brak logo

Auto M. Brudniewicz

Wejherowo

Opinie o Auto M. Brudniewicz

oszukanyklient 2014-12-22 12:02:41
poziom jakości wykonywanych napraw jest tragiczny w tym warsztacie, co za tym idzie można się domyśleć jakiego rodzaju "fachowcy" w nim pracują, nie polecam ani aplikowania do pracy ani korzystania z usług (usunięte przez administratora)
5
IQ 2015-04-19 13:02:53
Jeżeli szukasz pracy to gorąco odradzam. pracownicy firmy pana M. Brudniewicz będą
robic wszystko żeby było nieprzyjemnie trzeba uważać na tych co są bez szkoły czyli tylko po przyuczeniu do zawodu a jest tam ich większość(boją się najwyrazniej ze stracą prace bo są bez jakiej kolwiek szkoły,do szkolen to też skutecznie ich unikają). BRUD CHAOS ALKOHOL NA PORZĄDKU DZIENNY.
WSZEDZIE DOBRZE TYLKO NIE W TEJ FIRMIE .
Pan Brudniewicz to uczciwa osoba napewno wypłacalny pod każdym względem i to tylko jedna pozytywna informacja.
4
GAWOR 2015-04-19 13:10:29
PODZIELAM TĄ INFORMACJE ZGADZAM SIĘ PRACOWAŁEM TAM TYDZIEŃ I TO MA SIĘ AK JAK JEST NAPISANE
3
DAWID 2015-05-02 22:02:44
NIE POLECAM PORAŻKA. NIEPRZYJEMNE WARUNKI PRACY KTORE STWARZAJĄ SAMI PRACOWNICY A ZWŁASZCZA GRUBAS KTÓRY UWAŻA SIE ZA KIEROWNIKA I WIE WSZYSTKO CO MOŻNA WIEDZIEĆ. DO BANI PRACA W TEJ FIRMIE JAK I NAPRAWY ZASTANÓW SIE DWA RAZU ZANIM WDEPNIESZ W TO GÓWNO
1
xxx 2015-06-01 22:56:25
Nie polecam!!! pracowałem i gdyby nie pracownicy z biura to bym dalej pewnie pracował.Kaczor chodzi i szuka okazji by obciać cos komuś z marnej penji!!!Grubas to dwólicowiec gdy ma interes jest miły. a tak to tylko grzegorzowi i kaczorowi wchodzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zapomnij o wolnym jedynie zostan w czynie spolecznym albo doplać by zostac dluzej bo trzeba zrobic i koniec.inspekcja pracy powinna wkroczyc jeszcze raz może by znów coś pomogło na jakis czas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wulkan 2016-03-23 19:13:24
Po tygodniu pracy w tym warsztacie mogę w 100% poprzeć obecne opinie, ten warsztat obsługują głównie uczniowie więc na kilkunastu uczniów jest paru mechaników można powiedzieć doświadczonych aczkolwiek słysząc starszego mechanika mówiącego do ucznia przykręcającego głowicę "M: doje....eś?? U: Tak! M: To jeszcze dop...ol!" klucz dynamometryczny został tylko w katalogu. Na moje pytanie gdzie dynamometr?? uczeń odpowiedział że tak tu robią. Narzędzia słabe, niekompletne jakaś ogólna zbieranina a odpowiadasz jak za złoto. Nie polecam tego warsztatu nikomu co ceni swój samochód.
Fobry 2016-05-01 20:53:30
Możesz bardziej sprecyzować , kto robi tą dobrą robote????
jaki ( mechanik ) bo z tego co wiem widziałem na własne oczy to ludie którzy tam pracują bardzo słabi z łapanki.I to się tak własnie ma , to bardzo ciężko zmienić . A tak po za tym Wielki- to chyba Grubas który tam pracuje i jest opisany na wszystkich opiniach- forach ( brak kultury , totalny cham itd .)
3
Stefan 2016-08-19 11:03:49
Nie mam z nimi złych wspomnień. Pracowałem tam około roku. Wszystko ok, pieniądze zawsze na czas.
fr 2016-08-19 14:34:22
Stawki godzinowe mają rzeczywiście dobre @Szoł, bo zobacz, że każdemu odpowiadają warunki finansowe jak i atmosfera opiera się na niezłych relacjach. Wypłata jest terminowa? Dzięki
Mechanix 2016-10-31 14:16:55
Kasa jest na czas, zawsze w terminie a to chyba najważniejsze. Szef w porządku, atmosfera nie jest zła.
Zostaw swoją opinię o Auto M. Brudniewicz - Wejherowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto M. Brudniewicz