Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo BEETSMA

Opinie o BEETSMA

Pracowałeś w firmie BEETSMA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Lopez - 2015-05-09 15:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kurkz - 2015-05-08 21:43:21]:
przy czym robisz jakie miasto:>
zdjecie uzytkownika
Lopez - 2015-05-09 15:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magda - 2015-05-08 22:42:51]:
a Ty Madzia?:)
zdjecie uzytkownika
eloma - 2015-05-18 00:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wrociłam i jestem zadowolona :) myślałam że będzie gorzej a było bez niemiłych niespodzianek
zdjecie uzytkownika
Martusia - 2015-05-18 15:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NIEZADOWOLONA - 2015-04-22 14:29:58]:
powiem ci jedno ja tam pracowalam i bylam zadowolona wiec nie wiem o co ci chodzi... A co do stawki tej niby zekomych 9zl. to mi odrazu powiedzieli ze na reke jest 7.70 zl wiec nie wiem czemu taka zdziwona jestes. A takim pisaniem niczego nie zdziałasz zeby im zaszkodzić
zdjecie uzytkownika
MATEUSZ - 2015-05-19 20:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam. Ludzie jak czytam te komentarze wasze co nie którzy pisza ze chca wyjechac za granice przez Beetsma smiac sie chce. Oni nie potrafia w Polsce dotrzymac stawki godzinowej zgodnej na umowie a co bedzie za granica !!!! Stawka 6 euro na godzine za granica przeciez to jest smiech na sali bo nikt za granica za takie pieniadze za te 6 euro nie pójdzie pracowac. Te 6 euro to jest tylko na chleb i konserwe nic pozatym. Ja kiedys w zeszlym roku pracowalem przez firme Beetsma w Polsce i do dzis nie widze pieniedzy zadnych i w dodatku po roku czasu do mnie bezczelnie Beetsma wypisuje sms-y ze maja dla mnie prace doslownie PARODIA I NIE POROZUMIENIE TA FIRMA. A jak podpiszecie ta smieszna umowe o dzielo to sie beda z was smiac w tym biurze. PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
MATEUSZ - 2015-05-19 21:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [NIEZADOWOLONA - 2015-04-22 14:29:58]:
Masz racje z tym co napisalas o tych pieniadzach. Napisz mi czy ci je wyplacili ??
zdjecie uzytkownika
ktojajestemniewiemsam - 2015-05-21 08:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Mam pytanie. Orietujecie sie moze czy w tej agencji jest jakis minimalny okres podjecia pracy np. 3 miesiace?
Bo chodze szukam pracy wakacyjnej od lipca do konca sierpnia i wszedzie praktycznie trzeba jechac na 3 miesiace. Orietuje sie ktos jak jest tu? Albo moze znacie jakas agencje pracy w ktora mozna polecic? Z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
majkel22 - 2015-05-22 16:28:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema jedzie ktos na szklarnie przy różach w następny piątek do miejscowosci almere?
zdjecie uzytkownika
toni - 2015-05-22 21:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktojajestemniewiemsam - 2015-05-21 08:00:06]:
Nie powiem Ci na sto procent bo już do końca nie pamiętam, ale chyba rok temu nie było niczego takiego że był jakiś minimalny okres. A samą Beetsmę mogę polecić, w tym roku też będę jechał do Holandii przez nich.
zdjecie uzytkownika
kurkz - 2015-05-25 21:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obiecałem że będę tu pisał co i jak :) Pracuję przy kwiatach, dalej jest w porządku, nie bylo póki co żadnych większych problemów.
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2015-05-27 10:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wypłacane jest w złotówkach ? ile jest godzin pracy dziennie i jaka jest stawka za godzinę ?
zdjecie uzytkownika
majkel22 - 2015-05-27 12:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowana - 2015-05-27 10:40:20]:
czesc ja jade teraz na róże do almere z tego co wiem to mam holenderską umowe na 3 miesiące,jesli bede chciał zostac to juz na polskich warunkach i wtedy kasa jest w zł ale za mieszkanie ci nie potracają
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-05-28 10:05:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje ktoś w Katwijk przy filetowaniu śledzi ,proszę o opinię
zdjecie uzytkownika
Higo - 2015-05-28 22:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowana - 2015-05-27 10:40:20]:
Pieniądze w Holandii dostajesz co tydzień i płacą w euro oczywiście. Za mieszkanie itp też się płaci w euro.
zdjecie uzytkownika
Quarthen - 2015-05-30 23:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra opcja na dorobienie sobie, w Polsce przynajmniej bo za granice nie jechałem :P
zdjecie uzytkownika
antek - 2015-05-31 23:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
filetowanie sledzi ciezka praca ale wzglednie stala wiec moge polecic nie oszukuja
zdjecie uzytkownika
w - 2015-06-01 17:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Matka - 2015-05-03 14:07:40]:
a wie pani gdzie jest ich siedziba główna? w Holandii CZY W Polsce?
zdjecie uzytkownika
rokitakotek@wp.pl - 2015-06-02 15:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
NIE POLECAM.!!!!!!!!!!! Wystrzegajcie się tej firmy.
Umowę podpisywałam w biurze Beetsma w Bydgoszczy, naszą koordynatorką w Polsce była "Pani Iza" , która miała wielkie problemy aby udzielić jakichkolwiek odpowiedzi na nasze pytania. Na jedno z pytań otrzymaliśmy odpowiedź " Jak Pani zadaje tyle pytań to niech pani nie jedzie" - wspaniały stosunek do klienta. Pojechałyśmy 28 maja, miałysmy jechać do Andaijk , jak się okazało przyjechałyśmy w zupełnie inne miejsce - do Hagi. Pojechałyśmy z moją znajomą po numer sofi,po czym od godziny 13.30 do 19 czekałyśmy w hotelu van kopena aż ktokolwiek się nami zainteresuje, po czym z wielką łaską zawieziono nas na domki do Gravenzande. Rozpakowałyśmy się, wiecie zanim się człowiek ogarnie minie trochę czasu , była 23 , od razu zasnęłyśmy. Zostało nam powiedziane że od 1 czerwca idziemy do pracy i że weekend mamy wolny, więc już jakoś zaplnowałysmy sobie ten czas. Po czym sobota rano telefon " za 15 minut bądź gotowa do pracy", żadnego ale, masz jechać i już. Potem chyba koordynatorowi zrobiło się głupio, i powiedział, że jednak nie i mamy jednak wolne. Więc pojechalysmy do Hagi około 13, poznać miasto, spotkać się ze znajomymi, po czym o 15 telefon "jedziecie do pracy, kierowca po was jedzie". Nie było żadnego ale , nie mogłysmy powiedzieć nie, nie pomogły argumenty, że mialysmy miec wolne, że na umowie było co innego. W aucie dowiedziałyśmy się, że jedziemy na toilet service do Roterdamu. Okazało się, że jest to wielka impreza THE FLYING DUTCH 2015, wielka hala toi toiów i my te toi toie musiałysmy sprzątać W TRAKCIE IMPREZY. Własnymi rękoma sprzątałam wymioty,gumki z nasieniem, tampony z krwią, wymioty. Nade mną stał "boss" i patrzył czy wszystko robię dokładnie. Wyobraźcie sobie jak wyglądają toi toie na masówkach. Praca od 18 do 24, dostanę może mniej niż 100 zł, bez żadnej umowy. Gdybym chciała jechać sprzątać toi toie wysyłałabym cv na takie oferty,a nie na papryki !! W niedziele przyszedł koordynator, nagrałam rozmowę, w której mówi, że polska umowa się nie liczy, raz można iść do pracy, raz nie. Można zrobić 60 h w tyg, mozna zrobic 10. Firma nie daje takiej gwarancji !! Dodatkowo dostają za wyrobienie numerów SOFI. W domku obok nas byli ludzie, tydzien juz siedzieli bez pracy, nikt się nimi nie interesował. Pieniądze się konczyly, a oni bez pracy. Wróciłyśmy 1 czerwca do domu. To co tam się dzieje przechodzi ludzkie pojęcie. POLAK POLAKA CHCE ZROBIĆ W KONIA ! NIE POLECAM !!!!!
zdjecie uzytkownika
Zniesmaczony - 2015-06-11 10:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [rokitakotek@wp.pl - 2015-06-02 15:43:45]:
prawda to ta agencja to dno totalne
zdjecie uzytkownika
DARIA - 2015-06-15 14:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zniesmaczony - 2015-06-11 10:22:31]:
proszę zadzwonić 506 943 554 albo podać numer sms w sprawie koto byl w almere na kwiatach
zdjecie uzytkownika
titus - 2015-06-17 21:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kodar - 2015-05-06 00:46:30]:
firma krzak nikomu nie polecam mają jeden ogólny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z wypłatami koordynatorem i ze wsaystkim
zdjecie uzytkownika
kasiulek - 2015-07-12 16:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam chciałabym się dowiedzieć jakie są w tej firmie zarobki ile godzin się robi
zdjecie uzytkownika
agnes - 2015-07-22 08:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja kol ma niby na umowie 9,15 ja kiedys mialam 5 tez na umowie napisane kolez robi juz drugi tydz ale nie ma karty pracy i jak nie podpisze szef jest 14 dni w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ja nie polecam nawet pracownika kiszulki nie daja polecam Presco
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: chaos I brak organizacji w biurze w Radomiu I Wroclawiu, zaoferowano mi prace ktora nie istnieje a nastepnie powiedziano ze pomoga mi w znaleziuniu pracy.
Pytania: Rozmowa trwala 2 minuty, darmo stracilem czas na przyjazd z Zamoscia. Agata A z biura w Radomiu powiedziala ze bez sensu byl moj przyjazd na romowe - mimo ze dzien wczesniej potwierdzla aspotkanie ze mna. Zmarnowalem czas I pieniadze na przyjazd do Radomia!
zdjecie uzytkownika
anna - 2015-07-22 11:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam w olsztynie w tesco oczywiście na nocki nikt nie raczył mnie poinformować że to sa nocki wtedy kiedy oni sami zadzwonia i tak przepracowałam kilka nocek kasy oczywiście nie dostałam
zdjecie uzytkownika
piki - 2015-07-22 20:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anna, to pracowałas na same nocki, czy jak.. Chyba to jasne, że skoro tesco jest czynne 24 na dobe za wyjatkiem krótkiej przerwy na rozliczenie fiskalne to się trafiaja również zmiany nocne, łatwo sie tego domyśleć. Beetsma powinna zreszta informować o tym podczas rozmowy, dziwne, że w Twoim przypadku tak nie było.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEETSMA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BEETSMA?
Zadaj pytanie
alert