Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo BEETSMA

Opinie o BEETSMA

Pracowałeś w firmie BEETSMA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dfrf - 2015-09-17 22:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze ze beetsma ( usunięte przez administratora ) opinie sobie wyrabia :(
zdjecie uzytkownika
janka - 2015-09-21 12:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
totalne DNO. za prace którą się wykonuje 8 brutto to jakiś żart, poza tym nie odpisują ma maile, nie odbierają telefonów, wypłate trzeba im wyrywać na siłę. dodatkowo spore opóźnienia przy wypłatach. jeśli oni coś chcą to do rany przyłóż, potem mają wszystkich w d... NIE polecam
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-09-21 16:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale tak naparwde nie na każdym stanowisku zarabia sie po 8 zł na godzine, tylko jako może nmagazynier czy jako pakowacz kosmetyków, to jest standardowe wynagrodzenie, nawet w niektórych firmach maja mniej płacone za godzine, a jest ciężej. Teraz szukaja osób do pracy w Warszawie, Piasecznie, Obornikach..
zdjecie uzytkownika
marian - 2015-09-26 00:00:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie powiedzialbym ze to dno... nigdzie lepiej platnej pracy niz u nich nie znalazlem, a sama firma w porzadku, zadnych problemow cale szczescie
zdjecie uzytkownika
AB6D - 2015-09-27 23:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zroznicowane te opinie byly i sie martwilem, ale po zdecydowaniu sie okazalo sie ze nie jest wcale tak zle jak to ludzie w necie pisza, zadnych walkow na wyplatach itp
zdjecie uzytkownika
korpal - 2015-09-30 20:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z wyjazdu do NL jestem zadowolony, w gruncie rzeczy wszystko spoko nie ma na co narzekać.
zdjecie uzytkownika
Iwona - 2015-10-02 00:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Póki co jestem zadowolona z wyjazdu do NL. :) Bez przerw w pracy, tygodniówki wypłacają terminowo, hotel robotniczy do przeżycia. Wyjazd z Polski załatwili bardzo szybko.
zdjecie uzytkownika
oli - 2015-10-06 06:16:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca na produkcji w Koziegłowach. Nikomu nie polecam!!! Niby śmieszne stroik ale praca fizyczna. Wielu Ukraińców, kryminalistów i patoli jak piszą powyżej. Ludzi traktują jak bydło. Ucinasz świerk obrywasz z igieł taśma jedzie. Non stop czepianie a to za rzadko a to za gęsto. I ten łysy niby ważny holender chodzący z miarką i czepiający się dosłownie wszystkiego. Wywalili kogoś dla przykładu. Siku nie możesz iść poza przerwą. Dwóch chłopa po prostu wczoraj wyszło bo p... taką robotę. Stroiki a praca fizyczna jak przy wyrębie lasu. no i brak organizacji totalnie. Każdemu gadają co innego. Nie zaczynajcie tam, szkoda waszych rąk i nóg - praca stojąca.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-10-06 19:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
traktują pracownika elegancko dopóki nie podpisze umowy, a potem to partyzantka, bo nie odbierają telefonów, wypłaty nie chcą przelać na konto i trzeba stawać na głowie, aby ją dostać.I wiem, że wielu osobom nie przelewają. Nie udostępniają tel. do księgowości, bo mają zakaz ani do dyrekcji.(w internecie też nie ma maila do szefów ).
UWAGA NA UMOWY-
- rozwiązanie musi być na piśmie, bo za każdy dzień kara 50 zł, więc jak macie umowę do końca roku, to możecie popłynąć z kasą, gdy odejdziecie, a nie zrobicie tego w formie pisemnej.pozdrawiam Marek
zdjecie uzytkownika
Szybki - 2015-10-19 10:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Firma jak firma, jeden z wielu pośredników, natomiast Pan G.M pracujący w biurze w Warszawie, to bezczelny prowokator. Żenujący poziom rozmowy i do tego obrażania w wydaniu tego pokurcza o mały włos nie skończył się złamaniem mu nosa. Takie gnidy jak on trzeba tępić i to szybciutko. Reszta personelu prawdopodobnie bez zarzutu. Ocenę wystawiam firmie niedostateczną przez w/w pracownika.
zdjecie uzytkownika
anonimm - 2015-10-20 14:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca na początku wydaje się w porządku. Później wychodzą jakieś dziwne problemy z ubezpieczeniem zdrowotnym. Okazało się, iż nie mam ubezpieczenia zdrowotnego i moje składki, które są odbierane z wypłaty wyparowały w powietrze.
zdjecie uzytkownika
andrzej_007 - 2015-10-21 15:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ogólnie firma spoko, minusy i plusy, ale jak mogą pomóc mieć robote to korzystam jak sam nie moge znalesc. Płacą normlanie wystarczy przed wyplata zadzwonic do oddzialu i dopytac czy wszystko maja czy cos dostarczyc. Tak robie i zawsze kase mam na czas.
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-10-21 20:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@andrzej_007 tez mi sie wydaje ze Beetsma Sp. z o.o. je z gory dziekist godna polecenia firma, ale piszac o wynagrodzeniu ze jest normalne to mzoesz napisac mniej wiecej jakiej wysokosci? pytam bo sama mam sie ochote dostac na stanowiska handlowca do firmy. i mam nadzieje ze spokojnie na tym stanowisku zarobie cos kolo 3000 zl?
zdjecie uzytkownika
Zażenowana - 2015-10-22 14:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma zupełnie niekompetentna, nieprofesjonalna i niepoważna. Pracowałam przez Beetsmę w hipermarkecie na kasie. Na początku wszystko było w porządku... na początku. Grafik miałam ustalany co tydzień, a więc w każdym tygodniu dostawałam sms'a z pytaniem o to kiedy mogę pracować. A więc odpowiadałam, na co dostawałam odpowiedź, że spróbują coś z tego ułożyć... i co? Na drugi dzień dostawałam wiadomość z grafikiem zupełnie nie pasującym do moich zajęć w szkole (zaocznej) i poza nią (treningi). Przed podpisaniem umowy dopytywałam czy będzie możliwość dopasowania godzin pracy do szkoły oraz treningów i zapewniano mnie, że tak będzie, ale wyszło jak wyszło.
Los chciał, że w trakcie współpracy z firmą zachorowałam i byłam na zwolnieniu lekarskim. Zwolnienie oczywiście wysłałam do firmy, wszystko było potwierdzone i w porządku... dopóki nie wróciłam do pracy, gdzie menedżerka zapytała dlaczego to do pracy nie przychodzę. Okazało się, że firma nie poinformowała o moim zwolnieniu, a w dodatku na pytania od kierowników hipermarketu o to dlaczego nie ma mnie w pracy, odpowiedzieli, że nie odbieram telefonów... BARDZO profesjonalne!
Umowę z tą firmą rozwiązałam niedługo później i nikomu NIE polecam współpracy z nimi.
Ah, wypłata też była o ok. 100zł mniejsza od tego co sama wyliczałam...
zdjecie uzytkownika
kris - 2015-10-28 20:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oli - 2015-10-06 06:16:09]:
Pracuję tam trzeci tydzień i wcale nie jest aż tak źle. Zgadzam się co do Ukraińców i patoli. A tak poza tym to praca jak każda inna na produkcji. Holendrzy owszem czasami zwrócą uwagę, ale robią to w grzeczny sposób i nie są złośliwi. Co do toalety to nie ma problemu, bo zawsze można zawołać team leadera, który zastąpi na chwilę lub kogoś przyprowadzi. Tempo taśmy nie jest duże, spokojnie idzie nadążyć. Fizycznie oprócz bólu nóg też jakoś się nie narobisz. Normalna praca na produkcji. Atmosfera ok. Team leaderzy w porządku. No chyba, że ktoś idzie na produkcję i liczy, że będzie miał własne biuro i sekretarkę i samochód służbowy. Bo patrząc na niektórych mam takie wrażenie. Ale takie osoby zazwyczaj po 1 dniu rezygnują.
zdjecie uzytkownika
Holandia - 2015-11-01 18:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie polecam wyjazdu do Holandii, dużo ludzi siedzi bez pracy, od paru tygodni ,a jak nie pracujesz to jesteś na minusie z opłatami za zakwaterowanie,jedzenie itd ,nie mówią na początku za co odbijają na miejscu po 1 wypłacie okazuje się ze masz 17 euro na kolejny tydzień do przeżycia, jeśli chcesz tu przyjechać zabi ez dużo euro i na powrót do Polski żebyś miał/a i dużo jedzenia bo na hotelach paskudne żarcie dają,ale zrezygnować nie możesz.
zdjecie uzytkownika
Toli - 2015-11-01 22:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kris - 2015-10-28 20:34:55]:
Wszystko to co napisał Oli jest prawdą.Praca dla odpornych i wytrwałych.A ty Kris pewnie jesteś z tych dowodzących?
zdjecie uzytkownika
Aaa - 2015-11-06 13:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos wybiera się do pracy przy kwiatach amarylisach 13.11.2015?
zdjecie uzytkownika
holandia - 2015-11-07 11:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wybierajcie się przez beetsma za granicę bo to dawny van kopen ... ściągają was tylko dla numeru sofi i tylko 2 razy w tygodni pojdziecie do pracy .
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-11-09 16:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale widze ze nie tylko do pracy do holandii szukaja takze i w polsce. teraz np poszukuja osob na stanowisko pracownika hipermarketu do roznych dzialow w zaleznosci od preferencji. z tego co wiem oferuj stabilna prace ale na umowe zlecenie, a wymagaja zeby posiadac aktualna podbita ksiazeczke sanepidu.,
zdjecie uzytkownika
lola - 2015-11-11 13:35:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś pracował w hipermarkecie przez tę agencję?
zdjecie uzytkownika
ajaj - 2015-11-11 19:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mika - umowa zlecenia zawsze ma swoje plusy, wiadomo, że każdy pragnie o stabilnym zatrudnieniu, ale warto aplikować na któreś ich ogłoszenie.
zdjecie uzytkownika
kon - 2015-11-13 23:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez tak uwazam, studenci tez by na tym dobrze wyszli, bo beda pare groszy wiecej do przodu i mniej potracn, grafik pewnie elastyczny?
zdjecie uzytkownika
Uksik - 2015-11-16 03:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kon zgadzam się, kumpel właśnie tak u nich pracował i z grafikiem nie było żadnego problemu, można było się też zamieniać z innymi :)
zdjecie uzytkownika
zly pracownik - 2015-11-18 11:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maja - 2015-09-21 16:56:17]:
podlanczam sie jak pracowalam o codziennie musialam placic 10 zl za kluczyk do szafki pracowniczej...wiec sie zwolnilam czekalam 2 miesiace na wyplate 1,5 miesiaca az odesla mi podpisana umowe a jak juz mi wyplacili zalegla wyplae o poracili mi dwa razy nie slusznie a odziez robocza ....miedzy czasie kontak z nimi bARDZO UTRUDNIONY wydalam kupe kasy na telefony do nich nik tam nigdy nic nie wie albo kogos ciagle nie ma albo telefony wszyskie wylaczone...do dzisiaj nie otrzymalam zwrou za nie slusznie poracone pieniadze....i zero konaku...ogolnie bardzo ekipa hamska i bezczelna pyskuja zadnego przepraszam porafia nawyzywac......nie polecam tej firmy i uwazam ze jakis uzad powinien sie nimi zajac
zdjecie uzytkownika
oooooo - 2015-11-24 09:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma niekompetentna--nie traktują ludzi-pracowników poważnie-"fair"--a kierownictwa osoby tak na prawde odpowiedniej-konkretnej brak w sensie kierownika--pracuje w tej firmie kolejny miesiąc praca fajna z fajnymi ludzmi-mam na myśli market,ale reszta to jakaś PORAŻKA--WYPŁATY DŁUGO PO TERMINIE,,NIE MÓWIĄC O UZYSKANIU INNYCH ZAŚWIADCZEŃ Z TEJ FIRMY,Z GRAFIKIEM TEŻ RÓŻNIE-a szkoda bo ja lubie swoją prace
zdjecie uzytkownika
kar1980at - 2015-11-30 10:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
na początku jest uprzejmie ale potem są schody i w samym miejscu pracy są fatalne warunki pracy plus jak się później doczytałam o tych karach bez sensu to mnie zmroziło - nikomu nie polecam tej firmy jako pośrednika pracy ! Wystrzegajcie się jej... zbojkotujcie ją. Niech zniknie i przepadnie albo niech istnieje i niech nie ma klientów w sensie osób które poszukują pracę : / NIE POLECAM trzeba na nich uważać.
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-12-01 11:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracował ktoś w Końskich przez te agencje? Co może o niej powiedzieć
zdjecie uzytkownika
STUDENT - 2015-12-02 07:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
………………OSZUSTWO………...sami sobiepiszą te pozytywne opinie !
zdjecie uzytkownika
zyt - 2015-12-02 10:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TRAGEDIA. Po tel. nie zaproszono mnie nawet na rozmowę o pracę O_o Chce pani? Proszę bardzo-od poniedziałku,dzwoni facet i mówi, że grafik wygląda tak i tak, wszystko super pięknie. W niedzielę wieczorem dostaje smsa, że ze względu na to, że nie podpisali umowy z przewoźnikiem (miały być darmowe dojazdy ich busem) rozpoczęcie zostaje przełożone o tydzień, później o drugi tydzień, później dostaje smsa (wszystko załatwiane przez smsy) że w piątek mam czekać na tel będzie nowy grafik. Nie było ani telefonu, ani pracy. Robią z ludzi idiotów i karzą czekać na pracę, której nie ma. Niepoważne podejście do ludzi, to co robią to jakaś kpina.
zdjecie uzytkownika
Bonak - 2015-12-02 21:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To słaba opinia @zyt, zwłaszcza że Beetsma szuka sporej ilości pracowników od wykładania towarów, przez pracę na magazynie. Branża różnorodna, kasa niestety trochę niska, ale idą święta.
zdjecie uzytkownika
wsa - 2015-12-11 18:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BEETSMA KATOWICE POCZĄTEK ZACHWYCAJĄCY MŁODE ENERGICZNE DZIEWCZYNY SZYBKO ZNAJĄ CI OFERTĘ PRACY TYLKO NIE ZGODNĄ Z OFERTA LUDZIE ODDELEGOWANI NA SKLEPY MUSZĄ WYKONYWAĆ WSZYSTKO TYLKO NIE SWOJE OBOWIĄZKI I DOSTAJE SIĘ DWIE UMOWY JEDNA ZLECENIE A DRUGA O DZIEŁO PATRZCIE ,CZY JEST WPISYWANA DATA ZATRUDNIENIA NA UMOWIE
zdjecie uzytkownika
german - 2015-12-13 00:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z tego co piszesz to wiele jest jeszcze w beetsmie do poprawienia, chociaz jak ja gadałem ze znajomymi to nie przedstawiali tego tak tragicznie jak to opisujesz
zdjecie uzytkownika
kinga król - 2015-12-15 22:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma oszukuje bo mam anginę ropną a każe mi do pracy iść bo jak nie pójdę do narzuci mu kare pieniężną dość tego że wykorzystują ludzi to jeszcze żadnego bhp własny sprzęt do pracy wszystkich ostrzegam nie pchajcie się do tej pracy żeby z nimi współpracować 50 tysięcy kary
daja
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-12-18 14:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam po jakim czasie pracy poprzez ta agencje dostaliście umowę i czy są oni wypłacalni?
zdjecie uzytkownika
nw - 2015-12-20 13:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tym samym dniu na e mail dostałem umowę zlecenie od nich + umowę o dzieło. Do tej pory pojęcia nie mam czemu są dwie umowy na jedno zlecenie. Cały czas czekam na wynagrodzenie. Z tego co rozmawiałem z innymi pracownikami to wypłacalna jest, ale za te pieniądze i to jak traktują ludzi nie radził bym ci się pchać w to Magdo. No chyba że potrzebujesz obojętnie jakiej pracy.
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-12-22 21:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam przez Agencję Beetsma i byłam bardzo zadowolona, a po trzech miesiącach zatrudnił mnie sklep na umowę o pracę. Kontakt był dobry, wypłaty na czas. Mogę śmiało polecić pracę przez tą Agencję.
zdjecie uzytkownika
oliwka - 2015-12-22 23:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja jestem zadowolona ze współpracy z Beetsma, dziwi mnie skąd tyle negatywnych komentarzy. Pracowałam przez Agencję dorywczo, grafiki były ustalane co tydzień i dopasowane do mojej drugiej pracy. Współpraca była bardzo dobra i jeżeli będę znów poszukiwała dodatkowej pracy to chętnie tam wrócę.
zdjecie uzytkownika
karuzel - 2015-12-28 02:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@oliwka super, że wszystko jest ustalane i można sobie dopasować grafik zajęć. Cały czas się pojawiają u nich jakieś oferty pracy, nawet praktyki mogą się trafić.
zdjecie uzytkownika
ZAŁAMANA - 2016-01-08 13:46:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM JA ROBIŁĄM W BESSTMIE JESTEM STRASZNIE OBURZONA DOSTAŁAM UMOWE NA KASY DO TESCO JEDNAK JESZCZE W SYLWESTRA POINFORMOWANO MNIE ZE NIE MA DLA MNIE W DANYM SKLEPIE PRACY A U8MOWE MIAŁAM NA DANY SKLEP DO 2016 A W STYCZNIU PO SWIETACH I TYCH NATŁOKU LUDZI MA SIE PRACOWNIKA GDZIE POWIEM GŁOSNO GDZIE W DUPIE
zdjecie uzytkownika
michalinka - 2016-01-08 17:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kazrul mają z kilkadziesiąt ofert zagranicznej pracy ale praktyk o których piszesz nie widziałem. ale fajnie że ta agencja zapewnia dużą różnorodność ofert
zdjecie uzytkownika
meggi - 2016-01-11 16:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko fanie, ale bardzo małe pieniądze - wręcz śmiesznie małe. Pracowałam podczas inwentaryzacji i za godzinę netto było 6 lub 6,50. Są inne firmy, które zajmują się inwentaryzacjami i płacą dwa razy tyle.
zdjecie uzytkownika
igor - 2016-01-11 20:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@meggi, no niekoniecznie, takie sa stawki na inwentaryzacjach i tyle. Teraz widze, że mają ogłoszenia jako Personel hali marketu - wykładanie towaru, pewnie stawka podobna.
zdjecie uzytkownika
ana - 2016-02-01 18:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pilnie poszukuję kontaktu z osobami, które zatrudnione zostały w Krośnie do Leroy merlin do wykładania towarów. Jak się z tego wymiksować? Pomoże ktoś????
zdjecie uzytkownika
german - 2016-02-01 20:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ana - 2016-02-01 18:13:04]:
no mozesz zwyczajne się do nich odezwać i powiedzieć , że nie możesz. To raczej nie będzie jakoś karane. Nastepnym razem jednak pomyśl zanim się zgodzisz.
zdjecie uzytkownika
Fakir - 2016-02-02 19:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM TEJ AGENCJI W BYDGOSZCZY! ZERO SZACUNKU, OSZUŚCI!
zdjecie uzytkownika
SANDRA - 2016-02-02 21:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To ja Ci opowiem moją i mojego partnera krótką przygodę z Beetsma bo tak się zaczęło,już na samym początku rekrutacji zostaliśmy oszukani,ponieważ zostały przedstawione nam warunki zupełnie inne niż już na miejscu w VKVE ! Za mieszkanie mieliśmy płacić 1.06 euro za każdą przepracowaną godzinę do 40 godzin i maksymalnie miała to być kwora 80 euro! Na miejscu okazało się jednak,że płaci się 35 euro podstawy + 1,75 euro od każdej przepracowanej godziny!Mieszkaliśmy ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i ćpunem z którym biuro nic nie robiło! Po tygodniu,gdzie zdążył się obłowić w żywność , papierosy i drobne pieniądze przenieśli nas na inne mieszkanie -okazało się iż trafiliśmy,,z deszczu pod rynnę"! Z pracą było różnie,właściwie na 4 tygodnie pobytu jeden przepracowałam cały gdzie przy 47 godzinach pracy dostałam jakieś ,,ochłapy " ! W pozostałych tygodniach nie zarobiłam nawet 50 euro przy pełnych trzech dniach pracy!!! Z kolei mój partner,pracując jeden dzień w szklarni dostał po 2 miesiącach wynagrodzenie za ten dzień,pomijając fakt że musieliśmy wykonać tysiące telefonów na infolinie w Hadze żeby udowodnić iż był tego dnia w pracy,ponieważ nie było go w systemie!(mają tam totalny bałagan,nic nikt nie wie) Jak się teraz okazało,wypłaty są miesięczne i na swoje urlopowe i wakacyjne musimy czekać ponad 6 tygodni...Ciekawe,czy opłacali nam ubezpieczenie skoro pobierali za to pieniążki-jestem w trakcie ustalania tego!Kwitując: NIE POLECAM przygody z tą firmą,chyba że satysfakcjonuje kogoś wynagrodzenie tygodniowe nie pozwalające nawet utrzymać się na miejscu, nie mówiąc już o chęci odłożenia czegoś bądż wysłania rodzinie ! Dla ludzi którzy borykają się z podjęciem decyzji wyjazdu przez tą firmą stanowczo ODRADZAM!!!
zdjecie uzytkownika
hozel - 2016-02-03 20:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy sandra nie można było na miejscu w jakiś sposób zrezygnować z tej pracy skoro warunki były bardziej niekorzystne? Ja ostatnio zastanawiałem się czy nie jechać z nimi do pracy na produkcję..
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: na początku było miło normalnie jak na każdej rozmowie
trzeba bardzo uważnie znać prawo pracy i prawidłowe
wzory dokumentów i bardzo uważnie czytać treść
ofert odpowiednio je czytając - przeczytałam je źle
i masz babo placek
Warunki pracy u pracodawcy są nie do przyjęcia.
Pytania: W JAKI SPOSÓB ODSTĄPIĆ OD UMOWY ZLECENIA I UMOWY O DZIEŁO ŻEBY NIE PŁACIĆ TYCH IRRACJONALNYCH I ŻENUJĄCYCH KAR ?
zdjecie uzytkownika
Kandydat - 2016-02-04 17:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Dziś zostałem powiadomiony ze w poniedziałek odbędzie się ze mną rozmowa rekrutacyjną na stanowisko koordynatora operacyjnego czy może ktoś już miał taką rozmowę?O co pytają i co proponuja
zdjecie uzytkownika
erfgt - 2016-02-05 20:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wiesz sprobowac zawsze mozna..ja sie zastanaiwalem nad aplikowaniem do nich jako manager do spraw sprzedazy islug HR, mysle ze warunki korzystne sa..

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEETSMA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert