Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Coval Sp.z.o.o

Opinie o Coval Sp.z.o.o

Pracowałeś w firmie Coval Sp.z.o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-07-16 21:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się wymaga od kogoś podpisania "lojalki" to trzeba samemu być lojalnym... Chłopcy wiedzą o co chodzi:)
zdjecie uzytkownika
Ormak - 2014-07-17 00:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeżeli ktoś chce spróbować swoich sił to droga wolna, myślę, że w firmie takiego kandydata przyjmą z otwartymi rękami. Mam tu na myśli ludzi, którzy znają się na fachu mając w małym paluszku wszystkie elektronarzędzia, którymi do sprzedaży dysponuje Coval. Bardzo ciekawym rozwiązaniem jest dożywotnia gwarancja - chociaż ciekawe ile rzeczywiście sprzętów nie będzie miało okazji 'skorzystać' z tej oferty.
zdjecie uzytkownika
checki - 2014-07-17 17:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ormak - 2014-07-17 00:13:46]:
elektronarzedzia????

znaczy jakie? chyba tylko w katalogu, bo na stanie na pewno nie ma:) kluczy wiertelek, nasadek, itd tez nie ma. o czym wogole mowa
zdjecie uzytkownika
Ormak - 2014-07-18 09:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Klient W ten sposób niestety narażają się na śmieszność, ale co na to poradzić... Jeżeli chcesz traktować poważnie swojego klienta to udzielasz mu rad, informacji a także opiekujesz się po zakupie oferując wszelką pomoc - tak to działa a klient w najlepsze wraca. A co do reklamacji to nie powinno tak być, jeżeli są wady to należy je usuwać jak najszybciej, bo klienci mogą odejść do konkurencji - rynek z chęcią ich przyjmie. Chociaż teraz przyszła mi do głowy inna opcja - może to opieszałość działu gwarancyjnego spowodowała takie opóźnienia?
zdjecie uzytkownika
Ćma - 2014-07-21 19:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A chłopaki uciekają... znaczy przedstawiciele....
Będą nowe wolne etaty:)
zdjecie uzytkownika
Kosmek - 2014-07-22 01:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ciekawe dlaczego przedstawiciele rezygnują... Może za słabe warunki finansowe dostali z Covala... Myślę, że osoby bez większego doświadczenia mogą spróbować rozpocząć swoją karierę na PH - nawet jeśli nic z tego nie wyjdzie, to pewna przygoda będzie przeżyta. Odrobina fantazji i umiejętności i można góry przenosić.
zdjecie uzytkownika
to ja - 2014-07-22 19:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale fajne.....:)
No, no, no... w końcu coś piszą:) czyżby teraz musieli mieć dyżury, bo coś się dzieje....??
zdjecie uzytkownika
kowal przez k - 2014-07-24 17:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to sa jednak goscie!

(kasuj, kasuj, ja mam prtsc)
zdjecie uzytkownika
zalamany - 2014-07-24 18:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
och jak ja żałuję, ze się zwolniłem z cowala, pomyłka ŻYCIA
zdjecie uzytkownika
qqa - 2014-07-24 18:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe
żałuj, żałuj - mnie ostatnio dyrektor mówił, że będzie 90% stanów magazynowych

(tylko spawarkę sprzedamy, bo za kontenery trza płacić)

zdjecie uzytkownika
sławciu - 2014-07-24 18:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a czy to był dyrektor z Covala....? ten co mówił o 90%.... może to koleś z konkurencji i wówczas jestem w stanie uwierzyć:)
zdjecie uzytkownika
Ktos - 2014-07-24 23:22:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
haha ja domyślam się który z dyrektorów tak twierdzi z tymi z stanami na 90 % :P
zdjecie uzytkownika
potencjalny pracownik - 2014-08-01 22:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Krótko:
Zarobki ile wychodzą
samochód czy jest do prywatnego użytku ?
Dostępność towaru ?
zdjecie uzytkownika
czekaj - 2014-08-01 22:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dobre

:)
zdjecie uzytkownika
Artur - 2014-08-01 22:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Potencjalny pracownik.... czy Ty dobrze w ogóle trafiłeś?? Wiesz do jakiej firmy chcesz iść, nie pomyliłeś pracodawcy?? Podjedź do pierwszego poważniejszego sklepu, który handlował z Covalem i zapytaj o wirtualne faktury, dostępność towaru to wszystkiego się dowiesz....
powiedz z jakiego jesteś rejonu to dam CI namiary na sklepy:)
zdjecie uzytkownika
PH - 2014-08-04 07:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakieś świeże informacje na temat stanowiska Przedstawiciela Handlowego?
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-08-04 21:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Info na temat PH... wszystko mogę Ci powiedzieć:) tylko podaj tutaj maila, bo i tak usuną jak coś napiszę... najlepiej maila podaj wieczorem, jak admin śpi:)
a nieroby brać się do roboty.... podobno kolejny PH odszedł, jeden z najlepszych... prawda to??
zdjecie uzytkownika
PH - 2014-08-05 19:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakies info na temat pracy PH prosze na maila pikunik@gmail.com :)
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-08-06 22:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I coraz ciekawiej się dzieje:) Póki co wczasy i urlopy... zaczyna się:)
zdjecie uzytkownika
baterflaj - 2014-08-13 17:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
i kolejny odszedł...
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-08-25 18:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Cześć. Mogę prosić o jakieś info na temat pracy w Coval? Chodzi mi o wiadomo zarobki, auto, dostępneość towaru, itd. Prosiłbym o info na twojlogin11@o2.pl Dzięki
zdjecie uzytkownika
Toiaj - 2014-08-26 00:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najłatwiej to wszystkiego dowiedzieć się bezpośrednio u źródła. Poza tym nie wiem czemu o to wypytujesz skoro na chwilę obecną chyba nie prowadzą żadnej rekrutacji. Na pewno Covala trzeba docenić za wielką i znaną nazwę, firmę. Oby to trwało jak najdłużej, by ludzie mieli bez gadania należne im pieniądze.
zdjecie uzytkownika
czekay - 2014-09-02 21:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
myślę, że już można zamknąć temat i nie tylko temat ;)
zdjecie uzytkownika
nigdy więcej - 2014-09-15 12:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
...oby ludzie mieli należne im pieniądze, a ja czekam i czekam i czekam:)
zdjecie uzytkownika
arkusz - 2014-10-24 21:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w covalu jest super.
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-11-20 19:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kolejny stary Handlowiec nie wytrzymał i odszedł.
chyba pozostaje zgasić światło
zdjecie uzytkownika
pracus - 2014-11-25 19:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Cześć. Mogę prosić o jakieś info na temat pracy w Coval? Chodzi mi o wiadomo zarobki, auto, dostępneość towaru, itd. Prosiłbym o info. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-12-08 14:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam czy ktoś mógłby mi opowiedzieć o tej firmie i o pracy na stanowisku ph bardzo proszę o opinie!!
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-12-08 15:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Mozecie cos powiedzieć dokladnie o pracy ph jakie zarobki jak z praciem na wyniki jakie auta dla handlowców?
zdjecie uzytkownika
kolwalowiec - 2015-03-10 17:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Auta to hyiundai i20 z kratką za siedeniem kierowcy. Brak możliwości korzystania po godz pracy ,a i w godz pracy nie wolno zjechac z trasy.
zdjecie uzytkownika
Hej - 2015-03-10 20:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Chłopaki, wiadomo coś na temat wypłat?? Będą płacić przed Wielkanocą??
zdjecie uzytkownika
postcovalowiec - 2015-03-12 23:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Widzę że nic się nie zmieniło od moich czasów, dalej płacą jak chcą.
zdjecie uzytkownika
były - 2015-04-05 18:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anka - 2014-08-06 22:54:05]:
jakie to kwoty
zdjecie uzytkownika
kita - 2015-04-16 19:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Głupoty piszecie , nie jest tak źle jak pracujesz to kasa jest , prywatnie za zgłoszoną jazdę samochodem jeszcze nie płaciłem (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
szukająca - 2015-05-24 23:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Witam, chciałabym zapytać czy warto jest w ogóle iść na rozmowę?
zdjecie uzytkownika
pastor - 2015-10-03 14:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
(usunięte przez administratora) Omijajcie to z daleka. Jest tysiące innych firm!
zdjecie uzytkownika
Sławek - 2016-02-23 15:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.
możecie się podzielić aktualnym wiadomościami o firmie COVAL, słyszałem że część ludzi z długim stażem odeszła z tej firmy i nie za bardzo wiem czy składać tam papiery na PH bo nie chcę wlecieć z deszczu pod rynnę. Ma ktoś jakieś świeże info jak się firmie powodzi. Katalog na 2016 mają ładny :-)
zdjecie uzytkownika
Ma - 2016-03-07 13:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widziałem, że tutaj sporo ofert to Przedstawiciel Handlowy i jestem naprawdę ciekawy czy jest to rozwojowa oferta i jaki tak naprawdę jest tutaj procent premii od zarobków?
zdjecie uzytkownika
kadet - 2016-04-20 12:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczesniej to widziałem kilkanascie ogłoszeń na Przedstawicieli Handlowych ale teraz jakoś wszystko ucichło i od dawna nie widziałem żadnego, zastawniam się czy taka rotacja jest u nich czy po prostu potrzebują wielu osob.
zdjecie uzytkownika
edek - 2016-04-27 22:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Dobry Jezu a nasz Panie daj im wieczne spoczywanie. Niech odpoczywaja w spokoju. Amen.
zdjecie uzytkownika
ALBI - 2016-04-28 08:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [kadet - 2016-04-20 12:05:11]:
W firmie brakuje wszystkiego, zaczynając od towaru, przez pieniądze a na pomyśle prowadzenia firmy kończąc. Trzymają się dzięki "wpychaniu" resztek towarów firmą, które nadal z jakiś niezrozumiałych powodów chcą z nimi współpracować. Zanim wyślesz CV podjedź sobie do jakiegokolwiek sklepu narzędziowego lub hurtowni budowlanej i zapytaj o firmę COVAL ... po wysłuchaniu opinii ludzi którzy mają/mieli nieprzyjemność z nimi współpracować pewnie zaczniesz rozglądać się za innym pracodawcą :)
zdjecie uzytkownika
ALBI - 2016-04-28 08:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
W firmie brakuje wszystkiego, zaczynając od towaru, przez pieniądze a na pomyśle prowadzenia firmy kończąc. Trzymają się dzięki "wpychaniu" resztek towarów firmą, które nadal z jakiś niezrozumiałych powodów chcą z nimi współpracować. Zanim wyślesz CV podjedź sobie do jakiegokolwiek sklepu narzędziowego lub hurtowni budowlanej i zapytaj o firmę COVAL ... po wysłuchaniu opinii ludzi którzy mają/mieli nieprzyjemność z nimi współpracować pewnie zaczniesz rozglądać się za innym pracodawcą :)
zdjecie uzytkownika
Janusz Biznesu Artur :) - 2016-04-29 21:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
firma Coval nie zatrudnia juz ludzi od dawna zatrudnia jako JOB&SERVICE Warszawa albo inne firmy wałki do pracy. Nie płacą wynagrodzeń i idą na dno szybciej niż Titanic. Tak zwani Janusze biznesu...

tu link: http://www.wykop.pl/link/3146441/wirtualna-firma-job-amp-service-prosba-o-wykop-efekt/
zdjecie uzytkownika
ALbi - 2016-05-02 12:54:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janusz Biznesu Artur :) - 2016-04-29 21:15:47]:
Kolego, a posiadasz jakieś dowody wykonywania pracy na rzecz firmy COVAL? Znajomy mial kiedyś sytuację, w której był zatrudniony przez taką zewnętrzną spółkę i na podstawie tych dokumentów założył sprawę firmie w której realnie pracował. Troszke to trwało ale sprawe wygrał.
zdjecie uzytkownika
rawlyn - 2016-05-06 07:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PH - 2014-08-04 07:48:26]:
hej hej,mam prosbe namiar na szefowa coval,kurwa kasy mi nie zaplacili,bede wdzieczny to pod nr tel smsa daj 535086467 pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
psinka - 2016-05-06 19:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@rawlyn rozumiem twoją złość, no bo peiniądze za wykonaną prace należały Ci sie, ale nie sądze, by było trzeba używać wulgaryzmów... ale jak w firmie brakuje kasy, to nic dziwnego że nikogo teraz nie szukają...
zdjecie uzytkownika
Noo1 - 2016-05-07 17:10:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gowork niezależny serwis który za pieniądze usuwa nietaktowne wpisy.Pozdrawiam Was
zdjecie uzytkownika
pracownik coval - 2016-05-13 09:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Janusz Biznesu Artur :) - 2016-04-29 21:15:47]:
taki jesteś mądry - a jak przychodziłem na Twoje stanowisko to nie pisnąłeś słowa że jest tak jak jest - wpuściłeś mnie na minę i przez Ciebie jestem w plecy 3 miesiące i kilka tysięcy ... spadam z tej firmy aktualnie od marca większość nie dostała wypłaty ( w tym ja )
zdjecie uzytkownika
były łoś - 2016-05-13 21:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Coval, JJOB&SERVICE wcześniej Trawers. Wszystkim nam wiszą kasę. Niestety prezes ze wschodu, wirtualne biuro i walczyć sobie można z wiatrakami. Jedyne wyjście to się tam nie władować. Wpakowałem kupę kasy w prawnika i tak Ci jakiegoś prezesa ze wschodu nie znajdą.
zdjecie uzytkownika
artur - 2016-05-19 21:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
COVAL, TRAWERS, Fachman, Fachman Warszawa, JOB&SERVICE, to wszystko jedno. Miesza tym ten sam człowiek. Chyba wszyscy wiedzą o kogo chodzi. Mały, krótki i okrąglutki, a do tego nikt go nie może zrozumieć. Oddaj wszystkim zaległą kasę i zawijaj tego TITANICA.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Coval Sp.z.o.o!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coval Sp.z.o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert