brak logo

EGEO-POLSKA

Łódź

Opinie o EGEO-POLSKA

hemi 2011-02-11 09:52:13
Firma-skandal!!!! nic co jest podane na stronie internetowej tej firmy nie jest prawdą.Wszystkie produkty tej firmy są produkowane na miejscu z najtańszych przędz nie raz pozagatunkowych.Park maszynowy czyli dziewiarnia,stabilizacja to sprzęt z włoskiego demobilu nawet z końca lat 70-tych.Farbiarnia to skansen połączony z inwencją twórczą mechaników,którzy robią cuda żeby to wszystko jeszcze działało.
[usunięte przez moderatora] i[usunięte przez moderatora] to bezczelni i wulgarni ludzie,którzy bez żenady potrafią wyzwać pracownika od[usunięte przez moderatora]Jakość produktów to "polska chińszczyzna"bogato opakowana za ciężką kasę,te same produkty można kupić w supermarkecie pod inną nazwą , bo firma sprzedaje rajstopy firmom,które pakują je
w swoje opakowania i wstawiają do supermarketów gdzie można je kupić za 2-3 złote.
Wypłaty pensji to już dowolnie od humoru są albo nie ma a jeśli już to 200-300 zł. tygodniowo,reszta to "jak będą pieniądze".
Firma zatrudnia też niepełnosprawnych ale
nie zapewnia im odpowiednich warunków pracy,poprostu ci ludzie pracują jak inni zdrowi pracownicy i mimo że PEFRON dofinansowuje takich pracowników to oni też nie dostają na czas swoich pensji.
Ostrzegam przed pracą w tej firmie jeśli nie chcecie chodzić bez pieniędzy i być poniżani.

1
Lady 2011-06-22 23:29:35
Zgadzam sie w 100% z przedmówcą..... firma Egeo nie dziala zgodnie z litera polskiego prawa zatem mocno sie zastanówcie zanim podejmiecie u nich zatrudnienie!!!!
3
mania 2011-09-07 16:04:14
Szczera prawda,firma działa na podstawie swojego prawa,aż dziwne że nie niepokoją ją żadne kontrole.Nic w tej firmie nie jest przestrzegane, ani kodeks pracy (którego chyba nie widzieli na oczy lub nie wiedzą co to jest) ani przepisy BHP. Bałagan pełną gębą.
Omijajcie tę pseudo firmę szerokim łukiem,bo lepiej siedzieć w domu niż się narobić i nic nie zarobić.
6
nicki1970 2015-11-29 10:19:18
W firmie po odejściu dyrektora który prawie doprowadził firmę do upadku dzieje się dobrze wszyscy robią to co do nich należy i przynosi to wymierne efekty .Atmosfera jest super.Myślę i mam nadzieję że właściciele firmy nie będą już nigdy szukać wsparcia u pseudodyrektorków i sami poprowadzą zakład do sukcesów.
1
Andżela2000 2015-11-30 16:35:34
W ciągu ostatnich miesięcy w Egeo zmieniło się wiele. I musze szczerze przyznać że zmieniło się na plus.Przede wszystkim,nareszcie wywalono tego....hmmmm dyrektorem to go nie nazwę,a że przeklinać nie lubię,nie przytoczę tego co o tym gościu mówią pracownicy.Gdyby porządził jeszcze kilka miesięcy,po Egeo nie byłoby co zbierać.Taki fachowiec!Po jego odejściu atmosfera w zakładzie zmieniła się o 180 stopni.Wreszcie jest super.Pracuje się bezstresowo,pracy jest dużo i finansowo również sprawy idą ku lepszemu.Reasumując. Idzie nowe! I widać że lepsze.Pozdrawiam.
OSZUKANI 2016-03-16 20:30:25
Witam wszystkich nie zgadzam się z poprzednimi wpisami w firmie nadal jest skandalicznie nadal nie ma wypłat na czas wręcz są wypłacane w ratach , nadal są fatalne warunki do pracy. Jedyne co mogę potwierdzić to to że jak został zwolniony pan dyrektor to trochę się poprawiło .Praca wygląda tam tak jest na 3 zmiany lub dwie zależy od działu na jakim pracujesz ,weekendy niby wolne ale jeżeli nie przyjdziesz w weekend to pani tak zwana szefowa przyjdzie do ciebie i powie ze to ostatni raz bo następnym razem jak cie nie będzie w weekend to od poniedziałku możesz już się nie pokazywać w pracy i nie jest to prawda że poprawiło się finansowo czy praca jest bezstresowa ,wręcz MASAKRA. Parę słów na temat rejestracji rejestracja jest niby na cały etat a okazało się ze spora grupa ludzi została oszukana i przez pół roku mieli rejestracje na 1/2 etatu nie informując nas o tym , nie dano nam nawet żadnych aneksów po prostu robia co się im podoba ty tylko masz robić i się nie odzywać . PODSUMOWUJĄC FIRMA JEDNO WIELKIE OSZUSTWO I ŻEROWANIE NA LUDZIACH NAPRAWDĘ ODRADZAM TAM PRACE !!!!!!!!!!!!!
1
ela 2016-03-19 18:13:10
Witam to wszystko prawda co pisał/a OSZUKANI totalne dno firma NIE POLECAM !!!
1
PRACOWNIK 2016-04-09 16:42:29
A MI SIE DOBRZE PRACUJE W TEJ FIRMIE,JEŻELI SIE ROBI SWOJE I NIE LECI W H...,ATMOSFERA JEST OK ,LUDZIE TEŻ SUPER,A CI CO PISZĄ TE NEGATYWNE OPINIE TO CHYBA JESZCZE NIE TRAFILI NA ZŁĄ FIRMĘ. MAM NADZIEJĘ ŻE BĘDZIE JESZCZE LEPIEJ
1
ela 2016-04-18 19:37:17
Witam dlaczego bezczelnie kłamiecie ze jest ok wcale tak nie jest wypłaty nie są wypłacane na czas i do tego na raty z wielkimi pretensjami ,,darku'' ludzie w większości są zaje fajni ale są typowe w du... właziki i to oni na 100% pisza ze jest super tyle szkoda prądu
1
Pracownik2 2016-04-21 21:12:39
Po Twojej wypowiedzi wnioskuje że nadal tam pracujesz, skoro są tak skandaliczne warunki to dlaczego? Może nie jest idealnie (a gdzie jest)ale ogólnie pracuje się dobrze. W pełni zgadzam się z "pracownikiem", jeśli jesteś w porządku, robisz swoje to nikt nie ma pretensji i z batem nie stoi. Czasy "dyrektora" już dawno minęły gdzie za frajer można było dostać opier... co do pensji... chyba nie wiesz co znaczy nieterminowa wypłata... żal mi ludzi którzy narzekają na wszystko dookoła sami nic ze swoim losem nie robiąc. Na koniec historia dot pracy w "dobrej firmie": jeśli spóźnisz się 15 minut lub nie masz dowodu osobistego to w obu przypadkach nie wpuszczą do pracy, co za tym idzie dniówkę masz w plecy.
James01 2016-10-01 16:13:29
Jedna wielka @MASAKRA@
1
Sun 2016-11-09 09:25:19
Jak sie pracuje to każdy ocenia wg siebie. Panuje atmosfera ogolnej histerii, podpierdzielania i lizania [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ale jak ktoś lubi to polecam. Natomiast miesięczne( i ponad ) opóźnienia w wyplacaniu wynagrodzenia chyba nikogo nie urządzają. Generalnie omijajcie ludzie to miejsce !
2
Zostaw swoją opinię o EGEO-POLSKA - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EGEO-POLSKA