Coval Sp.z.o.o

Gdynia

Opinie o Coval Sp.z.o.o

to ja 2014-07-22 19:11:47
Ale fajne.....:)
No, no, no... w końcu coś piszą:) czyżby teraz musieli mieć dyżury, bo coś się dzieje....??
1
kowal przez k 2014-07-24 17:52:11
to sa jednak goscie!

(kasuj, kasuj, ja mam prtsc)
zalamany 2014-07-24 18:11:20
och jak ja żałuję, ze się zwolniłem z cowala, pomyłka ŻYCIA
2
qqa 2014-07-24 18:35:40
hehe
żałuj, żałuj - mnie ostatnio dyrektor mówił, że będzie 90% stanów magazynowych

(tylko spawarkę sprzedamy, bo za kontenery trza płacić)

sławciu 2014-07-24 18:59:07
a czy to był dyrektor z Covala....? ten co mówił o 90%.... może to koleś z konkurencji i wówczas jestem w stanie uwierzyć:)
1
Ktos 2014-07-24 23:22:25
haha ja domyślam się który z dyrektorów tak twierdzi z tymi z stanami na 90 % :P
2
potencjalny pracownik 2014-08-01 22:42:12
Krótko:
Zarobki ile wychodzą
samochód czy jest do prywatnego użytku ?
Dostępność towaru ?
5
czekaj 2014-08-01 22:44:25
dobre

:)
2
Artur 2014-08-01 22:51:22
Potencjalny pracownik.... czy Ty dobrze w ogóle trafiłeś?? Wiesz do jakiej firmy chcesz iść, nie pomyliłeś pracodawcy?? Podjedź do pierwszego poważniejszego sklepu, który handlował z Covalem i zapytaj o wirtualne faktury, dostępność towaru to wszystkiego się dowiesz....
powiedz z jakiego jesteś rejonu to dam CI namiary na sklepy:)
5
PH 2014-08-04 07:48:26
Jakieś świeże informacje na temat stanowiska Przedstawiciela Handlowego?
Anka 2014-08-04 21:39:13
Info na temat PH... wszystko mogę Ci powiedzieć:) tylko podaj tutaj maila, bo i tak usuną jak coś napiszę... najlepiej maila podaj wieczorem, jak admin śpi:)
a nieroby brać się do roboty.... podobno kolejny PH odszedł, jeden z najlepszych... prawda to??
1
PH 2014-08-05 19:02:54
jakies info na temat pracy PH prosze na maila pikunik@gmail.com :)
Anka 2014-08-06 22:54:05
I coraz ciekawiej się dzieje:) Póki co wczasy i urlopy... zaczyna się:)
baterflaj 2014-08-13 17:01:00
i kolejny odszedł...
3
Jacek 2014-08-25 18:08:00
Cześć. Mogę prosić o jakieś info na temat pracy w Coval? Chodzi mi o wiadomo zarobki, auto, dostępneość towaru, itd. Prosiłbym o info na twojlogin11@o2.pl Dzięki
3
Toiaj 2014-08-26 00:48:01
Najłatwiej to wszystkiego dowiedzieć się bezpośrednio u źródła. Poza tym nie wiem czemu o to wypytujesz skoro na chwilę obecną chyba nie prowadzą żadnej rekrutacji. Na pewno Covala trzeba docenić za wielką i znaną nazwę, firmę. Oby to trwało jak najdłużej, by ludzie mieli bez gadania należne im pieniądze.
2
czekay 2014-09-02 21:19:57
myślę, że już można zamknąć temat i nie tylko temat ;)
4
nigdy więcej 2014-09-15 12:40:10
...oby ludzie mieli należne im pieniądze, a ja czekam i czekam i czekam:)
1
arkusz 2014-10-24 21:45:19
w covalu jest super.
2
lol 2014-11-20 19:30:43
kolejny stary Handlowiec nie wytrzymał i odszedł.
chyba pozostaje zgasić światło
1
pracus 2014-11-25 19:17:21
Cześć. Mogę prosić o jakieś info na temat pracy w Coval? Chodzi mi o wiadomo zarobki, auto, dostępneość towaru, itd. Prosiłbym o info. (usunięte przez administratora)
3
lukas 2014-12-08 14:31:40
Witam czy ktoś mógłby mi opowiedzieć o tej firmie i o pracy na stanowisku ph bardzo proszę o opinie!!
5
lukas 2014-12-08 15:21:29
Mozecie cos powiedzieć dokladnie o pracy ph jakie zarobki jak z praciem na wyniki jakie auta dla handlowców?
9
kolwalowiec 2015-03-10 17:52:54
Auta to hyiundai i20 z kratką za siedeniem kierowcy. Brak możliwości korzystania po godz pracy ,a i w godz pracy nie wolno zjechac z trasy.
Hej 2015-03-10 20:01:02
Chłopaki, wiadomo coś na temat wypłat?? Będą płacić przed Wielkanocą??
2
postcovalowiec 2015-03-12 23:32:01
Widzę że nic się nie zmieniło od moich czasów, dalej płacą jak chcą.
2
były 2015-04-05 18:59:31
jakie to kwoty
kita 2015-04-16 19:11:04
Głupoty piszecie , nie jest tak źle jak pracujesz to kasa jest , prywatnie za zgłoszoną jazdę samochodem jeszcze nie płaciłem (usunięte przez administratora)
2
szukająca 2015-05-24 23:40:49
Witam, chciałabym zapytać czy warto jest w ogóle iść na rozmowę?
6
pastor 2015-10-03 14:45:26
(usunięte przez administratora) Omijajcie to z daleka. Jest tysiące innych firm!
7
Sławek 2016-02-23 15:08:13
Witam.
możecie się podzielić aktualnym wiadomościami o firmie COVAL, słyszałem że część ludzi z długim stażem odeszła z tej firmy i nie za bardzo wiem czy składać tam papiery na PH bo nie chcę wlecieć z deszczu pod rynnę. Ma ktoś jakieś świeże info jak się firmie powodzi. Katalog na 2016 mają ładny :-)
1
Ma 2016-03-07 13:51:34
Widziałem, że tutaj sporo ofert to Przedstawiciel Handlowy i jestem naprawdę ciekawy czy jest to rozwojowa oferta i jaki tak naprawdę jest tutaj procent premii od zarobków?
1
kadet 2016-04-20 12:05:11
Wczesniej to widziałem kilkanascie ogłoszeń na Przedstawicieli Handlowych ale teraz jakoś wszystko ucichło i od dawna nie widziałem żadnego, zastawniam się czy taka rotacja jest u nich czy po prostu potrzebują wielu osob.
kadet 2016-06-17 09:20:52
wczesniej widizałem jakies oferty pracy na Przedstawicieli a teraz zadnej, czyzby sie potwierdzlao to o czym piszecie?
hghj 2016-07-08 15:02:42
@były łoś piszesz że biuro jest wirtualne, n o ale jakoś musieliście podpisywać umowy z nimi chyba>
edfr 2016-07-12 18:47:53
jakie umowy? przeciez zawsze jezeli tylko podejmuje sie prace trzeba podpoisiac umowe czy to bedzie o prace, dzielo czy tez zlecenie bez wzgledu na rodzaj
edf 2016-07-12 21:02:58
no wlasnie tez uwazam ze przeciez na kazdym stanowusku musza byc jakies umowy nie wyobrazam sovbie zeby ktos mogl pracowac bez podpisania jej przeciez
koc 2016-07-15 22:46:31
@ edf obawiam się, że ludzie czesto decyduja się na takie rozwiązania, w przypadku gdy maja tzw "nóż na gardle" i nie za bardzo mają jakieś wyjście ...
Jarosz 2016-07-21 18:24:34

Witaj, proponuję kontakt, możemy być sobie pomocni. Co Ty na to?
Miracle 2016-07-22 13:10:19
Nie wiem co powiedzieć o tej firmie, wszystko zostało powiedziane - dobra :)
Mn 2016-07-27 18:12:57
Czy ja wiem czy wszystko zostało powiedziane, wydaje mi się, że do powiedzenia jest tutaj jeszcze całkiem dużo i idzie to zrobićnormalnie, tak jak trzeba. Na dobrej drodze stoi każdy, kto w Coval zajmuje się tym i Lublin, Rzeszów, wszystko jest tak..
3
edfr 2016-07-28 18:41:53
przeciez wydaje mi sie ze oni w kilku miejsach maja te filie wystraczy spojrzeac na to w jakich miastach oglsozenia byly
tmk 2016-08-12 12:19:25
No bez wątpienia mają wiele lokalizacji i to nie tylko w jakiś większych miastach, bo w zupełnie różnych - małych też. Ciekawi mnie teraz kiedy pojawi się jakaś nowa tura rekrutacji na przedstawiciela handlowego?
we 2016-09-16 15:42:05
Skoro wymagane jest takie uprawnienie @margola, to najllepiej je posiadać, żeby podjąć u nich zatrudnienie. Choć o takich rzeczach najlepiej dowiadywać się bezpośrednio u nich, będzie prościej. Pozdrawiam
baobab 2016-09-18 20:43:13
@ we - no tak, maz racje, że tak jest najprościej. Natomniast szkoda że teraz, aktualnie nie poszukują ludzi do pracy - gdyby cos sie miało zmienic, to super jak dalibyście tutaj znac, bede zaglądać :)
Piotr 2016-09-22 22:54:44
Chciałbym podjąć pracę w Covalu jako przedstawiciel. Pracuje od 11 lat w tej branży. Jakie samochody mają ? jak ze stanami magazynowymi? Wiem, że Coval to firma z tradycją , marka znana i szanowana w Europie i o ile wiem towar sam się sprzedaje .
kadet 2016-09-23 13:16:21
Wcześniej poszukiwali przedstawicieli handlowych wiec niewykluczone ze i teraz bedą poszukiwać bo to chyba najbardziej chodliwe stanowisko u nich
tomek 2016-09-29 16:56:15
@kadet faktycznie - sam też na to liczę. Podobno nie jest trudno o prowizje ;)
edfr 2016-10-06 21:07:20
@tomek myślisz ze tak faktycznie tutaj jest? jeżeli tak ejst to byloy super bo niestety wlasnie tak jest ze nie wszczedzie jest cos takiego oferowane.
AJax 2016-10-14 22:13:53
Ogólnie wydaje mi się, że Coval Sp.z.o.o mógłby trochę więcej opinii powrzucać i wszystko byłoby jakoś sensowniejsze, bo teraz trudno ogarnąć (usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię o Coval Sp.z.o.o - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coval Sp.z.o.o