brak logo

Capek Sp. z o.o.

Skrzyszów

Opinie o Capek Sp. z o.o.

anonim 2009-05-13 16:56:09
Miła, sympatyczna praca. Niestety musiałam z niej zrezygnować gdyż zmieniam miejsce zamieszkania na podane w CV w związku ze ślubem
pijany byłem 2010-04-21 12:15:13
wyprali mi mózg lalalal lalalal powiedzieli że nigdzie nie ma pracy lalalal
abym tylko robił tam lalallaa w pięknej firmie jak ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lalalala
za te grosze lalalal ani na chleb ni na kalosze lalalala za to rece urobione lalalla po łokcie i strawione lalallal przez tą chemie na produkcji lalalal
lalalal mój mózg już dostał dyzfunkcji alallala
1
Dawid 2011-01-11 23:03:29
Byłem raz na rozmowie najlepiej jak przyjdziesz po kolanach i błagaj o robotę, wysokie mniemanie mają na swój temat a robola za nic.Powodzenia mnie tam niema ;)
1
anonim 2011-07-24 21:33:16
Jeżeli masz ochotę popracować maksymalnie 3 miesiące, to ta firma z pewnością jest dla ciebie! Czekają dosłownie na każde potknięcie ze strony pracownika - zawsze jest powód, by dać mu upomnienie. Ludzie boją się zamienić ze sobą kilka słów nawet w czasie przerwy, co jest już naprawdę chore. Pracowników traktuje się jak przysłowiowych(usunięte przez administratora), licząc na to, że obawa przed utratą pracy zamknie im usta.(usunięte przez administratora)Atmosfera w pracy jest gorzej niż zła, a pensja beznadziejna, także naprawdę nie warto zawracać sobie głowy pracą w tej firmie - po chwili może dojść do tego, że człowiek będzie bał się oddychać!
1
x5-452 2011-12-26 20:37:58
Praca b.ciezka, fizyczna, nie dla każdego. Duża rotacja ludzi. (usunięte przez administratora)ogromny. Zarobki okej, ale atmosfera tragiczna.
znawca firm 2011-12-27 00:01:57
jaka jakość produktu taka i praca w tej firmie czyli jednym słowem dramat, ale to żadna nowość, bo wszystkie fabryki drzwi stalowych w Polsce to jeden wielki dramat, jedne z najgorszych firm jako pracodawcy, lepiej unikać szerokim łukiem, a co do prezesa to faktycznie w tej firmie się im nie udał hahahaha
z biura 2012-01-15 18:02:55
cala prawda o tej firmie
gienek the ekspert 2012-01-15 18:18:31
rynek drzwi stalowych w polsce siada w oczach, eksportować tego za bardzo nie mozna, a w marketach chińczyk wykańcza wszystkich, dni takich fabryk są policzone
OFICER 2012-01-27 09:49:58
ta praca może i jest oki ale atmosfera masakra, (usunięte przez administratora)
branżowiec 2012-02-05 15:35:08
a firma Delta (usunięte przez administratora) z Katowic twierdzi w swoim nowym folderze reklamowym drzwi, że fabryka drzwi Capka w Skrzyszowie jest jej własnością, bardzo fajny dowcip reklamowy hahahaha
branżowiec 2012-02-05 15:38:46
do tego pokazują zdjęcia tej fabryki z lotu ptaka i opisują ją jako swoją własność, dodając, że mają jeszcze jedną fabrykę w Katowicach, co jest kompletną bzdurą, bo w Katowicach mają tylko mały i wynajęty magazyn i biuro handlowe, które ma powierzchnię kilku pokoi w wynajętym od spółdzielni budyneczku na parterze, niezły mają bajer w tej Delcie hehe
antybranżowiec 2012-03-10 18:13:34
Do Branżowca: widać chłopcze, że Ci zazdrość (usunięte przez administratora) ściska. Firmy Delta i Capek sprzedają razem kilkadziesiąt tysięcy drzwi. Jak się rozwinęły przez ostatnie lata wie ten, kto ich zna dłuższy czas. Ja ich znam i wiem, że obie te firmy odniosły ogromny sukces w branży drzwi. Odnośnie zakładów produkcyjnych poczytaj zawistny typie w ich wspólnej Aprobacie Technicznej drzwi.
I jeszcze jedno - nie odpowiadaj.
realista 2012-03-10 18:27:41
jaki tam sukces? kilkadziesiąt tysięcy drzwi, ale chyba przez 5 lat, bo na tyle to wygląda, patrząc na sprzedaż w sumie obu firm, Capek sprzedaje nieco swoich prostych drzwi do marketów budowlanych typu Castorama i inne, ale marka na rynku jest praktycznie nieznana, nie ma co porównywać do Gerdy czy KMT, nie mówiąc o mniejszych producentach, a Delta sprzedaje śmieszne ilości drzwi antywłamaniowych z kilku małych magazynków podręcznych jakie mają więc nie ma mowy o tak dużej ilości drzwi, no chyba, że Capek te drzwi produkuje i w kosmos wysyła hahahaha
Wesoły roger 2012-03-10 18:28:06
Kilkadziesiąt tysięcy drzwi..(usunięte przez administratora).nie ma to jak propaganda:)
i jeszcze jedno....nie odpowiadaj plisssssssssssssssss...
realne dane 2012-03-10 19:04:41
capek produkuje kilkadziesiąt tysięcy drzwi stalowych, ale rocznie, z czego jakieś 10 tys. szt. max. rocznie to drzwi Delty, reszta trafia tirami do sieci budowlanych i marketów, w sumie myślę, że będzie tego ok. 30 tys. szt. rocznie, co daje średnio na miesiąc ok. 3 tys. szt. drzwi, ale to branża mocno sezonowa czyli od kwietnia do listopada jest tego dużo więcej, a w zimie kiszka hehe
z rynku 2012-03-10 23:28:53
antybranżowiec - 2012-03-10 18:13:34

Do Branżowca: widać chłopcze, że Ci zazdrość (usunięte przez administratora) ściska. Firmy Delta i Capek sprzedają razem kilkadziesiąt tysięcy drzwi. Jak się rozwinęły przez ostatnie lata wie ten, kto ich zna dłuższy czas. Ja ich znam i wiem, że obie te firmy odniosły ogromny sukces w branży drzwi. Odnośnie zakładów produkcyjnych poczytaj zawistny typie w ich wspólnej Aprobacie Technicznej drzwi.

I jeszcze jedno - nie odpowiadaj.
poczekaj rok, może dwa, a zobaczysz jak szybko i sprawnie firma MAR-TOM wykopie Capka z rynku tanich polskich drzwi stalowych, MAR-TOM idzie jak burza do przodu i na dzisiaj już nawet tyski Frostex (drzwi stalowe Mikea) jest jego śląskim dealerem, choć sam niedawno jeszcze sporo drzwi produkował i sprzedawał, idzie nowe rozdanie na rynku.
Asa 2012-03-14 20:44:12
(usunięte przez administratora)ciągłe zmiany w składzie kadry, brak poszanowania o to prawda o ładnym zakładzie z zewnątrz - oby właściciele tej firmy nigdy niczego się nie dorobili. Można robić pieniądze szanując innych. Czytajcie i nie idźcie tam jeśli macie tylko możliwość znalezienia innej pracy może mniej płatnej to wybierzecie tą drugą - możecie przypłacić to zdrowiem.
hanys 2012-03-14 20:56:27
wcale nas to nie dziwi bo ta fabryka ma już takie opinie od dawna więc nic się tam nie zmienia. Unikać jak ognia, dużo lepiej iść do kopalni w Jastrzębiu
profesor 2012-03-14 23:12:09
jak się prości ludzie biorą za poważny biznes to zawsze kończy się tak samo czyli marnie
kk 2012-08-27 15:36:46
jeden wielki syf. omijać. beznadziejnie
madet 2012-12-19 11:11:30
(usunięte przez administratora)dobra trzeba ciezko pracowac wiem. ale atmosfera fatalna wszyscy jakos (usunięte przez administratora) nie mozna nawiazac znajomosci. Zwalniaja nie wiadomo czemu, (usunięte przez administratora) co tam pracuja ok wytłumacza, pokaza,(usunięte przez administratora)
żenada 2013-01-01 21:07:51
oooo patrzcie no jaki KSIĄŻKOWY (usunięte przez administratora) co to pięknie poprawną polszczyzną włada...
Madet 2013-01-31 09:55:31
Przeczytaj ! Pisałem na komputerze który nie posiada polskich znaków !
Ale specjalnie dla Ciebie "Żenado" pisze z innego komputera. Z pewnością mam więcej klas skończonych niż Ty !
misiek 2014-12-31 16:05:10
nie no, dojazd do miejsca pracy przecież zależy od tego gdzie Ty Anonimie mieszkasz, no nie? czy źle myśle? no bo według mnie firma przecież nie ma za dużego wpływu na to... no chyba że puszcza busy które zbierają pracowników do firmy rano spod domów i po pracy pod dom odstawiają. Jak tu jest? bo może źle zrozumiałem
Mapsens 2015-03-11 09:22:52
Firma zarejestrowana jest w Skrzyszowie jako Fabryka Drzwi Stalowych. Proszę przekażcie mi informacje czy można liczyć tutaj na wysokie wynagrodzenie i jakiego doświadczenia/wykształcenia wymagają od kandydata aby w ogóle myśleć o przyjęciu na dłuższy okres czasu. Poza tym zastanawiam się czy mają w miarę dobry socjal...dzięki za szczegóły :)
2
marcin 2015-03-27 16:57:44
też właśnie widziałem, że firma jest jako jako Fabryka Drzwi Stalowych, ale i tak wiaodmo czym się zajmują przecież, kiedyś widziałem ogłoszenia od nich,a le teraz jakby wszystko ucichło.. Sam jestem ciekawy jakie warunki pracy mają tam osoby i czy mozna normlanie pracować, wiecie, że nie licza Wam przerw z zegarkiem w ręku?
power12 2015-05-19 14:45:46
pan kierownik magazynu nawiedzony a zbigniew k powinien dostac po ryju za te dreczenie ludzi jeden wielki syf unikac jak ognia
sokół... 2016-02-11 20:57:01
Powiem tak,że różnie to tam bywa... Każdy ponad każdym innego traktuje jakby był niczym, wszyscy najmądrzejsi myślą chyba,że są wybrańcami... Niestety tak to często wygląd. Zwłaszcza jeden zmianowy który stoi ze stoperem w ręce... Zarobki nie są złe. Straszą punktami i w ogóle, ale zmianowemu trudno udowodnić jakiś błąd zwłaszcza nam zwykłym pracownikom. Trzeba się przyzwyczaić albo nie. Jak ktoś przywyknie to paru rzeczy to da radę. Wybór należy do Was...
rufek 2016-05-13 16:53:13
Na tą chwilę @kot atmosfera stoi na dobrym poziomie i ogólnie nie masz się do czego przyczepić. Niektórzy narzekają na tempo pracy. Ale po miesiącu człowiek już się przyzwyczaja. Ważne, że wypłacają pieniądze w terminie no i nie ucinają niczego z pensji
Zwykły.... 2016-11-20 08:01:31
No nie jest źle,ale zawsze może być lepiej. Nie rozumiem karania dwa razy za to samo... Wiadomo,że nikt specjalnie nie popełnia błędów. Jak coś zrobisz nie tak to dostajesz punkty co się wiąże z mniejszą premią, ale potem musisz to poprawić po godzinach pracy oczywiście za darmo.... To powinno być albo punkty albo poprawa a nie obydwie "kary".
1
Zostaw swoją opinię o Capek Sp. z o.o. - Skrzyszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Capek Sp. z o.o.