brak logo

Agencja Reklamowo-Artystyczna Top-art

Sopot

Opinie o Agencja Reklamowo-Artystyczna Top-art

75 2013-08-24 23:46:22
profanacja, hymn a teraz "nothing alse matters" normalnie PS w zakładach pracy dla niepełnosprawnych tak się opisuje osoby psychicznia [usunięte przez moderatora]- tak wlasnie widze pania [usunięte przez moderatora]
4
Work 2015-09-14 11:33:27
Pracowałem w tej firmie i odradzam - oszukują i płacą marne grosze.
Firma kreuje się na dużą, a w ogóle taka nie jest. NIE POLECAM!!
2
Rho dawsky 2016-07-21 10:59:34
Koordynator Łukasz - wielkie dno! Jak mu coś nie przypasuje od razu obraża hostessy zamiast porozmawiać wyjaśnić jak to na dorosłego człowieka przystało :)
1
Rho Dawsky 2016-07-21 11:12:13
Pierwszy raz spotkałam się z takim pracodawcą. Panu Łukaszowi zabrakło argumentów podczas kłótni, wiec wtedy zaczął mowić jak mnie źle rodzice wychowali i jaka jestem młodziutka i glupia. Zero szacunku do hostess. Żenada, nie polecam.
1
Rhodawsky 2016-07-21 16:09:36
No Julia jesteś bardzo produktywna,niestety ale nie w pracy bo do niej nie przychodzisz. Nie przepracowalas dla mnie nawet sekundy, zatem nie rozumiem twojej opinii. Na 8 lat mojej pracy z hostessami jedna taka opinia do tego od osoby, która w ostatniej chwili porzuciła pracę bo zdecydowała się na wyjazd raczej mnie nie przeraża. Gorsze jest ze palisz za sobą mosty w taki sposób. Pozdrawiam. Rho dawsky.
5
Ania S. 2016-07-21 18:57:21
Heh Chłopaki powiedzieli mi ze jest jakiś hejt na nich w necie , byłam ciekawa i znalazłam . Jestem hostessom u nich od kilku lat, wcześniej jak Łukasz i Artur pracowali w PMT, dziś pracuje u nich w firmie, wcześniej na akcji w Saturnie teraz na akcjach marketowych. Nie zdarzyło mi się by szczególnie Łukasz był chamski , spodziewam się że coś było nie tak po twojej stronie. Zawsze są dwie strony medalu a tu nawet jeśli tak było to musiałaś nawalić. Słyszałam że ich wystawiłaś, widziałam tez twój wpis na FB , to jest dopiero słabe, jeszcze pomyliłaś firmy :D . Myśle ze wiele dziewczyn pracujących z nimi będzie cie hejtować, bo sa wymagający i co do samej pracy czy terminowości ale przy okazji są naprawdę bardzo w porządku, bez sciemy Pozdro chłopaki, miłej lektury :D
2
JESTEM HOSTESSOM 2016-07-25 00:29:31
Dziewczyno naucz się najpierw ortografii haha.. "Jestem hostessom" świetnie! A ja byłam HOSTESSĄ dla tego pana i nie ma jakiegokolwiek normalnego podejścia do osób które zatrudnia :) i nie pisze tego Julia :)
kamil 2016-07-25 14:22:05
każdy jest odważny bo anonimowy , napisać można wszystko. Proponuje sprawdzić ID kompa I przejść do wyciągania konsekwencji prawnych. Okaże się czy to Julia , Ania czy ktoś zupełnie inny w 21 wieku raczej nie będzie to trudne.
1
Sylwia 2016-07-28 16:48:52
Wow nie dziwię się że ktoś wobec Ciebie był ktoś był bezczelny, sama pokazujesz klasę tym co piszesz a już szczególnie tym prześmiewaniem się z czyjegoś błędu. Abstrahując od opinii o pracodawcy, kulturą powalasz. Co do chłopaków, pracowałam dla wielu agencji i Ja osobiście nie widzę różnicy. Wolę pracować z nimi bo wiem, że zapłacą w terminie a wymagają jak każdy i nie spotkałam się z jakimkolwiek brakiem kultury. Częściej hostessy na innych akcjach nie mają kultury i nawet potrafią okradać się wzajemnie. Agencja jak dla mnie ok. Wyplacalni, terminowi i był ktoś ze mną na rozpoczęciu akcji za pierwszym razem a to duży plus jak wiadomo.
Zostaw swoją opinię o Agencja Reklamowo-Artystyczna Top-art - Sopot
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Reklamowo-Artystyczna Top-art