Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Coval Sp.z.o.o

zdjecie uzytkownika
Ktos - 2014-07-24 23:22:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
haha ja domyślam się który z dyrektorów tak twierdzi z tymi z stanami na 90 % :P
zdjecie uzytkownika
potencjalny pracownik - 2014-08-01 22:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Krótko:
Zarobki ile wychodzą
samochód czy jest do prywatnego użytku ?
Dostępność towaru ?
zdjecie uzytkownika
czekaj - 2014-08-01 22:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dobre

:)
zdjecie uzytkownika
Artur - 2014-08-01 22:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Potencjalny pracownik.... czy Ty dobrze w ogóle trafiłeś?? Wiesz do jakiej firmy chcesz iść, nie pomyliłeś pracodawcy?? Podjedź do pierwszego poważniejszego sklepu, który handlował z Covalem i zapytaj o wirtualne faktury, dostępność towaru to wszystkiego się dowiesz....
powiedz z jakiego jesteś rejonu to dam CI namiary na sklepy:)
zdjecie uzytkownika
PH - 2014-08-04 07:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakieś świeże informacje na temat stanowiska Przedstawiciela Handlowego?
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-08-04 21:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Info na temat PH... wszystko mogę Ci powiedzieć:) tylko podaj tutaj maila, bo i tak usuną jak coś napiszę... najlepiej maila podaj wieczorem, jak admin śpi:)
a nieroby brać się do roboty.... podobno kolejny PH odszedł, jeden z najlepszych... prawda to??
zdjecie uzytkownika
PH - 2014-08-05 19:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakies info na temat pracy PH prosze na maila pikunik@gmail.com :)
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-08-06 22:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I coraz ciekawiej się dzieje:) Póki co wczasy i urlopy... zaczyna się:)
zdjecie uzytkownika
baterflaj - 2014-08-13 17:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
i kolejny odszedł...
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-08-25 18:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Cześć. Mogę prosić o jakieś info na temat pracy w Coval? Chodzi mi o wiadomo zarobki, auto, dostępneość towaru, itd. Prosiłbym o info na twojlogin11@o2.pl Dzięki
zdjecie uzytkownika
Toiaj - 2014-08-26 00:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najłatwiej to wszystkiego dowiedzieć się bezpośrednio u źródła. Poza tym nie wiem czemu o to wypytujesz skoro na chwilę obecną chyba nie prowadzą żadnej rekrutacji. Na pewno Covala trzeba docenić za wielką i znaną nazwę, firmę. Oby to trwało jak najdłużej, by ludzie mieli bez gadania należne im pieniądze.
zdjecie uzytkownika
czekay - 2014-09-02 21:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
myślę, że już można zamknąć temat i nie tylko temat ;)
zdjecie uzytkownika
nigdy więcej - 2014-09-15 12:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
...oby ludzie mieli należne im pieniądze, a ja czekam i czekam i czekam:)
zdjecie uzytkownika
arkusz - 2014-10-24 21:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w covalu jest super.
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-11-20 19:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kolejny stary Handlowiec nie wytrzymał i odszedł.
chyba pozostaje zgasić światło
zdjecie uzytkownika
pracus - 2014-11-25 19:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Cześć. Mogę prosić o jakieś info na temat pracy w Coval? Chodzi mi o wiadomo zarobki, auto, dostępneość towaru, itd. Prosiłbym o info. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-12-08 14:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam czy ktoś mógłby mi opowiedzieć o tej firmie i o pracy na stanowisku ph bardzo proszę o opinie!!
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-12-08 15:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Mozecie cos powiedzieć dokladnie o pracy ph jakie zarobki jak z praciem na wyniki jakie auta dla handlowców?
zdjecie uzytkownika
kolwalowiec - 2015-03-10 17:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Auta to hyiundai i20 z kratką za siedeniem kierowcy. Brak możliwości korzystania po godz pracy ,a i w godz pracy nie wolno zjechac z trasy.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-10 19:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
Hej - 2015-03-10 20:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Chłopaki, wiadomo coś na temat wypłat?? Będą płacić przed Wielkanocą??
zdjecie uzytkownika
postcovalowiec - 2015-03-12 23:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę że nic się nie zmieniło od moich czasów, dalej płacą jak chcą.
zdjecie uzytkownika
były - 2015-04-05 18:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anka - 2014-08-06 22:54:05]:
jakie to kwoty
zdjecie uzytkownika
kita - 2015-04-16 19:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Głupoty piszecie , nie jest tak źle jak pracujesz to kasa jest , prywatnie za zgłoszoną jazdę samochodem jeszcze nie płaciłem (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-05-24 23:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
szukająca - 2015-05-24 23:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam, chciałabym zapytać czy warto jest w ogóle iść na rozmowę?
zdjecie uzytkownika
byly - 2015-09-03 23:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1 wypłata na czas później się martw :) auto tylko do pracy i do domu, pustki na magazynie ( sprzedaje się wiatr), klienci oszukiwani wirtualne faktury towar wysyłany z opóźnieniami, słabo wyjaśniane reklamacje, u jednego z dyrektorów trzeba eis bardzo spowiadać z pracy.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coval Sp.z.o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Coval Sp.z.o.o?
Zadaj pytanie
alert