Coval Sp.z.o.o

Gdynia

Opinie o Coval Sp.z.o.o

Ktos 2014-07-24 23:22:25
haha ja domyślam się który z dyrektorów tak twierdzi z tymi z stanami na 90 % :P
2
potencjalny pracownik 2014-08-01 22:42:12
Krótko:
Zarobki ile wychodzą
samochód czy jest do prywatnego użytku ?
Dostępność towaru ?
4
czekaj 2014-08-01 22:44:25
dobre

:)
2
Artur 2014-08-01 22:51:22
Potencjalny pracownik.... czy Ty dobrze w ogóle trafiłeś?? Wiesz do jakiej firmy chcesz iść, nie pomyliłeś pracodawcy?? Podjedź do pierwszego poważniejszego sklepu, który handlował z Covalem i zapytaj o wirtualne faktury, dostępność towaru to wszystkiego się dowiesz....
powiedz z jakiego jesteś rejonu to dam CI namiary na sklepy:)
5
PH 2014-08-04 07:48:26
Jakieś świeże informacje na temat stanowiska Przedstawiciela Handlowego?
Anka 2014-08-04 21:39:13
Info na temat PH... wszystko mogę Ci powiedzieć:) tylko podaj tutaj maila, bo i tak usuną jak coś napiszę... najlepiej maila podaj wieczorem, jak admin śpi:)
a nieroby brać się do roboty.... podobno kolejny PH odszedł, jeden z najlepszych... prawda to??
1
PH 2014-08-05 19:02:54
jakies info na temat pracy PH prosze na maila pikunik@gmail.com :)
Anka 2014-08-06 22:54:05
I coraz ciekawiej się dzieje:) Póki co wczasy i urlopy... zaczyna się:)
baterflaj 2014-08-13 17:01:00
i kolejny odszedł...
3
Jacek 2014-08-25 18:08:00
Cześć. Mogę prosić o jakieś info na temat pracy w Coval? Chodzi mi o wiadomo zarobki, auto, dostępneość towaru, itd. Prosiłbym o info na twojlogin11@o2.pl Dzięki
3
Toiaj 2014-08-26 00:48:01
Najłatwiej to wszystkiego dowiedzieć się bezpośrednio u źródła. Poza tym nie wiem czemu o to wypytujesz skoro na chwilę obecną chyba nie prowadzą żadnej rekrutacji. Na pewno Covala trzeba docenić za wielką i znaną nazwę, firmę. Oby to trwało jak najdłużej, by ludzie mieli bez gadania należne im pieniądze.
1
czekay 2014-09-02 21:19:57
myślę, że już można zamknąć temat i nie tylko temat ;)
4
nigdy więcej 2014-09-15 12:40:10
...oby ludzie mieli należne im pieniądze, a ja czekam i czekam i czekam:)
1
arkusz 2014-10-24 21:45:19
w covalu jest super.
2
lol 2014-11-20 19:30:43
kolejny stary Handlowiec nie wytrzymał i odszedł.
chyba pozostaje zgasić światło
1
pracus 2014-11-25 19:17:21
Cześć. Mogę prosić o jakieś info na temat pracy w Coval? Chodzi mi o wiadomo zarobki, auto, dostępneość towaru, itd. Prosiłbym o info. (usunięte przez administratora)
2
lukas 2014-12-08 14:31:40
Witam czy ktoś mógłby mi opowiedzieć o tej firmie i o pracy na stanowisku ph bardzo proszę o opinie!!
4
lukas 2014-12-08 15:21:29
Mozecie cos powiedzieć dokladnie o pracy ph jakie zarobki jak z praciem na wyniki jakie auta dla handlowców?
9
kolwalowiec 2015-03-10 17:52:54
Auta to hyiundai i20 z kratką za siedeniem kierowcy. Brak możliwości korzystania po godz pracy ,a i w godz pracy nie wolno zjechac z trasy.
Hej 2015-03-10 20:01:02
Chłopaki, wiadomo coś na temat wypłat?? Będą płacić przed Wielkanocą??
2
postcovalowiec 2015-03-12 23:32:01
Widzę że nic się nie zmieniło od moich czasów, dalej płacą jak chcą.
2
były 2015-04-05 18:59:31
jakie to kwoty
kita 2015-04-16 19:11:04
Głupoty piszecie , nie jest tak źle jak pracujesz to kasa jest , prywatnie za zgłoszoną jazdę samochodem jeszcze nie płaciłem (usunięte przez administratora)
2
szukająca 2015-05-24 23:40:49
Witam, chciałabym zapytać czy warto jest w ogóle iść na rozmowę?
6
pastor 2015-10-03 14:45:26
(usunięte przez administratora) Omijajcie to z daleka. Jest tysiące innych firm!
6
Sławek 2016-02-23 15:08:13
Witam.
możecie się podzielić aktualnym wiadomościami o firmie COVAL, słyszałem że część ludzi z długim stażem odeszła z tej firmy i nie za bardzo wiem czy składać tam papiery na PH bo nie chcę wlecieć z deszczu pod rynnę. Ma ktoś jakieś świeże info jak się firmie powodzi. Katalog na 2016 mają ładny :-)
1
Ma 2016-03-07 13:51:34
Widziałem, że tutaj sporo ofert to Przedstawiciel Handlowy i jestem naprawdę ciekawy czy jest to rozwojowa oferta i jaki tak naprawdę jest tutaj procent premii od zarobków?
1
kadet 2016-04-20 12:05:11
Wczesniej to widziałem kilkanascie ogłoszeń na Przedstawicieli Handlowych ale teraz jakoś wszystko ucichło i od dawna nie widziałem żadnego, zastawniam się czy taka rotacja jest u nich czy po prostu potrzebują wielu osob.
edek 2016-04-27 22:09:02
Dobry Jezu a nasz Panie daj im wieczne spoczywanie. Niech odpoczywaja w spokoju. Amen.
5
ALBI 2016-04-28 08:30:35
W firmie brakuje wszystkiego, zaczynając od towaru, przez pieniądze a na pomyśle prowadzenia firmy kończąc. Trzymają się dzięki "wpychaniu" resztek towarów firmą, które nadal z jakiś niezrozumiałych powodów chcą z nimi współpracować. Zanim wyślesz CV podjedź sobie do jakiegokolwiek sklepu narzędziowego lub hurtowni budowlanej i zapytaj o firmę COVAL ... po wysłuchaniu opinii ludzi którzy mają/mieli nieprzyjemność z nimi współpracować pewnie zaczniesz rozglądać się za innym pracodawcą :)
3
ALBI 2016-04-28 08:33:07
W firmie brakuje wszystkiego, zaczynając od towaru, przez pieniądze a na pomyśle prowadzenia firmy kończąc. Trzymają się dzięki "wpychaniu" resztek towarów firmą, które nadal z jakiś niezrozumiałych powodów chcą z nimi współpracować. Zanim wyślesz CV podjedź sobie do jakiegokolwiek sklepu narzędziowego lub hurtowni budowlanej i zapytaj o firmę COVAL ... po wysłuchaniu opinii ludzi którzy mają/mieli nieprzyjemność z nimi współpracować pewnie zaczniesz rozglądać się za innym pracodawcą :)
5
Janusz Biznesu Artur :) 2016-04-29 21:15:47
firma Coval nie zatrudnia juz ludzi od dawna zatrudnia jako JOB&SERVICE Warszawa albo inne firmy wałki do pracy. Nie płacą wynagrodzeń i idą na dno szybciej niż Titanic. Tak zwani Janusze biznesu...

( usunięte przez administratora )
3
ALbi 2016-05-02 12:54:01
Kolego, a posiadasz jakieś dowody wykonywania pracy na rzecz firmy COVAL? Znajomy mial kiedyś sytuację, w której był zatrudniony przez taką zewnętrzną spółkę i na podstawie tych dokumentów założył sprawę firmie w której realnie pracował. Troszke to trwało ale sprawe wygrał.
psinka 2016-05-06 19:58:58
@rawlyn rozumiem twoją złość, no bo peiniądze za wykonaną prace należały Ci sie, ale nie sądze, by było trzeba używać wulgaryzmów... ale jak w firmie brakuje kasy, to nic dziwnego że nikogo teraz nie szukają...
Noo1 2016-05-07 17:10:03
Gowork niezależny serwis który za pieniądze usuwa nietaktowne wpisy.Pozdrawiam Was
1
pracownik coval 2016-05-13 09:33:27
taki jesteś mądry - a jak przychodziłem na Twoje stanowisko to nie pisnąłeś słowa że jest tak jak jest - wpuściłeś mnie na minę i przez Ciebie jestem w plecy 3 miesiące i kilka tysięcy ... spadam z tej firmy aktualnie od marca większość nie dostała wypłaty ( w tym ja )
1
były łoś 2016-05-13 21:58:47
Coval, JJOB&SERVICE wcześniej Trawers. Wszystkim nam wiszą kasę. Niestety prezes ze wschodu, wirtualne biuro i walczyć sobie można z wiatrakami. Jedyne wyjście to się tam nie władować. Wpakowałem kupę kasy w prawnika i tak Ci jakiegoś prezesa ze wschodu nie znajdą.
4
artur 2016-05-19 21:45:45
COVAL, TRAWERS, Fachman, Fachman Warszawa, JOB&SERVICE, to wszystko jedno. Miesza tym ten sam człowiek. Chyba wszyscy wiedzą o kogo chodzi. Mały, krótki i okrąglutki, a do tego nikt go nie może zrozumieć. Oddaj wszystkim zaległą kasę i zawijaj tego TITANICA.
3
kadet 2016-06-17 09:20:52
wczesniej widizałem jakies oferty pracy na Przedstawicieli a teraz zadnej, czyzby sie potwierdzlao to o czym piszecie?
ALbi 2016-07-08 09:29:34
Lepiej być bezrobotnym niż pracować w tej firmie, kasy i tak nie będzie a na bezrobociu przynajmniej wypoczniesz :)
hghj 2016-07-08 15:02:42
@były łoś piszesz że biuro jest wirtualne, n o ale jakoś musieliście podpisywać umowy z nimi chyba>
ALBI 2016-07-11 21:40:42
Na pierwsze 3 miesiące jest umowa zlecenie z obietnicą, że po okresie próbnym będzie normalna umowa o prace ... po 3 przepracowanych miesiącach przyjeżdża do Ciebie dyrektor, lub ty jedziesz do firmy i przedstawiają Ci umowę z Job and Service, na której widnieje jedynie podpis prezesa ze wschodu ... tutaj wybór należy do Ciebie :) podpisujesz albo dalej tyrasz na umowie zlecenie :)
Ogólnie rzecz biorąc praca polega na naciąganiu klientów na resztki towaru, które co jakiś czas zjeżdżają partiami. Dużo zależy też od regionu ... są regiony w PL o które cały czas "dbają" i one w pierwszej kolejności dostają towar, tutaj idzie pracować i w miarę dobrze zarabiać, ale są też regiony (głównie na południu) na których 95% klientów nie chce nawet rozmawiać , bo każdy z nich zna świecące pustkami magazyny COVALA i przynajmniej raz został wydymany przez wspomnianego wyżej arturka.
ALBI 2016-07-11 21:40:58
Na pierwsze 3 miesiące jest umowa zlecenie z obietnicą, że po okresie próbnym będzie normalna umowa o prace ... po 3 przepracowanych miesiącach przyjeżdża do Ciebie dyrektor, lub ty jedziesz do firmy i przedstawiają Ci umowę z Job and Service, na której widnieje jedynie podpis prezesa ze wschodu ... tutaj wybór należy do Ciebie :) podpisujesz albo dalej tyrasz na umowie zlecenie :)
Ogólnie rzecz biorąc praca polega na naciąganiu klientów na resztki towaru, które co jakiś czas zjeżdżają partiami. Dużo zależy też od regionu ... są regiony w PL o które cały czas "dbają" i one w pierwszej kolejności dostają towar, tutaj idzie pracować i w miarę dobrze zarabiać, ale są też regiony (głównie na południu) na których 95% klientów nie chce nawet rozmawiać , bo każdy z nich zna świecące pustkami magazyny COVALA i przynajmniej raz został wydymany przez wspomnianego wyżej arturka.
edfr 2016-07-12 18:47:53
jakie umowy? przeciez zawsze jezeli tylko podejmuje sie prace trzeba podpoisiac umowe czy to bedzie o prace, dzielo czy tez zlecenie bez wzgledu na rodzaj
edf 2016-07-12 21:02:58
no wlasnie tez uwazam ze przeciez na kazdym stanowusku musza byc jakies umowy nie wyobrazam sovbie zeby ktos mogl pracowac bez podpisania jej przeciez
osiol 2016-07-14 23:34:01
Prosze o kontakty osoby ktore tak jak ja zostaly oszukane przez nich.
koc 2016-07-15 22:46:31
@ edf obawiam się, że ludzie czesto decyduja się na takie rozwiązania, w przypadku gdy maja tzw "nóż na gardle" i nie za bardzo mają jakieś wyjście ...
Jarosz 2016-07-21 18:24:34

Witaj, proponuję kontakt, możemy być sobie pomocni. Co Ty na to?
Jarosz 2016-07-21 18:34:44
Witaj, proponuję kontakt, możemy buć sobie pomocni, co Ty na to?
Mój e-mail to vito.k5@wp.pl
Miracle 2016-07-22 13:10:19
Nie wiem co powiedzieć o tej firmie, wszystko zostało powiedziane - dobra :)
Zostaw swoją opinię o Coval Sp.z.o.o - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coval Sp.z.o.o