Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: BEETSMA

zdjecie uzytkownika
Domi - 2014-09-09 14:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam wszystkich. Pracowałam tam ciężko przez 6 mcy. Zarabiałam bardzo dużo , jakieś 5zł na godzinę. Jetstem dziewczyną do toważystwa i bardzo to lubię. Agencja w której pracowałam była bardzo eksluzywna , przychodzili do niej sami murzyni. Po 6 mca-ch niestety otwór poszerzył się w znacznym stopniu i musiałam zrezygnować z tej wspaniałej pracy gdyż klienci byli zniesmaczeni brakiem oporu trącego. Praca godna polecenia
zdjecie uzytkownika
ANITA - 2014-09-14 12:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NAJGORSZA AGENCJA NA SWIECIE !! OSZUKUJA LUDZI A BABKA Z BIURA PRZESTAJE ODBIERAC TELEFONY!! NIE WYPLACAJA KASY!! OSZUSCI!!!
zdjecie uzytkownika
tom - 2014-09-19 10:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oszuści 2 razy mnie oszukali na 300zł wszystko jest czarno na białym że byłem w pracy a oni twierdzą że mnie nie było. TRZYMAJCIE SIĘ OD NICH Z DALA NIE DAJCIE SIĘ OSZUKIWAĆ
zdjecie uzytkownika
David - 2014-09-24 17:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta firma to banda oszustów nie brac pracy od nich . mnie oszukali i nie wypłacili pieniedzy . złodzieje sami .nie polecam nigdy
Oferty Pracy odpowiedz
2014-09-01
Żródło: Gowork.pl
Delfgauw
( )
Firma Beetsma Sp z o.o. jest spółką holenderskiego holdingu Van Koppen & Van Eijk, który należy w Holandii do wiodących firm w sektorze pracy tymczasowej i działa w branżach ogrodnictwa, przemysłu oraz logistyki. Od założenia w 2003 roku firma rozwinęła się w międzynarodowo zarządzaną organizację zatrudniającą ponad 3000 pracowników w Holandii i w Polsce.   Dla naszego Klienta, du
zdjecie uzytkownika
srak - 2014-09-26 12:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-09-26 12:15:22]:
Banda oszustów i tyle. Nie bądzcie naiwni
zdjecie uzytkownika
gres - 2014-10-04 20:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga na tą firmę BEESTMA TTAK ZWANY VAN VAN KOPEN oszuści ludzie po domach hotelach siedzą nawet do 2 tygodni bez pracy I W ogóle ściągaj bez wszystkiego ludzi i zarabiają na nich jedzenie w hotelu to masakra ja przyjechałem tu 2 tygodnie temu zero pracy zostałem bez kasy jedynie to że mam dach nad głową i niby jedzenie jak to można nazwać ludzi oszukują z. Polski wysyłaj z. Biur. A tu nic nie wiedzą co się dzieje za 40 godz jak na hotelu mieszkasz na czysto wychodzi 170 euro hotel 90 euro plus ubezpieczenie i jedzenie to zabierają ogólnie 120euro na tydz masakra ludzie nie przyjeżdża tutaj nie warto jechać ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w biurach nikt tu nie chce pracować masakra każdy ucieka
zdjecie uzytkownika
gres - 2014-10-04 20:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga na tą firmę BEESTMA TTAK ZWANY VAN VAN KOPEN oszuści ludzie po domach hotelach siedzą nawet do 2 tygodni bez pracy I W ogóle ściągaj bez wszystkiego ludzi i zarabiają na nich jedzenie w hotelu to masakra ja przyjechałem tu 2 tygodnie temu zero pracy zostałem bez kasy jedynie to że mam dach nad głową i niby jedzenie jak to można nazwać ludzi oszukują z. Polski wysyłaj z. Biur. A tu nic nie wiedzą co się dzieje za 40 godz jak na hotelu mieszkasz na czysto wychodzi 170 euro hotel 90 euro plus ubezpieczenie i jedzenie to zabierają ogólnie 120euro na tydz masakra ludzie nie przyjeżdża tutaj nie warto jechać ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w biurach nikt tu nie chce pracować masakra każdy ucieka
zdjecie uzytkownika
oszukani - 2014-10-06 19:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tadek - 2014-06-15 00:19:36]:
zgadza się . Popieram. Hotel pełen meneli . Siedza bo nie mają za co do Polski wrócić . Tak jest dziś -6 październik 2014 . Pracy nie mają . ściagaja ludzi by utrzymać ten hotel . Nie jedzcie bo zostaniecie z ręka w nocniku .
zdjecie uzytkownika
Polak - 2014-10-09 12:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zglosic to trzeba do odpowiednich sluzb i kase odzyskac
zdjecie uzytkownika
Ewka - 2014-10-09 15:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA na tą firmę BEESTMA I TAK ZWANY VAN VAN KOPPEN. Nie wyjeżdżajcie bo tam nie ma pracy ! stracicie pieniądze na wyjazd i powrót !
Do tego przezyjecie szok na miejsu w hotelu WATERINGEN NA UL. DE LIERSWEG 15-31 ( celowo podaje adres , bo by powrócić do kraju trzeba busiście podać numer lokalu a nikt wam go nie poda !
Obiecanej pracy na miejscu nie ma !!!!!!!!!!!! ani jakiejkolwiek pracy nie ma !
Przeprowadziłam wywiad z ludźmi
na parterze mieszkają Panie które w związku z tym,że nie ma pracy świadczą inne usługi Polakom i turkom .
Wżej mieszkaja mężczyźni siedzą i wtopieni w klimat piją i ćpają na umór .
Niewiem po co rekrutują tam ludzi .
Dzwonię do agencji beetsma a oni ofertę na którą mnie wysłali dalej mają otwartą nieświadomi faktów - CYRK NA KÓŁKACH !
Poszłam do tej firmy w której obiecali mi pracę , bo mówię po niderlandzku .
Holender powiedział ,że nie potrzebował pracowników , bo ma ekipę od ponad roku ,że to jakieś oszustwo . Dał mi na potwierdzenie pismo .
Sprawa zostanie zgłoszona odpowiednim organom.
NIE JEDŹCIE , BO TO ŚCIEMA ! NIE WYSYŁAJCIE SWOICH DZIECI ANI RODZIN , BO WSIĄKNĄ BEZPOWROTNIE !
Pijaczyna z korytarza powiedział mi " zadźgali już tu paru nożami "...
i Pani tu przyjechała ? Przecież mówią na to :kolonia karna wateringen .
Szkoda ,że wcześniej nie zajrzałam na to forum .
Aha nie ma tam pościeli , nie ma czajnika , nie można zrobić jedzenia w pokoju bo za to kara 50 euro .
Żyć o suchym pysku ...
Koszmar , ale nie podaruję !



zdjecie uzytkownika
Ewka - 2014-10-09 15:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ewka - 2014-10-09 15:43:12]:
i dodam ,że powiedzieli ,że do Den Haag jadę .
Syf i koszmar .
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-10-11 11:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczoraj wróciłem .
W ubiegły piatek mnie zrekrutowali . Szukali człowieka z doświadczeniem - Praca RÓŻE.Mam doświadczenie ponad 1,5 roczne UDOKUMENTOWANE !
W sobotę o 20:30 zadzwonił kierowca ,że w niedzielę o 7 rano jadę z nim do Den Haag .
Pojechałem .
W poniedziałek wylądowałem jak ktoś wyżej w hotelu WATERINGEN .
Okazało się ,że nie ma ani nie było tam żadnej pracy w szklarni z RÓŻAMI !
Ogłoszenie dalej aktualne - biuro Wrocław.
Udałem się do szklarni w której rzekomo miałem pracować . Mówię po niemiecku i niderlandzku . Holender nikogo takiego nie potrzebował !
Padłem ofiarą oszustwa .
Jestem obrotnym człowiekiem . Odwiedziłem na miejscu jeszcze kilka agencji holenderskich - niestety nie mają pracy . W jednej z nich trzeba być zameldowanym w NL by zaczęli szukać pracy .
No i hotel Wateringen w którym się znalazłem istny koszmar !
Brak pościeli brak możliwości zrobienia sobie czegoś do jedzenia , bo zakaz w pokojach . Totalny kryminał i prostytucja .
Człowiek który był tam w pokoju jest tam od roku ...pije bo wsiąkł w klimat .
Ma stałą pracę - UWAGA 2 RAZY W TYGODNIU !!!! za co potrącają mu hotel i zostaje mu 15 euro na jedzenie lub wódkę .
Nie było po co tam pozostawać . Pod " gabinetem " kordynatora wieczorem dziki tłum z pretensjami , a koordynator w nogi ...
Bezpiecznie wróciłem do kraju . Po powrocie postanowiłem skontaktować się z człowiekiem który mnie tam rekrutował :
Pan Tomasz . Podam numer zainteresowanym . Nie odbiera telefonów - zrzuca mnie ! Biuro schowało głowę w piasek . W sumie na ich miejscu tez bym się bał . Nie jestem człowiekiem który pozostawi to od tak sobie .
Sprawy tak nie pozostawię , bo wywaliłem 660 zł na podróż a pobyt w Hotelu odbija się mocno na psychice .
OSTRZEGAM WSZYSTKICH TYCH KTÓRYCH DZIŚ TAM WYŚLĄ !!!!!!!!!!!!
WEŹCIE PIENIĄDZE NA DROGĘ POWROTNĄ .
W dniu mojego wyjazdu z tamtąd przywieźli grupę Polaczków -też zostali na lodzie bez pracy i bez środków na natychmiastowy powrót .
Żałuję ,że wcześniej nie odwiedziłem tej strony . Powinno mnie też tknąć to ,że nie chcieli zaświadczenia o niekaralności !
W poprzedniej pracy musiałem to dostarczyć przed wyjazdem i dostarczyłem .
Jeśli jakieś biuro nie chce zaświadczenia o niekaralności to przemyślcie wyjazd !
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-10-11 11:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Domi - 2014-09-09 14:38:45]:
tak to jest prawdziwa opinia , a ktoś kto to czyta pewnie myśli ,że żart .
zdjecie uzytkownika
AdamM - 2014-10-13 19:34:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Beetsma I Agata A z biura w Radomiu oszukala mnie. Zaoferowano mi prace ktorej nie ma, zarazono na straty finansowe I w dodatku zarzucala mi ze jestem niegrzeczny ta pyskana niedouczona panna.
Odradzam prace przez ta agencje - jest tyle innych bardziej uczciwych agencji ze nie ma com zalowac oszustow.
Jezeli zostaliscie oszukani przez kogos z Beetsma piszcie skarge do Urzedu Marszalkowskiego z wnioskiem o nakazanie agencji zwrot poniesionych przez was kosztow I wykreslenie agencji z Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia.
Obowiazkiem agencji Beetsma jest dbanie o pracownikow I oferowanie rzetelnej pracy. Nie bojcie sie Agata A. z biura w Radomiu jest pyskata - tak jak wszyscy w biurze we Wroclawiu ale nic wam zrobic nie moze - oddac kase za podroz musi a jak nie to Prokurator. W razie problemow pomoge - piszcie.
zdjecie uzytkownika
adam.mazurek@gmx.com - 2014-10-13 20:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Beetsma jest zarejestrowana pod numerem 5169 Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia. Wpis zostal wydany przez Mazowiecki Urzad Marszalkowski.
Jezeli zostales oszukany - tak jak ja - przez Agate A z biura w Radomiu I czlowieczka z biura we Wroclawiu (czlowieczek ten boi sie podac swojego nazwiska) - napisz skarge do Urzedu Marszalkowskiego z prosba o wykreslenie agencji Beetsma z rejestru. Ponadto masz prawo domagac sie od Beetsma odszkodowania za stracony czas I zwrot kosztow przejazdu do NL jezeli niebylo pracy.
zdjecie uzytkownika
Kwiatek - 2014-10-14 09:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich,mam wyjechać do pracy przy robieniu bukietów koło Den Haag.Napiszcie proszę czy to istnieje i jakie są warunki,bo to co przeczytałam mnie przeraziło,jeśli Beetsma to taka ściema to może i tej pracy tam nie ma.
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-10-14 19:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kwiatek - 2014-10-14 09:14:18]:
Nie istnieje - ściema .
skoro koło den Haag to wywiozą cię do Wateringen . Nie poradzisz sobie z kryminałem . Pracowałem ponad 2 lata w Holandii i to co zobaczyłem tam to tak jakby cały kryminał z Polski tam zjechał .
Niestety nie ma tam pracy . Beetsma nie ma tam żadnej pracy . Na wieczornych listach nie ma żadnej szklarni na wykazie !
Uważaj . Sciągają cię by bus zarobił i żebyś na hotel zapracowała przez 2 dni w tygodniu jeśli dobrze pójdzie .
Zadzwoń do pracodawcy u którego proponują ci pracę a sama przekonasz się ,że on nikogo do pracy nie szuka !
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-10-14 19:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [adam.mazurek@gmx.com - 2014-10-13 20:39:35]:
Jeśli ten człowieczek ma na imię tomasz to znam jego nazwisko . łatwo znaleźć w google po jego numerze telefonu :-)
też mnie oszukali ,że jest praca , a na miejscu nie mieli dla mnie nic . Człowieczek nie odbiera ode mnie telefonów , ale myślę ,że spotka się ze mną na drodze prawnej przymusowo .
zdjecie uzytkownika
adam.mazurek@gmx.com - 2014-10-14 20:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest tyle innych agencji - o wiele bardziej wiarygodnych, spisujacych unowe przed wyjazdem, oferujacych transport do NL za ktory placi sie dopiero z wyplaty.
Zatem szkoda sobie zawracac glowy oszustami z Beetsma.
Jezlei ktos potrzebuje pomocy z napisaniem oficjalnej skargi do Urzedu Marszalkowskiego I nadzoru Beetsma - sluze bezplatna pomoca.
Moj e-mail w moim nick'u.
Nie chcialbym aby ta agencja oszukiwala kolejnych ludzi ktorzy sa zdesperowani zarobic jakiekolwiek pieniadze.
zdjecie uzytkownika
jaa - 2014-10-18 01:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiekszość agencji wlasnie wysyla po to do pracy W HOLANDII zeby na busach zarabiać jesli nie ma pracy badz tez wysylaja na 2 dni do roboty zeby tylko spelune opłacić i zebys cos zjadl abys nie zaslabl w robocie.I tak to sie już kreci od wielu lat przez polskie agencje.
zdjecie uzytkownika
D.K. - 2014-10-18 10:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak czytam te komentarze to dochodzę do wniosku że albo pracowaliśmy dla innej agencji, albo ktoś tu ostro ściemnia żeby tylko im dowalić (łagodnie to ujmując). Rzadko kiedy chce mi się pisać komuś opinie, ale takie wiadro pomyj zachęciło mnie do reakcji. W każdym razie, ja co do nich żadnych większych zastrzeżeń nie mam. Warunki mieszkaniowe nie urywały tyłka a kontakt z ich koordynatorami był taki sobie, co najważniejsze jednak - obiecana mi w biurze praca BYŁA. Płacono mi też zgodnie z ustaleniami, nie musiałem się o pieniądze prosić ani wykłócać o jakieś niedopłaty. Tak więc mogę ich ocenić pozytywnie, idealnie nie było, ale idealnych pracodawców na świecie nie ma.
zdjecie uzytkownika
adam.mazurek@gmx.com - 2014-10-19 20:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [D.K. - 2014-10-18 10:44:18]:
D.K. jestes pracownikiem Beetsma ze tak sie pucujesz czy po prostu pomyliles agencje?
Takiego dziadstwa i oszustwa jak w Beetsma nie spotkalem sie z zadna agencja.
I mowie to z cala odpowiedzialnoscia za swoje slowa. Skarge do Urzedu Marszalkowskiego wyslalem, sprawe zglosilem na policje I zobaczymy kto ma racje.
Agata Abramowicz z biura w Radomiu bedzie musiala odpowiedziec za wyludzenie danych osobowych i oszustwo.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-24
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Poszukujemy hostessy do akcji związanej ze zdrowiem.Wybrana Pani, będzie rozmawiała z przechodniami i zapraszała do udziału w bezpłatnym badaniu serca w kardiobusie. Akcja będzie odbywała się 22.10.2014 na terenie Włoch w Warszawie w godzinach 9.00-17.00. Wynagrodzenie 9 zł/h netto. Wymagania:- wiek od 18 do 35 lat- jesteśmy zainteresowani TYLKO osobami, które podchodzą poważnie do pracy,- dobry kontakt z uczestnikami wydarzenia,- sumienno
zdjecie uzytkownika
D.K. - 2014-10-19 23:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mało tego że jestem pracownikiem to jeszcze ruskim agentem przy okazji, co? Równie dobrze mogę napisać że jesteś pracownikiem jakiejś konkurencyjnej firmy skoro tak po nich jedziesz. I rzucasz poważnymi oskarżeniami przy tym. Nadal podtrzymuję swoją opinię że nie mam im nic poważniejszego do zarzucenia.
zdjecie uzytkownika
jANIO - 2014-10-24 21:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A BYL KTOS NA RZEZZNIKA Z TEJ FIRMY??
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEETSMA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x