Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: BEETSMA

zdjecie uzytkownika
Lolka - 2015-03-09 09:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej :) Wybiera się ktoś do pracy do Maasdijk przy produkcji warzyw i owoców? Bądź już tam pracuje? Dostałam ofertę, wyjazd 19 marca
zdjecie uzytkownika
arr - 2015-03-09 20:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy oferują pracę i mieszkanie dla osób w grupie?. I jak długo mozna czekac na ofertę pracy?
zdjecie uzytkownika
anonimo - 2015-03-09 21:37:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Więc po opiniach typu że wywalają po kilku godzinach pracy poszliśmy lekko wystraszeni :) , ale okazało się normalnie , widzę że jak ktoś jedzie do pracy pracować a nie odpie... chałę to sobie poradzi przepracowaliśmy cały dzień i normalnie jutro także do pracy więc byle do przodu . Praca jak praca ja mam doświadczenie w pomidorach więc nie było dla mnie to żadnym zaskoczeniem , że trzeba pracować szybko i robić przy tym jakość. Ale co do mieszkania to trafiliśmy na najgorsze dlatego szukamy coś na własną rękę. Z pracowników van koppena ludzie nie mają zastrzeżeń do biura jest wypłacalne .
zdjecie uzytkownika
tomaszowianka - 2015-03-10 09:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwoniłam ostatnio do pana Ł. z Beetsmy, który dał ogłoszenie w Tomaszowie Maz. Takim tonem jak on miał to z żadną inną agencją nie rozmawiałam... Rozmawiał ze mną w stylu na "odwal się" jakby miał kij w .... Jeżeli praca jest dla mężczyzn to powinno się dopisać "dla mężczyzn" a nie ja specjalnie wysyłam kilka razy CV żeby się później dowiedzieć że kobiet nie szukają. Dziękuję bardzo za ich usługi...
zdjecie uzytkownika
lllll - 2015-03-10 19:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonimo - 2015-03-09 21:37:26]:
a w jakim mieście jesteś ,i jaka nazwa szklarni,a ile mniej więcej godzin tygodniowo tam jest,a na domkach jakieś wyposarzenie ,typu talerze gary itp,i ile osób jest na pokoju????
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-03-12 13:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli lepiej jest do nich nie dzownić? kurde, co za czasy, że dzownisz do kogoś i takie nieprofesjonalne zachowanie Cię spotyka.. no dla mnie jest to naprawde mega słabe, bo jednak nie powinno być, tak że jak ktoś chce się dowiedzieć to inna osoba robi to z wielka łąska i jeszcze wyrzutem jakimś z tego powodu.. no mega słaba sytuacja.
zdjecie uzytkownika
kiks - 2015-03-12 15:07:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Same zlodzieje - masakra nie jedzcie do tej Agencji!
zdjecie uzytkownika
aśka - 2015-03-12 15:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
swi35xxx - 2015-03-13 08:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam!! Nie wiem jak sprawa sie toczy w tej agnecji pracy /// ale wczoraj dostalem telefon z tej Agencji o prace przy papryce... wszystko dobrze.. dopoki ost telefon znaczyll ze bd pan dostawal pieniadze co miesiac i w zlotowkach :D.. no ***** nie po to wyjezdzam za granice zeby odkladac w euro... co oni??> bede mi placic w zlotowkah a ja musze zyc i jesc i kupywac w euro... to tak jakbym ja przyjechal do USA i macie mi placic w rublach i ****... pozdro.. Leszpe praca gdzie dostajesz pieniadze w Euro a nie w naszych zlotowkach.. duzy blad tej firmy i dlatego odradzam
zdjecie uzytkownika
aśka - 2015-03-13 10:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś mądry usunął część mojej wypowiedzi, czy słowo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest niecenzuralne?
kiks napisał:Same zlodzieje - masakra nie jedzcie do tej Agencji!
dlaczego?
zdjecie uzytkownika
vvvvv - 2015-03-15 21:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie jest lepiej płatna praca przy kwiatach czy przy pomidorach??
zdjecie uzytkownika
greg - 2015-03-17 00:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystkie te agencje w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wala ale ludzie jesli sa bez winy nieskazitelni to i agencje rowniez by nie zbieraly opinii a tak jedni przeciw drugim a kto potrzebuje zarobic jak to sie mowi chwyta sie jak tonacy brzytwy
zdjecie uzytkownika
Kaja - 2015-03-17 16:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Jedzie ktoś 19 marca przez Beetsmę do róż? Albo ktoś już tam pracuje ? Jak tam jest ? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Agata - 2015-03-17 19:30:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lolka - 2015-03-09 09:08:56]:
Też jadę na pakowanie warzyw ale wyjazd się przesuną , i jest drugiego kwietnia.
zdjecie uzytkownika
Kasi - 2015-03-19 16:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy każdemu tak wyjazd przekładają na Późniejszy termin?
zdjecie uzytkownika
Kasi - 2015-03-19 18:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agata jedziesz sama do Maasdijk ?
zdjecie uzytkownika
jola - 2015-03-19 21:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Beetsma Sp. z o.o.
Oddział Wrocław
50-079 Wrocław
ul. Ruska 34 to złodzieje pracuja tam osoby nie kompetentne tragedia nie pracujcie dla tej firmy
zdjecie uzytkownika
Meniu - 2015-03-19 23:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasi - 2015-03-19 16:33:19]:
hej, z dziewczyna też Mamy jechać do maasdijk na pakowanie warzyw, mieliśmy jechać 19, to przelożyli na 26 marca dzisiaj pani dzwoniła ze jednak na 9 kwietnia wyjazd bo nie ma miejsc. pojechał ktoś wogóle tam do pracy czy każdemu tak mieszają terminami ?
zdjecie uzytkownika
emilia - 2015-03-20 01:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co mi wiadomo to na 9 kwietnia jest wyjazd na 100 procent na pakowanie warzyw ja też jade
zdjecie uzytkownika
meniu - 2015-03-20 09:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emilia - 2015-03-20 01:06:17]:
wczoraj rozmawialem z Pania z biura w rzeszowie i mowila ze rownież na 9 wyjazd ale nie potrafila mi powiedziec czy odbędzie się na 100 %. my już 3 raz mamy przekladany
zdjecie uzytkownika
ggggg - 2015-03-20 21:28:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy wyjechał ktoś ostatnio z Rzeszowa z Biura na Pomidory ,Napiszcie jak tam jest itp
zdjecie uzytkownika
If - 2015-03-25 14:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasi - 2015-03-19 16:33:19]:
Hej a przez jaką agencję załatwiałaś?
zdjecie uzytkownika
ooooo - 2015-03-25 16:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [If - 2015-03-25 14:25:27]:
sraką ????
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: chaos I brak organizacji w biurze w Radomiu I Wroclawiu, zaoferowano mi prace ktora nie istnieje a nastepnie powiedziano ze pomoga mi w znaleziuniu pracy.
Pytania: Rozmowa trwala 2 minuty, darmo stracilem czas na przyjazd z Zamoscia. Agata A z biura w Radomiu powiedziala ze bez sensu byl moj przyjazd na romowe - mimo ze dzien wczesniej potwierdzla aspotkanie ze mna. Zmarnowalem czas I pieniadze na przyjazd do Radomia!
zdjecie uzytkownika
axasda - 2015-03-26 00:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też bylo w moim przypadku troche problemow z wyjazdem, dwa razy przekladali, ale w koncu pojechalam w listopadzie tamtego roku i nie narzekalam
zdjecie uzytkownika
e....a - 2015-03-26 13:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta agencja to złodzieje wiecznie źle naliczana wypłata raz brakuje 100 innym 200 i tak na okrągło. odradzam banda złodziei i nieudaczników
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEETSMA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BEETSMA?
Zadaj pytanie