brak logo

CENTRUM - KLIMA

Piastów

Opinie o CENTRUM - KLIMA

były pracownik 2014-03-20 15:34:10
to dziwne, że nie ma tu komentarzy, widać firmie zależy na tuszowaniu tych negatywnych a na pewno by się ich sporo uzbierało, z doświadczenia powiem że rozmowa o pracę to obiecanki cacanki a głupiemu radość, Dyrektor handlowy lubi składać obietnice, z których nijak się nie wywiązuje, pensje niskie.
2
były pracownik 2014-03-25 16:59:03
w firmie Centrum Klima S.A. należy wszystkie uzgodnienia związane z premiami i innymi świadczeniami podpisać na umowie, bez umowy później wypierają się że cokolwiek obiecali
blablabla 2014-09-09 10:29:47
bla bla bla wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma, a jak już jesteśmy to jest źle.
pozdrowienia dla lindabowców
były pracownik 2014-12-14 21:07:47
no trochę fakt, piszę się zazwyczaj na forum o tym co nas ubodło w danej firmie, co nie zaprzecza temu, że były i pozytywne aspekty pracy w firmie, młody zespół fajnych ludzi, to największa wartość dawnej firmy CK, aczkolwiek podtrzymuję opinię o niedotrzymanych obietnicach.
Były pracownik CK 2015-02-17 14:50:56
Kolejna firma pośrednicząca poszukuję naiwniaków. Uwaga!!! Praca w CK to praca bez przyszłości. Na 8h stania, masz łaskawie 20min przerwy. Hala produkcyjna jest bez wentylacji tak więc, jest tam upał! nie do wytrzymania. Do tego dostaniesz buty i ogrodniczki buty są bez wentylacji co powoduje pływanie w nich. Zaś nogawek w ogrodniczkach nie wolno ci podwijać. Hałas panuje tam dość duży, tak więc cały czas w stoperach trzeba być i w okularach. Bez zapowiedzi robią naloty z alkomatem, jeśli coś wykryją od razu wylot z roboty. Oczywiście w standardzie jak to w zakładach, pracują tam całe rodziny. Cały czas jest się obserwowanym tak przez pociotków jak i kamery wielkiego brata. Sama praca jest: trudna, ciężka, wymaga dużej odporności na kaprysy i chamstwo zarówno pracowników jak i brygadzistów, do tego trzeba mieć dużo siły, oczy dookoła głowy, żeby sobie np: nie wkręcić palców w wałki albo ich nie obciąć od blachy. Co piątek robisz za sprzątaczkę halową, bez znaczenia czy to dziewczyna czy chłopak. Tak więc zawsze co piątek na drugiej zmianie bierz ze sobą maseczkę chyba że lubisz łykać kurz. Ogólnie praca sezonowa od wiosny do może jesieni, umowy stałej po trzech miesiącach nie dostaniesz. Co do zarobków to około 1500 do łapy. Jeśli będziesz dojeżdżać busem to odejmij za dojazdy tak więc wyjściowo masz 1100na łapę. NIE POLECAM.
Były pracownik 2015-02-24 20:16:36
Opinia poprzednika trochę przesadzona. Umowy po 3 miesiącach są dla wszystkich jeśli oczywiście jesteś dobry. Zarobki w miarę ok - z tą rodzinką moze i racja " towarzystwo wzajemnej adoracji" kierownik cham i prostak, wsierający rodzinkę. Praca nie jest bardzo ciężka ale rzeczywiście trzeba uważać. Jak widać plusy i minusy. To że trzeba uważać to chyba oczywiste w końcu to produkcja i praca z blachą - więc dziwi mnie podejście kolegi. Odszedłem z tamtąd bo dostałem lepszą ofertę ale gdyby nie to pewnie do dziś bym tam pracował.
2
były pracownik 2015-06-22 11:57:08
a ja się zastanawiam jakie kompetencje ma obecny zarząd :)?
były pracownik 2015-10-30 21:53:51
O to to! Pierwszy raz w życiu widziałem coś takiego. Ogromna niekompetencja ze strony ludzi zarzadzajacych tak dużą firmą... Żeby nie powiedzieć głupota. Arogancja i ignorancja. Do tego wszechobecna impertynencja. Nie polecam nikomu.
były pracownik 2015-12-02 12:37:16
żenująco niska płaca jak na tak dużą firmę
tomek 2016-05-14 16:17:59
chyba o jakiejś innej firmie mowa.. klima kelnerów nie szuka bynajmniej. Za to swego czasu widziałem ofertę na specjalistę ds. technicznych, jakoś na początku tego roku. Podejrzewam, że poza doświadczeniem, wymagane było techniczne wykształcenie kierunkowe.
Zostaw swoją opinię o CENTRUM - KLIMA - Piastów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CENTRUM - KLIMA