Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: BEETSMA

zdjecie uzytkownika
walder - 2015-04-17 08:39:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [veee - 2015-04-15 13:56:34]:
ja mam jechac w niedziele na pomidory w niedziele z Rzeszowa.
zdjecie uzytkownika
qqqq - 2015-04-17 08:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konto i kartę od ręki załatwisz W Alior banku.Ja tez jadę w niedziele Podobno na pomidory,dajcie jakiegoś e-maila to pogadamy
zdjecie uzytkownika
ssss - 2015-04-17 12:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem pytać się o pracę za granicą w biurze we Wrocławiu z tego co mi powiedzieli to żadnych ofert nie ma bo praca wszędzie stoi, jak ruszy to będą dzwonić.
zdjecie uzytkownika
wstar - 2015-04-17 16:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qqqq - 2015-04-17 08:48:08]:
Dowiedziałem sie dzisiaj,iż ci którzy jadą w niedziele z Rzeszowa,będą na razie siedzieć w hotelu i czekać na pracę,Panienka powiedziała że za hotel w tym wypadku nie będą płacić.A wyjazd jest też w czwartek.Lecz,po co tam jechac aby tydzień siedzieć w hotelu,a taka informacje dostałem.walder2011@wp.pl
zdjecie uzytkownika
tomi - 2015-04-17 18:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W niedzielę jest wyjazd do Wateringen,Czy był ktoś juz tam.Ciekawe jakie tam panują warunki.
zdjecie uzytkownika
jjjjjjj - 2015-04-17 22:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wstar - 2015-04-17 16:23:46]:
moze tka może nie ,tak na prawdę sie przekonasz jak tam będzie jak pojedziesz ,może bedzie dobrze ,a może jedna wielka patologia,Ja zaryzykuje i jade w niedziele
zdjecie uzytkownika
wstar - 2015-04-18 08:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jjjjjjj - 2015-04-17 22:33:27]:
Ja też zaryzykuje,ciekawi mnie tylko jakie tam sa normy,kiedyś pracując w Kesgro Co poniektórzy zbierali 500 kg.na godzinę,ze względu na bonusy,lub o mało co nie bili sie o puste wózki które np,tylko dwa ostatnie stały w rajkach,ale tez i tym samym podnosząc normy wszystkim pozostałym Polakom.Ponieważ skoro jeden Polak potrafi tak (zapiepszać)to logiczne jest iz reszta tez podoła,i tym samym za pare dni norma juz została podniesiona.Niestety,taka jest prawda.Sami sobie rodacy,bata kręcą.
zdjecie uzytkownika
;;;;;;; - 2015-04-18 16:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno na tej szklarni van winden ,przy pomidorach ,trudno wytrzymać?
zdjecie uzytkownika
wstar - 2015-04-18 18:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [;;;;;;; - 2015-04-18 16:09:52]:
Myslę że jesli sam człowiek nie pojedzie, i sie nie przekona na własne oczy,to trudno jest teraz brac jakąkolwiek opinie na serio.Co nie ulega wątpliwości,że na pewno tu takie są.A ciężko i zawodniczenie ze sobą kto szybciej i więcej ,myśle że jest prawie w każdej szklarnii.Taka już jest mentalność (Nas) Polaków.Co dla Holendrów jest niezrozumiałe,dlaczego tak właśnie sie postepuje.Bywało tak,iż nowi pracownicy ,którzy np.dopiero co przyjechali nie radzili sobie normalnie pracując,a to dlatego, iż rodacy tak wywindowali normy,.że co poniektórzy wracali do kraju po dwóch tygodniach.
zdjecie uzytkownika
[[[[[[[[[ - 2015-04-22 09:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje ktoś na kwiatach z Beetsmy ,róże i inne ,dużo jest godzin tygodniowo?
zdjecie uzytkownika
Lopez - 2015-04-22 12:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [[[[[[[[[[ - 2015-04-22 09:16:16]:
Własnie dzis dostalem telefon ,kwiaty pedy i inne podpisanie umowy w poznaniu wyjazd 6 maja ,ale nic nie wiem wiecej ,jade normalnie ,1 umowa holenderska ,po miesiacu umowa polska stawka 6e z groszem mial ktos pdobna oferte na dniach ostatnio?
zdjecie uzytkownika
NIEZADOWOLONA - 2015-04-22 14:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich i od razu przestrzegam tych, którzy chcą pracować przez firmę Beetsma.. Pracuję od lutego i z początku stawka wynosiła 9.40zł/h (tak mam na napisane na umowie zlecenie). Stawka zmieniła się drastycznie w miesiącu marzec na ok 7zł/h, o czym co prawda powiadomili mnie drogą korespondencyjną, ale nie było wymienione w tymże aneksie, ile rzeczywiście mam na godzinę. 20-go każdego miesiąca są wypłacane wynagrodzenia - "najszybciej" - kpina po prostu, do wczoraj słyszałam, że jest małe opóźnienie. Ok, zawsze może pójść coś nie tak ;) Dzisiaj natomiast usłyszałam, że wynagrodzenie zostało wysłane rano. Jest godzina 14:28 i nadal ich nie ma ;)
Śmiech na sali po prostu..
Uważajcie na tego typu oszustów !
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Lopez - 2015-04-22 14:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego piszesz ze zarabiasz w walucie polskich zlotych/? bedac w nl dobrze rozumiem mm?
zdjecie uzytkownika
Pati - 2015-04-23 05:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hotel wateringen może nie należy do najgorszych ale ludzie, którzy tu mieszkają.. Masakra
zdjecie uzytkownika
raskol - 2015-04-24 00:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jak ludzie, da sie przeżyć. Zresztą, jechałem do NL do roboty i poza tymi warunkami mieszkaniowymi to nie miałem na co narzekać, wątpie czy te wszystkie negatywy są prawdziwe, moje doświadczenia mówią mi inaczej...
zdjecie uzytkownika
fgfhj - 2015-04-24 20:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda sprawa z dojazdem ? na prawde wszyscy jezdza rowerami po 10 km do pracy?? A PRZY różach dużo jest godzin w tygodniu ?? podobno w weekendy sie pracuje
zdjecie uzytkownika
Lopez - 2015-04-25 14:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wazne zeby godizny pracy sie zgadzaly ,a klimatowe pokoje na poddaszu mnie nie odstraszaja ,dojazd nawet rowerem zawsze spoko
zdjecie uzytkownika
zenek - 2015-04-26 23:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
generalnie to staraja sie ogarnac tak zeby z grupy ktos mial prawo jazdy i wtedy jedzie sie do pracy cala grupa ich smaochodem
co do firmy to uwazam ze nie ma zbytnich powodow do narzekan rzetelny pracodawca i tyle
zdjecie uzytkownika
Baraquda - 2015-04-27 15:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lopez - 2015-04-22 14:59:33]:
Firma też działa i zatrudnia na terenie Polski...
zdjecie uzytkownika
ferran - 2015-04-27 23:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lopez - 2015-04-22 14:59:33]:
bo oni zatrudniaja nie tylko w holandii, w polsce tez, ja np. pracowalem w tesco przez 3 miesiace od stycznia i nie narzekam
zdjecie uzytkownika
Lopez - 2015-04-28 12:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyspieszyli mi wyjazd do Tuinbouwbedrift Theo Zwinkels B.V w Naaldwijk praca przy chryzantemach z 6 maja na 4 maja ale musze byc na weekend zeby podpisac formalnosci na miejscu , czy ktos rowiez sie wybiera? rojewski-m@go2.pl
zdjecie uzytkownika
razio - 2015-04-29 21:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siedziałem w Holandii trzy miesiące, z początku było tak sobie, szczególnie warunki mieszkaniowe mi się nie podobały... ale poza tym to jednak ogólnie było w porządku.
zdjecie uzytkownika
Lopez - 2015-05-01 13:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [[[[[[[[[[ - 2015-04-22 09:16:16]:
ja ajde na chryzantemy z bestmy tak zeby sie zmeiscic w czasie od 9 do 12 w hadze u nich w burze jedzie ktos na termin rozpcozecia pracy 6 maja pryz chryzntemach?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: chaos I brak organizacji w biurze w Radomiu I Wroclawiu, zaoferowano mi prace ktora nie istnieje a nastepnie powiedziano ze pomoga mi w znaleziuniu pracy.
Pytania: Rozmowa trwala 2 minuty, darmo stracilem czas na przyjazd z Zamoscia. Agata A z biura w Radomiu powiedziala ze bez sensu byl moj przyjazd na romowe - mimo ze dzien wczesniej potwierdzla aspotkanie ze mna. Zmarnowalem czas I pieniadze na przyjazd do Radomia!
zdjecie uzytkownika
Matka - 2015-05-03 14:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdzie nie wyjeżdżajcie z tej agencji !!!!!!!!! Syn sprzedał samochód żeby tam wyjechać po trzech miesiącach wraca z kontem na minusie po prostu rzadzi tam Polska mafia !!! Jak koordytanowi zapłacisz 60 euro tygodniowo to prace ci zapewnią koordynatorzy po wyrzuceniu ich z pracy za przestepstwa zostali po kilku miesiacach spowrotem przyjeci tam sie dzieja takie rzeczy że w głowie sie nie miesci . Hotele to porażka dosłownie brud smród i Polskie zarzadzanie odciaganie pieniedzy za syf cały a pracy brak ,zapewnia ci tyle pracy żeby móc sobie odciagnąc za hotel, jedzenie i ubezpieczenie , a tobie nic nie zostanie .Ostrzegam was jedzcie ale nie z tej agencji!! Nasz finał znajdzie sie w sądzie i pip . Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Albert - 2015-05-04 17:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracował ktoś dla nich w Holandii jako rzeżnik ?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEETSMA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BEETSMA?
Zadaj pytanie