Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Coval Sp.z.o.o

zdjecie uzytkownika
Ormak - 2014-07-17 00:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeżeli ktoś chce spróbować swoich sił to droga wolna, myślę, że w firmie takiego kandydata przyjmą z otwartymi rękami. Mam tu na myśli ludzi, którzy znają się na fachu mając w małym paluszku wszystkie elektronarzędzia, którymi do sprzedaży dysponuje Coval. Bardzo ciekawym rozwiązaniem jest dożywotnia gwarancja - chociaż ciekawe ile rzeczywiście sprzętów nie będzie miało okazji 'skorzystać' z tej oferty.
zdjecie uzytkownika
checki - 2014-07-17 17:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ormak - 2014-07-17 00:13:46]:
elektronarzedzia????

znaczy jakie? chyba tylko w katalogu, bo na stanie na pewno nie ma:) kluczy wiertelek, nasadek, itd tez nie ma. o czym wogole mowa
zdjecie uzytkownika
Ormak - 2014-07-18 09:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Klient W ten sposób niestety narażają się na śmieszność, ale co na to poradzić... Jeżeli chcesz traktować poważnie swojego klienta to udzielasz mu rad, informacji a także opiekujesz się po zakupie oferując wszelką pomoc - tak to działa a klient w najlepsze wraca. A co do reklamacji to nie powinno tak być, jeżeli są wady to należy je usuwać jak najszybciej, bo klienci mogą odejść do konkurencji - rynek z chęcią ich przyjmie. Chociaż teraz przyszła mi do głowy inna opcja - może to opieszałość działu gwarancyjnego spowodowała takie opóźnienia?
zdjecie uzytkownika
Ćma - 2014-07-21 19:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A chłopaki uciekają... znaczy przedstawiciele....
Będą nowe wolne etaty:)
zdjecie uzytkownika
Kosmek - 2014-07-22 01:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe dlaczego przedstawiciele rezygnują... Może za słabe warunki finansowe dostali z Covala... Myślę, że osoby bez większego doświadczenia mogą spróbować rozpocząć swoją karierę na PH - nawet jeśli nic z tego nie wyjdzie, to pewna przygoda będzie przeżyta. Odrobina fantazji i umiejętności i można góry przenosić.
zdjecie uzytkownika
to ja - 2014-07-22 19:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale fajne.....:)
No, no, no... w końcu coś piszą:) czyżby teraz musieli mieć dyżury, bo coś się dzieje....??
zdjecie uzytkownika
kowal przez k - 2014-07-24 17:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to sa jednak goscie!

(kasuj, kasuj, ja mam prtsc)
zdjecie uzytkownika
zalamany - 2014-07-24 18:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
och jak ja żałuję, ze się zwolniłem z cowala, pomyłka ŻYCIA
zdjecie uzytkownika
qqa - 2014-07-24 18:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe
żałuj, żałuj - mnie ostatnio dyrektor mówił, że będzie 90% stanów magazynowych

(tylko spawarkę sprzedamy, bo za kontenery trza płacić)

zdjecie uzytkownika
sławciu - 2014-07-24 18:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy to był dyrektor z Covala....? ten co mówił o 90%.... może to koleś z konkurencji i wówczas jestem w stanie uwierzyć:)
zdjecie uzytkownika
Ktos - 2014-07-24 23:22:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
haha ja domyślam się który z dyrektorów tak twierdzi z tymi z stanami na 90 % :P
zdjecie uzytkownika
potencjalny pracownik - 2014-08-01 22:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Krótko:
Zarobki ile wychodzą
samochód czy jest do prywatnego użytku ?
Dostępność towaru ?
zdjecie uzytkownika
czekaj - 2014-08-01 22:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobre

:)
zdjecie uzytkownika
Artur - 2014-08-01 22:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potencjalny pracownik.... czy Ty dobrze w ogóle trafiłeś?? Wiesz do jakiej firmy chcesz iść, nie pomyliłeś pracodawcy?? Podjedź do pierwszego poważniejszego sklepu, który handlował z Covalem i zapytaj o wirtualne faktury, dostępność towaru to wszystkiego się dowiesz....
powiedz z jakiego jesteś rejonu to dam CI namiary na sklepy:)
zdjecie uzytkownika
PH - 2014-08-04 07:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakieś świeże informacje na temat stanowiska Przedstawiciela Handlowego?
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-08-04 21:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Info na temat PH... wszystko mogę Ci powiedzieć:) tylko podaj tutaj maila, bo i tak usuną jak coś napiszę... najlepiej maila podaj wieczorem, jak admin śpi:)
a nieroby brać się do roboty.... podobno kolejny PH odszedł, jeden z najlepszych... prawda to??
zdjecie uzytkownika
PH - 2014-08-05 19:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakies info na temat pracy PH prosze na maila pikunik@gmail.com :)
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-08-06 22:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I coraz ciekawiej się dzieje:) Póki co wczasy i urlopy... zaczyna się:)
zdjecie uzytkownika
baterflaj - 2014-08-13 17:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
i kolejny odszedł...
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-08-25 18:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Mogę prosić o jakieś info na temat pracy w Coval? Chodzi mi o wiadomo zarobki, auto, dostępneość towaru, itd. Prosiłbym o info na twojlogin11@o2.pl Dzięki
zdjecie uzytkownika
Toiaj - 2014-08-26 00:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najłatwiej to wszystkiego dowiedzieć się bezpośrednio u źródła. Poza tym nie wiem czemu o to wypytujesz skoro na chwilę obecną chyba nie prowadzą żadnej rekrutacji. Na pewno Covala trzeba docenić za wielką i znaną nazwę, firmę. Oby to trwało jak najdłużej, by ludzie mieli bez gadania należne im pieniądze.
zdjecie uzytkownika
czekay - 2014-09-02 21:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
myślę, że już można zamknąć temat i nie tylko temat ;)
zdjecie uzytkownika
nigdy więcej - 2014-09-15 12:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...oby ludzie mieli należne im pieniądze, a ja czekam i czekam i czekam:)
zdjecie uzytkownika
arkusz - 2014-10-24 21:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w covalu jest super.
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-11-20 19:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolejny stary Handlowiec nie wytrzymał i odszedł.
chyba pozostaje zgasić światło
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coval Sp.z.o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x