Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo BEETSMA

Opinie o BEETSMA

Pracowałeś w firmie BEETSMA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
german - 2016-02-01 20:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ana - 2016-02-01 18:13:04]:
no mozesz zwyczajne się do nich odezwać i powiedzieć , że nie możesz. To raczej nie będzie jakoś karane. Nastepnym razem jednak pomyśl zanim się zgodzisz.
zdjecie uzytkownika
Fakir - 2016-02-02 19:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
NIE POLECAM TEJ AGENCJI W BYDGOSZCZY! ZERO SZACUNKU, OSZUŚCI!
zdjecie uzytkownika
SANDRA - 2016-02-02 21:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To ja Ci opowiem moją i mojego partnera krótką przygodę z Beetsma bo tak się zaczęło,już na samym początku rekrutacji zostaliśmy oszukani,ponieważ zostały przedstawione nam warunki zupełnie inne niż już na miejscu w VKVE ! Za mieszkanie mieliśmy płacić 1.06 euro za każdą przepracowaną godzinę do 40 godzin i maksymalnie miała to być kwora 80 euro! Na miejscu okazało się jednak,że płaci się 35 euro podstawy + 1,75 euro od każdej przepracowanej godziny!Mieszkaliśmy ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i ćpunem z którym biuro nic nie robiło! Po tygodniu,gdzie zdążył się obłowić w żywność , papierosy i drobne pieniądze przenieśli nas na inne mieszkanie -okazało się iż trafiliśmy,,z deszczu pod rynnę"! Z pracą było różnie,właściwie na 4 tygodnie pobytu jeden przepracowałam cały gdzie przy 47 godzinach pracy dostałam jakieś ,,ochłapy " ! W pozostałych tygodniach nie zarobiłam nawet 50 euro przy pełnych trzech dniach pracy!!! Z kolei mój partner,pracując jeden dzień w szklarni dostał po 2 miesiącach wynagrodzenie za ten dzień,pomijając fakt że musieliśmy wykonać tysiące telefonów na infolinie w Hadze żeby udowodnić iż był tego dnia w pracy,ponieważ nie było go w systemie!(mają tam totalny bałagan,nic nikt nie wie) Jak się teraz okazało,wypłaty są miesięczne i na swoje urlopowe i wakacyjne musimy czekać ponad 6 tygodni...Ciekawe,czy opłacali nam ubezpieczenie skoro pobierali za to pieniążki-jestem w trakcie ustalania tego!Kwitując: NIE POLECAM przygody z tą firmą,chyba że satysfakcjonuje kogoś wynagrodzenie tygodniowe nie pozwalające nawet utrzymać się na miejscu, nie mówiąc już o chęci odłożenia czegoś bądż wysłania rodzinie ! Dla ludzi którzy borykają się z podjęciem decyzji wyjazdu przez tą firmą stanowczo ODRADZAM!!!
zdjecie uzytkownika
hozel - 2016-02-03 20:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy sandra nie można było na miejscu w jakiś sposób zrezygnować z tej pracy skoro warunki były bardziej niekorzystne? Ja ostatnio zastanawiałem się czy nie jechać z nimi do pracy na produkcję..
zdjecie uzytkownika
Kandydat - 2016-02-04 17:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Dziś zostałem powiadomiony ze w poniedziałek odbędzie się ze mną rozmowa rekrutacyjną na stanowisko koordynatora operacyjnego czy może ktoś już miał taką rozmowę?O co pytają i co proponuja
zdjecie uzytkownika
erfgt - 2016-02-05 20:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wiesz sprobowac zawsze mozna..ja sie zastanaiwalem nad aplikowaniem do nich jako manager do spraw sprzedazy islug HR, mysle ze warunki korzystne sa..
zdjecie uzytkownika
Misia - 2016-02-07 19:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam wszystkich co się wybierają do tej firmy to jedno dziadostwo mieszkają dziewczyny z facetami nadużywają używek różne rzeczy się dzieją a po za tym na początek to dają po parę dni pracy żeby zapłacić za domek i za ubezpieczenie jet tam klan tak jak wszędzie jak się nie spodobasz starym pracownikom albo na domu czy na hotelu to będziesz wywalona/y nie polecam szkoda gadać nie piszę o wszystkim co się tam dzieje bo brak mi słów na to dziadostwo napisałam ładnie żeby nikt tego nie skasował nie polecam tej firmy pozdrawiam :(
zdjecie uzytkownika
rekrutant - 2016-02-07 21:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno jeśli chodzi o stanowisko koordynatora operacyjnego to pytają o doświdczenie o to jakie miałes oboiwązki w poprzedniej firmie no i dlaczego chcesz w tej pracować
zdjecie uzytkownika
Sendi - 2016-02-08 18:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Misia pisze prawdę tak nie powinno być żeby faceci mieszkali z kobietami albo same kobiety i sami faceci lub pary jak takie są bo to jest nie humanitarne żeby tak mieszkać a co do pracy to tak jest co nie którzy pracują tylko żeby mieszkanie utrzymać i ubezpieczenie zapłacić przerzucają ludzi z firmy do firmy tu dzień się pracowało tam dwa dni gdzie indziej tydzień i godzin trzeba było szukać i nigdy nie pasowało nie polecam :(
zdjecie uzytkownika
ziuta - 2016-02-10 12:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałam w Tesco w okresie Świątecznym wypłata miała być na święta ,była dopiero po miesiącu to jest po 20 stycznia. Odciągneli od wypłaty za koszulki 15 zł . których w ogóle nam nie dali .Kontakt telefoniczny jak i mejlowy z tą firmą jest zerowy nie polecam
zdjecie uzytkownika
labra - 2016-02-20 17:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tragediaaaa. nic dodać nic ująć. Takie firmy nie powinny istnieć. Myślę, ze większość z was wie dlaczego. najgorsza ageencja w jakiej byłem. o wyglądzie pracownic biura już nie wspomnę, bo wstyd. Najpierw zatrudnijcie porządną kadrę do obsługi waszej firmy
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2016-02-21 17:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [labra - 2016-02-20 17:16:26]:
o jakim oddziale mówicie ?
zdjecie uzytkownika
sasa - 2016-02-25 16:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wypowiedzenie wysyła się na adres agencji, tak?
zdjecie uzytkownika
Mormo - 2016-03-02 16:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z całego serca NIE POLECAM agencji Beetsma. To co wyprawiają przyprawia o śmiech na sali. Grafik miał być elastyczny, a oczywiście okazało się inaczej. Gdy mówiłam, że niestety w dany dzień nie mogę (co wcześniej wielokrotnie mówiłam, że weekendy potrzebuje mieć wolne, poniewaz się uczę)to były wielkie sapy i gadki o poważnym traktowaniu pracy (przemilczę poważne traktowanie pracy na kasie za 5,50). Co dalej? Hmmm....w 2016 miała być podwyżka do 6,63, nawet była nowa umowa. Co się okazało po otrzymaniu wypłaty? Że stawkę znowu obniżyli do 5,50, ale nas o tym nie poinformowali. Jeszcze? Proszę bardzo. Jak wiadomo wypłaty są do 20 każdego miesiąca. Ja tej wypłaty w tym terminie nie dostałam. Mija prawie 2 tydzień i dzwonię po raz drugi do babki, bo mieli wysłać po poprzednim telefonie. Tylko tym razem powiedziałam, że w związku z tym, że nie ma pieniędzy na koncie to ja nie przychodzę do pracy na następny dzień, bo pracować za darmo nie mam zamiaru. Ostatecznie rozwiązałam umowę z tą pseudo agencją i bardzo się z tego cieszę!
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-03-03 16:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wie ktoś o zawierciańskim oddziale beedsma???na wykładanie towarw w sklepie...bede wdzieczym
zdjecie uzytkownika
NikWik - 2016-03-05 00:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej,czy ktoś miał doświadczenie jak odebrać pieniądze od beetsmy?Nie mam wynagrodzenie za styczeń.chociaż mówią,że wysłali.Nie polecam!!!!
zdjecie uzytkownika
arek - 2016-03-10 11:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro firma mówi, że pieniądze wysłała, a te nie znajdują się na koncie, to chyba najlepiej zgłosić się z tym do banku. Może to jakiś problem z przelewem, a jak nie to poproś o potwierdzenie wysłania przelewu w firmie..
zdjecie uzytkownika
wylana - 2016-03-15 13:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM. Traktują człowieka jakby był śmieciem bo oni mają rację a ty powinieneś się cieszyć że okazali ci łaskę i dali pracę. Zwolnili cię z poprzedniego miejsca znajdą ci kompletnie co innego za połowę tego co wcześniej. Odmòwisz.?! Usłyszysz że jak nie będziesz miała co do garnka włożyć wrócisz na klęczkach.
zdjecie uzytkownika
tk - 2016-03-15 14:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wylana, nie spodziewałem się, że tutaj jest takie słabe traktowanie pracownika, A może to tylko w twoim przypadku tak było bo jakoś im podpadłaś? Na co dzień tyle ofert poszukują, że wątpię że chcieliby rezygnować ze swojego dobrego imienia...
zdjecie uzytkownika
monika - 2016-03-17 16:48:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@tk Duża liczba ofert może wynikać z tego,że ludzie rezygnują z pracy dla nich....
zdjecie uzytkownika
kamila - 2016-03-17 19:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@monika mam nadzieje, że pomożesz chce wyjechać przez ich agencję jestem już zdesperowana i tak naprawdę wzięłabym wszystko..jeśli możesz napisz co jest tak naprawdę nie tak bo ogłoszenia są bardzo w porządku np. legalna umowa itp.
zdjecie uzytkownika
cycus - 2016-03-19 18:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tja legalna umowa .... w moim przypadku nawet dwie ! na umowe zlecenie (8zł) pracujesz pierwsze 10 h i od tego idzie składka do zus , całą reszte dymasz na umowe o dzieło (7zł)i ni cholery nie wiem, jak im wychodzi 6 zł netto za h. Czuje ze popracuje tam do 20 kwietnia, bo jak nie bedzie wypłaty tak jak w umowie ( do 20 ) to uroczyscie oswiadczam ze wysle rachunek z przedsądowym wezwaniem do zapłaty a jak mi tylko przyjdzie zwrotka ze odebrali ... wysmaruję piękny pozew do sądu żeby rozgonić ten gnój
zdjecie uzytkownika
hilary - 2016-03-19 20:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! a co powiecie jeśli chodzi o oferte pracy jako Pracownik magazynu - pakowanie leków? bo chyba wystarczy jak się zna produkty, a i tak na początku jest szkolenie.
zdjecie uzytkownika
Olik - 2016-03-22 12:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zdecydowanie przestrzegam przed Bettsma Bydgoszcz, inne warunki pracy i płacy niż na rozmowach wstępnych.
zdjecie uzytkownika
Bonak - 2016-03-22 16:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A możesz opisać czym się różnią te wspomniane warunki od tych wspomnianych warunków? To bardzo ciekawa sprawa musi być, te różnice, bo ja pierwsze słyszę
zdjecie uzytkownika
CAFA - 2016-03-24 13:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dla mnie praca w Holandii fajna, wiadomo ze pracowac trzeba, nikt nic nieda za darmo ale mi sie udało trafic na fajna prace i pracuje juz 3 miesiace, bez wiekszych problemów teraz jestem na urlopie
zdjecie uzytkownika
candy - 2016-03-28 20:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cafa, a możesz powiedzieć czym się zajmujesz i ile realnie co miesiąc można kasy odłożyć ? Mnie interesuje odłożenie min 700 euro co miesiąc, o inaczej rekompensata pracy w innym kraju minie nie zadowoli.
zdjecie uzytkownika
877877 - 2016-04-16 21:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [STUDENT - 2015-12-02 07:51:44]:
napewno tak jest-istnieje tzw. "marketing szeptany"
zdjecie uzytkownika
kate - 2016-04-21 00:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja z kolei zostałam zaproszona na rozmowę o pracę do nich, do kadr. Cała ta koordynatorka ich wewnętrznego procesu rekrutacji spławiała mnie długo pod pretekstem wyjazdów i innych pilniejszych spraw, przesuwała wcześniej już umówioną rozmowę. A ja zastanawiałam się, czy nie lepiej było by napisać "Dziękujemy, ale jednak nie", tylko tak głupio kryć własne 'olewactwo'. W końcu dałam sobie spokój z nimi, bo postawa firmy była mało poważna i niewarta jakiegokolwiek, czyjegokolwiek zachodu.
zdjecie uzytkownika
Paxon - 2016-04-21 09:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie dostał ktoś wypłate za 20.04.2016 rok ja dzwoniłem do firmy to powiedziano mi wczoraj był 20.04.2016 i proszę nie panikować i czekać cierpliwie a na umowie pisze do 20 dnia każdego miesiąca a dzisiaj jest 21.04 i co pieniedzy brak ja więcej nie podejmę się pracy wtej firmie.I wgl pisze do pana koordynatora i nawet nie odpiszę na smsa.Dobrze że popracowałem tylko jeden dzień i nie cały miesiac
zdjecie uzytkownika
Paxon - 2016-04-21 09:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie dostał ktoś wypłate za 20.04.2016 rok ja dzwoniłem do firmy to powiedziano mi wczoraj był 20.04.2016 i proszę nie panikować i czekać cierpliwie a na umowie pisze do 20 dnia każdego miesiąca a dzisiaj jest 21.04 i co pieniedzy brak ja więcej nie podejmę się pracy wtej firmie.I wgl pisze do pana koordynatora i nawet nie odpiszę na smsa.Dobrze że długo tam nie pracowałem niecały miesiąc i odradzam bynajmniej taka jest moja opinie na dolnymsląsku
zdjecie uzytkownika
macik - 2016-04-27 20:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dobrze, że wszystko dobrze się skończyło i firma wypłaciła pieniadze, wiadomo, że to też trochę trwa ponieważ,zanim z Holadii to wszystko zostanie przeksiegowane to się zejdzie troche.
zdjecie uzytkownika
Mika - 2016-05-03 22:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [candy - 2016-03-28 20:42:35]:
Hej możesz podac namiry na tą pracę w Holandii, jakiś nr do osoby gdzie można się dowiedziec wiecej i co to za praca jest? Czy jest w miarę zakwaterowanie itp?
zdjecie uzytkownika
fe - 2016-05-05 11:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a próbowałaś wejść na jakąś ich stronę, może tam jest kontakt?:)
zdjecie uzytkownika
Michał - 2016-05-18 13:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w grudniu 2015 w Tesco przy karpiu. Stawka okazała się wyższa niż na umowie, bo była podwyżka po tym, jak umowę podpisałem. Dostałem ok 10-11zł netto. Grafik mogłem sam sobie ustalić, bo kierowniczka w Tesco szła nam na rękę. 8 godzin roboty, jak karp się skończył, to wykładałem towar. Wypłata doszła na czas, nic nie odliczali. Także jestem zadowolony. Dostaje się 2 umowy, bo na umowie zlecenie dostaje się niską kwotę i od tego płacą składki, a większą kwotę dostaje się na umowie o dzieło, żeby wyrównać stawkę do uczących się osób.
zdjecie uzytkownika
Agasan - 2016-05-20 19:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza agencja pracy nie polecam na czas nie wyglądają wynagrodzenia
zdjecie uzytkownika
anim - 2016-05-22 01:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To może ja też opisze swoje doświadczenie z tą agencją pracy. Ogólnie miałam iść podpisać umowę z Interkadrą, ale ze Pani była zajęta (choć dzwoniłam do niej 2 dni wcześniej i umawiałam się na rozmowę), wyszłam z ich biura i przez przypadek idąc ulicą, zauważyłam agencję Beetsma. Popatrzałam, pomyślałam, że oferty są całkiem ok, więc weszłam i zapytałam czy mogę zostawić swoje CV. Babka do mnie z pytaniem, jaka oferta mnie konkretnie interesuje i czy mam ważną książeczkę sanepid. Ja że tak, a ona na to "to już podpisujemy umowę" - widać, że byli zdesperowani i potrzebowali ludzi do pracy . Po wypełnianiu sterty papierków dostałam prace w TESCO na długiej. Poszłam do pracy i miałam sobie ustalić grafik z kierowniczką, na co ona do mnie, że jeszcze nie zrobili zapotrzebowania. Za drugim razem ta sama sytuacja - jeszcze nie mamy zapotrzebowania. Dostałam więc inną lokalizacje -Magnolia. Tam kierowniczka jak i ludzie BARDZO OK, brak problemów z grafikiem, grafik praktycznie sama sobie układałam, po kilku miesiącach dostałam nawet ofertę pracy bezpośrednio u nich. I zawsze była dla nas praca, wszystko tak naprawdę zależało od tego, jak się dogadywałaś z kierownictwem i resztą ludzi, czy nie nabijałeś im manka, albo czy nie kasowałeś pizzerki jako bułki słodkiej po 2 miesiącach pracy na kasie ( ja większość pieczywa ogarnęłam po tygodniu lub 2 ). Co do wypłat do sierpnia były zawsze do 20, ale potem coś się popsuło i już bywały 23 czy 24. Wszystko przez to, że to holenderska firma i 20 to dopiero oni wysyłali przelew w euro do Polski, a wiadomo, jak się wysyła 60 czy 70 tyś. euro to przewalutowanie trochę trwa. I jeszcze jedno: kierownictwo nigdy nic nie wiedziało w kwestii wypłat, w ogóle z dodzwonieniem się do nich był problem, zazwyczaj zjawiałam się u nich osobiście, jak miałam przejść bezpośrednio do pracy przez TESCO, to rekruterka to załatwiała i załatwić nie mogła. Także odradzam pracę przez tą agencję, pomimo tego, ze mają fajne stawki, ewentualnie, jak ktoś ma problemy z wynagrodzeniem, to trzeba dzwonić do dyrektora operacyjnego, albo straszyć sprawą w sądzie, co do ludzi w biurze, to jakaś tragedia, gościu w brudnych butach przychodzi i rekrutuje pracowników - sami oceńcie jak to wygląda, a jak tak sobie czasem przeglądam, ofert, które dodają na grupach na fb, to widzę, że rekruterzy tam się zmieniają chyba co 2 miesiące.
zdjecie uzytkownika
Agasan - 2016-05-22 10:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie niedostalam czekam miała być w piątek a jest dwa dni po terminie
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-05-24 17:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda nawiązywanie umów przez maila?
zdjecie uzytkownika
Olaaa - 2016-05-24 23:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie moge w umowie znalezc nic o L4, czy ktos wie,czy jest platne? bo z tego co wiem to od tego roku pracodawcy powinni placic za zwolnienia lekarskie,ale nie musza. Dajcie znać,bardzo wazne.
zdjecie uzytkownika
Smile - 2016-05-28 12:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE POLECAM!
Bardzo słaby kontakt na linii Pracownik - Agencja - Sklep.
Są nie wypłacalni, terminy mijają, mydlą oczy, a kasy jak nie było tak nie ma.
I ten ich termin wypłat... śmiechu warte aby prawie dwa miesiące być bez kasy...
Nie wiem jak się sprawa zakończy - prawdopodobnie w sądzie.

Nigdy wiecej!
zdjecie uzytkownika
minia - 2016-05-30 17:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, czy jesli podpisze sie umowe o dzieło wysłana na maila, to znaczy ze jest sie juz zatrudnionym i nie mozna zrezygnowac?
zdjecie uzytkownika
Jacekk - 2016-05-31 15:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli chodzi o prace w Holandii to wszytsko ok, nie wiem jak w Polsce. Wypłaty na czas, wszytsko sie zgadzało
zdjecie uzytkownika
Asia - 2016-06-02 14:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziuta - 2016-02-10 12:06:16]:
Witam. Co jest niehumanitarne? To, że para mieszka razem? A jakby Pani wyjechała z mężem albo z chłopakiem, to co? Rozumiem, że chciałaby Pani, żeby mieszkali państwo osobno. Albo jeszcze lepiej...Może on miałby mieszkać z innymi babami, a Pani z facetami?
zdjecie uzytkownika
w3 - 2016-06-04 21:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wam się warunki zamieszkania i wyjazdy nie pasują to łapcie robotę na miejscu, bo pomocy biurowej szukają, tylko nie wiem czy studiować przypadkiem nie trzeba
zdjecie uzytkownika
Ada96 - 2016-06-09 09:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez sie zastanawiam bo tez mam ten problem a jednak nie chce tam pracowac i nie wiem czy to mnie do zobowiazuje :/
zdjecie uzytkownika
adda - 2016-06-09 12:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [minia - 2016-05-30 17:32:01]:
też mam ten sam problem i nie wiem czy mnie to do czegoś zobowiązuje :/
zdjecie uzytkownika
rekrutant - 2016-06-09 12:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak chcecie wyjechac gdzieś za granice nikonicznei na zbieranie owoców czy warzyw to jest oferta pracy jako pracownik produkcji - pakowanie ciastek w Holandii.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: na początku było miło normalnie jak na każdej rozmowie
trzeba bardzo uważnie znać prawo pracy i prawidłowe
wzory dokumentów i bardzo uważnie czytać treść
ofert odpowiednio je czytając - przeczytałam je źle
i masz babo placek
Warunki pracy u pracodawcy są nie do przyjęcia.
Pytania: W JAKI SPOSÓB ODSTĄPIĆ OD UMOWY ZLECENIA I UMOWY O DZIEŁO ŻEBY NIE PŁACIĆ TYCH IRRACJONALNYCH I ŻENUJĄCYCH KAR ?
zdjecie uzytkownika
Niki - 2016-06-14 12:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To miłaś pecha, tak mi się wydaje, ja co pracowałam w Holandii a nie w Polsce za pośrednictwem Beetsmy ale złego słowa powiedzieć nie mogę w ogólnym rozrachunku, można się czepić do paru rzeczy np. do warunków mieszkalnych w hotelu ale poza tym było naprawdę w porządku.
zdjecie uzytkownika
waldi - 2016-06-14 17:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a c było twoim zdaniem nie tak w tych warunkach w hotelu?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie BEETSMA!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEETSMA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert