logo BEETSMA

BEETSMA

Wrocław

Opinie o BEETSMA

basia 2016-11-07 11:18
Dostalam, nie znalazlam :)
karolcia 2016-11-07 18:38
hej ktos wybiera sie na kaktusy teraz do halandi z beetesma .
Maria 2016-11-07 21:48
Hej. Moja mama wyjeżdża do Holandii w czwartek 10.11.16r. do Aalsmeer, ale nie wiem na co...
karolcia 2016-11-08 06:35
hej ale z beetesma .a mozesz sie dowiedziec naco jedzie bede wdzieczna a co myslisz o tej firmie poD
D 2016-11-15 01:23
11 12 zł? 13 zł brutto jak już dokładnie to 12,13 zależne od stanowiska...
Mariusz 2016-11-22 10:03
Towarowanie Tesco ul. Długa (nocki): Wypłata zawsze była na czas (20 dnia miesiąca), co do wypłaty zawsze dostawałem co do grosza, dokładnie taką na jaką się umówiliśmy i taką jaka mi wychodziła po wyliczeniu godzin na karcie obiegowej. Stawka dobra jak na agencje pracy tymczasowej. Wszystko sprawnie, mili ludzie pracujący w agencji.
Pokrzywdzony 2016-11-22 10:16
Zarobki są nawet w porządku, ale tym mnie zrazili. Każdy z kolegów z Beetsmy dostał wypłatę dnia 10. Teraz jest 22, a ja dalej czekam! Powód? Księgowa mojego e-mail'a z dokumentami miała w spamie, a koordynator obiecywał mi wypłatę już od dnia 10. Co zabawniejsze - wczoraj zarzekali się, że wysłali przelew. Dalej nie doszedł. Przez ich gównianą pracę musiałem się zapożyczyć , by żona i dziecko mieli co jeść.
Ja 2016-12-07 08:51
Hej czy ktos wyjezdza 08.12 z beetsma poznan do holandii do Hoorn lub moze ktos tam jest i jak tam jest prosze o odpowiedz
1
Niezadowolona 2016-12-09 11:18
Witam, nie polecam pracy w Beetsma (Poznań), ponieważ pracowałam 6 dni w Tesco i siódmego dnia jadę do pracy i dowiaduje się że nie mam przez nich potwierdzonych godzin pracy i mogę wracać do domu. Zadzwoniłam i Pani z tej firmy przeprosiła i powiedziała że wyjaśnij ta sprawę i do mnie zadzwoni. Nie zadzwoniła a ja od dwóch dni próbuje się z nimi skontaktować i nic. Więc ani pracy, ani wypłaty NIE MA! wręcz jestem na minusie bo straciłam na badania i na dojazd.
1
ag 2016-12-14 21:24
Czy wyjeżdża ktoś z tej firmy 5 stycznia do Holandii?
2
Oni 2016-12-15 09:25
Do ag
Gdzie wyjezdzasz 05.01 i do czego
ag 2016-12-15 12:16
Mam propozycję do dwóch miejsc, przy czym jedna ma być raz w tym zakładzie raz w innym, druga już w jednym miejscu ,Germaco w miejscowości Bovenkarspel. obie to praca przy tulipanach. komentarze jednak nie zachęcają do wyjazdu.
Amelia 2016-12-15 15:44
Ja Germaco polecam, w sensie ze konkretnie wypłacają, nie brakuje godzin. Zakwaterowanie moze mogłoby byc lepsze, ale sama praca i wyplaty nienajgorsze.
Syla 2016-12-15 17:30
Hej , tak ja wyjeżdżam na róże , a ty ?
ag 2016-12-15 19:22
Tulipany, a gdzie konkretnie jedziesz?
Syla 2016-12-16 19:29
Ja do Poeldijku a ty ?
Martin 2016-12-16 20:44
Hej. Ja jade 5ego do Echt a Ty do jakiego miasta? Podaj jakiś namiar, może pojedziemy razem☺
Zainteresowany 2017-01-08 09:13
Hej,jestem zainteresowany wyjazdem do Echt przez tą agencję, czy mógłbyś mi udzielić kilku informacji bo jak się domyślam jesteś już na miejscu? . Pozdrawiam :)
bobu 2017-01-18 08:10
Witam w listopadzie 2016 wyjechałem z nimi do NL a dokładnie do roosendaala do pracy przy rozladunku kontenerów z odzieza i butami. co sie okazało na miejscu pracowałem wraz z dwoma innymi osobami jako skoczkowie rzucali nas po całej holandii . jezdzilismy od zakladu do zakładu pracujac po 3, 4 godz dziennie, (usunięte przez administratora)
1
Basia 2017-01-22 17:09
Chciałabym wyjechać do Holandii do bukietowania kwiatów, czy to jest aktualne?
1
tabtab 2017-01-22 19:45
Witam czy ktoś słyszał o projekcie
Nazwa projektu: De Ree Holland, miejscowość: Lisserbroek.
Firma Beetsma oferuję tam pracę
Wyjazd w przyszłą niedzielę.
Czy może ktoś tam jedzie?
Czy wogóle warto jechać ?
Ivon 2017-01-24 13:18
Pani Basiu ja też mam ofertę wyjazdu do kwiatów gerbery, płatne 6,15 brutto, na okres 8 miesięcy do Holandii, rzekomo ze za mieszkanie odbijają , ale mam bardzo duże obawy
ULABRZYDULA 2017-01-25 09:57
Ponieważ nie ma opini na łódzkiej stronie wyrażam tutaj swoją opinie.JeSli chodzi o łódzkie biuro,to do czasu kiedy była pani Mariola wszystko działało jak szwajcarski zegar.Teraz pan łukasz zarrządza jako menager i średnio mu to wychodzi.Kadry też mają bałagan zamiast mnie wysłać wypłatę wysłali innej dziewczynie o tym samym imieniu i nazwisku(co najfajniejsze nie pracuje u nich od2lat,poprostu zbieżność imion i nazwisk)Wypłatę mi wyrównanono z opóżnieniem.ALE FIRMA OK!!!!!!!!!
kacper 2017-01-31 16:27
nie polecam bo na zapalki nie da sie zarobic...........................................
Babajaga 2017-02-02 15:30
Czy ktoś jest już na bukietowaniu kwiatów i mógłby napisać jakie są warunki i czy jest praca.
Mira 2017-02-14 12:06
To super firma i tylko dzięki nim stanęłam na nogi .
Syla 2017-02-14 15:28
Hej , ja jestem na tym , napisz pod adres emilja.17@vp.pl to napiszę ci więcej co i jak ;)
guti 2017-02-22 13:39
mam pytanie mam propozycje wyjazdu z beetsmy na rozładunek i załadunek jak mówicie warto czy nie
Sapi 2017-02-23 10:17
Fajna agencja i dobrze mi się z nimi współpracuje
Basia 2017-02-25 09:07
Mogę potwierdzić opinię, że to naprawdę fajna agencja.
kala 2017-03-01 09:21
nie mialam z nimi problemow tj. wyplata na czas
w ogole zadnych wiekszych zastrzezen nie mam
Edyta 2017-03-06 09:01
Jak wygląda zakwaterowanie i transport do miejsca pracy? Zależy to od miejsca czy wszędzie obowiązują takie same standardy?
Rozczarowana 2017-03-06 13:40
Nie polecam współpracy z nimiprzy jednorazowych, dorywczych zleceniach typu inwentaryzację. Kompletna strata czasu, przez niekompetencje ludzi z agencji od stycznia czekam na, niewielkie bo niewielkie, ale uczciwie zarobione pieniądze.
1
Edyta 2017-03-08 16:12
Rozczarowana, czy niewypłacone w czasie wynagrodzenie to jedyny minus pracy?
znawca 2017-03-13 14:44
tez mam propozycje na rozladunek zaladunek, pojechales tam moze ?
albi 2017-03-17 10:30
Wybiera się ktoś może do pracy w holandii jako order picker??
zadowolona 2017-03-22 10:36
dzięki nim stanęłam na nogi!
Tomek 2017-03-25 21:26
Hej. Jedzie ktos moze na papryki 30 marca?
Natalia 2017-03-26 10:55
Myślę o wyjeździe do pracy w szklarni z różami,to praca stała. Na jak długo można wyjechać? Czy mieszkania na miejscu są ok? Jakie pieniądze można zarobić? Co z językiem, czy trzeba znać dobrze czy tylko do rozmowy, podstawy? Słyszałam o agencji dobre opinie.
Neo7788 2017-03-29 12:59
Witsm jade 4.04.2017 do holandii na tulipany. Jedzie ktoś moze?
ben 2017-04-04 09:09
fajnie wspominam czasy współpracy z Beetsma
Marta 2017-04-05 10:42
W jakim mieście jest praca dla pracownika szklarni w Holandii? Może ktoś na tym forum wie? Jak długie są wyjazdy?
olka 2017-04-06 13:21
bardzo nieprzyjemna rekruterka pracująca we Wrocławiu skutecznie zniechęca do pracy w tej firmie... Zero profesjonalizmu, zero poszanowania dla człowieka i zero prezencji... Jednak na takim stanowisku powinna pracować osoba która po pierwsze potrafi pracować z ludźmi i jest kompetentny a po drugie wygląda jak należy...
Basieńka 2017-04-09 11:49
Bardzo dobrze pracuje się z agencją BEETSMA, potrafią zorganizować pracę i warunki mieszkaniowe na miejscu. Pracowałam za ich pośrednictwem i dobrze to wspominam.
pawel 2017-04-11 12:51
hej jedzie ktos moze na papryke po swietach
pawel 2017-04-11 12:54
chodzi mi o wyjazd z Beetsma Poznan
milanista35 2017-04-14 10:40
Jadę w czwartek
Kryśka 2017-04-18 10:26
Pracownik szklarni - papryka, pomidory, ogórki w Holandii, taka oferta mnie interesuje. Może ktoś mi powiedzieć ile na tym zarobię? Jakie mieszkania nam dają? Na jaki okres są podpisywane umowy? Słyszałam, że agencja jest spoko i można dobrze zarobić.
wieczny student 2017-04-18 15:32
Pracowałem jako student na wakacjach w Holandii - nie przypominam sobie żadnych przykrych sytuacji, ani związanych z pracą ani z samą Beetsmą, wiec dla młodych jak najbardziej polecam
milanista35 2017-04-19 16:36
9,43 brutto na godzinę.Zarobisz w zależności od tego na jaką szklarnie trafisz.Mieszkania rózne,lepsze i gorsze.Umowę,przynajmniej na poczatku podpisujesz na....tydzień
Zostaw swoją opinię o BEETSMA - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEETSMA