Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BEETSMA

Pracowałeś w firmie BEETSMA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
raskol - 2015-04-24 00:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jak ludzie, da sie przeżyć. Zresztą, jechałem do NL do roboty i poza tymi warunkami mieszkaniowymi to nie miałem na co narzekać, wątpie czy te wszystkie negatywy są prawdziwe, moje doświadczenia mówią mi inaczej...
zdjecie uzytkownika
fgfhj - 2015-04-24 20:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda sprawa z dojazdem ? na prawde wszyscy jezdza rowerami po 10 km do pracy?? A PRZY różach dużo jest godzin w tygodniu ?? podobno w weekendy sie pracuje
zdjecie uzytkownika
Lopez - 2015-04-25 14:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wazne zeby godizny pracy sie zgadzaly ,a klimatowe pokoje na poddaszu mnie nie odstraszaja ,dojazd nawet rowerem zawsze spoko
zdjecie uzytkownika
zenek - 2015-04-26 23:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
generalnie to staraja sie ogarnac tak zeby z grupy ktos mial prawo jazdy i wtedy jedzie sie do pracy cala grupa ich smaochodem
co do firmy to uwazam ze nie ma zbytnich powodow do narzekan rzetelny pracodawca i tyle
zdjecie uzytkownika
Baraquda - 2015-04-27 15:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lopez - 2015-04-22 14:59:33]:
Firma też działa i zatrudnia na terenie Polski...
zdjecie uzytkownika
ferran - 2015-04-27 23:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lopez - 2015-04-22 14:59:33]:
bo oni zatrudniaja nie tylko w holandii, w polsce tez, ja np. pracowalem w tesco przez 3 miesiace od stycznia i nie narzekam
zdjecie uzytkownika
Lopez - 2015-04-28 12:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyspieszyli mi wyjazd do Tuinbouwbedrift Theo Zwinkels B.V w Naaldwijk praca przy chryzantemach z 6 maja na 4 maja ale musze byc na weekend zeby podpisac formalnosci na miejscu , czy ktos rowiez sie wybiera? rojewski-m@go2.pl
zdjecie uzytkownika
razio - 2015-04-29 21:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siedziałem w Holandii trzy miesiące, z początku było tak sobie, szczególnie warunki mieszkaniowe mi się nie podobały... ale poza tym to jednak ogólnie było w porządku.
zdjecie uzytkownika
Lopez - 2015-05-01 13:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [[[[[[[[[[ - 2015-04-22 09:16:16]:
ja ajde na chryzantemy z bestmy tak zeby sie zmeiscic w czasie od 9 do 12 w hadze u nich w burze jedzie ktos na termin rozpcozecia pracy 6 maja pryz chryzntemach?
zdjecie uzytkownika
Matka - 2015-05-03 14:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdzie nie wyjeżdżajcie z tej agencji !!!!!!!!! Syn sprzedał samochód żeby tam wyjechać po trzech miesiącach wraca z kontem na minusie po prostu rzadzi tam Polska mafia !!! Jak koordytanowi zapłacisz 60 euro tygodniowo to prace ci zapewnią koordynatorzy po wyrzuceniu ich z pracy za przestepstwa zostali po kilku miesiacach spowrotem przyjeci tam sie dzieja takie rzeczy że w głowie sie nie miesci . Hotele to porażka dosłownie brud smród i Polskie zarzadzanie odciaganie pieniedzy za syf cały a pracy brak ,zapewnia ci tyle pracy żeby móc sobie odciagnąc za hotel, jedzenie i ubezpieczenie , a tobie nic nie zostanie .Ostrzegam was jedzcie ale nie z tej agencji!! Nasz finał znajdzie sie w sądzie i pip . Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Albert - 2015-05-04 17:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracował ktoś dla nich w Holandii jako rzeżnik ?
zdjecie uzytkownika
Kodar - 2015-05-06 00:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do matka...
jasne, warunki nie są jakieś super ale bez przesady. Żadnemu koordynatorowi nie musiałem płacić łapówek, praca jak najbardziej była więc ta historia nie specjalnie mi się kupy tryzma.
zdjecie uzytkownika
Simon - 2015-05-07 15:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos w niedziele do roboty na chryzantemy z beersmy?
zdjecie uzytkownika
Lopez - 2015-05-08 14:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Simon - 2015-05-07 15:59:46]:
ja mam termin przelozony na 28 maja przy chryzantemach , mialem jechac w ubiegla neidziele ale sprawy mnei zatrzymaly,podpisalem umowe wstepna w poznaniu
zdjecie uzytkownika
kurkz - 2015-05-08 21:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem w NL od trzech tygodni i póki co jest w porządku... będe informował co dalej...
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-05-08 22:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam jechac po 20 maja i są tak skrajne opinie o tej firmie ze juz nie wiem co mam robic, jade z Radomia
zdjecie uzytkownika
Lopez - 2015-05-09 15:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kurkz - 2015-05-08 21:43:21]:
przy czym robisz jakie miasto:>
zdjecie uzytkownika
Lopez - 2015-05-09 15:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magda - 2015-05-08 22:42:51]:
a Ty Madzia?:)
zdjecie uzytkownika
eloma - 2015-05-18 00:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wrociłam i jestem zadowolona :) myślałam że będzie gorzej a było bez niemiłych niespodzianek
zdjecie uzytkownika
Martusia - 2015-05-18 15:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NIEZADOWOLONA - 2015-04-22 14:29:58]:
powiem ci jedno ja tam pracowalam i bylam zadowolona wiec nie wiem o co ci chodzi... A co do stawki tej niby zekomych 9zl. to mi odrazu powiedzieli ze na reke jest 7.70 zl wiec nie wiem czemu taka zdziwona jestes. A takim pisaniem niczego nie zdziałasz zeby im zaszkodzić
zdjecie uzytkownika
MATEUSZ - 2015-05-19 20:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Ludzie jak czytam te komentarze wasze co nie którzy pisza ze chca wyjechac za granice przez Beetsma smiac sie chce. Oni nie potrafia w Polsce dotrzymac stawki godzinowej zgodnej na umowie a co bedzie za granica !!!! Stawka 6 euro na godzine za granica przeciez to jest smiech na sali bo nikt za granica za takie pieniadze za te 6 euro nie pójdzie pracowac. Te 6 euro to jest tylko na chleb i konserwe nic pozatym. Ja kiedys w zeszlym roku pracowalem przez firme Beetsma w Polsce i do dzis nie widze pieniedzy zadnych i w dodatku po roku czasu do mnie bezczelnie Beetsma wypisuje sms-y ze maja dla mnie prace doslownie PARODIA I NIE POROZUMIENIE TA FIRMA. A jak podpiszecie ta smieszna umowe o dzielo to sie beda z was smiac w tym biurze. PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
MATEUSZ - 2015-05-19 21:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NIEZADOWOLONA - 2015-04-22 14:29:58]:
Masz racje z tym co napisalas o tych pieniadzach. Napisz mi czy ci je wyplacili ??
zdjecie uzytkownika
ktojajestemniewiemsam - 2015-05-21 08:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Mam pytanie. Orietujecie sie moze czy w tej agencji jest jakis minimalny okres podjecia pracy np. 3 miesiace?
Bo chodze szukam pracy wakacyjnej od lipca do konca sierpnia i wszedzie praktycznie trzeba jechac na 3 miesiace. Orietuje sie ktos jak jest tu? Albo moze znacie jakas agencje pracy w ktora mozna polecic? Z gory dzieki
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: chaos I brak organizacji w biurze w Radomiu I Wroclawiu, zaoferowano mi prace ktora nie istnieje a nastepnie powiedziano ze pomoga mi w znaleziuniu pracy.
Pytania: Rozmowa trwala 2 minuty, darmo stracilem czas na przyjazd z Zamoscia. Agata A z biura w Radomiu powiedziala ze bez sensu byl moj przyjazd na romowe - mimo ze dzien wczesniej potwierdzla aspotkanie ze mna. Zmarnowalem czas I pieniadze na przyjazd do Radomia!
zdjecie uzytkownika
majkel22 - 2015-05-22 16:28:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema jedzie ktos na szklarnie przy różach w następny piątek do miejscowosci almere?
zdjecie uzytkownika
toni - 2015-05-22 21:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktojajestemniewiemsam - 2015-05-21 08:00:06]:
Nie powiem Ci na sto procent bo już do końca nie pamiętam, ale chyba rok temu nie było niczego takiego że był jakiś minimalny okres. A samą Beetsmę mogę polecić, w tym roku też będę jechał do Holandii przez nich.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEETSMA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BEETSMA?
Zadaj pytanie
alert