logo BEETSMA

BEETSMA

Wrocław

Opinie o BEETSMA

minia 2016-05-30 17:32:01
Witam, czy jesli podpisze sie umowe o dzieło wysłana na maila, to znaczy ze jest sie juz zatrudnionym i nie mozna zrezygnowac?
5
Jacekk 2016-05-31 15:14:36
Jesli chodzi o prace w Holandii to wszytsko ok, nie wiem jak w Polsce. Wypłaty na czas, wszytsko sie zgadzało
Asia 2016-06-02 14:10:45
Witam. Co jest niehumanitarne? To, że para mieszka razem? A jakby Pani wyjechała z mężem albo z chłopakiem, to co? Rozumiem, że chciałaby Pani, żeby mieszkali państwo osobno. Albo jeszcze lepiej...Może on miałby mieszkać z innymi babami, a Pani z facetami?
1
w3 2016-06-04 21:38:07
jak wam się warunki zamieszkania i wyjazdy nie pasują to łapcie robotę na miejscu, bo pomocy biurowej szukają, tylko nie wiem czy studiować przypadkiem nie trzeba
Ada96 2016-06-09 09:50:44
Tez sie zastanawiam bo tez mam ten problem a jednak nie chce tam pracowac i nie wiem czy to mnie do zobowiazuje :/
adda 2016-06-09 12:01:41
też mam ten sam problem i nie wiem czy mnie to do czegoś zobowiązuje :/
rekrutant 2016-06-09 12:04:52
jak chcecie wyjechac gdzieś za granice nikonicznei na zbieranie owoców czy warzyw to jest oferta pracy jako pracownik produkcji - pakowanie ciastek w Holandii.
3
Niki 2016-06-14 12:05:51
To miłaś pecha, tak mi się wydaje, ja co pracowałam w Holandii a nie w Polsce za pośrednictwem Beetsmy ale złego słowa powiedzieć nie mogę w ogólnym rozrachunku, można się czepić do paru rzeczy np. do warunków mieszkalnych w hotelu ale poza tym było naprawdę w porządku.
waldi 2016-06-14 17:32:21
a c było twoim zdaniem nie tak w tych warunkach w hotelu?
Jerry 2016-06-28 21:00:40
Czy może ktoś wie czy przyjmują Nancy niepełnoletnie, np na wakacje
erfgt 2016-06-29 14:53:49
znalazlem od nich oferte pracy na stanowsko pracownika sklepu w Krakowie 26.07-31.07 i dla osób, które zgłoszą w tych dniach pełną dyspozycyjność do pracy, czekają zarobki w wysokości 1080 zł za 6 dni pracy
Ew 2016-07-05 05:55:34
Witam, ja też miałam przygodę z nimi. Praca w Tesco na kasie. Wiadomo szału nie było. Ale umowę miałam, umowę zlecenie oczywiście, kaska na godzinę... na początek i to dobre. Tyle że byłam na szkoleniu kasjerskim, szkolenie... nie bardzo mieli czas i nie bardzo wiedzieli co ze mną robić. Ale to nic, kasa jak kasa. Po dwóch dniach szkolenia mieli się do mnie odezwać, mijały dni... tydzień... i nic. Poszłam się zapytać co i jak a oni ze się do mnie odezwia... znowu tydzień i nic. Zadzwoniłam do pani Moniki. Nie dość że była bardzo niemiła to jak się zapytałam jak umowę zerwac, jak to napisać i wgl usłyszałam tylko "-ma pani umowę? -mam -to niech se pani poczyta." I się rozłączyła. Nie miała pojęcia że mam umowę ale do pracy nie chodzę bo na telefon wiecznie mi czekać każą... chamstwo i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w papierach. Zatrudniają wszystkich którzy podanie złożą bo za to kasę mają i więcej ich nie obchodzi nic. Do tego złożyłam wypowiedzenie to ani żadnej odpowiedzi ani nic. Znowu musiałam dzwonić do pani Moniki. Masakra... mam nadzieję że to jedyna taka żałosna firma i więcej się na takie oszustwo nie nabiore.
1
maja 2016-07-05 09:02:30
Praca dla obcokrajowców przy sortowaniu owoców teraz jest z tego co wiem.
Radzik 2016-07-09 09:11:05
Czy ktoś był zatrudniony przez BEETSMA z Gorzowa Wielkopolskiego przy wykładaniu towaru w Tesco??
poproszę o opinie
karl 2016-07-09 09:12:44
@Radzik praca nie jest szczególnie wymagająca, ale o to w niej chodzi. Zazwyczaj jest miło na zmianie, także ogólnie polecam.
Alicja 2016-07-11 14:04:21
Nie polecam tej firmy aby można to nazwać firmą wypłata z opóźnieniami a w dodatku zwlekają z podpisaniem umów a niby 9,50 na ręke śmiech na sali [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie firma nie polecammmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
kon 2016-07-11 14:05:58
No to jak to jest z tymi wypłatami, może ktoś dać mi znać? Słyszałam, że opóźnienia to bardzo sporadyczne przypadki?
Niezadowolony 2016-07-13 17:35:52
Zdecydowanie nie polecam agencji BEETSMA - Wrocław. Podpisałem umowę , miałem dostać informację nazajutrz o tym czy zaczynam pracę czy dopiero za kilka dni.czekałem tydzień. W końcu dzwoniłem z kilkanaście razy do agenta który się mną opiekował ale nie odbierał telefonu - zero reakcji z jego strony.
Zadzwoniłem na numer oddziału beetsma Wrocław i poprosiłem agenta do telefonu z zapytaniem czy w końcu będę pracować czy nie. W odpowiedzi usłyszałem że jeszcze nic nie wiadomo i że to działa na takiej zasadzie że jestem pracownikiem rezerwowym czyli otrzymuje telefon że dziś pracuję ponieważ ktoś zachorował i idę na zastępstwo. NIE zostałem o tym poinformowany , a powinienem na samym wstępie!
Gdy zacząłem zadawać trudne do zrozumienia i odpowiedzenia pytania Panu agentowi, tenże agent bezczelnie i arogancko odpowiadając mi rozłączył się. Zadzwoniwszy po raz kolejny agent odebrał telefon i przez ok. 15 minut naciągając mnie na koszty nie odzywał się. NIE POLECAM , NIE WARTO DLA NICH PRACOWAĆ I SIĘ W TO PAKOWAĆ.
and 2016-07-13 17:41:11
W sumie to cały czas pojawiają się u nich jakieś oferty pracy, choć nie ukrywam, że najlepiej by było jakbym podjął zatrudnienie u nich jako pracownik produkcji czy kontroler jakości. Odpowiednie doświadczenie mam, a umowa o pracę może się trafić. Pozdrawiam
Zuza 2016-07-18 14:25:29
Do banku? Czysta kpina, dzwonić bez ustanku do oddziału, odstraszyć Urzędem Pracy albo POP to od razu się pieniądze znajdą. Stała śpiewka, że wynagrodzenie przelali na czas!:)Jak sie nie przypilnuje to ciezko zarobione pieniazki pojda na premie dla tych oszustów!
Marek 2016-07-18 14:28:15
Widzę, że kilka dni temu dodali rekrutacje na pracownia produkcji w Skierniewicach i Kielcach. Mają aż 20 wakatów, więc pewnie rekrutacja potrwa jakiś czas. Ogólnie oferta raczej w porządku, bo można nawet się załapać bez doświadczenia i je sobie akurat zdobyć
jasiek 2016-07-18 15:32:57
Praca na stanowisku kasjerskim jest - na sklep w Otwocku
MOnika 2016-07-20 17:04:17
Absolutnie NIE POLECAM!!! moje wynagrodzenie za 6 dni pracy wyniosło 51 zł śmiechu warte. W dodatku kontakt zerowy. Dodzwonienie się do nich graniczy z cudem
gu 2016-07-20 18:41:44
to jaki ty miałes podpisany kontrakt i na jakąś część etatu?
practesco 2016-08-08 21:50:49
jak oceniacie prace umowa zlecenie tesco pracownik pomocniczy uczący się w szkole ponadgimnazjalnej . ? zaczęłam prace tam ale jak czytam opinie boje sie o pieniądze czy powinnam . ? Gdy rozmawiałam przez telefon z pośredniczką z Gdańska nic nie podejrzewałam że może być coś nie tak .
ghnbb 2016-08-08 22:18:03
@ practesco nie oszukujmy sie, ale generalnie w szkołach za dobrze się nie zarabia, żeby p-owiedziec że zarabia się słabo. Wiec fajerwerków bym nie oczekiwała
Martunia 2016-08-09 22:00:36
Ja pracuje w Carrefour w Gdansku i nie narzekam. Kase dostaje jak w umowie ,grafik sobie ustalam z rekruterka
Nie jest zle chociaz praca na kasie nie jest najlatwiejsza.
Ul 2016-08-09 22:29:55
A mi się bardzo podoba to w jaki sposób działa firma, wiadomo przecież, że jest zdecydowanie przyjazną spółką i generalnie sporo do zagranicznych miast jest ofert pracy, np do Zwaag o ile pamiętam i tyle
mz 2016-08-19 07:44:56
Jesli opłacaja składkę chorobowe do ZUS to tak
kasia 2016-08-19 10:14:51
Zależy na jakie zatrudnienie się u nich zdecydujesz @mz bo możesz zatrudnić się na stałe i na umowie dodatkowej jak to nazywają więc pewnie na zlecenie lub o dzieło przynajmniej na stanowisku kasjer/sprzedawca w Bydgoszczy tak jest
Zadowolony 2016-08-19 12:41:14
Piszę o Beetmsie w Częstochowie - nie mam do nich żadnych zastrzeżeń, pracowałem 2 razy na towarowaniu w TESCO, godziny mi się wszystkie zgodziły, odliczyli mi za koszulki 15 zł, wypłata w terminie. Jeśli np 20 wypada w sobotę to wypłatę mam na koncie 19 w piątek. Teraz zaczynam z nimi pracę w Radomku na produkcji.
maja 2016-08-19 12:49:38
Pracownik marketu budowlanego - Piekary Śląskie jest u nich potrzebny teraz i zastnawiam sie jak to wszystko w praktyce bedzie wszystko wygladało..dajcie znac.
halinka 2016-08-21 13:05:56
sądzę,że nie ma gorszej pod firmy do której można trafić, co miesięczne problemy z wypłacaniem pieniędzy, trzeba dzwonić upominać się, obiecane premie za brak rzetelności ze strony ich firmy, też magicznym sposobem nie dochodzą. Kontakt ZEROWY, nie raz było tak że umawialiśmy się na cały tydzień pracy a w dniu przyjścia na zmianę byliśmy wypraszani z powodu, tego że nie byliśmy wpisani na listę, o czym powinien informować pracownik firmy Beetsma, kierownika kadr danego usługobiorcy. Jeszcze zmniejszenie stawki godzinowej z małej 8.25 na jeszcze mniejszą 6,40 - żenada...
marcionn t] 2016-08-21 13:17:18
a kiedy ona została zmniejszona i czy podpisałeś rozumiem jakiś aneks do umowy,ta? ciekawe jak realnie zostało w to nim uzasadnione... czy taka sytuacja miała tylko miejsce w jednej lokalizacji tej firmy?
Tragedia 2016-08-23 11:55:37
Najgorsza agencja w jakiej przyszło mi pracować, totalny brak kontaktu, kadra wiecznie niedoinformowana, spóźnione wypłaty wynagrodzeń, z których dodatkowo lubią sobie potrącić nie wiadomo czemu. Jednym słowem tragedia, odradzam.
maja 2016-08-23 12:05:53
jest u nich teraz praca jako Pakowanie leków - hurtownia farmaceutyczna i na pewno wygląd to ciekawie, bo tylko 3 są obowiazki wymienione - kompletowanie zamówień (zbieranie leków z magazynu), - konfekcjonowanie towaru, - prace porządkowe i to wszystko.
niezadowolony pracownik 2016-08-26 18:30:23
Zdecydowanie odradzam współpracę z tą firmą. Najgorsza firma z jaką miałam okazję współpracować. Odradzam zarówno potencjalnym pracownikom jak i klientom. Firma nie płaci na czas, oszukuje, i pseudo profesjonalni pracownicy. Firma Beetsma zdecydowanie NIE
1
erfgt 2016-08-26 18:33:15
Jest od nich teraz na prawdę wiele ofert pracy i to na wiele stanowisk wiec jest w czym wybierać w sumie tylko na każdym wiadomo ze są inne wymagania inne zarobki ale to pewnie można się wszystkiego u nich dowiedzieć podczas rozmowy kwalifikacyjnej. .
szkodasłów 2016-09-03 09:35:15
Tragedia. Jest to nie kompetentna agencja, nie wypłacają pieniędzy, nie potrafią podpisać dokumentów, śmieszne sprawy, nie polecam.
kon 2016-09-03 09:39:00
A na jakim stanowisku tak miałaś i czy było to w Polsce @szkodasłów? Z doświadczenia wiem, że oni podpisują z tobą umowę więc nie rozumiem jakby mieli ci nie wypłacić pieniędzy? Przecież to wbrew jakimkolwiek prawom pracy
sdfafdfawsf 2016-09-06 14:25:23
NIE POLECAM. brak kontaktu z paniami z biura ktore swoja droga same niewiedza co tam robia, mozna dzwonic caly dzien i zero odbioru (pomijam fakt, ze kiedy przychodzilo sie do biura raczej nie widzialo sie ich tak zajetych zeby nie mogly odebrac tel), czesta sytuacja to tez mowienie ze wpisali osobe w grafik, po czym nagle okazuje sie ze po przyjsciu do pracy trzeba wracac do domu bo szanowne pracownice tej "wspanialej" agencji nie zglosily danej osoby. pomijam fakt o zenujaco niskich stawkach jakie od wrzesnia wprowadzili. oczywiscie zero informacji dlaczego, mimo pytan. teraz sie jeszcze przepowadzili na jakies zadupie, wiec zycze powowdzenia ludziom pracujacym przez ten kolochoz. jedyny plus to taki ze nie bylo nigdy problemu z terminowa i dobrze naliczona pensja, ale to akurat jest ich obowiazek, wiec nawet nie biore tego pod uwage.
si si 2016-09-06 14:28:23
Wiadomo, że wszystko zależy od tego jakiego rodzaju grafik można sobie ułożyć, bo w końcu zarobki i tak są adekwatne do powierzanych obowiązków. Ważne jest to, że o dobre wypłaty nie jest u nich trudno pewnie, czyż nie? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
mannakaszka 2016-09-07 16:07:44
to zalezy na jakim stanowisku i czy sie uczysz, ale generalnie jesli 7zl/h to dla ciebie dobra stawka to mozesz isc
l 2016-09-07 16:16:04
no mnie konkretmie interesuje u was wyjazd do Holandii przy zbieraniu jabłek - czy to jest miejscowość Krabbendijke ?
mała 2016-09-14 20:14:33
O Beetsmie w Gdańsku
Wg mnie to jest bardzo dobra firma, profesjonalna, z którą można się dogadać. Nie miałam nigdy problemu gdy nie mogłam przyjść do pracy bo coś mi wypadło, czy się rozchorowałam. Wynagrodzenie też zawsze było wypłacane o czasie więc jak dla mnie agencja jest w porządku. Jedyny minus to praca na umowę zlecenie i niska stawka
grzyb 2016-09-14 21:34:18
@ mała - móisz że to jedyne minusy,m a to jednak bardzo wazne, żeby była umowa o prace, kóra jakby nie patrzec daje poczucie bezpieczeństwa i stabilnosci. A stawka...no cóż, przeceiż za coś się trzeba utrzymać...
stev 2016-09-20 14:39:04
Banda niekompetentynych aroganckich czubów , bajzel a nie żadna agencja ,
Spróbujcie ocokolwiek zapytać - nie ma odpowiedzi zwłaszcza pytania o zarobi ich irytują.
iks iks iks 2016-09-20 14:42:04
no kwestia stawki jak najbardziej mnie interesuje, tylko jak znam życie to nikt niestety jej nie poda, polska tradycja... dodam jednak że ja mam większe ambicje odnośnie kariery i interesuje mnie stanowisko Koordynator Pracowników z Europy Wschodniej
Natalia 2016-09-21 11:50:56
Agencja i pracownicy lecą tak naprawdę w kulki jeśli chodzi o wypłatę.
Czekam juz miesiąc,pieniądze miały być wczoraj na koncie,dzisiaj dostalam smsa,ze będą 30
Najprawdopodobniej sprawa trafi do sądu, bo pracownicy nie odbierają, zmieniają datę wypłaty
Czy ktoś miał albo ma podobną sytuacje?
Jeśli tak to bardzo proszę o kontakt ze mną
alexoo@onet.pl
irena oironia 2016-09-21 12:03:32
iks iks iks sądzę, że nie dostaniesz się na to stanowisko, ponieważ przecież ukraiński albo rosyjski musisz znać, a ty z samym angielskim twoim wiele nie zdziałasz;)
Zostaw swoją opinię o BEETSMA - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEETSMA