Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: BEETSMA


Oceniono 98 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
BEETSMA
ul. Skarbowców 23a
53-025 Wrocław
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Keyta - 2014-04-01 21:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anika - 2014-03-28 13:24:23]:
Witam jade przez to biuro 6kwietnia prace zaczynam 7go skad jestes
zdjecie uzytkownika
czarnulka - 2014-04-03 21:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam jutro rozmowe w biurze w Radomiu proponują mi filetowanie ryb. Jedzie ktos ? jak cos to piszcie mynameis@op.pl
zdjecie uzytkownika
jarek922 - 2014-04-12 19:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Też mam możliwość wyjazdu przez tą agencję od końca kwietnia. Wypowie się ktoś kto w ostatnim czasie wyjechał przez tą agencję? Wszystko w rzeczywistości jest tak jak oferują na rozmowach ? Byłbym wdzięczny za informacje
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-04-13 07:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jarek922 - 2014-04-12 19:31:15]:
Witam , Jarku, nie wiem co tam ludzie piszą ale 26 marca wyjechał mój syn , WYJAZD TEŻ BYŁ PRAKTYCZNIE , Z DNIA NA DZIEŃ , WSZYSTKO MUSIAŁ ZAŁATWIAĆ NA TZ. TĘPO , CZYLI WYMIANA WALUTY, WAŁÓWKA ITD. ZABRAŁ 3 TORBY I PLECAK , NIE BYŁO PROBLEMU. PISZĘ Z NIM I JESTEM W KONTAKCIE CO DZIEŃ TEŻ I DZWONIĘ, OD POCZĄTKU BYŁ ZADOWOLONY, PRACUJE W SZKLARNI , PRZY PAPRYCE, NAWET WCZORAJ PISAŁ ŻE JEST " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; MOŻE TEŻ ZALEŻY GDZIE SIĘ TRAFI ON AKURAT TRAFIŁ BARDZO DOBRZE I JEST ZADOWOLONY.
zdjecie uzytkownika
Koral - 2014-04-14 06:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest właśnie ryzyko wyjazdu z agencjami... To jest tak potężny rynek, którego nikt nie kontroluje do końca. A pomyślcie ilu ludzi nie wróciło zza granicy i nie dlatego że im się spodobało tylko dlatego, że nie mieli za co wrócić?
zdjecie uzytkownika
Master - 2014-04-15 11:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile mniej więcej dają na godzinę na czysto ???
zdjecie uzytkownika
Kate - 2014-04-17 23:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Również mam możliwość wyjazdu, za 1-2 tyg.
Są tam moje znajome i sobie chwalą. :)
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-04-22 18:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super firma pracowalam przez nia.Polecam!
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-04-22 18:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam przez te firme i bylo wszystko oki. Jutro ide i moze znow uda mnie sie wyjechac. Ogolnie to pracowalam na szklarni przy pomidorach i bylo super i zarobki byly godne. Polecam
zdjecie uzytkownika
egon85 - 2014-04-25 17:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pracowalem przez nich w holandii rok temu i wszystko bylo ok, w tym roku tez sie wybiore. placili 9 euro na godzine
zdjecie uzytkownika
Karl - 2014-04-30 12:34:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zainteresowany wspolpraca z nimi... czy opłaca sie? i jak jest tam z jezykiem?? i jak wgl z praca i zakwaterowaniem na powaznie...?
zdjecie uzytkownika
xiu - 2014-05-01 15:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Koral - 2014-04-14 06:57:19]:
Autostopem wróci się nawet za darmo, trzeba być głupim, żeby nie znaleźć pracy i mówić, że nie ma się za co wrócić : )
zdjecie uzytkownika
Sss - 2014-05-07 18:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam... czy pobierali od was jakieś pieniążki przed wyjazdem..? z góry dziekuję za odpowiedz i pozdrawiam S.
zdjecie uzytkownika
asd - 2014-05-07 18:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biorą 320 zlotych za transprot do Holandii, busem sie jedzie. a za zakwaterowanie w domku placilo sie 110 euro na tydzien z wyzywieniem, pokoj mialem 2 osobowy i bylo calkiem niezle
zdjecie uzytkownika
HJ - 2014-05-09 22:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest jakaś szansa na to, żeby samemu sobie ogarnąć jakieś lokum czy z góry są narzucone mieszkania ?
zdjecie uzytkownika
aba - 2014-05-10 14:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy każda osoba dostaje jednakową umowę o prace jeśli ja dostałam "umowę o dzieło" nie ma w niej wpisanej stawki ani nic podobnego.
Tyle, że to ma być praca na miejscu niedaleko mojej miejscowości, czy to normalne że nie ma wpisanej kwoty ani etatu jaki będę miała?
zdjecie uzytkownika
Dorotka :) - 2014-05-11 22:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej słuchajcie jestem tam pracownikiem od miesiąca dokładnie minię 14.05 miesiąc. Jestem dobrego zdania. Na początku byłam nie zdecydowana ale po chwili zastanowienia powiedziałam sobie raz się żyje raz umiera. :) Stawka nie jest szałowa ale lepsze to niż nic. :) Fajna sprawa poznałam bardzo dużo ludzi, którzy naprawdę są super i bardzo dobrze się dogadujemy. Nie patrzą na Ciebie inaczej czy Ty na kasę czy na towar. Jesteś traktowany jak pracownik tzn. (poważnie).
Pozdrawiam całą ekipę firmy Beetsma są naprawdę mili i można się dogadać. Oraz najważniejsze co dla nie których są wypłacalni :)
zdjecie uzytkownika
ruckon - 2014-05-12 13:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aba - 2014-05-10 14:42:52]:
Norma. Też nie miałem stawki na umowie o dzielo wpisanej bo to jest ustalane w mijscu w którym pracujesz. Ale nie ma się co martwić, dwa razy pracowałem z ich pośrednictwa i zawsze wypłata była terminowo :)
zdjecie uzytkownika
HJ - 2014-05-16 09:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To najważniejsze, ale zastanawia mnie co potem? Gdy umowa o dzieło to już będzie za mało.- mi najbardziej by pasowała umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
zads - 2014-05-17 13:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niew iem jak jest w Holandii ale w PL pracowałem tylko na umowę o dzieło i chyba tylko na taką przyjmują, o prace to już raczej od pracodawcy zależy czy Cie na taka przyjmie potem
zdjecie uzytkownika
art - 2014-05-17 17:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a powiedzcie mi czy ostatnio były jakieś oferty dla mężczyzn bez sofi? bo czekom na telefon - i nic...
powiedzieli, że jak tylko coś będzie to zadzwonią a liczy się kolejność zgłoszeń..
zdjecie uzytkownika
DEADsec - 2014-06-20 17:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zadowolony. W pełni profesjonalne podejście i niezłe warunki mieszkaniowe. :)
zdjecie uzytkownika
Dorian - 2014-06-21 15:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kontakt z koordynatorami taki sobie. Poza tym jednak nie było na co narzekać. 4/6
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-31
Żródło: Gowork.pl
Opole
(opolskie)
Firma Beetsma Sp z o.o. jest spółką holenderskiego holdingu Van Koppen & Van Eijk, który należy w Holandii do wiodących firm w sektorze pracy tymczasowej i działa w branżach ogrodnictwa, przemysłu oraz logistyki. Od założenia w 2003 roku firma rozwinęła się w międzynarodowo zarządzaną organizację zatrudniającą ponad 3000 pracowników w Holandii i w Polsce.   Obecnie poszukujemy os&
zdjecie uzytkownika
AdrianSk - 2014-06-23 21:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Za ich pośrednictwem pracuję przy pakowaniu produktów, robota ciężka i trzeba być dyspozycyjnym ale za to dostaję 2 tysiące brutto a to naprawdę uczciwa kasa jak dla kogoś świeżo po maturze.
zdjecie uzytkownika
Zonk - 2014-07-21 01:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z mojej strony tak: zaraz po maturach postanowiłem sobie znaleźć jakąś robotę, kumpel polecił mi tę agencję. Opinie w internecie okrutne ale zdecydowałem się jednak dać im szansę i w sumie teraz, po prawie dwóch miesiącach pracy, nie narzekam. Oczywiście robota jest daleka od wymarzonej ale wciąż lepsze to niż stanie na kasie w Maku. Z hajsem żadnych problemów.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEETSMA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x