Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: BEETSMA


Oceniono 97 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
BEETSMA
ul. Skarbowców 23a
53-025 Wrocław
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
egon85 - 2014-04-25 17:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pracowalem przez nich w holandii rok temu i wszystko bylo ok, w tym roku tez sie wybiore. placili 9 euro na godzine
zdjecie uzytkownika
Karl - 2014-04-30 12:34:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zainteresowany wspolpraca z nimi... czy opłaca sie? i jak jest tam z jezykiem?? i jak wgl z praca i zakwaterowaniem na powaznie...?
zdjecie uzytkownika
xiu - 2014-05-01 15:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Koral - 2014-04-14 06:57:19]:
Autostopem wróci się nawet za darmo, trzeba być głupim, żeby nie znaleźć pracy i mówić, że nie ma się za co wrócić : )
zdjecie uzytkownika
Sss - 2014-05-07 18:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam... czy pobierali od was jakieś pieniążki przed wyjazdem..? z góry dziekuję za odpowiedz i pozdrawiam S.
zdjecie uzytkownika
asd - 2014-05-07 18:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biorą 320 zlotych za transprot do Holandii, busem sie jedzie. a za zakwaterowanie w domku placilo sie 110 euro na tydzien z wyzywieniem, pokoj mialem 2 osobowy i bylo calkiem niezle
zdjecie uzytkownika
HJ - 2014-05-09 22:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest jakaś szansa na to, żeby samemu sobie ogarnąć jakieś lokum czy z góry są narzucone mieszkania ?
zdjecie uzytkownika
aba - 2014-05-10 14:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy każda osoba dostaje jednakową umowę o prace jeśli ja dostałam "umowę o dzieło" nie ma w niej wpisanej stawki ani nic podobnego.
Tyle, że to ma być praca na miejscu niedaleko mojej miejscowości, czy to normalne że nie ma wpisanej kwoty ani etatu jaki będę miała?
zdjecie uzytkownika
Dorotka :) - 2014-05-11 22:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej słuchajcie jestem tam pracownikiem od miesiąca dokładnie minię 14.05 miesiąc. Jestem dobrego zdania. Na początku byłam nie zdecydowana ale po chwili zastanowienia powiedziałam sobie raz się żyje raz umiera. :) Stawka nie jest szałowa ale lepsze to niż nic. :) Fajna sprawa poznałam bardzo dużo ludzi, którzy naprawdę są super i bardzo dobrze się dogadujemy. Nie patrzą na Ciebie inaczej czy Ty na kasę czy na towar. Jesteś traktowany jak pracownik tzn. (poważnie).
Pozdrawiam całą ekipę firmy Beetsma są naprawdę mili i można się dogadać. Oraz najważniejsze co dla nie których są wypłacalni :)
zdjecie uzytkownika
ruckon - 2014-05-12 13:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aba - 2014-05-10 14:42:52]:
Norma. Też nie miałem stawki na umowie o dzielo wpisanej bo to jest ustalane w mijscu w którym pracujesz. Ale nie ma się co martwić, dwa razy pracowałem z ich pośrednictwa i zawsze wypłata była terminowo :)
zdjecie uzytkownika
HJ - 2014-05-16 09:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To najważniejsze, ale zastanawia mnie co potem? Gdy umowa o dzieło to już będzie za mało.- mi najbardziej by pasowała umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
zads - 2014-05-17 13:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niew iem jak jest w Holandii ale w PL pracowałem tylko na umowę o dzieło i chyba tylko na taką przyjmują, o prace to już raczej od pracodawcy zależy czy Cie na taka przyjmie potem
zdjecie uzytkownika
art - 2014-05-17 17:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a powiedzcie mi czy ostatnio były jakieś oferty dla mężczyzn bez sofi? bo czekom na telefon - i nic...
powiedzieli, że jak tylko coś będzie to zadzwonią a liczy się kolejność zgłoszeń..
zdjecie uzytkownika
testownik - 2014-05-20 14:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak dla mnie to firma wyszła na swoim co prawda jedna dniówka ale wziąłem agencje na test....a mianowicie przepracowałem 8 godzin na jednym markecie tesko przy wykładaniu towarów zarobiłem na godzine 3.12zł=25 zł jak mi przyszedł przelew mówie sprawdze od kogo bo pracuje jeszcze w innych agencja bardziej rzetelnych
a mowa była o jakies 8,50 brutto netto około 6,80 ale niech sobie ta resztą D..E wytrą.... krotko i na temat...a mało tego chciałem składac sofi numery i cała reszte dokumentacji
zdjecie uzytkownika
HJ - 2014-05-21 10:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie o tym mówię... ciekawe czy można coś więcej wywalczyć, bo jeżeli nie to raczej ciężko będzie kogoś na stałe znaleźć.
zdjecie uzytkownika
Troniq - 2014-05-23 00:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też pracowałem na markecie, tyle że prawie przez cały miesiąc i nie miałem rozbieżności między umówioną stawką a tym ile mi faktycznie zapłacili. I jak pracowałem to pierwszy dzień to było szkolenie i to akurat nie było płacone w ogóle, więc chyba coś pokręciłeś.
zdjecie uzytkownika
Whites - 2014-05-27 13:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta Firma nie trzyma się kupy i jest nie wypłacalna wszystko jest na dzisiaj a później sami nie mogą się doszukać błędów w systemie około 4 osób znam którzy się na niej zawiedli NIE PRACUJCIE TAM Chyba że jesteście masochistami
zdjecie uzytkownika
HJ - 2014-06-05 08:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mimo wszystko nadal nie mogę pojąć dlaczego szkolenia są charytatywne. Powinno się normalnie płacić jak za dzień pracujący.
zdjecie uzytkownika
pracujący - 2014-06-08 07:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [egon85 - 2014-04-25 17:54:20]:
to piszą ludzie agencji zaraz wam policzą mieszkanie , transport itp. w pracy tempo tempo a jak sie nie nie podoba to wynos sie do polski NIE DAJCIE SIE OGŁUPIC
zdjecie uzytkownika
tadek - 2014-06-15 00:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej martwilem sie bardzo bo tyle negatywnych opini o nich tutaj ale jednak sie zdecydowalem pracowac dla nich i to wszystko okazalo sie nieprawda (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
DEADsec - 2014-06-20 17:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zadowolony. W pełni profesjonalne podejście i niezłe warunki mieszkaniowe. :)
zdjecie uzytkownika
Dorian - 2014-06-21 15:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kontakt z koordynatorami taki sobie. Poza tym jednak nie było na co narzekać. 4/6
zdjecie uzytkownika
AdrianSk - 2014-06-23 21:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Za ich pośrednictwem pracuję przy pakowaniu produktów, robota ciężka i trzeba być dyspozycyjnym ale za to dostaję 2 tysiące brutto a to naprawdę uczciwa kasa jak dla kogoś świeżo po maturze.
zdjecie uzytkownika
Aga - 2014-07-01 09:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aba - 2014-05-10 14:42:52]:
Też pracowałam w zeszłym roku na umowę o dzieło, praca na kasie w Tesco, wtedy było 5,50 zł na ręke, nie wiem jak teraz... A jeśli chodzi o wymiar czasu pracy, to różnie, dzwonili często, ja nie zawsze mogłam ze względu na uczelnie, ale w wakacje zdarzało sie nawet po 60h na tydzień, więc to od Ciebie zależy ile przepracujesz
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-23
Żródło: Gowork.pl
Piotrków Trybunalski
(łódzkie)
Szukasz pracy od zaraz?Agencja Pracy Beetsma Sp. z o.o. poszukuje kasjerów oraz pracowników hali sklepu wielobranżowego na terenie Piotrkowa Trybunalskiego.Co oferujemy?- możliwość odbycia bezpłatnego szkolenia kasjerskiego- stałe miesięczne wynagrodzenie- elastyczny grafik pracyWymagania:- książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych- odpowiedzialność i uczciwość- mile widziane doświadczenie (znajomość zasad obsługi kasy
zdjecie uzytkownika
HJ - 2014-07-09 23:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego 8 zeta to przecież żaden majątek. Tym bardziej na zleceniu. Za taką stawkę to ja bym się zastanawiał czy się nie roześmiać ;)
zdjecie uzytkownika
Zonk - 2014-07-21 01:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z mojej strony tak: zaraz po maturach postanowiłem sobie znaleźć jakąś robotę, kumpel polecił mi tę agencję. Opinie w internecie okrutne ale zdecydowałem się jednak dać im szansę i w sumie teraz, po prawie dwóch miesiącach pracy, nie narzekam. Oczywiście robota jest daleka od wymarzonej ale wciąż lepsze to niż stanie na kasie w Maku. Z hajsem żadnych problemów.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEETSMA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x