logo PW WEGA-A Sp. z o.o.

PW WEGA-A Sp. z o.o.

Kalisz

Opinie o PW WEGA-A Sp. z o.o.

Gorron 2015-04-09 09:16
to dopytam o jedna rzecz - podobno dowoza kierowcow wlasnymi busami ? faktycznie maja jakies okreslone trasy i jezdza ?
Flegs 2015-04-10 08:23
ta, chyba jako jedyni faktycznie maja dowozy ale nie wiem skad jestes dokladnie wiec co do tras itp to juz dowiaduj sie u źródła
Gorron 2015-04-13 09:05
dzieki postaram dopytac szczegolowo u nich juz, cały czas zerkam na to ich ogloszenie i pewnie napisze do nich
Flegs 2015-04-14 08:25
dzwon najlepiej od razu na miejsce i tyle bedzie najszybciej :)
Flegs 2015-05-01 08:19
No i co - dowiedziałeś się już co i jak? wiesz jak z robotą?
Gorron 2015-05-02 08:49
Si - wstepnie wszystko dogadane, czekam na nowe badania jeszcze, ogolem oki
Flegs 2015-05-03 09:30
No to bdb - po jakims dluższym czasie napisz coś więcej to moze innym coś podpowie...
Gorron 2015-05-04 08:52
Jak juz zaczne to wtedy bede co nieco mogl napisac :)
Flegs 2015-05-05 08:43
Dobra spoko - powodzonka!
Gorron 2015-05-06 07:53
Dzięki i do usłyszenia!
hajtuk 2015-05-07 07:43
Jak u nich z jazda , 3/1 czy jakis inny system ?
Flegs 2015-05-08 08:31
No tak powiedzmy standardowo 3/1,4/1
hajtuk 2015-05-09 09:15
Ile wychodzi km na m-c wam ?
Flegs 2015-05-10 10:29
Jak bylo wyzej pisane roznie ... jak w okolicy 12 czy 13kkm miesiecznie to wtedy placowo juz inna bajka
hajtuk 2015-05-11 08:12
Idzie tyle zrobic, jest tyle tego ?
Flegs 2015-05-12 08:40
Jak caly czas szukaja bo kierowcow brak a transportow duzo to robia :)
hajtuk 2015-05-13 08:47
No dobra to by jak od km placowo wychodzilo ?
Flegs 2015-05-14 08:25
0,51zl od km, a przy wyzszych przebiegach 0,55
hajtuk 2015-05-15 08:25
Ile trzeba przekroczyc km na wyzszy pulap ?
hajtuk 2015-05-17 10:00
A spoko łapie... eh tak czy siak nie ma co narzekac, trzeba sie za to brac, kasa duzo lepsza i mam nadzieje ze tak bedzie :)
Flegs 2015-05-18 08:29
Jak ktos chce i robi to jest OK... tylko jak ktos chce kombinowac to dlugo nie porobi :-)
hajtuk 2015-05-19 07:58
Wylapuja ? w poprzedniej tez kontrolowali ja tam swoje robilem, ale bylo sporo kombinatorow, zawsze sa jacys
Flegs 2015-05-20 08:44
No i very gut... nie psuja opinii i krwi reszcie, jak ktos uczciwie śmiga
hajtuk 2015-05-21 07:43
No tak to tak to jest w tej branzy, ja chce robic swoje mam nadzieje ze sie uda dostac
Flegs 2015-05-22 07:51
W razie co pisz... ale jak wszystko ok to powinno dac rade
hajtuk 2015-05-23 08:07
Napisze jak sie cos w temacie ruszy i zobaczymy :)
Flegs 2015-05-24 09:34
Dobra fajno to do usłyszonka!
upitter 2015-06-01 07:08
Kto zaczal faktycznie jakos ostatnio i co nieco napisze ? ?
letorskk 2015-06-02 07:31
A co maja napisac ? jezdza to jezdza i zarabiajo :-))
upitter 2015-06-03 07:26
No chyba - inaczej by nie jezdzili :) ciekaw jestem jak faktycznie z kasa i rozliczeniami - cos podpowiesz?
letorskk 2015-06-04 08:15
Jak ktos jezdzi i jest dobry i dopina jakos terminy i trasy i dzial planowania da rade to idzie OK - ja wychodze z zalozenia zeby robic swoje i nie narzekac, kasa dociera i tyle
upitter 2015-06-05 07:22
I wszystko na czas jest ?
letorskk 2015-06-06 08:41
Ja tam nie narzekam, dostaje co mam dostac i tyle :)
upitter 2015-06-08 07:36
Dobra wysle im papiery i zobaczym moze sie uda cos zdzialac
letorskk 2015-06-09 07:45
Trzeba próbować, dobry kiero zawsze znajdzie sobie robote a na lohrach jest placa dobra
upitter 2015-06-10 08:16
Poszlo w swiat, tzn do nich konkretnie ;-) poczekam na jakies info zwrotne
letorskk 2015-06-11 07:59
No to powodzonka w takim razie a ja sie szykuje na trase
upitter 2015-06-15 07:18
Spoko nie dziękuję żeby nie zapeszać!!! oby
Tamskillz 2015-06-16 07:39
To ile w wedze średnio kierowca zarabia ?
upitter 2015-06-17 07:43
Widziałem ich ogłoszenie na stronie urzędu pracy było min. 8500 brutto według strony
Tamskillz 2015-06-18 08:04
Hmm no ale oni to od kilometra pewnie licza, ciekawe to jak to jest przeliczane...
upitter 2015-06-19 07:59
Z tego co sie udalo dowiedziec stawka jest do 55gr od kilometra i podstawa
Tamskillz 2015-06-22 08:10
Ciekawe jak realnie kilometrow wychodzi na miech do przejechania bo to tez miedzynarodowka nie tylko krajowe transporty ?
upitter 2015-06-23 07:49
10-13kkm tak średnio podobno robią kiero... kraj i międzynarodówka jedno i drugie licząc
pitters 2016-06-09 07:49
no cóż na plus to na pewno rozliczenie na czas, umowa i ta stawka km ogólnie ok, jeździło się kiedyś za znacznie mniejszą więc nie można tylko narzekać, robota jest
wojt 2016-07-12 21:10
rozliczenie na czas to każdy powinien miec ponieważ tosa warunki umowy jakie pracodawca powinien przestrzegac wiec to nie jest jego widzi mi się tylko to jego obowiazek wec to norma a nie jakiś plus tego wszystkiego, chcoaż dbrą stawke od kilometra macie
James 2016-12-29 08:18
podobno dobrze płacą i do tego wszystko jest na umowie
Były pracownik Wega 2017-02-09 20:17
Witam,chciałęm ostrzeć wszystkich którzy w najblizszym czasie chca przyjac sie do firmy WEGA GLIWICE-OPEL,transport samochodów.Ogolnie praca jak kazda inna,nie bede sie rozpisywał bo nie o to chodzi.OSTRZEGAM PRZED TA FIRMA ponieważ-wypłata nigdy sie nie zgadza,tną koszty po wszystkich i na wszystkim co jest mozliwe,nie wypłacają dodatku za prace w nocy,ciulają na kazdym kroku z urlopami,daja urlopy potem mowią ze brałeś bezpłatny!!!! premia uznaniowa 300zł - mozesz o niej zapomnieć,kierownik ustala kto dostanie,ciagle ucina bez podstawnie po 100-200zł,zarobiki 1850,czyli najnizsza krajowa po podwyzsze w 2017 na 2000 brutto kierownik powiedział,ze podwyzka oczywiscie bedzie,aneksy beda ale z premi utniemy roznice,czyli wychodzimy na zero!!nie mowie juz o tym ze na aneksy trzeba czekac po 2-3miesiace,paski z wypłat prawie nieosiagalne,zeby nie mozna bylo zczaic co nie tak wypłacili!!!! oszusty i cwaniaki po całośći,zeruja na młodych i naiwnych pracownikach ktorzy boją sie odezwać!!! zastraszają,ze jezeli w sobote sie nie przyjdzie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z pracy,słowo w słowo kierownika "wypierdole Cie z pracy",pseudo kierownik ktory robi na trzy zmiany i zastepuje pracownikow to zwykly imbecyl po podstawowce,a psedo dykretor który ma biuro na bramie głównej powinien lizać znaczki na poczcie,bo to jedyna praca biurowa do ktorej sie nadaje,ogolnie nigdy nie pisze donosów na firmy,w kazdej jest cos nie tak,ale to jest totalne DNO,nigdy nie spotkałem sie z taka firma jak ta!!!! dlatego odradzam i polecam każda inna firme na strefie ekonomicznej tylko nie ta,TO NAJGORSZE SCIERO jakie moze być!!!!
Why 2017-05-25 19:51
A ile pracowałeś że masz takie opinie?
Paweł 2017-05-26 11:45
Tam do tej wegi przyjmują tylko z doświadczeniem czy młokosów ja ja też?
Zostaw swoją opinię o PW WEGA-A Sp. z o.o. - Kalisz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PW WEGA-A Sp. z o.o.