Coval Sp.z.o.o

Gdynia

Opinie o Coval Sp.z.o.o

czekay 2014-09-02 21:19:57
myślę, że już można zamknąć temat i nie tylko temat ;)
4
nigdy więcej 2014-09-15 12:40:10
...oby ludzie mieli należne im pieniądze, a ja czekam i czekam i czekam:)
1
arkusz 2014-10-24 21:45:19
w covalu jest super.
2
lol 2014-11-20 19:30:43
kolejny stary Handlowiec nie wytrzymał i odszedł.
chyba pozostaje zgasić światło
1
pracus 2014-11-25 19:17:21
Cześć. Mogę prosić o jakieś info na temat pracy w Coval? Chodzi mi o wiadomo zarobki, auto, dostępneość towaru, itd. Prosiłbym o info. (usunięte przez administratora)
3
lukas 2014-12-08 14:31:40
Witam czy ktoś mógłby mi opowiedzieć o tej firmie i o pracy na stanowisku ph bardzo proszę o opinie!!
4
lukas 2014-12-08 15:21:29
Mozecie cos powiedzieć dokladnie o pracy ph jakie zarobki jak z praciem na wyniki jakie auta dla handlowców?
9
kolwalowiec 2015-03-10 17:52:54
Auta to hyiundai i20 z kratką za siedeniem kierowcy. Brak możliwości korzystania po godz pracy ,a i w godz pracy nie wolno zjechac z trasy.
Hej 2015-03-10 20:01:02
Chłopaki, wiadomo coś na temat wypłat?? Będą płacić przed Wielkanocą??
2
postcovalowiec 2015-03-12 23:32:01
Widzę że nic się nie zmieniło od moich czasów, dalej płacą jak chcą.
2
były 2015-04-05 18:59:31
jakie to kwoty
kita 2015-04-16 19:11:04
Głupoty piszecie , nie jest tak źle jak pracujesz to kasa jest , prywatnie za zgłoszoną jazdę samochodem jeszcze nie płaciłem (usunięte przez administratora)
2
szukająca 2015-05-24 23:40:49
Witam, chciałabym zapytać czy warto jest w ogóle iść na rozmowę?
6
pastor 2015-10-03 14:45:26
(usunięte przez administratora) Omijajcie to z daleka. Jest tysiące innych firm!
6
Sławek 2016-02-23 15:08:13
Witam.
możecie się podzielić aktualnym wiadomościami o firmie COVAL, słyszałem że część ludzi z długim stażem odeszła z tej firmy i nie za bardzo wiem czy składać tam papiery na PH bo nie chcę wlecieć z deszczu pod rynnę. Ma ktoś jakieś świeże info jak się firmie powodzi. Katalog na 2016 mają ładny :-)
1
Ma 2016-03-07 13:51:34
Widziałem, że tutaj sporo ofert to Przedstawiciel Handlowy i jestem naprawdę ciekawy czy jest to rozwojowa oferta i jaki tak naprawdę jest tutaj procent premii od zarobków?
1
kadet 2016-04-20 12:05:11
Wczesniej to widziałem kilkanascie ogłoszeń na Przedstawicieli Handlowych ale teraz jakoś wszystko ucichło i od dawna nie widziałem żadnego, zastawniam się czy taka rotacja jest u nich czy po prostu potrzebują wielu osob.
edek 2016-04-27 22:09:02
Dobry Jezu a nasz Panie daj im wieczne spoczywanie. Niech odpoczywaja w spokoju. Amen.
6
ALBI 2016-04-28 08:30:35
W firmie brakuje wszystkiego, zaczynając od towaru, przez pieniądze a na pomyśle prowadzenia firmy kończąc. Trzymają się dzięki "wpychaniu" resztek towarów firmą, które nadal z jakiś niezrozumiałych powodów chcą z nimi współpracować. Zanim wyślesz CV podjedź sobie do jakiegokolwiek sklepu narzędziowego lub hurtowni budowlanej i zapytaj o firmę COVAL ... po wysłuchaniu opinii ludzi którzy mają/mieli nieprzyjemność z nimi współpracować pewnie zaczniesz rozglądać się za innym pracodawcą :)
4
ALBI 2016-04-28 08:33:07
W firmie brakuje wszystkiego, zaczynając od towaru, przez pieniądze a na pomyśle prowadzenia firmy kończąc. Trzymają się dzięki "wpychaniu" resztek towarów firmą, które nadal z jakiś niezrozumiałych powodów chcą z nimi współpracować. Zanim wyślesz CV podjedź sobie do jakiegokolwiek sklepu narzędziowego lub hurtowni budowlanej i zapytaj o firmę COVAL ... po wysłuchaniu opinii ludzi którzy mają/mieli nieprzyjemność z nimi współpracować pewnie zaczniesz rozglądać się za innym pracodawcą :)
5
Janusz Biznesu Artur :) 2016-04-29 21:15:47
firma Coval nie zatrudnia juz ludzi od dawna zatrudnia jako JOB&SERVICE Warszawa albo inne firmy wałki do pracy. Nie płacą wynagrodzeń i idą na dno szybciej niż Titanic. Tak zwani Janusze biznesu...

( usunięte przez administratora )
4
ALbi 2016-05-02 12:54:01
Kolego, a posiadasz jakieś dowody wykonywania pracy na rzecz firmy COVAL? Znajomy mial kiedyś sytuację, w której był zatrudniony przez taką zewnętrzną spółkę i na podstawie tych dokumentów założył sprawę firmie w której realnie pracował. Troszke to trwało ale sprawe wygrał.
psinka 2016-05-06 19:58:58
@rawlyn rozumiem twoją złość, no bo peiniądze za wykonaną prace należały Ci sie, ale nie sądze, by było trzeba używać wulgaryzmów... ale jak w firmie brakuje kasy, to nic dziwnego że nikogo teraz nie szukają...
Noo1 2016-05-07 17:10:03
Gowork niezależny serwis który za pieniądze usuwa nietaktowne wpisy.Pozdrawiam Was
1
pracownik coval 2016-05-13 09:33:27
taki jesteś mądry - a jak przychodziłem na Twoje stanowisko to nie pisnąłeś słowa że jest tak jak jest - wpuściłeś mnie na minę i przez Ciebie jestem w plecy 3 miesiące i kilka tysięcy ... spadam z tej firmy aktualnie od marca większość nie dostała wypłaty ( w tym ja )
1
były łoś 2016-05-13 21:58:47
Coval, JJOB&SERVICE wcześniej Trawers. Wszystkim nam wiszą kasę. Niestety prezes ze wschodu, wirtualne biuro i walczyć sobie można z wiatrakami. Jedyne wyjście to się tam nie władować. Wpakowałem kupę kasy w prawnika i tak Ci jakiegoś prezesa ze wschodu nie znajdą.
5
artur 2016-05-19 21:45:45
COVAL, TRAWERS, Fachman, Fachman Warszawa, JOB&SERVICE, to wszystko jedno. Miesza tym ten sam człowiek. Chyba wszyscy wiedzą o kogo chodzi. Mały, krótki i okrąglutki, a do tego nikt go nie może zrozumieć. Oddaj wszystkim zaległą kasę i zawijaj tego TITANICA.
5
kadet 2016-06-17 09:20:52
wczesniej widizałem jakies oferty pracy na Przedstawicieli a teraz zadnej, czyzby sie potwierdzlao to o czym piszecie?
ALbi 2016-07-08 09:29:34
Lepiej być bezrobotnym niż pracować w tej firmie, kasy i tak nie będzie a na bezrobociu przynajmniej wypoczniesz :)
hghj 2016-07-08 15:02:42
@były łoś piszesz że biuro jest wirtualne, n o ale jakoś musieliście podpisywać umowy z nimi chyba>
ALBI 2016-07-11 21:40:42
Na pierwsze 3 miesiące jest umowa zlecenie z obietnicą, że po okresie próbnym będzie normalna umowa o prace ... po 3 przepracowanych miesiącach przyjeżdża do Ciebie dyrektor, lub ty jedziesz do firmy i przedstawiają Ci umowę z Job and Service, na której widnieje jedynie podpis prezesa ze wschodu ... tutaj wybór należy do Ciebie :) podpisujesz albo dalej tyrasz na umowie zlecenie :)
Ogólnie rzecz biorąc praca polega na naciąganiu klientów na resztki towaru, które co jakiś czas zjeżdżają partiami. Dużo zależy też od regionu ... są regiony w PL o które cały czas "dbają" i one w pierwszej kolejności dostają towar, tutaj idzie pracować i w miarę dobrze zarabiać, ale są też regiony (głównie na południu) na których 95% klientów nie chce nawet rozmawiać , bo każdy z nich zna świecące pustkami magazyny COVALA i przynajmniej raz został wydymany przez wspomnianego wyżej arturka.
ALBI 2016-07-11 21:40:58
Na pierwsze 3 miesiące jest umowa zlecenie z obietnicą, że po okresie próbnym będzie normalna umowa o prace ... po 3 przepracowanych miesiącach przyjeżdża do Ciebie dyrektor, lub ty jedziesz do firmy i przedstawiają Ci umowę z Job and Service, na której widnieje jedynie podpis prezesa ze wschodu ... tutaj wybór należy do Ciebie :) podpisujesz albo dalej tyrasz na umowie zlecenie :)
Ogólnie rzecz biorąc praca polega na naciąganiu klientów na resztki towaru, które co jakiś czas zjeżdżają partiami. Dużo zależy też od regionu ... są regiony w PL o które cały czas "dbają" i one w pierwszej kolejności dostają towar, tutaj idzie pracować i w miarę dobrze zarabiać, ale są też regiony (głównie na południu) na których 95% klientów nie chce nawet rozmawiać , bo każdy z nich zna świecące pustkami magazyny COVALA i przynajmniej raz został wydymany przez wspomnianego wyżej arturka.
edfr 2016-07-12 18:47:53
jakie umowy? przeciez zawsze jezeli tylko podejmuje sie prace trzeba podpoisiac umowe czy to bedzie o prace, dzielo czy tez zlecenie bez wzgledu na rodzaj
edf 2016-07-12 21:02:58
no wlasnie tez uwazam ze przeciez na kazdym stanowusku musza byc jakies umowy nie wyobrazam sovbie zeby ktos mogl pracowac bez podpisania jej przeciez
osiol 2016-07-14 23:34:01
Prosze o kontakty osoby ktore tak jak ja zostaly oszukane przez nich.
koc 2016-07-15 22:46:31
@ edf obawiam się, że ludzie czesto decyduja się na takie rozwiązania, w przypadku gdy maja tzw "nóż na gardle" i nie za bardzo mają jakieś wyjście ...
Jarosz 2016-07-21 18:24:34

Witaj, proponuję kontakt, możemy być sobie pomocni. Co Ty na to?
Jarosz 2016-07-21 18:34:44
Witaj, proponuję kontakt, możemy buć sobie pomocni, co Ty na to?
Mój e-mail to vito.k5@wp.pl
Miracle 2016-07-22 13:10:19
Nie wiem co powiedzieć o tej firmie, wszystko zostało powiedziane - dobra :)
Seba123 2016-07-27 12:30:55
witam ja skończyłem pracę w czerwcu b.r i do tej pory pan Artur nie wypłacił mi wypłaty za czerwiec i nadgodzin od lutego nie wspominam o urlopie .Pracowałem dla job&service zastanawiam się czy pan Artur będzie miał na tyle godności by wypłacić mi moje ciężko zarobione pieniądze .
Seba123 2016-07-27 12:32:21
witam ja skończyłem pracę w czerwcu b.r i do tej pory pan Artur nie wypłacił mi wypłaty za czerwiec i nadgodzin od lutego nie wspominam o urlopie .Pracowałem dla job&service zastanawiam się czy pan Artur będzie miał na tyle godności by wypłacić mi moje ciężko zarobione pieniądze .
Mn 2016-07-27 18:12:57
Czy ja wiem czy wszystko zostało powiedziane, wydaje mi się, że do powiedzenia jest tutaj jeszcze całkiem dużo i idzie to zrobićnormalnie, tak jak trzeba. Na dobrej drodze stoi każdy, kto w Coval zajmuje się tym i Lublin, Rzeszów, wszystko jest tak..
Osiol 2016-07-28 18:25:32
Jarosz
Napisalem do ciebie wiedomosc na miala.
Osiol 2016-07-28 18:29:16
Jarosz napisalem do ciebie wiadomosc
edfr 2016-07-28 18:41:53
przeciez wydaje mi sie ze oni w kilku miejsach maja te filie wystraczy spojrzeac na to w jakich miastach oglsozenia byly
Kowal 2016-08-12 11:53:47
Witam, przejąłem dużo towaru Coval (wiertła)- towar nowy, opakowania nie zniszczone , nawiążę współpracę z byłymi handlowcami firmy w celu szybkiej sprzedaży, możliwość dużego zarobku.
Kontakt: zxd@o2.pl
tmk 2016-08-12 12:19:25
No bez wątpienia mają wiele lokalizacji i to nie tylko w jakiś większych miastach, bo w zupełnie różnych - małych też. Ciekawi mnie teraz kiedy pojawi się jakaś nowa tura rekrutacji na przedstawiciela handlowego?
kopl 2016-08-15 23:13:09
@ tmk mnie też interesuje rekrutacja do Coval Sp.z.o.o - ale neistety od dawna nic nie widziałam....
Gośćjakogość 2016-08-22 19:27:49
Proszę dajcie sobie spokój z pracą w Covalu i Fachmanie. Pracownik jest na ostatnim miejscu. Wypłaty z gigantycznym opóźnieniem i nie odprowadzane składki. O wypłatę kiedy zapytasz po miesięcznym prawie opóźnieniu odpowiadają że trzeba sobie na nią zapracować. Ludzie wspaniali, dobrzy fachowcy oddani bardzo własnej pracy. Klienci zaczynają odchodzić od Fachman bo nawet na towar nie ma, półki puste a długi takie że nie da rady uratować już tego bagna. Uciekajcie bo gorzej nie będziecie mieli tylko lepiej.
we 2016-08-23 08:22:47
Raczej nie ma co narzekać @Gonza, bo nawet miały się pojawić odpowiednie premie do podstawy zarobków. W końcu taka dbałosć o dobre wynagrodzenie sprawia, że lepiej się wypełnia obowiązków. A wiecie czy będą jakieś oferty pracy? Z góry dziękuję za odpowiedź
Zostaw swoją opinię o Coval Sp.z.o.o - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coval Sp.z.o.o