Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Coval Sp.z.o.o


Oceniono 290 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Coval Sp.z.o.o
Żwirowa 51
81-010 Gdynia
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
klient-łódzkie - 2013-12-11 15:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jestem klientem Covala i to myśle że dobrym skoro jak był przedstawiciel który już nie jeżdzi do lipca i zamówienia robiłem 20-30 tyś miesięcznie. Fajny młody chłopak z potencjałem!!! Wszystko załatwił co było potrzeba!!!! takich ludzi Coval powinien trzymać a nie go puścić!!!!! bez niego to nie to samo!!!! pozdrawiam!!! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
lolo - 2013-12-14 17:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To coval jeszcze istnieje?
zdjecie uzytkownika
Ktos - 2014-01-27 08:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
? Nikt nic nie pisze o firmie już ?
zdjecie uzytkownika
manicza - 2014-01-27 11:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma co pisac, kazdy wie jak jest, a teraz nawet coraz gorzej,
zdjecie uzytkownika
PH - 2014-02-27 17:47:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym sie dowiedziec jakie sa realne zarobki dla PH i ogolnie jak to wszytsko teraz wyglada z towarem i czemu jest taka rotacja?
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2014-03-19 22:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś potwierdzi te informacje o Coval, bo informacje na ich stronie robią wrażenie, 17 certyfikatów, to bardzo dużo.
zdjecie uzytkownika
jureks - 2014-04-10 18:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
mam zaproszenie na rozmowę na PH małopolska - ktoś może mi powiedzieć jak się pracuje w Coval-u , jakie stawki, jakie wymagania ogólnie jak klimat ?
będę wdzięczny za informację od osób które pracuję albo właśnie skończyli
zdjecie uzytkownika
Amadeo - 2014-06-28 08:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Orientuje się ktoś jak obecnie wygląda sytuacja w Covalu? Planują jakieś rekrutacje w najbliższym czasie?
zdjecie uzytkownika
boruta - 2014-06-29 20:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciągle szukają tylko w różnych regionach
zdjecie uzytkownika
NIKI - 2014-06-30 15:53:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jureks - 2014-04-10 18:49:00]:
Witam, i widzę że aplikowałeś do Coval-a pracujesz tam? Jeśli tak jaka admosfera we firmie? jakie zarobki? czy warto?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
znużony i zniechęcony - 2014-07-09 07:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Covalu już ponad rok. Katastrofa. Czas zmienić pracodawcę . Szkoda ://
zdjecie uzytkownika
check-i - 2014-07-11 17:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a paczuszki gdzie?

:)
zdjecie uzytkownika
Amadeo - 2014-07-12 08:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W zasadzie to ich sprawa co robią i co z tym dalej będą robić. Ktoś kiedyś pewnie za to odpowie... i nie będzie to happy end ...
zdjecie uzytkownika
Navi - 2014-07-13 10:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam zamiar iść do Covala na ph., jest etat, chcą rozmawiać. ile zarobię i czy można użytkować samochód w niedzielę?
zdjecie uzytkownika
cz-t - 2014-07-13 21:50:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
odpusc stary, chyba ze zachaczyc sie na chwile, CHWILE.
masz gps w aucie (usunięte przez administratora)co caly czas sledzi, gdzie jezdzisz. wiec zapomnij
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-07-16 21:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się wymaga od kogoś podpisania "lojalki" to trzeba samemu być lojalnym... Chłopcy wiedzą o co chodzi:)
zdjecie uzytkownika
Ormak - 2014-07-17 00:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeżeli ktoś chce spróbować swoich sił to droga wolna, myślę, że w firmie takiego kandydata przyjmą z otwartymi rękami. Mam tu na myśli ludzi, którzy znają się na fachu mając w małym paluszku wszystkie elektronarzędzia, którymi do sprzedaży dysponuje Coval. Bardzo ciekawym rozwiązaniem jest dożywotnia gwarancja - chociaż ciekawe ile rzeczywiście sprzętów nie będzie miało okazji 'skorzystać' z tej oferty.
zdjecie uzytkownika
checki - 2014-07-17 17:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ormak - 2014-07-17 00:13:46]:
elektronarzedzia????

znaczy jakie? chyba tylko w katalogu, bo na stanie na pewno nie ma:) kluczy wiertelek, nasadek, itd tez nie ma. o czym wogole mowa
zdjecie uzytkownika
Ormak - 2014-07-18 09:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Klient W ten sposób niestety narażają się na śmieszność, ale co na to poradzić... Jeżeli chcesz traktować poważnie swojego klienta to udzielasz mu rad, informacji a także opiekujesz się po zakupie oferując wszelką pomoc - tak to działa a klient w najlepsze wraca. A co do reklamacji to nie powinno tak być, jeżeli są wady to należy je usuwać jak najszybciej, bo klienci mogą odejść do konkurencji - rynek z chęcią ich przyjmie. Chociaż teraz przyszła mi do głowy inna opcja - może to opieszałość działu gwarancyjnego spowodowała takie opóźnienia?
zdjecie uzytkownika
Ćma - 2014-07-21 19:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A chłopaki uciekają... znaczy przedstawiciele....
Będą nowe wolne etaty:)
zdjecie uzytkownika
Kosmek - 2014-07-22 01:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe dlaczego przedstawiciele rezygnują... Może za słabe warunki finansowe dostali z Covala... Myślę, że osoby bez większego doświadczenia mogą spróbować rozpocząć swoją karierę na PH - nawet jeśli nic z tego nie wyjdzie, to pewna przygoda będzie przeżyta. Odrobina fantazji i umiejętności i można góry przenosić.
zdjecie uzytkownika
to ja - 2014-07-22 19:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale fajne.....:)
No, no, no... w końcu coś piszą:) czyżby teraz musieli mieć dyżury, bo coś się dzieje....??
zdjecie uzytkownika
tomcio - 2014-07-23 20:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to znowu zapodam link, i tak do zaj...nia

http://pressmix.eu/index.php/2014/07/20/cenzura-rodem-z-prl-u/
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-07-23 20:27:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A świstak tak siedzi, siedzi i zawija co nie dobre o nim.....
jaka to żmudna praca musi być... bo jak ja coś napiszę to się nie usuwa ostatniego tylko trzeba wyciąć:) o kurde... Admin ma nie fajne życie....
zdjecie uzytkownika
Robercik - 2014-07-23 22:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"W magazynie mamy jeszcze jedną spawarkę SRT11, jak macie na nią klienta to ją sprzedajcie!"
Hicior lata:) hahahahahahahahahahahahahahahaha...........
Proponuję nie sprzedawać, bo wówczas magazyn pozostanie PUSTY!! A pusty magazyn może oznaczać jedno... wpuścić kuce!!!!!!!!!! Hahahahahahahahahaha
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coval Sp.z.o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x