brak logo

KALWERO MARIUSZ MITANA

Myślenice

Opinie o KALWERO MARIUSZ MITANA

anonim 2011-02-11 14:20:25
UWAGA(usunięte przez administratora) !!!! . Firma Kalwero nie realizuje zlecen. Za zaplacony towar nie otrzymalem towaru, ani zrowtu pieniedzy. Mija juz 21 dzien odkad pieniadze zostaly przelane na konto firmy Kalwero. Rozmowa telefoniczna nic nie pomogla, list polecony z zadaniem zwrotu wlaconych pieniedzy rowniez. POLICJA zostala poinformowana, zostala zalozona sprawa w SADZIE.

Lukasz Stefaniszyn
firma z Gdanska 2013-01-23 21:22:39
(usunięte przez administratora) ZAINKASOWAŁ 2500 ZŁ. SPRAWA OD JUTRA W SADZIE I NA POLICJI. ROWNIEZ POINFORMOWANY ZOSTANIE URZAD SKARBOWY.
klient 2013-03-03 11:45:00
Możesz pożegnać się z kasą firma jest znana w całej Polsce z tego, że nie płaci za zamówiony towar i jest wszędzie po blokowany w zakupach chyba że kupi za gotówkę.
1
Jacek 2013-04-01 20:17:30
Ciekawe opinie:) znam firmę o lat (zaopatruję się na miejscu) i dziwią mnie takie wymysły, zwłaszcza że mają dystrybucję praktycznie na wszystkie firmy z alarmówki i monitoringu, złośliwość konkurencji nie zna granic
1
JUDASZ2 2013-08-16 18:56:37
(usunięte przez administratora) ludzie uważajcie na niego
Jacek 2013-08-26 08:51:19
Z tą firmą współpracuję ok 5-6 lat, nie pamiętam dokładnie jeszcze na starej siedzibie i nie miałem problemów, zwłaszcza że kupujemy dużo i mamy długie terminy płatności a do tego czy płaci pracownikom to nie wiem, najlepiej podjechać i samemu zapytać :)
niezadowolony 2014-07-20 23:24:24
żenada - zero terminowości w realizacji zleceń - nie polecam
fromi 2014-11-08 15:27:32
Z firmą współpracuje od 5 lat i co mogę powiedziec odnośnie w/w opini mam znajomego co tam pracuje na 10 zadowolony na 10. Jeżeli chodzi o realizacje zleceń karzdy ma z tym problemy to nie zależy bezpośrednio od firmy kalwero tylko od hurtowni z którymi współpracuje firma a jest ich pewno z 15 i czasem sciągnięcie towaru zajmuje im tydzień czasu ale towar zawsze przychodzi tylko trzeba się uzbroić w cierpliwość oni nie są producentami tylko dystrybutorami oni tego sprzętu nie produkują a nie karzdego stać na zatowarowanie się za 200tyś i potem się z tym towarem bujać, jak ceny elektroniki skaczą non stop. Tyle na ten temat Pozdrawiam
1
Krzysiek 2015-01-09 14:49:25
Ja dodam tylko tyle że jak się ma firmę kilka-kilkanaście lat to zawsze komuś coś nie będzie pasowało a że klient zadowolony nie będzie szukał i pisał opinii pozytywnej co niestety jest z niezadowolonymi klientami, którzy pierwsze opiszą, nie czekając na wyjaśnienia. Ja mam dobry kontakt z tą firmą i powiem tak: jest OK
1
Wojtek 2015-01-15 23:57:16
Witam, Na rynku lokalnym firma jest znana pozytywnie, dla mnie samego wykonali kilka zleceń i klienci są zadowoleni więc mogę polecić z czystym sumieniem a co do ich sklepu to też jest dobrze zaopatrzony a nawet ma opinię że jak szukasz czegoś nietypowego i nie ma tego nigdzie to "ONI" to na pewno mają :) więc dziwią mnie te komentarze ale jak to napisał "Krzysiek" jeszcze się taki nie narodził żeby każdemu dogodził :)
1
oton 2015-02-04 20:55:45
Znam firmę od dawna, dla mnie "mierna". Właściciel w ogólno pojętej elektronice pojęcie ma znikome i gdyby nie współpraca z zaprzyjaźnionymi innymi firmami nie wykonał by żadnego poważnego projektu. Sklep zaopatrzony głownie w "chińskie" wynalazki, zamienniki, "no name"itd. Ceny zawyżone w porównaniu z innymi sklepami internetowymi. Moja ocena obiektywna w porównaniu z innymi lokalnymi firmami z tego zakresu
1
Kolega 2015-02-06 15:34:43
Kolejna marna prowokacja, po rozmowie z właścicielem nawet wiem kto to napisał... Twierdzisz że wspomaga się zaprzyjaźnionymi firmami... jak zwał to zwał, nikt nie jest wszechwiedzący a na plus świadczy że nie papra roboty i jak coś nie potrafi opiera się o fachowców, ze mną też współpracuje i jestem zadowolony bo Oni sprzedają towar, ja mam pracę jako podwykonawca i wszyscy zadowoleni. A że więcej jest takich firm to tylko świadczy dobrze że potrafi współpracować z wieloma....i tyle ma roboty że sam nie ogarnia wszystkiego:) Z Twojej wypowiedzi aż bije znajomym mi jadem....
2
Współpracująca 2016-02-23 10:46:34
Witam, współpracuję z firmą od kilku miesięcy i nie ma żadnego problemu, 100% terminowości, wszystko zawsze z góry opłacone bez jakichkolwiek problemów. Nie podpisuję się pod żadną złą opinią.
adamo 2016-05-11 11:35:25
jednak to tylko współpraca, a nie praca w firmie bezpośrednio. Liczę jednak na to, że w obu przypadkach jest podobnie :)
Firma współpracująca 2016-11-14 13:02:02
Nie polecam! Wykonaliśmy dla tej firmy kilka usług i niestety nie chcą zapłacić. Obiecują już od miesiąca i nic a szef ma jeszcze z tego ubaw! Zero wstydu
Kalwero 2016-11-16 17:09:31
Śmieszne i dziecinne komentarze :) wysilcie się może bardziej.... @Krzysiek "usługi" dobre, dobre :) proszę napisz nazwę Twojej firmy i co to za roboty były skoro taki mocny w necie jesteś :), przynajmniej sobie reklamę zrobisz :P:P
2
Kalwero 2016-11-16 17:13:27
Śmieszne i dziecinne komentarze :) wysilcie się może bardziej.... "Firma współpracująca" usługi" dobre, dobre :) proszę napisz nazwę Twojej firmy i co to za roboty były skoro taki mocny w necie jesteś :), przynajmniej sobie reklamę zrobisz :P:P
1
Zostaw swoją opinię o KALWERO MARIUSZ MITANA - Myślenice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KALWERO MARIUSZ MITANA