkie, ale uczciwie zarobione pieniądze.
1
Edyta 2017-03-08 16:12
Rozczarowana, czy niewypłacone w czasie wynagrodzenie to jedyny minus pracy?
znawca 2017-03-13 14:44
tez mam propozycje na rozladunek zaladunek, pojechales tam moze ?
albi 2017-03-17 10:30
Wybiera się ktoś może do pracy w holandii jako order picker??
zadowolona 2017-03-22 10:36
dzięki nim stanęłam na nogi!
Tomek 2017-03-25 21:26
Hej. Jedzie ktos moze na papryki 30 marca?
Natalia 2017-03-26 10:55
Myślę o wyjeździe do pracy w szklarni z różami,to praca stała. Na jak długo można wyjechać? Czy mieszkania na miejscu są ok? Jakie pieniądze można zarobić? Co z językiem, czy trzeba znać dobrze czy tylko do rozmowy, podstawy? Słyszałam o agencji dobre opinie.
Neo7788 2017-03-29 12:59
Witsm jade 4.04.2017 do holandii na tulipany. Jedzie ktoś moze?
ben 2017-04-04 09:09
fajnie wspominam czasy współpracy z Beetsma
Marta 2017-04-05 10:42
W jakim mieście jest praca dla pracownika szklarni w Holandii? Może ktoś na tym forum wie? Jak długie są wyjazdy?
olka 2017-04-06 13:21
bardzo nieprzyjemna rekruterka pracująca we Wrocławiu skutecznie zniechęca do pracy w tej firmie... Zero profesjonalizmu, zero poszanowania dla człowieka i zero prezencji... Jednak na takim stanowisku powinna pracować osoba która po pierwsze potrafi pracować z ludźmi i jest kompetentny a po drugie wygląda jak należy...
Basieńka 2017-04-09 11:49
Bardzo dobrze pracuje się z agencją BEETSMA, potrafią zorganizować pracę i warunki mieszkaniowe na miejscu. Pracowałam za ich pośrednictwem i dobrze to wspominam.
pawel 2017-04-11 12:51
hej jedzie ktos moze na papryke po swietach
pawel 2017-04-11 12:54
chodzi mi o wyjazd z Beetsma Poznan
milanista35 2017-04-14 10:40
Jadę w czwartek
Kryśka 2017-04-18 10:26
Pracownik szklarni - papryka, pomidory, ogórki w Holandii, taka oferta mnie interesuje. Może ktoś mi powiedzieć ile na tym zarobię? Jakie mieszkania nam dają? Na jaki okres są podpisywane umowy? Słyszałam, że agencja jest spoko i można dobrze zarobić.
wieczny student 2017-04-18 15:32
Pracowałem jako student na wakacjach w Holandii - nie przypominam sobie żadnych przykrych sytuacji, ani związanych z pracą ani z samą Beetsmą, wiec dla młodych jak najbardziej polecam
milanista35 2017-04-19 16:36
9,43 brutto na godzinę.Zarobisz w zależności od tego na jaką szklarnie trafisz.Mieszkania rózne,lepsze i gorsze.Umowę,przynajmniej na poczatku podpisujesz na....tydzień
okk 2017-04-25 09:28
są ok
Bombel 2017-04-29 09:17
BEETSMA to naprawdę sprawdzona agencja i można korzystać z ich ofert pracy za granicą gdyż tam wyjeżdżałam. Nie korzystałam z ich oferty w kraju to nie wiem i nie wypowiadam się. W Holandii było spoko.
berton 2017-05-04 09:46
nie mialem z nimi problemow
Hanka 2017-05-05 22:21
BEETSMA jest fajna agencją. Nie ma z nimi problemów, zresztą większość ma takie zdanie o nich. Polecam
Ja 2017-05-06 09:53
Mam pytanie, czy Wy też musieliście wysyłać skan dowodu ?? z góry dzięki
Bazyliszek 2017-05-10 12:14
Takie agencje jak BEETSMA można polecać innym z czystym sumieniem. Myślę jednak, że nie każdy nadaje się do wyjazdu za granicę do pracy. Tam nie jest lekko.
Ja 2017-05-10 17:44
Pracownik hotelu bez znajomości języka

Firma Beetsma Sp z o.o.nr - certyfikatu 5169 - jest spółką należącą do holenderskiego holdingu Van Koppen & Van Eijk, który należy w Holandii do wiodących firm w sektorze pracy tymczasowej.

Poszukujemy osób do sprzątania hotelu.
Miejsce pracy: Holandia

Czy ktoś coś wie na ten temat, może ktoś był?
Ja 2017-05-10 17:44
Pracownik hotelu bez znajomości języka

Firma Beetsma Sp z o.o.nr - certyfikatu 5169 - jest spółką należącą do holenderskiego holdingu Van Koppen & Van Eijk, który należy w Holandii do wiodących firm w sektorze pracy tymczasowej.

Poszukujemy osób do sprzątania hotelu.
Miejsce pracy: Holandia

Czy ktoś coś wie na ten temat, może ktoś był?
Martyna 2017-05-14 10:34
Jeśli komuś nie odpowiada praca organizowana przez agencję może spróbować sam na własną rękę szukać .
Czarek 2017-05-24 11:28
Ja tez nie wypowiadam sie na temat pracy przez biuro w Polsce - bo nie mam z tym doswiadczenia, ale praca za granica z nimi przebiegla bardzo dobrze
Gwardian 2017-05-28 03:14
Mam pytanie , na "wiekówce" 20 lat ile płacą? Wie ktoś coś może? Chodzi mi o wyjazd do Holandii.
patryk lodz 2017-05-29 19:08
witam.Właśnie wybieram sie z dziewczyna do pracy jako order picker czy wyjechałeś i mozesz cos o niej powiedziec
Basia 2017-06-01 09:41
BEETSMA jak zwykle nie zaskoczyła swoją ofertą prac. Można wybierać i z całą pewnością coś znajdziemy.
Makalos 2017-06-05 14:01
Tez jadę z 3 osobami na to . Pozdrawiam !
Basia 2017-06-13 21:57
Czy mógłby stok napisać kilka słów na temat pracy w szklarni w Hadze? Jakie prace wchodzą w grę? Chodzi o rośliny oczywiście? Ile da sie zarobić i w jakim czasie?
PatrykLODZ 2017-06-20 07:12
A kiedy wyjeżdzasz my w piątek
Kasia 2017-06-20 09:35
bylam z nimi rok temu na wakacjach - jestem w trakcie zastanawiania się czy i w tym roku uda mi sie wszystko pogodzic i wyjechac, ale dla osob szukajacych pracy w tym okresie - szczerze polecam
Basia 2017-06-20 11:11
BEETSMA to super agencja, zawsze maja dużo ofert ale teraz jest super taki wybór. Byłam za ich pośrednictwem i pracowałam w szklarni, zarobiłam dobrze chociaż nie ukrywam , że trzeba się napracować. Dla mnie to jest oczywiste ale nie dla wszystkich.!
Ewa 2017-06-21 16:46
to agencja ktora tylko obiecuje, a rzeczywistosc ktora spotykasz w Holandi jest inna niz ci obiecywano.Zastanowcie sie czy warto przez ta agencje jechac.Ja juz nigdy...nigdy... sie niedam omamic...Na obiecane mi godziny niby 38 godz tygodniowo, mialam w sumie 100 w miesiacu.Dobrze, ze sie wzielam i przyjechalam do Polski, teraz szukam solidnej agencji a nie takiego gowna...Malo tego! koordynatorzy na miejscu co maja cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie znaja jezyka. No i najwazniejsze: platne obiady, ktore laduja w koszu takie dobre nawet gdy ich nie bierzesz to placisz 5euro na glowe dziennie, poprostu przegiecie.Zarobki sa ukrywane, kazda firma do ktorej Cie rzucaja(podpisywalam, ze nie chce byc skoczkiem) placi inaczej i nie wiesz tak naprawde za ile pracujesz, dowiadujesz sie dopiero na koniec miesiaca. KAZDEMU ODRADZAM!
Ewa 2017-06-21 16:46
to agencja ktora tylko obiecuje, a rzeczywistosc ktora spotykasz w Holandi jest inna niz ci obiecywano.Zastanowcie sie czy warto przez ta agencje jechac.Ja juz nigdy...nigdy... sie niedam omamic...Na obiecane mi godziny niby 38 godz tygodniowo, mialam w sumie 100 w miesiacu.Dobrze, ze sie wzielam i przyjechalam do Polski, teraz szukam solidnej agencji a nie takiego gowna...Malo tego! koordynatorzy na miejscu co maja cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie znaja jezyka. No i najwazniejsze: platne obiady, ktore laduja w koszu takie dobre nawet gdy ich nie bierzesz to placisz 5euro na glowe dziennie, poprostu przegiecie.Zarobki sa ukrywane, kazda firma do ktorej Cie rzucaja(podpisywalam, ze nie chce byc skoczkiem) placi inaczej i nie wiesz tak naprawde za ile pracujesz, dowiadujesz sie dopiero na koniec miesiaca. KAZDEMU ODRADZAM!
1
Darek 2017-06-24 21:57
Dla nieudacznika zawsze będzie coś co mu się nie podoba. Trzeba jechać samemu bez pomocy będzie wówczas lepiej
Zostaw swoją opinię o BEETSMA - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEETSMA