Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: BEETSMA


Oceniono 104 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
BEETSMA
ul. Skarbowców 23a
53-025 Wrocław
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
asd - 2014-05-07 18:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biorą 320 zlotych za transprot do Holandii, busem sie jedzie. a za zakwaterowanie w domku placilo sie 110 euro na tydzien z wyzywieniem, pokoj mialem 2 osobowy i bylo calkiem niezle
zdjecie uzytkownika
HJ - 2014-05-09 22:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest jakaś szansa na to, żeby samemu sobie ogarnąć jakieś lokum czy z góry są narzucone mieszkania ?
zdjecie uzytkownika
aba - 2014-05-10 14:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy każda osoba dostaje jednakową umowę o prace jeśli ja dostałam "umowę o dzieło" nie ma w niej wpisanej stawki ani nic podobnego.
Tyle, że to ma być praca na miejscu niedaleko mojej miejscowości, czy to normalne że nie ma wpisanej kwoty ani etatu jaki będę miała?
zdjecie uzytkownika
Dorotka :) - 2014-05-11 22:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej słuchajcie jestem tam pracownikiem od miesiąca dokładnie minię 14.05 miesiąc. Jestem dobrego zdania. Na początku byłam nie zdecydowana ale po chwili zastanowienia powiedziałam sobie raz się żyje raz umiera. :) Stawka nie jest szałowa ale lepsze to niż nic. :) Fajna sprawa poznałam bardzo dużo ludzi, którzy naprawdę są super i bardzo dobrze się dogadujemy. Nie patrzą na Ciebie inaczej czy Ty na kasę czy na towar. Jesteś traktowany jak pracownik tzn. (poważnie).
Pozdrawiam całą ekipę firmy Beetsma są naprawdę mili i można się dogadać. Oraz najważniejsze co dla nie których są wypłacalni :)
zdjecie uzytkownika
ruckon - 2014-05-12 13:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aba - 2014-05-10 14:42:52]:
Norma. Też nie miałem stawki na umowie o dzielo wpisanej bo to jest ustalane w mijscu w którym pracujesz. Ale nie ma się co martwić, dwa razy pracowałem z ich pośrednictwa i zawsze wypłata była terminowo :)
zdjecie uzytkownika
HJ - 2014-05-16 09:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To najważniejsze, ale zastanawia mnie co potem? Gdy umowa o dzieło to już będzie za mało.- mi najbardziej by pasowała umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
zads - 2014-05-17 13:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niew iem jak jest w Holandii ale w PL pracowałem tylko na umowę o dzieło i chyba tylko na taką przyjmują, o prace to już raczej od pracodawcy zależy czy Cie na taka przyjmie potem
zdjecie uzytkownika
art - 2014-05-17 17:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a powiedzcie mi czy ostatnio były jakieś oferty dla mężczyzn bez sofi? bo czekom na telefon - i nic...
powiedzieli, że jak tylko coś będzie to zadzwonią a liczy się kolejność zgłoszeń..
zdjecie uzytkownika
HJ - 2014-05-21 10:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie o tym mówię... ciekawe czy można coś więcej wywalczyć, bo jeżeli nie to raczej ciężko będzie kogoś na stałe znaleźć.
zdjecie uzytkownika
Troniq - 2014-05-23 00:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też pracowałem na markecie, tyle że prawie przez cały miesiąc i nie miałem rozbieżności między umówioną stawką a tym ile mi faktycznie zapłacili. I jak pracowałem to pierwszy dzień to było szkolenie i to akurat nie było płacone w ogóle, więc chyba coś pokręciłeś.
zdjecie uzytkownika
HJ - 2014-06-05 08:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mimo wszystko nadal nie mogę pojąć dlaczego szkolenia są charytatywne. Powinno się normalnie płacić jak za dzień pracujący.
zdjecie uzytkownika
pracujący - 2014-06-08 07:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [egon85 - 2014-04-25 17:54:20]:
to piszą ludzie agencji zaraz wam policzą mieszkanie , transport itp. w pracy tempo tempo a jak sie nie nie podoba to wynos sie do polski (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
tadek - 2014-06-15 00:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej martwilem sie bardzo bo tyle negatywnych opini o nich tutaj ale jednak sie zdecydowalem pracowac dla nich i to wszystko okazalo sie nieprawda (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
DEADsec - 2014-06-20 17:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zadowolony. W pełni profesjonalne podejście i niezłe warunki mieszkaniowe. :)
zdjecie uzytkownika
Dorian - 2014-06-21 15:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kontakt z koordynatorami taki sobie. Poza tym jednak nie było na co narzekać. 4/6
zdjecie uzytkownika
AdrianSk - 2014-06-23 21:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Za ich pośrednictwem pracuję przy pakowaniu produktów, robota ciężka i trzeba być dyspozycyjnym ale za to dostaję 2 tysiące brutto a to naprawdę uczciwa kasa jak dla kogoś świeżo po maturze.
zdjecie uzytkownika
Aga - 2014-07-01 09:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aba - 2014-05-10 14:42:52]:
(usunięte przez administratora) A jeśli chodzi o wymiar czasu pracy, to różnie, dzwonili często, ja nie zawsze mogłam ze względu na uczelnie, ale w wakacje zdarzało sie nawet po 60h na tydzień, więc to od Ciebie zależy ile przepracujesz
zdjecie uzytkownika
HJ - 2014-07-09 23:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego 8 zeta to przecież żaden majątek. Tym bardziej na zleceniu. Za taką stawkę to ja bym się zastanawiał czy się nie roześmiać ;)
zdjecie uzytkownika
Zonk - 2014-07-21 01:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z mojej strony tak: zaraz po maturach postanowiłem sobie znaleźć jakąś robotę, kumpel polecił mi tę agencję. Opinie w internecie okrutne ale zdecydowałem się jednak dać im szansę i w sumie teraz, po prawie dwóch miesiącach pracy, nie narzekam. Oczywiście robota jest daleka od wymarzonej ale wciąż lepsze to niż stanie na kasie w Maku. Z hajsem żadnych problemów.
zdjecie uzytkownika
acha - 2014-08-15 09:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałam zapytać czy ktoś był na układaniu bukietów w holandii przez firmę beetsma proszę o jakieś info jak wygląda praca i jak nazywa się zakład dziękuję
zdjecie uzytkownika
ganges - 2014-08-20 01:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robota byla, hajs niezly, moze byc
zdjecie uzytkownika
Op - 2014-08-20 10:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Beetsma oferuje całkiem sporo ofert pracy w Polsce i Holandii więc zawsze jest jakaś alternatywa wyjazdu za granicę. Wiadomo, że nie są to jakieś wymagające prace, a gdy się pozna język zawsze można próbować iść gdzieś dalej i wyżej. Myślę, że beetsma jest na tyle profesjonalnym pośrednikiem, że takie awanse powinny być w miarę naturalną koleją rzeczy. Słyszeliście o czymś takim w tej firmie czy niekoniecznie ?
zdjecie uzytkownika
Krystian - 2014-08-20 15:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jako student moge polecic te firme bez mrugniecia okiem. Prace znalezli mi dosc szybko a i jest nienajgorzej platna, czego chciec wiecej ? Do samej pracy mozna sie przyczepic ze nie jest najlzejsza no ale nie ma co cudow oczekiwac ;P
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-01
Żródło: Gowork.pl
Holandia
( )
Firma Beetsma Sp z o.o. jest spółką holenderskiego holdingu Van Koppen & Van Eijk, który należy w Holandii do wiodących firm w sektorze pracy tymczasowej i działa w branżach ogrodnictwa, przemysłu oraz logistyki. Od założenia w 2003 roku firma rozwinęła się w międzynarodowo zarządzaną organizację zatrudniającą ponad 3000 pracowników w Holandii i w Polsce.   Obecnie poszukujemy os&
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-09-01 12:16:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencja pracy beetsma w Warszawie . OMIJAC ZDALA! NIE WYPLACILI MI PIENIEDZY ZA 3MIESIACe. Oszusci i nic wiecej. Nie polecam
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-09-02 13:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jat am praowalam z posrednictwa ich biura w poznaniu i mnie placili w terminie wiec jak dla mnie to wszystko okej polecam
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEETSMA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski