Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: BEETSMA

zdjecie uzytkownika
e....a - 2015-03-26 13:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta agencja to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiecznie źle naliczana wypłata raz brakuje 100 innym 200 i tak na okrągło. odradzam banda złodziei i nieudaczników
zdjecie uzytkownika
martka-a - 2015-03-27 14:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja z mężem dostaliśmy dziś ofertę do pakowania warzyw w Maasdijk na 16 kwietnia,wybieracie się i co o tym sądzicie,zamieszkanie w hotelach ??
zdjecie uzytkownika
merry28 - 2015-03-27 16:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wraz narzyczonym szukamy pilnie pracy mamy doświadczenie na produkcji i przy kwiatkach czy warto wyjechać ztej agencji prosimy o odp pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bbbb - 2015-03-30 21:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy wyjechał ktoś ostatnio z Rzeszowa z Biura Beeetsma na pomidory? Albo czy ktoś pracuje przy pomidorach od nich? ile jest godz. tygodniowo jakie warunki ,ile osób na pokoju? Proszę o odp,
zdjecie uzytkownika
marlong - 2015-03-30 21:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę że Van Koppen wpadł w oko TFC Massdijk ;)
zdjecie uzytkownika
anonimo - 2015-04-01 19:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Opinia szczera : Postanowiłem zmienić pracę ponieważ uważałem , że w agencji dla której pracuję nie dzieje się najlepiej a z doświadczeniem 3 letnim na pomidorach łatwo coś znaleźć w Holandii i tak trafiłem na firmę beetsma - van koppen ... szklarnia "van winden" ( pomidory ) , opinie ludzi z domków na temat tej szklarni ( obóz pracy , popracujecie kilka godzin maksymalnie i sami zejdziecie albo was zwolnią ) po pierwszym dniu nie było tak źle jak pisali wytrzymaliśmy cały poniedziałek i byli z nas zadowoleni , tak przekazała nam koordynatorka Patrycja , 2 dnia po 4 godzinach pracy przyszedł do nas szef i darł za przeproszeniem ryja że źle robimy bo wkładamy pod papier do kartonów nie takie pomidory wymachiwał rękami i prawie rzucał tymi kartonami , pracowałem 3 lata w innej firmie i takie cuda się nie zdarzały jak ktoś popełni błąd to można to w normalny sposób powiedzieć ( szczególnie , że nie wytłumaczono nam , że tak u nich się nie robi) postanowiliśmy zrezygnować z pracy w tej firmie ponieważ nie pozwolimy sobie na takie traktowanie dodam , że w tej firmie za nakłucie pomidorów odciągają kary od wypłaty .... kolejny absurd. Więc zwolniliśmy się i poinformowaliśmy o tym biuro , powiedziano nam że w tej firmie szef jest debilem i mamy się nie przejmować , że ogarną nam jakąś pracę , kazali być cierpliwym. i tak jak reszta ludzi z domku wysyłali nas kilka dni w tygodniu do jakiejś pracy żebyśmy mieli jakieś tam śmieszne godziny ok 20 w tyg.
Nie polecam tego biura nikomu ... warunki mieszkaniowe koszmarne domek przy biurze w bleiswijku w opłakanym stanie , grzyb wszędzie , brak półek żeby się rozpakować i długo by wymieniać dla chętnych , którzy zamierzają się jednak wybrać mogę wysłać zdjęcia na maila . Biuro ma bardzo duży bałagan , nagminnie zdarzają się pomyłki w wypłatach , trzeba upominac się o swoje pieniądze i godziny. Nam za pracę w firmie van winden zapłacono za 6 godzin mimo 12 przepracowanych powodem była nasza rezygnacja jak mnie poinformowano w help desku. Nie zamierzam się wykłócać ponieważ 6 h mnie nie zbawi , wróciłem na stare śmieci do swojej poprzedniej firmy i nie zamierzam narzekac bo praca przez van koppena jest tragiczna . Brak godzin , kłopoty z wypłatami , siedzenie na domku w koszmarnych warunkach nie polecam nikomu !!!
zdjecie uzytkownika
jjjj - 2015-04-02 21:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakie umowy dają ,bo słyszałem że jakieś polskie
zdjecie uzytkownika
anonimo - 2015-04-03 20:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowa o pośrednictwo pracy na 24 m-ce ale w sumie nic nie warta bo zarówno Ty jak i oni mogą zwolnić Cię z dnia na dzień do niczego nie zobowiązujące
zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-04-10 22:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wczoraj byl wyjazd ? ma ktos kontakt z tymi co wczoraj pojechali ? Dojechali już ?
zdjecie uzytkownika
anonim9997 - 2015-04-13 14:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonimo - 2015-04-01 19:54:54]:
Hej czy mógłbyś mi wysłać te zdjęcia na mojego e-maila i odpowiedzieć na moje pytania.
zdjecie uzytkownika
Maja - 2015-04-13 20:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważajcie na tę agencję. Co innego mówią przez telefon gdy chcą was za wszelką złowić. Po przeczytaniu umowy szybko okazuję się, że większość rzeczy się nie zgadza.
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2015-04-14 12:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam (MAJA) co masz na myśli bo dziś do mnie babka dzwoniła i mamy możliwość wyjechania za granice ?
zdjecie uzytkownika
veee - 2015-04-15 13:56:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jedzie ktoś w niedziele z Rzeszowa na pomidory??
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-04-15 16:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jezdzie przez tą agencje gdyż znajomy pojechał w tamtym tyg i już 3 dni siedzą bo nie ma roboty
UWAGA UWAGA UWAGA NA TĄ AGENCJĘ
zdjecie uzytkownika
wstar - 2015-04-17 08:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ggggg - 2015-03-20 21:28:25]:
ja mam wyjechać na gwałt w niedziele.Zadzwonili do mnie z biura we Wrocławiu wczoraj,iz dzisiaj mam się zgłosić do biura do Rzeszowa,wyjazd na pomidory.Co,gdzie,na co i dlaczego,nie wiem nic.Tym bardziej że nie mam konta walutowego i nikt nic konkretnego nie powiedział.Jak można bez jakiegokolwiek przygotowania wyjechać z dnia na dzień.Tym bardziej iż wczoraj zrobiłem do nich aplikacje i po 4 godzinach miałem juz telefon.Jeżdził ktos od nich na pomidory
zdjecie uzytkownika
wstar - 2015-04-17 08:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolek - 2015-04-15 16:02:46]:
A gdzie wyjechał?Jesli można wiedzieć.Ja tez mam wyjazd.
zdjecie uzytkownika
walder - 2015-04-17 08:39:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [veee - 2015-04-15 13:56:34]:
ja mam jechac w niedziele na pomidory w niedziele z Rzeszowa.
zdjecie uzytkownika
qqqq - 2015-04-17 08:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konto i kartę od ręki załatwisz W Alior banku.Ja tez jadę w niedziele Podobno na pomidory,dajcie jakiegoś e-maila to pogadamy
zdjecie uzytkownika
ssss - 2015-04-17 12:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem pytać się o pracę za granicą w biurze we Wrocławiu z tego co mi powiedzieli to żadnych ofert nie ma bo praca wszędzie stoi, jak ruszy to będą dzwonić.
zdjecie uzytkownika
wstar - 2015-04-17 16:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qqqq - 2015-04-17 08:48:08]:
Dowiedziałem sie dzisiaj,iż ci którzy jadą w niedziele z Rzeszowa,będą na razie siedzieć w hotelu i czekać na pracę,Panienka powiedziała że za hotel w tym wypadku nie będą płacić.A wyjazd jest też w czwartek.Lecz,po co tam jechac aby tydzień siedzieć w hotelu,a taka informacje dostałem.walder2011@wp.pl
zdjecie uzytkownika
tomi - 2015-04-17 18:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W niedzielę jest wyjazd do Wateringen,Czy był ktoś juz tam.Ciekawe jakie tam panują warunki.
zdjecie uzytkownika
jjjjjjj - 2015-04-17 22:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wstar - 2015-04-17 16:23:46]:
moze tka może nie ,tak na prawdę sie przekonasz jak tam będzie jak pojedziesz ,może bedzie dobrze ,a może jedna wielka patologia,Ja zaryzykuje i jade w niedziele
zdjecie uzytkownika
wstar - 2015-04-18 08:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jjjjjjj - 2015-04-17 22:33:27]:
Ja też zaryzykuje,ciekawi mnie tylko jakie tam sa normy,kiedyś pracując w Kesgro Co poniektórzy zbierali 500 kg.na godzinę,ze względu na bonusy,lub o mało co nie bili sie o puste wózki które np,tylko dwa ostatnie stały w rajkach,ale tez i tym samym podnosząc normy wszystkim pozostałym Polakom.Ponieważ skoro jeden Polak potrafi tak (zapiepszać)to logiczne jest iz reszta tez podoła,i tym samym za pare dni norma juz została podniesiona.Niestety,taka jest prawda.Sami sobie rodacy,bata kręcą.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: chaos I brak organizacji w biurze w Radomiu I Wroclawiu, zaoferowano mi prace ktora nie istnieje a nastepnie powiedziano ze pomoga mi w znaleziuniu pracy.
Pytania: Rozmowa trwala 2 minuty, darmo stracilem czas na przyjazd z Zamoscia. Agata A z biura w Radomiu powiedziala ze bez sensu byl moj przyjazd na romowe - mimo ze dzien wczesniej potwierdzla aspotkanie ze mna. Zmarnowalem czas I pieniadze na przyjazd do Radomia!
zdjecie uzytkownika
;;;;;;; - 2015-04-18 16:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno na tej szklarni van winden ,przy pomidorach ,trudno wytrzymać?
zdjecie uzytkownika
wstar - 2015-04-18 18:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [;;;;;;; - 2015-04-18 16:09:52]:
Myslę że jesli sam człowiek nie pojedzie, i sie nie przekona na własne oczy,to trudno jest teraz brac jakąkolwiek opinie na serio.Co nie ulega wątpliwości,że na pewno tu takie są.A ciężko i zawodniczenie ze sobą kto szybciej i więcej ,myśle że jest prawie w każdej szklarnii.Taka już jest mentalność (Nas) Polaków.Co dla Holendrów jest niezrozumiałe,dlaczego tak właśnie sie postepuje.Bywało tak,iż nowi pracownicy ,którzy np.dopiero co przyjechali nie radzili sobie normalnie pracując,a to dlatego, iż rodacy tak wywindowali normy,.że co poniektórzy wracali do kraju po dwóch tygodniach.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEETSMA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BEETSMA?
Zadaj pytanie