Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo BEETSMA

Opinie o BEETSMA

Pracowałeś w firmie BEETSMA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kar1980at - 2015-11-30 10:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
na początku jest uprzejmie ale potem są schody i w samym miejscu pracy są fatalne warunki pracy plus jak się później doczytałam o tych karach bez sensu to mnie zmroziło - nikomu nie polecam tej firmy jako pośrednika pracy ! Wystrzegajcie się jej... zbojkotujcie ją. Niech zniknie i przepadnie albo niech istnieje i niech nie ma klientów w sensie osób które poszukują pracę : / NIE POLECAM trzeba na nich uważać.
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-12-01 11:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracował ktoś w Końskich przez te agencje? Co może o niej powiedzieć
zdjecie uzytkownika
STUDENT - 2015-12-02 07:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
………………OSZUSTWO………...sami sobiepiszą te pozytywne opinie !
zdjecie uzytkownika
zyt - 2015-12-02 10:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
TRAGEDIA. Po tel. nie zaproszono mnie nawet na rozmowę o pracę O_o Chce pani? Proszę bardzo-od poniedziałku,dzwoni facet i mówi, że grafik wygląda tak i tak, wszystko super pięknie. W niedzielę wieczorem dostaje smsa, że ze względu na to, że nie podpisali umowy z przewoźnikiem (miały być darmowe dojazdy ich busem) rozpoczęcie zostaje przełożone o tydzień, później o drugi tydzień, później dostaje smsa (wszystko załatwiane przez smsy) że w piątek mam czekać na tel będzie nowy grafik. Nie było ani telefonu, ani pracy. Robią z ludzi idiotów i karzą czekać na pracę, której nie ma. Niepoważne podejście do ludzi, to co robią to jakaś kpina.
zdjecie uzytkownika
Bonak - 2015-12-02 21:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To słaba opinia @zyt, zwłaszcza że Beetsma szuka sporej ilości pracowników od wykładania towarów, przez pracę na magazynie. Branża różnorodna, kasa niestety trochę niska, ale idą święta.
zdjecie uzytkownika
wsa - 2015-12-11 18:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
BEETSMA KATOWICE POCZĄTEK ZACHWYCAJĄCY MŁODE ENERGICZNE DZIEWCZYNY SZYBKO ZNAJĄ CI OFERTĘ PRACY TYLKO NIE ZGODNĄ Z OFERTA LUDZIE ODDELEGOWANI NA SKLEPY MUSZĄ WYKONYWAĆ WSZYSTKO TYLKO NIE SWOJE OBOWIĄZKI I DOSTAJE SIĘ DWIE UMOWY JEDNA ZLECENIE A DRUGA O DZIEŁO PATRZCIE ,CZY JEST WPISYWANA DATA ZATRUDNIENIA NA UMOWIE
zdjecie uzytkownika
german - 2015-12-13 00:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z tego co piszesz to wiele jest jeszcze w beetsmie do poprawienia, chociaz jak ja gadałem ze znajomymi to nie przedstawiali tego tak tragicznie jak to opisujesz
zdjecie uzytkownika
kinga król - 2015-12-15 22:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma oszukuje bo mam anginę ropną a każe mi do pracy iść bo jak nie pójdę do narzuci mu kare pieniężną dość tego że wykorzystują ludzi to jeszcze żadnego bhp własny sprzęt do pracy wszystkich ostrzegam nie pchajcie się do tej pracy żeby z nimi współpracować 50 tysięcy kary
daja
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-12-18 14:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam po jakim czasie pracy poprzez ta agencje dostaliście umowę i czy są oni wypłacalni?
zdjecie uzytkownika
nw - 2015-12-20 13:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tym samym dniu na e mail dostałem umowę zlecenie od nich + umowę o dzieło. Do tej pory pojęcia nie mam czemu są dwie umowy na jedno zlecenie. Cały czas czekam na wynagrodzenie. Z tego co rozmawiałem z innymi pracownikami to wypłacalna jest, ale za te pieniądze i to jak traktują ludzi nie radził bym ci się pchać w to Magdo. No chyba że potrzebujesz obojętnie jakiej pracy.
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-12-22 21:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam przez Agencję Beetsma i byłam bardzo zadowolona, a po trzech miesiącach zatrudnił mnie sklep na umowę o pracę. Kontakt był dobry, wypłaty na czas. Mogę śmiało polecić pracę przez tą Agencję.
zdjecie uzytkownika
oliwka - 2015-12-22 23:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja jestem zadowolona ze współpracy z Beetsma, dziwi mnie skąd tyle negatywnych komentarzy. Pracowałam przez Agencję dorywczo, grafiki były ustalane co tydzień i dopasowane do mojej drugiej pracy. Współpraca była bardzo dobra i jeżeli będę znów poszukiwała dodatkowej pracy to chętnie tam wrócę.
zdjecie uzytkownika
karuzel - 2015-12-28 02:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@oliwka super, że wszystko jest ustalane i można sobie dopasować grafik zajęć. Cały czas się pojawiają u nich jakieś oferty pracy, nawet praktyki mogą się trafić.
zdjecie uzytkownika
ZAŁAMANA - 2016-01-08 13:46:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM JA ROBIŁĄM W BESSTMIE JESTEM STRASZNIE OBURZONA DOSTAŁAM UMOWE NA KASY DO TESCO JEDNAK JESZCZE W SYLWESTRA POINFORMOWANO MNIE ZE NIE MA DLA MNIE W DANYM SKLEPIE PRACY A U8MOWE MIAŁAM NA DANY SKLEP DO 2016 A W STYCZNIU PO SWIETACH I TYCH NATŁOKU LUDZI MA SIE PRACOWNIKA GDZIE POWIEM GŁOSNO GDZIE W DUPIE
zdjecie uzytkownika
michalinka - 2016-01-08 17:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kazrul mają z kilkadziesiąt ofert zagranicznej pracy ale praktyk o których piszesz nie widziałem. ale fajnie że ta agencja zapewnia dużą różnorodność ofert
zdjecie uzytkownika
meggi - 2016-01-11 16:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko fanie, ale bardzo małe pieniądze - wręcz śmiesznie małe. Pracowałam podczas inwentaryzacji i za godzinę netto było 6 lub 6,50. Są inne firmy, które zajmują się inwentaryzacjami i płacą dwa razy tyle.
zdjecie uzytkownika
igor - 2016-01-11 20:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@meggi, no niekoniecznie, takie sa stawki na inwentaryzacjach i tyle. Teraz widze, że mają ogłoszenia jako Personel hali marketu - wykładanie towaru, pewnie stawka podobna.
zdjecie uzytkownika
ana - 2016-02-01 18:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pilnie poszukuję kontaktu z osobami, które zatrudnione zostały w Krośnie do Leroy merlin do wykładania towarów. Jak się z tego wymiksować? Pomoże ktoś????
zdjecie uzytkownika
german - 2016-02-01 20:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ana - 2016-02-01 18:13:04]:
no mozesz zwyczajne się do nich odezwać i powiedzieć , że nie możesz. To raczej nie będzie jakoś karane. Nastepnym razem jednak pomyśl zanim się zgodzisz.
zdjecie uzytkownika
Fakir - 2016-02-02 19:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE POLECAM TEJ AGENCJI W BYDGOSZCZY! ZERO SZACUNKU, OSZUŚCI!
zdjecie uzytkownika
SANDRA - 2016-02-02 21:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To ja Ci opowiem moją i mojego partnera krótką przygodę z Beetsma bo tak się zaczęło,już na samym początku rekrutacji zostaliśmy oszukani,ponieważ zostały przedstawione nam warunki zupełnie inne niż już na miejscu w VKVE ! Za mieszkanie mieliśmy płacić 1.06 euro za każdą przepracowaną godzinę do 40 godzin i maksymalnie miała to być kwora 80 euro! Na miejscu okazało się jednak,że płaci się 35 euro podstawy + 1,75 euro od każdej przepracowanej godziny!Mieszkaliśmy ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i ćpunem z którym biuro nic nie robiło! Po tygodniu,gdzie zdążył się obłowić w żywność , papierosy i drobne pieniądze przenieśli nas na inne mieszkanie -okazało się iż trafiliśmy,,z deszczu pod rynnę"! Z pracą było różnie,właściwie na 4 tygodnie pobytu jeden przepracowałam cały gdzie przy 47 godzinach pracy dostałam jakieś ,,ochłapy " ! W pozostałych tygodniach nie zarobiłam nawet 50 euro przy pełnych trzech dniach pracy!!! Z kolei mój partner,pracując jeden dzień w szklarni dostał po 2 miesiącach wynagrodzenie za ten dzień,pomijając fakt że musieliśmy wykonać tysiące telefonów na infolinie w Hadze żeby udowodnić iż był tego dnia w pracy,ponieważ nie było go w systemie!(mają tam totalny bałagan,nic nikt nie wie) Jak się teraz okazało,wypłaty są miesięczne i na swoje urlopowe i wakacyjne musimy czekać ponad 6 tygodni...Ciekawe,czy opłacali nam ubezpieczenie skoro pobierali za to pieniążki-jestem w trakcie ustalania tego!Kwitując: NIE POLECAM przygody z tą firmą,chyba że satysfakcjonuje kogoś wynagrodzenie tygodniowe nie pozwalające nawet utrzymać się na miejscu, nie mówiąc już o chęci odłożenia czegoś bądż wysłania rodzinie ! Dla ludzi którzy borykają się z podjęciem decyzji wyjazdu przez tą firmą stanowczo ODRADZAM!!!
zdjecie uzytkownika
hozel - 2016-02-03 20:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy sandra nie można było na miejscu w jakiś sposób zrezygnować z tej pracy skoro warunki były bardziej niekorzystne? Ja ostatnio zastanawiałem się czy nie jechać z nimi do pracy na produkcję..
zdjecie uzytkownika
Kandydat - 2016-02-04 17:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Dziś zostałem powiadomiony ze w poniedziałek odbędzie się ze mną rozmowa rekrutacyjną na stanowisko koordynatora operacyjnego czy może ktoś już miał taką rozmowę?O co pytają i co proponuja
zdjecie uzytkownika
erfgt - 2016-02-05 20:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wiesz sprobowac zawsze mozna..ja sie zastanaiwalem nad aplikowaniem do nich jako manager do spraw sprzedazy islug HR, mysle ze warunki korzystne sa..
zdjecie uzytkownika
Misia - 2016-02-07 19:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich co się wybierają do tej firmy to jedno dziadostwo mieszkają dziewczyny z facetami nadużywają używek różne rzeczy się dzieją a po za tym na początek to dają po parę dni pracy żeby zapłacić za domek i za ubezpieczenie jet tam klan tak jak wszędzie jak się nie spodobasz starym pracownikom albo na domu czy na hotelu to będziesz wywalona/y nie polecam szkoda gadać nie piszę o wszystkim co się tam dzieje bo brak mi słów na to dziadostwo napisałam ładnie żeby nikt tego nie skasował nie polecam tej firmy pozdrawiam :(
zdjecie uzytkownika
rekrutant - 2016-02-07 21:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno jeśli chodzi o stanowisko koordynatora operacyjnego to pytają o doświdczenie o to jakie miałes oboiwązki w poprzedniej firmie no i dlaczego chcesz w tej pracować
zdjecie uzytkownika
Sendi - 2016-02-08 18:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Misia pisze prawdę tak nie powinno być żeby faceci mieszkali z kobietami albo same kobiety i sami faceci lub pary jak takie są bo to jest nie humanitarne żeby tak mieszkać a co do pracy to tak jest co nie którzy pracują tylko żeby mieszkanie utrzymać i ubezpieczenie zapłacić przerzucają ludzi z firmy do firmy tu dzień się pracowało tam dwa dni gdzie indziej tydzień i godzin trzeba było szukać i nigdy nie pasowało nie polecam :(
zdjecie uzytkownika
ziuta - 2016-02-10 12:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam w Tesco w okresie Świątecznym wypłata miała być na święta ,była dopiero po miesiącu to jest po 20 stycznia. Odciągneli od wypłaty za koszulki 15 zł . których w ogóle nam nie dali .Kontakt telefoniczny jak i mejlowy z tą firmą jest zerowy nie polecam
zdjecie uzytkownika
labra - 2016-02-20 17:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tragediaaaa. nic dodać nic ująć. Takie firmy nie powinny istnieć. Myślę, ze większość z was wie dlaczego. najgorsza ageencja w jakiej byłem. o wyglądzie pracownic biura już nie wspomnę, bo wstyd. Najpierw zatrudnijcie porządną kadrę do obsługi waszej firmy
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2016-02-21 17:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [labra - 2016-02-20 17:16:26]:
o jakim oddziale mówicie ?
zdjecie uzytkownika
sasa - 2016-02-25 16:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wypowiedzenie wysyła się na adres agencji, tak?
zdjecie uzytkownika
Mormo - 2016-03-02 16:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z całego serca NIE POLECAM agencji Beetsma. To co wyprawiają przyprawia o śmiech na sali. Grafik miał być elastyczny, a oczywiście okazało się inaczej. Gdy mówiłam, że niestety w dany dzień nie mogę (co wcześniej wielokrotnie mówiłam, że weekendy potrzebuje mieć wolne, poniewaz się uczę)to były wielkie sapy i gadki o poważnym traktowaniu pracy (przemilczę poważne traktowanie pracy na kasie za 5,50). Co dalej? Hmmm....w 2016 miała być podwyżka do 6,63, nawet była nowa umowa. Co się okazało po otrzymaniu wypłaty? Że stawkę znowu obniżyli do 5,50, ale nas o tym nie poinformowali. Jeszcze? Proszę bardzo. Jak wiadomo wypłaty są do 20 każdego miesiąca. Ja tej wypłaty w tym terminie nie dostałam. Mija prawie 2 tydzień i dzwonię po raz drugi do babki, bo mieli wysłać po poprzednim telefonie. Tylko tym razem powiedziałam, że w związku z tym, że nie ma pieniędzy na koncie to ja nie przychodzę do pracy na następny dzień, bo pracować za darmo nie mam zamiaru. Ostatecznie rozwiązałam umowę z tą pseudo agencją i bardzo się z tego cieszę!
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-03-03 16:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wie ktoś o zawierciańskim oddziale beedsma???na wykładanie towarw w sklepie...bede wdzieczym
zdjecie uzytkownika
NikWik - 2016-03-05 00:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej,czy ktoś miał doświadczenie jak odebrać pieniądze od beetsmy?Nie mam wynagrodzenie za styczeń.chociaż mówią,że wysłali.Nie polecam!!!!
zdjecie uzytkownika
arek - 2016-03-10 11:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro firma mówi, że pieniądze wysłała, a te nie znajdują się na koncie, to chyba najlepiej zgłosić się z tym do banku. Może to jakiś problem z przelewem, a jak nie to poproś o potwierdzenie wysłania przelewu w firmie..
zdjecie uzytkownika
wylana - 2016-03-15 13:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM. Traktują człowieka jakby był śmieciem bo oni mają rację a ty powinieneś się cieszyć że okazali ci łaskę i dali pracę. Zwolnili cię z poprzedniego miejsca znajdą ci kompletnie co innego za połowę tego co wcześniej. Odmòwisz.?! Usłyszysz że jak nie będziesz miała co do garnka włożyć wrócisz na klęczkach.
zdjecie uzytkownika
tk - 2016-03-15 14:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wylana, nie spodziewałem się, że tutaj jest takie słabe traktowanie pracownika, A może to tylko w twoim przypadku tak było bo jakoś im podpadłaś? Na co dzień tyle ofert poszukują, że wątpię że chcieliby rezygnować ze swojego dobrego imienia...
zdjecie uzytkownika
monika - 2016-03-17 16:48:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@tk Duża liczba ofert może wynikać z tego,że ludzie rezygnują z pracy dla nich....
zdjecie uzytkownika
kamila - 2016-03-17 19:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@monika mam nadzieje, że pomożesz chce wyjechać przez ich agencję jestem już zdesperowana i tak naprawdę wzięłabym wszystko..jeśli możesz napisz co jest tak naprawdę nie tak bo ogłoszenia są bardzo w porządku np. legalna umowa itp.
zdjecie uzytkownika
cycus - 2016-03-19 18:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tja legalna umowa .... w moim przypadku nawet dwie ! na umowe zlecenie (8zł) pracujesz pierwsze 10 h i od tego idzie składka do zus , całą reszte dymasz na umowe o dzieło (7zł)i ni cholery nie wiem, jak im wychodzi 6 zł netto za h. Czuje ze popracuje tam do 20 kwietnia, bo jak nie bedzie wypłaty tak jak w umowie ( do 20 ) to uroczyscie oswiadczam ze wysle rachunek z przedsądowym wezwaniem do zapłaty a jak mi tylko przyjdzie zwrotka ze odebrali ... wysmaruję piękny pozew do sądu żeby rozgonić ten gnój
zdjecie uzytkownika
hilary - 2016-03-19 20:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! a co powiecie jeśli chodzi o oferte pracy jako Pracownik magazynu - pakowanie leków? bo chyba wystarczy jak się zna produkty, a i tak na początku jest szkolenie.
zdjecie uzytkownika
Olik - 2016-03-22 12:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zdecydowanie przestrzegam przed Bettsma Bydgoszcz, inne warunki pracy i płacy niż na rozmowach wstępnych.
zdjecie uzytkownika
Bonak - 2016-03-22 16:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A możesz opisać czym się różnią te wspomniane warunki od tych wspomnianych warunków? To bardzo ciekawa sprawa musi być, te różnice, bo ja pierwsze słyszę
zdjecie uzytkownika
CAFA - 2016-03-24 13:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dla mnie praca w Holandii fajna, wiadomo ze pracowac trzeba, nikt nic nieda za darmo ale mi sie udało trafic na fajna prace i pracuje juz 3 miesiace, bez wiekszych problemów teraz jestem na urlopie
zdjecie uzytkownika
candy - 2016-03-28 20:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cafa, a możesz powiedzieć czym się zajmujesz i ile realnie co miesiąc można kasy odłożyć ? Mnie interesuje odłożenie min 700 euro co miesiąc, o inaczej rekompensata pracy w innym kraju minie nie zadowoli.
zdjecie uzytkownika
877877 - 2016-04-16 21:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [STUDENT - 2015-12-02 07:51:44]:
napewno tak jest-istnieje tzw. "marketing szeptany"
zdjecie uzytkownika
kate - 2016-04-21 00:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja z kolei zostałam zaproszona na rozmowę o pracę do nich, do kadr. Cała ta koordynatorka ich wewnętrznego procesu rekrutacji spławiała mnie długo pod pretekstem wyjazdów i innych pilniejszych spraw, przesuwała wcześniej już umówioną rozmowę. A ja zastanawiałam się, czy nie lepiej było by napisać "Dziękujemy, ale jednak nie", tylko tak głupio kryć własne 'olewactwo'. W końcu dałam sobie spokój z nimi, bo postawa firmy była mało poważna i niewarta jakiegokolwiek, czyjegokolwiek zachodu.
zdjecie uzytkownika
Paxon - 2016-04-21 09:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie dostał ktoś wypłate za 20.04.2016 rok ja dzwoniłem do firmy to powiedziano mi wczoraj był 20.04.2016 i proszę nie panikować i czekać cierpliwie a na umowie pisze do 20 dnia każdego miesiąca a dzisiaj jest 21.04 i co pieniedzy brak ja więcej nie podejmę się pracy wtej firmie.I wgl pisze do pana koordynatora i nawet nie odpiszę na smsa.Dobrze że popracowałem tylko jeden dzień i nie cały miesiac
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: na początku było miło normalnie jak na każdej rozmowie
trzeba bardzo uważnie znać prawo pracy i prawidłowe
wzory dokumentów i bardzo uważnie czytać treść
ofert odpowiednio je czytając - przeczytałam je źle
i masz babo placek
Warunki pracy u pracodawcy są nie do przyjęcia.
Pytania: W JAKI SPOSÓB ODSTĄPIĆ OD UMOWY ZLECENIA I UMOWY O DZIEŁO ŻEBY NIE PŁACIĆ TYCH IRRACJONALNYCH I ŻENUJĄCYCH KAR ?
zdjecie uzytkownika
Paxon - 2016-04-21 09:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie dostał ktoś wypłate za 20.04.2016 rok ja dzwoniłem do firmy to powiedziano mi wczoraj był 20.04.2016 i proszę nie panikować i czekać cierpliwie a na umowie pisze do 20 dnia każdego miesiąca a dzisiaj jest 21.04 i co pieniedzy brak ja więcej nie podejmę się pracy wtej firmie.I wgl pisze do pana koordynatora i nawet nie odpiszę na smsa.Dobrze że długo tam nie pracowałem niecały miesiąc i odradzam bynajmniej taka jest moja opinie na dolnymsląsku
zdjecie uzytkownika
macik - 2016-04-27 20:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dobrze, że wszystko dobrze się skończyło i firma wypłaciła pieniadze, wiadomo, że to też trochę trwa ponieważ,zanim z Holadii to wszystko zostanie przeksiegowane to się zejdzie troche.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie BEETSMA!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEETSMA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert