logo BEETSMA

BEETSMA

Wrocław

Opinie o BEETSMA

Radzik 2016-07-09 09:11:05
Czy ktoś był zatrudniony przez BEETSMA z Gorzowa Wielkopolskiego przy wykładaniu towaru w Tesco??
poproszę o opinie
Zuza 2016-07-18 14:25:29
Do banku? Czysta kpina, dzwonić bez ustanku do oddziału, odstraszyć Urzędem Pracy albo POP to od razu się pieniądze znajdą. Stała śpiewka, że wynagrodzenie przelali na czas!:)Jak sie nie przypilnuje to ciezko zarobione pieniazki pojda na premie dla tych oszustów!
2
MOnika 2016-07-20 17:04:17
Absolutnie NIE POLECAM!!! moje wynagrodzenie za 6 dni pracy wyniosło 51 zł śmiechu warte. W dodatku kontakt zerowy. Dodzwonienie się do nich graniczy z cudem
4
practesco 2016-08-08 21:50:49
jak oceniacie prace umowa zlecenie tesco pracownik pomocniczy uczący się w szkole ponadgimnazjalnej . ? zaczęłam prace tam ale jak czytam opinie boje sie o pieniądze czy powinnam . ? Gdy rozmawiałam przez telefon z pośredniczką z Gdańska nic nie podejrzewałam że może być coś nie tak .
Martunia 2016-08-09 22:00:36
Ja pracuje w Carrefour w Gdansku i nie narzekam. Kase dostaje jak w umowie ,grafik sobie ustalam z rekruterka
Nie jest zle chociaz praca na kasie nie jest najlatwiejsza.
mz 2016-08-19 07:44:56
Jesli opłacaja składkę chorobowe do ZUS to tak
Zadowolony 2016-08-19 12:41:14
Piszę o Beetmsie w Częstochowie - nie mam do nich żadnych zastrzeżeń, pracowałem 2 razy na towarowaniu w TESCO, godziny mi się wszystkie zgodziły, odliczyli mi za koszulki 15 zł, wypłata w terminie. Jeśli np 20 wypada w sobotę to wypłatę mam na koncie 19 w piątek. Teraz zaczynam z nimi pracę w Radomku na produkcji.
Tragedia 2016-08-23 11:55:37
Najgorsza agencja w jakiej przyszło mi pracować, totalny brak kontaktu, kadra wiecznie niedoinformowana, spóźnione wypłaty wynagrodzeń, z których dodatkowo lubią sobie potrącić nie wiadomo czemu. Jednym słowem tragedia, odradzam.
4
niezadowolony pracownik 2016-08-26 18:30:23
Zdecydowanie odradzam współpracę z tą firmą. Najgorsza firma z jaką miałam okazję współpracować. Odradzam zarówno potencjalnym pracownikom jak i klientom.(usunięte przez administratora). Firma Beetsma zdecydowanie NIE
4
mannakaszka 2016-09-07 16:07:44
to zalezy na jakim stanowisku i czy sie uczysz, ale generalnie jesli 7zl/h to dla ciebie dobra stawka to mozesz isc
mała 2016-09-14 20:14:33
O Beetsmie w Gdańsku
Wg mnie to jest bardzo dobra firma, profesjonalna, z którą można się dogadać. Nie miałam nigdy problemu gdy nie mogłam przyjść do pracy bo coś mi wypadło, czy się rozchorowałam. Wynagrodzenie też zawsze było wypłacane o czasie więc jak dla mnie agencja jest w porządku. Jedyny minus to praca na umowę zlecenie i niska stawka
Natalia 2016-09-21 11:50:56
Agencja i pracownicy lecą tak naprawdę w kulki jeśli chodzi o wypłatę.
Czekam juz miesiąc,pieniądze miały być wczoraj na koncie,dzisiaj dostalam smsa,ze będą 30
Najprawdopodobniej sprawa trafi do sądu, bo pracownicy nie odbierają, zmieniają datę wypłaty
Czy ktoś miał albo ma podobną sytuacje?
Jeśli tak to bardzo proszę o kontakt ze mną
alexoo@onet.pl
2
Kamil 2016-09-27 17:59:25
Witaj JAcku
a powiedz co za praca? i jakie warunki zakwaterowania?
bo się wybieram też za granicę
Nela 2016-09-29 09:36:10
śmiech na sali ta cała agencja...
4
zadowolony 2016-10-11 10:14:42
Nie narzekam, wypłaty zawsze na czas
dan 2016-10-18 13:54:59
Ja osobiscie nie narzekam. Prace zalatwili wiec jako agencja pracy dobrze sie spisali
krachu 2016-10-19 12:45:46
@macik
pewnie mozna, zadzwon do nich, zapytaj
Dla mnie wspolpraca z beetsma przebiega dobrze, zero problemow, pieniadze na czas
1
Zawiedzony 2016-10-20 22:41:57
ZŁODZIEJE NIE WYPŁACAJĄCY PIENIĘDZY NA CZAS !!!!
3
jkjjkk 2016-10-26 10:01:25
Jezeli ktos chce zarobic to zarobi, nie wiem skad tyle pretensji. Nie badzcie wybreni w Polsce tylle nie zarobicie
pracownik 2016-10-28 14:49:55
zdecydowanie odradzam pracę przez tą agencję! oszukują ludzi! omijacie z daleka, zwłaszcza oddział Poznański - niekompetentne osoby zwłaszcza Pani kierownik oddziału!
tajfun 2016-10-28 19:50:46
Co to za agencja, żona się przyjęła od 1.09.2016 pracuje już prawie 2 miesiące a wypłaty do tej pory nie dostała na umowie pisze że do 20 każdego miesiąca powinna być jak zadzwoniła po 20 że nie dostała wypłaty to pani z agencji jej powiedziała że to nie z ich winy i wypłaty w tym miesiącu nie dostanie tylko dopiero za miesiąc 20 listopada, pojechałem zrobiłem awanturę to powiedzieli że jeszcze w tym miesiącu najpóźniej 30 wypłata będzie na koncie, jest już 28.10.2016 a wypłaty nadal nie ma jutro sobota a 30 w niedzielę wypada więc mało prawdopodobne żeby była do 30.
1
helik 2016-11-02 11:10:54
Dobrze mi sie z nimi wspolpracuje, ekipa fajna w pracy, zarobki lepsze niz w Polsce wiec nie mam zastrzezen. Pracuje juz 3 miesiace i jak na razie zero problemow
alaa 2016-11-02 15:10:01
Jako dawny pracownik na hali z tulipanami moge powiedziec ze jestem zadowolona. Nigdy nie mialam zadnych problemow, co trzeba bylo zalatwic - nr sofi czy inne domukenty - bylo. Nigdy nie zdazyla sie sytuacja ze nie dostalam wyplaty, pozostali ludzie tez nie - uwiezcie mi na pewno bym sie o tym dowiedziala bo jak sie siedzi tyle godzin w jednej hali to wszyscy wszystko wiedza ;)
jedyny minus to niektorzy pracownicy, ktorych slownictwo az kulo w uszy no i te poranne wstawniee..
Maggy 2016-11-04 09:27:10
Pracowałam w dwóch miejscach z tej firmy Olsztyn ,Łomża i powiem tak
Ta agencja pracy zabiera nam nasze pieniądze sprzątaczki zarabiają jakie ś 5,50 ZA GODZINE!!!
To jakiś skandal ubezpieczenie też zabierają z naszych pieniędzy a raszte czyli to co MY zarabiamy biorą dla siebie czyli jakieś 4 zł za godzinę .Nie pomijając faktu ,że wypłata przychodzi po 20 dniach następnego miesiąca . Co najgorsze to to ,że oni kiedy ktoś pracuje na magazynie to nawet nie informują ,że sklep nie potrzebuje już pracowników i po dwóch tygodniach już nie masz pracy mimo ,że na rozmowie telefonicznej był niby miesiąc- Jeśli chcecie zarabiac normalne uczciwe pieniądze to radze jak najmniej korzystać z tego typu agencji to oszuści żerujący na cudzych pieniądzach i jeszcze coś -umowa zlecenie nie podllega nawet pod sąd pracy
ok 2016-11-04 09:29:00
u mnie obylo sie bez problemow
basia 2016-11-07 11:17:19
Dzieki nim znalazlam prace, polecam
basia 2016-11-07 11:18:11
Dostalam, nie znalazlam :)
karolcia 2016-11-07 18:38:28
hej ktos wybiera sie na kaktusy teraz do halandi z beetesma .
Maria 2016-11-07 21:48:45
Hej. Moja mama wyjeżdża do Holandii w czwartek 10.11.16r. do Aalsmeer, ale nie wiem na co...
karolcia 2016-11-08 06:35:31
hej ale z beetesma .a mozesz sie dowiedziec naco jedzie bede wdzieczna a co myslisz o tej firmie poD
D 2016-11-15 01:23:35
11 12 zł? 13 zł brutto jak już dokładnie to 12,13 zależne od stanowiska...
Mariusz 2016-11-22 10:03:51
Towarowanie Tesco ul. Długa (nocki): Wypłata zawsze była na czas (20 dnia miesiąca), co do wypłaty zawsze dostawałem co do grosza, dokładnie taką na jaką się umówiliśmy i taką jaka mi wychodziła po wyliczeniu godzin na karcie obiegowej. Stawka dobra jak na agencje pracy tymczasowej. Wszystko sprawnie, mili ludzie pracujący w agencji.
Pokrzywdzony 2016-11-22 10:16:20
Zarobki są nawet w porządku, ale tym mnie zrazili. Każdy z kolegów z Beetsmy dostał wypłatę dnia 10. Teraz jest 22, a ja dalej czekam! Powód? Księgowa mojego e-mail'a z dokumentami miała w spamie, a koordynator obiecywał mi wypłatę już od dnia 10. Co zabawniejsze - wczoraj zarzekali się, że wysłali przelew. Dalej nie doszedł. Przez ich gównianą pracę musiałem się zapożyczyć , by żona i dziecko mieli co jeść.
Kat 2016-11-23 17:45:52
Beetsma Wrocław to też porażka, zero kompetencji, człowiek o swoje musi się dopominać czy to dokumenty czy o kasę, w moim przypadku w pażdzierniku dostali wszystko, moją umowę i godziny, dziś jest 23 listopada a kasy brak, informacja zwrotna odnośnie przelewu była taka że pani księgowa nie dostała na czas moich dokumentów więc moje wynagrodzenie będzie 30, pracuję do końca listopada i koniec, nigdy więcej z nimi żadnej umowy. Patałachy , człowiek musi się zapożyczyć bo z powietrza nie da się żyć . Ciekawa jestem czy kasa wpadnie. Jak nie to się chyba tam przejadę i miła nie będę.
oszukani van koopen 2016-12-01 18:08:06
bestma katowice wysylaja ludzi do holandi van koopen firma porazka jeden dzien pracy reszta na domku czekasz na sms czy do roboty 100 eur tyg za domek ludzie siedza na domku bez kasy glodni nie maja za co wrocic do polski na busa niema na zime niema wogole roboty sciagaja ludzi tylko po to zeby za domek placili a ty zdychaj z glodu w biurze obiecuja zlote gory ze robota bedzie jeden dzien porobisz czekasz na tel jak dziwka czy bedzie robota czy nie bsn pip w polsce i inne instytucje zostaly powiadomione
brawa dla bestmy z katowic i van koopen w holandi oszusci zlodzieje ludzie nie jedzcie z tej agencji pozdr
Ja 2016-12-07 08:51:52
Hej czy ktos wyjezdza 08.12 z beetsma poznan do holandii do Hoorn lub moze ktos tam jest i jak tam jest prosze o odpowiedz
Niezadowolona 2016-12-09 11:18:53
Witam, nie polecam pracy w Beetsma (Poznań), ponieważ pracowałam 6 dni w Tesco i siódmego dnia jadę do pracy i dowiaduje się że nie mam przez nich potwierdzonych godzin pracy i mogę wracać do domu. Zadzwoniłam i Pani z tej firmy przeprosiła i powiedziała że wyjaśnij ta sprawę i do mnie zadzwoni. Nie zadzwoniła a ja od dwóch dni próbuje się z nimi skontaktować i nic. Więc ani pracy, ani wypłaty NIE MA! wręcz jestem na minusie bo straciłam na badania i na dojazd.
ag 2016-12-14 21:24:54
Czy wyjeżdża ktoś z tej firmy 5 stycznia do Holandii?
1
Oni 2016-12-15 09:25:38
Do ag
Gdzie wyjezdzasz 05.01 i do czego
ag 2016-12-15 12:16:39
Mam propozycję do dwóch miejsc, przy czym jedna ma być raz w tym zakładzie raz w innym, druga już w jednym miejscu ,Germaco w miejscowości Bovenkarspel. obie to praca przy tulipanach. komentarze jednak nie zachęcają do wyjazdu.
Amelia 2016-12-15 15:44:53
Ja Germaco polecam, w sensie ze konkretnie wypłacają, nie brakuje godzin. Zakwaterowanie moze mogłoby byc lepsze, ale sama praca i wyplaty nienajgorsze.
Syla 2016-12-15 17:30:20
Hej , tak ja wyjeżdżam na róże , a ty ?
ag 2016-12-15 19:22:11
Tulipany, a gdzie konkretnie jedziesz?
Syla 2016-12-16 19:29:51
Ja do Poeldijku a ty ?
Martin 2016-12-16 20:44:15
Hej. Ja jade 5ego do Echt a Ty do jakiego miasta? Podaj jakiś namiar, może pojedziemy razem☺
Zainteresowany 2017-01-08 09:13:39
Hej,jestem zainteresowany wyjazdem do Echt przez tą agencję, czy mógłbyś mi udzielić kilku informacji bo jak się domyślam jesteś już na miejscu? . Pozdrawiam :)
bobu 2017-01-18 08:10:53
Witam w listopadzie 2016 wyjechałem z nimi do NL a dokładnie do roosendaala do pracy przy rozladunku kontenerów z odzieza i butami. co sie okazało na miejscu pracowałem wraz z dwoma innymi osobami jako skoczkowie rzucali nas po całej holandii . jezdzilismy od zakladu do zakładu pracujac po 3, 4 godz dziennie, jakas paranoja po dwuch tygodniach zrezygnowałem z tej agecji za 59h przepracowanych przez ten okres otrzymałem 170 euro wypłaty pozatym potracono mi za czipy ktore wczesniej juz zwróciłem. Nikomu nie polecam tej patologii zenada
Basia 2017-01-22 17:09:13
Chciałabym wyjechać do Holandii do bukietowania kwiatów, czy to jest aktualne?
1
tabtab 2017-01-22 19:45:38
Witam czy ktoś słyszał o projekcie
Nazwa projektu: De Ree Holland, miejscowość: Lisserbroek.
Firma Beetsma oferuję tam pracę
Wyjazd w przyszłą niedzielę.
Czy może ktoś tam jedzie?
Czy wogóle warto jechać ?
Ivon 2017-01-24 13:18:38
Pani Basiu ja też mam ofertę wyjazdu do kwiatów gerbery, płatne 6,15 brutto, na okres 8 miesięcy do Holandii, rzekomo ze za mieszkanie odbijają , ale mam bardzo duże obawy
Zostaw swoją opinię o BEETSMA - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEETSMA