brak logo

Fabryka Urządzeń Chłodniczych Byfuch

Bydgoszcz

Opinie o Fabryka Urządzeń Chłodniczych Byfuch

powodzenia 2009-05-13 14:10
Witam , byłem na rozmowie w tej firmie ogolnie nie jest tragiczne, po za : staniem na korytarzu jakis 20 miniut bo pani w kadrach ta pani tez z maila nie potrafi chyba kozyystac bo dla niej trudnoscią jest odpisanie maila zwrotnego ,nie ma krzesła, potem sprawdzanei przez konstruktorów - spoko nawet ciekawi i sympatyczni ludzie, no i rozmowa z dyrektorem który tak na prawde sam chyba nie wie czego chce a atrakcyjne warunki pracy to dla niego ładne meble , wiec radze sie zastanowic czy warto jechac do nich i tracic czas takie jest moje zdanie bo jezeli przyjezdza do nich człowiek ktory siedzi w branzy kilka lat i wie co z czym i dlaczego to nie wiem w czym jes problem nbo chyba ze szkaja kolesi za 1000 pln no to spoko niech kazdy idzie
szukająca pracy 2009-08-15 15:58
hmm, a ja właśnie chciałam wysłać tam CV ;/
szukający pracy 2009-08-18 11:32
Witam. Niestety muszę zgodzić sie z poprzednimi wypowiedziami na temat rekrutacji w tej firmie. Byłem umówiony na rozmowę w sprawie pracy. Czekałem na korytarzu 25 minut. Jak już dyrektor zechciał mnie łaskawie przyjąć,to zaczął od pytania o sytuację na rynku pracy, czy posiadam grupę inwalidzką, i ile chciałbym zarabiać. Rozmowa trwała bardzo krótko, może jakieś 3 minuty, poczym zostałem poinformowany że prowadzą rozmowy z wieloma kandydatami i ewntualnie odzwonią za jakieś 3-4 dni. Dowiedziałem się że wszystkim kandydatom tak mówią. Co do zarobków to ludzie z 30- letnim stażem mają tam 1500 netto i to z nadgodzinami. Jak zatrudnią za 1000 to dobrze.
były 2010-07-04 22:10
po miesiącu odszedłem firma wszędzie ma długi pracownicy z 20 lenim dośw. 1500 - 1600 na łape dla nowych 980 żart
pozdro CNC
Anonim 2010-09-02 20:53
Koniec tej firmy jest bliski [usunięte przez admina]
anonim 2010-12-01 22:45
Og??lnie tam jest lipa:-/
Klient 2012-02-23 10:36
Kierownictwo - tej firmy nie ma nic wspólnego z biznesem .
Żadnych kontaktów z tą firmą.
olek 2015-01-27 13:19
a słuchajcie, nie wiecie może jak to wszystko wygląda? chodzi mi konkretnie o tym co Wy robicie, czy macie ciężka pracę, czy raczej taką, że możecie po prostu się dowiedzieć jak to wszystko wygląda, bo sam jestem chętny do pracy, ale nie wiem co konkretnie mogę robić, na jakie stanowiska oni teraz potrzebują osób?
Mzt 2015-03-28 18:03
Chłopie, z choinki się urwałeś chyba ... fabryka to fabryka, zakład gdzie się coś wytwarza. Osoba, która raczej nigdy nie tknęła narzędzi do ręki i nie posiada żadnej wiedzy fabrycznej raczej ma nikłe szanse by móc zaistnieć w Bydgoszczy w tej fabryce. Zastanawiające jest tylko to czy naprawdę można otrzymać odpowiednie stanowisko wykazując historię zatrudnienia...
JA WIEM 2016-10-05 16:17
WITAM WSZYSTKICH PRZECZYTAŁEM NA TEMAT BYFUCH PRODUCT BARDZO DUŻO NEGATYWNYCH OPINII NIESTETY TO PRAWDA!!!.WIEC TAK BRAK TOALETY SWOJEJ BO KORZYSTA Z INNEJ FIRMY,BRAK ŁAZIENKI,BRAK STOŁÓWKI,JE SIE TAM GDZIE SIE USIADZIE ,ZMUSZANIE DO NADGODZIN,ZMUSZANIE FO WYKONYWANIA INNYCH PRAC NIZ W UMOWIE,WÓZEK WIDŁOWY TO JEŹDZACA BOMBA ŚMIERDZI CALY CZAS GAZEM (WÓZEK PEWNIE BEZ BADAŃ BO NIC W NIM NIE CHODZI NIC).NA CHOROBOWYM KAZAŁ CHODZIĆ DO PRACY.NO NIESTETY TO PRAWDA!!!!!!!. A CO DO WIERZYCIELI TO W BYFUCH PRODUCT JEST TA SAMA PRODUKCJA CO W DAWNYM BYFUCH WSZYSTKO TO SAMO DOSŁOWNIE,WIEM BO PRACUJE TU.......NAWET MASZYNA DO ZALEWANIA JEST TA SAMA FORMY WSZYSTKO TO SAMO CO W DAWNYM BYFUCH.POZDRAWIAM
1
JA WIEM 2016-10-05 16:36
AHA BYM ZAPOMNIAŁ(A), CIUCHÓW DO PRACY WOGÓLE NIE DAJE PAN PREZES BYFUCH PRODUCT ,SIĘ CHODZI JAKIE KTO MA.NIE WSPOMNĘ O KWITKACH OD WYPŁAT NIEMA.NIE PŁACI ZA CIUCHY ZA PRANIE,POWINIEN PŁACIĆ EKWIPUNEK CO MIESIĄC ZA TO ŻE KAZDY MA SWOJE CIUCHY DO PRACY NIESTETY BRAK!!!!
pracujacy 2016-10-13 17:08
Witam wszystkich, słyszałem o firmie Byfuch dużo złego tym bardziej że pracuje w innej firmie w tym samym budynku. Postanowiłem napisać bo to co widziałem i to słyszałem to jest masakra więc: Do tej pory nie dostali chłopaki wypłat za wrżesień-karygodne, firma nie ma pryszniców,brak toalety swojej bo korzysta z naszej, widziałem nawet pana w gipsie na cnc na chorobowym coś koło miesiąca temu, chodzą ubrani jak chcą kolorowo. Nawet jakiś pan miał wypadek przy pracy. Widziałem że miał szwy na prawej ręce.Przyszedł po chorobowym do pracy to Prezes Byfuch Product dał mu od razu wypowiedzenie, i to ma być normalna firma ?, normalny P.Prezes?? Zdecydowanie nie......, nie jedną osobę widziałem jak tak potraktował żenada.
edf 2016-10-13 17:22
@mai jeżeli nie możesz znaleźć to chyba jest jednak duże prawdopodobieństwo że jej pewnie nie mają ;) ale być może jej nie potrzebują - tak wnioskuje..ale wiesz jeżeli chodzi o wynagrodzenie to jednak każdy chciałby mieć jak najwyższe te zarobki co nie?
zzzz 2016-12-09 09:35
Witam. Proszę napisać co się dzieje z fabryka BYfuch. Zakupiłam w tej firmie szybę do lady chłodniczej w październiku 2016r. i do tej pory nie otrzymałam jej- zapłaciłam za szybę , transport. Czy zastałam oszukana i w ten sposób wyłudzono ode mnie pieniądze? Od tygodnia nikt nie odbiera telefonów.
1 2017-02-08 15:57
Tak zostałaś oszukana, firma rozpłynęła się, nie ma szefa nie ma ludzi
Alicja 2017-05-17 13:59
@1 piszesz, że firma 'rozpłynęła się'. Co przez to rozumiesz? Czy możesz napisać więcej na ten temat? Czekamy na Twój komentarz.
1
kamilek869 2017-06-02 22:27
witam firma nadal istnieje sam podjąłem tam prace od 19 maja tego roku jako pracownik gospodarczy sam sb jestem szefem w sezonie grzewczym bede palil i wielkich 3 piecach po 400 kw narazie mam umowe na 3 miechy stawka 1700 netto na reke brutto wychodzi 2340 zl umowa o prace weekendy wolne żyć nie umierać zastanawia mnie tylko czy juz ktos z was poznał sie na szefostwie chodzi mi o tygo całego derektora i jego żone czy mozna mu ufac bo naobiecywali duzo i jestem ciekaw czy to ma sens sie trzymać tej firmy narazie pracuje jakies 2 tygodnie i jest spoko prosze o opinie na ten temat wiem ze szef ma ciemmne audi a8 a szefowa czarnego marcedesa s klasa wygladaja na bogatych i jest jeszce taki wiktor wydaje mi sie bardzo ok gosc dajcie jakies info jak wiecie o kogo mi idzie pozdro
2
Monter 2017-06-06 12:46
Co ty za bzdury wypisujesz. Zwolnili ci bo się nie nadajesz do pracy i się mścisz. Z Belmy wyrzucili się po jednym dniu.
1
Elektryk 2017-06-06 14:54
Bo za ciuchy dostajesz kasę. ( usunięte przez administratora )
1
al 2017-06-09 18:24
Bo jak wiesz wynajmuje pomieszczenia w Famorze. A to muzem socjalizmu.
Ale dlaczego kłamiesz. Są i toalety, prysznice i stołówka.
1
PU 2017-06-18 15:50
Pracowałem z Prezesem wiele lat. Zawsze pomagał kiedy był probelm.
O tym nie piszecie ?
1
Generał 2017-06-27 11:59
Mówiłeś mi , że przegrałeś sprawę w sądzie przeciwko firmie i dlatego to wypisujesz ?
Już przy śmieciach nawet cię nie chcą ?
1
Magazyn 2017-07-06 17:56
To prawda. Gościu OK. A że do roboty goni, to normalne. Klienci chcą produkcję jak najszybciej.
1
Janek 2017-07-13 08:33
To prawda. Teraz pracuję w małej firmie i traktują pracowników poniżej krytyki. W Byfuch-u bywało różnie ale zawsze OK.
1
Emeryt 2017-08-22 17:37
Masz rację. Lata temu miałem problem rodzinny. Wypadek samochodowy bliskiej osoby. Kilkaset kilometrów od domu. Firma dała samochód, kasę na drogę. Nigdy nie wrócili do tematu kosztów. Nikt nigdy nie pomógł nam w takiej sytuacji. Oni tak.
1
Alicja 2017-09-03 22:46
@Janek a co możesz powiedzieć o pracy w firmie Fabryka Urządzeń Chłodniczych Byfuch? Co najbardziej Cis się podobało pracując w tej firmie? Te informacje są ważne dla tych osób, które zastanawiają się nad podjęciem tutaj pracy.
Czechu 2017-09-08 08:23
Mają fajne produkty i to normalni ludzie.
Jak było trzeba to pomogli ale jak ktoś podpadł to i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dali.
Jak dobry ojciec.
1
Alicja 2017-09-21 23:37
@Czechu czy powiesz coś o warunkach pracy w firmie Fabryka Urządzeń Chłodniczych Byfuch? W jakich godzinach pracowałeś w firmie? Czym się zajmowałeś dokładnie? Każda pozostawiona informacja na forum będzie istotna dla osób, które chcą przyjąć się do pracy.
Zostaw swoją opinię o Fabryka Urządzeń Chłodniczych Byfuch - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Urządzeń Chłodniczych Byfuch