Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo BEETSMA

Opinie o BEETSMA

Pracowałeś w firmie BEETSMA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Higo - 2015-05-28 22:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowana - 2015-05-27 10:40:20]:
Pieniądze w Holandii dostajesz co tydzień i płacą w euro oczywiście. Za mieszkanie itp też się płaci w euro.
zdjecie uzytkownika
Quarthen - 2015-05-30 23:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra opcja na dorobienie sobie, w Polsce przynajmniej bo za granice nie jechałem :P
zdjecie uzytkownika
antek - 2015-05-31 23:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
filetowanie sledzi ciezka praca ale wzglednie stala wiec moge polecic nie oszukuja
zdjecie uzytkownika
w - 2015-06-01 17:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Matka - 2015-05-03 14:07:40]:
a wie pani gdzie jest ich siedziba główna? w Holandii CZY W Polsce?
zdjecie uzytkownika
rokitakotek@wp.pl - 2015-06-02 15:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
NIE POLECAM.!!!!!!!!!!! Wystrzegajcie się tej firmy.
Umowę podpisywałam w biurze Beetsma w Bydgoszczy, naszą koordynatorką w Polsce była "Pani Iza" , która miała wielkie problemy aby udzielić jakichkolwiek odpowiedzi na nasze pytania. Na jedno z pytań otrzymaliśmy odpowiedź " Jak Pani zadaje tyle pytań to niech pani nie jedzie" - wspaniały stosunek do klienta. Pojechałyśmy 28 maja, miałysmy jechać do Andaijk , jak się okazało przyjechałyśmy w zupełnie inne miejsce - do Hagi. Pojechałyśmy z moją znajomą po numer sofi,po czym od godziny 13.30 do 19 czekałyśmy w hotelu van kopena aż ktokolwiek się nami zainteresuje, po czym z wielką łaską zawieziono nas na domki do Gravenzande. Rozpakowałyśmy się, wiecie zanim się człowiek ogarnie minie trochę czasu , była 23 , od razu zasnęłyśmy. Zostało nam powiedziane że od 1 czerwca idziemy do pracy i że weekend mamy wolny, więc już jakoś zaplnowałysmy sobie ten czas. Po czym sobota rano telefon " za 15 minut bądź gotowa do pracy", żadnego ale, masz jechać i już. Potem chyba koordynatorowi zrobiło się głupio, i powiedział, że jednak nie i mamy jednak wolne. Więc pojechalysmy do Hagi około 13, poznać miasto, spotkać się ze znajomymi, po czym o 15 telefon "jedziecie do pracy, kierowca po was jedzie". Nie było żadnego ale , nie mogłysmy powiedzieć nie, nie pomogły argumenty, że mialysmy miec wolne, że na umowie było co innego. W aucie dowiedziałyśmy się, że jedziemy na toilet service do Roterdamu. Okazało się, że jest to wielka impreza THE FLYING DUTCH 2015, wielka hala toi toiów i my te toi toie musiałysmy sprzątać W TRAKCIE IMPREZY. Własnymi rękoma sprzątałam wymioty,gumki z nasieniem, tampony z krwią, wymioty. Nade mną stał "boss" i patrzył czy wszystko robię dokładnie. Wyobraźcie sobie jak wyglądają toi toie na masówkach. Praca od 18 do 24, dostanę może mniej niż 100 zł, bez żadnej umowy. Gdybym chciała jechać sprzątać toi toie wysyłałabym cv na takie oferty,a nie na papryki !! W niedziele przyszedł koordynator, nagrałam rozmowę, w której mówi, że polska umowa się nie liczy, raz można iść do pracy, raz nie. Można zrobić 60 h w tyg, mozna zrobic 10. Firma nie daje takiej gwarancji !! Dodatkowo dostają za wyrobienie numerów SOFI. W domku obok nas byli ludzie, tydzien juz siedzieli bez pracy, nikt się nimi nie interesował. Pieniądze się konczyly, a oni bez pracy. Wróciłyśmy 1 czerwca do domu. To co tam się dzieje przechodzi ludzkie pojęcie. POLAK POLAKA CHCE ZROBIĆ W KONIA ! NIE POLECAM !!!!!
zdjecie uzytkownika
Zniesmaczony - 2015-06-11 10:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [rokitakotek@wp.pl - 2015-06-02 15:43:45]:
prawda to ta agencja to dno totalne
zdjecie uzytkownika
DARIA - 2015-06-15 14:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zniesmaczony - 2015-06-11 10:22:31]:
proszę zadzwonić 506 943 554 albo podać numer sms w sprawie koto byl w almere na kwiatach
zdjecie uzytkownika
titus - 2015-06-17 21:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kodar - 2015-05-06 00:46:30]:
firma krzak nikomu nie polecam mają jeden ogólny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z wypłatami koordynatorem i ze wsaystkim
zdjecie uzytkownika
kasiulek - 2015-07-12 16:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam chciałabym się dowiedzieć jakie są w tej firmie zarobki ile godzin się robi
zdjecie uzytkownika
agnes - 2015-07-22 08:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja kol ma niby na umowie 9,15 ja kiedys mialam 5 tez na umowie napisane kolez robi juz drugi tydz ale nie ma karty pracy i jak nie podpisze szef jest 14 dni w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ja nie polecam nawet pracownika kiszulki nie daja polecam Presco
zdjecie uzytkownika
anna - 2015-07-22 11:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam w olsztynie w tesco oczywiście na nocki nikt nie raczył mnie poinformować że to sa nocki wtedy kiedy oni sami zadzwonia i tak przepracowałam kilka nocek kasy oczywiście nie dostałam
zdjecie uzytkownika
piki - 2015-07-22 20:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anna, to pracowałas na same nocki, czy jak.. Chyba to jasne, że skoro tesco jest czynne 24 na dobe za wyjatkiem krótkiej przerwy na rozliczenie fiskalne to się trafiaja również zmiany nocne, łatwo sie tego domyśleć. Beetsma powinna zreszta informować o tym podczas rozmowy, dziwne, że w Twoim przypadku tak nie było.
zdjecie uzytkownika
lizra - 2015-07-28 22:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w porzadku firma nie wiem co wy mieliscie za problemy ja dostawalam wyplate regularnie i bez oszustw
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-07-30 00:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam! Mam wyjechac przez firme BEETSMA do Holandii na szklarnie do ciecia roz...Moze ktos kto tam pracowal przy rozach napisze cos ciekawego...Jakie sa warunki mieszkalne i jak jest ze stawka?Poniewaz agencja nie mowi ile jest na godz tylko ze za standardowe 160godzin placa na reke 1015euro...Dziwne ze nie ma ile na godzine...
zdjecie uzytkownika
Alicja - 2015-07-30 22:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osobiście uważam że firma jest okej. Kontakt z koordynatorami czasem niedomagał, to trzeba przyznać, ale zakwaterowanie było znośne a praca była, wypłaty też. Czego chcieć więcej?
zdjecie uzytkownika
iur - 2015-08-01 00:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie jacyś super, ale definitywnie to firma lepsza niż inne tego typu agencje. Obyło się bez takich wałków jak gdzie indziej (niewypłacanie pensji, opóźnienia itp)
zdjecie uzytkownika
gocha - 2015-08-01 15:48:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alicja - 2015-07-30 22:55:42]:
hej. moge o kontakt na e-mail? gosialubas@onet.eu
zdjecie uzytkownika
emma - 2015-08-04 19:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stanowczo nie polecam tej firmy . Niby taka solidna firma , jak piszą o sobie w interncie , a jak się okazje , mają problem z wieloma rzeczami jak choćby z ustalaniem grafików tak żeby człowiek mógł zdążyć na ostatni autobus do domu , nie informują miejsc pracy , że danego dnia człowieka nie będzie z jakiegoś powodu , a jak już człowiek chce się do nich dodzwonić , to nie odbierają telefonów . Mają też problem z dotrzymywaniem słowa , a mianowicie mówią jedno , a obią coś innego . Jeśłi według nich to ma być solidność , to ja się nie dziwię , że tyle ludzi ucieka za chlebem do innego kraju
zdjecie uzytkownika
adrian - 2015-08-22 13:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@emma, wiesz beetsma to agencja, zatrudnia w wiele miejsc, także grafiki to nie do końca ich wina. Powinnaś raczej porozmawiać z klientem, że masz problem z transportem, może znajdziecie rozwiązanie. Tutaj nie można nic uogólniać, w końcu zatrudniają w wielu miastach na bardzo różnych stanowiskach, jak to agencja.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-25 11:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
Róża - 2015-08-25 11:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie jedzcie nigdzie przez Beetsme, chyba,że chcecie stracić pieniądze, nerwy i wiarę w uczciwych pracodawców.
zdjecie uzytkownika
Kami - 2015-08-27 00:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam uważam że Beetsma jest w porządku. Dostałem pracę za ich pośrednictwem i nie miałem na co narzekać, wszystko było takie jak być miało. Bez szału ale na to się nie nastawiałem.
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2015-08-27 11:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM , ROBIĄ W KONIA JAK TYLKO SIE DA Z WYPŁATAMI I GODZINAMI PRACY ORAZ GRAFIKAMI !!!
zdjecie uzytkownika
iur - 2015-08-27 13:20:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tania siła robocza, opóźnienia z wypłatami, trzeba sie upominać i do tego nie zgadzają się kwoty.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: chaos I brak organizacji w biurze w Radomiu I Wroclawiu, zaoferowano mi prace ktora nie istnieje a nastepnie powiedziano ze pomoga mi w znaleziuniu pracy.
Pytania: Rozmowa trwala 2 minuty, darmo stracilem czas na przyjazd z Zamoscia. Agata A z biura w Radomiu powiedziala ze bez sensu byl moj przyjazd na romowe - mimo ze dzien wczesniej potwierdzla aspotkanie ze mna. Zmarnowalem czas I pieniadze na przyjazd do Radomia!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-28 00:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
skenia - 2015-08-28 00:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba pracowalismy w innych firmach... u mnie wszystko bylo w porzadku ze stawkami, o wyplate nie musialam sie upominac ani razu...
zdjecie uzytkownika
Murano - 2015-08-30 01:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie, firma jest o tyle w porządku że płacą jak trzeba i dają pracę. Natomiast w hotelu robotniczym standard jest bardzo taki sobie, to chyba największy minus całego mojego wyjazdu do Holandii.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEETSMA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BEETSMA?
Zadaj pytanie
alert