logo BEETSMA

BEETSMA

Wrocław

Opinie o BEETSMA

Bombel 2017-04-29 09:17
BEETSMA to naprawdę sprawdzona agencja i można korzystać z ich ofert pracy za granicą gdyż tam wyjeżdżałam. Nie korzystałam z ich oferty w kraju to nie wiem i nie wypowiadam się. W Holandii było spoko.
1
berton 2017-05-04 09:46
nie mialem z nimi problemow
1
Hanka 2017-05-05 22:21
BEETSMA jest fajna agencją. Nie ma z nimi problemów, zresztą większość ma takie zdanie o nich. Polecam
1
Ja 2017-05-06 09:53
Mam pytanie, czy Wy też musieliście wysyłać skan dowodu ?? z góry dzięki
1
Bazyliszek 2017-05-10 12:14
Takie agencje jak BEETSMA można polecać innym z czystym sumieniem. Myślę jednak, że nie każdy nadaje się do wyjazdu za granicę do pracy. Tam nie jest lekko.
1
Ja 2017-05-10 17:44
Pracownik hotelu bez znajomości języka

Firma Beetsma Sp z o.o.nr - certyfikatu 5169 - jest spółką należącą do holenderskiego holdingu Van Koppen & Van Eijk, który należy w Holandii do wiodących firm w sektorze pracy tymczasowej.

Poszukujemy osób do sprzątania hotelu.
Miejsce pracy: Holandia

Czy ktoś coś wie na ten temat, może ktoś był?
1
Ja 2017-05-10 17:44
Pracownik hotelu bez znajomości języka

Firma Beetsma Sp z o.o.nr - certyfikatu 5169 - jest spółką należącą do holenderskiego holdingu Van Koppen & Van Eijk, który należy w Holandii do wiodących firm w sektorze pracy tymczasowej.

Poszukujemy osób do sprzątania hotelu.
Miejsce pracy: Holandia

Czy ktoś coś wie na ten temat, może ktoś był?
1
Martyna 2017-05-14 10:34
Jeśli komuś nie odpowiada praca organizowana przez agencję może spróbować sam na własną rękę szukać .
1
Czarek 2017-05-24 11:28
Ja tez nie wypowiadam sie na temat pracy przez biuro w Polsce - bo nie mam z tym doswiadczenia, ale praca za granica z nimi przebiegla bardzo dobrze
1
Gwardian 2017-05-28 03:14
Mam pytanie , na "wiekówce" 20 lat ile płacą? Wie ktoś coś może? Chodzi mi o wyjazd do Holandii.
1
patryk lodz 2017-05-29 19:08
witam.Właśnie wybieram sie z dziewczyna do pracy jako order picker czy wyjechałeś i mozesz cos o niej powiedziec
1
Basia 2017-06-01 09:41
BEETSMA jak zwykle nie zaskoczyła swoją ofertą prac. Można wybierać i z całą pewnością coś znajdziemy.
3
Makalos 2017-06-05 14:01
Tez jadę z 3 osobami na to . Pozdrawiam !
1
Basia 2017-06-13 21:57
Czy mógłby stok napisać kilka słów na temat pracy w szklarni w Hadze? Jakie prace wchodzą w grę? Chodzi o rośliny oczywiście? Ile da sie zarobić i w jakim czasie?
1
PatrykLODZ 2017-06-20 07:12
A kiedy wyjeżdzasz my w piątek
1
Kasia 2017-06-20 09:35
bylam z nimi rok temu na wakacjach - jestem w trakcie zastanawiania się czy i w tym roku uda mi sie wszystko pogodzic i wyjechac, ale dla osob szukajacych pracy w tym okresie - szczerze polecam
1
Basia 2017-06-20 11:11
BEETSMA to super agencja, zawsze maja dużo ofert ale teraz jest super taki wybór. Byłam za ich pośrednictwem i pracowałam w szklarni, zarobiłam dobrze chociaż nie ukrywam , że trzeba się napracować. Dla mnie to jest oczywiste ale nie dla wszystkich.!
1
Ewa 2017-06-21 16:46
to agencja ktora tylko obiecuje, a rzeczywistosc ktora spotykasz w Holandi jest inna niz ci obiecywano.Zastanowcie sie czy warto przez ta agencje jechac.Ja juz nigdy...nigdy... sie niedam omamic...Na obiecane mi godziny niby 38 godz tygodniowo, mialam w sumie 100 w miesiacu.Dobrze, ze sie wzielam i przyjechalam do Polski, teraz szukam solidnej agencji a nie takiego gowna...Malo tego! koordynatorzy na miejscu co maja cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie znaja jezyka. No i najwazniejsze: platne obiady, ktore laduja w koszu takie dobre nawet gdy ich nie bierzesz to placisz 5euro na glowe dziennie, poprostu przegiecie.Zarobki sa ukrywane, kazda firma do ktorej Cie rzucaja(podpisywalam, ze nie chce byc skoczkiem) placi inaczej i nie wiesz tak naprawde za ile pracujesz, dowiadujesz sie dopiero na koniec miesiaca. KAZDEMU ODRADZAM!
7
Ewa 2017-06-21 16:46
to agencja ktora tylko obiecuje, a rzeczywistosc ktora spotykasz w Holandi jest inna niz ci obiecywano.Zastanowcie sie czy warto przez ta agencje jechac.Ja juz nigdy...nigdy... sie niedam omamic...Na obiecane mi godziny niby 38 godz tygodniowo, mialam w sumie 100 w miesiacu.Dobrze, ze sie wzielam i przyjechalam do Polski, teraz szukam solidnej agencji a nie takiego gowna...Malo tego! koordynatorzy na miejscu co maja cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie znaja jezyka. No i najwazniejsze: platne obiady, ktore laduja w koszu takie dobre nawet gdy ich nie bierzesz to placisz 5euro na glowe dziennie, poprostu przegiecie.Zarobki sa ukrywane, kazda firma do ktorej Cie rzucaja(podpisywalam, ze nie chce byc skoczkiem) placi inaczej i nie wiesz tak naprawde za ile pracujesz, dowiadujesz sie dopiero na koniec miesiaca. KAZDEMU ODRADZAM!
6
Darek 2017-06-24 21:57
Dla nieudacznika zawsze będzie coś co mu się nie podoba. Trzeba jechać samemu bez pomocy będzie wówczas lepiej
1
monika 2017-06-27 14:41
u mnie z godzinami nie bylo problemow
1
zainteresowany 2017-06-28 15:32
wyjazd z nimi na wakacje jest ok, moja kolezanka byla i nie narzekala,
ja chyba tez pojade - jest tu jakis student, ktory wybera sie do Holandii? Macie jakies fajne oferty?
3
daniel 2017-06-29 16:54
Chciałbym pojechać z Beetsma? Ktoś może się skontaktuje ze mną, kto też się zastanawia ? Wspólnie lepiej niż samemu jechać, a z moich znajomych ludzie nie bardzo chcą. Jestem studentem z Krakowa :)
Mój mail: lukaszyk.daniel@gmail.com
2
pracownik beetsma 2017-06-30 21:18
Najgorsza agencja. Kłamią i oszukują na pieniądzach młodych ludzi.
2
lala 2017-07-02 13:16
hej, ja sie wybieram z chłopakiem, z Krakowa, w czwartek albo w niedziele ;)
1
Beetsma Haha 2017-07-04 09:27
NAJGORSZA AGENCJA!!! BRAK WYNAGRODZENIA NA CZAS, CIĘTE GODZINY I DO TEGO BEZCZELNI PRACOWNICY!!!
3
zania 2017-07-06 18:03
aktualna jeszcze jest ta praca?
1
zania 2017-07-06 18:07
tez chcialabym pojechac. Jak ktos ma jakikes oferty to prosze pisac nma mail : zanettka11@interia.pl
1
Klient 2017-07-14 11:45
BEETSMA nie zaskoczyła mnie swoją pokaźną lista ofert. Zawsze przygotowani z dużym pakietem. Fajnie mi się z nimi współpracowało i wszystko było dopilnowane, nie miałem żadnych problemów. Polecam agencję!!!
1
Kasia 2017-07-14 21:57
polecam :)
Jestem zatrudniona przez tą firmę we Wrocławiu. Zero problemów, wypłaty na czas, świetny kontakt z pracownikami Beetsmy.
1
Danuśka 2017-07-20 12:23
Mam pytanie zanim zgłoszę się do agencji. Czy jadąc do Holandii muszę znać język holenderski czy wystarczy angielski?
1
hej 2017-07-29 20:38
Miło nam pracowniku beetsmy za opinie :D
1
hej 2017-07-29 20:40
Nie polecam !!!
1
Tolek 2017-07-31 12:43
Fajna agencja to i fajne oferty mają. Są profesjonalistami więc można spokojnie z nimi współpracować bo wiedzą co do nich należy. Pracowałem i dlatego piszę te kilka zdań bo biadolenie niektórych strasznie mnie denerwuje.
1
Anty Beetsma i Van Koppen 2017-08-06 19:30
Nie polecam ani agencji pracy Beetsma, ani pracy dla Van Koppen & Van Eijk. Pani Anna Sz. z Gdańska, jak i pewnie wszyscy pracownicy agencji, nie są zupełnie poinformowani o warunkach pracy jak i mieszkaniowych. Na miejscu dopiero okazuje się jaka jest prawda. Cytując Pana Michała z Van Koppena "w Polsce mówią Wam ogólniki, a w praktyce jest inaczej". Mówiono nam, że wyjazd jest na min.3 msc z możliwością przedlużenia, a praca okazała się owszem, ale na 3 tygodnie! Nowa oferta przedstawiona przez Pana M.z Van Koppena polegała: bierzesz albo spadaj.
Absolutnie odradzamy Hotel Waikiki. Obowiazkowe ochydne obiady za 35 euro, ale jesli pracujesz na nocke, niewiadomo czy go otrzymasz, bo kazdy moze Ci go wczesniej zjesc, ale zaplacic i tak musisz. Zdzieraja kase za hotel. W tej cenie mozna wynajac w Holandii spore mieszkania. Wyplata na czas.
2
Karol 2017-08-09 21:20
Czy ktoś korzystał z pośrednictwa tej agencji przy pracach w Polsce? Słyszałem dobre opinie o agencji ale po lekturze opinii na forum mam mieszane uczucia.
1
slask 2017-08-13 12:41
Witam, jak wygląda zakwaterowanie w Echt (Action)? Czy jest tam siłownia? Dzięki.
2
Janek 2017-08-14 14:15
Jeszcze dużo wody w Wiśle musi przepłynąć zanim niektórzy nauczą się myśleć poważnie i pracować sumiennie, bo agencja jest spoko!!
ela 2017-08-23 07:56
hej zgadzam sie ze wszystkim co do agencji van kopen hotel masakra i wymuszanie na ludziach ze musisz zjesc obiad od nich mnie do tej pory scigaja bo niby obiady nie zaplacilam i mam je zaplacic .a mieli potracic z wyplaty masakra jakas .poprostu .wakacyjne nie wyplacone bo poco komus sie przydalo napewno . Co do drugiej agencji niewiem.
1
Benek 2017-08-24 08:38
Czy może mi ktoś podpowiedzieć co to jest za praca - animator którą znalazłem w ostatniej ofercie? W jakiej branży jest zatrudniany i czy da się na tym etacie zarobić jakieś godziwe pieniądze? Będę wdzięczny za informacje,
Edyta 2017-08-25 13:41
Ktoś może odpowiedzieć użytkownikowi @Benek na temat pracy animatora z agencji BEETSMA? A ktoś pracował ostatnio z tą agencją i może powiedzieć jak się współpracuje? Czy można liczyć na dobre warunki zatrudnienia? To ważne informacje dla osób chcących pracować.
Justyna 2017-09-15 12:06
Byłam na cebulkach. Ja nie narzekalam na brak pracy.
Justyna 2017-09-15 12:07
Byłam na cebulkach. Ja nie narzekalam na brak pracy.
Edyta 2017-09-15 12:19
@Justyna a wszystkie warunki jakie zagwarantowała Ci firma BEETSMA były odpowiednie? Było tak samo jak się umówiliście wcześniej? A jak wyglądały warunki noclegowe? To są informacje ważne przed podjęciem decyzji o wyjeździe do pracy.
Justyna 2017-09-15 12:29
Firma nie obiecylama mi 5 gwiazdkowego hotelu, a przecietne warunki.- lozko, szafki itp. Bylo tak, jak przedstawiala mi pani w biurze. tylko mialam jezdzic rowerem, ale okazalo sie, ze jednak bedzie auto do pracy.
Karolina K 2017-09-18 10:43
Świetna współpraca. Polecam:)
1
Joanna Małolepsza 2017-09-18 13:06
Wyjechałam przez Beetsma do pracy. Zakwaterowanie ok, bywało lepiej ale mieszkałam juz w gorszych warunkach. Obsługa w biurze ok, wszystko sprawnie załatwione.
globtroter 2017-09-19 12:41
wyjezdza ktos 28 wrzesnia na salatki?
slaw 2017-09-20 09:16
Wyjechałem przez agencję z Czestochowy, nie mogę narzekac. Mieszkanie tak jak sie umawialiśmy, pracy póki co nie brakuje.
Siwy 2017-09-20 09:39
Pracowałem w tamtym roku i wiadomo ze luksusów na mieszkaniu nie bylo ale ogolnie koordynator pomocny, praca tez mi sie podobała. Nie narzekam, chętnie jeszcze wyjade jak bedzie potrzeba
Zostaw swoją opinię o BEETSMA - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEETSMA