Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: BEETSMA

zdjecie uzytkownika
Mjot - 2014-10-28 09:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie powiedzieć jak wygląda praca w Holandii? Znalazłem ofertę na pracownika magazynu logistycznego i w związku z tym chciałem się zapytać czy jest to umowa holenderska i czy tam są odprowadzane podatki? W razie czego można liczyć na pomoc Beetsma przy załatwianiu formalności z pracodawcą, wynajmie mieszkania itd.?
zdjecie uzytkownika
Anika - 2014-11-02 06:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma jest w porząadku na godzine 7.50 i duzo pracy
zdjecie uzytkownika
shelly - 2014-11-07 16:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W porządku firma, nie mam zadnych zastrzezen!
zdjecie uzytkownika
kanat - 2014-11-11 12:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swój dotychczasowy (4 mce) pobyt w Holandii dzięki beetsmie uznaję za udany. Początkowe formalności, przyjazd i praca, to wszystko jest bez zarzutów. Godni polecenia :)
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-11-13 22:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, zbieram informacje do pracy na studia o pośrednikach pracy/ agencjach. Czy mógłby mi ktoś udzielić kilku informacji? Mianowicie: - jak przebiega proces rekrutacji na stanowiska? - czy firma pomaga w odnalezieniu się w innym kraju, można liczyć na jakąś pomoc na miejscu? - gwarantują odpowiednie zakwaterowanie? Będę wdzięczna za obiektywne opinie
zdjecie uzytkownika
szakal - 2014-11-17 08:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Całkiem, całkiem. Leaderzy bardzo pomocni i w porządku. Gdyby jeszcze stawka była większa to byłoby lepiej z oceną
zdjecie uzytkownika
ediii - 2014-11-17 09:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Magda, to gdzie Ty studiujesz, że nie mówią iż osobiste przejście się do firmy z kilkoma pytaniami, za okazaniem legitymacji oczywiście jest znacznie lepsze ;)

Uwielbiam te zabiegi konkurencji...
zdjecie uzytkownika
kaska - 2014-11-18 12:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KTO JEDZIE 20 NA MIĘSO ?! W OKOLICE HAGi
zdjecie uzytkownika
patykos - 2014-11-20 22:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiedzcie szczerze czy warto wyjechać za pośrednictwem tej firmy no i przede wszystkim jakie są oferty??? Jest coś na produkcji owoce, warzywa może kwiaty albo coś w tym stylu?????? Proszę o odpowiedź
zdjecie uzytkownika
dd - 2014-11-21 16:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a konto trzeba miec w poslsce cy w holandi mozna zalozyc
zdjecie uzytkownika
duclos - 2014-11-24 00:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patykos, dla mnie warto, firma jest w porzadku. warunki na miejscu moze nie sa jak z hotelu no ale do pracy jedziesz a nie wypoczywac. ja pracowalem na kwiatach, moj kumpel na wozku widlowy. wiec rozna robota tam jest, musisz sobie do nich zadzwonic albos ie od nich przejsc i zobaczyc co maja.
zdjecie uzytkownika
Adrian T. - 2014-11-26 12:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyzwoite warunki w hotelu, praca ciężka ale płatna nie najgorzej. Samą wypłatę dostawałem w terminie i bez żadnych braków, to na plus. Kontakt z koordynatorami mógłby być lepszy. Myślę że można polecić jak ktoś sobie chce trochę dorobić.
zdjecie uzytkownika
typs - 2014-11-28 01:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak byście ocenili współpracowników, czy trafia się na takich, którzy trochę nierówno pod sufitem mają czy zupełnie się to nie zdarza w Beetsma? Czytałem różne opinie o różnych pośrednikach, ale Beetsma nie wygląda pod tym względem najgorzej. Chciałbym tylko żeby teraz i to ktoś z potwierdzeniem powiedział, że warunki są dobre i warto wyjeżdżać.
zdjecie uzytkownika
torian - 2014-11-28 12:35:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz, to pewnie różnie bywa, zależnie od tego kto jedzie. ;P Jak ja byłem, to generalnie większość to byli normalni ludzie chcący sobie dorobić. Zawsze się trafi ktoś normalny inaczej, wiadomo, różni są ludzie, ale bez większych przypałów się obyło.
zdjecie uzytkownika
Skarbnik - 2014-11-28 13:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracując przy kwiatach ile miesięcznie można odłożyć?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-12-01 18:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca w beetsmie nie jest zla zobaczymy jak bedzie z wyplata o ile ona bedzie
zdjecie uzytkownika
evii - 2014-12-03 14:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś 4 do holandii
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-12-03 18:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wlaśnie. Jedzie ktoś. 4 grudnia? Na pomidory? Bo ja jestem po wstępnym podpisaniu umowy w biurze. Mloda kobieta w biurze mila. Powiedziała że kierowca ma dzwonić dziś. Podobno do południa mial dać znać co i jak. A tu cisza. A jeszcze w międzyczasie dzwoniła kpbieta z Holandii bezpośrednio z biura. I powiedziala że ktoś się będzie odzywać z pl. Banie mam. Niby kierowca lubi dzwonić w najróżniejszych porach. Ale... Jedzie ktoś z Rzeszowa?
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-12-03 18:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan. Czyżby sytuacja byla taka ze na dzień przed zrezygnowali? A o której Ci to oświadczyli? Bo coś mi pachnie ze ta cisza znaczy to samo...
zdjecie uzytkownika
pan - 2014-12-03 18:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2014-12-03 18:14:47]:
miałem jechac jutro. wczoraj sie dowiedziałem o wyjeździe. a dzisiaj o 17 dostałem tel że nie jade. A masz jakieś doswiadczenie przy pomidorach za granicą??
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-12-04 07:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Adam , z moim synem było to samo , wyjazd dosłownie jak u Ciebie że już , że na 17 godz. itd. I co i nie wypaliło ale syn zawziął się , jeździł tam dość często , nagabywał . Nie wiem o co chodzi , czy liczą na jakąś łapówkę przy okazji? Trudno ogarnąć tę ich politykę . W końcu wyjechał , właśnie do pomidorów , jest zadowolony ale z kolei nie wiem jak to będzie bo dał znać że coraz mniej pracy jest teraz .
zdjecie uzytkownika
rybka - 2014-12-08 10:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ala - 2014-09-02 13:29:09]:
Hej ja zaczęłam prace przez ta agencję tu w PL
Powiedzcie czy składki odprowadzają oni czy samemu trzeba?
zdjecie uzytkownika
dd - 2014-12-08 12:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO POWIECIE O FIRMIE OTTO?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: chaos I brak organizacji w biurze w Radomiu I Wroclawiu, zaoferowano mi prace ktora nie istnieje a nastepnie powiedziano ze pomoga mi w znaleziuniu pracy.
Pytania: Rozmowa trwala 2 minuty, darmo stracilem czas na przyjazd z Zamoscia. Agata A z biura w Radomiu powiedziala ze bez sensu byl moj przyjazd na romowe - mimo ze dzien wczesniej potwierdzla aspotkanie ze mna. Zmarnowalem czas I pieniadze na przyjazd do Radomia!
zdjecie uzytkownika
XXI w./Polska/70%pracodawcow/TOP1/kategoria/Strace - 2014-12-09 05:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego/kolezanko "dd" nie wiem czy to wazne , ale to wątek z opiniami o firmie Beetsma .
W gornej czesci tej strony internetowej jest wyszukiwarka firm w kazdym miescie. polecam skozystac :)

Pracodawca Cie obraza ? pomiata Toba wykozystujac tu swoje stanowisko ? co w tedy zrobic ?
-Przeczekac w milczeniu, z nadzieja ze szybko znajdzie sobie "nowy cel" dajac Ci spokoj na jakis czas ?
-Czy zareagowac ? Odezwac sie we wlasnej obronie ? Pokazujac tym ze jestes osoba ktora nie da sobie pluc w twarz i potraf radzic sobie w zyciu.

Pracowniku PAMIETAJ iz LEPIEJ odezwac/bronic sie!!!!
Nawet gdy pracodawca Cie po tym zwolni,to WIEDZ ze wiecej zyskasz niz stracisz. Poniewaz
Stracisz tylko troche pieniedzy. A pamietaj ze Pieniadz to rzecz nabyta , raz jest ,a raz je nie ma. Przyjdzie pora ze nadrobisz czyms innym tamte stracone pieniadze.
Teraz Twoj Zysk:
ZACHOWASZ DUME i HONOR ktory jest bezcenny , ktory doda Ci wieksza motywacje w odnalezieniu nowej lepszej pracy jak i pracodawcy ktory Bedzie umial docenic pracownika a nie tylko ponizac!!!
Oraz pozostawisz w wielu glowach cenna wiedze ktora z czasem zakielkuje,a dzieki temu kiedys wiecej ludzi zachowa sie tak jak Ty podobnej w sytuacji , i to zacznie sie przekazywanie bezcennie wiedzy innym ludzią a nawet pokolenią ze mozna i warto miec swoje zdanie, dzieki temu bedzie rosl twoj zysk.
A jak wiadomo czlowiek uczy sie na wlasnych bledach , ktore pozniej niweluje i zyskuje wiecej niz mial wczesniej.
zdjecie uzytkownika
Motos - 2014-12-12 09:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za bunt przeciwko pracodawcom podnosisz? Będzie to potrzebne i w Beetsmie, bo zamierzam w krótkim czasie wysłać tam swoje CV, a nie chciałbym trafić na jakąś bombę w zakładzie. Myślałem o tym, żeby najpierw sprawdzić co tutaj ludziska wypisują i zdania wg. mnie są mocno podzielone. Powiedzcie jeszcze jakich średnio zarobków można się spodziewać.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEETSMA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BEETSMA?
Zadaj pytanie
x