Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: BEETSMA

zdjecie uzytkownika
HJ - 2014-05-16 09:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To najważniejsze, ale zastanawia mnie co potem? Gdy umowa o dzieło to już będzie za mało.- mi najbardziej by pasowała umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
zads - 2014-05-17 13:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niew iem jak jest w Holandii ale w PL pracowałem tylko na umowę o dzieło i chyba tylko na taką przyjmują, o prace to już raczej od pracodawcy zależy czy Cie na taka przyjmie potem
zdjecie uzytkownika
art - 2014-05-17 17:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a powiedzcie mi czy ostatnio były jakieś oferty dla mężczyzn bez sofi? bo czekom na telefon - i nic...
powiedzieli, że jak tylko coś będzie to zadzwonią a liczy się kolejność zgłoszeń..
zdjecie uzytkownika
HJ - 2014-05-21 10:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie o tym mówię... ciekawe czy można coś więcej wywalczyć, bo jeżeli nie to raczej ciężko będzie kogoś na stałe znaleźć.
zdjecie uzytkownika
Troniq - 2014-05-23 00:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też pracowałem na markecie, tyle że prawie przez cały miesiąc i nie miałem rozbieżności między umówioną stawką a tym ile mi faktycznie zapłacili. I jak pracowałem to pierwszy dzień to było szkolenie i to akurat nie było płacone w ogóle, więc chyba coś pokręciłeś.
zdjecie uzytkownika
HJ - 2014-06-05 08:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mimo wszystko nadal nie mogę pojąć dlaczego szkolenia są charytatywne. Powinno się normalnie płacić jak za dzień pracujący.
zdjecie uzytkownika
pracujący - 2014-06-08 07:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [egon85 - 2014-04-25 17:54:20]:
to piszą ludzie agencji zaraz wam policzą mieszkanie , transport itp. w pracy tempo tempo a jak sie nie nie podoba to wynos sie do polski (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
tadek - 2014-06-15 00:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej martwilem sie bardzo bo tyle negatywnych opini o nich tutaj ale jednak sie zdecydowalem pracowac dla nich i to wszystko okazalo sie nieprawda (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
DEADsec - 2014-06-20 17:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zadowolony. W pełni profesjonalne podejście i niezłe warunki mieszkaniowe. :)
zdjecie uzytkownika
Dorian - 2014-06-21 15:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kontakt z koordynatorami taki sobie. Poza tym jednak nie było na co narzekać. 4/6
zdjecie uzytkownika
AdrianSk - 2014-06-23 21:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Za ich pośrednictwem pracuję przy pakowaniu produktów, robota ciężka i trzeba być dyspozycyjnym ale za to dostaję 2 tysiące brutto a to naprawdę uczciwa kasa jak dla kogoś świeżo po maturze.
zdjecie uzytkownika
Aga - 2014-07-01 09:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aba - 2014-05-10 14:42:52]:
(usunięte przez administratora) A jeśli chodzi o wymiar czasu pracy, to różnie, dzwonili często, ja nie zawsze mogłam ze względu na uczelnie, ale w wakacje zdarzało sie nawet po 60h na tydzień, więc to od Ciebie zależy ile przepracujesz
zdjecie uzytkownika
HJ - 2014-07-09 23:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego 8 zeta to przecież żaden majątek. Tym bardziej na zleceniu. Za taką stawkę to ja bym się zastanawiał czy się nie roześmiać ;)
zdjecie uzytkownika
Zonk - 2014-07-21 01:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z mojej strony tak: zaraz po maturach postanowiłem sobie znaleźć jakąś robotę, kumpel polecił mi tę agencję. Opinie w internecie okrutne ale zdecydowałem się jednak dać im szansę i w sumie teraz, po prawie dwóch miesiącach pracy, nie narzekam. Oczywiście robota jest daleka od wymarzonej ale wciąż lepsze to niż stanie na kasie w Maku. Z hajsem żadnych problemów.
zdjecie uzytkownika
acha - 2014-08-15 09:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałam zapytać czy ktoś był na układaniu bukietów w holandii przez firmę beetsma proszę o jakieś info jak wygląda praca i jak nazywa się zakład dziękuję
zdjecie uzytkownika
ganges - 2014-08-20 01:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robota byla, hajs niezly, moze byc
zdjecie uzytkownika
Op - 2014-08-20 10:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Beetsma oferuje całkiem sporo ofert pracy w Polsce i Holandii więc zawsze jest jakaś alternatywa wyjazdu za granicę. Wiadomo, że nie są to jakieś wymagające prace, a gdy się pozna język zawsze można próbować iść gdzieś dalej i wyżej. Myślę, że beetsma jest na tyle profesjonalnym pośrednikiem, że takie awanse powinny być w miarę naturalną koleją rzeczy. Słyszeliście o czymś takim w tej firmie czy niekoniecznie ?
zdjecie uzytkownika
Krystian - 2014-08-20 15:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jako student moge polecic te firme bez mrugniecia okiem. Prace znalezli mi dosc szybko a i jest nienajgorzej platna, czego chciec wiecej ? Do samej pracy mozna sie przyczepic ze nie jest najlzejsza no ale nie ma co cudow oczekiwac ;P
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-09-01 12:16:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencja pracy beetsma w Warszawie . OMIJAC ZDALA! NIE WYPLACILI MI PIENIEDZY ZA 3MIESIACe. Oszusci i nic wiecej. Nie polecam
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-09-02 13:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jat am praowalam z posrednictwa ich biura w poznaniu i mnie placili w terminie wiec jak dla mnie to wszystko okej polecam
zdjecie uzytkownika
Gori - 2014-09-07 13:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też nie mam żadnych uwag co do nich. Firma w porządku, uczciwa i trzymając się terminów.
zdjecie uzytkownika
Pioter - 2014-09-09 14:30:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem tam przez 8 lat tzn wzieli mnie za zakładnika i robiłem za darmo ale dostawałem jedzenie i tak nie było zle bo w polsce nie mialem co jeść. Z wyjazdu jestem zadowolony i mam zamiar wyjechać tam ponownie bo znowu nie mam co jeść. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Domi - 2014-09-09 14:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich. Pracowałam tam ciężko przez 6 mcy. Zarabiałam bardzo dużo , jakieś 5zł na godzinę. Jetstem dziewczyną do toważystwa i bardzo to lubię. Agencja w której pracowałam była bardzo eksluzywna , przychodzili do niej sami murzyni. Po 6 mca-ch niestety otwór poszerzył się w znacznym stopniu i musiałam zrezygnować z tej wspaniałej pracy gdyż klienci byli zniesmaczeni brakiem oporu trącego. Praca godna polecenia
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-01
Żródło: Gowork.pl
Holandia
( )
Firma Beetsma Sp z o.o. jest spółką holenderskiego holdingu Van Koppen & Van Eijk, który należy w Holandii do wiodących firm w sektorze pracy tymczasowej i działa w branżach ogrodnictwa, przemysłu oraz logistyki. Od założenia w 2003 roku firma rozwinęła się w międzynarodowo zarządzaną organizację zatrudniającą ponad 3000 pracowników w Holandii i w Polsce.   Obecnie poszukujemy os&
zdjecie uzytkownika
ANITA - 2014-09-14 12:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NAJGORSZA AGENCJA NA SWIECIE !! OSZUKUJA LUDZI A BABKA Z BIURA PRZESTAJE ODBIERAC TELEFONY!! NIE WYPLACAJA KASY!! OSZUSCI!!!
zdjecie uzytkownika
tom - 2014-09-19 10:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oszuści 2 razy mnie oszukali na 300zł wszystko jest czarno na białym że byłem w pracy a oni twierdzą że mnie nie było. TRZYMAJCIE SIĘ OD NICH Z DALA NIE DAJCIE SIĘ OSZUKIWAĆ
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEETSMA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x