Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: BEETSMA

zdjecie uzytkownika
AdrianSk - 2014-06-23 21:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Za ich pośrednictwem pracuję przy pakowaniu produktów, robota ciężka i trzeba być dyspozycyjnym ale za to dostaję 2 tysiące brutto a to naprawdę uczciwa kasa jak dla kogoś świeżo po maturze.
zdjecie uzytkownika
Aga - 2014-07-01 09:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aba - 2014-05-10 14:42:52]:
(usunięte przez administratora) A jeśli chodzi o wymiar czasu pracy, to różnie, dzwonili często, ja nie zawsze mogłam ze względu na uczelnie, ale w wakacje zdarzało sie nawet po 60h na tydzień, więc to od Ciebie zależy ile przepracujesz
zdjecie uzytkownika
HJ - 2014-07-09 23:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego 8 zeta to przecież żaden majątek. Tym bardziej na zleceniu. Za taką stawkę to ja bym się zastanawiał czy się nie roześmiać ;)
zdjecie uzytkownika
Zonk - 2014-07-21 01:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z mojej strony tak: zaraz po maturach postanowiłem sobie znaleźć jakąś robotę, kumpel polecił mi tę agencję. Opinie w internecie okrutne ale zdecydowałem się jednak dać im szansę i w sumie teraz, po prawie dwóch miesiącach pracy, nie narzekam. Oczywiście robota jest daleka od wymarzonej ale wciąż lepsze to niż stanie na kasie w Maku. Z hajsem żadnych problemów.
zdjecie uzytkownika
acha - 2014-08-15 09:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałam zapytać czy ktoś był na układaniu bukietów w holandii przez firmę beetsma proszę o jakieś info jak wygląda praca i jak nazywa się zakład dziękuję
zdjecie uzytkownika
ganges - 2014-08-20 01:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robota byla, hajs niezly, moze byc
zdjecie uzytkownika
Op - 2014-08-20 10:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Beetsma oferuje całkiem sporo ofert pracy w Polsce i Holandii więc zawsze jest jakaś alternatywa wyjazdu za granicę. Wiadomo, że nie są to jakieś wymagające prace, a gdy się pozna język zawsze można próbować iść gdzieś dalej i wyżej. Myślę, że beetsma jest na tyle profesjonalnym pośrednikiem, że takie awanse powinny być w miarę naturalną koleją rzeczy. Słyszeliście o czymś takim w tej firmie czy niekoniecznie ?
zdjecie uzytkownika
Krystian - 2014-08-20 15:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jako student moge polecic te firme bez mrugniecia okiem. Prace znalezli mi dosc szybko a i jest nienajgorzej platna, czego chciec wiecej ? Do samej pracy mozna sie przyczepic ze nie jest najlzejsza no ale nie ma co cudow oczekiwac ;P
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-09-02 13:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jat am praowalam z posrednictwa ich biura w poznaniu i mnie placili w terminie wiec jak dla mnie to wszystko okej polecam
zdjecie uzytkownika
Gori - 2014-09-07 13:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też nie mam żadnych uwag co do nich. Firma w porządku, uczciwa i trzymając się terminów.
zdjecie uzytkownika
D.K. - 2014-10-18 10:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak czytam te komentarze to dochodzę do wniosku że albo pracowaliśmy dla innej agencji, albo ktoś tu ostro ściemnia żeby tylko im dowalić (łagodnie to ujmując). Rzadko kiedy chce mi się pisać komuś opinie, ale takie wiadro pomyj zachęciło mnie do reakcji. W każdym razie, ja co do nich żadnych większych zastrzeżeń nie mam. Warunki mieszkaniowe nie urywały tyłka a kontakt z ich koordynatorami był taki sobie, co najważniejsze jednak - obiecana mi w biurze praca BYŁA. Płacono mi też zgodnie z ustaleniami, nie musiałem się o pieniądze prosić ani wykłócać o jakieś niedopłaty. Tak więc mogę ich ocenić pozytywnie, idealnie nie było, ale idealnych pracodawców na świecie nie ma.
zdjecie uzytkownika
jANIO - 2014-10-24 21:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A BYL KTOS NA RZEZZNIKA Z TEJ FIRMY??
zdjecie uzytkownika
Mjot - 2014-10-28 09:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie powiedzieć jak wygląda praca w Holandii? Znalazłem ofertę na pracownika magazynu logistycznego i w związku z tym chciałem się zapytać czy jest to umowa holenderska i czy tam są odprowadzane podatki? W razie czego można liczyć na pomoc Beetsma przy załatwianiu formalności z pracodawcą, wynajmie mieszkania itd.?
zdjecie uzytkownika
Anika - 2014-11-02 06:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma jest w porząadku na godzine 7.50 i duzo pracy
zdjecie uzytkownika
shelly - 2014-11-07 16:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W porządku firma, nie mam zadnych zastrzezen!
zdjecie uzytkownika
kanat - 2014-11-11 12:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swój dotychczasowy (4 mce) pobyt w Holandii dzięki beetsmie uznaję za udany. Początkowe formalności, przyjazd i praca, to wszystko jest bez zarzutów. Godni polecenia :)
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-11-13 22:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, zbieram informacje do pracy na studia o pośrednikach pracy/ agencjach. Czy mógłby mi ktoś udzielić kilku informacji? Mianowicie: - jak przebiega proces rekrutacji na stanowiska? - czy firma pomaga w odnalezieniu się w innym kraju, można liczyć na jakąś pomoc na miejscu? - gwarantują odpowiednie zakwaterowanie? Będę wdzięczna za obiektywne opinie
zdjecie uzytkownika
szakal - 2014-11-17 08:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Całkiem, całkiem. Leaderzy bardzo pomocni i w porządku. Gdyby jeszcze stawka była większa to byłoby lepiej z oceną
zdjecie uzytkownika
ediii - 2014-11-17 09:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Magda, to gdzie Ty studiujesz, że nie mówią iż osobiste przejście się do firmy z kilkoma pytaniami, za okazaniem legitymacji oczywiście jest znacznie lepsze ;)

Uwielbiam te zabiegi konkurencji...
zdjecie uzytkownika
kaska - 2014-11-18 12:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KTO JEDZIE 20 NA MIĘSO ?! W OKOLICE HAGi
zdjecie uzytkownika
patykos - 2014-11-20 22:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie szczerze czy warto wyjechać za pośrednictwem tej firmy no i przede wszystkim jakie są oferty??? Jest coś na produkcji owoce, warzywa może kwiaty albo coś w tym stylu?????? Proszę o odpowiedź
zdjecie uzytkownika
dd - 2014-11-21 16:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a konto trzeba miec w poslsce cy w holandi mozna zalozyc
zdjecie uzytkownika
duclos - 2014-11-24 00:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patykos, dla mnie warto, firma jest w porzadku. warunki na miejscu moze nie sa jak z hotelu no ale do pracy jedziesz a nie wypoczywac. ja pracowalem na kwiatach, moj kumpel na wozku widlowy. wiec rozna robota tam jest, musisz sobie do nich zadzwonic albos ie od nich przejsc i zobaczyc co maja.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-27
Żródło: Gowork.pl
Tczew
(pomorskie)
Agencja Pracy Beetsma nr rej. 5169 poszukuje pracowników na stanowisko Kasjer/Sprzedawca w markecie w Tczewie.   Zadania: - obsługa klientów, - wykładanie towaru i prace pomocnicze.   Wymagania: - dyspozycyjność, - aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna.   Oferujemy: - elastyczne godziny pracy, - terminowe wynagrodzenia. Osoby chętne proszone są o kontakt za pomocą formularza.
zdjecie uzytkownika
Adrian T. - 2014-11-26 12:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyzwoite warunki w hotelu, praca ciężka ale płatna nie najgorzej. Samą wypłatę dostawałem w terminie i bez żadnych braków, to na plus. Kontakt z koordynatorami mógłby być lepszy. Myślę że można polecić jak ktoś sobie chce trochę dorobić.
zdjecie uzytkownika
typs - 2014-11-28 01:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak byście ocenili współpracowników, czy trafia się na takich, którzy trochę nierówno pod sufitem mają czy zupełnie się to nie zdarza w Beetsma? Czytałem różne opinie o różnych pośrednikach, ale Beetsma nie wygląda pod tym względem najgorzej. Chciałbym tylko żeby teraz i to ktoś z potwierdzeniem powiedział, że warunki są dobre i warto wyjeżdżać.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEETSMA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x